2 Microsoft Security Essentials, een gratis antivirus, uitstekend geschikt voor oudere systemen en verder - video tutorial

Hallo vrienden, in deze video tutorial zal ik een gratis antivirus te presenteren, is het verrassend effectief, wordt antivirus geproduceerd door Microsoft en is Microsoft Security Essentials 2 genoemd.
Ik realiseerde me een tijdje geleden 1 handleiding versie van Microsoft Security EssentialsSindsdien is tot nu toe het product is gegroeid, gerijpt en kreeg een paar extra functies, het gaat om integratie met Internet Explorer, heuristische analyse engine dat is een op gedrag gebaseerde scan en scan-modus netwerk.
Nieuwe mogelijkheden zijn essentieel voor een moderne antivirus, komen ze naar versterking systeem beveiligingsapparatuur Microsoft Security Essentials.
Een zeer nuttige functie voor mensen met oudere systemen is de toewijzing van een percentage van de CPU-kracht, de scan-functie, dus als je een zwakkere systeem wordt niet beïnvloed timplu proces scannen.
Microsoft Security Essentials is niet alleen een zwak antivirus-systemen, het kan gebruikt worden op elk systeem, zeer goed niveau van detectie en lage alarmen vals-positieve zijn kwaliteiten vond steeds minder vrije producten.
Ik gebruik dit product op een netbook en ben zeer tevreden, dat is een eerlijk product, heeft allerlei bling bling is, is essentieel.
Een eenvoudig product, ik weet zeker dat elke gebruiker, ongeacht het niveau van de opleiding, zal begrijpen interface en commando's in een paar minuten.
Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Veel plezier!
door Cristian Cismaru


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Dumitrel zei hij

  Lijkt een zeer makkelijk te gebruiken antivirus en vrij goed. De volgende indeling may'll doorberekenen het wie weet. IE9 en ik kijk uit naar wat de definitieve versie van hem en ik wil mijn hele systeem en de programma's die ze het allemaal zullen gebruiken in het Roemeens te zien hoe het is te doen - een experiment als dit. We hebben vele alternatieven in het Roemeens bij alle programma's die u nu gebruikt en wil een experiment doen.

  Zeer goede tutorial Cristi! By the way, zijn je het koud? Ik zag je de neus trekken en vragen zich af waarom. En ik ben cool voor ongeveer 3 dagen en doen

  • Dumitrel: Lijkt een zeer makkelijk te gebruiken antivirus en vrij goed. De volgende indeling may'll doorberekenen het wie weet. IE9 en ik kijk uit naar wat de definitieve versie van hem en ik wil mijn hele systeem en de programma's die ze het allemaal zullen gebruiken in het Roemeens te zien hoe het is te doen - een experiment als dit. We hebben vele alternatieven in het Roemeens bij alle programma's die u nu gebruikt en ik wil een goede tutorial experiment.Foarte Cristi maken! By the way, ben je koud? Ik zag dat je je neus trekken en zich afvragen waarom. En ik ben cool voor ongeveer 3 dagen en doen :D

   Ik ben een beetje koud, vind ik het niet erg neus is slechtste stem voel ik me als mijn cut (stem), als iemand snijden met een mes (stem), denk ik dat niet zal sterven ...

 2. Ik vertrouw dit virus voor als ik getest en ik ben niet tevreden langer dan die van Microsft gewerkt om een ​​goede antivirus te zijn is niet goed, maar nog steeds vrij goed + Ik vertrouw Microsoft-producten te gebruiken, zelfs indien Ik Microsft software alternatieven voor sommige programma's

  • Dumitrel zei hij

   calin: Ik vertrouw dit virus voor als ik getest en ik ben niet langer zijn dan die in Microsft gewerkt om een ​​goede antivirus te zijn tevreden is niet goed, maar nog steeds vrij goed + Ik heb geen Microsoft-producten vertrouwen, zelfs als folosescdoar Ik Microsft software alternatieven voor sommige programma's

   Calin in welke zin bent u niet tevreden? Welke antivirus gebruik je?

  • calin: Ik vertrouw dit virus voor dat ik ben niet tevreden testatsi langer dan die in Microsft gewerkt om een ​​goede antivirus te zijn is niet goed, maar nog steeds vrij goed + Ik heb geen Microsoft-producten vertrouwen, zelfs als ik folosescdoar Microsft software alternatieven voor sommige programma's

   Weet niet waarom je niet kunt vertrouwen Microsoft, deed iets, iemand?
   Ik denk dat het meer een soort van vriendschap tussen een dief en een agent dief kan geen vertrouwen in de politie.
   Ik denk dat Microsoft niet wil niemand pijn doen, het is gewoon een bedrijf dat geld wil verdienen, zijn hun verliezen enigszins berekend.
   Waarom ga je niet weg te blijven, maar ze duidelijk weten wat omhoog, wie is liccenta en wie denk niet dat ze zou een heksenjacht beginnen, althans niet in de nabije toekomst.
   Met ramen die 7 te downloaden, microsoft vrijgegeven de druk opgebouwd door de jaren, was een zeer verstandige zet.
   Zet uw geest om het, met een beetje intelligentie kan gebruik maken van een juridisch ramen zonder liceenta voor langere tijd, je hoeft alleen je hersenen gebruiken een beetje.

   Gouden Regel = Geen partitie 100 MB
   Herbewapenen, u aanzienlijk verlengt de proefperiode.
   Software back-up voor het activeren herstellen voordat de proefperiode vervalt.
   Er zijn slechts een paar voorbeelden te voorkomen dat het gebruik piraat ramen.
   Echter, tegenwoordig de meeste computers hebben Windows geïnstalleerd en standaard liceenta.

   • rotsachtig zei hij

    Cristi-admin: KIS2011

    Buna.Cum moet deze gouden regel "Geen partitie 100 MB" begrijpen
    Ik keek videotutorialul hoe 100 MB partitie bump, maar ik begreep niet tot nu toe, dat is precies wat er cuea rau.Ai legde uit dat de beveiliging is zo en dat is een goede zaak en dat het systeem eigenlijk niet tijdperk niets verloren door deze partitie, maar integendeel het is goed, maar dat kan ontdoen van deze partitie te zien Gods geest kan erbij zijn als zonder, dat maakt niet echt uit clare.Eu sommigen zeggen dat het veel meer Nou als je zei dat als broeders is niet goed om iets dat partitie als spion of iets dergelijks en je alles wat je weet doen om zich te ontdoen van ea.Dar zo is de tutorial die je begrijpt dat het goed is voor haar veiligheid SO maar dat kan ontdoen van het door een methode die niet echt verenigen veel weten over problemen met de computer kan ze zich te ontdoen van deze partitie die niet slecht is, maar als je kunt zonder ea.Acum vraag ik mijn verontschuldigen en zeggen dat ze niet kwaadaardig, maar ik denk dat het beter zou zijn als u in de toekomst duidelijk zeggen dat dit goed is en dit is niet goed en weet dan wat te doen.

    • Adrian admin zei hij

     rotsachtig:
     Buna.Cum moet deze gouden regel "Geen partitie 100 MB" begrijpen
     Ik keek toe hoe videotutorialul over 100 MB partitie bump, maar ik begreep het niet tot nu toe is dat precies wat er cuea rau.Ai legde uit dat de beveiliging is zo en dat is een goede zaak is en dat eigenlijk verloren tijdperk sistemulnu iets met deze partitie, maar integendeel, het is goed, maar dat kan ontdoen van deze partitie, dat is verontrustend om dames je daar kan zijn zonder het te zien, betekent dat niet al te belangrijk clare.Eu sommigen zeggen dat het was veel beter Als we zeggen dat er meer broers het niet goed is om een ​​partitie die spyware of iets van die aard te hebben en je doet alles wat je weet om zich te ontdoen van ea.Dar zo is de tutorial die je begrijpt dat het goed is voor haar veiligheid SO maar dat kan ontdoen van het door een methode die verenigen ze niet echt veel over computerproblemen weten kan ze zich te ontdoen van deze partitie die niet slecht is, maar als je kunt zonder ea.Acum Ik verontschuldig mij bij en zeggen dat ze niet kwaadaardig, maar ik denk dat het beter zou zijn als in de toekomst je zegt duidelijk dat dit is goed en dit is niet goed en dan weten we wat te doen.

     Ik raad u alle opmerkingen over die tutorial en handleiding tekst boven dat leest als je wilt begrijpen precies wat er 100MB partitie. Cristi heeft geen verbinding met de betreffende les, is het bekend dat scroll tutorials tutorials en vergeet niet aan het hoofd naar de staart. Het bewijs is het feit dat je niet weet wie ze maakt, hoewel, we aan het begin van elke les zeggen: "Hallo vrienden Ik ben ...... (elk zeggen hun naam) en vandaag leren we over ..."

 3. Cristi Ik moet erg groot u mij helpen en ik heb niet het wordpress header daar hoe heb je of er een plugin Ik heb een website op hi2 en ik header en zag dat iemand de kop en ik er alles aan doen hi2 ik keek naar de gek en ik heb niet gevonden afbeelding ptr header een oplossing plugins waren, help me please

 4. Er zijn geruchten dat de MSE (codenaam Morro) is gebaseerd op Roemeense antivirus Microsoft enige tijd geleden gekocht (ongeveer 7 jaar). Dat programma heet Roemeense Antivirus (RAV).
  Ik probeerde het en, eerlijk gezegd, het leek ok, maar niet indrukwekkend.

  Mijn gok is dat op dit moment de beste beveiligingsoplossingen zijn BitDefender en Kaspersky PURE Total Security 2011 met een lichte neiging tot BitDefender, zoals een Roemeense.

  • Alex Baies zei hij

   Andu: Er zijn geruchten dat de MSE (codenaam Morro) is gebaseerd op Roemeense antivirus Microsoft enige tijd geleden gekocht (ongeveer 7 jaar). Dat programma heet Roemeense Antivirus (RAV).
   Ik probeerde het en, eerlijk gezegd, het leek ok, maar mijn impresionant.Părerea is momenteel de beste beveiligingsoplossingen zijn BitDefender en Kaspersky PURE Total Security 2011 met een lichte neiging tot BitDefender, terwijl Roemeense product.

   Er zijn geruchten. Het is pure werkelijkheid.
   En ik gebruik en aan te bevelen Kaspersky PURE, Kaspersky eigenlijk elk product.

 5. Alex Baies zei hij

  Het is een goede antivirus, maar de gebruiker moet voorzichtiger zijn wanneer je zweven over het internet.
  Een gebruiker die de grijper komt alles wat je zou niet echt heel goed omgaan.

  Concluderend: MSE is een goede antivirus voor degenen die hebben een meer gevorderde kennis van beveiliging aan degenen die voldoen aan bepaalde privacy regels.

  • Francisc zei hij

   Alex Baies: Het is een goede antivirus, maar de gebruiker moet voorzichtiger zijn wanneer je zweven over het internet.
   Een gebruiker die de grijper alles wat je zou niet echt omgaan erg bine.In conclusie komt: MSE is een goede antivirus voor degenen die hebben een meer gevorderde kennis van de veiligheid voor degenen die voldoen aan bepaalde privacy regels.

   Waarom "... maar je moet extra voorzichtig wanneer een gebruiker je zweven over het internet ..."? Monitor "surfen" op het net, heeft een zeer rijke databank (Microsoft is gewoon niet?).

   • Alex Baies zei hij

    Francisc:
    Waarom "... maar je moet extra voorzichtig wanneer een gebruiker je zweven over het internet ..."? Monitor "surfen" op het net, heeft een zeer rijke databank (Microsoft is gewoon niet?).

    Omdat het nog vroeg. Ik ben ervan overtuigd dat na 1-2 jaar zal een antivirus dat zal concurreren (het nu doet) met de grote antivirus bedrijven zijn.

    • Francisc zei hij

     Alex Baies: Omdat het nog vroeg. Ik ben ervan overtuigd dat na 1-2 jaar zal een antivirus dat zal concurreren (het nu doet) met de grote antivirus bedrijven zijn.

     1) MSE wordt niet gestart bij allen (het komt met een mooie high-end ervaring);
     2) heeft een enorme database op basis van alle informatie die we hebben Microsoft, dat is enorm, ongeveer 80% van OS software markt (onder voorbehoud van tegenstrijdigheden processen met grote fabrikanten van beveiligingssoftware);
     30 niet zeggen dat het uitstekend, maar voor een gratis antivirus (zelfs negatief) is zeer goed.

 6. Zoals altijd amuseer me zo gemakkelijk teniet doen veel gebruikers of ander programma dat jaren van werk omvat kan "calculatoristi" heel slim en heel veel school. Van hoeveel antiviruses hebben getest dat ook lijkt vrij goed gevuld en genoeg voor een gemiddelde gebruiker en verstandig in het algemeen. De enige belemmering voor multi-verdachte-die klote is dat Windows zal aarzelen om het te gebruiken op een begrijpelijke angst.

 7. Ik denk dat het een goede antivirus, maar niet bun.Un wat ik over hem als de interface is zeer licht en zeer gemakkelijk te begrijpen, zelfs voor degenen incepatori.Oricum een ​​tutorial folositor.Bravo Cristian.

 8. Cristi kan ik vertrouw dit virus? Is het veilig?

  • AndrewCristi kan ik vertrouw dit virus? Is het veilig?

   Ik gebruik een Asus EeePC netbook 1201n, het systeem beweegt goed, ik heb niet besmet met Microsoft Security Essentials sinds opgekomen, met korte perioden waarin ik verwijderd het aan andere security oplossingen te testen.
   Dat is mijn antwoord.

 9. rechts weten ze wie een licentie heeft en wie niet ;)) gerelateerd aan het onderwerp, nog steeds gebruik Comodo veiligheid! yo is blij met hem.

 10. Ze zeggen ... MilitieMaar wat ....

 11. Schoen zei hij

  Ik ben oprecht wil worden geïnfecteerd door alle, maar goed dat leven met deze virussen zijn top

 12. luciangl zei hij

  kis2011 nu spelen met een heleboel mensen vroegen me om het instalez.pe nervozeaza me KIS voor mij persoonlijk is het moeilijker dan mse dat ik had veel problemen luni.mse is erg goed in 2 eenvoudige redenen, een niet je voelt zoals hardlopen en een andere om uw werk te doen linistit.oricum best "antivirus" is een back-up van de C's

 13. iulian62 zei hij

  Bij het gebruik van Windows en ik hou echt van deze antivirus alleen was niet zo "light" over de manier waarop ze zeggen ... Ik bne als linux iets hebben opgeroepen

 14. Francisc zei hij

  Enkele opmerkingen over dit virus:
  - vraag en controleer of in licentie het besturingssysteem; zelfs als er niets wordt gevonden tijdens de installatie later elke "onregelmatigheden" op de licentie-systeem (sommigen veroorzaken ongemak) te identificeren;
  - een PC 512 MB RAM voelt, niet helemaal zo zacht middelen; "PF Usage" is de 320 420 en dat andere programma's open is (sommige veroorzaken ongemak);
  - PC stuurt Microsoft informatie (over de software geïnstalleerd en over de herkomst ervan); verzenden en persoonlijke gegevens (zeker onbedoeld), maar Microsoft "zweren" dat hij (sommigen veroorzaken ongemak) zullen gebruiken; het kan worden uitgeschakeld: Main Window - Instellingen - Microsoft SpyNet - gecontroleerd "word ik lid van SpyNet netwerk", maar geen vuur handtas die niet meer informatie te sturen;
  - Detectie en ontsmetting zijn zeer goed (zolang ik in staat ben om te testen volgens de beste van mijn kunnen en respecectiv na de resultaten van de verschillende professionele tests);
  - Reactie op infectie is traag (kost tijd), maar grondig, betekenis die detecteert wanneer er iets opbrengsten van de verkoop en ontsmetting (dat is goed).
  Deze antivirus voldoen aan de huidige bedreigingen. Worth Installeer en gebruik.

 15. Fuarte nuttig deze tutorial .... Bravo ......

 16. me en vertel me wat videotutorialele opgenomen programma? Ik vond een aantal, maar doe elke 1 300 van minuut tot minuut 10 2 mb naar gb ... of meer ...: |

  • TyiBy: Me en vertel me wat videotutorialele opgenomen programma? Ik vond een aantal, maar doe elke 1 300 van minuut tot minuut 10 2 mb naar gb ... of meer ...: |

   Camtasia Studio is goed, tussen 13 15 minuten tutorial is 100mb en iets, en 22min 355mb zelfstudie te doen, en ik gebruik dat om mijn lessen te maken op mijn blog Postes hen

 17. Ik ontdekte eerder dit beveiligingsoplossing, ik maakte zelfs een tutorial op mijn blog over el.sunt tevreden met hem, gaf ik KIS2011 voor hem.

 18. Cristi en zien dat je bent verkeerd tag "gratis amtivirus" corrigeert en zie dat ik zei iets boven elkaar ontmoeten en commentaar als je wilt om me te helpen met de wordpress header die niet bestaat. Goede dag!

 19. Dankzij Alex, ik zal proberen het! maar ik hoop dat ik duidelijk lafel maken ...

 20. Ceapaev zei hij

  Ik vond zowel tutorial en antivirusul.Una Kortom, ik vind de interface eleganta.Eu Avast inwoner gebruiken, maar nu vraag ik me af als het gaat om MSE.Ce mij adviseren?

  • Francisc zei hij

   Ceapaev: Ik vond zowel antivirusul.Una tutorial en alles, ik gebruik Avast inwoner pareo eleganta.Eu-interface, maar nu vraag ik me af of adviseerde me om naar MSE.Ce?

   Ik zou adviseren om te verblijven op Avast.

 21. Ik vertrouw niet voor de strijd tegen piratierie etc. maar ik vertrouw ik denk niet dat het voor de veiligheid suites nog steeds goed. en ik ben niet dankbaar voor dat mislukt voor sommige virussen wanneer ik getest. en in Microsft vertrouw ze niet voor dat bijna alle programma's monitoreaza bijna alles wat je doet op je pc en is confidetialitate wat doet u persoonlijk op uw pc. + Sommige producten zijn te nemen van alle schaamte

 22. Ik heb een vraag waarom niet trutorialele gaan van u op mijn pc? voordat ik maar ga niet voor een week. Please help me! Ik laad te laden en dan zie ik een driehoek met uitroepteken. Please help me!
  Stuur me een e-mail naar het bovenstaande adres.

 23. florijn zei hij

  Ik had problemen met de MSE. Gezien het feit dat deze dagen gewoon mijn licentie verloopt op KIS, zei ik om te proberen MSE, vooral omdat Windows en alle geïnstalleerde programma's werden in licentie gegeven. Verrassing! Na de installatie, aanpassing, volledige scan zonder problemen, mijn computer werd gek. Periodiek opnieuw te starten, of we werken aan het of niet. Waarvan ik gedeïnstalleerd en geïnstalleerd een repejor Comodo Internet Security, die van mijn eerste scan vond een Trojan prachtig, en het opgelost ... geweldig! Reset gestaakt en alles soepel verloopt. Conclusies aan elkaar als ze trekken.

  • Adrian admin zei hij

   florijn: Ik heb problemen met de MSE gehad. Gezien het feit dat deze dagen gewoon mijn licentie verloopt op KIS, zei ik om te proberen MSE, vooral omdat Windows en alle geïnstalleerde programma's werden in licentie gegeven. Verrassing! Na de installatie, aanpassing, volledige scan zonder problemen, mijn computer werd gek. Periodiek opnieuw te starten, of we werken aan het of niet. Waarvan ik gedeïnstalleerd en geïnstalleerd een repejor Comodo Internet Security, die van mijn eerste scan vond een Trojan prachtig, en het opgelost ... geweldig! Reset gestaakt en alles soepel verloopt. Conclusies aan elkaar als ze trekken.

   Het probleem is dat je en niet MSE. Als je een beetje Engels u regelmatig zag in de rechtsonder bij de klok wist, u lijkt op het pictogram Automatische updates en vertel je als je 10 minuten hebt geklikt op dat de PC te volgen om opnieuw op te starten om Installeer updates voor antivirus-en pop-up die u laat weten wat, naast het feit dat ik stel voor dat je je werk opslaan en maak je klaar om te herstarten, en sommige opties werden annuleren van de taak met 10 minuten 1 uur 4 uur of totdat ik opnieuw handmatig. Het zuigt om niet weten Engels, omdat ze beginnen beschuldigen van de verkeerde software in plaats je de hulpeloosheid en onwetendheid te geven.

   • florijn zei hij

    Adrian admin:
    Het probleem is dat je en niet MSE. Als je een beetje Engels u regelmatig zag in de rechtsonder bij de klok wist, u lijkt op het pictogram Automatische updates en vertel je als je 10 minuten hebt geklikt op dat de PC te volgen om opnieuw op te starten om Installeer updates voor antivirus-en pop-up die u laat weten wat, naast het feit dat ik stel voor dat je je werk opslaan en maak je klaar om te herstarten, en sommige opties werden annuleren van de taak met 10 minuten 1 uur 4 uur of totdat ik opnieuw handmatig. Het zuigt om niet weten Engels, omdat ze beginnen beschuldigen van de verkeerde software in plaats je de hulpeloosheid en onwetendheid te geven.

    Ik maak tutorials alleen voor degenen die Engels kennen? Zou kunnen schrijven het op de website of tutorial. Ik houd van grote problemen met het Engels, de instellingen zeggen dat is een van de eerste dat ik niet dat ik de computer opnieuw op me. Het Trojaanse paard dat ik vond na dat je nooit iets merkte. Ik heb niet de pretentie om enig begrip te zijn, dat is waarom jij en tutorials volgen en ik waardeer het werk dat u doet. Als je leest mijn vorige commentaar zorgvuldig zul je zien dat ik de schuld alles en iedereen, ik trok geen conclusie en ik heb niet het juiste label te vinden als "zwak" of "dom" dat is waarom we gewoon zijn hier om te leren.
    Maar ... het slechte te wassen nu een goed plan voor de vakantie en veel voortdurende succes.

 24. Hallo, ik heb archief van Android OS gezien, en het was allemaal 400 MB. toen ik gewonnen, software, software-image, hebben 2,7 gb. U kunt een tutorial doen over dit soort archivering. (In dit geval 2,7 312 GB in MB)

  sorry als ik gepost juiste plek.

  bedankt

 25. Dinache zei hij

  Het lijkt erop dat het verbruikt meer dan AviraAntivir gratis. Rechts?

 26. hoeveel het leven heeft dit virus?

 27. S.Radu zei hij

  goede tutorial. kon je een tutorial en over Panda Global Protection 2011 doen? Ik ben ook een virus dat het proberen waard is: D.

  Nog veel succes in wat je doet for're doet een geweldige job.

 28. Verrassing, de detectie is beter dan Kaspersky en niet verergeren uw pc en KIS 2011 het nemen van beslissingen.

 29. Nea 'Adrian-Admin ... hier is het probleem met MSE, als je nog wat geld van hen en willen om het te promoten doen we het niet erg, maar nog steeds geen gedwongen reclame .. ok? Ik doe wat ik graag opscheppen, of zoals ik graag je boos, maar het is nutteloos MSE, avast is beter (dwz gratis mokka) of AVG (hoewel AVG heeft een hogere detectiegraad maar vertraagt ​​het systeem). En na een vraag. op vele computersystemen je MSE virus en hij heeft een goede baan (en dan bedoel ik een goede baan te deviruseze en reparatie ten minste 15% van de geïnfecteerde bestanden)?

 30. Toen ik vrutt ik het programma kon ik niet installeren omdat ik zei dat Essentiële beveiliging installatie wizard niet vinden van een package manager filters nodig voor volledige installatie instalarea.Pentru Updaten blijven necesar.Bun nodig om dit pakket te downloaden! Downloaden het pakket dit maar als ik ben legitieme software kan detecteren het crasht op mij?

 31. MrHosth zei hij

  Cher Niet erg goed, maar gaat nodig hebben

 32. Bogdan zei hij

  Welke versie van Opera bent u?
  plzzz antwoord snel: D

 33. suffarstar7 zei hij

  hallo ik kan iemand mij helpen? alsjeblieft, ik heb wat virus in pc, wordt task manager geblokkeerd, wordt Microsoft geblokkeerd Kaspersky website is iets sality.am blocat.Cred installeerde ik dvs.dar kan niet bijwerken omdat kan geen verbinding maken met Microsoft (vast te zitten aan het virus) niet willen winnen, want ik ben NCTS belangrijke documenten.

 34. Hel makkelijk als XP als het 1gb ram zak en ik sterft meteen, fruit vaste schijf, installeer antivirus sterft als dAbeau geopende Microsoft-toepassingen moeten zien wat ik doe in de PC. Ik weet niet voorloper 3MB XP SP512 en nu de updates zetten ze de KB website van de prik die doodt en 1GB ram. Ik getest op verschillende pc's en hetzelfde als maximale fruit en CPU Usage: stand-alone in 90 100% niet juist met meer dan 10 15-min als hij stopt wanneer gescand om te zien haar haar af wat ik doe. Daia is de beste spionage Linux only're weg te gaan. Getest probleem 2 PC: Dell en Fujitsu al zitten in de processor als tas en antivirus updates sterven denken over 2 8 min naar IE te openen. Ik weet niet wat ze doen.

 35. Evelina zei hij

  Hoe maak ik microsoft essentiële uitschakelen, hebben we niet willen niets

Trackbacks

 1. [...] Zal wateren te kalmeren en zal de situatie te verduidelijken) met Windows Defender, die een interface identiek is aan de Microsoft Security Essetials heeft en die hebben we al een tutorial gemaakt. Het heeft een zeer goede detectie en Windows Automatische updates als je niet stopt, blijf je op [...]

 2. [...] Is eigenlijk een vereenvoudigde versie van Microsoft Security Essentials, wat we deden een tutorial. De interface is eenvoudig, misschien te simpel voor sommigen, maar het is een goede zaak, we moeten niet [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.