Achtergrond wazig beeld blik pro met Google Camera

Google Camera is een applicatie die tot voor kort werd alleen gevonden op telefoons en tablets Nexus en GPE (Google Play Experience). Google Nu Camera is vrij beschikbaar voor iedereen en biedt Android-gebruikers nieuwe functies.
Photo Sphere - functie die ons helpt om een ​​bol 360 graden horizontaal en verticaal om ons heen te maken.
Panorama - stelt ons in staat om meerdere afbeeldingen in een royaal landschap te plakken, dat normaal gesproken geen enkele afbeelding zou zijn opgenomen.
Vage Achtergrond - is naar mijn mening het meest interessant, omdat het gemakkelijk te doen is en het resultaat op elk apparaat kan worden bekeken. De onscherpe achtergrondfunctie doet precies dat, het vervaagt de achtergrond voor een professionele uitstraling. Het onderwerp staat geïsoleerd en de foto ziet eruit alsof deze met een veel duurder apparaat is gemaakt.
Aandacht.
Op het eerste gezicht zou lulti denken dat Google geen camera-instellingen, esta voor het team dat op de app werkte besloot knop diep genoeg instellingen te begraven. Zie de tutorial over hoe je de instellingen te krijgen.
Google kamer is gratis en kan op elk Android-toestel worden geïnstalleerd.
bijwerken
De app werkt met Android-apparaten versie 4.4 tote of hoger.
Download Google Camera - Google Play StoreRelated TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. Razvan Stanescu zei hij

  Hoi Cristi, ik weet over het onderwerp en ik vraag niet om het sucze.

  Maar je hebt een fout in plugin en capcha .. ik ga 's nachts .. en ik graag uw tutorials te luisteren.

  Maar gisteren avond in 3 ex: 10 naar 3: 40 Ik utut de site te gaan ..

  . Dank je.

  • Je kon geen toegang tot de site videotutorial.ro helemaal niet, of je kan een reactie te plaatsen.
   Geef me wat details.

   • Razvan Stanescu zei hij

    Nee, ik kon geen toegang tot de site .. en dit gebeurt een paar dagen en dua herstelt ..

    Reacties niet verlaten in het algemeen.

    Bijvoorbeeld, bij het invoeren van normaal .. https://videotutorial.ro/ er verschijnt een fout ... van "en capcha" Ik weet het niet precies meer .. de volgende keer zal ik de fout kopiëren als het opnieuw gebeurt, en ik zal het hier plaatsen 🙂

    • Razvan Stanescu zei hij

     Hetzelfde probleem Cristi ... Ik weet het niet, probeer een andere captcha-plug-in ... Dit is eenvoudig en goed ... maar het geeft een foutmelding van wat ik zie ...
     Waarschuwing: session_start (): de sessie-id is te lang of bevat ongeldige tekens, geldige tekens zijn az, AZ, 0-9 en '-' in / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- voor-wordpress / si-captcha.php op regel 913

 2. Ik sta te krijgen in playstore ik allwiew tablet

 3. Daniel zei hij

  En ik krijg dat erroare is eigenlijk witte pagina en schrijf dit:

  Waarschuwing: session_start (): de sessie-id is te lang of bevat ongeldige tekens, geldige tekens zijn az, AZ, 0-9 en '-' in / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- voor-wordpress / si-captcha.php op regel 913

  Na vele refreshuri nauwelijks lopen.

 4. Rais zei hij

  Elk klein ding zou installeren op een telefoon foto's nog erger worden, dus ik zie niet in wat worstelingen alle fabrikanten om elke telefoon trucs te zetten? Alleen plausibele reden zou kunnen dragen in de fout naïeve koper die heeft geen idee dat de telefoon kan niet en geen van beide kan fatsoenlijke foto's te maken.

  • Een beroemde fotograaf zei ooit "De beste camera is degene die je bij je hebt!".
   Niet iedereen heeft een krachtige machine en niet iedereen geeft aan de DSLR overal.
   Niet slecht voor een paar foto's met een telefoon te krijgen. Zijn geen goede herinneringen aan het plezier dat je later opnieuw te beleven.

 5. Manaila catalin zei hij

  Allview p4 niet op duo

 6. calin zei hij

  Cristi je vergat te vermelden dat het niet compatibel applicatie voor alle Android-telefoons en tablets.
  en oftopic: wo ik ga videtutorial wanneer u toegang tot de site te krijgen via Romtelecom net Ik gebruik google chrome

  • 1. Ik noemde in een update van de tekst gaat gewoon op 4.4 en dan heb ik getest op twee verschillende telefoons (Nexus en Galaxy Note 4 3) en ik veronderstelde dat het zou werken op elke Android.
   2. Bedankt voor de informatie.

 7. florijn zei hij

  Helaas is de melkweg s2 i9100 niet compatibel is: (

 8. Valentin zei hij

  De samsung galaxy plus s2 niet werken.

 9. Mihai zei hij

  Het werkt niet op de HTC One S ... Je vergat te vermelden dat alleen degenen zonder Sense en TouchWiz werken.

  • Voor het bereiken van deze tutorial ik de applicatie getest en het werkte op Nexus 4 (uiteraard), maar de Samsung Galaxy Note 3.
   Helaas heb ik net besefte na het posten van de tutorial als de Google camera gaat op elke Android-telefoon mits je Android-versie 4.4 of ouder. Ik verklaarde dit in tekst, in een update geplaatst op 5 minuten na het posten van de tutorial.

 10. Costelina zei hij

  Ik voer deze site IE8 bevriest gewoon waarom?

 11. florijn zei hij

  Cristi, een andere camera app die werkt voor alle telefoons die Android 4.4 weten?

 12. George zei hij

  Cristi maar wanneer je begint en een reeks tutorial over Windows Phone????? die steeds meer kans om Windows Phone enkel over android? we die andere telefoons kunnen niet tutorials ontvangen??

 13. GEORGE zei hij

  Cristi kan beginnen een reeks ttitoriale voor de Windows Phone en Roemenië zijn er genoeg die

 14. FaqyaK zei hij

  Ik denk dat deze "boke" -optie veel mensen zouden moeten gebruiken.
  Voorbeeld: laten we zeggen dat iemand een "selfie" maakt (uiteraard) die in de afbeeldingen vaak andere onaangename elementen bevat, enz. Enz.

 15. Super soepele toepassing, maar hebben geen idee zal compatibel en Jelly Bean zijn? Het zou heel mooi zijn compatibel met andere versies van Android te zijn. Momenteel alleen 1 of 2% van alle Android-apparaten geïnstalleerd KitKat. Ik heb de Android apk 4.2.2 gedownload en geeft me fout wanneer ik probeer om het te openen.

  • Adrian Gudus zei hij

   Bron die u op de hoogte van het percentage van gebruikers die Android 4.4 gebruikt u verkeerd ingelicht!

 16. cristi zei hij

  "Christus is verrezen" en een goede gezondheid voor het "Videotutorial.ro" team en voor hun supporters.

 17. Caesar zei hij

  We tog als je een tutorial over dit programma kan maken http://www.youtube.com/watch?v=pW9-myaVhLA

  en over het programma. http://www.youtube.com/watch?v=a2AGRYwyUqU

 18. Robert Jumbo zei hij

  Een derde toepassing voor de camera en snap camera die u hier kunt downloaden:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2608625.
  Het is gemaakt van Lenevo en is heel lovenswaardig, het is het proberen waard.
  Fijne feestdagen.

 19. Octavian zei hij

  Cristi Hoe kan ik de android nexus 4 4.3 niet te registreren op dat moment belde ik dat geen plus geen nee zie de veelgestelde Called lijst. telefoon? dat ik om ze te verwijderen vervolgens handmatig nadat iemand bellen.

 20. donker zei hij

  Ik heb de AfterFocus-applicatie geprobeerd ... Het ziet er best goed uit, dan niets ...

 21. florijn zei hij

  weet niet of je hetzelfde doen, maar op mijn nexus 4 bij gebruik van de camera, plotseling de telefoon opnieuw wordt opgestart

 22. gherghisan.nelu zei hij

  Goede Cristi.Fii neem dan zo vriendelijk. Ik heb een nexus met CyanogenMod 5 11, kostuum elementalx kernel en herstel. Ik heb geprobeerd om een ​​boot animatie fleshiuesc wanneer de batterij van de telefoon was gewoon 8 procent maar werd in rekening worden gebracht. Toen ik moest geven het systeem opnieuw opstarten gesloten en nooit openen iets. Ik verliet de drukke uren, probeerde ik verschillende combinaties van toetsen om het volume omhoog, volume omlaag en powe Botton en niets. Geef me een oplossing. Dank u.

  • poldac zei hij

   hoi, kan je niets doen, je moet naar een dienst, ik heb een samsung s gebeurde zo vooruit

   • gherghisan.nelu zei hij

    Bedankt voor het antwoord en advies. Ik begrijp dat u opgelost? Wat de service mensen die hebben? Nogmaals bedankt.

    • poldac zei hij

     Ja, de telefoon is weer functioneel, herschreef de boot partitie en ik installeerde een firmware Cosmote.

     • gherghisan.nelu zei hij

      Bedankt voor advies en hoop. Nu gaan we naar me service.Tine geluk.

  • poldac zei hij

   Ik denk dat je al weet dat de reparatie wordt betaald, zelfs als de telefoon is onder garantie omdat je een custom firmware op el.succes

   • gherghisan.nelu zei hij

    Bedankt voor de informatie en aanmoediging. De servicemedewerkers hebben me al verteld dat ze hebben geprobeerd de opstartpartitie te herschrijven en dat de telefoon niet meewerkt. Ze zullen het vandaag opnieuw proberen. Ze vertelden me ook over een extreme maar veel gecompliceerder oplossing. Herschrijven j… Ik weet niet wat ik de term die ze gebruikten niet begreep. Als ik vandaag nog steeds niets oplost, hebben ze me aangemoedigd om het naar de VS te sturen naar de vriend die het voor mij heeft gekocht en om te profiteren van het feit dat het nog steeds onder de garantie valt. De mensen van de dienst vertelden me dat het feit dat ik CM11 erop heb geïnstalleerd nergens invloed op heeft, omdat het toch niet opengaat. Nogmaals bedankt.

    • poldac zei hij

     Ik zou u adviseren om te zoeken voor lg geautoriseerde service waarschijnlijk zou hem mijn telefoon slagen repare.Si een week doorgebracht in een hoek van de straat dienst zonder repare.Intr het je echt kost een beetje meer, maar oplossen

     • gherghisan.nelu zei hij

      Hartelijk dank voor het advies. Ik zie nu waarom mensen zeggen dat de service die ik nam en dan proberen om lg Galati dienst. Weet je hoeveel ik waardeer de hulp die u mij hebt gegeven.

  • Anderson zei hij

   Ik weet niet waarom je CyanogenMod 11 flitste, welke officiële firmware was niet goed? waarom heb je niet-officiële firmware op die telefoon gestart? Ik raad de niet-officiële firmware van de fabrikant NIET AAN !!!!! Nu moet je door de services lopen die je gebruikt na alle slimme op de forums ("voeg Mr. cyanogenmod firmware in, root het dat beter werkt dan het origineel" pff verdomme kijk wat ze zeggen) dit gebeurt wanneer je hebt niets te doen en je bent niet zeker van de ROM.
   Hoe heb je iphone en nu breng ik Android naar iOS te vervangen, dus je deed. Je zet de originele rom cyaan over alle android was en ala, maar onder een andere look.

 23. Octavian zei hij

  Ik heb een nieuwe nexus 4 die ik in de winkel koop en het wordt geleverd met de basis Android 4.3 geïnstalleerd en ik heb het niet bijgewerkt en ik wil het niet rooten of andere onzin omdat het heel goed werkt en dus met de Android die het heeft, gebruik ik de camera foto en herstart niet en stoort me helemaal niet, de batterij moet strikt 2:45 min worden opgeladen en 99% zijn en mijn batterij 7-10 dagen behouden als ik gewoon praat, en ik ben tevreden, het is mooi, solide, ik heb tenminste toch grote mijnen, soms voel ik me ongemakkelijk bij het aanraken van de linkerbovenhoek, dus als je kleine mijnen hebt, moet je beide mijnen gebruiken om het te gebruiken….

 24. Viorel zei hij

  Hallo en bedankt voor de duizenden tutorials die je maakt!
  Ik weet dat ik totaal off-topic ben, maar ik moet je zeggen dat ik ongeveer een week lang elke keer dat ik de videotutorial.ro-site (Mozilla en Chrome) probeer te openen, de volgende informatie krijg: "Niet gevonden, fout 404
  De pagina die u zoekt, bestaat niet meer. Misschien kunt u teruggaan naar de homepage van de site en kijken of u kunt vinden wat u zoekt. Of u kunt proberen het te vinden met de onderstaande informatie. " Ik probeer toegang te krijgen tot de site in het VK, als het er op welke manier dan ook toe doet, is dit de enige site waar ik problemen mee heb.
  Ik zou graag willen weten of het van u of van mijn laptop, wil ik zeggen dat mijn netto snelheid is echt goed en ik heb geen problemen op andere sites.

  • Octavian zei hij

   Viorel proberen firefox en google chrome dezinzstalezi volledig en opnieuw te installeren en installeer adobe flash player weer en voeg je kunt een reiniging met CCleaner doen.

 25. Rares zei hij

  Zo ziet het eruit als ik me nu wil vergezellen: Waarschuwing: session_start (): De sessie-id is te lang of bevat ongeldige tekens, geldige tekens zijn az, AZ, 0-9 en '-' in / home / videotutorial / public_html /wp-content/plugins/si-captcha-for-wordpress/si-captcha.php online 913
  Als ik op google "videotutorial" schrijf en het eerste resultaat invoert, werkt het zonder problemen, maar als ik in de adresbalk "videotutorial.ro" schrijf, wordt dat bericht weergegeven, net van romtelecom en Windows 7 Home Premium SP1 32-bit

 26. alex zei hij

  Cristi, Adrian klok om reacties is een uur achter. Tenminste, dat zag ik.

 27. Samsung GT _S 7710. Android 4.1.2. Google is niet compatibel kamer. het zegt dat de winkel

  • Adrian Gudus zei hij

   lees de volgende keer de tekst boven de tutorial! Schrijf daar wat en hoe of waarom ...

  • Google de camera draait op apparaten die Android 4.4 Kitkat hebben. Dit werd gezegd in de tekst hierboven tutorial in eerdere opmerkingen.

 28. Gica zei hij

  De Allview p5 quad gaat, zegt het apparaat niet compatibel is.

  • Marius zei hij

   "Als u …… bent, kunt u met het juiste medicijn op uw plaats worden gezet!" Is het echt zo moeilijk om in ieder geval de laatste opmerking te lezen als je niet de hele tutorialpresentatie leest?

 29. ciprian zei hij

  Hallo . Ik ben een beginner in fotografie en ik lees meer over fotografie… sommige dingen begrijp ik niet zo goed, aangezien deze "stijl" van bokeh-effect mijn aandacht trok. afgezien van wat je ons hebt gepresenteerd ... als ik geen dslr heb, kan ik dit effect dan krijgen met een Fujifilm Finepix S8600, 16 MP camera?

 30. Waarom niet naar de s7edge downloaden?

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.