Kiwi linux live-cd en installeer virtuele leerprogramma video

Linux is gratis en Windows kost geld, kunt u kiezen of u een besturingssysteem nodig zou hebben en je wordt gedwongen op te geven piraterij.

Naast Linux is een zeer goed systeem en die eten minder middelen en er kon minus een minder efficiënt systeem passen.

Je moet een beetje meer "open mind" naar een linux te omarmen, maar het is moeilijk om te lopen met hem, en soms zelfs lijkt vriendelijker dan Windows Vista of XP.

Ik hoorde enge dingen over linux: ba zoals het is voor professionals, ofwel dat hij alleen zou moeten werken met de command line en anderen, het is niet waar, zeker er is meer pro linux distributies, zoals server-of de oudste, maar in het algemeen Linux werd zeer "user friendly".

In de volgende les zullen we ervan overtuigd zijn dat de overstap naar Linux is niet zo slecht en zelfs sommige distributies van Linux zijn een aantal fantastische desktops dat elke keer dat Windows Vista of Mac OS kan overschaduwen.

In deze video tutorial zie je hoe je een Linux live-cd kiwi kant op draaien en dan kun je hetzelfde linux kiwi installeren

door Cristian Cismaru

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsComments

 1. Adrian zei hij

  Ja wat te zeggen interface is echt ft koel ik graag meer als XP Ik heb nooit het geduld om tutorialu site te zetten en mijn neus alleen had, ik run live-cd en wat te super effecten zeggen echt mooi zoals XP maar we moeten k herkent hoewel het ft beperkte pdgin niet toe dat u uw website om iemand te hebben ... en zoals we gezien hebben maakt alleen gebruik van programma's vrij te maken van deze programma's vrij laat ft meer wenselijk voor k zijn gratis en zijn niet-profi zo te zeggen ... en waar u zet k niet veel te maken programma's en voor linux !, zelfs in Windows we hacken en kan ook de software die je zegt k kosten 1000euro gebruiken en dat vrij als gevolg van piraterij en zorgt voor k piraterij zal niet sterven ooit! net als de maffia zal nooit worden afgesneden

 2. beheerder zei hij

  Voor het grootste deel heb je gelijk, maar voor velen van ons gebruik maken van Linux is een uitdaging, moet linux u herontdekken te informeren over wanneer de ramen is al op de lade.
  Linux professionals is verbeterd, en soms lijkt het alsof soort verloren contact met de echte wereld, maar ik vertrouw linux.
  Weet dat in de IT-industrie van internet linux wordt gebruikt in verhouding 80-90%.
  Moet nog worden gewerkt aan linux desktop sites, maar ik geloof in de toekomst van het besturingssysteem.

 3. Adrian zei hij

  en het maakt niet uit hoe open minded Ik zou of zou zijn met elk ander vertrouwen ft ama is het moeilijk om zich te ontdoen van de ramen ... zelfs als iemand probeert linux k verzeker u zal niet opgeven de ramen permanent of zal gaan met beide systemen of keert terug ramen, leek ft vreemd voor mij, en mij met het moeilijk voor mij om ciële dak te leren is in het Roemeens en inderdaad ft intuïtieve, voor mij is het alsof iemand zou mij nu vertellen om k moeder vervangen vond een ander mei goed ... Ik weet dat we allemaal opgegroeid met Windows ... Ik hoorde anderen hoe k zelfs als sommigen van hen weten ke raar om dat te horen, maar ... het is ... bijna alle dingen Windows siu hack, trucs, tips ... Dat maakt het programma Waarom doen alalalt, terwijl Linuxu ... we hebben verkend cm in snelheid en tmpului was dat als er niemand zou zijn gekomen ... geduld om het onderzoek van eind besturingssysteem, hem leren ... zou zeggen ... ja wat te doen? Ik heb een leven op Windows en Linux nu niets over ... Geen manier kennen.

 4. andrei zei hij

  ff interessant en behulpzaam, maar zou graag de Linux-bn in te gaan op de details: configuratie-instellingen voor verbeterde functionaliteit etc.

 5. Heel erg bedankt ik heb meer geleerd van de videotutorial ff en als ik kan wat videotutoriale voegen voor beginners en verder
  Heel hartelijk bedankt.

 6. Philip zei hij

  Zeer interessant, willen we meer weten over linux en mac. Dank je wel!

 7. tomdancos zei hij

  Super locatie ... blijf het goede werk ... zijn de beste ..

 8. hallo Christus. je bent een geweldig team hier aanwezig acesta.tu en je vriend boby maken aici.asta bewijst wat een geweldige job je bent goed mogelijk mensen te proberen te helpen die rond vostru.vin vaak de site vostru.am leerde veel belangrijke dingen van voi.atit over Windows als over Linux. linux.dintre ik graag linux distributies die ik heb gebruikt Linux Mint en kiwi.amindoua lynx zijn erg goed in alle vedere.fiecare van hen soepel. had geen probleem met ele.acum niet hebben als ik als SEPO poate.te doe een tutorial over het installeren en gebruiken van Gentoo Linux linux slackware hebben een klein verzoek. tutorial over uw linux Kiwi is zeer goed gedaan en makkelijk te inteles.vreau te werken aan deze site blijven voor het doen van een zeer goed werk voor ons.

 9. CORLEONE zei hij

  Cristi een vraag als je niet supy.daca Kan retzii, waar harddisk partitie in linux? Merci!

 10. CORLEONE zei hij

  Oke vond ik :)) Partition Editor, ik denk dat het over het geven van de C-formaat met Acronis Ik was LinuxMint-6 tas als ik zak ala virtuele discussie over Acronis en pac Windows ® en op securyti gebied! 'S Cool als kinderen konden niet spelen en ik nog steeds gebruikt om te spelen op, en meer!

 11. treaba.folosesc goede wind van ongeveer 12 years.But u een verandering nu dankzij jou en wat je hier doet. een biertje op me voor. proost

 12. Andrew zei hij

  CRIS Ik heb een verzoek aan u. Daarnaast wil ik mijn ramen op een linux hdd2. Wat heb je mij te adviseren om te kiezen? Kenmerken van mijn computer zijn: Intel P4 2.5Ghz 1.5Ghz RAM en GeForce 8600.

 13. DarkAngel zei hij

  Linux is de toekomst. Ik gebruik linux 2 jaar en echt niet wil windowsiar in populariteit horen heeft weinig te windows'u bereiken. Windows zal niet nooit stabiliteit en prestaties van Linux te bereiken. En niet alleen is zijn pidgin veel programma's. En binnenkort zal beschikken over alle faciliteiten en pidgin, webcam en microfoon. Dus dak willen een stabiele en veilige Linux is wat je wilt.

 14. Alex raffinage zei hij

  Voor mij elke keer dat ik gebruik van een Windows-pc als ik lopen op Mars, hoewel ik gebruikte Windows en Windows 95 98 9 jarenlang op de faculteit bij internetcafes.
  Ik gebruikte Windows XP in mijn huis voor 9 maanden, daalde ik het. Lang verhaal ...
  Met behulp van verschillende distributies van Linux voor een jaar of zo.

 15. Nae ... zei hij

  Maken .... Goed gedaan, gefeliciteerd!

  Ik desccoperit deze site drie dagen geleden, zag ik de tutorials over 12 uur per dag, zelfs over dingen die je kent .. Hoe dan ook, zeer succesvol, begrijpelijk ...
  Ik installeerde een Kiwi gaat, ik wil ... verkennen
  Mijn vraag is hoe installeer ik een AutoCad, probeerde ik AutoCad2000 en gaat, namelijk: .... vertelt Kiwi gasaste niet autorun bestand op de cd met AutoCAD na opening, maar de dubbele klik en zie met de cd, kunt bedienen de set-up geeft me een venster dat me vertelt "Er is een fout opgetreden tijdens het laden van het archief '....
  Kortom, ga niet, of ik weet niet om het te laten werken, hebben iets Kiwi geïnstalleerd? .. En zo ja, waarom en hoe? ....
  Ik bewegen op hoge snelheid naar Linux, maar als je Autocad en ArhiCAD (met crak met alle sites) niet kan gebruiken, ik vrees dat ik je gewoon netto ...
  Ik zal geven ... geen antwoord, dank bij voorbaat!

 16. radu32 zei hij

  Als we Linux een tutorial zou goed zijn om uit te leggen in meer detail worden
  Partitionering aan dat wordt gecompliceerd om de software voor die zijn veel en waarschijnlijk meer inutile.Multumiri voor alles wat je doet te installeren.

 17. Adrian zei hij

  @radu32: In principe is het niet ingewikkeld is, moet u de partitie in linux 2G de swap partitie en de rest van je kiest hoeft ext3 of ext 4, hoe over programma's die u kunt installeren als u met de linker muisknop selecteert krijgt u een korte omschrijving geven Waarom is iedereen het maken ... sommigen van hen zijn geen programma's, maar veeleer add-ons voor programma's die je al hebt (adon betekent plus functie voor een specifiek programma) oproep honderden programma's in die lijst, om te blijven in Elke software voor wat het zou 2 dagen duren ... en het is onmogelijk, we zetten voor u, presenteren een 'product' blijft om te informeren Restu u! ontdekken hem te spelen! Op school was je niet te classificeren eerst laat zien hoe je de letters niet alleen hoe om woorden te schrijven te maken ... nadat u het alfabet te leren en om zinnen te componeren om woorden te vormen met de letters die je hebt geleerd! Worden autodidact, maar dat je beter zal begrijpen! Als iemand geeft u alles wat u mechanische lade te leren, en je zult niet helemaal begrijpen werkingsprincipe van het ding dat je laten zien!

 18. supradh0za zei hij

  Dus ik heb geen woorden .... goed werk ;) ;) ;) ;)

 19. csi_dd zei hij

  Dus ik wil om eruit te komen en ik op linux, maar ik dacht dat na de installatie en willen tas cd met drivers van het moederbord heeft 2 opties: xp of vista heeft linux.deci wat advies Ik geef:? ​​d

 20. Adrian zei hij

  @csi_dd: Linux neemt slechts chauffeurs! Plus het komt met veel automobilisten al in de installatie! Het is genoeg om uw netwerkkaart te gaan naar het net en dan ga je naar je manageru drivers en download ze automatisch!

 21. supradh0za zei hij

  elke video tutorial .. als je dual bot:? D: D: D

 22. Adrian zei hij

  @supradh0za: De harde toch? zet de CD die u wilt alleen installeren u wilt installeren op een andere partitie systeem ... en nadat u klaar wanneer je herstart zal u vragen welk systeem je wilt inloggen ... een ander systeem installeren is hetzelfde, alleen kiest andere partitie als je de tweede besturingssysteem ...

 23. Iustin zei hij

  Hoi ik heb een vraag kan draaien de daemon tools KEEP

 24. Iustin zei hij

  Hoi ik heb een vraag kan linux draaien op daemon tools

 25. @ Justin zei hij

  Daemon Tools is een virtuele CD / DVD linux u nodig heeft voor een volledige virtuele machine. Het kan linux draaien onder Windows (of vice versa) om parallellen parallels.com zien. Ik probeerde te gaan super.

 26. Gefeliciteerd voor wat je doet.
  In ander nieuws, zei je maakt meer en tutorials op Linux, maar zoals ik het zie erg zwak op de site voor u
  Ik kijk uit tutorials over linuxca van Windoze zijn dorp
  spor

 27. Christi zei hij

  Waarom ga je niet naar de tutorial die u bekijkt alle grote belangstelling naar een andere linux te zien ....

 28. Marcel zei hij

  Mr Cristi je vertellen dat Mandriva heeft ondersteuning voor netto Romtelecom ik eigenlijk gezet en ik ga en ik netul net door Romtelecom

 29. Nicusor zei hij

  Hallo Cristian,
  Hi Adrian,
  Maak dan een videotutorial hoe je een bootable Linux CD fysiek te maken. Tenminste voor 10 minuten duur. Of andere inhoud videotutorial over Linux. Ik wil het besturingssysteem te wijzigen. Gedaan live Linux CD voor systeem / hdd Zon online.
  Ik deed 3 bootable Linux CD's (kiwi, Mandriva, Ubuntu), maar worden niet gezien als bootable. Bij het opstarten wanneer "CD / DVD-boot systeem" en bewegen op het laden van Windows-computer.
  Maar als je een bootable cd met Windows, de computer "ziet" en vraagt ​​me om een ​​toets om te beginnen het runnen van een nieuw systeem van die cd druk.
  De 3 Linux cd's zijn geplaatst op deze sites hebben ISO image en Nero zijn beschikbaar op CD, zoals Cristian deed.
  Wat moet ik doen?
  Bedankt.

  • Adrian zei hij

   Er is niets bijzonders met dezelfde cd gepresenteerd in tutorials die u kunt installeren of uitvoeren in de live-modus, is er geen cd voor de installatie en een voor lopende live! Op dezelfde cd heb je beide opties, loopt levende of installeren, begrijp niet waarom je niet booten van hen ... Misschien heb je nog steeds niet goed gebrand CD-ul.Noi hebben een tutorial uitsluitend deidcat branden van een bootable cd, schrijven de Search rechts van "Hoe maak je een bootable CD te maken van een ISO-image met van nero" druk op enter en je zal de tutorial vind ... je waarschijnlijk associëren met winrar en iso afbeeldingen en u wanneer u downloaden WinRAR archive ziet ze, maar ze zijn iso en mag niet worden verwijderd! Misschien heb je gewonnen en verbrand continutu ... mij een raadsel ... branden traag ... weet echt niet wat te zeggen ...

 30. Nicusor zei hij

  Cristian, alsjeblieft,
  een videotutorial te maken over hoe je programma's en games voor Windows worden uitgevoerd in het besturingssysteem of andere linuxuri kiwilinux. Voor ex. over het programma Wine, WineX of andere emulators en hoe te downloaden en instellen van
  Voor normale programma's die u een Linux-besturingssysteem draaien. Ik zag iets op het internet, maar het lijkt ingewikkeld om Linux Terminal instellen.
  Echter, moet u ook Windows-programma's in bepaalde situaties. En met VirtualBox is interessant, maar geeft soms fouten en geen enkele programma's en games, waarschijnlijk beïnvloed door het Linux-besturingssysteem te laden.
  Maar van u en uw collega's hebben zo veel over de computer geleerd.
  Dank u.

 31. Andrew C zei hij

  Erg leuk initiatief. Ik heb een opmerking: het ding over het installeren van Linux en Windows op verschillende harde schijven verwijderd van de computer is een geweldig grote puinhoop. Geen behoefte om dat te doen. Grub loader op linux is extreem sterk en nemen alle ramen loader. Bovendien kunt u elke vrije ruimte op de harde (geen behoefte aan harde) systeempartitie gebeurt automatisch gebruiken. Ik zeg dit nadat ik een bos van het en ik heb nu een multiboot systeem 7 windows, vista, xp en ubuntu.
  Hoe kunnen we mensen overtuigen om over te schakelen naar Linux als alleen maar adviseren hen om live-cd gebruiken?

  Met vriendelijke groet,
  Andrew C

 32. Andrew CErg leuk initiatief. Ik heb een opmerking: het ding over het installeren van Linux en Windows op verschillende harde schijven verwijderd van de computer is een geweldig grote puinhoop. Geen behoefte om dat te doen. Grub loader op linux is extreem sterk en nemen alle ramen loader. Bovendien kunt u elke vrije ruimte op de harde (geen behoefte aan harde) systeempartitie gebeurt automatisch gebruiken. Ik zeg dit nadat ik een bos van het en ik heb nu een multiboot systeem 7 windows, Vista, XP en ubuntu.Cum kunnen we mensen overtuigen om over te schakelen naar Linux als alleen maar adviseren hen om live-cd gebruiken? Groeten, Andrei C

  Heb je ooit geprobeerd om terug te gaan naar enkele opstart dintrun dual boot met Windows en Linux?
  Het lijkt erop dat als je zo gemakkelijk praten, is het best om Linux en Windows te houden op verschillende schijven, natuurlijk als we kunnen, te ontdoen van grub sda dacavrei niet te gemakkelijk zijn als je een dual-boot linux windows .
  Je zult nooit meer terug naar de Windows bootmanager zonder avontuur dat zou je alles wat je moeilijk kwijt.
  Zoals u waarschijnlijk weet Linux maakt gebruik van andere bestandsindeling, Windows is het onmogelijk om het te verteren.
  In linux kan windows multiboot configuratie alleen vooruit te gaan, kun je niet terugdraaien zonder ernstige problemen.
  Ik zal niet verwijzen naar uw niveau van kennis die niet weten, maar ik denk niet dat je geprobeerd om te stoppen als je gooit gemakkelijk multiboot met woorden.
  We pakken hier alle gebruikers, sommige zijn het begin en ik zou niet willen in plooi aan de nekklachten.
  Als u dit wilt doen dan je deed.

 33. Ik installeerde linux kiwi in virtuele doos om het te testen en ik zou willen vragen hoe je programma's te installeren. Ik heb niet gebruikt Linux voor Maio. Dank je wel!

 34. hello hello!

  Ik knuffel gezet linux op de laptop ..

  Ik wil weten hoeveel gb ik geef Linux

  bedankt

 35. marcelbanu zei hij

  U noemde twee fysieke harde schijven geplaatst in een centrale eenheid niet om het hoofd te vechten om het hoofd om Linux op te starten met Windows. Nou ik heb ze allebei op dezelfde disc OS: openSUSE 10.3 en Windows XP. Op laars, als ik loop op Windows, je hoeft alleen te bewegen met de pijltjestoetsen op ramen en klaar, maar meestal laat om alleen in te voeren op openSUSE (Linux). Anders Ik wens u veel succes! Oh, en het zou interessant zelfstudie over Ubuntu Beryl zijn. Misschien heb je, maar ik vond mezelf zo ver!

 36. marcelbanuU noemde twee fysieke harde schijven geplaatst in een centrale eenheid niet om het hoofd te vechten om het hoofd om Linux op te starten met Windows. Nou ik heb ze allebei op dezelfde disc OS: openSUSE 10.3 en Windows XP. Op laars, als ik loop op Windows, je hoeft alleen te bewegen met de pijltjestoetsen op ramen en klaar, maar meestal laat om alleen in te voeren op openSUSE (Linux). Anders Ik wens u veel succes! Oh, en het zou interessant zelfstudie over Ubuntu Beryl zijn. Misschien heb je, maar ik vond mezelf zo ver!

  Wij raden het gebruik van twee HADR Diak sites om 100% van het aandeel van mogelijke fouten bij het opgeven van linux te voorkomen.
  Wanneer is dual boot met windows en linux, linux boot manager's "nemen" en wanneer je wilt stoppen en blijven met windows linux problemen beginnen.
  Je probeert te geven openSUSE om alleen met Windows blijven en je zult zien wat ik bedoel, niet vervloek mij!

 37. marcelbanu zei hij

  Nae ...: .... Good job je doet, proficiat ik desccoperit deze site drie dagen geleden, zag ik de tutorials over 12 uur per dag, zelfs over dingen die je kent .. Hoe dan ook, zeer succesvol, begrijpelijk ... Ik installeerde een Kiwi gaat, ik wil ... het verkennen van mijn vraag is hoe kan ik een AutoCad installeren, heb ik geprobeerd AutoCad2000si gaat, namelijk vertelt Kiwi .... gasaste niet autorun-bestand op de cd met AutoCAD na opening, Echter, de klik en dubbelklik zien wat bevat de cd, je werkt de set-up geeft me een venster dat me 'is een fout vertelt opgetreden tijdens het laden van het archief' .... Kortom, ga niet, of ik weet niet om het te laten werken, hebben iets Kiwi geïnstalleerd? .. En zo ja, waarom en hoe? .... Ik bewegen op hoge snelheid naar Linux, maar als je Autocad en ArhiCAD (met crak met alle sites) niet kan gebruiken, ik vrees dat ik zal net ... je gewoon ... Ik zal geen antwoord geven, dank bij voorbaat!

  Ik wil niet te geven deskundige niet, maar kan kijken en je zult vinden AutoCad vooral Linux. Ik geef je een link waar je veel applicaties te vinden. Succes. Ik folosec openSUSE vier jaar en ik heb geen probleem met het.

  http://packman.links2linux.org, Hier kan je bijna alles wat je wilt om je PC te gaan op linux koord vinden. Bafta.

 38. marcelbanu zei hij

  Ovidiu: Hallo hallo ik linux op de laptop knuffel ..

  Ik wil weten hoeveel gb ik geef Linux
  bedankt

  Ik installeerde openSUSE op laptp op de PC, maar ik heb niet een vinger partities verplaatsen. Hij deed wat hij wilde, nam een ​​en verliet de nodige ruimte voor de ramen, als een Linux distributie geïnstalleerd in de buurt van ramen. En maak je geen zorgen, het zal niet iets van de ramen zolang verwijderen als je de ruimte hebt. Verschijnt op een moment: "Verkleinen tot windows partities C \", maar het zal niets verwijderen. Bafta.

 39. marcelbanu zei hij

  Cristi-admin:
  Wij raden het gebruik van twee HADR Diak sites om 100% van het aandeel van mogelijke fouten bij het opgeven van linux te voorkomen.
  Wanneer is dual boot met windows en linux, linux boot manager's "nemen" en wanneer je wilt stoppen en blijven met windows linux problemen beginnen.
  Je probeert te geven openSUSE om alleen met Windows blijven en je zult zien wat ik bedoel, niet vervloek mij!

  Mijn beste vriend, aan het openSUSE NOOIT noch dood te geven, maar ik zou ramen geven op elk gewenst moment, maar kan niet vanwege mijn zoon spel, hoewel hij de overwinning zou geven.

 40. marcelbanu zei hij

  Ik wilde zien hoe het gaat Kiwi Ubuntu live CD ik gebrand met Nero (het downloaden vraagt ​​me of ik wil het ISO branden met Nero), maar als je de pc opnieuw op te starten, wil niet het opstarten. Ik Slax en trazneste hem gaan en "zien" schijven, dus in staat om mijn cd-of stik wat ze willen in Windows opslaan.

 41. Ik ben niet iemand die onmiddellijk hulp te vragen.
  Maar fuck me als ik kan het opzetten van de verbinding met het net. Ik probeerde kiwi, mandriva2008-2009, Mandrake 10.1 op laptop en pc. Ik probeerde de command-line, de MCC en niets. Ik heb net uit de fiberlink rds.
  Zijn IT pasioanat van 2 weken, maar in plaats daarvan beginnen met het schrijven van scripts in linux redacteuren zitten en klop vooruitgang.
  Gelieve te helpen.

 42. Mr Cristi heb je een beetje tijd voor mijn probleem?
  Ik zou zeer dankbaar zijn, ik weet dat je het druk hebt, maar kunt u mij steunen veel van de hierboven beschreven probleem op te lossen.

 43. Plesan:
  Ik ben niet iemand die onmiddellijk hulp te vragen.
  Maar fuck me als ik kan het opzetten van de verbinding met het net. Ik probeerde kiwi, mandriva2008-2009, Mandrake 10.1 op laptop en pc. Ik probeerde de command-line, de MCC en niets. Ik heb net uit de fiberlink rds.
  Zijn IT pasioanat van 2 weken, maar in plaats daarvan beginnen met het schrijven van scripts in linux redacteuren zitten en klop vooruitgang.
  Gelieve te helpen.

  Laten we het nu op het werk, je bent niet in staat om het net een beetje zoeken op google, yahoo, ask, etc. hoe is het PPPoE verbinding linux.REcunosc als ik vasthouden aan bijten in de melk, maar als ik zie mensen zitten met mond open en zal ze gekauwd voedsel klaar zelfs hielp hen een por in de maag, het is erg moeilijk om op te kauwen.
  kijken hier drivere.Nu denk dat sommige masters in IT je nodig hebt om iets te zoeken op google.
  PS:
  Driver graag willen weten hoe u uw naam gevonden?

 44. marcelbanu zei hij

  Ik erin geslaagd om een ​​bootable CD te maken met Kiwi en I love it! Probeer het en je andere lezers!

 45. Ik ging voor maanden alleen op Ubuntu, maar nog steeds als ik gasten heb zijn umpic de war, dus ik zou graag een tutorial zien over het installeren van Windows XP op de Kiwi in VirtualBox, maar ... met USB-ondersteuning! Anders heeft hij geen chichirez! Ik zag iets op youtube om de map te delen, maar niet de oplossing voldoet aan mij. Ik ben geïnteresseerd in een methode voor wijziging van VirtualBox open source hebben ondersteuning voor USB.

 46. Webdan Cristi u belt een of andere manier?
  Ik weet het niet, ik wist niet dat je in je ...
  Dhr. Cristi hem te kijken voor enige tijd alle respect voor hem en voor. maken.
  Als je goed leest Ik zei dat ik geprobeerd veel dingen en uit te werken.
  Dat is een specifieke ziekte Romeinen slimmer ... wij geloven wat anderen in plaats van elkaar te helpen.

 47. ion: Ik ging voor maanden uitsluitend op Ubuntu, maar nog steeds als ik gasten zijn een beetje verward, dus ik zou graag een tutorial over het installeren van Windows XP in VirtualBox Kiwi te zien, maar ... met USB-ondersteuning! Anders heeft hij geen chichirez! Ik zag iets op youtube naar map te delen, maar niet de oplossing voldoet aan mij. Ik ben geïnteresseerd in een modificatie van de methode van open source VirtualBox PTA hebben USB-ondersteuning.

  VirtualBox is hetzelfde voor Linux, heeft dezelfde functies als de een voor Windows en zien er identiek uit, de installatie van Windows is net alsof je in windows.Noi hebben een reeks tutorials over VirtualBox gemaakt, vinden we met de doos recht "op zoek naar Videotutorial.ro ..." schrijf je virtuele doos je binnenkomt en je zult merken we zelfs een tutorial over de Windows XP sp3 (gemaakt met virtuele doos, maar in Windows) Wat is er anders aan linux dus installeren virtualbox anders met hem te werken of het installeren van een besturingssysteem op het is als de ramen! Om VirtualBox installeert u op accessoires (res) klik vervolgens op Toevoegen / Remouve ... en schrijven in het vak rechtsboven raam virtualbox installeren en dat is het, of u kunt synaptische packege manager installeren, alleen de zoekopdracht schrijven of zoek het van de Roemeense VirtualBox checkbox voor hem en geïnstalleerd.

 48. Plesan:
  Webdan Cristi u belt een of andere manier?
  Ik weet het niet, ik wist niet dat je in je ...
  Dhr. Cristi hem te kijken voor enige tijd alle respect voor hem en voor. maken.
  Als je goed leest Ik zei dat ik geprobeerd veel dingen en uit te werken.
  Dat is een specifieke ziekte Romeinen slimmer ... wij geloven wat anderen in plaats van elkaar te helpen.

  Mag ik wil niet beledigen je, of maak plezier van tine.Am zag dat ik commentaar op mijn nick, maar geloof me ik heb niet gelezen wat je scris.Na, wat je schrijft, Ik ben geen Einstein, maar ik geïnnerveerde broers onmiddellijk na de Tweede Wereldoorlog mensen die al waren het uitvoeren ruimtevaartuig gebouwd computers, en je komt aan het einde van 2009 en om hulp vragen omdat je een Linux internet.Pai verdomme geen verbinding kan maken wat wil u feliciteren?

 49. webdan:
  Mag ik wil niet beledigen je, of maak plezier van tine.Am zag dat ik commentaar op mijn nick, maar geloof me ik heb niet gelezen wat je scris.Na, wat je schrijft, Ik ben geen Einstein, maar ik geïnnerveerde broers onmiddellijk na de Tweede Wereldoorlog mensen die al waren het uitvoeren ruimtevaartuig gebouwd computers, en je komt aan het einde van 2009 en om hulp vragen omdat je een Linux internet.Pai verdomme geen verbinding kan maken wat wil u feliciteren?

  Plesan: Webdan Cristi u belt een of andere manier?
  Ik weet het niet, ik wist niet dat je in je ...
  Dhr. Cristi hem te kijken voor enige tijd alle respect voor hem en voor. maken.
  Als je goed leest Ik zei dat ik geprobeerd veel dingen en uit te werken.
  Dat is een specifieke ziekte Romeinen slimmer ... wij geloven wat anderen in plaats van elkaar te helpen.

  U vragen om alstublieft ophouden deze gesprekken leiden nergens Californië! Peaceful BE ondeugend en als iemand de onwetendheid en dat is het. Ik hoop dat deze prik tussen u 2 is dan HIER. Ik doe een beroep op het beter begrijpen en neem terminal

 50. Adrian:
  U vragen om alstublieft ophouden deze gesprekken leiden nergens Californië! Peaceful BE ondeugend en als iemand de onwetendheid en dat is het. Ik hoop dat deze prik tussen u 2 is dan HIER. Ik doe een beroep op het beter begrijpen en neem terminal

  Na, als alles ik in gedachten laten we afsluiten als cuvine.Deci om de les te herhalen voor Plesan:
  - Kiwi Linux geïnspireerd te spreken, in ubuntu linux.
  - Ubuntu linux tijdperk kans om verbindingen, dwz verbindingen RDS.Na PPPoE, denken nu hoe ver de heer [student] Pleşan?
  Dus ik moest denken:
  "Daar, wacht een beetje, zie ik niet kan doen de kiwi verbinding linux.Bun rds indien niet vinden wat ik wil als ik op zoek was naar om te zien hoe je ubuntu.Aha aansluiting te doen, dus op Ubuntu Linux kiwi komt van ubuntu ... "Ik heb het net gezocht voor u een voorbeeld van een zeer empirische That:. Hoe een kiwi cenexiune RDS te maken op = linux.Metoda empirische methode om te begrijpen en kippen in de kooi je wilt explici.Am Sorry, maar ik was degene die het meest expressieve <a href = "http://www.linuxsoft.ro/wiki/administrare/pppoe_client"aici.BunIk ben klaar met lef, maar God vergeef me: Hoe ga je tebuiasca 3 maanden om te zien dat u een defecte muis, zodat de "Maria"?

 51. Punt Eeuw slimme domme reactie ...
  Het probleem was de verbinding plaat Retz (een Realtek ouder).
  Ik contact een fucking knop kwam 30 stond min. Ik gaf hem een ​​biertje, ik heb een vriend en een man die ik kan bellen als ik het nodig heb.
  Jammer dat je niet begrijpt dat er wellicht enkele ogenschijnlijk eenvoudige dingen, maar de dingen zijn niet altijd wat ze lijken op het eerste gezicht.
  Gezond verstand wat aan vb.
  Sorry ADRIAN.

 52. En ik gaf het op linux omdat ik altijd vragen om het wachtwoord nog staan ​​en verbinding gemaakt met de harde f rds de rest is groot in vergelijking met XP.

  • Marian zei hij

   Aea: En ik gaf het op linux omdat ik altijd vragen om wachtwoord, zelfs Siin staan ​​en wordt aangesloten op het net harde f rds van de rest is super xp.

   Ik gebruik alleen Linux KIWI - werkt beter dan het origineel - als een droom - het is zeer makkelijk conecteza elk wachtwoord via PPPoE Internet - ISP anders dan genoemd, en de screensaver wachtwoord - de bescherming van uw bureaublad, uw werk en toegang tot alles wat je doet op je bureaublad, het kan zelfs de eerste keer halen tijdens de installatie vraagt ​​u - of later - op elk moment, kijkend naar de screensaver instellingen en vink ... Heel simpel!

 53. 'M Verward Ik weet niet wat te doen of xp die problemen met virussen en anti-virus op het net ... of linux maakt.

 54. Weet iemand of het een Linux wachtwoord en gebruiker hoeft niet in te voeren of kan worden uitgeschakeld?

 55. Anubis zei hij

  Ik heb een vragen ... bijv. als ik had windows geïnstalleerd, veeg en installeer linux winnen ... in andere verdeling wat je gebeuren ... Ik bedoel ik alles wissen? Bv kan installeren en waar ik wil? maar geen andere belangrijke gegevens en ik wil niet om ze te verliezen.
  Dank je wel!

 56. Ik weet het niet zeker dat je alles verwijderen als een harde, maar als je xp en linux kan parallel lopen, zal wanneer het begint je vragen waar je naartoe wilt.

 57. Adrian zei hij

  Anubis: Ik heb een vragen ... bijv. als ik had windows geïnstalleerd, veeg en installeer linux winnen ... in andere verdeling wat je gebeuren ... Ik bedoel ik alles wist Eg kan installeren en waar ik wil? maar geen andere belangrijke gegevens en ik wil niet om ze te verliezen.
  Dank je wel!

  Elk systeem dat is Vista XP of Linux op een partitie geïnstalleerd, worden de gegevens gewist op die partitie! Een systeem moet harde lege ruimte, als je het systeem in een partitie die al iets op het heeft, zal het die partitie installatie verwijderen!

  • Onbelangrijk zei hij

   Adrian:
   Elk systeem dat is Vista XP of Linux op een partitie geïnstalleerd, worden de gegevens gewist op die partitie! Een systeem moet harde lege ruimte, als je het systeem in een partitie die al iets op het heeft, zal het die partitie installatie verwijderen!

   Ik ben het oneens.
   Hier is je uitleg over het installeren Ubuntu in de partitie waar Windows is zonder iets te verwijderen.
   https://www.videotutorial.ro/?p=2402
   "Hoe kan ik Ubuntu Linux te installeren met Wubi zonder het opgeven van Windows ..."

   Adrian Burlugeanu ........ landpc.wordpress.com

   Uw logo is: "Je denkt dat je alles over de pc kennen?"
   Ik zeg je, niemand, helemaal niemand weet alles.

   Albert Einstein zei:
   "Hoe meer je weet, hoe meer blijft om te weten"
   "Alles moet zo eenvoudig mogelijk, maar niet eenvoudiger dan dat."
   "Het belangrijkste is niet om je te stoppen van het stellen van vragen."

   Bedankt voor wat je doet.

   • Onbelangrijk:
    Ik ben het oneens.
    Hier is je uitleg over het installeren Ubuntu in de partitie waar Windows is zonder iets te verwijderen.
    https://www.videotutorial.ro/?p=2402
    "Hoe kan ik Ubuntu Linux te installeren met Wubi zonder het opgeven van Windows ..." door Adrian Burlugeanu ........ landpc.wordpress.com uw logo is: "Je denkt dat je alles over PC weet 'Ik zeg u, niemand, helemaal niemand? weten het allemaal. Albert Einstein zei: "Hoe meer je weet, hoe meer blijft om te weten" "Alles moet zo eenvoudig mogelijk, maar niet eenvoudiger dan dat" "Het belangrijkste is niet te stoppen in je. vragen stellen. "Bedankt voor wat je doet.

    Als je goed kijkt zie je zag dat tutorial is niet over de eigenlijke installatie zoals het zou moeten zijn om een ​​systeem te installeren, maar het is een soort van virtualisatie, emulatie of hoe je het ook wilt noemen. Ik heb je niet corrigeren op mij omdat je niets hebt en denk niet dat je in staat bent om dit te doen! Toen verkeerd mijn fout en ik neem cerscuze maar is nu echt niet het geval! Voorzichtiger zijn in de toekomst en niet jezelf in discussies die je niet aangaan! Hij stond Wubi versie als Linux ondersteunt alle versies van Wubi, en het is niet alleen 3 ditributii (ze niet rekenen op de vingers) kunt u de truc met Wubi. Dus het is niet een algemeen geval en dus niet tuturoro distributies toepassing, zodat uw tussenkomst en niet zinloos.

    • Adrian:
     Als je goed kijkt zie je zag dat tutorial is niet over de eigenlijke installatie zoals het zou moeten zijn om een ​​systeem te installeren, maar het is een soort van virtualisatie, emulatie of hoe je het ook wilt noemen. Ik heb je niet corrigeren op mij omdat je niets hebt en denk niet dat je in staat bent om dit te doen! Toen verkeerd mijn fout en ik neem cerscuze maar is nu echt niet het geval! Voorzichtiger zijn in de toekomst en niet jezelf in discussies die je niet aangaan! Hij stond Wubi versie als Linux ondersteunt alle versies van Wubi, en het is niet alleen 3 ditributii (ze niet rekenen op de vingers) kunt u de truc met Wubi. Dus het is niet een algemeen geval en dus niet tuturoro distributies toepassing, zodat uw tussenkomst en niet zinloos.

     Ik beweer niet precies te weten wat er gaande is te installeren met Wubi, maar ik weet dat de ontwikkelaars beweren dat hun programma is geïnstalleerd Ubuntu op Windows als elk ander programma en allemaal hetzelfde en kan verwijderen ..
     Specifiek, de installatie maakt een bestand ~ 8gb om partitie voor linux zijn, lijkt Wubi geïnstalleerde programma's op het bedieningspaneel, zodat het ook kan worden verwijderd, en installeert GRUB bootloader.
     Bij het opstarten, kunt u kiezen welk systeem op te starten, dan is er een decompressie file / partitie met linux en voer de linux .. Dus dit suggereert automatisch beweegt een beetje trager dan normaal installeren, noch is gedragen als een Windows-programma, dat u Windows niet kunt starten met 2click het pictogram op het bureaublad ... die eigenlijk niet bestaat ..
     Hoe dan ook het punt is het gemak van de installatie / verwijdering, omdat veel mensen zijn bang voor het vooruitzicht van het installeren van Linux en de kans op het verliezen van alle gegevens op de harde schijf ... maar dat is een soort virtuele machine ingesteld op precies wat nodig is is een minus omdat het systeem niet beweegt als een normale instalatie.

 58. dumitru32 zei hij

  Anubis: Ik heb een vragen ... bijv. als ik had windows geïnstalleerd, veeg en installeer linux winnen ... in andere verdeling wat je gebeuren ... Ik bedoel ik alles wist Eg kan installeren en waar ik wil? maar geen andere belangrijke gegevens en ik wil niet om ze te verliezen.
  Dank je wel!

  U kunt dezelfde hardware en XP en Ubuntu hebt, moet je Wubi (zogenoemde applicatie) downloaden en uitvoeren.
  En als je wilt XP in plaats van Linux hebben, op. installeren van nieuwe OS zal je partitie (doorgaans station C) te formatteren.
  En als je hetzelfde besturingssysteem op dezelfde harde tweede XP en een Linux op te installeren. Ik denk dat het een ramp in je comp te zijn.

 59. Hij wil weten of inst. Linux in plaats van XP en het zal de andere logische delen D, E schrappen ... dat ik denk dat hij wil weten.

 60. Aea:
  En ik gaf het op linux omdat ik altijd vragen om wachtwoord, zelfs Siin staan ​​en wordt aangesloten op het net harde f rds van de rest is super xp.

  Als je Linux, namelijk Ubuntu, propriuzis installeren voordat u de installatie start je vraagt ​​of je wilt automatisch of met user login en parola.Nu hoeft alleen de optie aanvinken dat u het systeem convine.Daca je nodig hebt om logging uitschakelen van reeds geïnstalleerde systemsettings.Nu in detail treden omdat ik gebruik Kubuntu / KDE4, en waarschijnlijk verschilt van kiwi authenticatie systeem, maar de meeste moet zijn een optie die login mogelijk maakt zonder te vragen wachtwoord vinden.

 61. Anubis zei hij

  Aea Dat klopt ... ik weet ... dat ik de C schijf en stok linux verwijderen ... maar ik begrijp dat verandering formatu de C-schijf ... en ik dacht dat kan veranderen bij allen en dan misschien alles te wissen .... Als ik het goed begrijp ... Ik ben newbie nog documantare periode ...
  onlogisch excuseer me als ik stel vragen, maar ik wil weten wat me te wachten staat.
  bedankt

 62. Anubis:
  Ik heb een vragen ... bijv. als ik had windows geïnstalleerd, veeg en installeer linux winnen ... in andere verdeling wat je gebeuren ... Ik bedoel ik alles wissen? Bv kan installeren en waar ik wil? maar geen andere belangrijke gegevens en ik wil niet om ze te verliezen.
  Dank je wel!

  Ik zal je vertellen wat er gebeurt met distributies * Buntu waarschijnlijk geen groot verschil maken voor anderen.
  Linux ziet eerste fysieke harde schijf apparaat als "hda", tweede harde schijf als er "hdb" en partities "hda0,2": de tweede partitie op de eerste harddisk.Acum ik zag het merkt "ADS" in plaats van "hda" Hoe dan ook, het installatieprogramma wordt gestart wanneer u ervoor kiest om handmatig te partitioneren partitioneren van uw schijf en partities zullen worden gepresenteerd al hun vondsten en zal worden genoteerd als we zei met "hda *". in principe is intuïtief proces, klik op partitie bewerken en een keuze of partitie wordt gebruikt en hoe het folosita.Exemplu zal zijn: je eerst geformatteerde partitie met XP FAT32 de tweede NTFS-partitie, en de derde zal Linux (vrije ruimte) in dit geval de eerste partitie kiezen om te worden gebruikt als partitie FAT32 als je wilt bereiken vanaf linux te zijn kies je een koppelpunt (anders kun je geen toegang), bijvoorbeeld "/ c" NTFS partitie, ervoor kiezen om het te gebruiken als NTFS, logisch, en dat mount point "/ d" en grote zorg niet bi Fezi deze twee gebouwen met formatarea..atunci alles te verliezen ... Lees meer vrije ruimte zal worden gebruikt als ext3 of ext4, zal mount point "/", dat zal het wortelstelsel zal opmaak nodig te controleren, en dat is het wel zijn tot.Vei wees gewaarschuwd dat je niet een swap partitie hebt gemaakt, maar als je nevoie.De 1gb ram ook niet zou willen om een ​​aparte partitie voor te creëren. "/ Home" voor het geval dat je een systeem te herstellen, maar voor starters genoeg.
  Tijdens de installatie vraagt ​​de bootloader "GRUB" vaststelt, dat er andere besturingssystemen op uw harde schijf om GRUB te installeren in de MBR, en een menu om uit te kiezen optiunilr beschikbaar in de boot of linux / windows.Ordinea de De opties in het menu editor als root kan het bestand / boot / grub / menu.lst of GUI-programma's te veranderen.
  * Buntu onlangs overgestapt naar GRUB2 hier dingen zijn nog niet zo goed ontwikkeld qua configuratie.

 63. Wat een installatie kan worden gemeten door specifiekere.

 64. Aea:
  Wat een installatie kan worden gemeten door specifiekere.

  Koppelpunt is een bestand dat past op alle harddiskul.Mai duidelijk geen fysiek apparaat, moet hdd, cdrom, usb voor toegang montat.Montatul zijn dit de toegang tot de inhoud van het apparaat en is de 2 manieren alleen-lezen of lezen / scriere.Si te worden gemonteerd, moet er een plaats beschikbaar voor zijn. het als een fisier.Unele apparaten (CD-ROM, USB) worden automatisch geïnstalleerd, anderen hebben manual.In Linux root bestandsstructuur gemonteerd wordt gesymboliseerd "/." Zo kan ik een partitie mounten in "/ c". specifieke installatie en maakt automatisch punt montare.Daca niet hebben opgegeven, nadat de installatie kun je mount punt te maken als root (de gebruiker kan niet schrijven naar de root) en kan ontkoppelen partities met speciale programma's zoals mount manager.In principe is alles mogelijk, gewoon geduld hebben en doorzettingsvermogen om te zoeken ...
  Als een "nieuwsgierigheid" vervelend dit spul .. Ik kan je vertellen dat zelfs al snel kon de cd niet uit het station totdat ik demonteren .. gewoon onlangs een script dat automatisch ontkoppeld en Cd uitwerpen nadat u op de knop drukt. veel mensen niet begrijpen de logica van dit ding ..

 65. Tomita zei hij

  Hi guys! Hoewel we windows xp licentie sp2 met je tutorial omdat ik overgestapt naar linux ... KIWI LINUX.Eu goed opschieten met hem en ze zijn blij, dus ik gebruik dit besturingssysteem, ik hou echt alleen mult.O Ik vraag: Hoe ACTV (gebruikte) bittorrent linux Bedankt!

 66. Aea dank bij voorbaat voor hulp zei hij

  Hebt u berekend hoe lang begint vergelijking met xp en linux sneller bewegen.

 67. Er programma als "nLite" te veranderen voordat het installeren van Linux als onder Windows?
  Wo eerlijk te zijn ik graag ubuntu en ik wil weten of ik ze 7 Windows-interface (voor interfaces, de werkomgeving is aantrekkelijker windows) moet al te veel gevraagd kan zetten, maar het is goed om te vragen

  • Nykos: Is er een programma als "nLite" te veranderen voordat het installeren van Linux als onder Windows?
   Wo eerlijk te zijn ik graag ubuntu en ik wil weten of ik ze 7 Windows-interface (voor interfaces, de werkomgeving is aantrekkelijker windows) moet al te veel gevraagd kan zetten, maar het is goed om te vragen

   De software die nLite maakt niet weet of er, ik weet alleen sommige sites buiten dat geeft je Mogelijkheid om een ​​linux distributie aan te passen, maar vereist uitnodiging en niet open voor gewone gebruikers. Zoals 7 windows-interface voor Linux, er zijn Linux kan 100 keer beter dan Windows 7 kijken als de effecten zijn honderd keer mooier en niet drinken als consumeren ertsen zoals Windows. Zoek op google linux linux thema's of het invoeren customize.org waar u kunt kiezen uit honderden thema's.

 68. Marius zei hij

  Goed. Hoe kan ik linux installeren als ik bijvoorbeeld een harde doelstelling. Ik heb een bootable cd?
  Ms voorbaat!

  • Adrian zei hij

   Marius: Hi. Hoe kan ik linux installeren als ik bijvoorbeeld een harde doelstelling. Ik heb een bootable cd?
   Ms voorbaat!

   Je 2 methoden die wij leveren zelfstudie

   Een van hen is DEZE (Klik op deze om het woord tutorial en kijken)

   De tweede manier is DEZE (Klik op het woord dat dit de tutorial te bereiken)

   We hebben veel tutorials op Linux, om ze te vinden moet je gewoon het woord Linux in de 'Search videotutorial.ro schrijven ... "bovenaan rechts en u invoert.

 69. Sweety zei hij

  PC als ik cd's tr lezen niet langer inst en WinXP?

  • Adrian zei hij

   Sweety: Als uw pc ik niet meer lezen CD tr te inst en Windows?

   Hangt ... als het Windows-fout, moet u Windows opnieuw installeren ... als het niet jouw schuld ben ik bang dat je naar een andere cd-rom kopen (optisch station)

 70. alex zei hij

  je bent de coolste die ik heb geleerd van alle

 71. Hello! Adrian hoe kan ik doen om direct gemonteerd NTFS-partitie te hebben zonder er op te klikken (bijv. Knd start-systeem, vind ik het niet torrent-client partitie ptr om zaad). Ik bedoel, ik probeerde linux pc os en er werden direct gemonteerd NTFS patition hebben een controlemogelijkheid of iets dat. MS

  • Neagh zei hij

   Nemo:
   Hello! Adrian hoe kan ik doen om direct gemonteerd NTFS-partitie te hebben zonder er op te klikken (bijv. Knd start-systeem, vind ik het niet torrent-client partitie ptr om zaad). Ik bedoel, ik probeerde linux pc os en er werden direct gemonteerd NTFS patition hebben een controlemogelijkheid of iets dat. MS

   Om de standaard NTFS-partities kunnen zien, moet de installatie te verklaren als wat voor soort partitie wordt gebruikt, en de punt van de installatie montare.Trebuie kiest voor handmatig partitioneren om deze distributies optiuni.Unele scans en koppelt alle partities Vind ze, anderen laten de gebruiker de keuze of hij ze wil gebruiken of niet.

  • Adrian zei hij

   NemoHi! Adrian hoe kan ik doen om direct gemonteerd NTFS-partitie te hebben zonder er op te klikken (bijv. Knd start-systeem, vind ik het niet torrent-client partitie ptr om zaad). Ik bedoel, ik probeerde linux pc os en er werden direct gemonteerd NTFS patition hebben een controlemogelijkheid of iets dat. MS

   Binnenkort zal ik een tutorial te maken over hoe dat te doen wanneer je boot Linux partities dat we nog steeds de pc naar NTFS soort automonteze

   • Francisc zei hij

    Adrian: Binnenkort zal ik een tutorial te maken over hoe dat te doen wanneer je boot Linux partities dat we nog steeds de pc naar NTFS soort automonteze Cite me

    Doe het. Doe de tutorial. Met wat we zagen hier en wat zal volgen, op Linux, kan ik omzetten mezelf. Maar verwachten dat ik windows vallen met een aanzienlijke lengte (ongeveer 2 jaar + / - 2 maandag - kan niet meer precies). Laten we eens kijken. Kan ik overtuigen. Maar het zou zo saai zijn zonder de Bill. Heeft u een kleine bug, niet een beetje kwetsbaar zonder noemenswaardige aanvallen zonder niscaiva infectie zonder ... enz. Het zou een ijdel leven.

    • Adrian zei hij

     Francisc:
     Doe het. Doe de tutorial. Met wat we zagen hier en wat zal volgen, op Linux, kan ik omzetten mezelf. Maar verwachten dat ik windows vallen met een aanzienlijke lengte (ongeveer 2 jaar + / - 2 maandag - kan niet meer precies). Laten we eens kijken. Kan ik overtuigen. Maar het zou zo saai zijn zonder de Bill. Heeft u een kleine bug, niet een beetje kwetsbaar zonder noemenswaardige aanvallen zonder niscaiva infectie zonder ... enz. Het zou een ijdel leven.

     Ze hebben ook Linux's achterover leunen. Veiligheid, maar ik bedoel niet dat alle nieuw zijn voor een Windows-gebruiker, je weet niet hoe dat te doen, aialalta niet weten wat te doen wanneer dat gebeurt je, wat doet de ander en ga zo maar door. Dat maakte me eigenlijk omarmen dit systeem, het feit dat alles is nieuw en ik moet nog veel leren. Je kunt niet vervelen van het

     Windows met alle bescheidenheid al je vertellen ik werd het dorp, kan ik doen wat ik wil en wat ik nodig heb, niets spannend. Ik kan zeggen dat we het punt waar de ramen vervelen hebben bereikt. Een andere droom van mij is om een ​​Mac OS echte, maar totdat ik het kan veroorloven dus ik moet wachten een wedergeboren in een keer van mei ... het is te duur.

     • Francisc zei hij

      AdrianLe en Linux's achterover leunen. Veiligheid, maar ik bedoel niet dat alle nieuw zijn voor een Windows-gebruiker, je weet niet hoe dat te doen, aialalta niet weten wat te doen wanneer dat gebeurt je, wat doet de ander en ga zo maar door. Dat maakte me eigenlijk omarmen dit systeem, het feit dat alles is nieuw en ik moet nog veel leren. Je kunt niet vervelen van Windows met alle nederigheid Elde al je vertellen ik werd het dorp, kan ik doen wat ik wil en wat ik nodig heb, niets spannend. Ik kan zeggen dat we het punt waar de ramen vervelen hebben bereikt. Een andere droom van mij is om een ​​Mac OS echte, maar totdat ik het kan veroorloven dus ik moet wachten een wedergeboren in een keer van mei ... het is te duur. Cite me

      Ik begrijp het. Maar voor je het was een test en een uitdaging deze passage. En je deed het met vlag en wimpel. Goed voor je.

 72. Ok, toch kan ik het probleem opgelost met NTFS Configuration Tool.

  • Neagh zei hij

   Nemo:
   Ok, toch kan ik het probleem opgelost met NTFS Configuration Tool.

   Er is een programma dat u kunt synaptische MountManager installeren, en kan elk type apparaat en partitii.Dar ervaring monteer je vertellen dat het gemakkelijker is om partities te definiëren tijdens de installatie, maar na het proberen met andere programma's.

 73. Iohann zei hij

  Ik zet linux (kiwi) vorige week op jaar comp dual boot met XP en het werkte ok, een beetje moeilijker, want ik heb een oudere computer, maar verliep vlot, natuurlijk heb ik ingehaald met de pppoeconf maar niet onmogelijk met en ondersteuning van het net, kwam een ​​update Karmik geloven koala (er waren enkele problemen jaar plus) en installeerde ik het, maar toen ik die vaste kiwi systeem gestopt met werken en niet netul (alleen linux kiwi) eenvoudig noch kiwi updaten andere versie.
  Ik heb net uit de mega rds 50 10 minuten na ami valpartijen netul ancontinu.Nu lossen dan om en connectie herstarten of te herstellen.
  Wie heeft een oplossing heb ik te danken ...

 74. Sorin zei hij

  Cristi Hello!

  Om te beginnen wil ik pt.VIDEOTUTORIALE feliciteren met zijn zeer behulpzaam.
  Ik wil graag een videotutorial RIJAANDRIJVING van "Linux SLAX-UBUTU WIFISLAX-LINUX-KIWI" clear side-Atheros WIFI 5007EG voor ACER ONE AOA150.Nu ik verbinding installeren omdat ik niet herken nauwelijks internet.Sunt plaat begin
  weg met LINUX-besturingssysteem en derivaten el.O deel we waarschijnlijk VIRTUELE en fuction goed ... maar .. wat niet herkende Atheros 5007 EG, en zeg tot hen .... Een welkome injectie of installeer pt. Ik en ik een videotutorial. Dank u zeer.

 75. Gilbert zei hij

  Goed. Ik heb een vraag over Kiwi. Indien geïnstalleerd op een Kiwi, en wilt toegang via Radmin afstand vanaf een andere computer met Windows .. welke kansen ik heb en welke oplossingen in dit geval.

 76. robert zei hij

  Dus als ik installeer het virtualbox .. in D ik alles wat ik heb in de partitie te verwijderen?

 77. NeO zei hij

  Ik heb internet bij UPC, ik nauwelijks verbinding met het internet ...?

  en aardige tutorial,:>

 78. Hello! f goede website zeer nuttig zijn zich bewust van alle video's! geluk in de toekomst!
  * Ik heb een vraag als ik kan linux install mmorpg spel zetten om meer te spelen dus van tijd tot tijd ... het is compatibel? of liever gezegd je niet kunt doen op linux en wat je kunt doen op XP.?

  * En een vraag die ik linux.iso hebt gedownload hoe schrijf je op cd bootable cd. Thanks a lot!

 79. Frenchy zei hij

  Ozzie kunnen sommige windows applicaties te spelen en te installeren op linux installeren PlayOnLinux of wijn (wat van toepassing die Windows ® emuleert korte ... zelf) cursus eisen zijn iets hoger dan de ramen, keek op youtube en google ptr. meer informatie, en k heb je BURN bootable CD Image.

 80. Ik wil het Linux-besturingssysteem dat in de partitie is geïnstalleerd verwijderen
  d, de c-partitie en de partitie windows xp Ik ben het uitvoeren programma's en data diverse panel.
  Hoe doen ze deze schrapping doen?

 81. francezu zei hij

  Ionel: Ik wil het Linux-besturingssysteem dat in de partitie is geïnstalleerd verwijderen
  d, de c-partitie en de partitie windows xp Ik ben het uitvoeren programma's en data diverse panel.
  Hoe doen ze deze schrapping doen?

  formatteren van de D-partitie en opnieuw installeren van windows bootloader!

 82. deze is geïnstalleerd als Windows XP?

  • Adelin: Dit wordt geïnstalleerd als Windows XP?

   verwarren dingen, een besturingssysteem is een besturingssysteem. Niet alle besturingssystemen zijn Windows genoemd? meerdere besturingssystemen: Windows, Linux, Mac OS X. Kiwi Linux is een besturingssysteem, geen Windows! Windows is gewoon een naam van een besturingssysteem en dat. Als u wilt Ubuntu Linux ofwel Kiwi of, schrijven in het zoekvak in de rechterbovenhoek zwarte rand installeren: install ubuntu linux in dual boot met Windows XP, je binnenkomt en je zal de tutorial vinden die u zoekt of als u denkt dat het is te hard en niet te doen alles wat je kan omgaan met de juiste zoekvak Tutorial: Hoe Ubuntu Linux te installeren met Wubi zonder het opgeven van Windows, je binnenkomt en je zal video tutorial vinden. Lees de tekst boven elke workshop leert u veel antwoorden en nuttige informatie vinden.

  • Adelin: Dit wordt geïnstalleerd als Windows XP?

   Zoals je zag in Windows maar niet Linux tutorial. en niet geïnstalleerd als windows.daca het wilt proberen kun je hier kijken https://www.videotutorial.ro/?p=2402

  • francezu zei hij

   Adelin: Dit wordt geïnstalleerd als Windows XP?

   Eerst is het Windows is een besturingssysteem zoals Windows installeert gemakkelijk te geven alleen maar om enige kennis van informatie hebben.

 83. MostWanted zei hij

  Hoe de overdracht van bestanden in het virtuele onroerend systeem waarbij Kiwi draait linux?

  • AdrianGudus zei hij

   MostWanted: Hoe de overdracht van bestanden in het virtuele onroerend systeem waarbij Kiwi draait linux?

   Als je het schrijven in het vak rechtsboven cautaredin vind je de tutorial!
   "Hoe om te delen tussen het reële en het virtuele systeem is Ubuntu" Hoewel het gaat over Ubuntu doet hetzelfde omdat het is gebaseerd op Ubuntu Kiwi

   • MostWanted zei hij

    AdrianGudus:
    Als je het schrijven in het vak rechtsboven cautaredin vind je de tutorial!
    "Hoe om te delen tussen het reële en het virtuele systeem is Ubuntu" Hoewel het gaat over Ubuntu doet hetzelfde omdat het is gebaseerd op Ubuntu Kiwi

    het is, bedankt!

 84. Daniel zei hij

  waar ik zie mezelf met u over Linux is vrij favorabli?, maar ik wil een aantal zaken weten! astpt pm [Email protected]

 85. zout zei hij

  hallo. Ik had Windows Vista is geïnstalleerd op de harde. Nu heb ik geprobeerd om XP te installeren maar ik heb geen zorgen voor dat het een harde sata drivers sata en heeft mijn computer. het is een oudere computer, maar niet erg oud. Ik heb geprobeerd om discketa maar ik denk dat ik koos goed sata drivers. Ik vond op het moederbord: asus. Nu wil ik linux installeren. Hoe dat te doen? zoals in windows? Heel hartelijk bedankt.

  • Marian zei hij

   Hallo Om alle! Raden KIWI Linux en 9.04 10.08 gemaakt door Ubuntu - werkt als een droom, en ik hoop dat je fit. LINUX - niet alle distributies, maar de meeste kunnen werken en leven CD - dat zolang de pc aanstaat zal lopen, wat winows niet kan - plus Linux, betekent dit dat we hem kunnen overtuigen om de demo-modus - Live CD , waar we dan kunnen installeren. Je moet hebben ingecheckt in het BIOS - opstarten vanaf cd eerst en dan zien we wel kiezen voor "het proberen zonder wijziging van PC" geduld hebben een paar minuten en Linux zal draaien op de cd samen met RAM die is geïnstalleerd als een Linux Live. Als alles OK zal zijn - hardware herkenning - dan kan je rechtstreeks in Windows te installeren, in zijn partitie - Inside Windows - en u zult besturingssystemen die u kiest bij het opstarten 2. Doe wat je wilt. Ik wens u veel succes en BAFTA!

 86. Alsof ik al ubuntu geïnstalleerd Windows-computer.

  • alex:
   Alsof ik al ubuntu geïnstalleerd Windows-computer.

   Hallo lieve ALEX!

   Ik ben blij voor. interesse en vragen. Windows OS is "slimme en slick" - kan niet worden geïnstalleerd als de "geur" ​​zoals op die PC - HDD's zijn zo verschillend van hem - de concurrentie niet, deh ondersteunen ... hij wil zijn de eerste en pt. De installatie zal verwijderen die SO - anders dan Windows, Bill Gates Anders geen gentleman accepteren - wil de eerste, wereldoverheersing ding Principe zijn. Omgekeerd geldt, dat eerst Windows - tweede Linux of een ander besturingssysteem. We konden Linux installeren op een aparte harde schijf - de 2 eeuw - bevelen, zelfs als de fysieke ruimte en zorgen voor. veiligheid tijdens de installatie, het decupleza HDD met Windows, start dan beide. U kunt overleggen met andere collega's en vrienden cunposcatori over hen. De moeite waard! goed - Marian.

 87. hallo super leerprogramma maar kunt u wel een cd linux bootbil met kiwi?
  bedankt

 88. cozmaky zei hij

  kiwi linux helaas dood, ik wilde het downloaden op de officiële website, maar krijg ik deze foutmelding: Deze pagina kan niet worden weergegeven was een goede versie, afgezien van de gebreken die avea.rip kiwi linux.

Trackbacks

 1. [...] Ten slotte liet ik twee links achter: - Als je het wilt downloaden, kun je Kiwi Linux hier vinden - als je hulp wilt, heb ik ook een link naar een videozelfstudie voorbereid. [...]

 2. [...] Dat er een video https://www.videotutorial.ro/?p=538 en YouTube hebben een presentatie hij ook [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.