De nieuwe beta van Windows pre 7 presentatie en opties ons - video tutorial

We zijn blij om te introduceren de nieuwe Windows 7 in de pre beta versie, een versie die kan worden gezegd kunnen veel van de laatste opties voor de toekomst vensters bevatten.

7 Windows Vista heeft zoveel mogelijkheden, maar ook velen die nieuw en nuttig.

Opties die zijn opgeslagen in vista werden veel verbeterd en afgewerkt met name in termen van functionaliteit en stabiliteit.

Windows 7 bewegen heel goed tot mijn verbazing, vooral als sprake van een beta.

Ik denk dat dit windows microsoft bedrijf langer hoofden van fouten met Vista.

Overall Ik vind dit 7 ramen, maar om te overtuigen en nodigen u uit om deze video tutorial Ik hoop dat je geniet van kijken.

door Cristian Cismaru

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsComments

 1. Costel zei hij

  Zoals we leren wat we nodig hebben voor een pc-drivers gebruikt weten we niet alles en waar we kunnen nemen. Is er een programma dat ons kan helpen?

 2. beheerder zei hij

  Als je wilt stuurprogramma's voor Windows 7 moet zich geen zorgen dat Windows het bijna alle stuurprogramma bevat.
  Zelfs ik was verrast, want ik heb genoeg dingen en niet alleen mijn tv-tuner driver had.
  Voor vista Ik denk dingen zijn redelijk goed voor oudere computers.
  En voor XP moet u naar de websites van de fabrikanten voor elk van de componenten die geen drivers hebben of probeer de driver-update, maar het werkt alleen voor sommige onderdelen.
  Er is ook software: "Driver Genius", die is erg goed, maar kosten iets.

 3. Hoe kan ik de installatie van Windows 7 toen het me vraagt ​​om mijn hdd zien sommige chauffeurs van DVD of USB-stick en dus ik toevallig vista en ik heb niets gedaan, maar heb niets controloer chauffeurs hebben een systeem: moederbord m2v asus, gb hdd 160 7200 omw / min, 3000 amd cpu + ati radeon x300 / x550 het zegt op het dus we vonden op het net over het pls als je enig idee wat het zou kunnen zijn!

 4. danezu zei hij

  Salut.Frumos tutorialu erg succesvol en ja ik heb een vraag, consumeren meer dan vista?

 5. boby_admin zei hij

  @danezu:
  We weten niet of ze eten meer middelen dan Windows Vista omdat Windows 7 is een pre beta versie die nog niet een oplossing die kan naar buiten te komen is bereikt
  Maar ik denk dat het zal superieur aan Windows Vista als goed bewegen
  Mijn gok is dat omdat je niet kunt vertrouwen op een besturingssysteem dat nog niet is vrijgegeven, noch rcomand u om het te gebruiken als een primaire besturingssysteem kan in plaats daarvan installeren op een andere partitie je gewend
  Wie wil het volledige potentieel van een besturingssysteem te genieten met Windows Vista of Windows 7 niet na te denken over middelen
  Voor minder krachtige computers zijn windows xp

 6. Ik heb een computer met een AMD Athlon magere 64 3000 + Welke Windows kan draaien:. Windows XP-versie x86? of x64!

 7. @Nicu:
  Ik adviseer u niet 64-bit XP want het is zeer goed gedaan, beter het hoofd te 64 vista dat een goede ondersteuning voor drivers heeft.
  Eenmaal binnen de 64 stukjes moet je zo ver mogelijk te komen van de software geschreven voor deze architectuur en gaat op 32 software alleen voor hen geen prestatiewinst.
  Als u 64 software vinden op een computer om goed te bewegen.
  Wat is er mis met Vista is dat het ondersteunt software 64 op 32 zal twee programma-bestanden een voor software en een manier 32 64.
  Waarschuwing voor bestuurders te zijn voor 64.

 8. beb3_mykk zei hij

  Ik zou het proberen, maar .... het is een gave nus hoe goed te gaan .... de rest ziet er geweldig stuff: D

 9. Ik heb een probleem: ik zet 7 ramen en kan het niet vinden audio driver kan mij helpen?

 10. beb3_mykk zei hij

  k en ik wist dat als hij zich? nam juiste look en als het moederbord CDU niet langer? hem en als je zoeken op het net ;)

 11. Gabi Ivascu zei hij

  Is er een versie van nLite of een ander programma
  dat de Windows 7 kunt aanpassen .......?
  Ik hou van je ...................!

 12. Dumitru zei hij

  super hard en ik heb ook iets geleerd

 13. Alexx zei hij

  Waar heb je 7 ramen?

 14. Een versie verscheen op 32 beetje een tijdje. Ik ga proberen, als je een gemiddelde en hoe heeft

 15. Cosmin zei hij

  Hoe kan ik Windows 7?

 16. danezu zei hij

  Ik descacat ramen 7 nog mooiere interface, maar jammer dat ik kan blijven voor niet Counter-Strike op spelen, maar erg Best Windows

 17. Vicentiu zei hij

  maaaaaaaaari zijn jerks. ongunstige reacties verwijderd. willen alleen lof. Eerst zou het goed zijn om te leren Roemeense tutoriale.si Mr Cristi dan iets te doen als je een tutorial beschrijft in detail wat is dat ding. zie je over de boom.

 18. @Vicentiu: Wat is er gebeurd man die je messed up van de site, die ooit een opmerking verwijderd.
  Trouwens je dat ik je beledigd op enigerlei wijze.
  Dit moet echt commentaar te verwijderen zijn geweest, maar ik deed.
  Wat is uw ontevredenheid, je eerste keer op deze site en je begint te beledigen, je denkt dat je geloofwaardigheid?

 19. @Vicentiu:
  Ik denk dat je een probleem hebt de eerste keer dat je gaf een overzicht en je kon niet onthouden van beledigingen.

 20. Cosmin zei hij

  Vincent .... Ik hou heel veel wat hij over praat Cristi uitgelegd in termen van "wetenschappelijke", maar om te kunnen alle verdomde knop begrijpen! Keep up the good work!

 21. Cosmin zei hij

  Voor Windows 7 minimale systeemvereisten zijn k in Vista??

 22. Adrian zei hij

  @Vicentiu: Zet uw kleine nek hoek ondanks .... en heb je waarschijnlijk een website en niet iedereen te bezoeken ... en je gaat "hit" ... en we doen een nieuwe tutorial en zie hoe je Matale ... Ik kan zien wat je weet in de PC! We doen?

 23. Adrian zei hij

  @Cosmin: In beginsel dezelfde eisen zijn een beetje ... hoewel cik 7 ramen zou niet nodig zo veel middelen die vista en het een beetje beter zou lopen!

 24. Hello! Ik heb een probleem ik geïnstalleerde Windows Internet 7 en gaat (ik een netwerkkaart is geïnstalleerd). Wat zou het zijn?

 25. Tiberiu zei hij

  Ik installeerde Windows 7 hem en nadat ik het allemaal ging, maar toen scotaeam cd en gaf een zak opnieuw opstarten eiste ik ul.Imi cd's kan zeggen waarom?

 26. Claudiu zei hij

  en waar gedownloade Windows 7 pre-beta?

 27. Adrian zei hij

  @Claudiu: Vanuit de torrents als je hem kan vinden ... waarom doe je niet 7 RC-versie van Windows beschikbaar zijn om legaal en gratis van Microsoft te downloaden?

 28. @Claudiu: Internet, dat is geweldig, maar als je het niet gebruikt is nutteloos.
  http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx
  Hier is de downloadlink WINDOWS7.
  U ondertekent ze (msn, levend, etc) en dan laat ik het windows7 en boven downloaden en geven u een show.
  Download voor WINDOWS7 is gratis Windows7 serie is ook gratis.

 29. @Claudiu: Ik heb mensen en programma's gratis te downloaden torrents gezien.
  Waarom om torrents te downloaden hele dag wanneer u toegang tot veel juridische SOFTWARE gratis internet op de website van de fabrikant of download sites hebben?

 30. dandana72 zei hij

  Ik heb geprobeerd om Mozilla Firefox te installeren op windows3.0.8 7 en falen. Er is een speciale manier van installeren?

 31. Adrian zei hij

  @dandana72: Zet het gaat versie 3.0.10 3.0.10 firefox's, het is altijd goed om de laatste versie van browsers browser hebben!

 32. dandana72 zei hij

  multumesc.merge met firefox 3.0.10.

 33. Liviu zei hij

  Het is zeer goed gedaan Windows 7 (Ultimate). Ik probeer het voor een tijdje, (nu schrijven op een overwinning Build 7 7100), en ik kan zeggen dat je veel programma's geïnstalleerd, nog minder gebruikt (Borland C + + Bulder6, Matlab ...).
  Proberen waard met vertrouwen tegemoet.

 34. Marius zei hij

  Vincent beter zou zijn om eruit te komen van de site als je niet wilt zitten Omu uitleggen 3 uur een tutorial die je ziet hem doet 50 van minuten te doen en na dat zij en figuren uit Roemenië primu site met tutorials video cristi doet en cijfers moeten komen om het de ip verboden bft en blijvend succes te geven .....

 35. haosss zei hij

  7 is de ultieme overwinning.? ...
  EUS wist de beta 7 winnen en win 7rs ....
  Waarom doet de toevoeging van die Fatz ..? ..
  of is een geoptimaliseerde ... winnen!?
  Ik zag een overwinning werd geoptimaliseerd adik geven 7 ultieme "ultieme" werd verwijderd uit de buik, gemaakt om te worden Grafik mooier ....!

 36. haosss zei hij

  jammer niet winnen 7 RC "RS" ...
  😛

 37. Rafael zei hij

  Ami werkelijk van hoe cristi uitleggen, echt ... Niet meer maar niet minder dus kan vaak als u wilt goed geluk priceapa.Ati man tot Christus.

 38. Rafael zei hij

  -Ik heb een vriend (Michael) is zeer ancantat van videotutorialro.Dar nu niet ...
  Hij weet alleen Duitsland en in Oostenrijk engleza.eu van vertalen tutorialul.Locuiesc Near Wien.Ma vroeg u of u zo vriendelijk zou kunnen doen met AUDIO * E ** NL * of audio als voorheen, maar met schriftelijke Englisch.El ami ging vanzelf dat u wilt dat de videotutorial.ro
  maar niet anteles niets en ik ben Romeinse iesit.Stind antrebat mij als ik het weet ... Susesi Seite dat ja ... je de video maar geen geluid vond ... (geen stem, maar de taal). Na iam vertaald naar Paragon Backup zelfstudie met dat ... Het was zo ancantat ...
  Wat recht niet te worden en iedereen kan zich verspreiden ... Veel voegt zich bij de schapen niet begrijpen Engels LIMBA.Iar Ik weet dat de meeste.
  -Het was gewoon een parere.Sa het niet erg ... Rafael geluk aan mijn kant.

 39. bruno zei hij

  Worth installeren iets op zijn eigen stal? Min of meer?

 40. daniel zei hij

  Ik heb het van microsoft en beweegt super.pe dan ik verlost van fouten en chauffeurs hadden ze al wat hadden (ik zie veel klachten). 4000 heb een AMD Athlon DC + ram 1G

 41. Vlad zei hij

  Ik heb een AMD Turion Mobile Technology de 64 × 2 1.9 1GB DDR2 GHz met Vista Home Premium. Ik ga een beetje schokkerig, helaas. Denk je dat als ik Windows 7 zal makkelijker gaan? schokkerig stopt? Dank bij voorbaat

 42. cripy zei hij

  Ik heb een vraag ...
  Ik wil mijn beckup maken met Acronis naar partitie C (waar ik xp) en vervolgens te formatteren en installeren w7.
  als je het niet bevalt hoe het kan passen in beckup xp terug? en zo ja, moet formatteren en partitie C? of geef direct herstellen beckup? : D

 43. Adrian zei hij

  @cripy: U terug naar C, opslaan op een andere partitie dan de C, zet ramen 7 en als je niet wilt installeren Acronis en de back-up cartridges te herstellen wat je doet en dat is het ... niet moet opnieuw installeren of iets ... het is zoals want ik heb nog nooit Windows 7 gehad

 44. @cripy:
  Ja je kunt herstellen zonder problemen op voorwaarde dat een back-up te zijn op een andere partitie.
  Hou je niet van 7 zet windows cd die u Acronis rescue-disk te geven in de BIOS op te starten vanaf cd.
  U om uw C-schijf en 100 keer formatteren en kunt u terugkeren naar het oude systeem wanneer wensen.
  Zien hoe geweldig het is om Back-up hebben!

 45. Iustin zei hij

  Hallo Ik heb een vraag die windows7 loopt en heeft 5 + 1 systeem en als ik ga io xp en gaan met windows7 oproep gaat mergefara eenheid en subufar een draivaru zijn BAIU nam Badat te zijn?

 46. VERPLICHTE zei hij

  Cristi-admin al genoemd in de tutorial op "Windows 2007" per ongeluk verwarrend, denk ik, met het MS Office pakket 2007, 7 Windows waarbij vergelijken nieuwe "Paint" met versies van Vista en XP. Zoals anderen al hebben gezegd op verschillende video tutorials, moet je worden vastgesteld door het maken van een correctie, waarbij hetzij op verzoek van de bezoekers of houders tutorials, worden later aanvullingen en correcties van de Basics Tutorial toegevoegd. Niemand is perfect en iedereen kan fouten maken, maar als fouten onzorgvuldig en meestal niet in staat om zelfs achteraf fouten te corrigeren worden bestendigd, dan kunnen er situaties zijn waar, video tutorilele die niet meer in staat zijn om het doel te bereiken zoals bedoeld en misleidend of niet geloven dat dit is de reden waarom, degenen die werken met hem en wilde hem aan te raken!

  • Tuurlijk, het is normaal iedereen verkeerd, ik ben niet beschaamd om toe te geven dat ik fout ben, maar ik weet niet of ik het mis heb, Mijn excuses als ik het mis heb.
   Wetende dat veel goede dingen werden gedaan door mensen die voorgesteld citeren iets, bv voert de site eerder "BIOM", die we op dat moment om een ​​nieuwe codec te gebruiken voorgesteld, ik deed dat en ging Nou, is het resultaat gezien tutorials om een ​​betere kwaliteit en een kleiner formaat.
   Ik heb altijd open voor suggesties geweest, en we accepteren ook kritiek als ze nauwkeurig en onderbouwd waren, velen verwarren kritiek met belediging of "zoeken knooppunt in de spits".
   We hebben een zeer actieve sectie commentaren en iedereen kan notities over de items te maken, hebben we vaak tevreden bezoekers die met correcties of aanvullingen kwamen.
   Helaas zijn deze video tutorials kan niet worden gecorrigeerd zo makkelijk, je probeert om een ​​div in de buurt van de speler voor verdere correcties aan te brengen.
   Wetende dat we open voor elk voorstel, uiteraard moet ook worden geïmplementeerd.
   We vergeleken Paint site met kantoor 2007 omdat het profiteert van de interface van de 'ribbon', dat begint te worden aangetroffen in vele soorten software die op de markt komen de laatste tijd, de meest recente voorbeelden zijn O & O Defrag Professional en Snagit kennen als nog steeds veel, maar ze komen naar mij in mijn gedachten nu, als je gemerkt dat de interface van de "ribbon" maakt gebruik van contextuele opties, ik stond op het, als u openen Paint in Windows 7 2007 volgende woord je zult begrijpen wat ik bedoel .
   Voelt nieuw leven te windows7 omdat voor dit project werd bijeengeroepen een groot deel van het team dat werkte aan de ontwikkeling van kantoor-2007 dat was onvermoed succes voor Microsoft, velen geloven dat de meest succesvolle 2007 office office suite geproduceerd door Microsoft, en zelfs concurrenten met tegenzin erkend zijn succes 2007 kantoor.
   Interessant uw idee, ik denk dat ik overleggen met mijn collega's om een ​​manier te implementeren ideaal vinden.
   Stop met ons te wachten.

 47. CRISTI kunt u een tutorial doen: hoe is INTALEAZA WINDOWS 7?

 48. videotutorialul k is een waardevolle mooi en alle tutorials die ik maak, maar ik begrijp niet hoe sal installeren? moet je tutorials hoe te installeren?

 49. Heb je gehoord van Windows Vienna? Windows is het?

 50. Misha: Heb je gehoord van Windows Vienna? Windows is het?

  Windows Vienna is een gecodeerde naam voor Windows Seven.Ca laqmuresti je leest hier

 51. webdan:
  Windows Vienna is een gecodeerde naam voor Windows Seven.Ca laqmuresti je leest hier

  Het is een Windows verschijnt voordat Windows 7 feite een Windows XP met Windows 7 thema's, iconen vista, geïnstalleerde software ... kortom een ​​windows veranderd door een Arabier, en eerlijk gezegd niet aanraden.

 52. Adrian: Het is een Windows verschijnt voordat Windows 7 feite een Windows XP met Windows 7 thema's, iconen vista, geïnstalleerde software ... kortom een ​​windows veranderd door een Arabier, en eerlijk gezegd niet aanraden.

  Het is inderdaad een puinhoop van Windows XP dat de meeste sites anderszins gewijzigd.

 53. Goed ik hoop dat een groot probleem me niet bespotten ,,, niet weet hoe om Windows te installeren

 54. Zie je hier voor een video tutorial over hoe je windows xp installeren
  https://www.videotutorial.ro/?p=425
  Helaas is het geluid is niet zo goed, maar ik weet zeker dat je kunt omgaan met een

 55. Andrei grootste fan en een halve 1 zei hij

  Maak een totutial over Eset Smart nod32 swcurity 4 precies zo goed als kaspersky.Are antivirus-en antispyware, firewall, spam Anty modules

 56. Ik heb Windows 7 Eternity van een vriend en willen precies weten wat er is (gemaakt door originele Windows van Microsoft of door piraterij venster of bewerkt door een bedrijf, en zo ja, welk bedrijf).

 57. Ik heb Windows 7 Eternity van een vriend en willen precies weten wat er is (gemaakt door originele Windows van Microsoft of door piraterij venster of bewerkt door een bedrijf, en zo ja, welk bedrijf).
  Kan iemand mij helpen?

 58. Adrian zei hij

  Mihai: Ik heb Windows 7 Eternity van een vriend en willen precies weten wat er is (gemaakt door originele Windows van Microsoft of door piraterij venster of bewerkt door een bedrijf, en zo ja, welk bedrijf).
  Kan iemand mij helpen?

  Windows 7 is nog niet eens officieel vrijgegeven, noch wanneer het zal lanceren zal er elke versie de naam zijn: ramen 7 eeuwigheid. Tot slot een fake ... je het installeert op uw eigen risico!

 59. Eerst wil ik feliciteren videotutorial voor goede tutorials je doet, en dat ik zou verlangen naar een tutorial over het optimaliseren van Windows 7 zien met instellingen om de prestaties te verbeteren. Ik heb wat meer dingen, maar ik weet het niet en zou niet veranderen zonder te weten of het juist is of niet. Dank u.

  • Sergiu: Eerst wil ik feliciteren videotutorial voor goede tutorials je doet, en dat ik zou verlangen naar een tutorial over het optimaliseren van Windows 7 zien met instellingen om de prestaties te verbeteren. Ik heb wat meer dingen, maar ik weet het niet en zou niet veranderen zonder te weten of het juist is of niet. Dank u.

   Schrijf u in de "Search videotutorial.ro ..." vanaf rechtsboven: Instalaresi optimalisatie WindowsVista, druk op enter en je zal de tutorial, dezelfde instellingen zijn beschikbaar op zowel Windows Vista en Windows 7, het installeren van Windows 7 is hetzelfde als Windows Vista. In die handleiding laat ik zien hoe je Windows Vista optimaliseren en zoals ik al zei je instellingen in Windows Vista zijn ook beschikbaar op 7

 60. Sergiu zei hij

  Thanks Adrian.

 61. Cosmin zei hij

  Hallo allemaal, Ik wil eerst zeggen dat je heel hard aan deze site lam willekeurig ontdekt en ik bedoel ik ben verbaasd hoeveel dingen je hebt op deze en vele tutorials die mau leerde veel dingen en wat mij te zeggen minder WINDOWS 7 lijkt de beste ramen van alle heeft veel opties wat is de notitie 10. en ik wil zeggen dat ik was erg onder de indruk van deze site wil ik je bedanken voor deze nuttige informatie die ik ofrerit Leat, jullie rock en ik wens u veel succes voortgezet.

 62. Pop Ilie zei hij

  Hi Adrian en ms die je doet op videotutorial.ro
  Ik heb een intrebae. Ik installeerde Windows ultieme 7 32 beetje, en ik wil pictogrammen op het bureaublad programma's in de post. Hoe blijf je beperkt, dwz niet vul mijn bar shorcaturi, optreden-2 3 apoar rest was alleen wanneer ik op ">>". Effectief heb ik niet gevonden waar te zetten ">>"

 63. florijn zei hij

  Buna.Am geïnstalleerde ramen zile.Am 7 2 2 Gb RAM-geheugen, harde schijf 160 Gb, Intel Pentium Dual E 2180, 2 GHz (ik noemde deze informatie in een andere review, want ik was gewaarschuwd dat ik bepaalde informatie over wat het probleem was, natuurlijk was ik schuldig) en de C-partitie is 29.2 Gb.As Ik wil weten of je goed te krijgen van de grootte van deze partitie voor Windows op mijn werk.
  En een keer vragen, een aantal pictogrammen op het bureaublad kan niet duidelijk te zien, bijvoorbeeld. Yahoo Messenger, Revo Uninstaller (als je op Normale pictogrammen, Kleine pictogrammen als ze zien zichzelf bewegen op normale, ik wil weten waarom en hoe ik kon ze beter te zien in Medium bewusteloosheid omdat ik graag asa.Multumesc.

 64. florijn zei hij

  En ik vergat te zeggen, ik heb windows ultieme 7

 65. costelpescar zei hij

  Waard încercat.Mulţumesc.

 66. MostWanted zei hij

  Windows 7 erg veel!

 67. Ik wil de ramen te installeren en ik probeer het op mezelf. Het maakte een tutorial over hoe te installeren? [Ik begrijp dat is een andere installeren xp]

  • AdrianGudus zei hij

   geo-: Ik wil graag deze Windows probezeu hem persoonlijk te installeren. Hij maakte een tutorial over hoe te installeren? [Ik begrijp dat is een andere xp installatie]

   Schrijf in het zoekvak rechts: installatie en het optimaliseren van Windows Vista, druk op enter en je zal de tutorial (Windows 7 installeert net als Vista)
   Als u niet beschikt over een Windows 7, schrijven in de rechterbovenhoek zoekvak: "Windows oorspronkelijke 7 om de proefversie van 90 dagen downloaden" druk op enter en je zal de tutorial om te laten zien hoe je een windows legaal 7

 68. Dany2335 zei hij

  Cristi zei dat je niet kan verwijderen, maar hoe zit het dan Verwijderen uit Desktop

  • Dany2335 zei hij

   Dany2335:
   Cristi zei dat je niet kan verwijderen, maar hoe zit het dan Verwijderen uit Desktop

   Ja het is een Portun en wat ik zei (omdat anderen die niet weten denk ik dat is), ik waarschijnlijk nog niet gehoord bine.Scuze! En ik run ...

 69. Costel zei hij

  Gelieve wat mij vertellen of ik monteer het beeld met Windows 7 (met Daemon gereedschap) om een ​​installatie te doen. Windows ® is op partitie D in C kan worden geïnstalleerd? Dank u.

 70. AdrianGudus zei hij

  Costel:
  Gelieve wat mij vertellen of ik monteer het beeld met Windows 7 (met Daemon gereedschap) om een ​​installatie te doen. Windows ® is op partitie D in C kan worden geïnstalleerd? Dank u.

  Niet omdat Daemon Tools of elke toepassing die u gebruikt om ISO image mounten kan niet actief / functioneel in post boot toen BIOS hardware controleren als u of cd in de drive en ga zo maar door. De app werkt niet opstarten, maar als de ramen al is opgestart en actief.

 71. Maar hoe windows te krijgen dat?

 72. Florian Potâng zei hij

  Hello.
  Ik ben beginner in de computer en ik wil installeren Windows 7 .I iets gevonden, maar ik vind het nogal moeilijk, wetende alle gebruikte termen. Ik zou het leuk vinden als iemand meer volledig kan verklaren begrijpen hoe ik kan gaan om Windows te installeren op internet.Multumesc.

  • Schrijf in het zoekvak aan de rechterkant: "Hoe kan ik Windows Vista te installeren". Volg de stappen in deze tutorial. 7 Windows installeert hetzelfde.

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.