Lcd-monitor of HD TV-aankoopgids - videozelfstudie

Hallo vrienden, onderwerp van vandaag is het LCD-tutorial wat voorzichtig te zijn wanneer we kopen een LCD-monitor of tv niet.

Het eerste wat je moet oppassen is de kwaliteit van de materialen, natuurlijk We weten niet of een monitor is kwaliteit voor de aankoop, moet je geen zorgen te maken, op het einde heb je een paar leerprogramma links naar producten kwaliteit.

Technische specificaties zijn even belangrijk als het ontwerp, dus de tutorial ik uitgelegd hoe de zaken resolutie, kijkhoek, connectoren, responstijd, enz..

De monitoren die ik in de tutorial heb laten zien, kunnen in een seconde van monitor naar tv worden geconverteerd, ze hebben een afstandsbediening, analoge tuner, DVB-T-tuner (het vangt HD-kanalen op), de meeste tv's op de markt kunnen geen HD-kanalen afspelen, degene die ik in de tutorial presenteerde, vangen HD-stations op zonder de noodzaak van extra converters, zelfs op de kabel.

Een kwaliteitsmonitor, uitgerust met VGA- en DVI-ingang kan tussen de 600 en 1000 lei kosten, de eerste monitor met tuner die in de tutorial wordt gepresenteerd heeft 22 inch en heeft de volgende aansluitingen: HDMI, VGA, HDCP, SCART, Coaxiaal (TV-antenne), Optisch etc. , het heeft ook luidsprekers, afstandsbediening, 1920 × 1080 Full HD-resolutie, 5 ms responstijd, dynamisch contrast 50.000 en nog veel meer; voor de prijs van 900 lei vraag ik me af wat deze monitoren misschien missen?

Deze serie monitoren zijn een uitstekende deal in dit parioada, Samsung verkoopt deze serie heel goed te wijten aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dat is waarom ik besloten om te komen en te presenteren aan u.
Monitor-TV diagonaal 21.5 inch of 55 cm afstandsbediening 1920 × 1080 HDMI DVI SCART 50.000 contrast reactietijd 5 ms
Monitor-TV diagonaal 24 inch of 61 cm afstandsbediening 1920 × 1080 HDMI DVI SCART 50.000 contrast reactietijd 5 ms
Monitor-TV diagonaal 27 inch of 69 cm afstandsbediening 1920 × 1080 HDMI DVI SCART 50.000 contrast reactietijd 5 ms
Wat je ook koopt, wees voorzichtig waar je je geld aan uitgeeft, want je hebt alleen voor hen gewerkt, je hebt ze niet gestolen of ...
Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Veel plezier!

door Cristian Cismaru
 


Related Tutorials


Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. mihai zei hij

  bv cristi…. ja heel .. goede "monitoren";)… ..en goedkoop vooral de 27 inch…. Op beton
  D: hoe zou NFS shift erop gaan
  probleem….
  bv .. geluk nog

 2. Eduard zei hij

  Ik heb ook een LCD-monitor met tv-tuner, het is een 2094-inch LG M20D-PZ en heeft een resolutie van 1650 × 1050, is het full hd of gewoon normale HD? Het product is goed of slecht omdat ik het sinds afgelopen zomer heb en het werkt perfect op de HDMI jack output naar PC met DVI in de videokaart DVI adapter met HDMI en het is duidelijker dan DVI DVI het ziet er witter uit dus ik houd de kleuren, het contrast, het licht op 50% en het ziet er perfect uit, het heeft ook kleine pixels, maar welke zijn beter mijn LG of Samsung ??

 3. vlad koekoek zei hij

  http://www.youtube.com Waarom dom ene zegt iets stoms youtube dacht niet dat over je Ik hou van uw site

 4. vlad koekoek zei hij

  Acer AL 1716 gebruiken een monitor en een LCD-monitor een VGA-connector en wat te doen?

  • Acer AL 1716 gebruiken een monitor en een LCD-monitor een VGA-connector en wat te doen?  

   Als u een DVI-videokaart kopen / onboard DVI heeft een jack plaat en een zet in de LCD als het DVI en
   Welke vraag

 5. goede tutorial
  Een aanbeveling voor diegenen die op zoek zal men tv kopen met DVB-T, DVB-C voor MPEG4 om digitale kanalen te bekijken op de kabel en terrestrische Full HD
  die niet MPEG4 worden verstaan ​​SD standaard definitie en het zal veel minder dan een MPEG4 zijn

 6. Boddy zei hij

  Beste LCD? Samsung 2233RZ… vooral als je een fervent gamer bent 😛 Ik ga hand in hand met de Samsung T200.

 7. Adrian zei hij

  Spreken van vervelende blauw licht en ik heb een LG FLATRON-monitor alle W2242S de knop aan / uit heeft een zeer sterk blauw licht als de monitor is geopend licht verblijf blauw wanneer de monitor in de stand door vage gele LED-lampjes blijven, maar we mogelijkheid beeldscherminstellingen te licht of uit te schakelen

 8. Albert zei hij

  Aardige tutorial, maar ik heb een vraag die niet gerelateerd is aan deze tutorial: Sebi is videotutorial.ro team Mean doen tutorials voor deze website?

  • Aardige tutorial, maar ik heb een vraag die niet gerelateerd is aan deze tutorial: Sebi is videotutorial.ro team Mean doen tutorials voor deze website?  


   Tuurlijk, Sebi videotutorial.ro deel van het team, het is nu een creatieve pauze, ik hoop snel weer terug te keren met iets als interessant.

 9. basilicum zei hij

  Cristi, als je een echte man dit bericht
  Ik keek naar deze tutorial en
  Geen tutorial is reclame 1 eMag
  2 steeds alageti! steeds geven Emag
  3 ga naar emag en vind daar, het is een download voor elke dwaas, zoiets als "als je deze advertentie publiceert op sit-uldvs .. blah blah ... je hebt zoveel van de waarde van het product"
  4 Cristi .. Je deed veel meer dan dat.
  Alles is hetzelfde, het idee is om nog lager diefstal zijn helaas niet hier asa.Nu plek om informatie te geven, maar ik zal dat doen.
  Ik heb geprobeerd om een ​​LG tv nemen om 42 "10 4.4 Rentevoeten (schrijf 0 hen, geef alles en meer rentelasten je bent natuurlijk inbegrepen)
  niet zo goed! ! mijn geld elders (1000 per maand) kan niet, ik heb 54 lei voorgesteld 60 maanden meer dan 5 jaar TV dat is geschiedenis en ik azen hem nog steeds betalen. Voor deze lening, zou de 10 maanden een inkomen van £ 3500 zijn. Contacteer deze asi Banu TV rechtstreeks met contant geld en met 1600 700 lei goedkoper bij een andere firma natuurlijk.

  • Cristi, als je een echte man dit bericht
   Ik keek naar deze tutorial en
   Geen tutorial is reclame 1 eMag
   2 steeds alageti! steeds geven Emag
   3 voer de EMAG en vind er een download voor elke stomme ding Degen "Doing deze advertentie op locatie-uldvs .. bla bla ... je zowel de waarde van het product "
   4 Cristi .. Je deed veel meer dan dat.
   Alles is hetzelfde, het idee is om nog lager diefstal zijn helaas niet hier asa.Nu plek om informatie te geven, maar ik zal dat doen.
   Ik heb geprobeerd om een ​​LG tv nemen om 42 "10 4.4 Rentevoeten (schrijf 0 hen, geef alles en meer rentelasten je bent natuurlijk inbegrepen)
   niet zo goed! ! mijn geld elders (1000 per maand) kan niet, ik heb propus54 lei 60 maanden meer dan 5 jaar TV dat is geschiedenis en ik nog steeds betaal hem azen. Voor deze lening, zou de 10 maanden een inkomen van £ 3500 zijn. Op deze munt azen krijgen TV rechtstreeks met contant geld en met 1600 700 lei goedkoper bij een andere firma natuurlijk.  


   Ik heb producten in een winkel geïntroduceerd betekent niet dat men moet daar te kopen, ik eerlijk ben een lange tijd klant en EMAG denken is de meest serieuze IT-winkel op het moment.
   Een voorbeeld:
   Als u een monitor van een andere online winkel en breekt tijdens de garantieperiode, zal de winkel ontvangt bewaken uw garantie zal u op te sturen naar de distributeur, de EMAG nemen elk product en omgaan met hen, indien het onmogelijk is om te repareren geef je je geld terug op het, het is mij overkomen met een monitor kocht ik van FAME en na 1 jaar en iets brak, ging ik in en kon niet garanderen doen, gaven ze me een keuze, hetzij ik een monitor met de ene gebroken geld te kopen, of om het geld (omkering) nemen, natuurlijk nam ik het geld, want in de tussentijd kocht ik een andere.
   Ik wil geen standbeeld EMAG's halen, maar om te weten dat het een serieuze zaak.
   WAAR ELKE gewilde KOPEN, welk product nodig is, alles wat we doen is om wat tips te presenteren van tijd tot tijd.

   • ellrond zei hij


    Ik heb producten in een winkel geïntroduceerd betekent niet dat men moet daar te kopen, ik eerlijk ben een lange tijd klant en EMAG denken is de meest serieuze IT-winkel op het moment.
    Een voorbeeld:
    Als u een monitor van een andere online winkel en breekt tijdens de garantieperiode, zal de winkel ontvangt bewaken uw garantie zal u op te sturen naar de distributeur, de EMAG nemen elk product en omgaan met hen, indien het onmogelijk is om te repareren geef je je geld terug op het, het is mij overkomen met een monitor kocht ik van FAME en na 1 jaar en iets brak, ging ik in en kon niet garanderen doen, gaven ze me een keuze, hetzij ik een monitor met de ene gebroken geld te kopen, of om het geld (omkering) nemen, natuurlijk nam ik het geld, want in de tussentijd kocht ik een andere.
    Ik wil geen standbeeld EMAG's halen, maar om te weten dat het een serieuze zaak.
    WAAR ELKE gewilde KOPEN, welk product nodig is, alles wat we doen is om wat tips te presenteren van tijd tot tijd.
      

    zelfs deze reactie is nog een advertentie! Ik zeg laat het zachter voor onaangename discussies die zullen plaatsvinden om ons te plaatsen.

  • Cristi, als je een echte man dit bericht
   Ik keek naar deze tutorial en
   Geen tutorial is reclame 1 eMag
   2 steeds alageti! steeds geven Emag
   3 voer de EMAG en vind er een download voor elke stomme ding Degen "Doing deze advertentie op locatie-uldvs .. bla bla ... je zowel de waarde van het product "
   4 Cristi .. Je deed veel meer dan dat.
   Alles is hetzelfde, het idee is om nog lager diefstal zijn helaas niet hier asa.Nu plek om informatie te geven, maar ik zal dat doen.
   Ik heb geprobeerd om een ​​LG tv nemen om 42 "10 4.4 Rentevoeten (schrijf 0 hen, geef alles en meer rentelasten je bent natuurlijk inbegrepen)
   niet zo goed! ! mijn geld elders (1000 per maand) kan niet, ik heb propus54 lei 60 maanden meer dan 5 jaar TV dat is geschiedenis en ik nog steeds betaal hem azen. Voor deze lening, zou de 10 maanden een inkomen van £ 3500 zijn. Op deze munt azen krijgen TV rechtstreeks met contant geld en met 1600 700 lei goedkoper bij een andere firma natuurlijk.  

   Zelfs als het een beetje verborgen reclame, dat is. Deze site moet verzetten op geen enkele manier om dit te laten gebeuren, en financiering nodig. Niemand houdt er niet van om iets voor niets te doen. Moet betrekking hebben op sommige kosten en een winst-en uitstappen.
   Dus ... geen strijd. (Of zal andere manieren om geld te verdienen voor te stellen).
   U kunt kiezen voor een andere winkel om dat product te kopen.

   • Zelfs als het een beetje verborgen reclame, dat is. Deze site moet verzetten op geen enkele manier om dit te laten gebeuren, en financiering nodig. Niemand houdt er niet van om iets voor niets te doen. Moet betrekking hebben op sommige kosten en een winst-en uitstappen.
    Dus ... geen strijd. (Of zal andere manieren om geld te verdienen voor te stellen).
    U kunt kiezen voor een andere winkel om dat product te kopen.  


    Toen ik verzamel de donaties zijn meer dan reclame, we definitief geen banner te verwijderen op uw site, niet ophangen ene andere donaties te hard (te zijn elegant).
    Als je naar financieringsoplossingen afzien online reclame, zijn we bereid te luisteren naar voorstellen revolutionaire elkaar hebben we geld nodig om rekeningen te betalen aan de site die nooit te laat, helaas.

  • Ratzoiu zei hij

   Cristi, als je een echte man dit bericht
   Ik keek naar deze tutorial en
   Geen tutorial is reclame 1 eMag
   2 steeds alageti! steeds geven Emag
   3 voer de EMAG en vind er een download voor elke stomme ding Degen "Doing deze advertentie op locatie-uldvs .. bla bla ... je zowel de waarde van het product "
   4 Cristi .. Je deed veel meer dan dat.
   Alles is hetzelfde, het idee is om nog lager diefstal zijn helaas niet hier asa.Nu plek om informatie te geven, maar ik zal dat doen.
   Ik heb geprobeerd om een ​​LG tv nemen om 42 "10 4.4 Rentevoeten (schrijf 0 hen, geef alles en meer rentelasten je bent natuurlijk inbegrepen)
   niet zo goed! ! mijn geld elders (1000 per maand) kan niet, ik heb propus54 lei 60 maanden meer dan 5 jaar TV dat is geschiedenis en ik nog steeds betaal hem azen. Voor deze lening, zou de 10 maanden een inkomen van £ 3500 zijn. Op deze munt azen krijgen TV rechtstreeks met contant geld en met 1600 700 lei goedkoper bij een andere firma natuurlijk.

   @basil weer ... oude mensen Ik citeer jullie om jullie intellectuele achterstand te benadrukken. Je houdt er niet van om niet te volgen, je houdt er niet van om niet te consumeren. Laat de rest dit doen, want ik zie dat je jezelf het uur van de dood geeft om ze te adverteren. Maak er geen reclame voor, maar je meltean-brein met beats en hersens die doordrenkt zijn van gutza en kerkmuziek, neemt niet verder dan de boodschap waar: laat kinderen naar Parasieten luisteren, luister naar rappen, vloeken en asociale boodschappen correct waarnemen. Anders zal hij eindigen zoals jij. Zie jezelf in de spiegel, je bent het product van 20 jaar democratie en idiocratie in Roemeense stijl. Je bent precies wat je wilt zijn, als je op straat geen plaats voor jezelf hebt, verlaat ons dan. Geef ons de straat en trottoirs terug, die u beledigend hebt gebruikt. Je hebt de natuurlijke selectie van NEa` Nicu verwijderd, ontvoer ons niet en breek niet af wat Cristi, Boby, Adrian en Dan proberen op te bouwen voor Roemenië. Laat ons de wereld helpen iets voor hen te doen. Internet is het enige gratis en ongecensureerde communicatiemiddel gebleven. Als je niet houdt van wat er wordt aangeboden en wat er wordt gedaan, plaats dan een bom onder je, ga naar het veld en ga naar de hemel vrienden en degenen die nog steeds iets willen doen voor mensen om hun ogen te openen, we zullen rustig verder kunnen gaan.
   Laten we het internet gebruiken om betere mensen te zijn. Er hebben verontreinigd en vernietigd het toch: radio, televisie, kranten en vrije meningsuiting. Schaam je oude brasil, doe ons een plezier en stap uit het beeld, niemand zoals jij, niet OSA of de wereld beter, maar het is slechts een begin. Ik bedoel niet dat je fysiek uit te roeien, maar je karakter schoon internet en geest infecteren uw veestapel. Een mooie dag, replica gemaakt van 2 woorden alupigus verwacht je.

 10. Ik kocht een tijdje geleden, maar de monitor is 23 inch Full HD op 1920 1080 maar ik niet meer ga calculcatoru mijn best om alle middelen te blokkeren we consumeren een 512 DDR SDRAM en een NVIDIA GeForce FX 5200 het van de blokkeren

 11. Viorel zei hij

  Erg handig deze turorial, en de LCD zal achterblijven, omdat LED's komen terug met een veel lager stroomverbruik, de waarheid is nu te duur, maar in een jaar of twee is mogelijk om veel meer betaalbaar zijn. Bedankt voor de tutorial.

 12. roxana zei hij

  bedankt Cristi Ik heb zelfs een tv.

 13. basilicum zei hij

  jongens, nu, voor standaard TV-signaal dat u televisies van ons uit te stoten, de oude CRT is nog steeds de beste

  • Ratzoiu zei hij

   jongens, nu, voor standaard TV-signaal dat u televisies van ons uit te stoten, de oude CRT is nog steeds de beste

   @ Basil Oude man adviseer ik u de nieuwe generatie LED-displays te gebruiken, om daar te zien grote verschillen tussen LCD en LED. Ik stel voor dat je document in wat je weet en wat is nu een jaar nu. Weet je wat ik nu wist 80 van een jaar geleden niet meer van toepassing, zijn er al geschiedenis. Met de introductie van nieuwe arhitercturi, nieuwe technologieën en de opkomst van nieuwe spelers op de markt, moet ruimer worden bekeken.

 14. Adrian zei hij

  Ik begrijp de ontevredenen niet die zeggen dat "het een verkapte advertentie is". Oke dus… ?????? Staat er ergens dat het bij wet verboden is om "geld te verdienen met een site"? Wij mogen niet? heb ik iets van iemand gestolen? zal iemand je dwingen om te klikken of te doen wat we in de tutorials zeggen? Het idee is simpel, we doen een aantal tutorials waarin we je iets laten zien, demonstreren, je iets leren en je hebt (gelooft) de vrije wil in je en je bent in staat goed van kwaad te onderscheiden om te kiezen of je doet wat we zeggen of niet, je kunt er rekening mee houden welk percentage van wat we zeggen zal u helpen / interesseren / belangrijk voor u zijn? Ik zie niet in waar deze fantastische durf om te oordelen of ons te beschuldigen van verkapte reclame vandaan komt. ALLE SITES LEVEN OP RECLAME, OVERLEVEN DOOR HEN !!!!

 15. Als u het bericht zodra leest u begrijpt dat dit is wat ik wilde benadrukken. Ik heb geen kritiek op de beheerders, maar degenen die kritiek op mijn ... mond als de Emag adverteren.

  • Adrian zei hij

   Als u het bericht zodra leest u begrijpt dat dit is wat ik wilde benadrukken. Ik heb geen kritiek op de beheerders, maar degenen die kritiek op mijn ... mond als de Emag adverteren.  

   Relax…. Mijn opmerking was voor basilicum

  • Als u het bericht zodra leest u begrijpt dat dit is wat ik wilde benadrukken. Ik heb geen kritiek op de beheerders, maar degenen die kritiek op mijn ... mond als de Emag adverteren.

   Maar ik realiseerde me dat ik sprak in het algemeen om de wereld waarin we leven in de reclame kosten videotutorial.ro begrijpen steeds groter, die de rekeningen betaalt?
   Ik ben ervan overtuigd dat velen de rol van reclame in de huidige te begrijpen, zijn er enkele die anders denken, ze voelen dat er iets gratis in deze wereld.
   Wat het ook kost, het bekijken van een tutorial kost je niets, maar we moeten betalen, we moeten sneller volwassen worden, anders …….
   Begrijp ons niet verkeerd, we huilen, we houden van wat we doen, helaas al het plezier dat kost je een hel van een veel!

 16. Albert zei hij

  Ik begrijp niet waarom ik zeggen dat het allemaal mascata.Este reclame hun website, zodat ze hen niet nemen we moeten proberen ons nieuwe tutorials over gratis.Fiecare te geven doen wat hij niet hoeft om een ​​te nemen of een ander die adverteert niet weet ce.Sa zeggen dat men zegt dat ik ProTV kijken, maar ik weet dat het een film die ik hou van de Ala antena1 heeft geen manier om me te dwingen ProTV kijken als vreau.Asa is en here.If je niet willen kopen van jullie Emag zoek een andere online winkel die zich bezighoudt met iets dat niemand dwingt je om alle EMAG gebruiken zei Cristi en Adrian was de EMAG is een online winkel zeer het goed is niet de beste of enige daar moeten kopen.

  • Ik begrijp niet waarom ik zeggen dat het allemaal mascata.Este reclame hun website, zodat ze hen niet nemen we moeten proberen ons nieuwe tutorials over gratis.Fiecare te geven doen wat hij niet hoeft om een ​​te nemen of een ander die adverteert niet weet ce.Sa zeggen dat men zegt dat ik ProTV kijken, maar ik weet dat het een film die ik hou van de Ala antena1 heeft geen manier om me te dwingen ProTV kijken als vreau.Asa is en here.If je niet willen kopen van jullie Emag zoek een andere online winkel die zich bezighoudt met iets dat niemand dwingt je om alle EMAG gebruiken zei Cristi en Adrian was de EMAG is een online winkel zeer het goed is niet de beste of enige daar moeten kopen.

   Geen wijs kon het niet beter kunnen zeggen, dit is het idee dat ik een product gepresenteerd, het product is zeer goed tegen een zeer redelijke prijs gezien de kwaliteit en functies, hoeft de rest niet dat het zaken.

 17. Albert zei hij

  Thanks ik echt 12 jaar heb ik niets te liegen en ik hou echt van je tutorials

  • vlad koekoek zei hij

   Thanks ik echt 12 jaar heb ik niets te liegen en ik hou echt van je tutorials
   </blockqsi eu am 11 ani recunosc dar chiar daca sunt copil visul e sa cunosc taina pc-urilor si sa invat despre ele si va multumesc celor de la videotutorial.ro ca ma ajutati sa imi implinesc acest vis

 18. vlad koekoek zei hij

  Cristi, waar ik iconen van Windows XP kunnen downloaden?

 19. calin zei hij

  eerlijk deze tutorials die producten waar we (geld) laat zien is het meest waarschijnlijk verborgen reclame van wie deze tutorials dat ze winst maken uit neus Anders zien een tutorial wijst dakje geeft aan waar ik graag nemen weten waar en hoe de prijzen te oriënteren (behalve nobi die niet weten)

  • Ratzoiu zei hij

   eerlijk deze tutorials die producten waar we (geld) laat zien is hoogstwaarschijnlijk adverteren het masker en deze tutorials dat ze winst maken uit alfelnas zien een tutorial wijzen dakje toont waar te nemen alsof ik weet waar te krijgen en hoe oriënteren prijzen (met uitzondering van edele niet weten)

   @ calin… Caline hoeveel elektronica en IT & C-producten heb je in je leven gekocht, met hoeveel beesten heb je ooit te maken gehad in de grote elektronicawinkels waarmee je contact hebt gehad? Hoeveel systemen heb je in je leven geassembleerd, hoeveel besturingssystemen heb je geïnstalleerd? Hoeveel producten heeft u aanbevolen en bestudeerd op basis van kwaliteit / prestatie / prijs. Hoeveel online aankopen heeft u gedaan? Hoeveel promoties heb je opgevangen en mensen het beste gegeven in het geld dat ze hebben? Hoeveel school en hoeveel jaar ervaring heb je in het veld om je mening te geven? dus voor mijn nieuwsgierigheid. En hoeveel reclame- en marketingkennis heb je? Front-selling, side-selling, promoties, campagnes, promotie,. betaalde advertentie, gemaskeerde advertentie, voorgestelde advertentie? Hoeveel van deze dingen heb je op basis van je bevindingen gepromoot en aanbevolen, zodat je kon praten? Hoeveel kennis heb je om mensen advies te geven? Je kunt ons ook vertellen dat je te zeker bent en als ik je voor een kleine vergoeding neem, wed ik dat je 1 / oneindig = 0 bent, wat een grote 0 betekent.

   • calin zei hij

    @ calin… Caline hoeveel elektronica en IT & C-producten heb je in je leven gekocht, met hoeveel beesten heb je ooit te maken gehad in de grote elektronicawinkels waarmee je contact hebt gehad? Hoeveel systemen heb je in je leven geassembleerd, hoeveel besturingssystemen heb je geïnstalleerd? Hoeveel producten heeft u aanbevolen en bestudeerd op basis van kwaliteit / prestatie / prijs. Hoeveel online aankopen heeft u gedaan? Hoeveel promoties heb je opgevangen en mensen het beste gegeven in het geld dat ze hebben? Hoeveel school en hoeveel jaar ervaring heb je in het veld om je mening te geven? dus voor mijn nieuwsgierigheid. En hoeveel reclame- en marketingkennis heb je? Front-selling, side-selling, promoties, campagnes, promotie,. betaalde advertentie, gemaskeerde advertentie, voorgestelde advertentie? Hoeveel van deze dingen heb je op basis van je bevindingen gepromoot en aanbevolen, zodat je kon praten? Hoeveel kennis heb je om mensen advies te geven? Je kunt ons ook vertellen dat je te zeker bent en als ik je voor een kleine vergoeding neem, wed ik dat je 1 / oneindig = 0 bent, wat een grote 0 betekent.  

    het lijkt erop dat sommige niet het idee dat ik zei dat het voor dat ik ben een individu en ik kan zeggen dat ik kocht en gemonteerde onderdelen en monitors calcultare lang genoeg om erachter te komen hoe te kiezen en waar niet UNDESA debielen krijgen hoe en waar ze zijn en ongeveer dezelfde prijs en weet waar ik ben niet van plan te nemen die edele, PC Componenten in primu winkel, maar ik kijk meer en dat is goedkoper er me naar het spoor en praten duur spullen op het net om niet te bestellen of te vertrouwen

 20. Ovidiu zei hij

  Hello! Ik wil graag een computer te kopen op de site emag.ro .... Wie kan mij wat advies hoe ik mijn computer te krijgen? ROL 30milioane budget computer .... Ik wil het gebruiken voor gaming

  • Hello! Ik wil graag een computer te kopen op de site emag.ro .... Wie kan mij wat advies hoe ik mijn computer te krijgen? ROL 30milioane budget computer .... Ik wil het gebruiken voor gaming  


   Ik heb een tutorial een paar dagen geleden, met uw budget adviseer ik u een andere bron en een dedicated videokaart nemen.
   https://www.videotutorial.ro/?p=3127
   Vergeet niet, meer dan wat je ziet in de tutorial zal de bron en de videokaart zijn!

 21. OvidiuZeicu zei hij

  Heren, de kwestie van de tarieven in de winkel die je niet kent, niet beseffen of willen niet een heel belangrijk aspect te erkennen: de winkel afbetaling overeenkomst niet te maken, maar met een bank of kredietmaatschappij. Ongeacht de bank of kredietgever, de winkel is gewoon de tussenpersoon. Dus niet winkels beschuldigen als displays 0% rente en dat is een andere rente en andere vergoedingen. Bij de sluiting van de overeenkomst, de winkel ontvangt van de bank dat de overeenkomst de waarde van de verkochte producten uit, geprijsd op plank gemaakt. Verder gebeurt alles tussen de bank en de klant, zodat de tarieven worden betaald aan de bank. Er zijn winkels die de mogelijkheid van het betalen in termijnen in de winkel te bieden, maar het allemaal na een overeenkomst met de bank of kredietgever.
  Wanneer ook een contract ondertekend en vroegen tarieven deze kwesties worden opgehelderd.

 22. Ratzoiu zei hij

  Badkamers worden gemaskeerd kerels met reclame gewoon dom en achterlijk, niet om een ​​grote dosis mentale retardatie die je hebt in die u noemt. EMAG gebruikt dat niet relevant. Gebruik: Evomag, Altex, Domo, pc garage of een online winkel. Het idee zelf is educatief doel en waarschuwt u over wat te kopen en niet weten om weg te blijven van alle troep op de markt. Zoals 90% van jullie gaan naar de winkel en koop tzaranii op het gehoor, land tot een minimum idee van kennis beschikt of iets weten over de producten die u wilt kopen. Als een man ergens zal aanbevelen om iets te kopen, niet voor hem mah idioten doen, het is niet het geld elders te geven en te klagen over de site die je hebt een wrak tzeapa met een winkel gekocht pc blok COLTU dat hij de deur op slot als het gaat om garantie en het geld terug. Samsung aanbevolen dat je het te doen op een weloverwogen manier, is een merk dat respect. Ik nodig u uit om te kopen Horizon consumeren 19 60 inch W, terwijl een Samsung 20 verbruiken dezelfde diagonaal van W, idioot. Mond praten zonder je als je winkel nush adverteert. Ik heb niet gezien een serieuze man te klagen over een product EMAG elke man die ernstige, maar die toegang hebben tot het net tzaranii als Romtelecomu goed zal doen. Je ging van koe staart, harnas en polyfone klanken uit: internet, laptop, iPhone en spullen die je hebt gezien slick als maar kan. Iar4 op de prijzen hier niet bespreken IT-website iets is, geen bank-bedrijf. Als je iets hebt gedeeld Cetelem en Credex zweren dat dat zijn degenen die geit zal zetten posterioru u werkt. Als je dat doet, dat de burgemeester ondertekend, alleen om te zien de producten-niet klagen over verborgen kosten en kar voor het simpele feit dat je bent Roemeens. Je hebt geen idee wat je bedoelt en wat eten ze zijn slechts enkele pareristi heb ze al gehoord 2 termen en zijn specialisten. Je hebt geen idee van het verschil tussen i en p naar een beeldscherm, je hebt geen idee wat is progressive scan of interlaced, achterlijk. Ga op mij te kopen de grote retailers om de mondelinge vo nemen, zoals ik heb Dato Ultra Pro, dat failliet ging en hebben geplakt met wrakken het huis en garanties als lesmateriaal voor toilet.
  Dus je broer, als je wil, het is onbeleefd als u mokka, komt om te stelen, als je me vertellen waar te nemen niet te gescheurde anus is verborgen reclame. Hel zullen begrijpen.

 23. pop Ionel zei hij

  ja zeer verklarende tutorial heb ik onlangs kocht ik een monitor, maar heeft alleen vga en de dvi videokaart, maar ik kreeg alleen maar een aansluiting kan verbinden en VGA-videokaart is nvidia geforce 9500gt.se kan zeggen dat moeder snelde wanneer lam cumparat.monitorul vw193d-b is een asus prachtig en ik gaf hem 109euro.

 24. daniel zei hij

  Cristi, bedankt voor de tutorial
  verwachten steeds interessanter
  een goede dag
  Daniel

 25. nelupanasonic zei hij

  Ik heb de tutorial bekeken, maar ook je opmerkingen. Als iemand ouder dan 12 jaar was, kan ik er prat op gaan dat ik een lange tijd voorbij de 2e jeugd ben. Lieverds, je hoeft het niet met me eens te zijn, maar ik heb een strategie als ik een product (of meer) koop: ik volg de aanbevelingen op het forum van PC_Garage en koop bij Emag (een belangrijke reden is dat Emag een Showroom in mijn stad); minder vaak, maar als ik een goedkoper product in een andere winkel zie, koop ik het in die winkel. Ongeveer 2 jaar geleden waren de aanbevelingen voor de Horizon 22-monitor in zwang en ik kocht hem ook van Emag (ik heb hem 2 jaar op het werk gehad, hij heeft geen dode pixels) en hij is meer dan nuttig voor mij. Ik ben me ervan bewust dat mijn monitor momenteel "gerookt" is, maar omdat ik van mij ben, beschouw ik hem niet als verouderd maar als zeer nuttig omdat HIJ samen met de andere componenten mijn gereedschap is waarmee ik geld verdien. Mijn laatste aankoop bij Emag is een UPS APC ES, 550VA / 330W Power-Saving (ik heb daar wat opmerkingen geplaatst en ik raad je aan een UPS te kopen om je componenten te beschermen)
  Op de tutorial, ik feliciteer Admin Cristi en ik zijn standpunt te respecteren in termen van de aankoop van een monitor.

 26. Monitor, run buis!

 27. -Basil- zei hij

  Voor ratzoiu: kerel, zie je dat iemand heeft basil.eu nick ingevoerd dan ik deed opmerking vis-à-vis de kwaliteit van het tv-signaal toch is dat dat is waarom ik vertelde Ed dat CRT nog steeds goed, voor kwaliteit signaal van kabelbedrijven

  • Ratzoiu zei hij

   Voor ratzoiu: kerel, zie je dat iemand heeft basil.eu nick ingevoerd dan ik deed opmerking vis-à-vis de kwaliteit van het tv-signaal toch is dat dat is waarom ik vertelde Ed dat CRT nog steeds goed, voor kwaliteit signaal van kabelbedrijven

   ok meneer ... ik bied mijn excuses aan voor wat u zei ... ik buig mijn hoofd voor u en geef mijn fout toe als het is zoals u zegt ... gezondheid

 28. axelluny zei hij

  Hoe slecht zijn sommige mensen, het kan gebeuren dat ze het doen zonder al te veel na te denken, wanneer ze deze tutorial beschuldigen van ADVERTEREN. Ik zou kunnen zeggen dat het 'adverteren' is op een tv of een zeer goede monitor, of het doel van de tutorial is om te begeleiden bij de aankoop van een monitor en je kunt niet horen waar je moet zeggen waar je die monitor moet kopen. Persoonlijk heb ik de Samsung P2333 monitor-tv gekocht, maar ik deed dit zonder het ding te weten met die uitgangen die tot mijn verbazing allemaal. Ik waagde het niet om het in de eerste winkel te kopen, maar ik heb alle aanbiedingen op internet bestudeerd, de parameters en andere functies die ik erin wilde vinden (INCLUSIEF PRIJZEN ZO REDELIJK MOGELIJK). Het enige dat ik kan zeggen is dat niet te het bewijst met het gegevensblad dat de kijkhoek 160/170 graden is, waarvan ik je vertel dat deze duidelijk kleiner is. Ik zag een Philips en hij had zelfs 180 graden perfect zicht. Maar de prijs van ongeveer 10 mil waarbij ik hem vond, dacht ik dat het was In handel var UNBEATABLE.iN REST …… Aangenaam KIJKEN!

 29. leonard zei hij

  hello guys! problema.nu Ik heb een beetje vond ik waar te schrijven in een andere parte.Cateodata krijg ik zwart beeld op de monitor voor een secunda.De wat zou het zijn?. blijft, maar niets wordt gezien voor een tweede.

 30. Eduard zei hij

  Dat is goed, ik heb LG M2094D - PZ, 20 ″, TV - Tuner, HDMI heeft 2 HDMI heeft compnent jacks heeft 2x3W SRS TrueSurroundXT stereoluidsprekers, DigitalTV, heeft Dolby, heeft 2x SCART, heeft DVI en VGA (RGB Is deze monitor goed, ik wacht op een antwoord om te zien wat je erover zegt, is het goed of niet? Een ander LG-ding is beter dan Samsung of wat raad je aan? LG of Samsung, ik wacht op meningen!.

  • axelluny zei hij

   Dat is goed, dat ik heb LG M2094D-PZ, 20 "TV-tuner, HDMI is HDMI 2 compnent locaties heeft aansluitingen zijn stereo speakers SRS 2 × 3W TrueSurroundXT, DigitalTV heeft dolby heeft 2x SCART, DVI en VGA zijn (RGB). respons is goed deze monitor te wachten om te zien wat er goed over dat of niet? Een ander ding LG is beter dan Samsung of LG of Samsung raden je mening!.  

   Monitor die hem BUN.Personal EF toont en ik heb een Samsung en dit bedrijf is alomtegenwoordig overal (bars, hotels, enz.) wordt gezegd dat de meeste buna.Eu zijn fan maakte TV LG hoewel Samsung.Deci tot slot bij aankoop van een weeg evenals de meningen verdeeld zijn en vaak geen reclame produsul.Alegi komt uit met wat je wilt zoals te zien in het laatste redmiddel.

 31. Rossana zei hij

  Hallo Cristi Ik heb een verzoek aan u om me te vertellen wat de beste monitor
  voor goede games. Prijs maakt niet uit!. Dank bij voorbaat.

 32. ANDY zei hij

  Op deze monitor met ingebouwde TV-tuner kan dezelfde tv en werken in een andere toepassing een keer kijken (adik op mes, of netto)?. Tv om hem te krijgen een klein venster om de hoek in een ander venster te vb de puinhoop, een voorbeeld, of op de afstandsbediening zijn veranderd als het op tv en als het monitoren.?? Ik heb nu een tv-tuner in desktop-unit geïnstalleerd en kan het tv-kijken in een venster en iets anders en tegelijk te doen.

  • axelluny zei hij

   TV In dit scherm Tuner zelfde kunnen we kijken naar televisie en werken andere toepassing in de tijd (adik in MES of netto)?. Goede herinneringen die we Tv was een klein venster in-haar raam nook in andere noun de puinhoop, een voorbeeld, of hebben de afstandsbediening als het op tv veranderde en wanneer het te controleren.?? Ik heb nu een tv-tuner in desktop-unit geïnstalleerd en kan het tv-kijken in een venster en iets anders en tegelijk te doen.  

   ONGELUKKIG MOET U VAN DE AFSTANDSBEDIENING OVERSCHAKELEN, ZOALS U BIJ ELKE FUNCTIE (monitor en tv) zegt, als u kabeltelevisie van een ander bedrijf gebruikt. Als u DVB gebruikt en u SCHAKELT op de "monitor" hetzelfde zal gebeuren zoals op het huidige crt

 33. samir009 zei hij

  Ik Sall gelieve vele astai mijn id [e-mail beveiligd] Geef me meer behagen en je bent een echte account miea barosane

 34. Petre Tiberius zei hij

  Hi Cristi! Ik heb een vraag over monitors: Wat bewaakt Ochil kwetsen meeste LCD of oud?

  • Adrian zei hij

   Hi Cristi! Ik heb een vraag over monitors: Wat bewaakt Ochil kwetsen meeste LCD of oud?  Cite me

   Uiteraard CRT (buis oud) werden gelaten wanneer radioactief is veel hoger dan een LCD

 35. samir009 zei hij

  muktumesc u dit geld mrd begrepen dreatis ssau wensen

 36. TzyTzy zei hij

  Sall team videotutorial, ik heb een vraag, als je mij kunt geven een suggestie
  Ik heb een descktop:
  Processor: Pentiun (R) CPU 4 2.56 mgz
  Ram: 1024 gb
  Moederbord: Asus P5S800-VM
  HDD1: SAMSUNG SATA-II HD161HJ
  HDD2: HDS728080PLAT20 133 ATA (harde schijven niet echt begrijpen elkaar, ik weet)
  Video: ATI Radeon 9250 256mb (RV280) (Asus A9250)
  Bron: Ik weet niet wat het model, maar het is 420w

  Ik zou graag een aantal updates te maken, maar Nush waar te beginnen en natuurlijk om toegankelijke en indien mogelijk een suggestie

 37. gigi zei hij

  super cool zelfstudie
  bravo cristi

 38. Bogdan zei hij

  Hallo. Ik heb onlangs een Samsung 2470 gekocht en ik kan deze niet via HDMI op de pc aansluiten. Ik heb een NVIDIA 8400 GS 512 mb videokaart. als ik het via vga aansluit, werkt het goed. Ik heb geprobeerd met de laatste 10 stuurprogramma's van nvidia op win 7 32-bit en niets wanneer ik hdmi op tv selecteer, zegt me: “De bron is niet aangesloten. Controleer uw verbinding opnieuw. " Ik heb ook gekeken naar de tutorial "Hoe bekijk ik foto's en films van computer op tv-video tutorial" maar ik heb die opties niet in het nvidia controlepaneel, om van win7 te komen? hoe kan ik oplossen

 39. sylviu zei hij

  elke keer als ik weer op mijn PC doos verschijnt die zegt het volgende:

  Dit programma vereist minimaal Windows 2000 1.60 met SPTD of nieuwer.

  Elke 'kerneldebugger' moet worden uitgeschakeld "ajutatima !!!!!!!!!!!

  • Vanessa zei hij

   sylviu: Elke keer als ik start mijn pc een doos blijkt dat het volgende zegt: Dit programma vereist minimaal ramen met SPTD 2000 1.60 of nieuwer Whatever 'kernel debugger' moet 'ajutatima worden uitgeschakeld.! !  

   om problemen met een kernel debugger hebben moeten laten installeren .. iets wat je zelf geïnstalleerd?

   Niet Presupunanad, probeer dan eerst dit:
   ctrl paneel> systeem> geavanceerd tabblad> opstarten en herstel> schrijf foutopsporingsinformatie ... en stel hier niets in
   kLIK HIER

   Heeft u daemontools hebt geïnstalleerd?

  • sylviu: Elke keer als ik start mijn pc een doos blijkt dat het volgende zegt: Dit programma vereist minimaal ramen met SPTD 2000 1.60 of nieuwer Whatever 'kernel debugger' moet 'ajutatima worden uitgeschakeld.! !  

   stappen om deamon tools is dat u dat doet omdat je dat windoows 7 en je deamon voor deze ramen en u krijgt een deamon voor xp

   • Iustin: Stappen om deamon tools is dat je dat doet omdat je ervan uit dat je deamon windoows xp voor windows7 gekanaliseerd en je een daemon voor xp en je nog steeds niet doen  

    da

 40. sylviu zei hij

  e Elke keer als ik mijn pc verschijnt de volgende zegt:

  Dit programma vereist minimaal Windows 2000 1.60 met SPTD of nieuwer.

  Elke 'kernel debugger' moet worden uitgeschakeld "ajutatima!! ! ! ! 1

 41. sylviu zei hij

  ctrl panel? adik control panel?

 42. sylviu zei hij

  Ik deed alles wat je zei

 43. sylviu zei hij

  Ik deed alles wat je zei en nog steeds niet werkt

 44. sylviu zei hij

  zegt nu FOUTCODE: 14

 45. sylviu zei hij

  elke keer als ik weer op mijn PC doos verschijnt die zegt het volgende:

  Dit programma vereist minimaal Windows 2000 1.60 met SPTD of nieuwer.

  Elke 'kernel debugger' moet worden uitgeschakeld "en geeft me soms fout ajutatima?!

  • Vanessa zei hij

   sylviu: Elke keer als ik start mijn pc een doos blijkt dat het volgende zegt: Dit programma vereist minimaal ramen met SPTD 2000 1.60 of nieuwer Whatever 'kerneldebugger' moet worden uitgeschakeld "en geeft me soms fout ajutatima.! ?!  

   Verwijder DAEMON Tools met Revo Uninstaller ... doe een diepere de-installatie ... ga en installeer deze DAEMON Tools ...kLIK HIER

   Als dat niet werkt, probeer dan een ander vergelijkbaar programma ... 120% alcohol… .Als het opnieuw installeren van Windows toch niet werkt

 46. Marius zei hij

  Ik zag dat artikel alleen op zoek naar adviezen over de aankoop van een lcd-tv en ik stopte bij dit product: LCD TV PHILIPS 32PFL5604H, 81 cm, Full HD, HDMI, en ik nog steeds niet een mening of suggestie besloten
  bedankt

 47. zeer goede tutorial, ik heb een computer heeft 20 1.80 GB processor en 256ram (niet lachen) Ik wil meer GB niet erg om een ​​200 maart hebben, bleef tevreden met een 50, kan ik iets doen? Cristian Cismaru

  • Adrian admin zei hij

   RaresZeer goede tutorial, ik heb een computer heeft 20 1.80 GB processor en 256ram (niet lachen) Ik wil meer GB niet erg om een ​​200 maart hebben, bleef tevreden met een 50, kan ik iets doen? Cristian Cismaru  

   Ja, een grote capaciteit harde kopen

 48. Parusharam zei hij

  Adrian su kristallen of wie iemand anders ik kan asjua en me met een probleem em Dell CRT-monitor werd verwijderd met een oplossing en ramen heeft nu wat krassen in het wit zal roggggggggggggggg ik kon helpen met die zal vooraf groeten. !

 49. Caba Bogdan zei hij

  Ik wil een nieuwe monitor te krijgen, ik wil het gebruiken om full HD-films te bekijken, spelletjes spelen en draaien Windows 7.Am een ​​maximum budget van £ 550 en de beste oplossing voor dit geld leek dat
  “Http://www.emag.ro/monitoare-lcd–amp–led/monitor-led-philips-215-wide-full-hd-dvi-221el2sb–p221EL2SB00getto. Ik zou graag de mening willen van een meer ervaren gebruiker of beheerder over deze keuze of waarom geen andere suggesties Ik vond Emag de goedkoopste.
  Respecteer Videotutorial.ro!

 50. Laurentiu zei hij

  Hallo, ik heb ook een Samsung 32D450 LCD gekocht en ik heb ook een kabel-tv geïnstalleerd, maar het lijkt me altijd een zwak signaal of geen geluid geschreven, geen station werkt, ik gaf het een plug & play zoals het zegt om te zoeken en het vraagt ​​me analoog en digitaal digitaal of analoog wat te doen om programma's te hebben en naar hem toe te gaan wat hem te geven om analoog of digitaal te zoeken, ik specificeer dat ik dolce heb en dat apparaat nu in hun huis geïnstalleerd om het leuk te doen

 51. Ik kocht …. een Samsung LCD-monitor ... is een super smerige monitor ... ik zag overal de advertentie bij sasmung dat je God ziet het is super goed .. spreuk ... ik denk dat ze de meest smerige zijn ... eindelijk .. ik kocht een Samsung sync master monitor 2234 ... in 2010 Augustus .. en vandaag .. hij stierf ... ik ging op Facebook, hij maakte een flits, toen maakte hij de helft van de monitor donker van kleur, het werd praktisch zwart, maar ik onderscheid nog steeds, het ziet er goed uit, maar het beeld is donker, en het is super onaangenaam om achter een 22 ”monitor te zitten en gepest te worden…. Geef me mijn leven als een spreuk, want ik ben woedend op mijn beste broer, ik heb hem een ​​zak geld gegeven, in de hoop dat hij me zeker 4 jaar zal houden 5…. en kijk, het viel allemaal uit elkaar…. Mijn vraag aan jou Site moderator, is het mogelijk dat een virus dat mijn afbeelding blokkeerde, mijn biografie binnenkwam ?? Concreet heb ik nog steeds een Horizon-monitor die geweldig werkt, super levendige kleuren heeft

 52. AdrianGudus zei hij

  Jongens:
  Ik kocht .... Samsung LCD-monitor is super lame ... monitroul ... Ik zag overal sasmungcă God zien, dat is super goed geadverteerd .. bullshit ... Ik denk dat zijn de meest Sucks ... goed .. Ik kocht een Samsung sync hoofdmonitor 2234 2010 ... in augustus .. en vandaag .. Ik stierf ... Ik ging op facebook, maakte een flits, dan maakte halfdonker de monitor, bijna zwart, maar toch onderscheiden, is goed te zien, maar het beeld is donker, en super vervelende situatie te blijven een monitor 22 "en worden verpest .... Geef bullshit op mijn leven, ben ik verontwaardigd maximale broer, ik gaf hem een ​​zak geld in de hoop dat ik zelfs 4 5 jaren zal duren .... en vergeet niet dat alles is mislukt .... Mijn vraag voor u Moderatorule website, kunt u mijn bios virus zijn aangegaan om mijn afbeelding te blokkeren? Specifieke Horizon dat ik een monitor die super gaat, zijn super kleuren komen ...

  Je moet gaan met hem naar de garantie (als u) Met betrekking tot de BIOS, zou ik zeggen dat er een virus te doen. Nooit gehoord van zo'n ding in mijn leven.
  Het is mogelijk dat u een defect onderdeel van de fabriek had of een versleten onderdeel ... er zijn dingen die niet werken voor ons ... omdat ze defecten hebben vanuit de fabriek of ze werken heel weinig omdat een onderdeel niet goed is gemonteerd, het is moe, defect, enz. Asta. het was je "geluk"

  • Dat klopt ... wees mijn geluk ... maar ... wat ik nog steeds niet begrijp is het feit dat ik Battlefield 3 veel heb gespeeld, dit gebeurt een maand geleden, sindsdien merkte ik dat de helderheid van het beeld aanzienlijk verminderde, en zoals ik al zei, op vrijdag , dit symptoom verscheen, waardoor ik gemaskerd en sprakeloos achterbleef, ik ging het alle gespecialiseerde Samsung-bedrijven vragen en ze zeiden ook dat ze nog nooit van hun leven hadden gehoord dat het scherm halfdonker en de rest zou licht van kleur moeten zijn, dus met andere woorden ik wilde dubbele pech: :))) 😛… Naast het feit dat het er niet goed uitziet en het een nieuw product is en het blijkbaar over het bedrijf gaat, ben ik ook naar andere winkels te vragen, plus de Samsung-vertegenwoordiger in Galati, en zelfs hij wist niet wat hij heeft en waar dit symptoom vandaan komt ... dus dubbele pech ... Ik heb meer gepost om anderen te waarschuwen voor dit feit, maar ik postte ook met de gedachte dat misschien in de toekomst anderen iets soortgelijks zullen lijden``, eindelijk ... ik wil niemand advies geven ... maar ... het is nog steeds goed om mobiele telefoons uit de buurt van de monitor te houden enz ... luidsprekers enz ... Maar ik zie nog steeds de volledige zijkant van het glas, nu kan ik rustig naar de monitor kijken, mijn ogen doen geen pijn meer, gezien het feit dat de onderkant donker is, dan wordt het naar boven zijn normale kleur .. dus het is pas nu goed ... :: :))))): P: P

 53. FaraVirusi zei hij

  Als je een tutorial waarin je uitleggen als je kunt, hoe u de helderheid van de monitor op het bureaublad te verminderen kan maken. Ik heb geprobeerd veel software zoals f.lux, helderheid van het scherm mogelijk maakt, maar het werkt zelden. Moet een kleine hack in windows verantwoordelijk te zijn voor de helderheid van de monitor, of software die goed werk doet zijn ..

 54. Gataaa…. vandaag hebben ze het kapotte onderdeel op mijn Samsung-monitor gemonteerd ... dat wil zeggen, ze hebben het moederbord vervangen .. En ik heb het mee naar huis genomen .. nu is alles in orde .... laten we hopen dat het niet kapot gaat .. Kerel, als het me nog 5 jaar meegaat .. maar laat het scheermesjes werken… zeg maar bodaproste speeksel…. maar het is zeker het eerste en laatste product dat bij Samsung is gekocht .. ooit ... Adiossss ... amigoss mioss ... :: :))))

 55. mr onzichtbaar zei hij

  … .Voordat ik ook een lcd tv kocht en wat een doorn in het oog toen ik ontdekte waarom de tv-stations er vreselijk uitzagen… op dat moment wist ik niet veel van dit cv… deze nieuwste generatie tv's ze zijn alleen goed voor het bekijken van hd-films op dvd, maar voor tv-stations zijn buis-tv's veel voorbij

 56. Iulian67 zei hij

  Wat is het verschil tussen een monitor en een LED TV?
  Als u een HDMI-kabel tussen PC en LED TV wanneer de tv-films af te spelen in alle formaten audio video
  en leest de ondertitels… terwijl het de LG-monitor leest die op de pc is aangesloten.
  Of moet ik kopen een media speler met audio-video-indelingen wanneer kan ik ELKE Led Tv!
  omdat sommige LED TV zal niet spelen bepaalde videoformaten audio ondertiteling, en een mediaspeler zou voltooien
  mist een LED TV.
  Groeten Iulian67

  • Eerste, alsjeblieft niet plaatsen dezelfde vraag op meerdere plaatsen.
   Nu om u te beantwoorden, zal de TV is aangesloten op de pc afspelen van al uw pc kunt spelen.
   Je hoeft alleen de juiste instellingen in de toepassing die de graphics (Nvidia control panel, Catalyst Control Center) handvatten te maken.

 57. Ik heb een probleem. Ik kocht een DVI-monitor en ik de stekker unit. Ik heb slechts een VGA. Wat kan ik doen?

 58. Ik kreeg een gouden en ik 22g32 hd lcd-model verschijnt een blauw scherm en schrijft: Welkom op de wizard voor de eerste installatie. en kan niet van hem af. Wat moet ik doen?

 59. Ik heb een probleem ... ik heb een Sony Bravia TV model KDL-32BX320 gekocht en ik heb er ook een HDMI kabel voor gekocht.
  Het beeld dat ik heb geen probleem perfect zien (soms Ik hou van mijn beeld van BenQ monitor kloppend)
  Mijn probleem is dat ik het TV-geluid niet hoort van de computer. Ik veel tutorials Ik heb alles gedaan in geluidsinstellingen keek! Ik kon het afspelen (HD Audio Out) maar niets.
  De computer geeft mij dat het geluid goed werkt, maar ik heb niets op tv te horen. Ik zoeken via de TV-instellingen, maar ik kan niet achterhalen wat te doen. Kunt u mij helpen?
  Dank u voor het antwoord!

 60. AnDy zei hij

  Hallo..!!! a, en hij wil dat ik dak m weet, zou het een voordeel zijn om videokaarten over te schakelen naar DVI-connector dak mijn LCD-monitor heeft geen dect VGA-connector ... ???

Spreek je gedachten

*