Twee gratis DynDNS met het instellen van IP-adressen dynamisch .tk of anderen - video tutorial

Hallo vrienden, in de huidige video tutorial zal u tonen hoe u een subdomein punt te DynDNS te gebruiken met dynamische IP-adressen van RDS, UPC en Romtelecom, alles in deze tutorial zul je zien hoe we het probleem van de vereniging van kan lossen dynamische IP-domein. tk. ro. com of wat dan ook.
In vorige zelfstudie Ik heb beloofd om te helpen met dynamische IP's niet alleen houd mijn belofte, maar ik zal je laten zien andere nuttige dingen.
Zoals iedereen wellicht weet, terwijl de DynDNS niet ooit een gratis subdomein doen. Ik deed wat graven en vond een methode die helpt ons niet een maar twee gratis DynDNS subdomein. De truc is dat het bedrijf D-Link is een samenwerking met DynDNS, deze samenwerking kunnen klanten die D-Link producten te kunnen profiteren van een gratis subdomein (niet noodzakelijk om producten moet uw dlink account aan te maken) interessant wanneer u zich aanmeldt op dlinkddns.com, dit geldt voor DynDNS waar u kunt inloggen met dezelfde gegevens gebruikt dlinkddns.com, oude en ontgrendelen extra diensten, zodat kunt u nog steeds bezig met een subdomein . Hard is het niet?
Wat te doen:

1. Wij maken rekening dlinkddns.com
2. Account verificatie vereist is (volg de link in de email die u ontvangt).
3. Logti u op dlinkddns.com en voeg een hostnaam (subdomein).
4. Inloggen DynDNS.com maakte de rekening dlinkddns.com
5. De toevoeging van de tweede vrije subdomein (bonus voor u)
6. Noodzakelijke instellingen in de router voor dynamische of statische IP.
7. Desktop DynDNS-client instellen voor degenen die niet hebben router.

Toename van het werk!

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 1.000 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.

Veel plezier!
door Cristian Cismaru


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. edy 13ani zei hij

  Hallo, Cristi Ik heb een router die ze me gaven op het moment dat ik Romtelecom Addicted ... en je vraagt ​​je af wat is het probleem, het probleem is de volgende!:
  Ik schrijf het ip router gaan, ik loggen maar ik heb dezelfde opties als die van jou ... ik bijvoorbeeld op de "Doorschakelen" zoals u ... vraag me niet welk bedrijf is de router weet ik niet.

 2. edy 13ani zei hij

  Ik heb de volgende opties:
  1.Status:
  -Apparaat
  -XTM
  -WAN
  -LAN
  -VoIP
  2.Basic
  -ATM
  -PTM
  -WAN
  -LAN
  -WLAN
  3.Advanced
  -Routing
  -Firewall
  -NAT
  -IGMP
  -QoS
  USB-poort
  -SNTP
  -UPnP
  -VoIP
  -Voice
  4.Maintenance
  -Account
  -Apparaat
  -Diagnose
  -Log

 3. edy 13ani zei hij

  aaa ... en de router is Huawei hg655b

 4. edy 13ani zei hij

  en die opties denk niet dat ik kan port forwarding doen

 5. Adrian zeeman zei hij

  Duizenden dank.

 6. Valentin zei hij

  Ik volgde precies alle stappen in de tutorial. Mijn probleem is dat de router geen verbinding hoewel ik dns instellingen gedaan. Ik 501 Dlink router. Wachten op adviezen en meningen.
  Dank je wel!

 7. edy 13ani zei hij

  Wat gebeurde er met Adrian voor het niet plaatsen van tutorials?

 8. Alexandrus zei hij

  Hallo videotutorial.ro. Zal volgen op de tablet, maar video niet werkt, zeggen flash player, ik klik op de link en zeggen dat ik niet steunen. Wat zou de oplossing zijn?

 9. FlorinP. zei hij

  edy 13ani: Huawei hg655b

  Om port forwarding te doen op de router Huawei hg655b ga naar Geavanceerd -> NAT.

 10. Alexandrus:
  Hallo videotutorial.ro. Zal volgen op de tablet, maar video niet werkt, zeggen flash player, ik klik op de link en zeggen dat ik niet steunen. Wat zou de oplossing zijn?

  Resolutie zou zijn om flash je helaas niet meer aanwezig in de markt te installeren.
  Gelukkig hebben we een tutorial gewoon door het installeren van Flash op Android Jelly Bean, ICS of andere versies.
  Vind de tutorial op de website is onlangs geplaatst.

 11. Andrew zei hij

  Ik heb een probleem. Wanneer de zak in de adresbalk is leeg. Ik heb geprobeerd om de haven forwding maken, maar weet niet of ik recht te zetten. Ik heb een Linksys router WRT54GL. Ik zocht op google hoe het te doen, maar heb niet echt iets gevonden. Als je me kan helpen met iets dat zou geweldig zijn.

 12. alex alex zei hij

  Cristi waar we u kunnen contacteren op het e-mailadres of een puinhoop?

 13. Adrian is niet meer tutorials?

 14. Anderson zei hij

  Cristi, als je een localhost site te maken als ik DynDNS en DlinkDDNS geïndexeerd in google, want ik ben nog steeds moeite om een ​​website te maken, maar ik heb nooit geindexeerd in google, maakte ik een lange tijd geleden heb ik ala rekening hi2.ro en in 10 min Ik geïndexeerd de plaats waar ik ben niet bereid hostinger.ro 1 week en niets geen rekening. Daia vragen of ze localhost site op mijn pc en zet DynDNS al dat Google indexeert mij?

 15. Anderson zei hij

  En een ander ding als het gratis is altijd dot.tk Ik zag dat er 3 maand-6 12 maanden nadat ik betaal het. Tk niet begrijpen?

 16. Anderson:
  Cristi, als je een site en als je localhost DlinkDDNSma DynDNS en geïndexeerd in google, want ik ben nog steeds moeite om een ​​website te maken, maar ik heb nooit in google geïndexeerd, die ik eerder had gemaakt en ALA hi2.ro rekening 10 min Ik geïndexeerd de plaats in wat ik ben niet bereid hostinger.ro geen rekening 1 week en niets. Daia vragen of ze localhost site op mijn pc en zet DynDNS al dat Google indexeert mij?

  Als je goed functionerend netwerk en als uw provider is zeker baan zoekmachines zullen indexeren de cursus moet ook een aantal waardevolle inhoud te redeneren door te geven aan u hebben. Als u inhoud kopieert van elders zul je niet te veel liefs van google, yahoo, bing, enz. krijgen.

 17. Anderson:
  En een ander ding als het gratis is altijd dot.tk Ik zag dat er 3 maand-6 12 maanden nadat ik betaal het. Tk niet begrijpen?

  Als u de gratis nemen om uw account aan te maken zul je niet in staat zijn om het te vernieuwen. Als u zich aanmeldt zult elke keer moet je een domeinnaam te vernieuwen worden aangemeld. Ook telt en activiteit, als je niet werkt heb je het veld genomen.
  Ik lees de voorwaarden, daar heb je alle details.

 18. Dan:
  Adrian is niet meer tutorials?

  Het is een beetje ziek de laatste tijd, als ik kan blijven en je zal goed zijn stoten sneller.

  • corleone zei hij

   Cristi, vertel hem dat ik wens hem een ​​spoedig herstel en verwacht dat het zo snel een tutorial. Ik hou van zijn stem en die van jou, Cristi Natuurlijk, zelfs als ik nooit in persoon hebben gezien. Hij zegt dat je Cristi Corleone begroeten en gedag zeggen, en we wachten op Adrian zodra een tutorial op deze site.

 19. alex alex:
  Cristi waar we u kunnen contacteren op het e-mailadres of een puinhoop?

  Op de contactpagina.

 20. KodeJust zei hij

  Dus als ik twee DynDNS-adres twee gebieden. TK van dit resultaat hebben we twee locaties volledig geldig?

 21. petre zei hij

  Hoi, Ik kocht meteen lam router precies wat je deed met iel tutorial. Mijn probleem is dat ze niet aan de finale van het creëren van een website te bereiken is al vanaf mijn pc, maar als ik kom uit een andere pc werkt niet. Ik volgde stap voor stap ba chear deed ik tijdens het kijken naar de tutorial en falen. Sorry ik gebruik geen grammatica. Nogmaals bedankt voor het werk dat u indient

 22. florijn zei hij

  Neem me niet kwalijk, ik neem het kan nog steeds IP in plaats van een domeinnaam te schakelen?
  Ik lees in het ongeluk, dat was opgeschort deze gratis DynDNS en verscheen op 15 dagen op proef
  Gelieve luminatima als ik zou graag een website maken met deze methode

 23. george blabariu zei hij

  hi cristi willen weten of u enige tijd geïnstalleerd, Windows XP Awesome Edition SP3 v2 (2011) en zo ja, hoe u verbinding internet.multumesc

 24. Maria uil zei hij

  goed
  Bedankt voor het antwoord vandaag .. Ik behoor tot de beginners en vooral bij de uitgeverij website hosting en domeinen zijn aan de buitenkant ...
  Xampplite ik gedownload en getest de site op localhost plaatse (een klein gegevensbestand), maar .. Ik zit vast in hoofdstuk publicatie ....
  Ik zou graag naar uw site en gratis domeinnaam Gass publiceren ... Ik ip dynamische RDS-verbinding en router ..... I
  We hebben met succes volgen van de stappen op 1-5, Ik downloadde het programma voor dynamische IP, maar ik impomolit aan. Tk ....
  Als ik zeg kopieer het adres aangemaakt url is ongeldig ..... Ik weet niet wat er mis is ...

  Maria

 25. Robi zei hij

  GEBRUIK dat ik de D-Link router Ik zie dit bericht.
  http://i44.tinypic.com/34evpj5.png%5B/IMG%5D
  Ga niet voor een router komen zoals je zei in tutorial.

 26. Robi:
  GEBRUIK dat ik de D-Link router Ik zie dit bericht.
  http://i44.tinypic.com/34evpj5.png/IMG
  Ga niet voor een router komen zoals je zei in tutorial.

  Maak je account in dat bericht laat u weten dat het niet aan de onderkant rechts onder de login vorm van een link naar een account aan te maken wordt vastgelegd.

 27. Ktalin zei hij

  hallo! .. Om te begrijpen dat er geen functionele methode?

 28. Marius zei hij

  Hello! Ik deed precies dat tutorial en alles gaat. Ik heb dezelfde router. Akta en browsing tools is de eerste keer dat ik dacht dat het was omwille van hun (PPPoE-verbinding). Ik zet netul zonder router en gingen maar de router werkt niet. Ik gebruik XAMPP en toen ik klikte op netstats mij verschenen als dit: http://imageshack.us/f/694/wlx.png/ .
  Dat de poort niet is 80 computer IP (192.168.0.100) zou moeten zijn? Misschien defecte router zijn?

 29. Julian Zaharia zei hij

  Hartelijk dank voor de tutorial. Opmerking 10 +, MS!

 30. Hello! Cristian hebben een trendnet router merge.Sunt niet geabonneerd op UPC.
  Er is een andere optie voor mensen met trendnet router dankzij

 31. Het werkt perfect. Dank u voor uw inspanningen

 32. Julian zei hij

  hoi kan iemand mij helpen, ik wil een webserver thuis maar mijn ip is dynamisch Ik begrijp dat ik kan doen met DDNS kan? voor die van RDS nu voor opt-in abonnees ex myurl.go.ro DDNS geven
  hoe DDNS server ingesteld om te gaan met de rds, wat moet ik doen? moet u de server configureren?
  Ik heb overal gezocht en niet gevonden nothin dank u

 33. Ciprian zei hij

  Goede ziua.Detin internet van een netwerk van wijk. Mijn IP is als 192.168.111 ....... . Ik heb geprobeerd deze methode en nog steeds leidt me naar een pagina MikroTik router. Mijn externe IP is als 109.103.219 ..... Ik heb geprobeerd om een ​​forum met xampp te maken en niet op enigerlei wijze, deed ik port forward en alles gaat. Gelieve indien u kunt helpen. Dank u.

 34. cristi zei hij

  Vraagt ​​men in te vullen,
  Gebruikersnaam
  Wachtwoord
  Bevestig wachtwoord
  E-mail*
  Help Find My Serienummer Serienummer
  MAC Address..De wat?

 35. Salut! Separe die niet meer te gaan met "DLINK" en vraag naar de nieuwste SERIENUMMER EN MAC-adres? Of ik iets gemist ?? !!
  Mersi!
  dany

 36. Hallo voor degenen met een upc-router .. we hebben niet het midden van de router en DNS of iets dergelijks ... Ik heb een ip-camera en ik zou het graag van mijn werk willen zien ... Ik draag het door naar ... maar ik heb ip dynamische puzzels of een tutorial?

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.