Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Ionas Ze zei:

  Goed, zeer goede tutorial, ik hoop dat u kunt doorgaan met deze serie tutorials

  Bekijk Commentaar
 2. Cristi Ze zei:

  Ja, echt interessant zou goed zijn om verder te gaan met tutorials over dit onderwerp. Proficiat aan de hele site, tutorials, etc..

  Bekijk Commentaar
 3. manole76 Ze zei:

  Zeer interessant, ik lx.ro rekening, alles gratis, maar nergens is het te vergelijken met iLink.Sa niet zeggen dat ze zijn weken waar u geen toegang tot de server. Dank Cristi en ik persoonlijk wil echt een vervolg op deze serie tutorials!

  Bekijk Commentaar
 4. Brabus Ze zei:

  Een uitstekende handleiding, terwijl een overzicht van programma's adobe?

  Bekijk Commentaar
 5. sklipy Ze zei:

  hoi, ja het ok zou zijn om verder te gaan met de tutorial, zou ik wel interesse als je blog kan bewegen op blogspot op de webserver van de iLive, en eventueel op de weg naar en krijgt de Pro-versie.

  Bekijk Commentaar
 6. alinfdd Ze zei:

  koopwaar!

  Bekijk Commentaar
 7. onnozele hals Ze zei:

  Hallo, Cristi evenals dus vragen of we willen doorgaan met dit onderwerp zal ik je vertellen: Het is super moeilijk na gmail natuurlijk, net zou graag willen weten hoe kan ik de FTP-instellingen en zelfs nu kijken naar de tutorial je deed met databases in MSQL hoop niet vangen mijn oren omdat ik ben beginner op dit gebied HTML, CSS, Apache, etc..
  Ik wens u veel succes en hebben meer bezoekers een site als Youtube!

  Bekijk Commentaar
 8. Costel Ze zei:

  Interessant. Dank u en we bleven.

  Bekijk Commentaar
 9. daniel Ze zei:

  goede tutorial en doen desbre configureren hosting site die pls

  Bekijk Commentaar
 10. Tony Ze zei:

  Zeer interessant dit onderwerp. Zeker dat u de serie tutorials over het onderwerp voort te zetten.

  Bekijk Commentaar
 11. Dragos Ze zei:

  TINO TUTORIALU MISTO dus kristal DOORGAAN TUTORIALU

  Bekijk Commentaar
 12. Filu Ze zei:
 13. BGD Ze zei:

  Ja, verder met dit onderwerp! Wat heb je "naar propriuzis werken". Ik wil echt een website gehost door ilink maken! Dus wacht tutorials over dit onderwerp!

  Bekijk Commentaar
 14. Sandu Ze zei:

  Zeer interessante uitleg over de iLink website.
  Ga dan verder met de rest om websites te maken.
  Bedankt!

  Bekijk Commentaar
 15. Mihai Ionescu Ze zei:

  Dank je wel! OK

  Bekijk Commentaar
 16. Viorel Caesar Ze zei:

  Ja, ik ben zeer geïnteresseerd in dit onderwerp en ik zou genieten als u doorgaat met deze tutorial over e-mail-, database, etc..

  Bekijk Commentaar
 17. thisko Ze zei:

  + Gratis Hosting (geen advertenties van de leverancier)

  - 50webs.com (ruimte: Mb 500, 5 verkeer Gb / maand)
  - Byethost.com (ruimte: 5,5 Gb, verkeer 200 Gb / maand Databases: 50)
  - 000webhost.com (Gb ruimte 1,5, 100 verkeer Gb / maand, MySQL: 2, e-mail: 5 +++ [Fantastio (autoinstaler: joomla, wordpress, drupal..etc) iets zeer zeldzaam in gratis hosting]

  + Subdomeinen kort (uiteraard gratis)

  - cz.cc [nic.cz.cc] ( "ex Popescuion.cz.cc") {support "Forwarding", maar hebben een probleem met DNS'ul}
  - Eu.tc, net.tc, enz ... [smartdots.com] (. Ex "Ww.popescuion.eu.tc") {handle "URL-forwarding" en DNS}

  Le recumand degenen die willen een gratis site en ook vrij goed / goed, ik persoonlijk zocht tegelijkertijd testte ik een heleboel opties totdat ik vond wat ik nodig had.

  + In termen van promotie .. er zijn tal van mogelijkheden hier gratis.

  Bekijk Commentaar
 18. PopIon Ze zei:

  Zeer luid

  Bekijk Commentaar
 19. Cata Ze zei:

  Cristi Hello!
  Interessante tutorial wil ik graag de serie tutorials op ilink blijven.

  Bekijk Commentaar
 20. Emy Ze zei:

  Een waardevolle handleiding nuttig. Doorgaan tutorials over ilink .. Ik nu zal ik een website te maken en ik zal kijken naar de volgende tutorials over ilink echter lungiar (als rewind niet begrijpen niets: D)

  Bekijk Commentaar
 21. videotutorial-gebruiker Ze zei:

  Ik kijk uit naar de volgende tutorial in deze serie

  Bekijk Commentaar
 22. Zeer goed uitziende tutorialu hosting en weten wat te kiezen zijn niet veel aanbiedingen,

  Bekijk Commentaar
 23. RafaelRafito Ze zei:

  Heel hard, we willen normaal blijven, wat je zegt een team van de nota 10 Bravo!

  Bekijk Commentaar
 24. marian Ze zei:

  Zeer verder interesant.Astept en in het bijzonder hoe ze een website kunnen maken.

  Bekijk Commentaar
 25. ASUS Ze zei:

  Ja ok service van iLink :))

  Bekijk Commentaar
 26. Xantes Ze zei:

  Abonneer u en ik zowel diegenen die een reeks afleveringen met bovengenoemd onderwerp, maar neparat en je zei "sklipy - maart 31 2011 van 22: 31" voor de overdracht van de blogspotop iLink!

  Bekijk Commentaar
 27. George Ze zei:

  Het zou zeer nuttig zijn als u doorgaat met de tutorials over dit onderwerp. Hoe maak je een website te maken en hoe beheren ftp enz ...

  Bekijk Commentaar
 28. SideBySide Ze zei:

  Cristi please help me, ik maakte de rekening en wanneer ik probeer te verbinden via ftp naar FTP-account per e-mail niet aansluiten meegeleverd. Moeten doen en andere instellingen buiten de gastheer, gebruiker en pas?

  Bekijk Commentaar
 29. SideBySide Ze zei:

  De fout is
  "Kan niet verbinden met server"

  Bekijk Commentaar
 30. Hallo Cristi,

  Zeer interessant tuorialul en alles wat je doet. Ga dan verder met de docenten over ilink.

  Bekijk Commentaar
 31. Brabus Ze zei:

  Ik denk niet dat een voortzetting van deze tutorial, instellingen zijn niet veel verschillend van de vorige tutorials. Zien tutorials hoe je een website [/ url] Er is gepresenteerd die je maakt.

  Ik denk dat ik heb suite adobe gepresenteerd, hoe u een PDF-document en anderen bewerken.

  Bekijk Commentaar
 32. cossmyn Ze zei:

  Natuurlijk willen we doorgaan met tutorials Cristi! Super behulpzaam handleiding ... vooral voor studenten die projecten hebben gedaan en wilt vastleggen via een site.

  Bravo!

  Bekijk Commentaar
 33. pc1990 Ze zei:

  Een leuke les, maar een schande dat mensen uit ilink jab en banners met advertenties, maar dat is het.

  Cristi hoe je als frereastra ingesteld, precies zoals Stelt het effect in voor het effect aero aero heeft enkele schaduwen en de jouwe is helemaal blauw.

  Bekijk Commentaar
 34. cristi Ze zei:

  Yes Sir! Zeer goede tutorial en het kwam net op tijd, ik ben zeer geïnteresseerd in het bijzonder ter creatie (dwz de manier hoe je een flash site met alle pagina's en mappen hier klim) MS

  Bekijk Commentaar
 35. Alex Baies Ze zei:
 36. superbun. gezicht tutorial en configureren website desbre

  Bekijk Commentaar
 37. Mihai Ze zei:

  zeer interessant onderwerp zou beter zijn als u doorgaat ...

  Bekijk Commentaar
 38. Darius Ze zei:

  zeer goede tutorial, ik mis je om verder te gaan met de serie tutorials voor het maken van website op dit platform

  Bekijk Commentaar
 39. myname Ze zei:

  Dank je, Mia en ik vond meer kostuums naast zelfstudie gewijd aan dit onderwerp.

  Bekijk Commentaar
 40. Razvan Ze zei:

  zeer goede tutorial, gewoon inloggen in en je beter met ftp, maak een veld, iets dat het platform kunt u explicit.spuneaai etc ...
  de rest is ok.

  Bekijk Commentaar
 41. aurel Ze zei:

  salut.foarte goede tutorial .... kan geen account maken ... weet niet waarom, laat me niet toe ..

  Bekijk Commentaar
 42. aurel Ze zei:

  stuur mij op Yahoo ... pff

  Bekijk Commentaar
 43. summer19 Ze zei:

  Ik maakte een domme sal Cristi. Ik veranderde het wachtwoord aan de database, ik eigenlijk gaf de gegenereerde wachtwoord. en nam memorato. en nu kan ik geen toegang tot de database. Ik geef de rekening te krijgen het panel vragen om mijn wachtwoord en weet het niet. Wat kan ik doen?

  Bekijk Commentaar
  • summer19 Ze zei:

   summer19:
   Ik maakte een domme sal Cristi. Ik veranderde het wachtwoord aan de database, ik eigenlijk gaf nam memorato.si gegenereerd parola.si nu heb ik geen toegang tot de database. Ik geef de rekening te krijgen het panel vragen om mijn wachtwoord en weet het niet. Wat kan ik doen?

   Weet iemand dat?

   Bekijk Commentaar
 44. cristian watermeloen Ze zei:

  U kunt een videotuorial over Deep Freeze maken

  Bekijk Commentaar
 45. marinescu77 Ze zei:

  bravo Cristi zijn hard tineo enzovoort.

  Bekijk Commentaar
 46. Bogdan Ze zei:

  Zeer interessant ... Bedankt voor de begeleiding
  Ik kijk uit naar meer tutorials over ilive

  Bekijk Commentaar
 47. SurvivorX Ze zei:

  Ik zeg heel moeilijk om door te gaan

  Bekijk Commentaar
 48. Valentin Ze zei:

  Ja blijven

  Bekijk Commentaar
 49. ionut Ze zei:

  Hallo mooie les, gaf ik het geld meer dan een beetje beter, maar de mensen bij iLink is groot dat u een gratis, echt willen houden als je tijd hebt deze reeks van tutorial en creeareaaa een site en wat u ons leren .

  Bekijk Commentaar
 50. Oroles Ze zei:

  "Toch is er slechts een gebied", dus het was de juiste uitdrukking. Mei moet gaan naar school

  Bekijk Commentaar
 51. Andrew Robert Ze zei:

  Ik wil deze reeks voort te zetten en te weten dat het niet geven u gratis xhost.ro dan 400mb.

  Bekijk Commentaar
 52. KosmynMDC Ze zei:

  Adrian of iemand kristallen of iemand anders. please help me. Ik heb een probleem met WinXP en rezolutia.Am ongeveer elke opstarten van Windows 3,4 veranderen mijn schermresolutie om 800 × 600 en hebben telkens een modific.Cum kan ik dit probleem oplossen. Ik ga de extra resolutie × 1024 768. Vermelden dat ik gegorce fx nvidia driver update te 5200 dag.

  Bekijk Commentaar
  • Thomas Ze zei:

   KosmynMDC:
   Adrian of iemand kristallen of iemand anders. please help me. Ik heb een probleem met WinXP en rezolutia.Am ongeveer elke opstarten van Windows 3,4 veranderen mijn schermresolutie om 800 × 600 en hebben telkens een modific.Cum kan ik dit probleem oplossen. Ik ga de extra resolutie × 1024 768. Vermelden dat ik gegorce fx nvidia driver update te 5200 dag.

   We zouden niet videokaart driver hebt geïnstalleerd, of je hebt niet correct geïnstalleerd, Oria gedownload de verkeerde versie
   Proberen om de nieuwste driver van uw platen op hun website te downloaden en te kijken of het werkt
   Een andere mogelijkheid is een klein virus ....
   En een derde zou kunnen te wijten zijn aan de monitor (Als u benieuwd!, Mijn neef had een oudere lcd door 2000 en kon niet veranderen de resolutie hoger 1024 * 745
   Veel succes bij het oplossen van het probleem

   Bekijk Commentaar
 53. Adrian Ze zei:

  Ik hoop dat ik niet dom of naïef lijken, maar het lijkt alsof het enige dat ik heb een heel vreemd probleem met het creëren van rekeningen, iets wat ik nog nooit eerder meegemaakt. De captcha code, wanneer ik probeer om de cijfers in te voeren, dat zie ik krijg een foutmelding en ik heb geen idee waarom, hoewel de aantallen juist geplaatst, of althans dat denk ik. Of begrijp ik niet de logica van die code, ik wil je deed? Misschien betekent het dat je me niet kent. Ik werd lid van honderden websites, maar het probleem dat ik niet eerder.
  Zie de link zij die mij laat zien (slechts 5,77 mb file)

  Bekijk Commentaar
  • stefan Ze zei:

   Adrian:
   Ik hoop dat ik niet dom of naïef lijken, maar het lijkt alsof het enige dat ik heb een heel vreemd probleem met het creëren van rekeningen, iets wat ik nog nooit eerder meegemaakt. De captcha code, wanneer ik probeer om de cijfers in te voeren, dat zie ik krijg een foutmelding en ik heb geen idee waarom, hoewel de aantallen juist geplaatst, of althans dat denk ik. Of begrijp ik niet de logica van die code, ik wil je deed? Misschien betekent het dat je me niet kent. Ik werd lid van honderden websites, maar het probleem dat ik niet eerder.
   Zie de link zij die mij laat zien (slechts 5,77 mb file)

   Als een of andere manier heb je niet opgelost tot nu toe ... Ik denk dat de fout is heel duidelijk ... Op de top van het venster write duidelijk: FOUT: U mag alleen gebruik maken van letters en cijfers !!! En verwijst naar de accountnaam keuze ... controleren, alsjeblieft, wat accountnaam die je hebt gekozen

   Bekijk Commentaar
  • Adrian:
   Ik hoop dat ik niet dom of naïef lijken, maar het lijkt alsof het enige dat ik heb een heel vreemd probleem met het creëren van rekeningen, iets wat ik nog nooit eerder meegemaakt. De captcha code, wanneer ik probeer om de cijfers in te voeren, dat zie ik krijg een foutmelding en ik heb geen idee waarom, hoewel de aantallen juist geplaatst, of althans dat denk ik. Of begrijp ik niet de logica van die code, ik wil je deed? Misschien betekent het dat je me niet kent. Ik werd lid van honderden websites, maar het probleem dat ik niet eerder.
   Zie de link zij die mij laat zien (slechts 5,77 mb file)

   Haast je niet, kijk goed naar de tekens, heb je het mis bij elke poging.

   Bekijk Commentaar
  • & 4dY Ze zei:

   Adrian:
   Ik hoop dat ik niet dom of naïef lijken, maar het lijkt alsof het enige dat ik heb een heel vreemd probleem met het creëren van rekeningen, iets wat ik nog nooit eerder meegemaakt. De captcha code, wanneer ik probeer om de cijfers in te voeren, dat zie ik krijg een foutmelding en ik heb geen idee waarom, hoewel de aantallen juist geplaatst, of althans dat denk ik. Of begrijp ik niet de logica van die code, ik wil je deed? Misschien betekent het dat je me niet kent. Ik werd lid van honderden websites, maar het probleem dat ik niet eerder.
   Zie de link zij die mij laat zien (slechts 5,77 mb file)

   Probleem is niet de gebruiker voor captcha maar niet hebben en. Je die Ilive.ro geven automatisch

   Bekijk Commentaar
   • Adrian Mihai Ze zei:

    & 4DY: Het probleem is niet de captcha, maar de gebruiker niet zijn en je die Ilive.ro geven automatisch.

    Ja, eindelijk heb ik de rekening, ik vind het niet een moment voorbij dat was het probleem, hoewel ik me af na al die tijd in reactie op vrijwel verlaten het idee. Heel erg bedankt en tegelijkertijd de verraste me zo erg dat ik wist niet dat het toen. Ik hoop dat ik heb geen problemen met de hosting, gratis in het algemeen waren dit grote problemen met uptime, verantwoorden we een 3-4 hostinguri, sommige gratis, een met een kleine vergoeding ($ 1) - met weinig downtime, maar een grote wanneer wereld uw baby valt server in duivels! En we hebben niet eens veel ruimte eerst moeten 100 mb. Nogmaals bedankt en ik hoop dat de rest gaat alles goed

    Bekijk Commentaar
 54. John Mudura Ze zei:

  Beste Cristi,
  Voor een lange tijd achter het ene uiteinde van de brug. Ik was de beginnende help me een aantal tutorials voor die, dank u en ik te danken.
  Hier in geslaagd wij rekening in de 'iLink' openen net zoals ik was op dat, zou ik graag indien mogelijk door te gaan met de volgende stappen.
  Een dag Minuit
  oprecht
  John Mudura

  Bekijk Commentaar
 55. cristi Ze zei:

  Gefeliciteerd, u bent de beste, blijven de tutorial als je kunt behagen.

  Bekijk Commentaar
 56. yosorin Ze zei:

  koele tutorial heb ik al veel van uw tutorials geleerd, dus gaan met het voorstel en ik denk dat het gevoel van velen die het bekijken van deze tutorial moet je de serie voort te zetten voor deze klant hosting.
  succes en een goede dag.

  Bekijk Commentaar
 57. liviuhouse Ze zei:

  welkom

  Zeer interessant als je kunt, ga dan verder met dit soort tutorials (hoe je een site op een host sait onderhoud, database creatie, database-populair, etc. klimmen ..) in het algemeen behoren tot de sites.

  dank u

  Bafta verder.

  Bekijk Commentaar
 58. yosorin Ze zei:

  en terug te keren naar wat ik eerder schreef, gezien het feit dat ik me aan u om tutorials op gmail krijgen, ik zou graag e-mail notificaties te ontvangen bij het plaatsen van tutorials nieuw op dit topic

  Bekijk Commentaar
 59. cataunforgiven Ze zei:
 60. Marius Ze zei:

  hoi ik wil de hostnaam waarmee in te loggen op mijn rekening ftp-en naar scp.eu winnen weet dus geleerd om siteul.ms frm mam beklimmen

  Bekijk Commentaar
 61. Adrian Ze zei:

  Begroeten en feliciteren kwaliteit informatie die u verstrekt en houden mij aan de lijst van degenen die deze tutorial doorgaan omdat diresc zijn (voor sommigen, en helaas veel!) Wie hebben weinig kennis van ftp, bazade data, bedieningspaneel en anderen. En hoewel de eerste Roemeense schriftelijke informatie, zoals "Uploadt u bestanden in de 'www', die is gevonden in uw account zodra je inloggen via FTP, op internet toegankelijk te zijn"Hiëroglyfisch eruit ziet! (Net als ik helemaal niet!)

  Bekijk Commentaar
 62. cata Ze zei:

  Ik wil gaan

  Bekijk Commentaar
 63. befunnyordie3 Ze zei:

  Ik ben niet van plan om naar phpMyAdmin .... Ik schrijf # 2002 Kan niet inloggen op de MySQL server

  Bekijk Commentaar
 64. Giacomo Ze zei:

  Ik heb net een rekening met hen. Vroeger was er een matrix webserver beschikbaar is, maar nog steeds beter daar. Dus ga dan verder de serie, hoe je een website, hoe je een subdomein maken beklimmen en het is een blog (indien mogelijk). Hoeveel een beetje van beide. Hoe kan werken met de database, zelfs noodzakelijk.
  Bedankt voor de tutorial.

  Bekijk Commentaar
 65. supermdmario Ze zei:

  een andere dienst die ruimte 1 gb biedt (en kunnen groot zijn-allemaal gratis) is WUALA.Te me tog cieaza

  Bekijk Commentaar
 66. Emil Ze zei:

  Fparte goede en interessante tutorial. Videotutorial.ro Team Gefeliciteerd en bedankt voor je harde werk! Ik heb veel geleerd van je en ik heb je site aan mijn vrienden aanbevolen. Ik heb alleen maar woorden van lof voor jou en je vertellen dat ik keek elke les met veel plezier, nogmaals gefeliciteerd voor wat je doet. Ik wil de serie tutorials op ilink blijven.

  Bekijk Commentaar
 67. Andrei Alexandru Dragomir Ze zei:

  Hallo, Het zou interessant zijn om een ​​aantal tutorials op dit platform zijn ... En ik zou wel interesse zou hebben als ik de tijd die op dit platform of hoe je het noemen naar mijn wordpress blog zou kunnen gebruiken?
  Ik heb al een blog op wordpress .. en ik was geïnteresseerd als ik peasta kon gebruiken voor hem.

  Bekijk Commentaar
 68. Thomas Ze zei:

  Gelieve blijven deze tutorial, ik wil leren hoe je een website te maken op dit platform te iLink
  Dank en kijk vreugdevolle nieuwe tutorials

  Bekijk Commentaar
 69. stefan Ze zei:

  Zeer interessant leerprogramma ... echt, alsjeblieft, blijven dit soort tutorials ... Ik dacht dat het zou meer duidelijk uitgelegd dan vele anderen, ik lees heel veel ... In de e-mail, het maken van mappen (aangepaste) voor zijn vraag Cristi: "wie zou dat dan gebruiken?" me niet! Bijvoorbeeld Ik wil alle e-mails die zij ontvangen van Videotutorial worden gegroepeerd als niet te bemoeien met de andere, ik maak een map Videotutorial, voeg een regel (alle videotutorial.ro bevat titel, beweegt me daar) in de e-mail client (of Yahoo) en hier wat ze aangepaste mappen kunnen gebruiken. Nu een vraag, goed zou zijn: als we aangepaste mappen aangemaakt op Yahoo en ik wil een e-mail client te downloaden, wat moet ik doen? Ik heb niet het antwoord op deze vraag weten, vraag het maar aan iemand die weet me te beantwoorden ... Ik vond een manier die niet erg orthodox, maar het werkt: Gebruik een Forward
  Ik stel voor dat de tutorial kan worden gezien, eigenlijk alle stappen, want het lijkt erop dat sommige gebruikers problemen ... Voorbeeld hebben ondervonden: maak uw account database. Interessant zou zijn als je een verband tussen deze account en een opslaglocatie (groot) zou kunnen leiden. Bijvoorbeeld e-mail account is 1GB ... Maar ik heb nog steeds een account aan maximaal 10GB. Als de account is bijna vol iLink om een ​​regel (script) te creëren om de e-mails doorsturen naar de andere man cont ...
  Echter, interessant, het voordeel van deze dienst ...
  Het zou ook nog leerzaam zijn over het maken van een webpagina, het creëren / populaire database administratie-account, zijn er veel ... en ik denk dat er was belangstelling

  Bekijk Commentaar
 70. Iacob Ze zei:

  Ga verder met de tutorial

  Bekijk Commentaar
 71. Marian Alexander Ze zei:

  Zeer goede tutorial. Ik gebruikte XBIZ, xhost, maar ook ik dank u. Tot nu toe, ilive service biedt het meest omdat het een gratis service (ook commerciële dienst). Ik wil u vragen om de serie met totorialele met FTP en web creatie Urlui blijven.

  Bekijk Commentaar
 72. Marius Ze zei:

  Ik adviseer bytehost als een zeer goede service, maar met meer avantaje.ms en zeer intuïtief tutorial voor dit probleem, maar ik kan niet Joomla installeren op deze server

  Bekijk Commentaar
 73. Gabriel Ze zei:

  zeer interessant ... Ik hoop dat ik zie die bereid zijn om verder te gaan

  Bekijk Commentaar
 74. Erg cool en handig leerprogramma! Hoopt ​​om een ​​complete handleiding te vullen, dat wil zeggen over hoe je een kop-staart terrein Ilive.Pe me een interesseert me heel erg als je kunt WordPress klim maken, maar hopen te leren hoe dat te doen , en zoveel dingen die ik heb veel van je geleerd =))

  Bekijk Commentaar
 75. MIKE07 Ze zei:

  Hey allemaal! Ik heb een account aangemaakt op ILIVE maar ik kan niet openen, klikt u dubbel op het veld geef ik gemaakt en wordt weergegeven op een witte achtergrond, Index of / en door hieronder Name, Last Modified, Size, Description, Parent Directory, Apache 1.3.42 SERVER AT ILIVE moet een website niet verdedigen, geven wij sjablonen of voeg ik een setet alle opties die ik nodig had, wie kan mij vertellen wat ik gemist heb ik geprobeerd en het werkt niet.

  Bekijk Commentaar
 76. Dan Ze zei:

  bunaziua zal een lange tijd te volgen en je tutorials MAM met succes gebruikt. op ilive Ik deed ik ook geïnstalleerd Wordpres rekening, maar het probleem is het niet goed werkt en kan niet zien het schrijven bijna het hele jaar beheerpagina is vergrendeld, verliezer liet mam en maakte een site waar alle wordpres ging 000webhost.com oke ik wil wat begeleiding indien mogelijk

  Bekijk Commentaar
 77. Vali Ze zei:

  Welkom. Schatplichtig aan tutorials. Gaat u verder met dit soort tutorials (website creatie, basisinstellingen data, ingesteld e-mail client, dns instellingen)
  Ik ben ....................................... en ik houd mijn woord!

  Bekijk Commentaar
 78. Thomas Ze zei:

  Na 10 dagen heb ik niet de bevestigingsmail ontvangen voor aanmaken van een account, nusht wat te doen

  Bekijk Commentaar
 79. Letai Ze zei:

  Hoi Ik heb al gepost op deze site en iam maakte ik twee sites en ik verwacht meer voor de bevestigingsmail.
  Bedankt voor deze tutorial.

  Bekijk Commentaar
 80. Elijah Paunica Ze zei:

  Hallo Cristi, zou ik willen weten of ik koop een premiun account en overbrengen mijn site zal er ter plaatse naam als "www.exemplu.ro" of "www.exemplu.ilive.ro" zijn? Dat is als je al een domeinnaam gekocht van ROTLD bezitten.
  Concreet hebben we een website ontwikkeld (met ajutoru videotutorial.ro) wordpress platform op een gratis server en laat al veel te wensen over snelheid. Ik wil een domein voor het leven kopen en dan doorverbinden naar deze site door het kopen domein en u alle inhoud van de oude maas Ilink server plaatst. Ik wil weten hoe u de naam van de site, indien u alleen ilive.ro domeniu.ro naam hebben gevolgd of wil?
  Bedankt.

  Bekijk Commentaar
 81. Da.Continuatii tutorials met iLink. Bedankt voor alles wat je doet.

  Bekijk Commentaar
 82. valyman Ze zei:

  Ik wil graag verder gaan met het maken van ilive.ro site met inloggegevens, gebruik, email etc.Felicitari hebben goede tutorials en interessant!!!

  Bekijk Commentaar
 83. Ik ben zeer geïnteresseerd tutorial. Ik wil graag doorgaan met het creëren van ilive.ro site met inloggegevens, gebruik, e-mail, enz.. Maak een Trabant geweldig. Dank je wel!

  Bekijk Commentaar
 84. robert Ze zei:

  ja blijven

  Bekijk Commentaar
 85. & 4dY Ze zei:

  U kunt dat doen en ik willen het gratis plss maken

  Bekijk Commentaar
 86. & 4dY Ze zei:

  Heeft u rog.Mi zou willen zien.

  Bekijk Commentaar
 87. Cosmin Ze zei:

  Hallo Cristi. Bedankt voor tmpul voor tutorialui.As blij zijn als u met een tutorial maken van een site kan publiceren.

  Bekijk Commentaar
 88. Cristi_Crymek Ze zei:

  He, waar je zei Cristi zetten ns1.ilive.ro
  ns2.ilive.ro? Van de velden.

  Gelieve Ajutama.

  Bekijk Commentaar
  • Cristi_Crymek:
   He, waar je zei Cristi zetten ns1.ilive.ro
   ns2.ilive.ro? Van de velden.

   Gelieve Ajutama.

   Bagi nameservers DNS-instellingen van uw domein controlepaneel, van waar je de account die u op die rekening hebben gegeven moet DNS-instellingen zijn.

   Bekijk Commentaar
   • Cristi_Crymek Ze zei:

    Cristi-admin: Bagi nameservers DNS-instellingen van uw domein controlepaneel, van waar je de account die u op die rekening hebben gegeven moet DNS-instellingen zijn.

    Thanks a lot, maar ik gebied, maar ik zal kopen.

    Ik heb geen NAMA gekocht nu, omdat we niet nodig,

    Bekijk Commentaar
 89. tony Ze zei:

  Ik nam me al zenuwachtig, ik vergeet steeds 2 dagen op dezelfde tutorials en nog steeds kan niets beheren, je wilt FTP-account maken via WinSCP Ik schrijf het volgende: De gevraagde naam is geldig en werd gevonden in de database, maar het heeft niet de juiste Associated datum wordt opgelost voor.
  Verbinding mislukt, en maakte de instellingen precies zoals je de tutorials hebt gedaan, en ik zet: Eerst is gemaakt van een FTP-gebruiker met de volgende instellingen:

  hostname: itzone000000.ilive.ro
  gebruiker: "[email protected]"
  password: *******

  Ik stel het ftp-protocol en de file en niets, ik nog steeds vasthouden aan die fout, alleen maar om te zeggen dat ze ofwel iPanel niet kunnen krijgen ....

  Kunt u oplossen bonding.

  dank u

  Bekijk Commentaar
  • AdrianGudus Ze zei:

   tony:
   Ik nam me al zenuwachtig, ik vergeet steeds 2 dagen op dezelfde tutorials en nog steeds kan niets beheren, je wilt FTP-account maken via WinSCP Ik schrijf het volgende: De gevraagde naam is geldig en werd gevonden in de database, maar het heeft niet de juiste Associated datum wordt opgelost voor.
   Verbinding mislukt, en maakte de instellingen precies zoals je de tutorials hebt gedaan, en ik zet: Eerst is gemaakt van een FTP-gebruiker met de volgende instellingen:

   hostname: itzone000000.ilive.ro gebruiker: "[email protected]" password: *******

   Ik stel het ftp-protocol en de file en niets, ik nog steeds vasthouden aan die fout, alleen maar om te zeggen dat ze ofwel iPanel niet kunnen krijgen ....

   Kunt u oplossen bonding.

   dank u

   De port forwarding je gehoord? De firewall je gehoord? Als u router poort die door de toepassing WinSCP verbinding maken met de FTP-server te openen. Zie ook de Windows Firewall (of als u een ander geïnstalleerd) doen de haven van WinSCP niet blokkeren.
   Als je niet weet hoe je port forwarding te doen, schrijven in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: port forwarding, je voert en je zal de tutorial vinden. Als je router, schakelt u de firewall

   Bekijk Commentaar
   • tony Ze zei:

    Ik heb geprobeerd om de firewall en de antivirus-en vensters te schakelen en ik gaf af, ik zag er goed blochiaza niets dat ik geen rooter, maar een kabel van de RDS.
    Ik weet niet wat er zou kunnen blokkeren, zelfs nu kon ik het WinSCP FTP-verbinding niet doen, ik denk dat ik geef die niet vanochtend proberen om 10, zoals gisteren .... dat is het.
    Bedankt voor uw hulp.

    Bekijk Commentaar
 90. Anonymus Ze zei:

  Ik wil zien hoe je een website te maken met deze service .. omdat ik nooit begrepen hoe om te gaan met uw webhosting ..

  Bekijk Commentaar
 91. dany Ze zei:

  een zeer interessant ....http://www.youtube.com/watch?v=eqcmPJ-oVL0&feature=related een tutorial zou zeer welkom zijn

  Bekijk Commentaar
 92. antonio Ze zei:

  Hallo Cristi

  Wanneer u een tutorial en Google Addsense?
  Mijn vraag is hoe kunnen we geld krijgen van paypal account?

  Ik maakte mezelf een website, maar geen dag zal ik niet geven deze fout Fout OPRICHTING een database connectie, maar binnen een paar uur te halen, wat kan ik doen om zich te ontdoen van deze fout?

  Dank u.

  Bekijk Commentaar
  • AdrianGudus Ze zei:

   antonio:
   Hallo Cristi

   Wanneer u een tutorial en Google Addsense?
   Mijn vraag is hoe kunnen we geld krijgen van paypal account?

   Ik maakte mezelf een website, maar geen dag zal ik niet geven deze fout Fout OPRICHTING een database connectie, maar binnen een paar uur te halen, wat kan ik doen om zich te ontdoen van deze fout?

   Dank u.

   Schrijf in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: Hoe kan ik geld verdienen met een website met Google AdSense, het 1 maken van advertenties, druk op enter en je zal de tutorial vinden.

   Bekijk Commentaar
 93. Adrian-Antonio Ze zei:

  Hallo Cristi.

  Ik heb een groot probleem, ik zelf een website ilive na uw tutorial en alles wat ik schrijf gemaakt
  Fout bij de oprichting van een database connectie

  En alleen zij kunnen doen, en dit gebeurt elke dag voor werk en binding 4,5 uur dan na een paar uur en er
  Fout bij de oprichting van een database connectie

  Wat kan ik doen om zich te ontdoen van deze fout?

  Heel hartelijk bedankt.

  Bekijk Commentaar
 94. Ik heb een site gemaakt in Macromedia en wil om het te uploaden via ftp op ilive. 2 jaar had ik de site op een andere site te sturen en nu heb ik gedaan betaalde rekening ilive. Ik wil weten hoe de site (die aan de HTTP-adres, de host directory en de login en het wachtwoord op te schrijven) te uploaden.

  Bekijk Commentaar
 95. covimarius Ze zei:

  Hello! Ik ben in de rang-12 de handel profiel. Nu weer kregen we een klasse project, namelijk om onze kleding bedrijf te maken. Ik heb een website waar om producten te presenteren en wil graag de optie "winkelwagen", enz. verdedigen te maken. Waar ik een gratis website met deze opties zou kunnen maken? Ik heb geprobeerd om Ucoz maar moest betalen voor de "Packet trade" Ik denk dat het werd genoemd, die met het oog op de winkelwagen en alles gebruiken. Pretty please iemand mij helpen. Dank u.

  Bekijk Commentaar
  • AdrianGudus Ze zei:

   covimarius:
   Hello! Ik ben in de rang-12 de handel profiel. Nu weer kregen we een klasse project, namelijk om onze kleding bedrijf te maken. Ik heb een website waar om producten te presenteren en wil graag de optie "winkelwagen", enz. verdedigen te maken. Waar ik een gratis website met deze opties zou kunnen maken? Ik heb geprobeerd om Ucoz maar moest betalen voor de "Packet trade" Ik denk dat het werd genoemd, die met het oog op de winkelwagen en alles gebruiken. Pretty please iemand mij helpen. Dank u.

   Schrijf knap in het zoekvenster rechts bovenaan zwarte rand: hoe je een online winkel te maken, druk op enter en je zal de tutorial vinden.

   Bekijk Commentaar
 96. AnaAna Ze zei:

  Goedenavond!
  En ik probeer om een ​​site te maken, maar het probleem is dat ik niet begrijpen hoe.

  Een vriend maakte me gastheer voor RNT. (Webhosting.rnt.ro.) En ik en vergeleken het domein ik wilde.
  Ik kreeg van hem gewoon login en wachtwoord in om hier in te voeren: http://webhosting.rnt.ro . Ik toon mijn domeinnaam login en het lijkt: zztfoto.ro (bijvoorbeeld)
  Ik wil naar de website te maken met het adres http://www.zztfoto.ro maar weet niet hoe ...

  Ik zag dat de eerste stap is om te krijgen op de site Internet via FTP. Ik probeerde WinSCP, FileZilla en SmartFTP Client en niet gaan.
  In WinSCP vertelt me: "De gevraagde naam is geldig, maar geen datum van de gevraagde soort werd gevonden. Verbinding is mislukt. "
  In FilleZilla: "Aansluiting Poging mislukt met" EAI_NONAME - Noch nodename noch Servicenaam wordt verstrekt, of niet bekend. Kan geen verbinding maken met server "
  In SmarFTP: "Kan hostnaam op te lossen. Connect is mislukt. Fout = 0x80072af9 "

  Ik las ergens het zelfde probleem en hebben voorgesteld om een ​​port forwarding te doen, maar ik begrijp niet hoe dat het lijkt alleen voor dat op google maar ik wortel tutorials kabel ..
  Kunt u mij helpen pretty please? Dank je wel!

  Bekijk Commentaar
 97. AdrianGudus Ze zei:

  Voor AnaMaria: We hebben al een aantal afleveringen 6 over het maken van een site vanaf nul! Schrijf op in de rechterbovenhoek zoekvak: het creëren van de 3 website of u kunt zoeken op "Hoe een website te maken, de 3, WordPress, of hoe u uw site in 5 een minuut te maken" Je komt binnen en je zal de tutorial vinden .
  Lees Gerelateerde artikelen onder de tutorial sectie, daar titels aan andere tutorials die u kunt bereiken door te klikken op een van de titels in het rood.
  In die handleiding hierboven zei ik om te zoeken naar, om je probleem te bespreken.

  Bekijk Commentaar
 98. AnaAna Ze zei:

  Ik dank u voor uw interesse, maar ik keek goed naar de video en ik vond geen antwoord. En in de comments of beide.

  Het is heel simpel, ik ben niet de hostnaam costel.ro Ik zztfoto.ro, gebruikersnaam en wachtwoord Ik zet die worden aangeboden door RNT en ik ging naar bestand FTP-protocol, natuurlijk. Ik gaf opslaan (I memortat wachtwoord). Oke, geef me de login en het komende tweede fout: "De gevraagde naam is geldig en werd gevonden in de database, maar het heeft niet de juiste Associated datum wordt opgelost voor"

  Je nodig hebt om een ​​subdomein of andere manier te maken als u hebt gemaakt je x.videotutorial.ro dat een? Ga niet met de belangrijkste?

  Als de fout Heilige google zoeken, zult u merken dat het antwoord op deze vraag is erg populair, vooral op buitenlandse sites, dus als je een bredere respons zouden we allemaal erg dankbaar zou kunnen bieden.

  Bekijk Commentaar
 99. AnaAna Ze zei:

  en gerelateerd aan port forwarding, heb je een beetje boven je eerste opmerking die ik aangegeven dat ik zag, maar dat 'we niet begrijpen hoe je google voor die (en uw site) verschijnen alleen root tutorials maar ik suggereerde Ik heb kabel .. "

  Bekijk Commentaar
  • AdrianGudus Ze zei:

   AnaAna:
   en gerelateerd aan port forwarding, heb je een beetje boven je eerste opmerking die ik aangegeven dat ik zag, maar dat 'we niet begrijpen hoe je google voor die (en uw site) verschijnen alleen root tutorials maar ik suggereerde Ik heb kabel .. "

   Portforwarding is alleen nodig als u een router of modem. Meeste kans dat je geblokkeerd door Windows Firewall. Ga naar Configuratiescherm en uitschakelen. Ik zou gezegd hebben precies de stappen, maar wij hebben de details van Windows u gebruikt wordt u gegeven ....

   Bekijk Commentaar
 100. AdrianGudus Ze zei:

  Voor AnaAna: Portforwarding is alleen nodig als u een router of modem. Meeste kans dat je geblokkeerd door Windows Firewall. Ga naar Configuratiescherm en uitschakelen. Ik zou gezegd hebben precies de stappen, maar wij hebben de details van Windows u gebruikt wordt u gegeven ...

  Bekijk Commentaar
 101. AnaAna Ze zei:

  Ik zag dat u hebt opgegeven te zijn uitgeschakeld firewall zodat ik het uitgeschakeld voordat ik eerst comentariu.Daca zal u helpen: Ik heb Microsoft Windows XP Professional Service Pack Versie 2002 3.

  Bekijk Commentaar
 102. hallo .... Ik heb me geregistreerd versie gratis voor e-mail & web standaard FTP toegang Hosting, en stuurde me een activeringscode en een link naar redictionare pt activeren., ik klikte., heb ik de code en zegt dat "" 'is ongeldig of je hebt geen toestemming gekregen. Probeert u het later! Maar toestemming voor de koppeling en activeringscode die ik kreeg! wat gebeurt er met niet werkt??? wilde beantwoord.

  Bekijk Commentaar
 103. Mag ik reageren op mij dit jaar? please ... wat moet ik doen? Als u een andere code te sturen dat is niet geldig!

  Bekijk Commentaar
  • AdrianGudus Ze zei:

   mihay:
   Mag ik reageren op mij dit jaar? please ... wat moet ik doen? Als u een andere code te sturen dat is niet geldig!

   Wij zijn niet verantwoordelijk voor het goed of slecht fnctionare diensten die wij presenteren. We tonen u iets, krijg voor je, laten zien wat, hoe te gebruiken en wat is de rest van je en door degenen die bieden de service, op geen enkele manier tot ons en het is onze plicht om u te het probleem zelf op te lossen.
   Zoals u kunt zien, mijn collega ging perfect. Als je problemen hebt, gaan spelen op hun website en contact doos u kunt mailen of bellen ze (als ze een of andere manier telefoonnummer)
   Wij bieden niet de dienst enige zelfstudie presenteerde ik op het moment van plaatsen zelfstudie (maart 31 2011) werken allemaal goed!
   Goede dag en ik dank u voor het begrip

   Bekijk Commentaar
 104. Ik wil een tutorial te maken voor hoe je een website te maken met webhosting

  Bekijk Commentaar
 105. JA IS geïnteresseerd in het zien en deel 2 ZEER ZELFS MAR AZUTA

  Bekijk Commentaar
 106. Homorodean Ze zei:

  Sia gedaan een account? Ik wacht op dagen om bevestiging 5
  code ontvangen van de pick-up e-mail

  Bekijk Commentaar
 107. Hallo.

  En ik ondervonden hetzelfde probleem als ik de e-mail. Ik zeggen dat het de verkeerde code. Iedereen weet wat is het probleem?

  Bedankt.

  Bekijk Commentaar
 108. Homorodean Ze zei:

  Ik belde het bedrijf dat de 2 tijden eens gezegd geldt alleen voor degenen die direct of indirect contract mee door vertegenwoordigers (zakenwijk etc) en 2 van tijd om een ​​probleem op te lossen in 24 uur en ontvang een maar kreeg geen respons na 48 uur :))

  Bekijk Commentaar
 109. Toen ik mijn verstand zegt me: Registratie van nieuwe gebruikers gratis iLive is tijdelijk opgeschort. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.
  Het zal openen?

  Bekijk Commentaar
 110. volgeling

  Bekijk Commentaar
 111. U heeft een geweldige job en ik hou van FF en ik verwacht veel verder ccest gratuit.Cum implementeren van een hosting site zoveel mrs

  Bekijk Commentaar
 112. Ja, we willen verder tutorials over dit bedrijf iLink, dank op voorhand ...

  Bekijk Commentaar
 113. redox9 Ze zei:

  Helaas is het bedrijf niet langer iLink

  Bekijk Commentaar
 114. iLINK RDS .. SO DOWN BY DEFAULT WEBSITE EN BIEDEN NIET MEER GELDIG

  Bekijk Commentaar
 115. Cristian Ze zei:

  Eerlijk gezegd ben ik erg geïnteresseerd, dat ik echt een site wilt goede marteling me maak voor een tijdje, denk totul.Cred als een goed idee om je op te krijgen ..
  Dank je ..

  Bekijk Commentaar
 116. Ja, maar een dedicated IP's veiliger, het is gratis dus wat overeenkomt met de primaire behoefte, als je zekerheid en bekendheid nodig in Google, die gratis is niet meer interessant wordt.

  Bekijk Commentaar
 117. metin2 Ze zei:

  Er is geen maken

  Bekijk Commentaar
 118. Tudorel Ze zei:

  Ik wil u bedanken, want met uw hulp slaagde ik erin om te bloggen voor gratis, om het vastleggen van desktop en videotutoriale blogpost maken en een forum en op mijn pc die ik verbonden aan de blog.
  Ik ben ervan overtuigd dat het voor anderen die zij beheren de mijne met jou niets betekent, maar ik denk dat er mensen zijn die iets willen doen in je vrije tijd te leren en dank u voor wat maakt het weer.
  Mijn vraag is als je een videotutorial over hoe ze nu kunnen zetten mijn forum op een gratis hosting pc als er zoiets kan maken, want ik ben niet geïnteresseerd bezoekers op mijn blog, maar doe het in het belang van het kennen hoe dat te doen en te hebben.
  Het zou de laatste stap die ik heb gedaan in de bloghingului en ik willen gaan door het stap voor stap en met jou natuurlijk of en wanneer je tijd hebt.
  Als er mensen geïnteresseerd zijn om iets te zien gaat u met JA beantwoordt en je niet wilt reageren, omdat deze geweldige mensen verliezen hun tijd alleen voor mij.
  Dank u.

  Bekijk Commentaar
 119. Ik wil weten hoe de site te vullen.

  Bekijk Commentaar
 120. Christianne Ze zei:

  Hallo,
  Eerst wil u feliciteren. werken ze hier in te dienen, keep up the good work! Het tweede aspect voor degenen bedrijven waar werknemers hebben streaming video / audio-cut, is er een mogelijkheid om video's te downloaden van u? en zo ja, zou een idee insert clip download knop net onder zijn.

  Bekijk Commentaar
 121. Catalin Ze zei:

  Ik denk dat je moe bent van harte gefeliciteerd anyway'll meer te halen heb ... en mij! Ik hoop en denk dat het het beste om de rest van de tutorials in de serie te doen en dat is omdat er veel kinderen die zal ze kunnen gebruiken en hen de aanzet zal geven om door te gaan om te studeren en misschien later zelfs om te oefenen in het veld ... wat is het nuttiger dat u in staat om hen zal zijn!

  Bekijk Commentaar

andere referenties

 1. [...] De andere of zijn niet in staat om de taak vrij geweest. Voor degenen die niet hebben gezien de eerste les "1 GB hosting, domeinregistratie, e-mail, allemaal gratis en in één account", adviseer ik om het te doen voordat u deze handleiding te starten, dus we zullen redden [...]

  Bekijk Commentaar

gezichtspunt

*