Foxit Reader is een zeer snelle pdf-viewer en verbruikt weinig bronnen - videozelfstudie

In deze video tutorial zullen we presenteren Foxit Reader een PDF-viewer voor snel en eenvoudig systeem om de wereld documenten Adobe Reader maken de wet, maar helaas Abobe Reader verzoek systeem en beweegt vrij veel moeilijker om documenten te verwerken en pdf (portable-document-formaat).

Voor velen van jullie Ik weet zeker dat ik echt genieten van deze toepassing, het gebruiksgemak is ook heel hoog in Foxit Reader kan zo aangenaam en de meeste beginners zullen Dinter.

toepassing Foxit Reader is gratis, maar is ook een commerciële versie die natuurlijk veel meer bieden en we zullen zeker praten met een van deze video-tutorials die zal aanvallen en het maken en bewerken van een pdf-document.

Ik nodig u uit om de video tutorial pdf viewer kijken Foxit Reader dat zijn meer dan zeker van dat je hem mooi vindt en installeer het.

door Cristian CismaruRelated Tutorials


Comments

 1. Michael C zei hij

  Een super zacht en vet vergeleken Foxit adobe greoiul. GEEN COMMENTAAR

 2. Een goede software, ik vind het al geïnstalleerd en ik verwijderd adobe greoiul.

 3. Heb je gezien?
  Heb ik gezegd dat Foxit Reader is licht!
  Wij willen uw aandacht brengen een goede software die ten onrechte gemarginaliseerd!
  Wij willen u helpen om computers sneller met minder middelen gaan!
  Zeker zullen we samen slagen om zich te ontdoen van software die maken ons leven knielen systeem en een beproeving door het laden en het systeem crasht!

 4. sal de sterkste mevrouw veel voor wat je voor ons doet, presenteerde nod32 2,70.39 en nieuwere v 3…. mevrouw veel

 5. Radu81 zei hij

  Foxit reader verbruikt veel minder bronnen dan Adobe Reader, maar is nog steeds minder stabiel ... je kent waarschijnlijk de bug in versie 3.0.1222 die gelukkig werd verwijderd door de release van de laatste versie (3.0.1301)

 6. Radu81 zei hij

  Ik verwees naar deze bug: "Er verschijnt een dode lus-fout bij het afdrukken van pagina's of een reeks pagina's door 1, 3, 7-10, enz. In te voeren. in het tekstvak Pagina's in het dialoogvenster Afdrukken.
  Symptomen: als u pagina's of een reeks pagina's afdrukt door 1, 3, 7-10 enz. In te voeren. in het tekstvak Pagina's in het dialoogvenster Afdrukken met Foxit Reader 3.0 Build 1222 stopt het afdrukken niet. "

 7. bebe_Mykk zei hij

  super bv jongens allemaal hetzelfde allemaal hetzelfde… ..BAFTA… ..hai k elke dag ga ik kijken wat er aan de hand is en ik zeg super bafta in de avond !!!

 8. Madalin zei hij

  Foxit gebruiken voor ongeveer een jaar, omdat Adobe enkele duizenden problemen gemaakt en niet te installeren totdat het maakt hen werkt op het internet die we niet nodig hebben, en Foxit beweegt sneller en is nog leuker om mijn mening te ontwerpen

 9. Corleone zei hij

  Dawloand is de laagste methode in termen van leren, kennis of verdieping van pc-kennis !!!! Je moet Dawload in je hoofd doen, want anders leer je niets ,,,, vond ik op apex cun to set ,,,, cun om het te laten werken ,,, sluit de pc sneller ,,,,, AVI-formaat. Dan dringt mijn vader iemands pc niet binnen, je moet 3 keer kijken, maar in ieder geval in de vierde om bij iets in de hersenen te blijven. Of het is uitgevonden documenttekst zet alles wat niet past op ("DE HARD DIE GOD HEM VERLATEN") schrijf op de doc-tekst de uitleg hier en je zult zeker sneller leren dan het ochtendgloren en nemen van de snelheid van anderen! Als ik een fout heb gemaakt, bied ik mijn excuses aan!


 10. Dus ... het is nog steeds aan het downloaden ... laat me je vertellen hoe je kunt "downloaden" zonder de site te beïnvloeden 😀
  Deze tutorials zijn gemaakt met een software genaamd Camtasia Studio 6 .. als je zo geïnteresseerd bent om iets te leren van wat deze mensen hier zeggen, kun je heel goed gaan en Google Camtasia Studio 6 downloaden, installeer het (serail of crack krijg je van torrents) 😀 ..en dan kun je een hele tutorial opnemen of slechts een deel.
  En dus zal er geen verboden worden deze reden
  Ps: Nee .. dat ik het "mysterie" heb opgelost, en als ik hiervoor verbannen word neem ik de verantwoordelijkheid 😀
  Bran was goed !! : D: D: D

 11. shark_of_tornado zei hij

  Ik heb een vraag! yo Adobe Flash Player en Adobe Reader adobe actief x.dak ik de installatie zal Adobe Flash Player en actieve x lopen? ps: die 2 zijn games op het net. :-/

 12. Adrian zei hij

  @shark_of_tornado: zal soepel werken !!! U kunt verwijderen Adobe Reader rustig !!

 13. inkeping zei hij

  Een bestand geopend met Foxit Reader en vertragingen bij de afsluiting van ce.poate niemand weet XPlica mij?
  Bedankt.

 14. Oktav zei hij

  [Foxit License]
  SN = FPMFZ1099
  modules =
  Gebruikers = 1
  Licentiehouder = VDOWN 2009
  Licensed = 2009 / 08 / 27
  Sign=246C44D23FB2BF141D125FCF3AEE2979F1FE4A018F37833942A5BDFD837586C6A0AD0594378C74F8
  Beperkingen = Ver: 1, Keyver: 1

  Als je goed wilt werken op windows vista, gebruik dan de bovenstaande licentie, het is een licentie voor FOXIT Phantom, dus voer google in, schrijf foxit phantom, voer voer in, voer de eerste link in en kopieer foxit phantom 30 dagen gratis na installatie ga naar het menu Tools geef registratie kopieer alle licenties die ik hierboven heb geschreven en plak het allemaal en geef ok en klaar, je hebt een gelicentieerd foxit-fantoom, want ik heb Foxit Reder 2 dagen geleden geïnstalleerd, maar het heeft iets een tekortkoming alsof het geen virus heeft, maar mijn laptop werkt niet goed met deze foxit reder en kijk heb ik een licentie gevonden en als deze video tutorial erg goed is zal ik een goed gebaar voor je maken

 15. Oktav zei hij

  Zo installeerde het Optinet gemakkelijk zoals ik al zei, je gaat eerst LINC klik met de rechtermuisknop op de versie van 30 dagen ami neer op een testimonal naam voornaam e-mailadres land en de code te schrijven en ze zullen u een mail te sturen waarin u Foxit Phantom geven de 32 bit en 64bit en zal het kiezen nadat uw computer heeft gelezen en moeten wachten stinken over 2-3minute geïnstalleerd en zal scces verschijnen!

 16. Oktav zei hij

  Om de licentie te plaatsen, voer Help in en niet in tools, ik had het mis, ik geloofde ook in tools ... als er iets niet wordt ontvangen, schrijf dan in de opmerking en we lossen ze allemaal op ....

 17. drshomeboy zei hij

  Foxit Reader is naar mijn mening erg goed, maar ik kwam een ​​paar keer wat problemen tegen, bijvoorbeeld: ik had de laatste versie van Foxit Reader en de laatste versie van Adobe Reader en het overkwam mij dat het document dat in Adobe Reader werd geopend niet kon worden geopend met Foxit Reader, vandaar mijn conclusie dat Adobe Reader bepaalde functies heeft die Foxit op dat moment in ieder geval nog niet had. De laatste tijd ben ik echter geen .pdf-document tegengekomen dat Foxit niet opent, maar voor het geval Foxit niet werkt en een foutmelding geeft als "dit .pdf is corrupt", is het goed om Adobe Reader te hebben geïnstalleerd om te testen dat bestand en zorg ervoor dat het corrupt is of niet.

 18. Oktav zei hij

  drshomeboy maar je hebt het geprobeerd met FOXIT PHANTOM-licentie, zie hiermee zul je nog steeds die problemen hebben ... de licentie is met 2 opmerkingen hierboven, maar een beetje sami lees mijn opmerkingen ...

 19. En Foxit probleem: niet mijn bestanden online te openen, alleen die op de harde. Dus ik heb om terug te keren naar Acrobat Reader.

  • AlexProbleem met Foxit: niet mijn bestanden online te openen, alleen die op de harde. Dus ik heb om terug te keren naar Acrobat Reader.  

   downloaden hier Firefox-plug-ins en vervolgens "Help"> "Updates installeren"> kies het gedownloade pakket en tenslotte de knop "Openen" Let op: wanneer u een pdf-bestand in de browser opent, wordt er geen ander exemplaar van het programma geopend.

   • Dan:
    downloaden hier Firefox-plug-ins en vervolgens "Help"> "Updates installeren"> kies het gedownloade pakket en tenslotte de knop "Openen" Let op: wanneer u een pdf-bestand in de browser opent, wordt er geen ander exemplaar van het programma geopend.  

    Nog steeds niet werkt, wacht to-NAVSOUTH en open een lege pagina

    • Alex:
     Nog steeds niet werkt, wacht to-NAVSOUTH en open een lege pagina  

     Gotta maak een setare.Deschide dan Foxit Reader en Internet Tools-Preferences-tick optie 'Toon PDF in Browser "zal noodzakelijk zijn .Als ik een tutorial over dit onderwerp te schrijven.

     • Dan:
      Gotta maak een setare.Deschide dan Foxit Reader en Internet Tools-Preferences-tick optie 'Toon PDF in Browser "zal noodzakelijk zijn .Als ik een tutorial over dit onderwerp te schrijven.  

      Ja, ten slotte, de plug-in en het instellen van het gaan, open ik bestanden in firefox

 20. Rares zei hij

  videotutorial.ro feliciteren met deze site en iedereen die een bijdrage leveren om het
  Op school leer je iets (informatica en ICT) van wat je hier leert, gezien het feit dat de computer wordt gestart vanuit 4 de klas als ik me goed herinner en ICT op de rang 9. Gefeliciteerd !!!

 21. PAVEL zei hij

  ok ... ik ben zo tevreden om 2 redenen ben .. we hebben lang op het materiaal gewacht en het is goed dat je het hebt gemaakt, meneer Christus! En bovendien .. eindelijk zei je de echte reden waarom het raadzaam is om de tutorials niet te downloaden .. waarvan ik het vorig jaar een belediging vond dat de antwoorden waren als: diefstal, copyright..etc.Ok wat was zo moeilijk om de echte reden te zeggen? Ik heb persoonlijk begrepen hoe de dingen zijn en ik heb niets uitgehaald sinds de laatste ruzie vorig jaar, toen je collega me op alle mogelijke manieren "maakte" om de hierboven genoemde redenen ... zenuwen .. enz. Het is duidelijk dat er een tijd zal komen dat het mogelijk zal zijn ... met andere technische voorwaarden niet. Pr. Wat ik waardeer in uw activiteit is de pretentieloze toon van de opmerkingen, op het gemiddelde niveau van assimilatie door gebruikers, wat een enigszins non-conformistische opmerking geeft, maar zeer sterke en assimileerbare inhoud; Ik wilde een aantal van hen in de klas presenteren, daarom heb ik om uw toestemming gevraagd, maar ik bid dat dat het is. Op dat moment volgde ik tutorials na Youtube (daar schrapte de overeenkomst ...!) En ik verwerkte een ondertitel in jouw stijl van uitdrukken .. hieronder geschreven! Nou ik liet het originele audiobericht ook het logo voor. om door niemand te worden beschuldigd, maar zoals ik al eerder zei, geef ik de voorkeur aan uw manier van presenteren met enkele fouten, met een terugkeer naar de 'context' die de natuurlijkheid weerspiegelt en het feit dat we bij alle mensen zijn en fouten maken menselijk is, want alleen degenen die niet werken, doen dat niet mis.

 22. Constantin zei hij

  Ik groet u,
  Wat denk ik? uitstekend en een grote "gefeliciteerd" met wat je doet, en ik zeg zeker, om in de toekomst beter te gaan (het zijn gewoon voor de hand liggende uitgaven, je kunt om een ​​kleine vergoeding vragen, (we geven in deze wereld veel geld aan anderen en we krijgen niets, integendeel).) dus hier !!!
  En bij de "bestelling" kunt u anderen vertalen.
  Ik las tutorialulsi zou een verklaring hebben gewild: Ik kopieerde verschillende bestanden op DVD en moeilijk te lezen !!! error pagina als corrupt en geloven dat er een PDF-gereedschappen
  om u te helpen op te lossen Acasta bestanden, is dat waar? Zo ja, hoe komt?
  Dank u en ik zei: keep up the good work !!!

 23. augustin zei hij

  Alle respect voor videotutorial.Am team leerde veel dingen die niet weten hoe je hebt geleerd, of maart hebben wat geld kosten om een ​​aantal goede cursuri.Dumnezeu om terug te keren.

 24. Dank u beter aardig iedereen is je vum btavo. Heel erg bedankt allemaal Plateaus

 25. Claudiu Savulescu zei hij

  Wie kan mij een tutorial (in het Roemeens) over Foxit geven? bedankt

 26. Paul zei hij

  Hallo. Ik kom tussenbeide met deze opmerking om de beledigende manier aan te geven waarop Microsoft de standaardinstelling van Foxit verhindert. Ik zal het probleem bestuderen omdat het relatief recent is (bij de eerste installatie gedraagt ​​Windows 10 zich niet zo. Na de upgrade lijkt het te zijn verschenen) maar het lijkt mij overigens een echt beledigende houding van Microsoft. andere programma's (bijvoorbeeld Firefox-browser). Onder het mom van de voorkeur aan het uitvoeren van geteste programma's die het systeem niet vertragen, propageert Microsoft exclusiviteit (waarschijnlijk betaald met veel geld). Als iemand de oplossing heeft gevonden, help dan alstublieft.

Trackbacks

 1. […] Dat is nogal omslachtig, vooral voor oudere systemen. Enige tijd geleden heb ik Foxit Reader geïntroduceerd in een tutorial, helaas is het een beetje omslachtig geworden, het lijkt meer op een kerstboom dan op een […]

Spreek je gedachten

*