Graphics en ontwerp in Photoshop, de 1 de slag - video tutorial

Hallo vrienden, vandaag zal ik een serie tutorials die we zullen gaan met het ontwerp te beginnen, dus we creëren banners, animaties en tekst, maar we zullen proberen om een ​​aantal imagini.Toate zullen ze een zeer bereiken met Adobe Photoshop.Este passen complex, zodat ik niet zal worden in een enkele tutorial om alles te doen, dus we zullen omgaan met dingen vandaag basic.Practic vandaag zal ik de belangrijkste programma's en tools die we bieden hen presenteren.
Dan na het volgen leerprogramma moet proberen om een ​​beetje te spelen met wat je hebt geleerd.
Ik hoop dat je de tutorial te begrijpen vandaag over hoe de deal met Photoshop en langzaam met mijn tutorials om te leren hoe te werken in dit programma.

Genieten.

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 600 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.
Veel plezier!
Tutorial leiding van Alexandru Serban


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. bogdan zei hij

  Over een volgende tutorial zal je verschijnen? zo moeilijk om te doen?

 2. Dan zei hij

  Alex Broavo photoshop.Le tutorials die je gretig zal kijken en andere face.Am dat je leert van u en van de videotutorial.

 3. Edy zei hij

  cool, maar ik heb een vraag:?? dat is beter photoshop of gimp alex ms

 4. Alex zei hij

  photoshop tutorials succesvolle uramatoarele

 5. alex zei hij

  Gefeliciteerd beneden de open tutorial verbeterde werk en verwachten verse tutorials
  zijn de beste :)

 6. psaddict zei hij

  Serban, ik hoop het niet om het geheim te houden, maar tijdens het gebruik van Photoshop? Ik zie dat je weet hoe het werkt met de meeste functies, die bewijst dat je zelfs niet nieuw in het veld, maar dat je niet weet wat een afkorting voor ongedaan maken in Photoshop zien het tegenovergestelde. Ctrl + Z sneltoets klassieker in photoshop doet is geven ongedaan eens, en drukken het een tweede keer door te voeren opnieuw. Photoshop ongedaan maken sneltoets Ctrl + Alt + Z, jij de volgende tutorials

  • psaddict zei hij

   psaddict:
   Serban, ik hoop niet dat je het geheim te houden, maar tijdens het gebruik van Photoshop? Ik zie dat je weet hoe het werkt met de meeste functies, die laten zien dat je geen nieuwe in het veld, maar het feit dat je niet weet wat de sneltoets voor Ongedaan maken in Photoshop het tegenovergestelde laat zien. Classic sneltoets Ctrl + Z in Photoshop doet is om te geven ongedaan keer, en door het indrukken van het een tweede keer door te voeren overdoen. Ongedaan maken in Photoshop sneltoetsen Ctrl + Alt + Z, weet je de volgende tutorials, Photoshop heeft niets jouw schuld. Spor maakte deze tutorials over Photoshop!

   Wacht nog steeds op antwoord op de eerste vraag :).

 7. Rares zei hij

  Kunt u niet vinden wie je belt het telefoonnummer verborgen? (Als je kunt en wilt een videotutorial maken) (dat als je in uit van ideeën)
  Gefeliciteerd videtutorial.ro!

 8. Alin Anchescu zei hij

  Hoi Cristi, ik heb een e-mail onder "Contact me" maar kan het niet lai krijgen en ik koos om een ​​reactie te pote Věže het te plaatsen, zou ik graag een deel van het team videotutorial te zijn, ik ben geen professional, maar ik kreeg stuur dan uw e-mail bevestiging van mijn [Email protected] Dank u.

 9. corveax zei hij

  Het is goed om deze serie van videotutoriale photoshop anceput maar ik denk dat werd anceput op het einde, net als alle grote jaar haasten zou het jaar klaar zijn Serban'm Sorry, maar Photoshop is een foto-editing software moeilijk en denk niet dat moet worden gedaan jaar op deze manier. Ik persoonlijk vond het anceput die niet op youtube video tutorial, ik hoop dat de volgende tutorials dat ze veel meer expliciet en zonder jump-tro deel jaar nog een jaar als dit, dat verwarren en zelfstudie en volg ons hoop dat jullie niet te nemen het commentaar als kritiek, ik waardeer het werk van het team videotutorial en dank u hartelijk voor uw geduld had om de opmerking te lezen.

 10. Rares zei hij

  Cristi-admin: Het makkelijkste is om cririci of roddelen, moeten we bedenken dat Alex is het begin, niet met IT, maar om tutorials te bereiken.
  Als je emoties niets is hetzelfde, nooit de woorden, zweet, adem prirzi je etc etc. vinden.
  Proberen te doen en u te begeleiden en zet het op youtube en kijk wat eruit komt.
  Ik denk dat we hem Alex allemaal steunen, je hebt niets te verliezen, Alex probeert om iets te maken voor iedereen, ik denk dat het helpt veel kritiek als dat.
  Als je iemand wilt corrigeren, doe het elegant, in een neutrale toon. E .... wat te doen, het is elegant en gezond verstand niet heersen over al te goed hier in Roemenië. We foaaaarte goede greep op caterinca en "arrogant" tacky cursus (zonder zout).

  Je hebt gelijk, daarna kunt u op deze site zit alles wat je wilt gratis en u kunt kiezen wat te doen om het uiterlijk te zien op elke als ze eruitzien incompetent.

 11. sklipy zei hij

  Ik heb nagedacht wat commentaar op deze tutorial, zodat je kan beter, maar ik realiseer me dat het niet uitmaakt hoe goed het een tutorial over Photoshop zou nooit perfect zijn en ik spreek bewust Ik zag tutorials en ik heb uren met Photoshop ... op het einde van de waarheid is dat niemand zal precies uitleggen wat je wilt, een samenvatting presentatie dus je zult moeten leren, maar hoe moet je werken met Photoshop Dit betekent dat u zag een tutorial over Photoshop en maakte een aantal effecten met het? Probeer het en je zal uiteindelijk leren dat het is het moeilijkste wat op aarde die, Alex jongen gefeliciteerd les !!!

 12. gigi zei hij

  Hoe om te zeggen dat het werken met PS en AE bijna 3 jaar en toch ben vreut om te zien op welke manier het laat zien in de tutorial, maar Alex begreep niet echt een klein ding, waarschijnlijk beginnen met tutorials, maar ik denk niet dat kritieke een, maar (alle Adobe-programma's moeten in detail worden gepresenteerd). Maar meer dan dat alles goed gedaan Alex kwam voor blijvend succes.

  Begrijp me niet verkeerd, maar ik heb veel aandacht aan deze programma's.

 13. Marian zei hij

  Alex Ik ben niet eens voorstellen hoeveel ik ben blij dat je tutorials over Adobe Photoshop!
  Dank u, en verhoging van de andere tutorials!
  Good luck :)

 14. Dorel zei hij

  Dit initiatief geeft hopen op een lange reeks van tutorials zijn, en misschien beginnen met een serie met After Effects cs5

 15. stef zei hij

  HELLO Ik hou van je als je zegt "Hallo vrienden" in dit opzicht ...... en we bedoelen dat we de codes zullen respecteren moet ik eerst dacht ik dat het was oke, maar niet zo in, dat lijkt me gelukkig en ik hartelijk Ik kijk elke dag voor meerdere jaren ..... Alleen jij weet hoe reiziger te verblijven voor ons en voor ons als we waren gekweld kinderen of studenten toen ik zag Adrian presenteerde een zachte PcOnOffTime (tijd die op de computer) mag blijven te voorzichtig. Met respect voor uw werk en oprecht Stef.

  • stef zei hij

   stef:
   HELLO Ik hou van je als je zegt "Hallo vrienden" in dit opzicht ...... en we bedoelen dat we de codes zullen respecteren moet ik eerst dacht ik dat het was oke, maar niet zo in, dat lijkt me gelukkig en ik hartelijk Ik kijk elke dag voor meerdere jaren ..... Alleen jij weet hoe reiziger te verblijven voor ons en voor ons als we waren gekweld kinderen of studenten toen ik zag Adrian presenteerde een zachte PcOnOffTime (tijd die op de computer) mag blijven te voorzichtig. Met respect voor uw werk en oprecht Stef.

   Hallo vrienden! Ik hou van je als je zegt "Hallo vrienden" te betekenen dat we dit waarnemen ...... en wij moeten zelf eerst respect ik dacht dat het was oke, maar niet zo in de tussentijd dat je voor je plezier en ik ben van harte Ik kijk elke dag voor meerdere jaren ..... Alleen jij weet hoe je computer (PC) blijven voor ons en we gekweld voor ons als we kinderen of studenten toen ik zag Adrian presenteerde een zachte PcOnOffTime (tijd die op de computer) mag blijven te voorzichtig. Met respect voor uw werk en oprecht Stef.

 16. ASSASSIN80 zei hij

  Alex rullz

 17. Diana zei hij

  Miljoenen dank !!! Ik kijk uit naar de rest van de cursus!

 18. daniela balan zei hij

  Alex niet om kritiek op bezoek te ontmoedigen zal van nu af aan. En doen we reageren op een manier neadecvat..fiecare heeft recht op een mening, zelfs als ik weet dat ze willens en wetens te beledigen ... Je bent een goeie leerling it..si ..wat wil om anderen te onderwijzen over de kennis en Het is omdat het een ..CUNOASTE Who-Who niet ..en leren .. Wie wil leren om degene die les geeft ... Meer succes..Alex waarderen ...

 19. Sorin zei hij

  Bedankt Alex voor tutorial.Nu Negeer roddels, altijd is er een "slimme" naar een dedicated ceva.La meer Photoshop tutorials te eten.

 20. polferis zei hij

  Wij groeten! De langverwachte zelfstudie over photoshop! Deze aflevering is goed gedaan, maar ik heb een verzoek voor Alex hebben: Als je zelden kunt uitleggen, vooral met praktische demonstratie. Ik realiseer me dat je een "geavanceerde", maar je moet goed zijn voor degenen die niet deelnemen aan jullie allemaal zo gewoon vliegt vensters op uw bureaublad! Misschien heb je een tutorial een paar keer hebben gezien om het te begrijpen. Hoe dan ook, ik wens u succes op zowel u en het hele team! Bafta!

 21. daniela balan zei hij

  De heer ADRIAN GUDUS als live data D-TRA ..AZI biografie de ANNIVERSARY dag zul je wilt verzenden Dus op deze manier zou moeten zijn, gebruikers ... een goede gezondheid ... God geve je vrienden te met D-KUNST EN DE ENIGE GREU..NU BINE..ZILE duidelijk ... FERICIRE..IMPLINIRE ... en natuurlijk zijn wij de grootste en inspirerende ..TUTORIALE..LA ..MULTI JAAR ..

 22. ciprian zei hij

  heel erg bedankt voor deze vidotutorial! Ik ben bezig met een cursus en ik photoshop deze videotutorial is zeer behulpzaam .... je ons kon vertellen je rug als je kunt krijgen op het net programma? 10 15-zelfs voor dagen ... en hoe te installeren.
  Dank je wel!

 23. Coliseum zei hij

  Wat zelfstudie ... niet te vergelijken met die van veteranen hier

  • Alexandru Serban zei hij

   Coliseum:
   Wat zelfstudie ... niet te vergelijken met die van de veteranen hier (hier en hier, dat ik had dat ... klik klik pm versta niets), zelfs als je incepatur gezien als vb dala're nerd ... zlbz

   Nerd?
   1.Cea wat je bedoelt met "nerd" is niet corect.Tocilar verstaan ​​een persoon leert meer en zieke betekenis zeggen 6 h en vervolgens een kijkje studeren als je daarom vraagt.
   2.Eu niet wat je bedoelt met tocilar.Sunt een jongen die leert, bedoel ik vrij goed, maar ik doe bijna dagelijks sport (basketbal) en natuurlijk achter de computer zitten.

 24. Gigi 2 zei hij

  Welkom en gefeliciteerd voor Alexander videotutorial team. Negeer alle tutorial.Nu meer cocalarii, wat normaal om emoties te hebben op je eerste tutorial.Inca een 2-3 en jij en je zeker krijg je in pita.Deabea wachten om mijn eerste avatar maken met tau.Bafta en zoveel tutorials.

 25. George zei hij

  Goede tutorials, maar wie maakt ze is ramp. Als blijkt dat we daar openen met selectie gereedschap en e kinderen. Als iemand begint deze serie tutorials over Photoshop moet een persoon die dit prachtig programma dat vaak gebruikt dit programma kent zijn. Om het contrast van een foto te wijzigen en schrijf er 'Videotutoria.ro "wij weten. Anyway bravo voor cellelalte Videotutorial interessante tutorials.

  • Alexandru Serban zei hij

   George:
   Goede tutorials, maar wie maakt ze is ramp. Als blijkt dat we daar openen met selectie gereedschap en e kinderen. Als iemand begint deze serie tutorials over Photoshop moet een persoon die dit prachtig programma dat vaak gebruikt dit programma kent zijn. Om het contrast van een foto te wijzigen en schrijf er 'Videotutoria.ro "wij weten. Anyway bravo voor cellelalte Videotutorial interessante tutorials.

   Nou zei ik in deze tutorial zijn dingen elementare.Tu wat je bedoelt met "Aan de slag"? Werd komen en dingen ingewikkelder.

 26. Augustin zei hij

  Alex ... leuke les document, maar ... als je opgevallen dat er iets beter is niet zoals de verf te raken CTRL + Z mereu.Prima CTRL + Z gaat verder, maar als je herhaaldelijk geven UNDO CTRL + ALT + Z

 27. Andrew zei hij

  Sorry om hier te schrijven, maar nus weet klaarkomt in contact met u te komen ... mager paote iemand mij helpen. Ik keek naar de tutorials die u hier 2 ilive met gratis hosting en domeinregistratie. Wordpress blog Ik deed precies wat ik in staat ben om thema's etc. installeren .. maar als ik ga naar sites windget en toevoegen of verwijderen niet werkt kan ze niet vasthouden aan die dozen weet niet wat het is vanaf het begin heb ik geformatteerd pc opnieuw geïnstalleerd allerlei browsers rond en als ik schrijf een brief of iets maar hij ziet wat ik schrijven ... de foto's die je toevoegt gaat gewoon crasht weet niet wat is .. Schrijf me een huis om te weten als je nog steeds gebruiken of niet.

 28. NICU zei hij

  ja super hard wachten!

 29. Nelutu zei hij

  Gefeliciteerd, u begrijpt wat er nodig is in de markt.
  Ik ben blij dat je begon na vele verzoeken om tutorials te doen op ps.
  veel te zeggen over ps zou hebben en hopen hoeveel dingen samen te leren.
  Ik zou de lezers adviseren om te komen met ideeën en advies geen kritiek, hoewel velen van ons hebben lang gebruikt ps zijn nieuwe dingen voor ons, dat is goed om te partticipam allemaal niet alleen te bekritiseren, is het welkom en de laagste advies (niet kritiek).
  Ik wens u succes voortgezet.

  Ps.
  Nu om te zien hoeveel bezoekers je hebt op de site, niet zoals ik was verholpen toen ik vroeg deze tutorials zijn niet bezoeken spunandumise zoals tutorials, Iara als je echt niet eens twijfelen hoeveel zijn minstens een videotutorial blijven op de adobe programma's.

 30. Alexandru Serban zei hij

  psaddict: Ik wacht nog steeds op antwoord op de eerste vraag.

  bedoel 1 jaar maar elke dag gebruik ik het.

 31. AdrianGudus zei hij

  daniela balan:
  De heer ADRIAN GUDUS ALS ECHTE DATA D-traditie zou BIOGRAFIE .. VANDAAG ZIJN UW VERJAARDAG-DAY nodig dus je wilt ze bieden-meer ... MULTASANATATE ... GOD subsidie ​​je vrienden te zijn met harde D-getrokken .. goed .. niet alleen zonnige dagen ... blij .. vervulling ... en natuurlijk, maken ons de meest verbazingwekkende en inspirerende .. Tutorials op .. .. HAPPY BIRTHDAY ..

  Bedankt voor de mooie wensen!

 32. cristianr zei hij

  felicitaties voor de site en voor tutorials

  Ik heb een verzoek om Alexandru Serban: minder praten, meer precies, rustig, niet haasten

  de gimp tutorials werden gemaakt met veel rust en geduld en waren goed.

 33. alex008 zei hij

  Ik heb niets aan iemand anders dan lijken overbodig deze tutorials over photoshop. Waarom? Wat dat betreft hoe iemand van jullie zou graag van deze programma ultra fantastische uitleggen (niet overdrijven helemaal niet) iemand van jullie of ik weet niet intratatea dat we kunnen zeggen dat we weten, om te leren. Ik vind er niets aan de man die niet alleen wil verwijderen dan sommige rode ogen en knip iets in een programma zo complex, dat plaats zou verdwalen in de menu's dan om iets te doen zetten. Voor wat je gaat om je hier uit te leggen een aantal zeer fundamentele instrumenten en sommige dingen die zijn gevonden in andere software veel gemakkelijker voor de gemiddelde gebruiker. Mijn mening is dat er niets medeplichtigen man die alleen eenvoudige dingen wil ... plus de netto van het vol tutorials dynastie (en als je niet de Roemeense ~ leren van een vreemde taal als het niet lukt, heeft het Engels niet ontsnappen, tenzij ze naar het wassen van vloeren of misschien is het niet nodig om te weten om u te begeleiden naar de badkamer een vreemdeling die richtingen vraagt). Dus ik hoop dat ik werd begrepen, ik heb niets met u, maar het is nutteloos om iemand te compliceren gewoon in staat zijn om de Heer te loven oh ik deed in PS foto. Thuis veel eenvoudiger opties kan de Gimp, die is zeer fijn en heeft alle basis tools die nodig zijn voor een normale gebruiker. Degenen die performance te nemen om de grote sites waar informatie te suficinte voor die te vinden. Ik hoop dat ik niet boos, maar dat is mijn mening.

  * Sorry voor fouten, maar later bleek en moe

  • Cancelarra zei hij

   alex008:
   Ik heb niets aan iedereen maar lijken overbodig deze tutorials over photoshop. Waarom? Voor die kwestie hoe iemand van u zou zijn om dit programma uit te leggen ultra fantastisch (overdrijf niet helemaal) een van jullie of ik niet intratatea weten dat we kunnen zeggen dat we kennen, te leren. Ik vind er niets aan de man die alleen maar probeert te verwijderen dan een aantal rode ogen en gewas iets in een programma zet zo complex dat plaats zou verdwalen in menu's dan om iets te doen. Voor wat je gaat om je hier uit te leggen een aantal zeer fundamentele instrumenten en sommige dingen die zijn gevonden in andere software veel het licht voor de gemiddelde gebruiker. Mijn mening is dat de man die verlangt niets anders dan compliceren eenvoudige dingen ... plus het is vol met tutorials netul dynastie (en als je niet Roemeense ~ leren van een vreemde taal als het niet zal lukken, Engels is niet tenzij je om te ontsnappen wassen van vloeren of misschien is het niet nodig om te weten om u te begeleiden naar de badkamer een vreemdeling die vraagt ​​u een routebeschrijving). Dus ik hoop dat ik begreep, ik heb niets met u, maar het heeft geen zin om iemand te compliceren alleen maar om te kunnen opscheppen dat ik in PS oh dear deze foto. Huis & veel meer eenvoudige opties kan de Gimp dat is zeer goed en heeft alle basis gereedschappen die nodig zijn door een normale gebruiker. De prestaties zullen leiden tot grote websites buiten suficinte waar informatie te vinden die. Ik hoop dat ik niet boos, maar dat is mijn mening.

   * Sorry voor fouten, maar later bleek en moe


   helemaal mee eens te paren ... snelst editing programma voor natuurlijke behoeften :)))) wordt
   FotoWorksXL

 34. Alex zei hij

  Cristi-admin: Het makkelijkste is om cririci of roddelen, moeten we bedenken dat Alex is het begin, niet met IT, maar om tutorials te bereiken.
  Als je emoties niets is hetzelfde, nooit de woorden, zweet, adem prirzi je etc etc. vinden.
  Proberen te doen en u te begeleiden en zet het op youtube en kijk wat eruit komt.
  Ik denk dat we hem Alex allemaal steunen, je hebt niets te verliezen, Alex probeert om iets te maken voor iedereen, ik denk dat het helpt veel kritiek als dat.
  Als je iemand wilt corrigeren, doe het elegant, in een neutrale toon. E .... wat te doen, het is elegant en gezond verstand niet heersen over al te goed hier in Roemenië. We foaaaarte goede greep op caterinca en "arrogant" tacky cursus (zonder zout).

  Sorry om te zeggen, maar het is slechts het begin, maar ook met Photoshop tutorials, maar maakte heel veel fouten
  Van wat ik me herinner:
  Aanvankelijk gerasterde vorm, maar zei dat schermen de vorm van niet vector vorm vector vorm, dan gaf je ongedaan, wist niet hoe ze verschillende sites van de belangrijkste ongedaan te geven, had CTRL + ALT + Z

 35. Adrian zei hij

  zout
  Ik vraag hoe kan ik het BIOS te verwijderen zonder Windows? moet u op de knop?
  Wie kan mij het antwoord is DRINGEND ik nodig om in het BIOS
  Wat moet u doen om in BIOS ???

  • polferis zei hij

   Adrian:
   zout
   Ik vraag hoe kan ik het BIOS te verwijderen zonder Windows? moet u op de knop?
   Wie kan mij het antwoord is DRINGEND ik nodig om in het BIOS
   Hoe verder te gaan om in BIOS?

   Ten eerste, als het BIOS niet iets verwijderen! Om de BIOS in te voeren moet u op een knop-up van pc naar pc. De F2 laptops, desktops tot: F6, F8 of F8 + DEL, etc.. In ieder geval moet u op de knop voor het opstarten. Letten wat je doet! Als je niet weet hoe je de BIOS in te voeren, ik betwijfel of je weet wat te doen, en je alles verpesten! Beter iemand anders om de BIOS te stellen.

  • stef zei hij

   Adrian: BIOS

   Sal u opnieuw druk op de Delete-toets of F .... de-vele-malen eerder VERSCHIJNT BIOS

  • stef zei hij

   AdrianSal u opnieuw druk op de Delete-toets of F .... de-vele-malen eerder VERSCHIJNT BIOS

   Sal u opnieuw druk op de Delete-toets of F .... de-vele-malen eerder VERSCHIJNT BIOS

  • houwen zei hij

   Adrian:
   zout
   Ik vraag hoe kan ik het BIOS te verwijderen zonder Windows? moet u op de knop?
   Wie kan mij het antwoord is DRINGEND ik nodig om in het BIOS
   Hoe verder te gaan om in BIOS?

   Sorry om in te grijpen, maar mijn mening is dat als je de BIOS niet kan komen heb je niets te zoeken daar dat je gewoon doen schade.

 36. Diana zei hij

  Alex, luister niet naar de critici. Je zult nooit in staat zijn om iedereen te behagen.

  Mijn boodschap voor de ongelukkige: Het is net als TV. Hou je van het kanaal: verander het.

  Wo me deze tutorial nuttig, evenals de anderen.

  Ik kijk uit naar deel II.

 37. sklipy zei hij

  Adrian-Admin Happy birthday !!! verwacht eer :))) met normale tutorials doen

 38. polferis zei hij

  Gelukkig GUDUS Verjaardag ADRIAN! Ik wens je gezondheid, geluk en slechts JOY!

 39. LiviuFlorin zei hij

  .... Als je kunt, zet het op Youtube en tutorial, samen met celelalte.Multumesc.

 40. AdrianGudus zei hij

  Adrian:
  zout
  Ik vraag hoe kan ik het BIOS te verwijderen zonder Windows? moet u op de knop?
  Wie kan mij het antwoord is DRINGEND ik nodig om in het BIOS
  Hoe verder te gaan om in BIOS?

  schrijven in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: wat korte uitleg over bios. Je komt binnen en je zal de tutorial vinden.

 41. Eugen zei hij

  Hallo, Ik zou graag willen weten of er een methode waarmee u kunt een e-mail schrijven te verzenden op een later tijdstip en datum in de client / dienst Yahoo mail?

 42. Eugen zei hij

  Hallo,
  Ik wil graag voor mij en mij informeren in de problemen.
  Ik wil een back-up te maken met Acronis True Image Home 2011 de C-schijf en zet het op een dvd. Vraag is: kan de CD bootable Recovery gebruiken om dat beckup herstellen uit op DVD? Geen behoefte om te integreren en recovery cd op die dvd? Wat moet ik doen?

  • polferis zei hij

   Eugen:
   Hallo, Ik wil graag malămuriţi en mij in de problemen.
   Ik wil een back-up met Acronis True Image Home 2011 de C-partitie en het punpe dvd te maken. Vraag is: kan de CD bootable Recovery gebruiken om dat beckup herstellen uit op DVD? Geen behoefte om te integreren en recovery cd op die dvd? Wat moet ik doen?

   Eerste back-up is niet bootable. Maak een back-up op een andere partitie dan de C en maak je CD met Acronis Bootable Media (zie je in de opties) en boot Yorkers met hem en herstelde na back-up gedaan. Medewerkers adviseren Clonezilla backup is beter dan ACRONIS die geven vaak fouten. https://www.videotutorial.ro/?p=4441

 43. nor24o zei hij

  zelden een kleine tutorial over tutorials als je dat doet FLStudio 9, grote veranderingen in Windows XP of 7 groot of hoe dingen mechanische controle met behulp van parallelle of seriële poort of de virtual dub of adobe afterefcts van cs5 goede numa numa VAM als je gaf me Afstanden sal ideeën

 44. Cristian zei hij

  Ik zou graag, indien mogelijk om tutorials te doen op C + +.

 45. Eugen zei hij

  polferis: Eerste back-up is niet bootable. Maak een back-up op een andere partitie dan de C en maak je CD met Acronis Bootable Media (zie je in de opties) en boot Yorkers met hem en herstelde na back-up gedaan. Medewerkers adviseren Clonezilla backup is beter dan ACRONIS die geven vaak fouten. https://www.videotutorial.ro/?p=4441

  Nou ik heb al een opstartbare herstel-cd gemaakt met Acronis Bootable Media.
  Ik lees op hun website dat een beckup kan zetten op DVD, het programma werkt als backup splitsen zelfs als beckupul ie 4 GB is meer dan het verdeelt in verschillende onderdelen om te passen op vele dvd's. Ik wilde gewoon weten hoe een restore dvd set beckup met bootable CD met Acronis gedaan of indien het zo kan zijn.

  • polferis zei hij

   Eugen: Nou ik heb al een opstartbare herstel-cd gemaakt met Acronis Bootable Media.
   Ik lees op hun website dat een beckup kan zetten op DVD, het programma werkt als backup splitsen zelfs als beckupul ie 4 GB is meer dan het verdeelt in verschillende onderdelen om te passen op vele dvd's. Ik wilde gewoon weten hoe een restore dvd set beckup met bootable CD met Acronis gedaan of indien het zo kan zijn.

   En je kunt niet opstarten van de redding cd Yorkers, en u wilt terugzetten op dezelfde cd. Ja, u kunt meerdere back-ups op cd's, maar een herstel van je te zien hoeveel fouten je doet! Uiteindelijk zul je backup op een USB stick en start het reddings-cd en geen Yorkers herstel van de stok. Ik denk niet splituirea raden op meerdere cd's. Persoonlijk was ik een fan ACRONIS een jaar, maar gaf me veel fouten ... Nu met Clonezilla, die zijn meer tevreden dan Acronis.

 46. VANIA zei hij

  CTRL + ALT + Z BAI jongen ALS JE WILT Maak de DAI vaak cika MIO NIET EN SLUIT het programma goed gaat :))) Je zou willen dat je een tutorial met Photoshop te geven?

 47. Eugen: Nou ik heb al een opstartbare herstel-cd gemaakt met Acronis Bootable Media.
  Ik lees op hun website dat een beckup kan zetten op DVD, het programma werkt als backup splitsen zelfs als beckupul ie 4 GB is meer dan het verdeelt in verschillende onderdelen om te passen op vele dvd's. Ik wilde gewoon weten hoe een restore dvd set beckup met bootable CD met Acronis gedaan of indien het zo kan zijn.

  Een paar proberen te doen deze dagen en ik kom terug met een tutorial is een tutorial die ik wilde doen voordat.
  Ik hoop dat het werkt.
  Ik denk ga op dezelfde DVD-en back-up en file rescue disk, nu weet ik precies wat er gebeurt als 4.5 overschrijden giga-up back-up.
  Testen en te zien ....

 48. AdrianGudus zei hij

  voor nor24o: we hebben al tutorials virtual dub of verandering windosului 7 xp keer. Je hoeft alleen gebruik het zoekvak in de rechterbovenhoek om ze te vinden .... Er geschreven: virtual dub om vensters aanpassen, je binnenkomt en je zult tutorials

 49. NICU zei hij

  aardige tutorial, ik wil weten of een personage uit een beeld is zwart-wit zwarte achtergrond personage in hoe je huidskleur spotten en verander de achtergrond! ms

  • Alexandru Serban zei hij

   NICU:
   aardige tutorial, ik wil weten of een personage uit een beeld is zwart-wit zwarte achtergrond personage in hoe je huidskleur spotten en verander de achtergrond! ms

   ja het poate.Am proberen en doen een tutorial over dit.

 50. NICU zei hij

  k ms

 51. Vlad zei hij

  je schreef "videotutoria.ro"

 52. Nykw zei hij

  Jammer dat je de tutorials te starten. Kunt u mij vertellen wat het heet?

 53. cata zei hij

  hallo. zelfstudie gaat. server niet gevonden ...

 54. alex zei hij

  Ik wil ook dat het in de tutorial.
  Dank je wel!

 55. sklipy zei hij

  Sinds enkele dagen installeerde ik PhotoImpactx3, naast Photoshop en ik vind het heel gemakkelijk en heeft bovendien een aantal effecten coolste en meest betaalbare als Photoshop, maar hangt uiteindelijk af van de voorkeuren

  • Toni zei hij

   sklipy:
   Een paar dagen geleden installeerde ik PhotoImpactx3 naast photoshopt en ik vind het erg makkelijk heeft bovendien een aantal effecten bij de hand en coolste Photoshop, maar uiteindelijk hangt af van de voorkeuren

   Ik vereist veel gratis software raster graphics editing dat sommige van de functies van Photoshop nabootst(Gimp is een bestaand voorbeeld hier op de site), Maar niets veel Photoshop kosten, professionele klus.

  • Nelutu zei hij

   sklipy:
   Een paar dagen geleden installeerde ik PhotoImpactx3 naast photoshopt en ik vind het erg makkelijk heeft bovendien een aantal effecten bij de hand en coolste Photoshop, maar uiteindelijk hangt af van de voorkeuren

   Je moet een grapje toen wat impliceert dat het nuttiger zou zijn deca ps elk ander beeldbewerkingsprogramma, maar natuurlijk als je niet van plan bent om uw handen op het boek of bestudeerd, ps is niet voor u, ps is een van de meest complexe programma's fotobewerking en heeft middelen overal dat u kunt toevoegen aan het. dus voor iedereen die wil leren is ok, maar voor amateurs die iets slechts twee klikken wilt en zonder sati're proberen, op zoek naar iets anders.

 56. Wat gebeurde er met de hele reeks tutorials over het ontwerp dat we beloofd? Kritiek van de eerste les hem bang?

 57. ze moeten nog komen en de andere delen?

 58. te veel tijd is verstreken sinds de eerste les ... het moet u de volgende kleinste afstand te maken ... als je niet die tutorials beloofd dincauza kritiek is een schande hebt gedaan .. je moet je account en critici vooral je geest die houdt je werk .. Alle begin is moeilijk! geluk en zal ssteptam de volgende videotutorial graphics!

 59. Het was erg leerzaam zelfstudie vostru.V verzoeken u het tweede deel van do
  zelfstudie met Photoshop. Heel hartelijk bedankt. EMIL

 60. costel123 zei hij

  Veel dank voor deze les!
  Wed ik veel gebruik.
  Gefeliciteerd en ik blijf

  • AdrianGudus zei hij

   costel123:
   Veel dank voor deze les!
   Wed ik veel gebruik.
   Gefeliciteerd en ik blijf

   Voortzetting al bestaat, net gelezen wat er staat in de tutorial video of gebruik het zoekvak in de rechterbovenhoek!
   Schrijf in het zoekvenster rechts bovenaan zwarte rand: Gimp de 2, u voeren en u zal de tutorial vinden. Als u wilt dat de 3, schrijven in het zoekvak: Gimp de 3, u voeren en u zal de tutorial en zo vinden over tot de 4.

   • AdrianGudus: Voortzetting al bestaat, net gelezen wat er staat in de tutorial video of gebruik het zoekvak in de rechterbovenhoek!
    Schrijf in het zoekvenster rechts bovenaan zwarte rand: Gimp de 2, u voeren en u zal de tutorial vinden. Als u wilt dat de 3, schrijven in het zoekvak: Gimp de 3, u voeren en u zal de tutorial en zo vinden over tot de 4.

    Ik vind het beschamend om te beginnen met Ps en dan zeggen als je verder wilt gaan met deel 2 Gimp. Het is alsof je deel uitmaakt van een race met een Ferrari en dan zou je zeggen om te gaan met Logan. Te groot verschil als je een project te starten moet worden gedaan.

 61. Dc de tutorial met Photoshop niet verder, er zijn velen die willen leren. Alex kwam super vroeg voor degenen die willen leren hopen u besluit door te gaan met Gimp geen Photoshop.

 62. een verdere mogelijk? of in ieder geval mensen niet te wachten vertellen

 63. Virgil zei hij

  Hallo ... Ik zou ook graag wat informatie over Adobe Photoshop. Kan iemand mij helpen doen een project? Ik heb wat advies. Mijn id is: [Email protected] Bij voorbaat dank!

 64. Ramona zei hij

  ziuoa goed. Ik heb een vraag hoe kan ik zien dat deze dv dv dv toturial van aanverwante over Adobe Photoshop? heel hartelijk bedankt

  • bianca zei hij

   Ramona:
   ziuoa goed. Ik heb een vraag die ik kon deze dv dvcum van uw toturial verband over Adobe Photoshop zien? heel hartelijk bedankt

   Ik heb diezelfde vraag zia.Si goed als de Ramonei.nde we andere tutorials over Adobe Photoshop kon vinden?. Dank

 65. manolo zei hij

  Hallo, ik zou graag als iemand van jullie een tutorial te maken over het toevoegen van meta-tags in uw webpagina, welke zoekwoorden kunnen worden gebruikt afhankelijk van de activiteit, welk effect ze hebben op korte of lange termijn, hoe kun je het web te bevorderen met behulp van meta-tags en waar deze meta-tags in site.In hoop zal een tutorial om beginners te helpen met sites om hun werk anticipat.O goede dag te bevorderen dank u

 66. Ik smeek je om te gaan met photoshop tutorials ... (Maar geavanceerde dingen). Heel erg bedankt ...
  Ik kan bijvoorbeeld tutorials doen voor intermediaire en incepatar ... (misschien een beetje ingewikkeld ...) Maar goed ... ik wil weten verschillende dingen zwaar. Hoogste tijd om tutorials blijven, maar ik zie niets ...

 67. Stefan zei hij

  Hallo,

  Ik waardeer dat je geprobeerd om dit kleine handleiding te maken, zeer zwak, maar ideaal voor degenen die geen idee hebben wat is photoshop, maar u kunt de kleur van een aandeel te wijzigen zonder resterize laag door te dubbelklikken op het pictogram dat verschijnt aan de linkerkant van de naam van de laag 's op dezelfde lijn met het u zal het kleurenpalet te tonen om uit te kiezen kleur en voila .. :))

  welkom

 68. Zeer interessante presentatie en toegelicht.
  Zeker om een ​​blog te gebruiken.

 69. Hallo,
  Er zijn slechts een deel I? Ik zocht het archief en kan nergens anders vindt ...
  De presentatie is erg goed voor mij, maar ik moet ook een vervolg.

  Hartelijk dank!

 70. Claudiu zei hij

  Ik Sall en link waar ik een photoshop 5 kunnen downloaden

 71. de filelist.ro

 72. mircea zei hij

  Welkom. Kan iemand mij een programma dat boekomslagen kan maken. Eigenlijk wil ik covers voor de omslag te maken. Hoe de grootte van het gezicht, wervelkolom en waar de bochten maken berekenen.
  Dank u bij voorbaat.

 73. hello,

  recht om niet door te gaan met andere delen van de foto winkel? Ik keek naar de serie tutorials over GIMP, maar ik wil graag een complete serie over afschrijvingen PS en Corel Draw te zien, staan ​​bekend als de meest krachtige foto-en video-editors. en zoals ik ik denk dat het zeer nuttig zou zijn voor veel mensen.

  toename van het werk hier is verbazingwekkend dat iemand zoveel kennis te delen met iedereen.

  Dank je wel!

 74. Hello! Ik heb het probleem. Als je begint met het installeren van de Photoshop CS5 vraagt ​​me om de cd in de drive-programma door te gaan voegen. Ik kan zeggen dat ik ontelbare keren geïnstalleerd Photoshop maakte me als dit nooit. Wat te doen? Bij voorbaat dank.

  • Adrian Gudus zei hij

   De software evolueert! Fabrikanten proberen om piraterij te bestrijden en hoe je allerlei projecties software te maken. Ik adviseer u om een ​​oudere versie van photoshop te installeren. Het is normaal van de ene versie naar de andere software op veranderingen, verbeteringen, nieuwe garanties op de software toe te voegen ingrijpen

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.