Waar kunnen we een gratis domein krijgen? - video uitleg

Hallo vrienden, vandaag zal ik je leren hoe je een gratis domein in het boek kunt krijgen en je zult het "koppelen" aan je openbare IP, die je ISP aan jou heeft toegewezen.
De meeste gratis services op internet kunnen alleen worden geleverd door de subdomeinen "example.example.com", we krijgen een "example.tk" -DOMEIN. Hiervoor hoeven we niets te betalen, we hoeven ons niet eens te registreren (als we het domein niet willen verlengen).
Er zijn al tal van sites die de TLD gebruiken. Tk zijn over het algemeen kleine sites die zijn gemaakt zonder buitensporige eisen met minder middelen, kan alleen proberen. Ik wil niet adviseren om een ​​domniu. Tk gebruiken als u een bedrijf, is het mogelijk om onbetrouwbaar als u een. Com of. Com voor een publiek buiten.
Een veld. Tk is ideaal voor thuisgebruik, voor een kleine site voor NAS om VPN, etc. configureren. Voor een grote site zal u adviseren om een. Com of. Com gebruiken
Allereerst moeten we een paar dingen zorgen:
1. We moeten weten wat IP uw ISP heeft toegewezen
2. We moeten doen port forwarding, Main poorten zijn: 80 voor http naar https 443, 21 voor ftp, 25 naar e-mail.
3. Je moet een server waarop te zien of het werkt, als je een server kunt u dit horloge Apache zelfstudieOf deze Nginx zelfstudie te leren wat en hoe je een HTTP-server te gebruiken.
Voor degenen die dynamische IP hebben, zal ik de volgende keer een tutorial maken waarin ik je een truc zal laten zien waarmee we de "handicap" van dynamische IP kunnen overwinnen. Degenen met dynamische IP zouden deze tutorial echter moeten volgen, de volgende keer dat ik deze tutorial alleen zal voltooien, zal ik deze niet helemaal hervatten.
Aan het begin van de tutorial verveelde ik je een beetje met een aantal technische dingen, ik weet dat velen van jullie haast hebben en indien mogelijk de informatie "gisteren" willen. Helaas kun je de basis niet overslaan. Vervolgens zal ik bij een andere gelegenheid proberen je te "vervelen", zodat je wordt uitgekozen met informatie die je waarschijnlijk in de toekomst zal helpen.
genieten

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 1.000 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

 

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.

Veel plezier!
door Cristian Cismaru


 


Related Tutorials


Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. Anderson zei hij

  Cristi, en je stapt door alle xampp + localhost + wordpress en wanneer u wilt zien uit een andere pc ziet alleen het schrijven of plaatsen van een artikel als u klikt op het en zegt geen server hem localhost als hij 2 PC localhost maar hij eigenlijk niet, maar 1 PC. Cristi Ik weet niet wat het probleem is, kunt u me helpen met een tutorial

 2. Valentin zei hij

  Bravo Cristi, langverwachte de volgende les!

 3. Anderson:
  Cristi, en je stapt door alle xampp + localhost + wordpress en wanneer u wilt zien uit een andere pc ziet alleen het schrijven of plaatsen van een artikel als u klikt op het en zegt geen server hem localhost als hij 2 PC localhost maar hij eigenlijk niet, maar 1 PC. Cristi Ik weet niet wat het probleem is, kunt u me helpen met een tutorial

  Proberen uit te leggen aan u hoe zou sterven als ik begrijp dit.
  Vertel het begin, je het probleem wel.
  Mij ​​uitleggen hoe je deed, wat je hebt setup wordpress, wat schrijven, ongeacht of ze lokaal. Wat schrijf je in de browser op uw publieke ip.
  Wat de hel, je moet me interviewen?

 4. Anderson zei hij

  Cristi, kijk, je begrijpt het beter, dus ...
  Ik wil een site maken op mijn pc thuis, dat is wat ik wil. Ik doe dat, ik installeer XAMPP, dan stel ik MySQL in, dan zet ik wordpress, maar het werkt niet de eerste keer dat ik mijn routeerbare IP 192.168.0.109 zet. Ik zet het zo en er staat / xampp en opnieuw maak ik verbinding, en ik verander de index. php lijkt daar / xampp te schrijven en in plaats daarvan plaats ik / wordpress bunn, nadat het werkt. Stap 2 Ik heb die WordPress-beheerdersaccounts opgezet en ik heb ook toegang vanaf mijn thuis-pc waar ik de localhost bewaar om te zien hoe de site er tot nu toe goed uitziet. Stap 3 Ik wil vanaf een andere pc op het werk zien, bijvoorbeeld om mijn site te zien door het IP-adres van internet te openen, niet vanaf de router 188.27.00.00 en de site verschijnt maar zonder het thema correct en mooi weer te geven, ik Ik zie alleen tekst en alsof het lijkt op een gedicht op songteksten onder elkaar, begrijp je wat ik bedoel, goed. Vanaf hier kom ik het artikel tegen dat door mij is gepost Ik weet het niet TEST om te zeggen en ik krijg de localhost-server niet gevonden waarom ?? :( :( :( omdat ik niet verder kan gaan met deze stap, heb ik ook een port forwording gemaakt, maar tevergeefs welke instellingen moeten worden gemaakt vanaf stap 3, dus pc 1 - mijn huis werkt, de site ziet er correct en mooi uit, en pc 2 van het werk dat je niet kunt zien verschijnt alleen tekst, ik wil zeggen dat het geen gebruikersbeperkingen heeft of zoiets. PC 2. In principe heb ik geen toegang tot artikelen vanaf mijn PC 1 vanuit huis, de witte pagina verschijnt op PC 2 en alleen tekst die tevergeefs wordt gegooid site, en als ik op het artikel klik, staat localhost server not found Wat zeg je ervan Ik kan niet doorgeven waarom op mijn pc 1 vanuit huis waar het localhost is, alles werkt scheermes, en als ik het op pc 2 zet, wil het helemaal niet laden site correct, en dak geven op een artikel verschijnt localhost-server niet gevonden: (((((((((((((((()

 5. uiteinde zei hij

  Christus, die is de beste speler voor films, bedoel ik dat het prima beeld lopen

 6. edy 13ani zei hij

  Hello, Cristi! Van waar ik vind dat DNS adres of ... hoe je schrijft 89.46.92.12 ofzo ... Ik weet het niet

 7. edy 13ani:
  Hello, Cristi! Van waar ik vind dat DNS adres of ... hoe je schrijft 89.46.92.12 ofzo ... Ik weet het niet

  Typ "go" in google en open het eerste resultaat.

  • edy 13ani zei hij

   Goed geschreven kopie .... ip ip in de adresbalk en krijg ik de modem aan te melden waar je niet verschijnen als je "ga, dat is OK."

 8. Mirel zei hij

  Hallo Cristi. Sorry dat ik het niet over het onderwerp heb, maar ik heb ook een beetje advies nodig. Ik speel graag met pc-componenten en het lijkt erop dat ik nu een Pentium 4 640 en een E2160 bij de hand heb. Ik zou graag willen weten welke de beste is? dat ik het op mijn oude pc wil gebruiken. Alvast bedankt. Pixy

 9. alex alex zei hij

  Maak tutorials DVR IP-camera's etc.

 10. sylber zei hij

  om te weten dat wij blijven dicht, komen met zelfstudie IPdinamic

 11. edy 13ani:
  Goed geschreven kopie .... ip ip in de adresbalk en krijg ik de modem aan te melden waar je niet verschijnen als je "ga, dat is OK."

  Bekijk de tutorial aandachtig, lees de tekst, doe port forwarding en installeer een http-server als je iets in je browser wilt laten verschijnen.
  Aan mij verschenen "gaat, het is OK" omdat ik een http-server en ik zet in de root van een HTML document met "ga, het is ok".
  Van wat ik zie, heb je niets weet, heb je meer te doen met minder informatie, kunnen we niet. Allereerst moet je om te leren, kunt u leren van onze tutorials, maar je ze hebt en te begrijpen.

  • panda zei hij

   Cristi-admin: Kijk goed naar de tutorial, lees de tekst, doen port forwarding en installeren - je http server als je iets om uw browser te beschermen willen.
   Aan mij verschenen "gaat, het is OK" omdat ik een http-server en ik zet in de root van een HTML document met "ga, het is ok".
   Van wat ik zie, heb je niets weet, heb je meer te doen met minder informatie, kunnen we niet. Allereerst moet je om te leren, kunt u leren van onze tutorials, maar je ze hebt en te begrijpen.

   cristi, wees ii dit zodat u weet hoe u correct moet schrijven. 🙂

 12. noemen :)) zei hij

  :)) ja e Great is the Garden (chill cristi, ze zullen het ook begrijpen ... denk ik :)))

 13. Vertrouw niet op de. Tk .. ze plotseling opraken. Ik had weet.
  Beter koop je domein. Despregazduire me met 3 euro (ook sms betaling) of een andere ..

 14. panda zei hij

  pandaCristi, moet dit schrijven te zijn ... en je weet te kunnen schrijven.

  sorry, weet je te schrijven.

 15. panda: Sorry, je weet te schrijven.

  En zelfs als ik misplaatst, wat was het probleem? Wat had nu met de tutorial of IT.
  JEEESSUS ......!
  Troliiiii

 16. Laurn zei hij

  Niet dat het erg belangrijk zou zijn, maar ik merkte een discrepantie tussen het plaatsen van de reactie in realtime en de tijd die daadwerkelijk op de site wordt weergegeven. Voorbeeld "cristi-admin zegt: 29 maart 2013 om 15:47", terwijl het in feite iets eerder was. Ik zag de opmerking en het tijdstip van posten en even dacht ik dat mijn horloge was achtergelaten, maar mijn horloge werkte prima. Dus het is maar een opmerking, iets dat ik heb opgemerkt, ik weet niet eens of het altijd zo is, maar nu heb ik dat gezien.

 17. Silviu zei hij

  Ik zou serieus raden het kopen van een domeinnaam als. Ro,. Com. Org, en. Net wanneer je wilt hebben minimale succes site.Nu Incept raden u zogenaamde business als een veld. Tk, deze naam afkomstig van Tokelau (sommige pacific eilanden) die in Roemenië, betekent dit niet verteren en hebben een extreem lage kans bijna onmogelijk met een site. tk.

  • edy 13ani zei hij

   Precies !!! In de gratis domeinen hoef je niet veel te vertrouwen, want degene die ze heeft gemaakt, heeft ze er geweldig uit laten zien ... je kunt beter een .ro- of .net- of .net-domein kopen, zoals Silviu zei

 18. hallo ik heb een probleem het plaatsen van mijn IP logez vraagt ​​men om gebruikersnaam en wachtwoord, maar niet de vereiste gegevens router als de router weet de beheerder en het wachtwoord en bovendien dat als u ons kunt laten zien hoe de haven forording doen

  • edy 13ani zei hij

   precies cristi ... je zegt me dat ik port forwarding moet doen toen ik er voor het eerst van hoorde ... en je zegt ook dat ik niets weet ... als je ons niet laat zien hoe we het moeten doen, hoe weten we dat dan

 19. Claudiu zei hij

  Cristi-admin: En zelfs als ik misplaatst, wat was het probleem? Wat had nu met de tutorial of IT.
  JEEESSUS ......!
  Troliiiii

  Ik stel voor om de kwestie in het parlement te bespreken en definitief en onherroepelijk te beslissen door te stemmen zoals het correct is, zoals ze deden in de fase met "î" en "â". Deze problemen doen ons het meest pijn.
  PS: Cristi is correct gespeld "fout" maar niet "fout". Dat is om Panda voort te stuwen. :))

 20. Ik wacht op je met een tutorial voor dynamische / vitale ip… Omdat de overgrote meerderheid van ons zoiets heeft 😐

 21. edy 13ani zei hij

  Ik weet niet wat ik moet zeggen .... een goed als deze website, maar alleen voor degenen die HTML (of Japans voor sommige) begrijpen, maar ik ben niet echt tevreden met de prestaties van Christus in het verleden tutorials ... of is verstoord of niet meer God weet care
  Adrian zoals het leggen van een beetje meer extra, graag toelichten beter hebben iets extra's: de wereld weet te leggen, heeft geduld met fans eindelijk geloven dat je hebt gegeven en telt mee

 22. Kom op broer, zomaar, wat maakt het uit? Wees serieus, de tutorials zijn goed. Als je echt wilt leren werken met een site, Engels leren, zoeken op google html ebooks, downloaden, lezen, experimenteren, zien waarom het niet werkt, probeer dan een kleur, een tekst, een afbeelding te veranderen…. wacht niet en wacht! Er zijn zoveel boeken, interactieve sites (zoals codecademy) en meer en meer. Voor zover ik begrijp, bewaart Cristi een video-tutorial op zijn eigen server. Heeft u enig idee hoeveel problemen een configuratie u oplevert? Hoeveel nachten moet je blijven en bij Linux zweren omdat je geen slechte mailserver hebt? Hoeveel resets moet je geven en hoeveel bestanden, wachtwoorden, poorten, onzin heb je in je hoofd? Maar ook hoe blij je bent als het eindelijk lukt. Het is normaal. Bovendien doe je veel ervaring op.

 23. Laurn:
  Niet dat het van groot belang zou zijn, maar ik merkte een discrepantie tussen de echte tijd en plaatsen van een reactie tijd daadwerkelijk op de site weergegeven. Bijvoorbeeld, "Christus-admin zegt: maart 29 2013 op 15: 47" terwijl het in feite was eerder. Ik zag de reactie en ben het plaatsen van een moment dat ik dacht dat ik mijn horloge tijd geleden hebben verlaten, maar was prima. Dus het is gewoon een opmerking gezien me iets wat ik weet niet of het is altijd zo, maar nu zag ik.

  Je zei dat veel dergelijke, heb ik niet in de gaten de klok terrein was een uur eerder, nu heb ik de zaak opgelost.
  Bedankt!

 24. edy 13ani:
  Ik weet niet wat ik moet zeggen .... een goed als deze website, maar alleen voor degenen die HTML (of Japans voor sommige) begrijpen, maar ik ben niet echt tevreden met de prestaties van Christus in het verleden tutorials ... of is verstoord of niet meer God weet care
  Adrian zoals het leggen van een beetje meer extra, graag toelichten beter hebben iets extra's: de wereld weet te leggen, heeft geduld met fans eindelijk geloven dat je hebt gegeven en telt mee

  We proberen om alles te doen in de leek, en Adrian en ik probeer geduldig te zijn mogelijk, maar we moeten een evenwicht dat zou iedereen tevreden zijn.
  Ik weet zeker dat onze vrienden volgen we vaak deze tutorial tutorials begrepen.
  Je moet beseffen dat we niet alleen tutorials voor beginners, maar we hebben ze zo kijken kan vallen in uw taak.
  Van een enkele les kan niet alles leren, Bewapen jezelf met geduld en volg onze tutorials, u 1000 meer dan een dozijn tutorials die gekoppeld zijn aan het web, html, php, blogger, wordpress, css, en anderen.

 25. ieuieu zei hij

  Hoe zit het met wat ik hierboven gevraagd zijn gegevens die me vraagt ​​wanneer ik schrijf de ip en hoe port forwarding te doen?

 26. cristi zei hij

  cristi-admin deed de tutorial om te oefenen, te leren om de velden te werken. Oefenen met gratis (net als mokka, zodat we net als de Romeinen, en tutorials gratis bellen en geven de stenen al de verkeerde komma) Ik begrijp het niet vragen. Google is groot. Velen zijn u in staat om hem bellen om uw huis cristi-admin te laten zien aan komen. Neem wat je krijgt u en vul uit andere bronnen.
  niet gerealiseerd dat ik niet grammaticaal correcte wist te schrijven zoals u gezworen. BAFTA

 27. port forwarding kan alleen worden gedaan door middel van lan niet via Wi-Fi?

 28. Hallo Cristinel =) Wachten videou`l met dynamische ip

 29. Hallo,

  Hoe maak je een port forwarding te maken op de router ingebouwde kabelmodem UPC, model
  Cisco EPC3925 EuroDOCSIS 3.0 2-PORT Voice Gateway?
  Dank u voor uw reactie.

 30. Brad Gore zei hij

  Een tutorial (een 2-3 serie) met Desing an IP Camera Surveillance System zou nuttig zijn. Software die wordt gebruikt voor ontwerp, NVR, lenzen, bedrading, technologische limieten (de beste en de basis) ... Over de site heb ik alleen maar lovende woorden ... ga door!

 31. Valentin zei hij

  Groot is de tuin van de Heer
  Cristi Adrian tutorials zijn erg goed en zeer goed gestructureerd. Wie wil Romeinse grammatica tutorials op het net te zoeken. Hier, deze twee prachtige mensen die worstelen om tutorials te maken voor degenen die geïnteresseerd zijn in de IT. Degenen die niet van deze tutorials zijn vrij om de andere sites in te voeren. We geloven allemaal dat we dankbaar zijn voor deze tutorials waaruit ik veel geleerd over het zou moeten zijn.
  Bravo jongens!

 32. cristi zei hij

  Wachten zelfstudie over dynamisch IP, ik ben erg geïnteresseerd.
  Ik heb een NAS van een oudere computer, open het en openen maar alleen uit het interne netwerk van externe mislukken. Ik probeerde een aantal oplossingen, maar ze hebben geen hoofd geven (dynamisch ip probleem), het probleem is de router TP-Link TP-WR740N (het probleem is voor mij dat ze niet ingesteld omdat IP). Ik vraag om statische ip en niet de investeringskosten waard. Dank u voor uw inspanning voor deze website en kijk naar de komma's :))

 33. edy 13ani zei hij

  Wie is boby_admin? Ik heb een video-tutorial bekeken en de commentaren waren een commentaar geschreven door boby_admin ... de tutorial is gemaakt door cristi, maar het leek helemaal niet op cristi's stem ... waren er meer admins op deze site?

 34. edy 13ani zei hij

  zelfstudie was ouder

 35. edy 13ani zei hij

  edy 13ani:
  zelfstudie was ouder

  hebben nog steeds windows xp

 36. Valentin zei hij

  Ik Dlink router en niet aan mijn DNS instellen.
  Wachten zelfstudie met dynamische IP-instellingen.

 37. Florentijns zei hij

  Hallo Cristi. Ik hou 86.105.XX.XX statische ip en router toewijst IP TPLINK 740 192.1681.100 n. Ik heb portforwarding op pc en probeerde laptop.Am op PC en laptop maar ik kan het niet maken mijn dot.tk domein verschijnt

  De URL die je hebt gegeven is niet geldig.
  Wat kan ik doen?

 38. Corleone zei hij

  panda: Sorry, je weet te schrijven.

  Waar je ziet dat Cristi "jou" schreef met een enkele "i", denk ik dat je het niet goed ziet.

 39. Paul zei hij

  Hi Cristi!
  Ik vraag als je een tutorial zou kunnen doen over hoe we onze eigen DNS-server (uitgangspunten), waar we een domein uit ROTLD gekocht kunnen maken.
  Bijvoorbeeld, kan de Synology DiskStation een server voor uw domein geworden.
  Bedankt.

 40. MARCEL zei hij

  kan niet veld
  Fout: De URL die je hebt gegeven is niet geldig.
  Ik heb statisch IP.
  Bedankt.

 41. Cornelius luchian zei hij

  GOEDEMORGEN, IK WIL EEN FREELANCER WORDEN… WAT ZIJN DE STAPPEN DIE JE MOET VOLGEN VOOR EEN BEGINNER?… DANK U.

 42. Hallo ik wil graag mijn domein (website) te maken kan ik alstublieft helpen newbie (e-mail, raul.helean98)

  • Adrian Gudus zei hij

   We hebben al een tutorial over dit onderwerp, kijk voor de tutorial "hoe een domein kopen" die je kunt vinden met het zoekvak rechtsboven. Lees in de toekomst de sectie Soortgelijke artikelen onder elke video-tutorial, daar vindt u directe links geschreven in het rood naar andere tutorials over hetzelfde onderwerp

 43. andrei zei hij

  Hello. Ten eerste bedankt voor de tutorials. Ik maakte me een website in een programma, weet niet of ik mag haar naam hier geven. Ik opgemaakt met de TK IP. Alles is ok, de bovenstaande oplossingen niet werken, maar ik denk niet muziek die automatisch speelt op uw site werken. Wanneer u incheckt de spreker verschijnt localhost waar u op mute spoor kan zetten op de site, maar als ik het domein tk spreker verschijnt niet. Kunt u mij helpen met een antwoord? Ik verhuisde al de inhoud nadat ik gepubliceerd in htdocs op Apache, met behulp van eenvoudige apache 2.065. Zijn uitwisseling met XAMP apache of wamp? We hebben betere ondersteuning? Het is de enige manier waarop ik denk over nu.
  By the way, opera browser krijg de volgende foutmelding als ik probeer op videotutorial te krijgen:
  Waarschuwing: session_start (): de sessie-id is te lang of bevat ongeldige tekens, geldige tekens zijn az, AZ, 0-9 en '-' in / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- for-wordpress / si-captcha.php on line 913. Deze versie 12.16 Build 1860 Platform Win32-systeem Windows 7

 44. andrei zei hij

  Goed. Ik slaagde erin te klimmen en ik tk de site, maar het geladen zonder muziek. In localhost Ik ben speaker voor muziek, heeft TK niet weergegeven. Ik gebruik apache 2.0.65 en ik bewoog al de programma website gepubliceerd in htdocs. Het icnerc XAMP of WAMP? Denk je dat?
  By the way, het werk niet videotutorial.ro site te laden de hele tijd.
  Spor.

 45. Gedichten van de Liefde zei hij

  Na een tijdje moet je de prijs te betalen is .tk .ro jaar als

Trackbacks

 1. […] We kunnen het probleem oplossen van het associëren van een dynamisch IP-adres met een .tk-, .ro-, .com-domein of iets anders. In de laatste tutorial heb ik beloofd je te helpen met dynamische IP's, ik houd niet alleen mijn woord, maar ik zal je ook andere [alte]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.