Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Welke speciale software die uw p500 vangt?

 2. Het zou interessant zijn om spraak-oproepen en video-oproep te kunnen toevoegen ...
  Opmerking 10 Adi

  • AdrianGudus zei hij

   Rasu:
   Het zou interessant zijn om spraak-oproepen en video-oproep te kunnen toevoegen ...
   Opmerking 10 Adi

   Het is te veel zou ik zeggen ....
   Bedankt voor de opmerking!

 3. Marianu's zei hij

  Dank je wel!
  PeerBlock kan een tutorial maken?

 4. hoe je een telefoon te decoderen

 5. Ik heb een vraag over Android. Ik heb een LG Optimus One, toen ik hem kocht de telefoon werd opgewaardeerd tot 2.3, maar hebben een probleem als we in de galerie of Google Maps, of bijna alle games, maak ik het scherm zwart en bleef zo ​​totdat u op naar huis. Dus maakte ik een dowsgrade om 2.2.2 nemen dat een compatibiliteitsprobleem met 2.3. Maar nu heb ik een ander probleem ook met deze toepassingen. Sommige games zoals Angry Birds al blijft het scherm zwart, maar galerij, kaarten, of games als Fruit Ninja, open, maar zie slechts kleine delen van de elementen die moeten voorkomen (zie bijvoorbeeld kleine stukjes wegenkaarten op icicolo, beven, weet niet precies hoe uit te leggen, hoop dat u begrijpt). Mijn vraag is: Denk je dat het een software probleem of een hardware probleem (in de grafiek)? Wacht op reactie en dan niet de boodschap die ik moet weten of u de telefoon snel terug te negeren.

  • AdrianGudus zei hij

   Zizi:
   Ik heb een vraag over Android. Ik heb een LG Optimus One, toen ik hem kocht de telefoon werd opgewaardeerd tot 2.3, maar hebben een probleem als we in de galerie of Google Maps, of bijna alle games, maak ik het scherm zwart en bleef zo ​​totdat u op naar huis. Dus maakte ik een dowsgrade om 2.2.2 nemen dat een compatibiliteitsprobleem met 2.3. Maar nu heb ik een ander probleem ook met deze toepassingen. Sommige games zoals Angry Birds al blijft het scherm zwart, maar galerij, kaarten, of games als Fruit Ninja, open, maar zie slechts kleine delen van de elementen die moeten voorkomen (zie bijvoorbeeld kleine stukjes wegenkaarten op icicolo, beven, weet niet precies hoe uit te leggen, hoop dat u begrijpt). Mijn vraag is: Denk je dat het een software probleem of een hardware probleem (in de grafiek)? Wacht op reactie en dan niet de boodschap die ik moet weten of u de telefoon snel terug te negeren.

   Ik zeg het terug. Ik heb niet de problemen die je zegt, behalve de spellen. Ik had geïnstalleerd voordat spelletjes, ik hou niet van, geen ondersteuning voor hen ... het enige spel dat ik heb geïnstalleerd het zwembad was een nieuwsgierigheid die zeer goed ging, maar ... 5 minuten na installatie, I verwijderd.

   • AdrianGudus: Ik zeg het terug. Ik heb niet de problemen die je zegt, behalve de spellen. Ik had geïnstalleerd voordat spelletjes, ik hou niet van, geen ondersteuning voor hen ... het enige spel dat ik heb geïnstalleerd het zwembad was een nieuwsgierigheid die zeer goed ging, maar ... 5 minuten na installatie, I verwijderd.


    Bedankt voor het antwoord beide, keerde ik terug voor reparatie.

    Zoals vele tutorials Android!

  • FaraVirusi zei hij

   Zizi:
   Ik heb een vraag over Android. Ik heb een LG Optimus One, toen ik hem kocht de telefoon werd opgewaardeerd tot 2.3, maar hebben een probleem als we in de galerie of Google Maps, of bijna alle games, maak ik het scherm zwart en bleef zo ​​totdat u op naar huis. Dus maakte ik een dowsgrade om 2.2.2 nemen dat een compatibiliteitsprobleem met 2.3. Maar nu heb ik een ander probleem ook met deze toepassingen. Sommige games zoals Angry Birds al blijft het scherm zwart, maar galerij, kaarten, of games als Fruit Ninja, open, maar zie slechts kleine delen van de elementen die moeten voorkomen (zie bijvoorbeeld kleine stukjes wegenkaarten op icicolo, beven, weet niet precies hoe uit te leggen, hoop dat u begrijpt). Mijn vraag is: Denk je dat het een software probleem of een hardware probleem (in de grafiek)? Wacht op reactie en dan niet de boodschap die ik moet weten of u de telefoon snel terug te negeren.

   En ik zeg breng het terug, en ik heb een LG Optimus One P500 en gaan heel ok, ik was nog niet weer vast te zitten (ik moet toegeven dat ik kijken welke applicaties gaan tegelijk).
   Als je zegt dat je al hebt gekocht deze upgrade werd ontsloten en kan betekenen dat die in de winkel ze probeerden om te zien wat er ook gebeurt.
   Ik heb toen kocht ik mijn LG werd ontsloten voor mij een van hen, maar ik weigerde om het te kopen, dus ik wachtte tot de week van de winkel bracht een volledig afgesloten (ik moet toegeven dat ik Ik had het genoegen van de verkoop).
   Als u al uw geld op een nieuwe telefoon, moeten we voorzichtig zijn om te worden afgesloten, ook al is het van een betrouwbare winkel. Als het wordt ontsloten beter niet kopen.

 6. FaraVirusi zei hij

  Ik heb een LG Optimus One, en heeft 5 SUPN desktops aan hen, zodat ik niet ik wil maar een. Wanneer u de menu-toets te geven => Theme Settings => en hier kunt u instellen op 7 5 schermen of schermen hebben, en ik wou dat ik ben slechts een scherm en klaar.
  Als je kunt, waar u kunt instellen dat alleen een scherm te hebben?

 7. AdrianGudus zei hij

  FaraVirusi:
  Ik heb een LG Optimus One, en heeft 5 SUPN desktops aan hen, zodat ik niet ik wil maar een. Wanneer u de menu-toets te geven => Theme Settings => en hier kunt u instellen op 7 5 schermen of schermen hebben, en ik wou dat ik ben slechts een scherm en klaar.
  Als je kunt, waar u kunt instellen dat alleen een scherm te hebben?

  U kunt helaas niet dit te doen met klassieke interface die wordt geleverd met LG. Maar dingen veranderen als je een Launcher installeren. Ik zal een tutorial doen over dit onderwerp of voorwerp. Ik raad je aan blog.videotutorial.ro bezoeken voor binnenkort zal er beginnen om items op Android richten

 8. Andreea zei hij

  De beelden kunnen chat site niet openen van facebook ???

 9. Hoe kan ik downloaden en ge iPad Facebook Messenger?

 10. Zoals ACTV mesenger tel Alcatel oan Thaci facebook

 11. Constantin Vulpescu zei hij

  Ik wil me aanzetten Facebook Messingeru

 12. Martha Turcu zei hij

  Hoe kan ik de tijd op Facebook messenger telefoon tijd te synchroniseren? Ik laat me op fb messenger uur 8 uur geleden ...

 13. Grappenmaker zei hij

  Hoe verander ik de taal van Engels naar Roemeens op facebook messenger ??

 14. Een aantal dagen verschijnt mijn boodschapper in het Russisch en ik weet niet hoe ik het opnieuw moet doen. Ik heb het gedesinstalleerd en opnieuw geïnstalleerd maar tevergeefs .. alles in het Russisch verschijnt. Wat moet ik doen om terug te zijn in het Roemeens?

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.