Schoonmaken van de lente in uw pc, verwijdert u de software en bulk opschonen van het register - video tutorial

Hallo vrienden, vandaag zal ik laten zien hoe je de PC schoon te maken, ik bedoel niet om stof te verwijderen, hoewel het niet slecht zou zijn om te doen en dat, bedoel ik software die het goede doel te houden door PC, gebruiken we Absolute Uninstaller verwijderen en CCleaner om vuil te verwijderen.
Ik weet dat vele malen je kunt bedenken om oude programma's die u niet meer gebruikt te verwijderen, die gedachten snel verdwijnen als we zijn luiheid, deze software zijn te veel en het zou lang duren verwijderen van alles. Gelukkig hebben we een alternatief, een softwareprogramma dat verwijdert alles in een keer, je hoeft alleen maar de software te vinken en volg de wizard, de prachtige programma's te verwijderen meer software in een rij heet Absolute Uninstaller, wow, het kon niet een betere naam ..
Na nog verwijderen van programma's blijven vuil was natuurlijk te mooi om zo snel register schoonmaken plaatse af na geïnstalleerde toepassingen die we gebruiken "calsicul" CCleaner, het doet zijn werk als een professional is een professional nogal.
En zo stressvol afgewerkt voorjaar schoonmaken van de computer, nu zal bewegen op het eerste, zal software worden verhoogd als 's nachts, zal Windows meer ontploffing, een ander leven voor onze PC hebben. U moet weten dat die programma's die u niet meer gebruikt belemmert pc's, vooral de oudste, waar we hebben genoeg middelen.

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 500 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.
Veel plezier!

door Cristian Cismaru


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Claudiu zei hij

  Zeer goede tutorial Cristi! Nu wilde ik vragen of je niet zo'n een tutorial te maken! Je bent de beste! Niemand doet tutorials zo goed als u!

 2. Sal Cristi.Daca zie Heer Pruteanu deze titel, zeg je?
  Grote schoonmaak in de PC-software en curarare dezinsatalarea grootste deel van het register - video tutorial
  Anders het werk doen erg buna.Bafta

  • Mircea2301 zei hij

   Adi:
   Sal Cristi.Daca zie Heer Pruteanu deze titel, zeg je?
   Grote schoonmaak in de PC-software en curarare dezinsatalarea grootste deel van het register - video tutorial
   Anders het werk doen erg buna.Bafta

   Pruteanu gaf de "corner" dat is het!

 3. Valentin zei hij

  welke software de vangst met Camtasia 7 zo duidelijk?
  Zeer eenvoudige tutorial.
  "Happy Easter" Videotutorial TEAM!

 4. calin zei hij

  Heel praktisch! Thanks a lot!

 5. calin zei hij

  Dat nus ik nog steeds ben ik me =))

 6. calin zei hij

  is beter dan revounistaller verwijder deze software?

 7. calin zei hij

  Ik de video bekeken en ja ik begrijp nu revounistaller recoamnd ik als dat zacht en laten nog enkele sporen cclenr pc te verwijderen en conclusie revounistaller dezinstaleza beter en schoon te maken na een zachte bijna al dan bereikbaar zijn cclenr gebruik :)

 8. sklipy zei hij

  Ten eerste, ik wens jullie allemaal fericte feestdagen. Ik las een comm gebonden door Titel tuturialului en geven en geven geen recht op de waarheid is dat weinigen van ons spell Roemeense taal bovenop ja dat klopt :)) Ik ben geen uitzondering, ik me soms af wat blunders. Het misschien wel de haast om een ​​tutorial om een ​​fout maakt, kan vreemd probleem worden verholpen asta.Orice fout kan repareren (ik bedoel hier) dus laten we waarderen en bekritiseren van mensen werk te doen met gezond verstand dat deze jongens echt verdienen respect.

 9. Andu zei hij

  Hoe ziet u de software ingesteld op de (komma) de muiscursor te vangen om zo soepel bewegen?

 10. Csabaxb zei hij

  Goed artikel. Ik gebruik Revo Uninstaller en advenced System Care vrij, doen goed werk. Happy Holidays voor iedereen.

 11. ASUS zei hij

  Cristi, ook als dat is hoe we normaal verwijderen programma's blijven nog in program files door aanvraagdatum, alle bestanden verborgen vensters en het beste helpen alle Revo schema blijft als hij probeert een en alleen maar staan ​​ons te e een ieder op zoek als 50 delete programma's (vooral games), pak je 2012 om ze handmatig te verwijderen u. En CCleaner is erg goed als we het podium 35 Gutteman-ptr is uitstekend als wij geven en het schoonmaken pc volledig en register. Dat ik absoluut niet vinden erg handig ptr tijdens mijn verblijf ik draaien om te kijken naar elk een hand blijft. REVO stand en CCleaner.

 12. Augustin zei hij

  Eerlijk gezegd heb ik liever Revo Uninstaller + Glary Utilities.

 13. marinier zei hij

  Hello! Ik heb een probleem: als ik wil zien een tutorial geeft mij de foutmelding "Server niet gevonden: rtmp :/ / 89.34.23.236 / simplevideostreaming / mp4 :/" Met behulp van Google Chrome..

 14. SideBySide zei hij

  offtopic: Cristi, geef me wat advies. Ik gebruik Google Chrome browser doet, en al die tijd ik in een nieuw tabblad zonder me enige website ergens. Ik heb nooit klikken op hen en weten niet waarom ze sloot de deal voor mij al snel, maar ik ben geïrriteerd elke 10 20-min of zelfs meer zelden, alleen bij het navigeren. Vermelden dat zijn gewoon 2 websites die verschijnen en weer verschijnen. Geef me wat advies als je weet wat het is dat ik nooit van SWW locaties hebt gehoord te bevorderen zichzelf openstelling in Bowser client.
  Mltumesc!

 15. Andrew zei hij

  Hello Cristi! 10 jaar en ik wil je meedoen voua.Se kan?

 16. Silviu zei hij

  Als u het bestand hebt opgeslagen na het maken van een backup verwijdert gebeurt?

 17. METRONIC zei hij

  Sall Admin, Ik heb een vraag alsjeblieft, als je "hide-ip" waarom ga ik zo hard net bij het zoeken naar het wonder dat!?

 18. Ik denk dat het ok en RevoUninstaller + CCleaner

 19. Bogdan zei hij

  Maak een tutorial over hoe te installeren alleen programma esetntiale een PC of doe een tutorial Destra ADVANCED SYSTEM CARE 4

 20. flo13 zei hij

  bedankt

 21. Acronis 10 minuten

 22. NICU zei hij

  Ik wil weten of absolute uninstaller als Revo Uninstaller is de beste!

  • NICU:
   Ik wil weten of absolute uninstaller als Revo Uninstaller is de beste!

   Niet dus de vraag die ik heb gekozen voor de positie van Bulk Absolute Uninstaller Uninstaller om nog een keer te verwijderen.
   Maar goed we vervolgens schoonmaken met CCleaner, RevoUninstaller wordt aanbevolen voor hardnekkige software (antivirus, firewall, Adobe-software).

 23. Bogdan zei hij

  Bravo, maar het was de beste defragmentatie

  • Bogdan:
   braVOdar was iets beter defragmentatie

   Dat is iets anders, kan defragmentatie gedaan worden aan het eind, maar 7 ramen defragmentatie automatisch, zonder tussenkomst van de gebruiker vereist is.

 24. Andrew zei hij

  Ik Sall cristi t vragen meer ervaren

  • Andrew:
   Ik Sall cristi t vragen meer ervaren

   Ik geef de voorkeur om te werken met volwassen "dan 18 jaar," haast je niet, je hebt genoeg tijd, genoeg om te werken in je leven, nu genieten van de beste jaren. T is niet slecht om te doen wat je wilt, maar ik denk nu moet je de kennis van welke aard dan ook, hoe meer hoe beter absorberen.
   Je denkt dat je genoeg ervaring, maar ik denk niet dat de wereld klaar is om een ​​jonge 10 jaar hoor, mensen hebben veel misvattingen.
   Nog steeds me nieuwsgierig gemaakt, post iets op youtube (voice zelfstudie) en stuur mij de link op de doos contact.

 25. janos zei hij

  Ik een tutorial over "windows install cleanup tool" voor te stellen is een nuttig hulpmiddel wanneer u probeert een programma te installeren en weet calculatoru al geïnstalleerd, en je wilt geloven dat de eerste keer dat u installeren! Ik denk dat het een hulpmiddel voor het reinigen app zal alle dingen die ooit geïnstalleerd zien, zelfs als ze werden verwijderd, dan pak en verwijder alle register-applicatie die is gerelateerd aan deze.

 26. ms Cristi!

 27. Andrew zei hij

  Maar ik heb een suggestie Ik maak een eigen server non hamachi metin2 te noemen Verenigde Metin2 als je een forum om te chatten en chat site met de rest te maken, zal ik om met deze adressen alleen als ik je niet kan maken.

 28. Adryan zei hij

  Ik kan niet zien van de video vertelt me ​​iets niet mp4 niet gevonden iets dergelijks .. wat kan ik doen om de video te zien?

 29. stefan zei hij

  7 ramen ... maar ik ben me niet met alle programma's die op uw pc zijn geïnstalleerd .... kun je me helpen met iets?

 30. Catalin zei hij

  Ik hou van het begin :))

 31. Het is hetzelfde als je programma's te verwijderen met CCleaner?
  Betekent dit optiune.Multumesc voor wat je doet.

 32. Teodor zei hij

  Ik gebruik CCleaner, AML Gereedschap en Advanced System Care, maar ik zou wel geïnteresseerd zijn in het moment dat een programma voert een reinigingssysteem om verwijderde programma's en bestanden, maar een volledige reiniging van het register te verwijderen en ik heb het over programma's die test en proces zien dat elk programma dat wordt gebruikt voor het reinigen van alle azen blijven "sporen".

 33. Komende van deze registers. Ik weet niet waar ze vandaan kwam zo plotseling ... Ik zocht op google maar kon niets gerelateerd over deze register ... HKEY_LOCAL_MACHINE \ BCD00000000 vinden, en na deze sleutel nog 10 subsleutel bevatten En sommige hebben zelfs zo'n binaire code die is als deze .. Ik heb geen idee wat deze registersleutels ...

 34. Adrian Gudus zei hij

  Raz:
  Komende van deze regiştri.Nu weten waar het plotseling kwam ... Ik Googled maar kon niets gerelateerd over deze register ... HKEY_LOCAL_MACHINE \ BCD00000000 vinden, en na deze sleutel nog 10 subsleutel bevatten sommige zelfs anda bv. binaire code die is ongeveer .. Ik heb geen idee wat deze registersleutels ...

  De meeste kans heb je Windows Vista en er zijn een aantal legitieme sleutels die worden gebruikt om het besturingssysteem op te starten.

  • Dank u zeer voor răpsuns ... Ik heb Windows Ultimate 7 64 beetje ... wordt het oorspronkelijke beeld, we aangepast of dat soort dingen! Maar wie weet, of wat er mogelijk is!

 35. Gelu zei hij

  Cristian Hello! Let op uw tutorials voor vele jaren en ik nuttig geweest elke keer .Vanaf Helaas is het probleem dat we op dit moment hebben het niet gevonden, bladerde tutorials of niet wist om te zoeken naar het!

 36. krekel zei hij

  Beste vrienden,
  Ik heb een lap met Vista geïnstalleerd en 75 Gb partitie C.
  Ik ben in de extreme situatie waarin ik heb ongeveer 6 Gb Liberia naar partitie C.
  Ik deed het voorjaar schoonmaken cfm zelfstudie
  Alles was ok en ik uitgebracht in de eerste fase ongeveer 7 Gb.
  Maar na een paar dagen verdoving. Ik ging weer rood.
  Wat mij opviel toen ik Ccleaner gebruikt. Ik controleerde nadat ik schoongemaakt met inbegrip van het register in plaats gereedschappen / disk analyzer en vond niet minder dan 12 Gb soort GMP drukke cache-bestanden (foto's) met duizenden beelden die te herhalen.
  Ik ben ervan overtuigd dat we ontdoen van hen moeten krijgen, maar mislukken.
  Alsjeblieft, lieve Cristi, geef me een oplossing
  krekel

Trackbacks

 1. [...] Is genoemd Speccy en wordt gemaakt door het bedrijf Piriform, de beroemde cunoscuri schoonmaakprogramma CCleaner en Recuva herstelprogramma. Speccy is vergelijkbaar AIDA64 programma (voorheen Everest), [...]

 2. [...] Windows is moeilijk te achterhalen wat de computer te verzamelen vuil, zelfs met toepassingen zoals CCleaner kan geen vrije ruimte op de harde schijf, deze toepassingen zijn uitstekend geschikt voor het reinigen van [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.