Aero-interface van Vista op XP

Iedereen wil zijn systeem om goed en vooral bewegen om er goed uitzien, misschien wel zo goed als Mac of vista aero, maar zonder het opgeven van de functionaliteit van XP's.

Nu hebben wij de oplossing voor dit probleem en het is vista geïnspireerde brico pak xp applicatie die jurk in nieuwe kleren en glanzende genoemd.

De volgende video tutorial over het wijzigen van XP-interface, zullen we door de stappen voor de installatie en configuratie van het programma.

Kortom, deze video tutorial leert je hoe je XP beter uit en sexier.

Een heel belangrijk ding is dat voordat u een back-up van het systeem of andere back-upsoftware als een zwakkere besturingssysteem fouten te herstellen kunnen optreden.

door Cristian Cismaru

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsComments

 1. Erg luid, maar zeer resource papa! Ik heb nog een ding ... Ik heb net Royal thema dat ik gewoon vista cursors en geluiden van vista gedownload en ik verving de windows vista cursoru en geluiden zijn, maar XP-interface ... en als ik me niet vergis al de site waar je dit pakket namen hebben we genomen en ik

 2. Sal Christus. Ik heb een vraag en alle bar kleur? zwart en noem het liefde dc ik wil doen blauw of een andere kleur gaat-en dc ja hoe? plz wachten op reactie

 3. beheerder zei hij

  Alex.
  Lees uw reactie en kijk of je iets begrijpt.
  En dan proberen om meer specifiek te zijn.

 4. Ik bedoel waar is dat startbalk etc ... alle tijd ... en nunumai onderste balk is zwart en ik wil weten dc kunnen een andere kleur en zo ja hoe?

 5. beheerder zei hij

  Denk niet dat je kunt, want dat is de kleur van de vista, maar je kunt proberen te verwijderen Vista Inspirat inpakken en installeren van een thema voor uw xp op het net.
  Zien zijn er veel websites met thema's.

 6. Lurch Productie zei hij

  Rock you voor het doen van het werk dat dit iets te waarderen. Bravo! En nu mijn verzoek indien mogelijk een link of iets om me te laten zien hoe je voorgevel veranderen op XP met nLite
  bij het installeren van het thema lijkt mij Ik zit vast. Thanks.

 7. Bedankt en ik hoop dat u een tutorial over vista geïnspireerde 3 Vace

 8. hallo allemaal, ik ben nieuw hier hiet is heel veel De site bv ciristi en boby maken een goede baan heb ik veel geleerd van je verdere bft

 9. Kunnen een aantal tutorials gedaan nicu een nati Zila maken

 10. Cristi van me als je het bericht zie ik geef me een teken of voeg de id guy

 11. danezu zei hij

  Sal Cristi.As willen een tutorial te doen op photoshop.Multumesc

 12. Ik wil dat je me vertellen wat te doen? Ik installeerde de interface is erg mooi, maar ik speelde met de instellingen en ik heb al die speelse iconele boven gegaan. Ik gaf een klik met de rechtermuisknop en dan exit.
  Hoe ga je herstellen?

 13. Madalin zei hij

  Ik had Windows Vista geïnstalleerd en hebben die bar kleur van zwart

 14. Adrian zei hij

  Madalin niet alle versies van Vista hebben Aero theme! afhankelijk van welke versie je had of heeft, maar waarschijnlijk niet instellen ... moest je rechts klikken op objecten en thema descktop kies het thema dat u wilde!

 15. Adrian zei hij

  costel geef het een herstart en je jezelf en degenen speelse iconen te verdedigen! verdwenen omdat je hierboven hebt afgesloten of raket of racket die bar.

 16. danezu zei hij

  Sal.Va Gelieve datimi mij een site of iets waar ik kan krijgen van Windows Vista.

 17. Als je kijkt via onze tutorials vindt u tal van die je kunt leren hoe te downloaden en op de torrent en hubs vinden.
  Meer dan dat we niet kunnen doen!

 18. Adrian zei hij

  De website die danezu tas geeft, maar je hoeft niet te zetten ... ook gebruikt muis Moge u browsen hier en ik heb Vista! als je open geest (open mind) (weet niet of ik het goed gespeld in het Engels =))) die u niet wilt op een cd maken met Vista en u het per post? U wenst! Maak geen reclame PIRACY! Ik kan niet geloven hoe comfortabel en nonchalant zijn enkele van jullie! Wilt u uw Vista komen mezelf installeren Dat als ik stuur alle post? Nogmaals: U wenst!

 19. danezu zei hij

  Adrain maakte me aan het lachen met de beste van hen grappen :)). Way vista heb nog steeds bendes aseara.Imediat ik deed bericht Ik ging op zoek en vond ik :)

 20. Adrian zei hij

  Aha danezu dus kun je ze geven? en door de manier was geen grap ... maar het was misschien wel ironisch en grappig ... het is normaal ... je ziet er een website om software of iets? of hoe te hacken? U gezien geen tutorial of hack wachtwoorden gehackt iets?

 21. danezu zei hij

  Je hebt gelijk Adriane sorry: |

 22. adrian kennis die niet weet hoe je een thema om een ​​Windows :) veranderen), maar ik heb windows vista origineel verzonden door een vriend in Spanje is alles Met vergunning en dit is de vista thema

 23. Adrian zei hij

  Madalin je niet begrijpt, Vista is geen enkele versie! je weet dat er niets met het onderwerp te veranderen als uw versie vistanu heeft dat thema! is Vista Home Basic, Vista Home Premium, Vista Ultimate Business.Vista ze niet k dit zijn allemaal hetzelfde! bijvoorbeeld Vista Business, kunt thema van Vista Home Basic, maar ze moeten een extra een dat Home Basic beschikt niet over hebben!

 24. Ik had Vista Home Premium lam uit voor ik tot de conclusie dat e xp coolste site, of in ieder geval ik graag Pai Vista Home Premium heeft een aantal thema's over 5-6

 25. Adrian zei hij

  Madalin, ongeacht hoeveel zijn 5-6 of 10 niet dezelfde versies van elkaar! Anders wat zou uit zo veel verschillende versies Of het allemaal hetzelfde brengen?

 26. danezu zei hij

  Cristi als je een tutorial kunt doen over het installeren van Vista Ultimate besturingssysteem voor dat ik sal installeren en de laatste tijd heb soort resintalarea exagert met Windows en ik wil co correcte installatie te doen.

 27. Adrian zei hij

  Danezu u gebruikt de zoekmachine van de site? Rechtsboven in die witte doos schrijft er: hoe windows xp installeren en klik op de search sp3 weet ... Ik bedoel k daar toont u over Windows XP en Vista, maar je wilt voor het zelfde ding! De installatie is vrij veel het zelfde!, En zelfs in die handleiding u enkele tips die u moet rekening houden, ongeacht welk besturingssysteem je gebruikt!, Het is Linux, dat is Windows Vista het is zoals ik ben gekomen ... Ik werk een beetje opgelucht kijk hier => https://www.videotutorial.ro/?p=425

 28. normale versies zijn niet zo bv Home Basic is voor thuiscomputers die zwakker en systemen premium home's en vista busines is goed voor het bedrijfsleven, maar ik wil zeggen dat de thema's zijn bijna hetzelfde in alle versies

 29. danezu zei hij

  Adriane Alleen dat ik wilde een correcte installatie te doen en we zagen dat tutorial.

 30. Marius zei hij

  Ik ben tevreden bv Ik heb een heleboel moeite genomen .... GEFELICITEERD

 31. Nou ik laat me niet een restore pounct (naar mijn backup te maken) maken ... Ik zeg calku herstarten na inka opnieuw proberen ..... ik opnieuw opgestart en zo zegt ...: (((

 32. Adrian zei hij

  alex je waarschijnlijk moeten Systeemherstel uit te schakelen en dus kan een herstelpunt niet maken! Kunt u Windows installeert u niet een "schoon" is gewijzigd en verwijderd enkele functies van het! En ik had een tijd dat er geen Windows-functies Rstor System en Schijfdefragmentatie gehad.

 33. Radu81 zei hij

  Proficiat voor deze les! XP blijft nog steeds de beste en stabiele besturingssysteem, speciaal voor computers met minder ram.

 34. Aurel Codreanu zei hij

  bravo jongens ........ geweldige video tutorials ... Ik heb geleerd van jullie ..... mee 10 ..... :)

 35. Kan iemand raden me iets soortgelijks, maar verbruiken minder middelen?

 36. @bl:
  Je moet kiezen, of mooie interface en snelheid werken!

 37. Helaas heb ik al gekozen, installeerde ik het, ik vertraagt ​​echt mijn systeem zo hard, ziet er erg bine.Problema is dat ik probeerde om zich te ontdoen van, maar kan niet volledig verwijderen.
  En om het nog spannender alles voordat ik installeer ik een back-up van Windows en toen ik probeerde dit uit, Windows vertelt me ​​dat ik niet sistemul.De kan herstellen wanneer ik geïnstalleerde Windows XP Professional op mijn sp3 zijn heeft al 2 systeemfouten in een maand.

 38. Adrian zei hij

  sp bl wat je hebt, fout kan direct na installatie optreden, want dat hangt af van 2 factoren: u en sistemul.Tu for're iets mis, en het systeem voor misschien geen goed doen ... Ik beveel een thema dat eigenlijk omvat 2 erin ... het heet Royal Black! als je wilt ... mijn id noemen de puinhoop en ik geef je zowel de thema-en installatie-instructies ... u zult niet niets dchimba iconen of mappen krijgen, maar verander gewoon de grens kleur van een venster en de menubalk om tasck home-knop huis ... een eenvoudig thema, en mooi allemaal tegelijk ... en ik zeg dat niet zo veel middelen als t eat pak vista inspiratie!

 39. zeer expliciete zelfstudie, die heeft een flink kunnen proberen - Winstep XTREME een interface 11 noot. eerlijk gezegd heb ik niets meer mooi en nuttig gezien.

 40. inkeping zei hij

  Sal. Ik installeerde vista geïnspireerd mezelf en ik verscheen op descktop een gekleurd vierkant. Hoe krijg je ontdoen van het?

 41. Adrian zei hij

  @inkeping: vriend als u te helpen meer expliciet over wat het is, als je 'ding' dat maakt het wat het zegt eronder ... kan niet zo eenvoudig te zijn "een gekleurd vierkant" indien kwam geef ons de details kunnen we niet helpen

 42. Dany 75 zei hij

  hello ... SCZ. deranju,,,, ik heb een zak prob.de wanneer een cd. de computer niets op mijn bureaublad te openen en weet niet waar te zetten. Ik heb vista en vertel me alsjeblieft Mersy!

 43. Katalin zei hij

  super cool .. I love it ... Ik vind de interface een stuk en ik leerde heel d site .. Meer ..

 44. Adrian zei hij

  @Dany 75: Hoewel ik nooit de kans om te werken op een Vista gehad ... kan ik echt zeggen dat u Automatisch afspelen uitschakelen, weet niet om u te vertellen hoe het te activeren ... maar probeer je in control panel ... of als je wilt in XP ... druk op Start en Uitvoeren en schrijf in RUN services.msc u een raam open en er je rechtermuisknop op en kies Automatisch afspelen Eigenschappen, dan heb je de mogelijkheid om Opstarttype Automatisch / handmatig / uitschakelen van de automatische ... weet je of hebben iets naar Vista voor zo Ik zei dat ik had de kans om te werken met vista ... kijk of je iets vindt ...

 45. Katalin zei hij

  Cristi en ik zou graag willen weten hoe kan ik doen sami in me op dat rode cirkel wanneer je cick ik graag ..
  Dank je wel!

 46. Dany 75 zei hij

  Mersy MEER! We opgelost.

 47. @Adrian: Uiteindelijk raadde ik u een ander thema gebruiken: Royal / Royal Noir ik allebei leuk vind en niet het gevoel dat het duurt een aantal middelen.

 48. Ik verwijderd ... dit ... vista thema .. maar ik bleef uit al dat ... ding op descktop.rocketdock of hoe het heet .....! Dezinstaelz en ik zou willen dat alle

 49. @alex: Dat overkwam mij moest een backup inainte.Eu doen uiteindelijk installeerde ik Windows opnieuw en nu gebruik Royal / Royal Noir, voel me niet eten resurse.Poate hulp iemand begrijpen hoe om zich te ontdoen van hem, ik krijg Ik heb geprobeerd en het werkte ook niet Revo Uninstaller hem.

 50. Adrian zei hij

  @alex: het zal zijn broeders als je de tutorial hebt geopend en horen en Muzik tijdje en je bent niet aandacht te besteden aan de tutorial! Er werd gezegd in de tutorial en zelfs wees aandacht ... je zult back-up te maken voordat u de installatie van vista inspireren! Wien de zorg? Nu doorstaan ​​handvat it up!

 51. En ik heb geprobeerd, maar zonder resultaat revo nu de backup .. ik had het mis .. ik niet ..... Ik zal Windows opnieuw te installeren ...!

 52. ony1005 zei hij

  Thanks Mr Cristi! Het is geweldig dat d la vista interface.
  | >> \ De heetste site / << |

 53. Iemand zei hij

  Dankzij aardige tutorial, heeft me veel geholpen, maar je vergat te k Dok noemen kan in andere prog, spelletjes of een altcv gezet, ontdekte ik bij toeval, maar orikm dankzij ...

 54. Het is echt cool over, voordat ik had allerlei programma's opgezet: WindowsBlinds, DesktopX maar ik ben moe van hen, plus ik eet veel geheugen. Dit thema is zeer elegant en Windows ziet er nu netjes, leuk!

  Costel, Ga naar My Computer, C (of waar u Windows hebt geïnstalleerd), Windows en ga vervolgens naar de map BricoPacks, Vista geïnspireerde 2 en Rocket Dock. Dubbelklik op Rocket Dock (executable) en je zal laten zien op uw bureaublad ... kon je niet hebben ingesteld om te starten met Windows, voor deze moet je rechts klikken op een lege ruimte tussen de pictogrammen en vervolgens Dock Instellingen en kies de algemeen aankruisen optie: uitgevoerd bij het opstarten en het geven van ok

 55. beb3_mykk zei hij

  Paus super nus hoeveel middelen, maar ik ga perfecte thema is geweldig spul nog steeds het proberen waard ;) good luck ;)

 56. me wat parfum! niet weten wat de anderen, maar ik kan zeggen en bevestigen dat nadat ik mijn calc vista-interface beweegt veel sneller weet niet waarom. bedankt! ::: SUPERCRISTI Supersite

 57. @jong:
  Geloof me je bent de enige die in beweging is beter pc met vista interface.
  Gefeliciteerd met uw computer waarvan ik denk dat is vrij krachtig en vrij "uniek".
  Dank u voor uw reactie en stop wachten videotutorial.ro

 58. het is heel moeilijk, ik gebruikte het voordat ik uiitat de tutorial voor fasen ik graag wat je doet: -wooop woop :))) zeer hard're een aardige vent

 59. mp3.sniper zei hij

  Ja je bent nog steeds plezier met die top :)) :)) :))

  Up Up Up =))

  congrats :)

 60. mp3.sniper zei hij

  Excuseer de double post

  Cristi ... we ... kunnen een aanbeveling over wat voor soort systeem om deze patch te installeren geeft en jij niet ... (ik 512 3300 ram + 2.01 GHz AMD-processor en een GeForce 7600 256 gs mb)

  `Ik hoop dat u mij mijn id / e-mail uw vraag om mij te helpen met de video kaart die ik niet kon oplossen een en ik` marteling van elke 3 jaar (en DirectX niet Direct3D cijfers gaan)

  mijn id is mp3.sniper

  Mijn respect

 61. Adrian zei hij

  @mp3.sniper: Op uw systeem goed gaat ... Ik had een en erger dan de jouwe en ik ging dit verb ... goed begrepen als ze harder PC bewegen, maar het werkte ... Ik had proc 800Mhz en 384RAM ... dus het is ok voor u ... email is elke les ... top boven iedere les links is blauw kleine lettertjes "van Cismaru Cristian" text en u klikt op die e-mail Cristi

 62. THANKS

 63. ghita zei hij

  Ik proef is Frome interface. Ik lees u een aantal problemen die zich kunnen voordoen, maar ik heb een back-up gemaakt voordat de installatie in het geval dat u wilt verwijderen. Goede baan, dank u, Ünsal helemaal.

 64. ghita zei hij

  mij uitleggen waarom het ESTA hulpbronnen over de processor of het geheugen =

 65. Ik 730 MB RAM, videokaart 128 mb en gb hdd 40 2,6 ghz processor! ga Vista Ultimate? hallo allemaal ik ben nieuw!

 66. kunt u reageren

 67. @Yboy:
  Heeft uw configuratie niet opgemaakt voor vista vista eet ernstige middelen, geloof me het is niet zo goed vista.
  Mijn gok is gaan zitten xp, want ik zie geen enkele reden waarom iemand zou migreren naar Vista, althans op dit moment.
  Overschakelen naar Vista was enigszins gedwongen, waren meer technische dan economische redenen.

 68. Zavaidoc zei hij

  Gefeliciteerd Ik vind je onderwerpen. Een probleem: Ik vertrouw je en zijn ervan overtuigd dat wat u voorstelt is aangevinkt. Maar geen tijd te verliezen als een aantal tutorials hebben 20-30 min, ik toepassen tijdens het luisteren naar de tutorial .. Als ik het fout, fout en vele eu.Uneori iets vergeten en zeggen: 'Ik vergat te zeggen dat ... . ", een aantal ernstige, anderen maiputin. Als ik onderwijzen met behulp van een schets met ideeën naar secundair etc.Poate controle van een aantal leerprogramma eerst en vervolgens toe te passen. Dat zou fijn zijn, gewoon niet allemaal de tijd.

 69. @Zavaidoc: Goede observatie, zal ik proberen om meer georganiseerde, goed wat je zegt, het kan nooit kwaad een beetje meer georganiseerd voordat we organiseren deze tutorials lang voordat we maken, maar ik denk dat het moet meer aandacht krijgen.
  We moeten voortdurend te verbeteren en dag, maar als het een beetje langer het zou perfect zijn.
  Bedankt voor het fijne observatie, zal op ons wachten.

 70. Zavaidoc zei hij

  Eerste, zonder u! Niet dat ik word ouder, maar ook Gods zeggen U!. Ik denk dat het is vrij ingewikkeld je doet. Nogmaals: van harte gefeliciteerd! En ik ben blij dat u niet onverschillig noastre.Si signalen denk niet dat we op zoek bent naar perfectie. Zelfs dus we willen de site, je bent natuurlijk, niet dogmatisch expressie. Het was gewoon de stappen die volgen, de rest is leuk. Misschien als en muis weg van de microfoon zou zijn, en hoorde niet de klink ... vervelend.
  Hai ik ben chagrijnig! Ik hoop dat u mij vergeven ontsnappen, ik kon het niet helpen! Regards, Lv

 71. glans zei hij

  sal.daca wil dit pakket je gebruikt te verwijderen, back-up direct of eerst verwijderen en dan geef back-up?

 72. Cosmin zei hij

  Salut.Frumos tutorialu '... Cristi ... Up Up
  Een soortgelijke verpakking en heel mooi en ik zeg het met VistaMizer VistaMizer expantion Pack
  Bravo *****

 73. Marius zei hij

  cristi maar een Windows Vista-recht is een klok en datum ... hoe kan ik dit doen? meersti

 74. Adrian zei hij

  @Marius:Installeer Google Desktop! is gratis te vinden op het net!

 75. Marius zei hij

  dank je wel!

 76. Palamariu Tudorita zei hij

  hoe installeer ik het en ik heb Windows Vista Home Basic installatie en sd van het bedrijf dat gaf me geen maar gezichten hebben een seriële calc, niet dat ze niet willen installeren, maar het duurt draivarul installatie van het moederbord, het neemt het geluid en de video kaart, maar ik heb moeite voor een lange tijd en ik denk niet pot.Va please help me

 77. Marcel zei hij

  bv jongens zijn goed en niet fff bewust van wat anderen zeggen, je beter fff Besk uw WTECV

 78. Shtef zei hij

  gefeliciteerd, deze tutorial was zeer behulpzaam, maar ik heb een probleem: herstart de PC eenmaal opgeven die iconen verdwijnen. Wie kan mij vertellen wat ik moet doen is uitgenodigd om te doen

  Thanks vooraf

 79. Shtef zei hij

  Ik las de eerdere opmerkingen en vond het antwoord

  Ik verontschuldig me voor het posten nutteloos

 80. Ik heb een vraag inspireerde vista eet meer middelen?

 81. eliza: Ik heb een vraag inspireerde vista eet meer middelen?

  Cam ja, maakt gebruik van Vista Mizer allemaal gratis!

 82. eliza zei hij

  is een zeer goede tutorial toen ik het systeem dat ik doe beter dan voorheen geïnstalleerd. Dank videotutorial.ro team dat beginners PC helpt.

 83. packu dat een goede huid, maar ik ken en die ik kan niet zeggen dat het beter voor mij niet tot.Dar hebben getransformeerd computer is minder deiferit en net zo gemakkelijk te folosit.Se genaamd Vista Ultimate Skin Pack 5.0. I dwz ik veranderen alleen de Vista Aero thema gaat geweldig ik niets Schiba pictogrammen, home-scherm enz. U kunt ervoor kiezen om sommige dingen niet allemaal veranderen. dus je kunt veranderen wat je wilt.

 84. Catalin zei hij

  poi is moeilijk te Ñusta geven waar het te geven donloadez

  • Albert zei hij

   poi is moeilijk te Ñusta geven waar het te geven donloadez

   Specificatie waar de tutorial was zo lijkt alsof je niet volgen

 85. Dhr. Cristi Ik begrijp dat vista thema's verbruiken veel middelen. Is dat waar?

  • Adrian zei hij

   mihai: Dhr. Cristi Ik begrijp dat vista thema consumafoarte meer middelen. Is dat waar?

   Afhankelijk van het onderwerp, eventueel geïnstalleerde pc verbruikt middelen en weet uw volgende vraag zal zijn: Wat thema vista verbruiken de minste middelen?

   Antwoord: Nee, we weten niet dat, zoals ik hierboven al zei zijn er honderden sites voor vista theme packs, elk komt met iets, sommige zijn goed sommige niet, en je wilt Icearca gewoon dat je pc?

 86. laurier zei hij

  Hallo Adrian.Multumesc erg veel voor wat je doet terwijl op videotutorial.ro.Am ontdekte deze site en ben erg bucuros.Printr een zeer eenvoudige presentatie tutorials beheren om aangenaam te zijn aan degenen die het nodig volgen ajutor.Le het plezier van de manier om soms eindigen zelfs twee keer om ze beter te begrijpen en voor de installatie MEER corecta.Ar een schande zijn om uit te leggen hoe verkeerd voi.BRAVO en feliciteer je zo veel tutorials. Ik heb een probleem en hoop dat ze hier op te lossen.
  Indien mogelijk een tutorial over het installeren van Windows themese eenvoudig lijkt misschien of maar degene die we deden en ik denk dat het weer behoorlijk mic.Multumesc zijn, groeten aan jou en Boby.

 87. Francis zei hij

  Thanks a lot man. Het is erg cool ... dan voorheen.

 88. Jogzony zei hij

  OK het programma is zeer interessant ....!

 89. Andrew zei hij

  Ik ben op mijn PC-interface win7 u:-p

 90. Ik zet mezelf geïnspireerd vista maar niet geopend antivirus

 91. Albert zei hij

  Maar het effect van transparantie in Vista en Windows 7 kunt krijgen met elk programma? (Behalve voor TrueTransparency omdat ik probeerde het en niet leuk)

  • Albert zei hij

   Maar het effect van transparantie in Vista en Windows 7 kunt krijgen met elk programma? (Behalve voor TrueTransparency omdat ik probeerde het en niet leuk)

   Ik antwoord om mij een plezier?

  • Albert zei hij

   Maar het effect van transparantie in Vista en Windows 7 kunt krijgen met elk programma? (Behalve voor TrueTransparency omdat ik probeerde het en niet leuk)

   Ik me helpen met dit probleem neem?

 92. Cosmin zei hij

  super.bravo voor de tutorial!

 93. danciustelian zei hij

  Gelieve alles goed is gegaan, maar ik heb gedaan wat je zei, maar niet transparant gaan

 94. eugen76 zei hij

  is hot! Ik wilde Windows 7 me installeren, maar zodra ik gaf het vinden van deze tutorial .. XP blijft de meest betrouwbare computerprogramma.

 95. Ik heb een aantal iconen gedownload op nustiu crystalxp.net en nergens om ze te mearca ...

 96. Claudiu zei hij

  Salut.tutorialele zijn zeer goed en nuttig voor degenen die niet al te goed ... Ik heb een probleem ik heb een oudere pc en ik onlangs een 256 mb RAM (ik had een van 256) maar helaas in In plaats van alleen het tonen van me 512 mb 256.Mi installeerde ik cpu-z-programma en geheugen-> size-> write 512, maar in mijn computer eigenschappen 256.
  PC: MSI-7211, ATI Radeon 9600, 2.53 GHz Intel Celeron-processor, geïntegreerde geluidskaart, macht 350 W 80 gb hdd ...

 97. Madalin zei hij

  Dat is een goed onderwerp! Bedankt jongens! Echt op zoek naar een groot thema en probeerde genoeg geven niets te vergelijken met dit! Thanks

 98. Madalin zei hij

  Zeer goede tutorial, maar kan niet ontdoen van de groene balk boven je in mijn computer of in de andere dossiers? Leuk om mij aub zeggen tegen mij als ik kon ontdoen van het! En voortdurende succes!

 99. costel_ zei hij

  We hebben deze knoppen in Windows 7 vliegen?

  • Adrian admin zei hij

   costel_: Wij hebben die knoppen in Windows 7 vliegen?

   Ja, RocketDock of object dock. Over Object dock hebben we al een video tutorial die je kunt vinden door te typen in het zoekvak in de rechterbovenhoek: "Object Dock, een dock met ingang van Mac OS naar Windows" dan moet je gaan en je zult de tutorial vinden

 100. andrey zei hij

  de mooiste thema suteti bravo jongens echt bekwaam om pc's

 101. WindowsXP zei hij

  Cate verbruiken middelen in videokaart ding? Of in Ram?
  Ik 64 Mb 760 MB grafische kaart en de Ram.

 102. Dany2335 zei hij

  Waar kan ik niet alleen het thema transformatie pack??

  • AdrianGudus zei hij

   Dany2335:
   Waar kan ik niet alleen het thema transformatie pack??

   Schrijf in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: Hoe aanpasbare en hoe thema's op Windows 7 installeren, druk op enter en je zal de tutorial vinden. Hetzelfde geldt voor XP, net als op zoek deviantart thema's voor XP, anders, wat vroeger patch-ui handleiding Windows XP wordt gebruikt voor, alleen maar naar de map waarin huiswerk geldt voor gezet XP, gewoon downloaden het thema dat u op zoek naar XP

 103. Dany2335 zei hij

  Wat bedoel je MAC gebruikers een prachtige ramen te genieten? Zou het niet juist de MAC utilizatorrii om te genieten van een mooie interface op Windows Xp ons die niet genieten van een dergelijke interface wij? ?

 104. alex zei hij

  Nou ja dat is niet mac .... Vista Look

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.