Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. Ionas zei hij

  Goed, zeer goede tutorial, ik hoop dat u kunt doorgaan met deze serie tutorials

 2. Cristi zei hij

  Ja, echt interessant zou goed zijn om verder te gaan met tutorials over dit onderwerp. Proficiat aan de hele site, tutorials, etc..

 3. manole76 zei hij

  Zeer interessant, ik lx.ro rekening, alles gratis, maar nergens is het te vergelijken met iLink.Sa niet zeggen dat ze zijn weken waar u geen toegang tot de server. Dank Cristi en ik persoonlijk wil echt een vervolg op deze serie tutorials!

 4. Brabus zei hij

  Een uitstekende handleiding, terwijl een overzicht van programma's adobe?

 5. sklipy zei hij

  hoi, ja het ok zou zijn om verder te gaan met de tutorial, zou ik wel interesse als je blog kan bewegen op blogspot op de webserver van de iLive, en eventueel op de weg naar en krijgt de Pro-versie.

 6. alinfdd zei hij

  koopwaar!

 7. onnozele hals zei hij

  Hallo, Cristi evenals dus vragen of we willen doorgaan met dit onderwerp zal ik je vertellen: Het is super moeilijk na gmail natuurlijk, net zou graag willen weten hoe kan ik de FTP-instellingen en zelfs nu kijken naar de tutorial je deed met databases in MSQL hoop niet vangen mijn oren omdat ik ben beginner op dit gebied HTML, CSS, Apache, etc..
  Ik wens u veel succes en hebben meer bezoekers een site als Youtube!

 8. Costel zei hij

  Interessant. Dank u en we bleven.

 9. daniel zei hij

  goede tutorial en doen desbre configureren hosting site die pls

 10. Tony zei hij

  Zeer interessant dit onderwerp. Zeker dat u de serie tutorials over het onderwerp voort te zetten.

 11. Dragos zei hij

  TINO TUTORIALU MISTO dus kristal DOORGAAN TUTORIALU

 12. Filu zei hij

  Welkom. Interessante oplossing, zelfs rekening houdend met de parameters van commercieel aanbod. Maar dat zou gratis account ftp instellingen? http://ftp.ilive.ro wij gaan http://ftp.subdomeniu.ilive.ro niet werken. Misschien kunnen we wat licht werpen.

  Sprekend voor detail. De log wordt vervolgens gemaakt via e-mail [e-mail beveiligd] mits er geen rekening schepping.

  Heel erg bedankt voor de tutorial.

  • mihaita zei hij

   Filu: Hallo. Interessante oplossing, zelfs rekening houdend met de parameters van commercieel aanbod. Maar dat zou gratis account ftp instellingen? http://ftp.ilive.ro wij gaan http://ftp.subdomeniu.ilive.ro niet werken. Putin.Apropo kan ons verlichten als retailers. De log wordt vervolgens gemaakt via e-mail [e-mail beveiligd] mits er geen rekening schepping. Heel erg bedankt voor de tutorial.

   om toegang te krijgen tot het ftp-account in de browser hoef je niet "http: //" te typen
   alleen ftp://ftp.subdomeniu.ilive.ro in de adresbalk of rechtstreeks in opdracht "run" van Windows.

   • Filu zei hij

    mihaita: Voor toegang tot de browser ftp rekening moeten niet "http://" schrijven
    alleen ftp://ftp.subdomeniu.ilive.ro in de adresbalk of rechtstreeks in opdracht "run" van Windows.

    Nou ja ik vind het niet erg om http:// zetten net toegevoegd scriptuld site is http:// in de voorkant van wat ik schreef.

 13. BGD zei hij

  Ja, ga verder met dit onderwerp! Zoals je zei: "laten we goed aan de slag gaan." Ik wil echt een site maken die wordt gehost door ilink! Dus ik wacht op de tutorials met betrekking tot dit onderwerp!

 14. Sandu zei hij

  Zeer interessante uitleg over de iLink website.
  Ga dan verder met de rest om websites te maken.
  Bedankt!

 15. Mihai Ionescu zei hij

  Dank je wel! OK

 16. Viorel Caesar zei hij

  Ja, ik ben zeer geïnteresseerd in dit onderwerp en ik zou genieten als u doorgaat met deze tutorial over e-mail-, database, etc..

 17. thisko zei hij

  + Gratis Hosting (geen advertenties van de leverancier)

  - 50webs.com (ruimte: 500 Mb, dataverkeer 5 Gb / maand)
  - byethost.com (ruimte: 5,5 Gb, verkeer 200 Gb / maand, databases: 50)
  - 000webhost.com (1,5 Gb ruimte, 100 Gb / maand verkeer, MySQL: 2, e-mail: 5 +++ [Fantastio (autoinstaller: joomla, wordpress, drupal..etc) iets heel zeldzaams in het geval van gratis hosting ]

  + Subdomeinen kort (uiteraard gratis)

  - cz.cc [nic.cz.cc] ("eg popescuion.cz.cc") {ondersteunt "url forwarding" maar heeft een DNS-probleem}
  - eu.tc, net.tc, enz ... [smartdots.com] (bijv. "ww.popescuion.eu.tc") {ondersteunt "url forwarding" en DNS}

  Le recumand degenen die willen een gratis site en ook vrij goed / goed, ik persoonlijk zocht tegelijkertijd testte ik een heleboel opties totdat ik vond wat ik nodig had.

  + In termen van promotie .. er zijn tal van mogelijkheden hier gratis.

 18. PopIon zei hij

  Zeer luid

 19. Cata zei hij

  Cristi Hello!
  Interessante tutorial wil ik graag de serie tutorials op ilink blijven.

 20. Emy zei hij

  Een waardevolle handleiding nuttig. Doorgaan tutorials over ilink .. Ik nu zal ik een website te maken en ik zal kijken naar de volgende tutorials over ilink echter lungiar (als rewind niet begrijpen niets: D)

 21. videotutorial-gebruiker zei hij

  Ik kijk uit naar de volgende tutorial in deze serie

 22. Zeer goed uitziende tutorialu hosting en weten wat te kiezen zijn niet veel aanbiedingen,

 23. RafaelRafito zei hij

  Heel hard, we willen normaal blijven, wat je zegt een team van de nota 10 Bravo!

 24. marian zei hij

  Zeer verder interesant.Astept en in het bijzonder hoe ze een website kunnen maken.

 25. ASUS zei hij

  Ja ok service van iLink :))

 26. Xantes zei hij

  Ik abonneer me ook op degenen die een reeks afleveringen willen met het bovenstaande onderwerp, maar onvoorbereid en op wat hij noemde "sklipy - 31 maart 2011 om 22:31", met de overdracht van blogspotop iLink!

 27. George zei hij

  Het zou erg handig zijn als u doorgaat met tutorials over dit onderwerp. Een site maken en ftp beheren enz ...

 28. SideBySide zei hij

  Cristi please help me, ik maakte de rekening en wanneer ik probeer te verbinden via ftp naar FTP-account per e-mail niet aansluiten meegeleverd. Moeten doen en andere instellingen buiten de gastheer, gebruiker en pas?

 29. SideBySide zei hij

  De fout is
  "Kon geen verbinding maken met de server"

 30. Hallo Cristi,

  Zeer interessant tuorialul en alles wat je doet. Ga dan verder met de docenten over ilink.

 31. Brabus zei hij

  Ik denk niet dat het nodig is om door te gaan met deze tutorial, de instellingen verschillen niet veel van de vorige tutorials. Zie [url = http: //www.google.com/cse? Cx = partner-pub-9228335808488785% 3Apk093u-pfrd & ie = ISO-8859-2 & q = cum + fac + un + site & sa = C% C4% 83utare & siteurl = www. videotutorial.ro% 2F] De reeks tutorials hoe je een site maakt [/ url] Daar presenteerde je alles.

  Ik denk dat ik heb suite adobe gepresenteerd, hoe u een PDF-document en anderen bewerken.

 32. cossmyn zei hij

  Natuurlijk willen we doorgaan met de tutorials Cristi !!! Super handige tutorial… vooral voor studenten die projecten te doen hebben en willen verrassen via een site.

  Bravo!

 33. pc1990 zei hij

  Een leuke les, maar een schande dat mensen uit ilink jab en banners met advertenties, maar dat is het.

  Cristi hoe je als frereastra ingesteld, precies zoals Stelt het effect in voor het effect aero aero heeft enkele schaduwen en de jouwe is helemaal blauw.

 34. cristi zei hij

  Yes Sir! Zeer goede tutorial en het kwam net op tijd, ik ben zeer geïnteresseerd in het bijzonder ter creatie (dwz de manier hoe je een flash site met alle pagina's en mappen hier klim) MS

 35. Alex Baies zei hij

  Alex Baies:
  Cristi, verwijzend naar iLike> http://safeweb.norton.com/report/show?url=www.ilive.ro

  * ILive, sorry.

 36. superbun. gezicht tutorial en configureren website desbre

 37. Mihai zei hij

  een heel interessant onderwerp zou goed zijn als je doorgaat ...

 38. Darius zei hij

  zeer goede tutorial, ik mis je om verder te gaan met de serie tutorials voor het maken van website op dit platform

 39. myname zei hij

  Dank je, Mia en ik vond meer kostuums naast zelfstudie gewijd aan dit onderwerp.

 40. Razvan zei hij

  zeer goede tutorial, alleen log je beter in met ftp, je hebt een domein gemaakt, een beetje explicieter.
  de rest is ok.

 41. aurel zei hij

  hallo.zeer goede tutorial ... ik kan het account niet aanmaken ... ik weet niet waarom ,,, laat me niet ...

 42. aurel zei hij

  stuur me op de yahoo-pagina ... pff

 43. summer19 zei hij

  Ik maakte een domme sal Cristi. Ik veranderde het wachtwoord aan de database, ik eigenlijk gaf de gegenereerde wachtwoord. en nam memorato. en nu kan ik geen toegang tot de database. Ik geef de rekening te krijgen het panel vragen om mijn wachtwoord en weet het niet. Wat kan ik doen?

  • summer19 zei hij

   summer19:
   Ik maakte een domme sal Cristi. Ik veranderde het wachtwoord aan de database, ik eigenlijk gaf nam memorato.si gegenereerd parola.si nu heb ik geen toegang tot de database. Ik geef de rekening te krijgen het panel vragen om mijn wachtwoord en weet het niet. Wat kan ik doen?

   Weet iemand dat?

 44. cristian watermeloen zei hij

  U kunt een videotuorial over Deep Freeze maken

 45. marinescu77 zei hij

  bravo Cristi zijn hard tineo enzovoort.

 46. Bogdan zei hij

  Heel interessant ... Bedankt voor deze richtlijnen
  Ik kijk uit naar meer tutorials over ilive

 47. SurvivorX zei hij

  Ik zeg heel moeilijk om door te gaan

 48. Valentin zei hij

  Ja blijven

 49. ionut zei hij

  Hallo leuke les, gaf ik het geld meer dan een beetje beter, maar de mensen van iLink is groot dat je iets gratis, als je echt wilt deze reeks van zelfstudie tijd en creeareaaa een website blijven en je wilt u ons leren .

 50. Oroles zei hij

  "Voorlopig is het maar een veld" was de juiste uitdrukking. je moet langs de school gaan

 51. Andrew Robert zei hij

  Ik wil deze reeks voort te zetten en te weten dat het niet geven u gratis xhost.ro dan 400mb.

 52. KosmynMDC zei hij

  Adrian of iemand kristallen of iemand anders. please help me. Ik heb een probleem met WinXP en rezolutia.Am ongeveer elke opstarten van Windows 3,4 veranderen mijn schermresolutie om 800 × 600 en hebben telkens een modific.Cum kan ik dit probleem oplossen. Ik ga de extra resolutie × 1024 768. Vermelden dat ik gegorce fx nvidia driver update te 5200 dag.

  • Thomas zei hij

   KosmynMDC:
   Adrian of iemand kristallen of iemand anders. please help me. Ik heb een probleem met WinXP en rezolutia.Am ongeveer elke opstarten van Windows 3,4 veranderen mijn schermresolutie om 800 × 600 en hebben telkens een modific.Cum kan ik dit probleem oplossen. Ik ga de extra resolutie × 1024 768. Vermelden dat ik gegorce fx nvidia driver update te 5200 dag.

   We zouden niet videokaart driver hebt geïnstalleerd, of je hebt niet correct geïnstalleerd, Oria gedownload de verkeerde versie
   Proberen om de nieuwste driver van uw platen op hun website te downloaden en te kijken of het werkt
   Een andere mogelijkheid is om een ​​klein virus te hebben….
   En een derde zou kunnen te wijten zijn aan de monitor (Als u benieuwd!, Mijn neef had een oudere lcd door 2000 en kon niet veranderen de resolutie hoger 1024 * 745
   Veel succes bij het oplossen van het probleem

 53. Adrian zei hij

  Ik hoop dat ik niet dom of naïef lijken, maar het lijkt alsof het enige dat ik heb een heel vreemd probleem met het creëren van rekeningen, iets wat ik nog nooit eerder meegemaakt. De captcha code, wanneer ik probeer om de cijfers in te voeren, dat zie ik krijg een foutmelding en ik heb geen idee waarom, hoewel de aantallen juist geplaatst, of althans dat denk ik. Of begrijp ik niet de logica van die code, ik wil je deed? Misschien betekent het dat je me niet kent. Ik werd lid van honderden websites, maar het probleem dat ik niet eerder.
  Zie de link zij die mij laat zien (slechts 5,77 mb file)

  • stefan zei hij

   Adrian:
   Ik hoop dat ik niet dom of naïef lijken, maar het lijkt alsof het enige dat ik heb een heel vreemd probleem met het creëren van rekeningen, iets wat ik nog nooit eerder meegemaakt. De captcha code, wanneer ik probeer om de cijfers in te voeren, dat zie ik krijg een foutmelding en ik heb geen idee waarom, hoewel de aantallen juist geplaatst, of althans dat denk ik. Of begrijp ik niet de logica van die code, ik wil je deed? Misschien betekent het dat je me niet kent. Ik werd lid van honderden websites, maar het probleem dat ik niet eerder.
   Zie de link zij die mij laat zien (slechts 5,77 mb file)

   Als je het op de een of andere manier nog niet hebt opgelost ... Ik denk dat de fout vrij duidelijk is ... Bovenaan het venster staat duidelijk geschreven: ERROR: Je mag ALLEEN letters en cijfers gebruiken !!! En het verwijst naar de gekozen accountnaam ... Controleer welke accountnaam je hebt gekozen 🙂

  • Adrian:
   Ik hoop dat ik niet dom of naïef lijken, maar het lijkt alsof het enige dat ik heb een heel vreemd probleem met het creëren van rekeningen, iets wat ik nog nooit eerder meegemaakt. De captcha code, wanneer ik probeer om de cijfers in te voeren, dat zie ik krijg een foutmelding en ik heb geen idee waarom, hoewel de aantallen juist geplaatst, of althans dat denk ik. Of begrijp ik niet de logica van die code, ik wil je deed? Misschien betekent het dat je me niet kent. Ik werd lid van honderden websites, maar het probleem dat ik niet eerder.
   Zie de link zij die mij laat zien (slechts 5,77 mb file)

   Haast je niet, kijk goed naar de tekens, heb je het mis bij elke poging.

  • & 4dY zei hij

   Adrian:
   Ik hoop dat ik niet dom of naïef lijken, maar het lijkt alsof het enige dat ik heb een heel vreemd probleem met het creëren van rekeningen, iets wat ik nog nooit eerder meegemaakt. De captcha code, wanneer ik probeer om de cijfers in te voeren, dat zie ik krijg een foutmelding en ik heb geen idee waarom, hoewel de aantallen juist geplaatst, of althans dat denk ik. Of begrijp ik niet de logica van die code, ik wil je deed? Misschien betekent het dat je me niet kent. Ik werd lid van honderden websites, maar het probleem dat ik niet eerder.
   Zie de link zij die mij laat zien (slechts 5,77 mb file)

   Probleem is niet de gebruiker voor captcha maar niet hebben en. Je die Ilive.ro geven automatisch

   • Adrian Mihai zei hij

    & 4dY: Het probleem is niet de captcha, maar de gebruiker niet zijn en je die Ilive.ro geven automatisch.

    Ja, eindelijk heb ik de rekening, ik vind het niet een moment voorbij dat was het probleem, hoewel ik me af na al die tijd in reactie op vrijwel verlaten het idee. Heel erg bedankt en tegelijkertijd de verraste me zo erg dat ik wist niet dat het toen. Ik hoop dat ik heb geen problemen met de hosting, gratis in het algemeen waren dit grote problemen met uptime, verantwoorden we een 3-4 hostinguri, sommige gratis, een met een kleine vergoeding ($ 1) - met weinig downtime, maar een grote wanneer wereld uw baby valt server in duivels! En we hebben niet eens veel ruimte eerst moeten 100 mb. Nogmaals bedankt en ik hoop dat de rest gaat alles goed

 54. John Mudura zei hij

  Beste Cristi,
  Voor een lange tijd achter het ene uiteinde van de brug. Ik was de beginnende help me een aantal tutorials voor die, dank u en ik te danken.
  Hier slaagde ik erin om met succes een account te openen in "ILINK", alleen bleef ik zo, ik zou graag willen dat we door kunnen gaan met de volgende stappen.
  Een dag Minuit
  oprecht
  John Mudura

 55. cristi zei hij

  Gefeliciteerd, u bent de beste, blijven de tutorial als je kunt behagen.

 56. yosorin zei hij

  koele tutorial heb ik al veel van uw tutorials geleerd, dus gaan met het voorstel en ik denk dat het gevoel van velen die het bekijken van deze tutorial moet je de serie voort te zetten voor deze klant hosting.
  succes en een goede dag.

 57. liviuhouse zei hij

  welkom

  Zeer interessant als je kunt, ga dan verder met dit soort tutorials (hoe je een site op een host sait onderhoud, database creatie, database-populair, etc. klimmen ..) in het algemeen behoren tot de sites.

  dank u

  Bafta verder.

 58. yosorin zei hij

  en terug te keren naar wat ik eerder schreef, gezien het feit dat ik me aan u om tutorials op gmail krijgen, ik zou graag e-mail notificaties te ontvangen bij het plaatsen van tutorials nieuw op dit topic

 59. cataunforgiven zei hij

  iLink zien dat veel problemen heeft. Ik kan verbinding maken via ftp (niet alleen hier) een andere ftp-account kan niet doen (gegevens invoeren dan gooi je op de hoofdpagina van het paneel en geen verandering in de ftp-accounts) als zij mail sturen naar iLink [e-mail beveiligd] niet werken.

 60. Marius zei hij

  hoi ik wil de hostnaam waarmee in te loggen op mijn rekening ftp-en naar scp.eu winnen weet dus geleerd om siteul.ms frm mam beklimmen

 61. Adrian zei hij

  Ik begroet en feliciteer u met de kwaliteitsinformatie die u verstrekt en ik sluit me aan bij de lijst van degenen die de voortzetting van deze tutorial leiden, omdat er (voor sommigen, en helaas veel!) Zijn die weinig kennis hebben van FTP, databases, controlepaneel en andere. En hoewel ik informatie ontvang die in het Roemeens is geschreven, zoals: "Uploadt u bestanden in de 'www', die is gevonden in uw account zodra je inloggen via FTP, op internet toegankelijk te zijn" het lijkt op hiërogliefen! (zoals ik toch!)

 62. cata zei hij

  Ik wil gaan

 63. befunnyordie3 zei hij

  Ik kan niet inloggen op phpMyAdmin. schrijf me # 2002 Kan niet inloggen op de MySQL-server

 64. Giacomo zei hij

  Ik heb net een rekening met hen. Vroeger was er een matrix webserver beschikbaar is, maar nog steeds beter daar. Dus ga dan verder de serie, hoe je een website, hoe je een subdomein maken beklimmen en het is een blog (indien mogelijk). Hoeveel een beetje van beide. Hoe kan werken met de database, zelfs noodzakelijk.
  Bedankt voor de tutorial.

 65. supermdmario zei hij

  een andere dienst die ruimte 1 gb biedt (en kunnen groot zijn-allemaal gratis) is WUALA.Te me tog cieaza

 66. Emil zei hij

  Fparte goede en interessante tutorial. Videotutorial.ro Team Gefeliciteerd en bedankt voor je harde werk! Ik heb veel geleerd van je en ik heb je site aan mijn vrienden aanbevolen. Ik heb alleen maar woorden van lof voor jou en je vertellen dat ik keek elke les met veel plezier, nogmaals gefeliciteerd voor wat je doet. Ik wil de serie tutorials op ilink blijven.

 67. Andrei Alexandru Dragomir zei hij

  Hallo, Zou een reeks tutorials over dit platform interessant zijn ... En ik zou geïnteresseerd zijn als ik de database die op dit platform is gemaakt of hoe ik het vertel, zou kunnen gebruiken voor mijn WordPress-blog ????
  Ik heb al een blog op wordpress .. en ik was geïnteresseerd als ik peasta kon gebruiken voor hem.

 68. Thomas zei hij

  Gelieve blijven deze tutorial, ik wil leren hoe je een website te maken op dit platform te iLink
  Dank en kijk vreugdevolle nieuwe tutorials

 69. stefan zei hij

  Zeer interessante tutorial ... Echt, ga alsjeblieft verder met dit soort tutorials mult Het leek me veel duidelijker uitgelegd dan vele anderen, en ik las nogal wat ... Aan de e-mailkant, het maken van mappen (aangepast) voor zijn vraag Cristi: "wie zou ze gebruiken?" duizend! Ik wil bijvoorbeeld dat alle e-mails die ik van Videotutorial ontvang, worden gegroepeerd, zodat ze niet met de anderen vermengen, ik maak een map Videotutorial, ik voeg een regel toe (alles dat de titel videotutorial.ro bevat, om mij daar) in de e-mailclient (of in Yahoo) en hier is wat aangepaste mappen kunnen gebruiken. Een goede vraag zou nu zijn: als ik aangepaste mappen op Yahoo heb gemaakt en ik wil ze downloaden naar een e-mailclient, hoe ga ik dan verder? Ik weet het niet, het antwoord op deze vraag, ik vraag echt iemand die weet hoe hij mij moet beantwoorden ... Ik heb een methode gevonden, niet erg orthodox, maar het werkt: gebruik een Doorsturen 😉 En een andere vraag voor Cristi, ook gerelateerd aan e-mail: hoe kan ik kunt u beschermen tegen spam? Is er een mogelijkheid om regels in te voeren? Ik heb daar nog geen account aangemaakt, ik weet niet of ik het zal doen, daarom kan ik het nog niet controleren ...
  Ik zou willen voorstellen dat je in de tutorial eigenlijk alle stappen kunt zien, omdat het lijkt alsof sommige gebruikers moeilijkheden hebben ondervonden ... Voorbeeld: een account aanmaken, een database. Het zou interessant zijn als u een link zou kunnen maken tussen dit account en een opslagsite (groot formaat). Voorbeeld: het e-mailaccount is 1 GB ... Maar ik heb ook een account die opslag tot 10 GB toestaat. Als het iLink-account bijna vol is, kan ik een regel (script) maken om e-mails naar dit andere account om te leiden ...
  Hoe dan ook, heel interessant, geweldig deze service
  Het zou ook leerzaam zijn om door te gaan met het maken van de webpagina, het maken / vullen van de database, accountbeheer, er zijn er veel ... en ik denk dat er interesse zal zijn

 70. Iacob zei hij

  Ga verder met de tutorial

 71. Marian Alexander zei hij

  Zeer goede tutorial. Ik gebruikte XBIZ, xhost, maar ook ik dank u. Tot nu toe, ilive service biedt het meest omdat het een gratis service (ook commerciële dienst). Ik wil u vragen om de serie met totorialele met FTP en web creatie Urlui blijven.

 72. Marius zei hij

  Ik adviseer bytehost als een zeer goede service, maar met meer avantaje.ms en zeer intuïtief tutorial voor dit probleem, maar ik kan niet Joomla installeren op deze server

 73. Gabriel zei hij

  heel interessant ... Ik zie dat degenen die willen, hopen door te gaan

 74. Erg cool en handig leerprogramma! Hoopt ​​om een ​​complete handleiding te vullen, dat wil zeggen over hoe je een kop-staart terrein Ilive.Pe me een interesseert me heel erg als je kunt WordPress klim maken, maar hopen te leren hoe dat te doen , en zoveel dingen die ik heb veel van je geleerd =))

 75. MIKE07 zei hij

  Hey allemaal! Ik heb een account aangemaakt op ILIVE maar ik kan niet openen, klikt u dubbel op het veld geef ik gemaakt en wordt weergegeven op een witte achtergrond, Index of / en door hieronder Name, Last Modified, Size, Description, Parent Directory, Apache 1.3.42 SERVER AT ILIVE moet een website niet verdedigen, geven wij sjablonen of voeg ik een setet alle opties die ik nodig had, wie kan mij vertellen wat ik gemist heb ik geprobeerd en het werkt niet.

 76. Dan zei hij

  bunaziua zal een lange tijd te volgen en je tutorials MAM met succes gebruikt. op ilive Ik deed ik ook geïnstalleerd Wordpres rekening, maar het probleem is het niet goed werkt en kan niet zien het schrijven bijna het hele jaar beheerpagina is vergrendeld, verliezer liet mam en maakte een site waar alle wordpres ging 000webhost.com oke ik wil wat begeleiding indien mogelijk

 77. Vali zei hij

  Welkom. Schatplichtig aan tutorials. Gaat u verder met dit soort tutorials (website creatie, basisinstellingen data, ingesteld e-mail client, dns instellingen)
  Ik ben het verschuldigd en ik houd mijn woord!

 78. Thomas zei hij

  Na 10 dagen heb ik niet de bevestigingsmail ontvangen voor aanmaken van een account, nusht wat te doen

 79. Letai zei hij

  Hoi Ik heb al gepost op deze site en iam maakte ik twee sites en ik verwacht meer voor de bevestigingsmail.
  Bedankt voor deze tutorial.

 80. Elijah Paunica zei hij

  Hallo Cristi, ik zou graag willen weten of ik een prijsaccount aanneem en mijn site daarheen verplaats, zal de naam van de site zijn zoals "www.example.com" of "www.example.com"? Dat is als ik al een domein heb dat ik bij rotld heb gekocht.
  Concreet hebben we een website ontwikkeld (met ajutoru videotutorial.ro) wordpress platform op een gratis server en laat al veel te wensen over snelheid. Ik wil een domein voor het leven kopen en dan doorverbinden naar deze site door het kopen domein en u alle inhoud van de oude maas Ilink server plaatst. Ik wil weten hoe u de naam van de site, indien u alleen ilive.ro domeniu.ro naam hebben gevolgd of wil?
  Bedankt.

 81. Da.Continuatii tutorials met iLink. Bedankt voor alles wat je doet.

 82. valyman zei hij

  Ik wil graag verder gaan met het maken van ilive.ro site met inloggegevens, gebruik, email etc.Felicitari hebben goede tutorials en interessant!!!

 83. Ik ben zeer geïnteresseerd tutorial. Ik wil graag doorgaan met het creëren van ilive.ro site met inloggegevens, gebruik, e-mail, enz.. Maak een Trabant geweldig. Dank je wel!

 84. robert zei hij

  ja blijven

 85. & 4dY zei hij

  U kunt dat doen en ik willen het gratis plss maken

 86. & 4dY zei hij

  Heeft u rog.Mi zou willen zien.

 87. Cosmin zei hij

  Hallo Cristi. Bedankt voor tmpul voor tutorialui.As blij zijn als u met een tutorial maken van een site kan publiceren.

 88. Cristi_Crymek zei hij

  He, waar je zei Cristi zetten ns1.ilive.ro
  ns2.ilive.ro? Van de velden.

  Gelieve Ajutama.

  • Cristi_Crymek:
   He, waar je zei Cristi zetten ns1.ilive.ro
   ns2.ilive.ro? Van de velden.

   Gelieve Ajutama.

   Bagi nameservers DNS-instellingen van uw domein controlepaneel, van waar je de account die u op die rekening hebben gegeven moet DNS-instellingen zijn.

   • Cristi_Crymek zei hij

    Cristi-admin: Bagi nameservers DNS-instellingen van uw domein controlepaneel, van waar je de account die u op die rekening hebben gegeven moet DNS-instellingen zijn.

    Thanks a lot, maar ik gebied, maar ik zal kopen.

    Ik heb geen NAMA gekocht nu, omdat we niet nodig,

 89. tony zei hij

  Ik nam me al zenuwachtig, ik vergeet steeds 2 dagen op dezelfde tutorials en nog steeds kan niets beheren, je wilt FTP-account maken via WinSCP Ik schrijf het volgende: De gevraagde naam is geldig en werd gevonden in de database, maar het heeft niet de juiste Associated datum wordt opgelost voor.
  Verbinding mislukt, en maakte de instellingen precies zoals je de tutorials hebt gedaan, en ik zet: Eerst is gemaakt van een FTP-gebruiker met de volgende instellingen:

  hostname: itzone000000.ilive.ro
  gebruiker: “[e-mail beveiligd]"
  password: *******

  Ik stel het ftp-protocol en de file en niets, ik nog steeds vasthouden aan die fout, alleen maar om te zeggen dat ze ofwel iPanel niet kunnen krijgen ....

  Kunt u oplossen bonding.

  dank u

  • AdrianGudus zei hij

   tony:
   Ik nam me al zenuwachtig, ik vergeet steeds 2 dagen op dezelfde tutorials en nog steeds kan niets beheren, je wilt FTP-account maken via WinSCP Ik schrijf het volgende: De gevraagde naam is geldig en werd gevonden in de database, maar het heeft niet de juiste Associated datum wordt opgelost voor.
   Verbinding mislukt, en maakte de instellingen precies zoals je de tutorials hebt gedaan, en ik zet: Eerst is gemaakt van een FTP-gebruiker met de volgende instellingen:

   hostname: user itzone000000.ilive.ro "[e-mail beveiligd]"Password: *******

   Ik stel het ftp-protocol en de file en niets, ik nog steeds vasthouden aan die fout, alleen maar om te zeggen dat ze ofwel iPanel niet kunnen krijgen ....

   Kunt u oplossen bonding.

   dank u

   De port forwarding je gehoord? De firewall je gehoord? Als u router poort die door de toepassing WinSCP verbinding maken met de FTP-server te openen. Zie ook de Windows Firewall (of als u een ander geïnstalleerd) doen de haven van WinSCP niet blokkeren.
   Als je niet weet hoe je port forwarding te doen, schrijven in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: port forwarding, je voert en je zal de tutorial vinden. Als je router, schakelt u de firewall

   • tony zei hij

    Ik heb geprobeerd om de firewall en de antivirus-en vensters te schakelen en ik gaf af, ik zag er goed blochiaza niets dat ik geen rooter, maar een kabel van de RDS.
    Ik weet niet wat zou kunnen blokkeren, zelfs nu kon ik de verbinding met ftp niet maken via winscp, ik denk dat ik het opgeef omdat ik het niet kan, vanmorgen probeer ik om 10 uur, inclusief gisteren asta. Dit is.
    Bedankt voor uw hulp.

 90. Anonymus zei hij

  Ik wil zien hoe je een website te maken met deze service .. omdat ik nooit begrepen hoe om te gaan met uw webhosting ..

 91. dany zei hij

  een heel interessant programma….http://www.youtube.com/watch?v=eqcmPJ-oVL0&feature=related een tutorial zou zeer welkom zijn

 92. antonio zei hij

  Hallo Cristi

  Wanneer u een tutorial en Google Addsense?
  Mijn vraag is hoe kunnen we geld krijgen van paypal account?

  Ik maakte mezelf een website, maar geen dag zal ik niet geven deze fout Fout OPRICHTING een database connectie, maar binnen een paar uur te halen, wat kan ik doen om zich te ontdoen van deze fout?

  Dank u.

  • AdrianGudus zei hij

   antonio:
   Hallo Cristi

   Wanneer u een tutorial en Google Addsense?
   Mijn vraag is hoe kunnen we geld krijgen van paypal account?

   Ik maakte mezelf een website, maar geen dag zal ik niet geven deze fout Fout OPRICHTING een database connectie, maar binnen een paar uur te halen, wat kan ik doen om zich te ontdoen van deze fout?

   Dank u.

   Schrijf in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: Hoe kan ik geld verdienen met een website met Google AdSense, het 1 maken van advertenties, druk op enter en je zal de tutorial vinden.

 93. Adrian-Antonio zei hij

  Hallo Cristi.

  Ik heb een groot probleem, ik zelf een website ilive na uw tutorial en alles wat ik schrijf gemaakt
  Fout bij de oprichting van een database connectie

  En alleen zij kunnen doen, en dit gebeurt elke dag voor werk en binding 4,5 uur dan na een paar uur en er
  Fout bij de oprichting van een database connectie

  Wat kan ik doen om zich te ontdoen van deze fout?

  Heel hartelijk bedankt.

 94. Ik heb een site gemaakt in Macromedia en wil om het te uploaden via ftp op ilive. 2 jaar had ik de site op een andere site te sturen en nu heb ik gedaan betaalde rekening ilive. Ik wil weten hoe de site (die aan de HTTP-adres, de host directory en de login en het wachtwoord op te schrijven) te uploaden.

 95. covimarius zei hij

  Hello! Ik ben in de rang-12 de handel profiel. Nu weer kregen we een klasse project, namelijk om onze kleding bedrijf te maken. Ik heb een website waar om producten te presenteren en wil graag de optie "winkelwagen", enz. verdedigen te maken. Waar ik een gratis website met deze opties zou kunnen maken? Ik heb geprobeerd om Ucoz maar moest betalen voor de "Packet trade" Ik denk dat het werd genoemd, die met het oog op de winkelwagen en alles gebruiken. Pretty please iemand mij helpen. Dank u.

  • AdrianGudus zei hij

   covimarius:
   Hello! Ik ben in de rang-12 de handel profiel. Nu weer kregen we een klasse project, namelijk om onze kleding bedrijf te maken. Ik heb een website waar om producten te presenteren en wil graag de optie "winkelwagen", enz. verdedigen te maken. Waar ik een gratis website met deze opties zou kunnen maken? Ik heb geprobeerd om Ucoz maar moest betalen voor de "Packet trade" Ik denk dat het werd genoemd, die met het oog op de winkelwagen en alles gebruiken. Pretty please iemand mij helpen. Dank u.

   Schrijf knap in het zoekvenster rechts bovenaan zwarte rand: hoe je een online winkel te maken, druk op enter en je zal de tutorial vinden.

 96. AnaAna zei hij

  Goedenavond!
  En ik probeer om een ​​site te maken, maar het probleem is dat ik niet begrijpen hoe.

  Een vriend maakte me gastheer voor RNT. (Webhosting.rnt.ro.) En ik en vergeleken het domein ik wilde.
  Ik kreeg van hem gewoon login en wachtwoord in om hier in te voeren: http://webhosting.rnt.ro . Ik toon mijn domeinnaam login en het lijkt: zztfoto.ro (bijvoorbeeld)
  Ik wil naar de website te maken met het adres http://www.zztfoto.ro maar ik weet niet hoe

  Ik zag dat de eerste stap is om te krijgen op de site Internet via FTP. Ik probeerde WinSCP, FileZilla en SmartFTP Client en niet gaan.
  In WinSCP vertelt het me dat: “De gevraagde naam is geldig, maar er zijn geen gegevens van het gevraagde type gevonden. Verbinding mislukt. "
  In FilleZilla: "Verbindingspoging mislukt met" EAI_NONAME - Noch de naam van het knooppunt of de servernaam opgegeven, of niet bekend. Kon geen verbinding maken met de server "
  In SmarFTP: “Kan hostnaam niet vinden. Verbinding mislukt. Fout = 0x80072af9 "

  Ik las ergens het zelfde probleem en hebben voorgesteld om een ​​port forwarding te doen, maar ik begrijp niet hoe dat het lijkt alleen voor dat op google maar ik wortel tutorials kabel ..
  Kunt u mij helpen pretty please? Dank je wel!

 97. AdrianGudus zei hij

  Voor AnaMaria: we hebben al een serie van 6 afleveringen over het vanaf nul maken van een site! Typ bovenaan in het zoekvak rechtsboven: maak site deel 3 of je kunt zoeken met de termen "Hoe maak je een website, deel 3, WordPress, of hoe maak je een site in 5 minuten?" ga naar binnen en je zult de tutorial vinden.
  Lees Gerelateerde artikelen onder de tutorial sectie, daar titels aan andere tutorials die u kunt bereiken door te klikken op een van de titels in het rood.
  In die handleiding hierboven zei ik om te zoeken naar, om je probleem te bespreken.

 98. AnaAna zei hij

  Ik dank u voor uw interesse, maar ik keek goed naar de video en ik vond geen antwoord. En in de comments of beide.

  Het is heel eenvoudig, ik heb de hostnaam costel.ro niet, ik heb zztfoto.ro, ik heb de gebruikersnaam en het wachtwoord op degene gezet die door RNT worden aangeboden en ik ben natuurlijk overgeschakeld naar FTP-protocolbestanden. Ik heb opgeslagen (ik heb het wachtwoord niet onthouden). Nou, ik log in en in de volgende TWEEDE krijg ik de foutmelding: "De gevraagde naam is geldig en is gevonden in de database, maar er zijn niet de juiste bijbehorende gegevens voor opgelost"

  Je nodig hebt om een ​​subdomein of andere manier te maken als u hebt gemaakt je x.videotutorial.ro dat een? Ga niet met de belangrijkste?

  Als de fout Heilige google zoeken, zult u merken dat het antwoord op deze vraag is erg populair, vooral op buitenlandse sites, dus als je een bredere respons zouden we allemaal erg dankbaar zou kunnen bieden.

 99. AnaAna zei hij

  en gerelateerd aan port forwarding, heb je een beetje boven je eerste opmerking die ik aangegeven dat ik zag, maar dat 'we niet begrijpen hoe je google voor die (en uw site) verschijnen alleen root tutorials maar ik suggereerde Ik heb kabel .. "

  • AdrianGudus zei hij

   AnaAna:
   en gerelateerd aan port forwarding, heb je een beetje boven je eerste opmerking die ik aangegeven dat ik zag, maar dat 'we niet begrijpen hoe je google voor die (en uw site) verschijnen alleen root tutorials maar ik suggereerde Ik heb kabel .. "

   Portforwarding is alleen nodig als je een router of modem hebt. Hoogstwaarschijnlijk wordt u geblokkeerd door de Windows-firewall. Ga naar het Configuratiescherm en schakel het uit. Ik zou je precies de stappen hebben verteld, maar je hebt ons geen details gegeven over de Windows die je gebruikt….

 100. AdrianGudus zei hij

  Voor AnaAna: Portforwarding is alleen nodig als u een router of modem. Meeste kans dat je geblokkeerd door Windows Firewall. Ga naar Configuratiescherm en uitschakelen. Ik zou gezegd hebben precies de stappen, maar wij hebben de details van Windows u gebruikt wordt u gegeven ...

 101. AnaAna zei hij

  Ik zag dat u hebt opgegeven te zijn uitgeschakeld firewall zodat ik het uitgeschakeld voordat ik eerst comentariu.Daca zal u helpen: Ik heb Microsoft Windows XP Professional Service Pack Versie 2002 3.

 102. hallo… .Ik heb me gratis geregistreerd voor e-mail en standaard webhosting, FTP-toegang, en het stuurde me een activeringscode en een rediction-link om te activeren., ik klikte., ik heb de code ingevoerd en zegt dat "" 'De code is ongeldig of je hebt nog geen goedkeuring gekregen. Kom alstublieft later terug! , maar ik heb de goedkeuring gekregen met de link en de activeringscode! wat gebeurt er als het niet werkt ????????? Ik wacht op een antwoord.

 103. Mag ik reageren op mij dit jaar? please ... wat moet ik doen? Als u een andere code te sturen dat is niet geldig!

  • AdrianGudus zei hij

   mihay:
   Mag ik reageren op mij dit jaar? please ... wat moet ik doen? Als u een andere code te sturen dat is niet geldig!

   Wij zijn niet verantwoordelijk voor het goed of slecht fnctionare diensten die wij presenteren. We tonen u iets, krijg voor je, laten zien wat, hoe te gebruiken en wat is de rest van je en door degenen die bieden de service, op geen enkele manier tot ons en het is onze plicht om u te het probleem zelf op te lossen.
   Zoals u kunt zien, mijn collega ging perfect. Als je problemen hebt, gaan spelen op hun website en contact doos u kunt mailen of bellen ze (als ze een of andere manier telefoonnummer)
   Wij bieden niet de dienst enige zelfstudie presenteerde ik op het moment van plaatsen zelfstudie (maart 31 2011) werken allemaal goed!
   Goede dag en ik dank u voor het begrip

 104. Ik wil een tutorial te maken voor hoe je een website te maken met webhosting

 105. JA IS geïnteresseerd in het zien en deel 2 ZEER ZELFS MAR AZUTA

 106. Homorodean zei hij

  Sia gedaan een account? Ik wacht op dagen om bevestiging 5
  code ontvangen van de pick-up e-mail

 107. Hallo.

  En ik ondervonden hetzelfde probleem als ik de e-mail. Ik zeggen dat het de verkeerde code. Iedereen weet wat is het probleem?

  Bedankt.

 108. Homorodean zei hij

  Ik belde het bedrijf dat de 2 keer eens gezegd geldt alleen voor degenen die direct of indirect contract mee door vertegenwoordigers (bedrijven buurt enz.) en 2 van tijd om een ​​probleem op te lossen in 24 uur en ontvang een maar kreeg geen reactie na 48 uur :))

 109. Toen ik mijn verstand zegt me: Registratie van nieuwe gebruikers gratis iLive is tijdelijk opgeschort. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.
  Het zal openen?

 110. volgeling

 111. U heeft een geweldige job en ik hou van FF en ik verwacht veel verder ccest gratuit.Cum implementeren van een hosting site zoveel mrs

 112. Ja, we willen dat u meer tutorials over dit iLink-bedrijf doet, bij voorbaat dank ...

 113. redox9 zei hij

  Helaas is het bedrijf ilink niet meer 🙁 in handen van rds & rcs

 114. iLINK RDS .. SO DOWN BY DEFAULT WEBSITE EN BIEDEN NIET MEER GELDIG

 115. Cristian zei hij

  Eerlijk gezegd ben ik erg geïnteresseerd, dat ik echt een site wilt goede marteling me maak voor een tijdje, denk totul.Cred als een goed idee om je op te krijgen ..
  Dank je ..

 116. Ja, maar een dedicated IP's veiliger, het is gratis dus wat overeenkomt met de primaire behoefte, als je zekerheid en bekendheid nodig in Google, die gratis is niet meer interessant wordt.

 117. metin2 zei hij

  Er is geen maken

 118. Tudorel zei hij

  Ik wil je bedanken, want met uw hulp slaagde ik erin om te bloggen voor gratis, om het vastleggen van desktop-en videotutoriale blog post en een forum en op mijn pc die ik verbonden aan de blog.
  Ik ben ervan overtuigd dat het voor anderen die zij beheren de mijne met jou niets betekent, maar ik denk dat er mensen zijn die iets willen doen in je vrije tijd te leren en dank u voor wat maakt het weer.
  Mijn vraag is als je een videotutorial over hoe ze nu kunnen zetten mijn forum op een gratis hosting pc als er zoiets kan maken, want ik ben niet geïnteresseerd bezoekers op mijn blog, maar doe het in het belang van het kennen hoe dat te doen en te hebben.
  Het zou de laatste stap die ik heb gedaan in de bloghingului en ik willen gaan door het stap voor stap en met jou natuurlijk of en wanneer je tijd hebt.
  Als er mensen geïnteresseerd zijn om iets te zien gaat u met JA beantwoordt en je niet wilt reageren, omdat deze geweldige mensen verliezen hun tijd alleen voor mij.
  Dank u.

 119. Ik wil weten hoe de site te vullen.

 120. Christianne zei hij

  Hallo,
  Eerst wil u feliciteren. werk je hier indienen, keep up the good work! Het tweede aspect voor degenen bedrijven waar werknemers hebben streaming video / audio-cut, is er een mogelijkheid om video's te downloaden van u? en zo ja, zou een idee insert clip download knop net onder zijn.

 121. Catalin zei hij

  Ik denk dat je je verveelde van de wenskaarten, je zult in ieder geval nog steeds ... van mij ontvangen! Ik hoop en ik denk dat het goed is om de rest van de tutorials in de serie te doen en dat komt omdat er veel kinderen zijn die ze kunnen gebruiken en ze de stimulans kunnen geven om verder te studeren, en misschien later zelfs om in het veld te oefenen ... dat is de meer hulp kun je ze geven!

Trackbacks

 1. […] Of een ander is niet aan het werk gegaan. Voor degenen die de eerste tutorial met "Hosting van 1 GB aan ruimte, domein, e-mail, allemaal gratis en in één account" niet hebben bekeken, raad ik aan dit te doen voordat je aan deze tutorial begint, zodat we […] besparen

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.