Gratis apps, hoe te installeren of verwijderen van alle software met een enkele klik - video tutorial

Hallo vrienden, de volgende video tutorial zal ik een zeer sterke software waarmee u uw favoriete software alles in één keer kunt installeren presenteren, hoorde je het goed, kunt u meer software tegelijk te installeren.
De software wonderkind heet gratis Apps en kan ons helpen bespaart een hoop tijd, het kan zelfs de nieuwste versies van de software die u hebt geïnstalleerd te installeren, kunnen wij u helpen een aantal software te verwijderen met slechts een paar klikken en dan hij vertelt ons dat af en toe Giveaway (commerciële software gratis aangeboden), verscheen ook.
Ik ben er zeker van dat je meteen deze software zal hechten, zal het nuttig zijn vooral na een herinstallatie van windows als we weten allemaal hoe lang moet ik verliezen aan al onze favoriete software te installeren.
Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Veel plezier!
door Cristian Cismaru


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. pc1990 zei hij

  Goede paarden meestal niet gratis.Bravo jongens lad maar ik tutorial die hen allen overtreft. Bravo videotutorial.ro

  • daniel zei hij

   sal, felicitaties aan alle tutorials maakt uw werk een notitie 10 +!
   Ik wil graag indien mogelijk een videotutorial over hoe u dizinstaleza / installeren van drivers videokaart als je geen software te weten nodig, en ook om mij te bellen als u het stuurprogramma bijgewerkt op de website van de fabrikant kunt downloaden (in mijn geval NVIDIA) en ik kan driver installeren over je al hebt de PC?
   kijken uit naar een video / response, een suggestie!

   • daniel:
    sal, felicitaties aan alle tutorials maakt uw werk een notitie 10 +!
    Ik wil graag indien mogelijk een videotutorial over hoe u dizinstaleza / installeren van drivers videokaart als je geen software te weten nodig, en ook om mij te bellen als u het stuurprogramma bijgewerkt op de website van de fabrikant kunt downloaden (in mijn geval NVIDIA) en ik kan driver installeren over je al hebt de PC?
    kijken uit naar een video / response, een suggestie!

    Voordat normale verwijderen van de oude driver, installeer dan de nieuwe bestuurder, indien nodig herstart moet weggeven.
    Vaak drivers kunnen worden geïnstalleerd en over, maar niet aanbevolen.
    Het is het veiligst om de oude driver voor verwijderen.

 2. Er naar voor een dergelijk programma.

 3. moshulescu zei hij

  groet
  Proficiat voor deze les - acht ik zeer nuttig en noodzakelijk is.
  Vraag: iets dergelijks, maar detecteert de componenten van het systeem - brengt de meest geschikte drivers en installeer ze op het net, vinden we?

  eerbiedig
  moshulescu

  • Francisc zei hij

   moshulescu: Hallo
   Proficiat voor deze tutorial - vind ik erg nuttig en nodig.
   Vraag: iets dergelijks, maar detecteert de componenten van het systeem - brengt de meest geschikte drivers en installeer ze op het net, vinden we met respect?
   moshulescu

   - Je moet iets als: PC Updater, Driver Genius, Driver of Driver Scanner MGIC - al deze software zijn uitzonderlijk, maar ze zijn allemaal in licentie.
   - Vrij als Corel, een software die uw pc scant om te "zien" wat componenten bestaan, dan kan de bestuurder downloadarii componenten die hij ontdekte. Er zou vrij en DriverMax zijn. Of zijn andere vrije software, maar ik weet het niet.
   Good luck!

 4. Hoe cool is dit ... Bravo tutorial heb een zeer goede baan, gefeliciteerd! Maar ik heb een probleem ik heb Mozilla Firefox en IE Beta 4 9, installeerde ik ze allebei een dua andere ... in de eerste dagen gingen ze beiden heel goed zonder enige problemen, maar na het verlijmen 2 3 dagen niet werken of geen instellingen en ik heb niet gewoon downloaden locatie (desktop) en ga zo maar door Mozilla vertelt me ​​dat het komt door een verbinding of firewall (ik heb het ingeschakeld op de Windows 7) en de IE 9 alles wat ik doe gewoon niet niet zeggen begint homepage of indien zoek ik in de adresbalk hetzelfde lege pagina wit met geen woorden! Gebruik nu Google Chrome en Mozilla mis gaat en IE werken niet (alle drie zijn nu geïnstalleerd) ..... Ajutatima alsjeblieft!

  • Francisc zei hij

   BGD: Dat is een goede tutorial die ... Bravo, maken een zeer goede baan, gefeliciteerd! Maar ik heb een probleem ik heb Mozilla Firefox en IE Beta 4 9, installeerde ik ze allebei een dua andere ... in de eerste dagen gingen ze beiden heel goed zonder enige problemen, maar na het verlijmen 2 3 dagen niet werken of geen instellingen en ik heb niet gewoon downloaden locatie (desktop) en ga zo maar door Mozilla vertelt me ​​dat het komt door een verbinding of firewall (ik heb het ingeschakeld op de Windows 7) en de IE 9 alles wat ik doe gewoon niet niet zeggen begint homepage of indien zoek ik in de adresbalk hetzelfde lege pagina wit met geen woorden! Gebruik nu Google Chrome en Mozilla mis gaat en IE werken niet (alle drie zijn nu geïnstalleerd) ..... Ajutatima alsjeblieft!

   Die zowel in Beta-versie ben ik nog niet erg stabiel. Daarom moeilijk om het probleem te raden. Probeer het volgende:
   - Verwijder de twee browsers met problemen;
   - Clean registry (bijvoorbeeld met CCleaner.);
   - Opnieuw installeren Dan browsers.
   Ik denk dat door dit krijg je de beste resultaten te doen. Iets anders zou gewoon "patch". In het algemeen bij het gebruik van beta-versies en als je problemen tegenkomt, de beste oplossing is om opnieuw te installeren (vanuit elk programma beschikbaar).
   Good luck!

   • Francisc:
    Die zowel in Beta-versie ben ik nog niet erg stabiel. Daarom moeilijk om het probleem te raden. Probeer het volgende:
    - Verwijder de twee browsers met problemen;
    - Clean registry (bijvoorbeeld met CCleaner.);
    - Opnieuw installeren Dan browsers.
    Ik denk dat door dit krijg je de beste resultaten te doen. Iets anders zou gewoon "patch". In het algemeen bij het gebruik van beta-versies en als je problemen tegenkomt, de beste oplossing is om opnieuw te installeren (vanuit elk programma beschikbaar).
    Good luck!

    Ik probeerde revouninstal en nog steeds niet werkt ... Weet niet wat om ze te maken ....

    • Francisc zei hij

     BGD:
     Ik probeerde revouninstal en nog steeds niet werkt ... Weet niet wat om ze te maken ....

     - Kan een beveiligingssoftware (firewall, HIPS) blokkeren. Heeft u ThreatFire? Misschien is dat te wijten. Ik niet weet. Controleer en je firewall-regels in Windows 7.

     - Om te verwijderen van Internet Explorer 9 lezen hier:
     "Http :/ / www.stealthsettings.com / internet-explorer-9-noutati-si-dezinstalare.html"

     - Om Mozilla Firefox Beta 4 verwijderen eenvoudige Add / Remove programma. Probeer om alle tracks te vinden en ze handmatig te verwijderen:
     a) de Register-editor (HKEY_CURRENT_USER, HKEY_LOCAL_MACHINE en HKEY_USERS).
     b) Application Data (je moet instellen om verborgen bestanden te zien)
     Na deze, probeer het opnieuw.

     - Kan elke adware / spyware - scans:
     a) Dr.Web CureIt! 6.00.4 - neem het van hier "http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Dr-WEB-CureIt.shtml"
     b) Malwarebytes 'Anti-Malware 1.46 - neem het van hier "http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Malwarebytes-Anti-Malware.shtml"

 5. Francisc zei hij

  Ja. Interessant. Ik heb nog liever te installeren zonder de "tussenpersoon" programma's die ik nodig. Ik wil die programma's te nemen om "hun moeder, thuis" (uiteraard in gevallen waar mogelijk). Dan beveiligingssoftware (antivirus / firewall of suite) liever installeren zonder aansluiting op het net (net na de installatie haak netul voor updates - en natuurlijk zijn er uitzonderingen op dat er verschillende programma's die alleen in verband kan worden geïnstalleerd netwerk).
  Maar het is erg handig voor degenen die haast.
  Een waarschuwing over de mogelijke werkbalken die programma's voorgesteld voor de installatie kan bevatten:
  - Na eerst de "http://www.freenew.net/#none" lees onderin het venster annotaties; zijn zeer belangrijk; bijvoorbeeld: "*" in de voorkant van een aantal programma's betekent dat ze werkbalken, etc. bevatten

 6. onnozele hals zei hij

  Zeer goede tutorial. Iets dergelijks is en Ninite.com

 7. Octav zei hij

  indien mogelijk een tutorial video HijackThis?

  • Francisc zei hij

   Octav: Indien mogelijk een tutorial video HijackThis?

   Ik weet niet wat ik zou kunnen helpen een videotutorial met Trend Micro HijackThis. Het is een diagnostisch programma voor de PC en belangrijke interpretatie van het resultaat wordt weergegeven na het uitvoeren van het (laat zien wat en waar pc die via de sporen na het verwijderen van programma's, enz. loopt.). De resultaten variëren van geval tot geval. Een schijnbare onregelmatigheden leidde de "log" van het display en kan repareren. Het is niet algemeen geldig, kan niet een regel dat elk probleem kan oplossen.
   Hoe dan ook, misschien doen ze een tutorial, maar tot dan het niet gebruiken zonder de hulp van een persoon erkend (tenzij je bent zo'n persoon die je een of andere manier dan is alles wat ik gezegd valt - maar in dit geval heb je moet een tutorial) ..

   • Octav zei hij

    Francisc:
    Ik weet niet wat ik zou kunnen helpen een videotutorial met Trend Micro HijackThis. Het is een diagnostisch programma voor de PC en belangrijke interpretatie van het resultaat wordt weergegeven na het uitvoeren van het (laat zien wat en waar pc die via de sporen na het verwijderen van programma's, enz. loopt.). De resultaten variëren van geval tot geval. Een schijnbare onregelmatigheden leidde de "log" van het display en kan repareren. Het is niet algemeen geldig, kan niet een regel dat elk probleem kan oplossen.
    Hoe dan ook, misschien doen ze een tutorial, maar tot dan het niet gebruiken zonder de hulp van een persoon erkend (tenzij je bent zo'n persoon die je een of andere manier dan is alles wat ik gezegd valt - maar in dit geval heb je moet een tutorial) ..

    Ma tot bezorgdheid, want het is een beetje anders en coplicat het hem ...

    Francisc:
    Ik weet niet wat ik zou kunnen helpen een videotutorial met Trend Micro HijackThis. Het is een diagnostisch programma voor de PC en belangrijke interpretatie van het resultaat wordt weergegeven na het uitvoeren van het (laat zien wat en waar pc die via de sporen na het verwijderen van programma's, enz. loopt.). De resultaten variëren van geval tot geval. Een schijnbare onregelmatigheden leidde de "log" van het display en kan repareren. Het is niet algemeen geldig, kan niet een regel dat elk probleem kan oplossen.
    Hoe dan ook, misschien doen ze een tutorial, maar tot dan het niet gebruiken zonder de hulp van een persoon erkend (tenzij je bent zo'n persoon die je een of andere manier dan is alles wat ik gezegd valt - maar in dit geval heb je moet een tutorial) ..

    Ze is een beetje meer speciale belangen deed hem ...

    • Francisc zei hij

     Octav:
     Ma tot bezorgdheid, want het is een beetje anders en coplicat het hem ...
     Ze is een beetje meer speciale belangen deed hem ...

     Liever dan sterven cuiozitate up zal een tutorial zijn, lees hier:
     "Http :/ / www.netsecinteractive.ro / blog / HijackThis-anti-spyware-inteligent.html"
     si
     "Http :/ / blogger-warning.blogspot.com/2010/08/analiza-unui-log-hijack-this.html"
     si
     “http://devirusare.com/2010/04/23/hijackthis-2-0-4-final-devirusare-pc-gratuit/”
     si
     "Http :/ / cornelcaruntu.blogspot.com / 2010 / 05 / ce-este-hijackthis-si-ce-putem-face-cu.html"
     U aankomt. Spor te lezen.

 8. egasus08 zei hij

  weet niet wat de fix je kwam met deze tutorial. Nu ga ik op zoek naar Adonai dat wat je moet mijn les te redden van Mozilla addons en dan ga ik naar Windows opnieuw te installeren en ik ben van plan om niñito gebruiken dat je een tutorial hebt gedaan, maar verlossing van schuld en u met deze super zelfstudie

 9. surfer zei hij

  Goed klein programma, maar in tegenstelling tot Ninite het lijkt alsof het installeert en toolbarurile je kwam met een aantal programma's ...

  • Francisc zei hij

   surfer: Leuke kleine programma, maar in tegenstelling tot Ninite het lijkt alsof het installeert en toolbarurile je kwam met een aantal programma's ...

   Ja, het is "gezond" te Ninite gebruiken. Ik hierboven mening over een dergelijk programma belicht, maar als ik iets wat ik kies en ik Ninite gewoon omdat: Ik citeer uit de site: "Nee werkbalken of junk. Geen Klikken Volgende. Alleen de apps die je wilt, snel. "

  • sumomanu zei hij

   surfer: Leuke kleine programma, maar in tegenstelling tot Ninite het lijkt alsof het installeert en toolbarurile je kwam met een aantal programma's ...

   het

 10. Ionel zei hij

  Bravo!
  Zeer goede app!

 11. edy132 zei hij

  Ik heb een voorstel voor u Cristi, Adrian, Bobby en de anderen zo mogelijk om een ​​videotutorial te maken over hoe we de opties voor dat wanneer u op 'rechts klikken' op de dekstop of map verschijnen kunt veranderen neem omdat ik niet weet hoe te veranderen of als zelfs mogelijk.

  • florijn zei hij

   BGD: Dat is een goede tutorial die ... Bravo, maken een zeer goede baan, gefeliciteerd! Maar ik heb een probleem ik heb Mozilla Firefox en IE Beta 4 9, installeerde ik ze allebei een dua andere ... in de eerste dagen gingen ze beiden heel goed zonder enige problemen, maar na het verlijmen 2 3 dagen niet werken of geen instellingen en ik heb niet gewoon downloaden locatie (desktop) en ga zo maar door Mozilla vertelt me ​​dat het komt door een verbinding of firewall (ik heb het ingeschakeld op de Windows 7) en de IE 9 alles wat ik doe gewoon niet niet zeggen begint homepage of indien zoek ik in de adresbalk hetzelfde lege pagina wit met geen woorden! Gebruik nu Google Chrome en Mozilla mis gaat en IE werken niet (alle drie zijn nu geïnstalleerd) ..... Ajutatima alsjeblieft!

   Je probeerde ip adres te zien? zien of alle cijfers er overeenkomen met wat je weet dat je [als we wisten natuurlijk] Vertel me als je rechtstreeks of via een router worden aangesloten

 12. florijn zei hij

  Zeer goede tutorial Christus. Gefeliciteerd en veel geluk [s]!

 13. sumomanu zei hij

  goed, maar ik geïnstalleerd Ask Werkbalk tijdens de installatie controleren het al

 14. gyany zei hij

  bravo voor tutorial.intradevar installeert en toolbaruri, vraag de exemplu.felicitari.

 15. hij lag zei hij

  Het is de beste tutorial die ik keek op videotutorial.ro
  Opmerking 10.

 16. Alexandru zei hij

  Ik vind het heel nuttig gelijk blijven niet 13 duizenden uren te installeren elkaar niet kennen voor het verwijderen van programma's die Cami Trebe etc.
  Dank u zei is het zeer nuttig om een ​​Windows-installatie en ook zeer snel.

 17. calin zei hij

  van de Ninite beste programelu dit? wachten op antwoord van adi ms kristal of verwachte

  • Francisc zei hij

   calin: Ninite programelu beste van maken? wachten op antwoord van adi ms kristal of verwachte

   Als je leest eerdere opmerkingen zal het antwoord op uw vraag vinden. Hoewel ik geen gebruik van dergelijke procedures, zouden medewerkers waarderen meer Ninite.
   Dat heb je niet van te wachten reactie "van Christus of adi" maar je al hebt beantwoord ...

 18. OSIRIS zei hij

  Prachtig, Thanks a lot!

 19. tunadco zei hij

  Alsjeblieft, lamuritima en me waar aplicatia.Si opent een nieuw verzoek: andere software naast die getoond mag niet worden kijken istala.Ma zoals BS player au.Va geen dank!

 20. Donder zei hij

  .... AVG detecteert het virus applicatie

 21. Adrian zei hij

  Gefeliciteerd! Zeer goede tutorial! Verlicht mij, alsjeblieft, zo u wilt, in dit nummer: Ik heb de computer een aantal programma's die niet worden gevonden in de lijst met geïnstalleerde applicatie freeapps.Mi hebben deze toepassing in het achterhoofd gemaakt, maar weet niet hoe toe te voegen, indien mogelijk uiteraard mijn programma's die niet in de "inventaris" van de applicatie, en je per se wilt om ze te installeren! Dus hoe kan ik mijn programma's toevoegen in mylist? Help me please! Thanks a lot, en nogmaals, gefeliciteerd!

 22. Adrian zei hij

  maak een tutorial over het softwarepakket AVS editor behagen. Menigte

 23. cryssty zei hij

  Salutare.Mi brak hdd.un Maxtor sata.Am 250GB heb een samsung alle sata.Am verandering van de hdd. maar het maakte een aantal instellingen in bios.ms vede.trebuie

 24. mihai zei hij

  super app, gewoon op zoek naar dat!

 25. Bogdan zei hij

  Hallo bedankt voor tutorial.Ati kon een tutorial over BitDefender Internet Security 2011 doen vooral omdat het biedt gratis website okazii.ro 6 maanden

 26. Adrian zei hij

  Over Ninite al een videotutorial gemaakt, om het te vinden moet je gewoon typen in het zoekvak rechtsboven in de zwarte rand: Ninite en druk op Enter.

 27. calin zei hij

  tutorial en ik weet vizioan ja ik bedoel dat het het beste is voor installatie van de software. erop dat het heeft meer te Ninite

 28. Daniel Maxim zei hij

  Hier is het zelfde voor Ubuntu

 29. Daniel Maxim zei hij

 30. Daniel Maxim zei hij

  Hier is het zelfde voor Ubuntu http://ubuntu.allmyapps.com/install-pc

 31. Marius zei hij

  Voor een lange tijd ik nodig had een dergelijk programma. Hopelijk zoals te verwachten.
  Gefeliciteerd tutorial en ga zo door met het goede werk!

 32. mihai zei hij

  Ik heb een HP laptop en brak toen ik de dvd-rw en kan niet worden opgemaakt na een dvd als ik in het verleden heb ik geprobeerd om met behulp van een stik en we deden (ik verloor het menu in bios is het een beetje vreemd om de rest pk) Stik Ik maakte bootable met bijna alle mogelijke variaties, maar alles wat ik nimik clipoceasca cursor begint bij het begin en na het niet Dat vertelt me ​​nik en ik normaal start WinXP (de bestaande ) en ik kon niet formatteren als je me kan helpen op id contactatima [Email protected] of [Email protected]m

  Bedankt voor de tutorials gemaakt

 33. Razvan zei hij

  Hoi, Ik ben geïnteresseerd in een programma om hetzelfde te doen, maar ik mijn pakket van programma's beschikbaar op een server. Ik wil een programma om hier te zeggen is / zijn de programma / programma 's, niet om elke keer moet je updates te maken om deze programma's in elke hand zitten. Dank

 34. Gabi zei hij

  Bedankt voor de tutorial.

 35. Iohann zei hij

  Je bent een genie

 36. Cosmin zei hij

  hi cristi tutorialu geweldig, maar ik heb een vraag waar te downloaden gratis apps?
  bedankt

 37. Ik zette mijn programma zonder netwerkkaart / videokaart / router driver tellen / hulpprogramma moederbord / niet gebruiken allemaal hetzelfde geldt -zoals te houden of gebruik Lupo Pen Suite Cody Key of Portablle Safe of Free Apps of etc. Ik zocht het net twee maanden een programma om mijn installatie van programma's zetten ze me in de software - sommige laptops hebben een tweede DVD met programma utilitati- Vergadering en Gigabyte hebben een installatie CD met alle expliciete - Dank voor zelfstudie -zal We gevangen vele off videotutorial.ro moet ten minste een uur per week op televisie, want er zijn duizenden gebruikers die lessen uit voi-- nam niet weten of iemand twee leest jaar of misschien uw "" tulito "" maakte een salutareeeeeeeee

 38. SCZ maar niet om dit programma te vinden geeft me om te downloaden FreeApps niet wat stom ajutatima sal descarc.oky ms.

 39. COSTEL zei hij

  Goede cristi downloaden gratis apps waar je niet vinden alles geeft me mail [Email protected].

  • Alex zei hij

   kijken hier een link. En adviezen die u niet langer uw e-mailadres achterlaten in het opmerkingenveld dat u alleen zal het je geven gewillig spamer-DER. De jongens hebben al vele malen gezegd dat ze geen contact met iedereen via e-mail maar zal reageren in het opmerkingenveld.

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.