Hoe testen we een harde schijf of USB-stick

In deze video tutorial zal presenteren twee gratis programma's die ons zal helpen om een ​​beslissing te nemen bij het zoeken naar ofwel een externe harde schijf, harde schijf of USB-stick aan te schaffen.
Vele momenten waarop we willen een USB-stick of een harde schijf productdetails kopen kan vaag zijn of kan ons niet volledig aan, en dan moeten we enkele onderdelen te testen en nemen de beste beslissing.
Wat moet ons interesseren op het moment dat we willen een harde schijf of USB-stick kopen?

-Buffer HDD
-Interface aansluiting
-Omzet
De gemiddelde tijd van de toegang,
-Geluidsniveau (idle)
-Geluidsniveau (zoeken)
Na deze video tutorial leest u meer over een bepaald deel van de computer, zoals harde schijven te leren.

door Bogdan Pelu

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsComments

 1. DOOMZOR zei hij

  Proficiat voor uw zeer succesvol tutorials, keep up the good work!
  In verband met het onderwerp totorialului bovenstaande, ik gebruikte HD Tach voor mij om mijn hardisckului prestaties te controleren. De wet is vrij oud zijnd onder delen kre leam niet veranderd geruime tijd

  CPU-gebruik is 20%
  Gemiddelde lees 45Mb / s

  Ik denk dat de gemiddelde lees k kan niet als een caracterisitca van hardware worden veranderd, maar proberen om een ​​vergelijking met de tutorial maak mij zorgen baart enigszins verschil tussen 2% (in video) en 20% (in mijn geval) en was benieuwd of er een manier is om verminderen dat percentage volgens een methode die de aankoop van nieuwe onderdelen uitsluit. Ik veronderstel dat het CPU-gebruik statistiek hangt alleen af ​​van prestaties van de hardware en niet het moederbord kre is een relatief nieuwe dual core processors Gygabyte 3Ghz.

 2. boby_admin zei hij

  Voor DOOMZOR
  Geen zorgen te maken, want ik heb een vrij krachtige processor en waarom ik eet alleen 2% van proc.si materie en de harde schijf.
  Het is normaal als je wat oude onderdelen dan gij eten, meer middelen.
  Er zijn verschillende manieren om te eten minder middelen u
  -Koop uw ingrediënten nieuwste en meest geavanceerde cursus
  -Doe je BIOS-update
  Misschien harde-schijf-configuratie is niet goed ingesteld in de BIOS
  Misschien heb je een minder krachtige processor

 3. beb3_mykk zei hij

  HMZ .... Trbuse om mezelf te testen .... goed programma en goede tutorialu!

 4. radu77 zei hij

  Goede tutorial.

 5. boby_admin zei hij

  @radu77:
  Radu waarderen dat u van onze tutorials, maar als je denkt met commentaren 3 woorden kun je de top heb je het mis krijgen
  Ik had iemand die was net als jij en uiteindelijk heb ik besloten om alle reacties te verwijderen
  Adrian heeft meer dan 1000 als commentaar op de site om te weten dat ze maakten deze stijl
  Ik hoop dat u begrijpt wat ik wil aanpakken

 6. radu77 zei hij

  Sorry, dat is niet mijn bedoeling, maar ik zag net de tutorial en ik gaf het advies. Geloof me, ik wist niet eens topjaar krijg alles wat ik zorg is om te leren van voi.Daca u kunt verwijderen Al mijn reacties, niet de moeite me te bedanken kunnen tutorials kijken en ik hoop dat je laat me doen te danken continuare.Va niet vervelen met mijn commentaar,.

 7. Adrian zei hij

  @radu77: We laten niet commentaren boos maar wist nutteloze post geen reactie suggestie probleem 2 3 gevulde woorden ...! Dat betekent "goede tutorial"? We weten dat het best niet door ons bevestigen! Alles is goed ... videotutorial.ro niet om het en bevestig je ... altijd welkom vragen, problemen, maar 2 woorden!

 8. Ik zag dat leerprogramma ii hard.Mie temperatuur lijkt me dc niet gebeuren ??? Heeft iemand hulp plss

 9. Cosmin: Ik zag dat leerprogramma hard.Mie temperatuur lijkt mij er niet dc? Heeft iemand plss hulp :(

  Betekent niet dat je per se een probleem harde schijf kunt uw model temperatuursensor niet.
  Maak je geen zorgen, lijkt niet op alle harde schijven temperatuur.

 10. alexxx_steaua zei hij

  Ik installeerde mijn hd tach, maar ik ga de windows vista opent het kan niet werken?

 11. alexxx_steaua zei hij

  Mijn hd heeft 320 gb en heeft een temperatuur setpoints 41 graden is dat de tutorial 21 41 graden is een geweldige temperatuur te graden is goed?????

 12. Ik zou Frut en ik kon iets zeggen over deze tutorial, maar helaas ook na ca. 30 min. Ik kon niets zien. langer werken?, of kunnen hieraan schuldig mijn computer. Alle tutorials bune.celelalte u `ve keek zijn uitstekend.

 13. okay. Sorry, begon leerprogramma

 14. cipanu332 zei hij

  Ik heb een externe harde 640 van Packard Bell gb kan TV.DAR te koppelen en ik heb een probleem wanneer ik wil een film die ik niet krijg subtitrarea.ce kan doen zien?

  • cipanu332: Ik heb een externe harde 640 van Packard Bell gb kan TV.DAR te koppelen en ik heb een probleem wanneer ik wil een film die ik niet krijg subtitrarea.ce kan doen zien?

   Om handmatig ondertiteling te nemen en gooi de speler met slepen en neerzetten (houd de linker muisknop op de ondertiteling en ik ga vooruit in player)

   Gelieve in de toekomst niet op dezelfde vraag meerdere keren posten, zie je overal je post, detachering dezelfde vraag zal niet sneller beantwoord worden!

 15. sal.am en ik 4gb Maxell USB stick die greppel 2 partities (een de2mb en de rest van stick). Evenmin kan de partitie als die van 2mb.daca je zou me een of andere manier te helpen verwijderen.

 16. Valentin zei hij

  Ik hou van deze tutorial en vinden het heel nuttig. ja asi hebben hulp nodig. Ik heb een WD1001FALS en heeft me niet verteld hoeveel platters Everest heeft vele styli ............. Wat moet ik doen?

 17. jean zei hij

  Salut!
  Ik installeerde HD Tune Pro 4.50 proefversie, nam ik een stuk. 16 GB USB-stick, ik geformatteerd, ik het programma begon, vond ik de Benchmark Write commando en ik krijg een bericht: ". Schrijven is uitgeschakeld Om schriftelijk verwijder dan alle partities."
  Ik was verkeerd ergens of geen test proef op Write?

 18. sasha-097 zei hij

  Ik heb een vraag als je een tweede harde als u verbinding maakt, alleen de output kabel cela die SATA heeft en verbinding te plcA starten en hebben iets anders nodig HARD OF MA

 19. ghitza zei hij

  misschien niet de juiste sectie, of misschien niet genoeg heb gezocht op Heeft uw site ... maar ik heb een groot probleem ..... Ik wil partitie een memory stick 8G .... ik ooit dat NSA? zal doen. . naar uit .. antwoord ... dank bij voorbaat ..

 20. Marius zei hij

  Interessant ... en zeer behulpzaam tutorial. Good job :)

 21. Herodes anidorin zei hij

  Hallo .. Ik ben het eens met wat ik hier heb gezien, defrag etc, maar ik heb alle tutorials keek. Ik wist wat te zeggen in veel en veel hebben geleerd van hier. Het is goed!

  Bedankt voor alle informatie en het is goed dat er mensen zoals jij ..

  goede dag goed jaar!

 22. Ik heb een externe hdd overstijgen de mogelijkheid om op te slaan jet25 gb.am 160 een fout gemaakt en ik omgedraaid in laptop USB ului.nu mei functioneaza.ce kan gebeuren? 7 hebben ramen op een computer en ziet in schijfbeheer maar het zegt, mijn computer niet initialize.in vede.nu je kunt niet formatez.ce het is des te pijnlijker is dat ik veel gegevens die ik zou willen pierd.nici windows xp vede.ma het niet kan iemand helpen? Veel dank

  • AdrianGudus zei hij

   adi: Ik heb een externe hdd overstijgen de mogelijkheid om op te slaan jet25 gb.am 160 een fout gemaakt en ik omgedraaid in laptop USB ului.nu mei functioneaza.ce kon gebeuren Heeft vensters op een computer en het 7? gezien in schijfbeheer maar het zegt, mijn computer niet initialize.in vede.nu je kunt niet formatez.ce het is des te pijnlijker is dat ik heel veel gegevens die ik zou willen pierd.nici Windows XP nietwaar vede.ma kan iemand Many thanks helpen?

   Je kan niet in een USB ... niet achteruit gaan, alleen mogelijk als je ruzie met een hamer ... je dat doen?

 23. Cojocaru zei hij

  Alsmede alle teksten in het Roemeens, om accenten te gebruiken, kunnen gemakkelijker te lezen.

 24. goed ik heb een pc met Windows 8.1 en AMD Athlon x4 en wanneer ik wil overbrengen naar een film die ik kopieer het 3-5mb / s op een laptop met een processor minder ik overbrengen snelheid 15-20 mb / s, dat kan vasthouden ik doen om mijn snelheid overdracht verhogen

 25. Rusoiu Virgil zei hij

  Ik heb na ebay een stik van 1T gekocht en ik kan hem niet laten gaan. Ik formatteer het in ntfs en wil niet alles kopiëren wat ik probeer of niet wil openen na het kopiëren. Ik heb de film Pearl Harbor gekopieerd en wilde hem niet openen, maar de computer kopie ging soepel, ik opende alle films. Nu wil hij niet meer kopiëren, hij maakt een kopieerfout. Ik probeerde het op volgorde te maken en ik ging alleen naar 78% en wilde het helemaal niet. Wat kan ik in deze situatie doen?
  Kan ik het herstellen of is het defect in de fabriek?

 26. David Laurentiu zei hij

  Ik heb hetzelfde probleem met een Kingston van 256 GB, gekocht bij AliExpress. Schrijf gewoon wat hij wil. En lees nog minder. SO ziet het allemaal, Disk Manager zegt dat het goed is, Paragon zegt dat het goed is, ATTO Disk Benchmark hetzelfde. Sommige mappen zijn niet toegankelijk en kunnen alleen worden verwijderd door opnieuw te formatteren. Ik formatteer het op alle gebruikelijke manieren. Een tip zou me goed vangen. Bij voorbaat dank!

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.