Hoe om bestanden via ftp-server over te dragen met FileZilla zelfstudie video

Hoe om bestanden via ftp-server over te dragen met FileZilla zelfstudie video
4.3 (17) 85.88%

Deze methode is een van de meest populaire manieren om bestanden over te brengen en nog steeds mensen die niet weten dit en proberen om de overdracht van bestanden via Yahoo Messenger horen.

Overdracht van bestanden via FTP (File Transfer Protocol) is een grote zoek de verspreiding wordt gebruikt in alle gebieden waar je moet een manier min of meer stabiel en veilig.

Zelfs wanneer we films op de webserver, volgens de methode van bestandsoverdracht, FTP.

Een ftp-server installatie is niet een zeer moeilijke taak, werken en inderdaad ba.

Bekijk de volgende video tutorial toont het installeren en gebruiken van een ftp-server, in dit geval FileZilla Server.

door Cristian Cismaru

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsComments

 1. Alle respect!
  Ik heb een grote aanvraag te mailde me meer weergegeven wanneer de video-tutorials.
  Bedankt!

 2. Claudiu Ze zei:

  Koele tutorial die me echt geïnteresseerd als ik de alles in een keylogger als je gaat

  Cristi doet goed werk met deze site

  Bravo

  Thanks a lot!

 3. Hello Cristi! Ik ben blij tutorials u, ik ben erg behulpzaam, ik heb veel geleerd van hen. Ik heb een vraag met betrekking tot ftp server ..: waarom wanneer iemand probeert om mijn server adres in te voeren (ftp://ip-ul/) Vraagt ​​gebruikersnaam en wachtwoord? Ik al gezegd dat ik een router, ik port forwarding, zoals we geleerd hebben in de tutorial, ik zet een virtuele ftp-server, dus ik denk dat het allemaal gekoppeld router prima. Echter, kan de server niet worden benaderd door mensen buiten mijn LAN-netwerk door de inschrijving, die ik niet eens helemaal. Dank bij voorbaat!

 4. @Adi:
  Heb ik het goed begrijp, kan je vriend geen toegang tot al uw ftp of geen toegang tot de prik dan DIPA wachtwoord.
  In het eerste geval heb je overal inchecken, als je goed ingesteld, controleer dan de virtuele server ip te zijn dat de PC is meestal "192.168.10.101" maar u kunt de volgende zijn.
  controleren en Raymond Van Het Groenewoud hardware (de router) en de software, als u Windows Firewall uit te schakelen in het en zet je andere (zone alarm, comodo).
  In het tweede geval, als u die vriend om een ​​wachtwoord in te voeren, is dit een goede zaak, want als u toegang tot de server vriendje betekent dat iedereen er toegang toe, natuurlijk als u het wachtwoord kunt uitschakelen.

 5. Het is het tweede geval, zoals je zei. Mijn vriend kan alleen toegang krijgen tot de server dak Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord. De vraag is hoe schakel ik deze authenticatie, pt. Ik wil in staat zijn om de server in te voeren zonder het te weten gebruikersnaam en wachtwoord. Ik voer de gebruikersnaam en het wachtwoord alleen ik server admin.

 6. @Adi:
  Ga FileZilla server control panel en zien dat de top van sommige afbeelding gebruikers, gaat u naar de eerste en van daaruit bewerken gebruikers hebben nieuwe gebruikers toegevoegd, activiteiten hebben het wachtwoord.
  Het recht van iedere gebruiker heeft een sectie waar je de map waartoe de gebruiker toegang heeft betreden.
  Mijn advies is om je wachtwoord te verlaten want anders ben je erg blootgesteld aan de gevaren.
  Iedereen kan toegang zonder wachtwoord en je kunt "planten" een partitie of map in het uiesti aandeel.
  Wees voorzichtig met dit spul, is het niet te spelen.

 7. beb3_mykk Ze zei:

  fff beste tutorialu ;)

 8. @beb3_mykk: Ik vroeg je om te stoppen met die dwaas omwille van topului.Vrei Posting Om te bewijzen dat je niet in orde bent? Bijvoorbeeld u geplaatst tussen 2 tutorials zelfstudie minute.un 5 elke minuut en een ander bedrijf 20 30 je commentaar op die ene De 20 en dan ala de 5 30 minuten keek je zo snel je 2 tutorials in totaal 50 minuten? niet plaatsen omwille van de terbeschikkingstelling!

 9. Cristi al lijkt een beetje klein browser download snelheid. Ik trok en 20 kb dat vind ik zeer weinig dat zou veroorzaken?

 10. @Andrew: Oorzaken zouden meer uw snelheid netto ... klein, een rooter tussen u en het internet zijn ...

 11. samy Ze zei:

  nalaten hem zichtbaar te maken van buiten LAN van de server

  Ik heb een router ASUS WL 520 gc (ik niet aanraden)

  Ik deed port forwarding en DMZ enabled en nimik .......... zou dat ik liep te nat poort triggerinstellingen ....

  Hoe kan ik zien waar ik verkeerd ben?

 12. samy Ze zei:

  Ik werd besloten om antivirale middelen .... Ik KASP 7 ...

 13. Mitus Ze zei:

  Ik heb een router Trendnet TEW BRP 652 en niet om een ​​ftp waar iemand van buiten mijn netwerk om de bestanden op mijn calcularetul. Maken Ik ingeschakeld DMZ (192.168.10.101). Maakte ik een virtuele ftp-server en alle merge.Ma iemand met een antwoord niet helpen?

  Dank je wel echt met! :))

 14. Constantin Ze zei:

  goede Cristi
  zeer interessante plaats,
  Ik heb een vraag voor u en ik,
  Ik heb gehost op een server en maakte een Excel-bestand in de planningen en beschikbaar voor meer mensen die werken in een klein bedrijf.
  Het doel is voor elke persoon om het raadplegen en wijzigen als u wilt natuurlijk met een login en wachtwoord, is het ding niet werkt of is open en neemt geen wijzigingen of niet altijd geopend is, zelfs vergrendelt de computer, maar is aanwezig in directory op de hosting en begrijpen niet waarom, kun je me een of andere manier te helpen.
  toch bedankt.

 15. @Constantin:
  Ik weet niet wat ik moet zeggen omdat ik weinig details hebben gegeven.
  Ik weet niet hoe ze al het werk uit te voeren is er een MySQL database en elk heeft een gebruikersnaam en wachtwoord, of wat lezen?
  Ik wil meer informatie!
  Welke server gebruik je?
  Wat ffolositi databank?
  Hoe zet je Exel vent daar, gebruik dan een CMS of gewoon?
  Heb je geprobeerd een oplossing die speciaal voor dat?

 16. Constantin Ze zei:

  hello,
  Ik ben blij dat je me geantwoord,
  hosting omgeving geeft me een ruimte waar ik kan FTP of MultiFTP gebied om verschillende bestanden te zetten en kan bekeken worden via een simpele browser in een ftp login en paswoord.
  Ik heb een eenvoudige bestand in excel en ik in het gebied verplaatst.

 17. Constantin Ze zei:

  Dus ik al de serverbeheerder gecontacteerd en vertelt me ​​dat hij heeft te gaan, maar niets.

 18. @Constantin:
  Als dit zorgvuldig moet worden ingesteld toegangsrechten "chmod", dat wil zeggen wie voert de gebruiker moet het recht om te veranderen moet je het daar schrijven.
  Maak een testaccount en wijzigen privileges en op deze manier geleidelijk besef je hoeveel je hebt om dat te zetten om niet in gevaar te brengen geen account management.
  Bijvoorbeeld, heb ik nu een aantal privileges te trekken voor de site als ze niet kunnen kijken maar een paar mensen.
  Privileges kan worden van "000" betekent dat er geen privileges tot "777" betekent dat alle rechten voor iedereen, met de server is het mogelijk dat sommige hebben privileges lager zijn dan anderen te houden en daarom kunnen die veranderingen in het document niet te maken.
  Ik hoop dat ik kon helpen.
  Niet voor lief nemen wat ik hier zeg, alleen maar gissen!

 19. Constantin Ze zei:

  ok, ik al geprobeerd dingen, maar niet zeker of ik wel of niet goed hoe dan jaar tot mei weer opnieuw proberen, bedankt voor het advies sowieso, maar na alles wat je weet wat je zeggen moet werken of niet ik weet niet wat dll in de ruimte nodig server te kunnen om iets te bewerken of opnemen in het bestand.

  toch als ik op de ftp-browser en man die ik de optie om het te openen of om het op te nemen vinden, bewerken als je geregistreerd en kan het niet terug omdat ze op en wanneer u een browser te openen en ga zo visie is verandering in hem en hij vertelt me ​​dat er geen wijzigingen is ok sluit de browser en kom later wanneer een nieuwe reboot niets is veranderd.

  toch is dit een grote controle langs rechten veranderen gezien ik probeerde gewoon mijn account (de enige).

  toch bedankt.

 20. @Constantin:
  Eerlijk gezegd, mijn mening is dat je moet een speciale oplossing te gebruiken voor.
  Een daarvan is als je een aantal tests en een ander woont in "real life" mensen zich anders gedragen wanneer ze samen te komen en zo zal men zeker gebruik maken van uw oplossing vanaf het begin, dat de manier waarop de meeste kans als een fouten optreden.
  Als we spreken over een groep mensen of lading volume, over iets dynamisch en verandert de hele tijd, dat is waarom je een zeer betrouwbare oplossing die u een fout niet kan veroorloven nodig.
  Ik raad je zoekt iets "sourceforge.net" er allemaal zijn open source, wat betekent dat het niet kost geld en vind 0 vrij grote verscheidenheid aan tools zoals deze.
  Veel succes en als ik in staat om u te helpen geweest, was je op ons te wachten met de oplossing die u hebt geïmplementeerd in het einde.
  Om alleen maar goede dingen te horen.

 21. Constantin Ze zei:

  is natuurlijk geen ideale oplossing niet gevonden of geen mam dacht aan iets beters, toch proberen om iets betrouwbaarder vinden, ok houden u op de hoogte met de oplossing.
  een goede avond.

 22. verschuiving Ze zei:

  Hallo, Ik heb een probleem. Ik installeerde FileZilla server Ik volgde de bovenstaande stappen totdat je moet me maak een account: het doen van de rekening en schrijf wachtwoord vergeten vinkje toe te voegen gedeelde mappen naar een map, en geef OK. Als u weer terug gaan naar de Account Settings wachtwoord is f lang. Als eerste wachtwoord was 4 brieven, nu ik zou verschijnen als een 24 `puntjes`. Wat te doen?

 23. Adrian Ze zei:

  @verschuiving: Er is helemaal geen probleem ... lijkt ongeacht hoeveel puntjes het toont je daar na je wachtwoord ingestelde wachtwoord dat u instelt wanneer u geen rekeningen merkte ... in uw browser zetten ... schrijf je accountnaam en wachtwoord .. precies zoals in de tutorial ... dat telt hoeveel kogels heb je? hoogte ... zo lang als je kunt gaan kijken en 50 de puntjes ... waarom is de lucht blauw? Weet het antwoord? Zij kijken we weten niet waarom zijn 24 de puntjes ... dus software codeert en wachtwoord ... als je rotzooi remebmer controleerde mijn id en wachtwoord ... nadat je afmelden vergeten, zelfs al is het 6 8 personages zijn personages in vergeten doos ... ongeacht de lengte van een wachtwoord en uw ... dus filezila

 24. verschuiving Ze zei:

  Dus nadat ik schreef ftp: // gebruikersnaam: /[Email protected] Ik verschijn> geen verbinding maken met de server met de gebruikersnaam en wachtwoord opgegeven. Hieronder verschijnt mijn ftp-server: IP, gebruikersnaam, wachtwoord, etc. (dit alles in een nieuw venster). Ik dacht dat het zou vergeten zijn, want ik schreef het op, wat kan het zijn? Cicknet en ik gebruik een router. Is het de IP?

 25. Tenti Ze zei:

  Bedankt voor het wachten zelfstudie tutorial over hoe je een laptop stof te verwijderen

 26. @Tenti: Om uw laptop van stof schoon als het zou moeten worden geopend, hier hebben we een klein probleem, namelijk de waarborg, de garantie als je geïnteresseerd bent zal ik een tutorial doen over hoe je een pc en een notebook uit stof te verwijderen en hoe te voorkomen Winst voor de toekomst in deze inzending.

 27. mihai Ze zei:

  Hoi, Ik volgde de tutorial, allemaal goed en wel, maar als ik coonectez ik zeg 530 Permission Denied?

  wat is het probleem?

  meer ..

 28. Julian Ze zei:

  Hallo, zeer goede tutorial, ga ik op live maar ik heb hulp nodig, ik heb een TRENDnet router 652, en toen ik aangesloten het niet meer werkt FileZilla Server-verbinding. Het punt is dat er een tutorial voor de router en deed setatrile en alles gaat. Ik heb geprobeerd dit:
  Router:
  - Toegang -> Virtual Server -> Ik stel Schakel de protocol-en LAN Server 21 192.168.10.101
  - DMZ -> Ingeschakeld -> DMZ Host IP 192.168.10.101
  FileZilla:
  - Server Opties -> Passive Mode Settings -> Default (en gebruik de folliwng IP: 192.168.10.101, en gebruik aangepaste poort range gebruik: 5000 - 5100 of 1024-5000). Het protocol op-m links op 21 (hoewel zodra ik probeerde te 2100 nadat ik veranderde de router natuurlijk)

  Ik al gezegd dat ik een handicap: antivirale en firewall.

  Nog steeds niet werkt. Ik kan ik aansluiten op mijn computer, maar als iemand probeert vanaf een computer gaat elders. Als de router uitgaat (met nieuwe ip natuurlijk). Ik weet niet welke instellingen proberen.

  Wacht op het antwoord

  Bedankt!

 29. Julian Ze zei:

  We opgelost.
  De toekomst voor de anderen de schuld bevel was ftp: // user:[Email protected]
  Toen ik ging naar bestellen ftp://IP . Dan vraag ik je gebruikersnaam en wachtwoord.
  Alle router instellingen op standaard en als je 21 poort vrij.

 30. Iustin Ze zei:

  hi guys Ik doe een goede baan en hem een ​​vraag als iemand wil dat ik om te downloaden uit de afschrijving adres ftp-adres en ip heb ik hem? Dank u.

 31. seby Ze zei:

  Interessante tutorial Ik had niet verwacht om bestanden repede.Pina overzetten dus nu ben ik worstelen met Yahoo Messenger of ODC-ul.Multumesc Cristi voor uw hulp!

 32. Cristi Ik heb een probleem! Ik installeerde Filezilla server, maar anderen niet kunnen aansluiten op het net Ik mine.Eu Romtelecom, en ik heb een dynamisch IP-router, modem SpeedTouch 516v6.Am Ik probeerde twee versies:
  ftp: // user:[Email protected] verkregen door het terrein MyIP niet gaan na dat ftp: // user:[Email protected] verkregen door het start-run-cmd-ipconfig, dus ik ben in staat om verbinding te maken met Exchange mine.In anderen geen toegang tot mijn pc, geef me wat advies, wat te doen?

 33. Jozef Ze zei:

  1 vraag: kan iemand niet aan te gaan moet de server de "server-> diconnect" geven en dan "stoppen"? of wat?
  2 vraag: Ik sloot de pc en daarna begon ik van opnieuw. Hoewel de installatie had gegeven om het te openen opent automatisch een server en probeer in te loggen olny gaf hem de fout. Ik noem dat dynamische ip. Wat gaf me de verbinding fout?

 34. Jozef Ze zei:

  @ 1 vraag: Ik weet dat als ik het slot om niet voor iedere gebruiker mogelijk om in te loggen. Maar voor degenen die actief zijn? Er zijn slechts kick / ban?

 35. Jozef Ze zei:

  @ 2 vraag: Ik erin geslaagd om deze ook op te lossen.
  (U kunt de opmerkingen van mij te verwijderen, niet veel helpen :))

  kunt u mij uitleggen wat is de deal met gebruikersgroepen? iets als hub? maak een kleine tutorial die? thx

 36. cristi Ze zei:

  Hallo ik heb een probleem, ik kocht een cd met voorkeuren etc .... hij explca erg goed, maar niet snel reageren op berichten heeft veel mensen .... dus mijn vraag zijn ... Ik amcumparat een domein (van GoDaddy) + een gastheer (hostgator) ... Maar nu moet ik mijn site bestanden te krijgen en liet zien hoe FileZilla prn maken ... maar ik Nush de gebruikersnaam en het wachtwoord gebruikt om verbinding te maken met Filezilla naar ... vertel me je van me lang voordat Raspudić, probeerde ik met de gebruiker van de host, maar werkt niet ... dus ik schreef scz

  Respect video tutorial
  Crist

 37. cristi Ze zei:

  Gelieve te excuseren .. maar ik scrisu van siicon nieuw toetsenbord en gaan een beetje moeilijk, met name als ik Grebe

 38. Mihai Ze zei:

  Heeft iemand geprobeerd de keylogger? Ga ik niet ...

 39. Tiberiu Ze zei:

  Het overkomt me niet kunnen anderen aansluiten op mij .. zoals in com.bl ze gedaan?

 40. Adrian Ze zei:

  bekijk niet door uw firewall te blokkeren, voeg FileZilla als een uitzondering in de firewall of als u Windows Firewall actief, omdat het alleen blokken oprestel raar en niet goed voor iets! u een afzonderlijk te installeren, hebben we uitleg over ZoneAlarm Free Firewall en Comodo gratis firewall, kunt u vinden rechts bovenaan Search

 41. Tiberiu Ze zei:

  Ik heb Avira antivirus firewall alleen voor de ramen is uitgeschakeld

  • Adrian Ze zei:

   installeer WinXP ... heb je waarschijnlijk een gewijzigde vensters die u software installeren en stuurprogramma's zijn opgenomen ... op zoek naar een schone ... sp3 xp zal niet allerlei aangepaste systemen van allerlei jaxorei gekanaliseerd ... het is heel makkelijk voor iemand om in die krijgen gemodificeerde ramen die u de Radmin server we door antivirus gedetecteerd en bezoek je pc wat tijd wil om dat te doen zonder te weten over Radmin we ook les als je niet weet wat is dat, en Er zijn vele andere manieren ... je kunt kijken door te klikken op HIER

  • webdan Ze zei:

   Tiberius, zet een ernstig virus waar je de controle en firewall antivirus ul.In doorgaans goed geïnstalleerd zal uw ul.Asta FireWire activeren en controleren of u nog niet begonnen en je hebt gedaan instelling "promiscue" door antivirus.

   • Tiberiu Ze zei:

    voor mij een ander antivirusprogramma te brengen?
    en zo ja wie om het te zeggen om me door de instellingen liep ik instalezl.si

    • webdan Ze zei:

     Nou eerst moet je er zeker van zijn dat uw besturingssysteem heeft veel probleme.Din u schreef ik begrijp je nog 7.Este Windows-besturingssysteem te ontwikkelen, en het is mogelijk om te worden getroffen een installatie kit met probleme.Scriu dit omdat je niet eens mee een antivirus dat niet werkt omdat Windows ului.Bun, adviseer ik u de BitDefender (Internet Security, Total Security), en ik gebruik BitDefender Total Security 2009, en geloof me als ik problemen tijdens het gebruik pc-ului.Daca BitDefender wilt zetten, kan worden gedownload van hun website: http://www.bitdefender.ro, Je krijgt zeker naar het menu "test", en vanaf daar kunt kiezen welke versie de versie vrei.Indiferend, je moet in gedachten te houden dat je moet verwijderen antivirus Actal (en ik weet wat software-firewall en register) want anders ontstaat een conflict en zal gaan harde calculatorul.Daca zet uw BitDefender antivirus degenen die dit geschapen geeft 30 proef dagen, gedurende welke antivirus zal werken volledig als het licentiat.Daca vind het niet leuk, je het te verwijderen, maar ik raad je het zelf installeren en geven een scan pc.Na ik zei ja, maar je hebt alle recht om te doen wat je wilt

 42. Tiberiu Ze zei:

  Ik 7 ramen, moet ik mijn andere vensters?

 43. Tiberiu Ze zei:

  Bedankt voor de antwoorden! Ik zal doen wat ik heb aanbevolen.
  en ik zei dat ik heb geen antivirus Avira firewall hebben alleen

 44. Hi .. Ik wil een beetje helpen mezelf .. tot dusver heb ik vezels gehad en alles was prima, maar nu heb ik een dynamisch IP-router en ik ga niet elke DC + + of vrienden kan geen verbinding maken via FileZilla ... kan iemand mij wat advies?

 45. Mihai: Hi .. Ik wil een beetje helpen mezelf .. tot dusver heb ik vezels gehad en alles was prima, maar nu heb ik een dynamisch IP-router en ik ga niet elke DC + + of vrienden kan geen verbinding maken via Filezilla ... ik kan geven iemand een tip ?

  Ja je moet poort forwording doen als Rooter weet welke poort te openen voor dergelijke toepassingen en weten wat te doen en wie om pakketten te sturen! we al 2 schrijven tutorials over dit onderwerp aan de rechterkant in de 'Search Videotutorial.ro ... "zo:" Het opzetten van een draadloze router voor de wijk netto netto netto Romtelecom en de rds "of" trendnet router instellingen voor haven doorsturen met Virtual Server en DMZ "(zonder aanhalingstekens) en je enter.Chiar als het niet uw model, de instellingen zijn bijna hetzelfde net geplaatst een beetje anders! Volg hen end-tail als je iets wilt begrijpen!

 46. thanks a lot .. akoestische spoor hen!

 47. Hallo, iedereen!
  Ik volgde deze tutorial en ik wil u feliciteren met het uitgevoerde buitengewone werk en voorbeeldig geduld. Ik hoop dat je geduld moet me volgende nummer geven rapsuns:
  Ik heb een FTP-account aangemaakt (zoals je in de tutorial beschreven), maar werkt niet op geen enkele manier om toegang te krijgen tot het adres "ftp: // user:[Email protected]_de_iesire / ". (Met lokale ip gaan, maar is niet relevant omdat het alleen toegang tot de host-computer). Internet van Romtelecom en v516 SpeedTouch modem. (Dynamic ip think)
  Bedankt!

 48. Doru: Hallo, iedereen!
  Ik volgde deze tutorial en ik wil u feliciteren met het uitgevoerde buitengewone werk en voorbeeldig geduld. Ik hoop dat je geduld moet me volgende nummer geven rapsuns:
  Ik heb een FTP-account aangemaakt (zoals u beschreven en zelfstudie), maar het is op geen enkele wijze het adres om toegang te krijgen met "ftp: // user:[Email protected]_de_iesire / ". (Met lokale ip gaan, maar is niet relevant omdat het alleen toegang tot de host-computer). Internet van Romtelecom en v516 SpeedTouch modem. (Dynamic ip think)
  Bedankt!

  Je moet een Port Forwarding "virtual server" port 21 "ftp" maken dit is als een brug port forwarding via de modem instelling die de externe ip dat je Romtelecom en interne ip verbindt dat je werd betaald door de router. Zien dat we een tutorial over Port Forwarding, helaas hebben we niet uw modem hebben, hebben we een netto-trend, echter, kunt u beseffen wat ik nodig heb om uw modem te doen als je die les volgen. Schrijf je eigen zoekmachine van de site "port forwarding", ook goed om te lezen en te bekijken interessante dingen in de opmerkingen vaak vinden zou zijn.

 49. Dank Christus, maar wij hebben niet onmiddellijk opgelost niets. Ik heb port forwarding op poort 21 (cmf. documentatie vinden op het internet), dus ik gehandicapt antivirus-en firewall en lost niets op. Wat zou de verklaring kunnen zijn?

 50. cristi hallo bedankt voor ISTA super sauitu ja omdat ik denk dat alle programma's op je PC eeuw ajutoru correct en goed gedaan, maar ik heb nog een handvol vragen over bestandsoverdrachten zimi naar me als je waar te ip vinden Dankzij een PEC en ik dank u nogmaals voor ajutoru neuronale responsen u mens '

 51. hallo crisi niet weten als je commentaar hebt, maar ik vraag weer waar ik een pc ip geluk en bedankt kon CASI voor het doen mensen helpen

 52. gabiHi crisi stiudac je niet heb comentariudar vraag ik weer waar je asputeacasiip mersipt terrein en het doen van een pcbafta mensen helpen

  Schrijven op google en je IP en klik op het eerste resultaat, daar zal ook uw IP zijn.

 53. Ik heb een probleem met mijn ip, kan namelijk een directe verbinding met mijn ip FileZilla of WebUI, alleen localhost (127.0.0.1) niet maken. Wat kan ik hieraan doen? Ik heb geprobeerd dat ik nu laten zien ip bv 79.32.123.137 en een die ik vind te lopen - ipconfig, en niemand gaat .... gebruiken COMODO firewall
  bedankt

 54. Beţivu Ze zei:

  Ik heb een Linux-server met behulp van nelamurire.Daca worden geïnstalleerd? Thanks

  • Beţivu: Ik heb een Linux-server met behulp van nelamurire.Daca worden geïnstalleerd Thanks?

   Alle FileZilla, schrijven in google: FileZilla, druk op enter en klik op het eerste resultaat, krijg je hun officiële pagina, het linkervak ​​om een ​​"Download" hebt u op klikken en je krijgt de download link voor Linux, of u kunt u linux functie van "Add / Remove Programs" (installeren / verwijderen van programma's) te installeren of u kunt gewoon downloaden en installeren van de 'Synaptic Package Manager "of door het uitvoeren in terminal: sudo apt-get install FileZilla.

  • Ioneltaiefrunze Ze zei:

   Beţivu: Ik heb een Linux-server met behulp van nelamurire.Daca worden geïnstalleerd Thanks?

   Persoonlijk zou ik aanraden voor. een beginner die wordt genoemd ProFTPD FTP-server met een GUI-Proftpd.Instalarea gadmin hen zowel server en ftp server management interface kan de Synaptic Package Manager (run Systeem> Beheer> Synaptic package manager-write-password- en zoek naar "proftpd" en "gproftpd" geklikt en het contextmenu te kiezen "markeren voor. installatie").
   Een andere oplossing die ik denk is gemakkelijker gebruik van de terminal / console (Applications> Accessoires> Terminal) er mooi schrijven "sudo apt-get install proftpd gproftpd"> voer> wachtwoord sudo> blik op hoe te installeren (eventueel een vraag om te accepteren dat door deze installatie zal alles je hdd ruimte omgaan, druk op "Y" bedoel-ja-en nog steeds op zoek).
   Na de installatie kunt u toegang krijgen tot de beheerinterface van uw server ftp naar Programma's> Systeemwerkset> gadmin-proftp. Vanaf daar kunt u gebruikers instellen, hun rechten en ze toegang hebben tot de bestanden.
   Als je problemen hebt posting. Succes.

   • Ioneltaiefrunze:
    Persoonlijk zou ik aanraden voor. een beginner die wordt genoemd ProFTPD FTP-server met een GUI-Proftpd.Instalarea gadmin hen zowel server en ftp server management interface kan de Synaptic Package Manager (run Systeem> Beheer> Synaptic package manager-write-password- en zoek naar "proftpd" en "gproftpd" geklikt en het contextmenu te kiezen "markeren voor. installatie").
    Een andere oplossing die ik denk is gemakkelijker gebruik van de terminal / console (Applications> Accessoires> Terminal) er mooi schrijven "sudo apt-get install proftpd gproftpd"> voer> wachtwoord sudo> blik op hoe te installeren (eventueel een vraag om te accepteren dat door deze installatie zal alles je hdd ruimte omgaan, druk op "Y" bedoel-ja-en nog steeds op zoek).
    Na de installatie kunt u toegang krijgen tot de beheerinterface van uw server ftp naar Programma's> Systeemwerkset> gadmin-proftp. Vanaf daar kunt u gebruikers instellen, hun rechten en ze toegang hebben tot de bestanden.
    Als je problemen hebt posting. Succes.

    Opmerking 10 Ionele een kleine wijziging, proftpd is de beste FTP-server, kan niet alleen worden aanbevolen voor alle beginners.

   • Dumitru Ze zei:

    Ioneltaiefrunze: Als je problemen hebt posting.

    Hoe heeft de instellingen, of geef iemand Linck, omdat ik niet krijgt om verbinding te maken met de server.

 55. Beţivu Ze zei:

  Bedankt allemaal voor de antwoorden nu op zoek naar een tutorial proftpd

 56. Super cool tutorial en alles FileZilla is makkelijk te gebruiken ...
  thx ... groter ...

 57. ZeroCool Ze zei:

  zeer luid

 58. Ik probeerde zoals in tutorial en niet iemand die wil om het te downloaden van mij aan te sluiten. Ik heb geen router, maar die verbinding wil maken met mij is. Is dit een probleem? moet Port Forwarding doen en die willen aansluiten op mij?

  • Adrian Ze zei:

   gpa: Ik heb geprobeerd zoals in tutorial en niet iemand die wil om het te downloaden van mij aan te sluiten. Ik heb geen router, maar die verbinding wil maken met mij is. Is dit een probleem? moet Port Forwarding doen en die willen aansluiten op mij?

   Waarschijnlijk firewall, stopt de firewall

 59. AdrianR Ze zei:

  Thanks Cristi, ze was erg behulpzaam! Werkt geweldig, ik heb een forum voor een vriend die een counter-strike server heeft, en ik had een goede FTP-client, bedankt! Ik ben bezig met de site op basis van Joomla, ik heb na je tutorial, heb ik veel geleerd van je, je bent de heetste in de tutorials in Roemenië!

  Wachten Tutorial SmartFTP. Geluk en een goede gezondheid!

 60. Cornelius Ze zei:

  Hallo ik geïnstalleerd en ik zet mezelf FileZilla en zoals je zei in de video en of make adess "ftp: //-test:[Email protected] mijn / "kan alleen toegang, maar alleen in mijn copiuterul. Vanuit een andere hoek van de wereld de dezelfde link geplaatst moet worden of zo? Ik probeerde deze link, maar niets zegt iets diacnostic crashes. Merk op dat ik aan een netwerk van de wijk netwerk dat verbonden UPC. Hebben andere instellingen in Filezilla game server of client gemaakt? bedankt

 61. AdrianR Ze zei:

  En ik nog steeds UPC! Je kunt er niets aan doen, zult u niet beschikbaar zijn op uw IP door anderen. Het is gek denken UPC af te zweren het, het gaat echt slecht internet over de kabel die afkomstig is van de machine, en geen toegang tot de modem zult u niet een port forwarding doen of ontgrendelen alle poorten.

 62. Virginia vingerhoed Ze zei:

  Hoe te 2,0 WampServer Apache-server staat. Installeerde ik het, maar ik kan niet met hem werken. Toen ik open phpMyAdmin verschijnt, De gevraagde URL / phpmyadmin / werd niet gevonden op deze server ". Wat moet ik doen?

 63. Laurentiu Ze zei:

  Ik had ftp 2 jaar geleden, maar nu wil ik verbinding maken vanaf cond mijn computer geeft me een fout

 64. Elyxir Ze zei:

  Hoi, ik deed maar toen ik geef de server browser ftp: // user:[Email protected] Ik er een klein venster dat zegt me om in te loggen? Ik schrijf gebruikersnaam en wachtwoord en geef niet op hun pagina te vernieuwen deactiveren en ik vraag en gebruikersnaam en wachtwoord, wat kan ik doen?

 65. Wij verwelkomen ..

  Ik heb een vraag: Ik heb een web hosting van een bedrijf dat zich bezighoudt met iets en een ding (noemen het bedrijf is in zweden) niet begrijpen .. in het gebruikersmenu kan ik pagina's maken als ik wil een programma hun geen HTML te gebruiken, maar om gewoon te schrijven en regisseren laden. Het probleem is dat de opties die u kunt doen met hun programma te zijn niet zo complex, nog beperkter nog minder (voor de marketing denk ik) en dat is om foto's, logo etc. kopen. Ik ben geïnteresseerd kan ik uploaden naar mijn pagina die ik gemaakt in HTML en HTML om me direct te schrijven en overbrengen naar de server. Ik probeerde Fillezila maar niet om erachter te komen hoe ik toegang tot server die wordt gehost pagina.Ce ik kon doen om mij maak ik de HTML en rechtstreeks naar de server en niet om hun programma te gebruiken?

  En er is een ding, pagina na heb ik het op het web, maar zijn tijdelijk niet op Google of een andere zoekmachine hoewel ik stuurde de URL naar hen .. kan optreden na een lange periode van tijd of ? .. Dank bij voorbaat

  • Adrian Ze zei:

   doru: Will hallo .. Ik heb een vraag: Ik heb een web hosting van een bedrijf dat zich bezighoudt met iets en niet begrijpt een ding (noemen het bedrijf is in zweden) .. in het gebruikersmenu kan ik pagina's als ik maak Ik met hun programma hoeft geen HTML te gebruiken, maar om gewoon te schrijven en regisseren laden. Het probleem is dat de opties die u kunt doen met hun programma te zijn niet zo complex, nog beperkter nog minder (voor de marketing denk ik) en dat is om foto's, logo etc. kopen. Ik ben geïnteresseerd kan ik uploaden naar mijn pagina die ik gemaakt in HTML en HTML om me direct te schrijven en overbrengen naar de server. Ik probeerde Fillezila maar niet om erachter te komen hoe ik toegang tot server die wordt gehost pagina.Ce ik kon doen om mij maak ik de HTML en rechtstreeks naar de server en niet om hun programma te gebruiken?
   En er is een ding, pagina na heb ik het op het web, maar zijn tijdelijk niet op Google of een andere zoekmachine hoewel ik stuurde de URL naar hen .. kan optreden na een lange periode van tijd of? .. Dank bij voorbaat

   Wat je zeker is een gratis WordPress.com als een platform waarop u kunt uw eigen blog te maken, zorgt u ervoor 50M bergruimte en een subdomein. Alleen als ze gebruik maken van het hele pakket, en de gebruikers en de ruimte die door hen (siteultau.wordpress.com) niet alleen toegang tot backend interface waar post posten / artikelen op uw website. U kunt de CSS van een thema te veranderen, tenzij je betaalt, en u toegang via FTP bergruimte (tenzij de beheerinterface van een foto upload knop, zodat je kunt beklimmen van een video als je moet betalen) dan hebben Evenzo, als je betaalt een hosting door hen aangeboden. Dat klopt en u zeker. De oplossing zou zijn om jezelf te koop uw eigen gastheer je kost je een paar dollar per maand of jaar (u kiezen hoe om te betalen, en het betaalde bedrag zal variëren afhankelijk van het gewenste gebied, het verkeer deed ... etc) uw eigen domein, Download Platform WordPress is gratis, krijg je op een hosting ruimte en je website te maken. 5 hebben we een serie tutorials over het maken van een website vanuit het niets, de eerste aflevering vinden we HIER de resterende afleveringen in de video kunt u dergelijke artikelen sectie vinden waar u titels in het rood op andere tutorials gerelateerd aan het onderwerp door te klikken op een van die titels die direct naar de tutorial. Of je kunt andere afleveringen vinden dan alleen met behulp van het zoekvak in de rechterbovenhoek zwarte rand waar je schrijft: het creëren van 2 de site of de site creatie 3 en zo verder tot aan de zijkant van de 5. 'Re van plan te gaan ...

  • Adrian Ze zei:

   doru: Will hallo .. Ik heb een vraag: Ik heb een web hosting van een bedrijf dat zich bezighoudt met iets en niet begrijpt een ding (noemen het bedrijf is in zweden) .. in het gebruikersmenu kan ik pagina's als ik maak Ik met hun programma hoeft geen HTML te gebruiken, maar om gewoon te schrijven en regisseren laden. Het probleem is dat de opties die u kunt doen met hun programma te zijn niet zo complex, nog beperkter nog minder (voor de marketing denk ik) en dat is om foto's, logo etc. kopen. Ik ben geïnteresseerd kan ik uploaden naar mijn pagina die ik gemaakt in HTML en HTML om me direct te schrijven en overbrengen naar de server. Ik probeerde Fillezila maar niet om erachter te komen hoe ik toegang tot server die wordt gehost pagina.Ce ik kon doen om mij maak ik de HTML en rechtstreeks naar de server en niet om hun programma te gebruiken?
   En er is een ding, pagina na heb ik het op het web, maar zijn tijdelijk niet op Google of een andere zoekmachine hoewel ik stuurde de URL naar hen .. kan optreden na een lange periode van tijd of? .. Dank bij voorbaat

   Wat je zeker is een gratis WordPress.com als een platform waarop u kunt uw eigen blog te maken, zorgt u ervoor 50M bergruimte en een subdomein. Alleen als ze gebruik maken van het hele pakket, en de gebruikers en de ruimte die door hen (siteultau.wordpress.com) niet alleen toegang tot backend interface waar post posten / artikelen op uw website. U kunt de CSS van een thema te veranderen, tenzij je betaalt, en u toegang via FTP bergruimte (tenzij de beheerinterface van een foto upload knop, zodat je kunt beklimmen van een video als je moet betalen) dan hebben Evenzo, als je betaalt een hosting door hen aangeboden. Dat klopt en u zeker. De oplossing zou zijn om jezelf te koop uw eigen gastheer je kost je een paar dollar per maand of jaar (u kiezen hoe om te betalen, en het betaalde bedrag zal variëren afhankelijk van het gewenste gebied, het verkeer deed ... etc) uw eigen domein, Download Platform WordPress is gratis, krijg je op een hosting ruimte en je website te maken. 5 hebben we een serie tutorials over het maken van een website vanuit het niets, de eerste aflevering vinden we HIER (Klik op het woord HIER in rood) afleveringen van de rest van de video die je kunt vinden in het gedeelte Verwante artikelen sectie, waar je titels in het rood op andere tutorials gerelateerd aan het onderwerp door te klikken op een van die titels die rechtstreeks naar de tutorial te gaan. Of je kunt andere afleveringen vinden dan alleen met behulp van het zoekvak in de rechterbovenhoek zwarte rand waar je schrijft: het creëren van 2 de site of de site creatie 3 en zo verder tot aan de zijkant van de 5. 'Re van plan te gaan ...

 66. Bedankt voor de reactie, het kan alleen maar goed zijn dat ik alleen wil betalen ze gaf me 100 dagen vrij en dan betalen, wat te doen om ze te geven en direct betalen? En dan kun je een server en alles openen? Dank

  • Adrian Ze zei:

   doru: Bedankt voor de reactie, het kan alleen maar goed zijn dat ik alleen wil betalen ze gaf me 100 dagen vrij en dan betalen, wat te doen om ze te geven en direct betalen? En dan kun je een server en alles openen? Dank

   Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik heb geen idee over de service die u gebruikt, moet je beter wat en hoe weet, en u de bepalingen en voorwaarden van de aangeboden producten lees ... meer dan waarschijnlijk een officiële site van contact waar presenteert producten hebben toegang tot wat en hoe (gratis of betaald) Hoe ben ik te weten wat God biedt een service bedrijf dat niet weet zijn naam in Zweden.

 67. criss_123 Ze zei:

  gefeliciteerd niet alleen voor ftp VT maar voor alle VT.tineti up the good work

 68. ronad2010 Ze zei:

  Sall .. Maar hoe je dat verbindt mij om bestanden te trekken? mij toen ik aangesloten de browser .. Mia gevraagd gebruikersnaam en wachtwoord van de server toen ik

  lu ala dat FTP te geven .. en vraagt ​​zijn naam en wachtwoord? (

  • Adrian admin Ze zei:

   ronad2010: Sall .. Maar hoe je dat verbindt mij om bestanden te trekken? mij toen ik aangesloten de browser .. Mia gevraagd gebruikersnaam en wachtwoord van de server toen ik puslu vent die FTP te geven .. en vraagt ​​zijn naam en wachtwoord? (

   Ik zeg kijk naar de tutorial kop-staart en stop het rollen dat als je wilt het antwoord weet. Er werd duidelijk gemaakt dat we een rekening moeten maken met de gebruikersnaam en het passeren. Kijk naar de tutorial en wees voorzichtig

 69. Andrew Moldavische Ze zei:

  Hallo, Ik kocht domeinnaam en hosting, we pakken, we gebruikers, Ik ken het wachtwoord om het, natuurlijk, en ze weten dat ik gebruik in fillezilla te loggen, moet u uw wachtwoord wijzigen?

 70. anDrey907 Ze zei:

  Ik heb een vragen en ik wil weten of je een ajuti.am website kunt krijgen, moet je uploaden wat videouri.Am geprobeerd Filezilla, I bij uplodat, maar de site, niets ... het is op het veld. Het . Hoe kan ik deze video's uploaden, zodat je kunt zien op site.Mersi tevoren en maak hier een uitstekend werk All the best!

 71. sorinincepator Ze zei:

  Hallo, Ik heb een vraag, ik kocht een domeinnaam en hosting van redhost, en nu wil ik weten hoe veilig te werken met Filezilla, wat betekent dat je moet naar de host, de gebruikersnaam en het wachtwoord van FileZilla header. Hoe dan ook, wil ik de VIDEOTUTORIAL.ro bedanken, leerde ik veel dingen door enorme tutorials gepost, ik maakte zelfs een website vanuit het niets, hoewel alle bomen in dit gebied. Ik ben geïnteresseerd in dit omdat ik wil proberen Google Adsense. Ten slotte zou het slecht zijn als u alleen hebt gehad tijd voor een tutorial voor diegenen die het domein en hosting hebben gekocht en wilt u een website te maken en online gezet.
  Bedankt voor het begrip en succes in de toekomst. Ik zal het aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is.

  • AdrianGudus Ze zei:

   sorinincepator: Hallo, Ik heb een vraag, ik kocht een domeinnaam en hosting van redhost, en nu wil ik weten hoe veilig te werken met Filezilla, wat betekent dat je moet naar de host, de gebruikersnaam en het wachtwoord van FileZilla header. Hoe dan ook, wil ik de VIDEOTUTORIAL.ro bedanken, leerde ik veel dingen door enorme tutorials gepost, ik maakte zelfs een website vanuit het niets, hoewel alle bomen in dit gebied. Ik ben geïnteresseerd in dit omdat ik wil proberen Google Adsense. Ten slotte zou het slecht zijn als u alleen hebt gehad tijd voor een tutorial voor diegenen die het domein en hosting hebben gekocht en wilt u een website te maken en online gezet. Bedankt voor het begrip en succes in de toekomst. Ik zal het aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is.

   Je zou dit weten als we alle afleveringen (6 in getal) series website creatie. Wij vinden met het zoekvak in de rechterbovenhoek, daar schrijf je: het creëren van de 1 site, gaat u voeren en u zal de tutorial te vinden, dan om de 2 schrijf alles in de rechterbovenhoek zoekvak vinden: 2 het creëren van de website, die u invoert en u tutorialulm vinden, en dus blijft de episode 6.

 72. Xantes Ze zei:

  Klinken is onder kritiek! Beide.

  • AdrianGudus Ze zei:

   Xantes: Klinken is onder kritiek! Beide.

   Als we kijken naar het moment dat deze tutorial werd een bericht geplaatst dat het dateert uit "november 4, 2008 van Christus"
   Dit is het eerste jaar dat videotutorial.ro geboren werd, was ik in het begin, ik denk dat het heel verschoonbaar, weet niet wie tegen die tijd had een website video-tutorials in het Roemeens gehost op uw eigen server (niet op YouTube)

 73. RoCoFeLu Ze zei:

  Ik weet precies wat je zegt. Zak IP, poort en wachtwoord zo precies zoals je zei en ik schrijf dit:
  Verbinding maken met server ...
  Fout, Kan niet verbinden met server
  Proberen om opnieuw te verbinden in seconden 5
  Opnieuw verbinding met server ...
  Fout, Kan niet verbinden met server
  Proberen om opnieuw te verbinden in seconden 5
  Opnieuw verbinding met server ...

  • RoCoFeLu: Ik doe precies zoals je zegt. Zak IP, poort en wachtwoord zo precies zoals je zei en ik schrijf dit:
   Verbinding maken met server ...
   Fout, Kan niet verbinden met server
   Proberen om opnieuw te verbinden in seconden 5
   Opnieuw verbinding met server ...
   Fout, Kan niet verbinden met server
   Proberen om opnieuw te verbinden in seconden 5
   Opnieuw verbinding met server ...

   Raymond Van Het Groenewoud Stop de beide partijen en probeer het opnieuw

 74. AdrianGudus Ze zei:

  Als mijn geheugen me is slechts een van de tutorials die zijn geplaatst in de eerste maand van de oprichting van website

 75. andrei Ze zei:

  Ik volgde de tutorial, heb ik de server, installeerde ik FileZilla client en ook na een tutorial heb ik gemaakt. Alles ging goed, maar dan denk ik dat ik iets verkeerd deed ... Ik opende Filezilla server-interface, ik vervolgens aangesloten opende ik Filezilla client en ik aangesloten en er (weet niet meer precies wanneer het was deed ik om of omgekeerd ) en nu wanneer ik open FileZilla server verbindt, maar nadat ik er:

  - (Niet ingelogd) USER Anonymous
  - (Niet ingelogd) 331 Wachtwoord vereist voor anonieme
  - (Niet ingelogd) PASS *****
  - (Niet ingelogd) 530 Login of wachtwoord onjuist!
  - (Niet ingelogd) 421 Inloggen overschreden. Sluiten controleverbinding.
  - (Niet ingelogd) losgekoppeld.

  Niet verondersteld weerszijden verbinding tegelijk? of wat er mis is, weet ik niet eens beseffen.
  Bedankt voor de tutorial, erg handig!

 76. andrei Ze zei:

  Ik heb het niet helpen me plsss? Ik heb nog niet opgelost .... en weet niet wat te doen.

 77. tibyarad Ze zei:

  Zeer interessante tutorial heb ik geprobeerd om te zien of ik pakken een vriend in Italië bijvoorbeeld om te zien of u kunt aansluiten en gaan.
  Door de manier waarop ik had moeite in het begin, ik niet gaan, want ik had een programma van werkzaamheden panelar control computer, een filter blok inhoud voor volwassenen etc. Als je zulke vulgaire programma's zullen niet aanraden om te verwijderen.
  Bedankt Cristi voor het harde werk.
  achting

 78. goed ..
  Als je me kan helpen met mijn probleem .... na het schrijven ftp: // naam:[Email protected]/ geeft mij de fout "Windows kan geen toegang tot deze map. Zorg ervoor dat u de bestandsnaam juist hebt gespeld en dat u toestemming voor toegang tot de map "vermelden dat ik gehandicapt antivirus-en firewall hebben .. Ik heb internet van Romtelecom dynamische ip.

  Bij voorbaat dank

 79. Bedankt voor alle steun die het onbekende. Goede Heer geef u al het beste.

 80. Sorry, dankzij het hele team. Hoeden. Dank bestaan.

 81. WILT U EEN OEFENING TE DOWNLOADEN EN NIET DOWNLOADEN MERGE.VREAU te gaan zoals op YOU TO NET 5 TUBE.AM rantsoen GB en als het niet begrijpen de eerste keer en je wilt A-2 geven ste tijd eindigt VERGOEDINGEN . mensen zie ik DOWNLOAD EN REACTIE VAN 10 ORI.ASPET DUMNEAVOASTRA.CU PT VEEL RESPECT TO YOU.

 82. Adrian Gudus Ze zei:

  marius_yo74:
  WILT U EEN OEFENING TE DOWNLOADEN EN NIET DOWNLOADEN MERGE.VREAU te gaan zoals op YOU TO NET 5 TUBE.AM rantsoen GB en als het niet begrijpen de eerste keer en je wilt A-2 geven ste tijd eindigt VERGOEDINGEN . mensen zie ik DOWNLOAD EN REACTIE VAN 10 ORI.ASPET DUMNEAVOASTRA.CU PT VEEL RESPECT TO YOU.

  Wij gaan niet akkoord met het downloaden van handleidingen op onze website. YouTube YouTube ese wij ons, maken we gebruik van verschillende methoden van streaming video.
  Je hebt niets te downloaden, onze tutorials zijn en gratis zal blijven. U kunt toegang krijgen tot onze site altijd en overal waar u internet. Als je internet, niet voor ons, niet ons probleem!
  In al onze tutorials beginnen met "open een webbrowser en ga ...." Dus toch zal een browser te openen en als u de volgende stappen met de tutorial, dus er is geen reden om te downloaden.
  De speler heeft alle knoppen die u nodig hebt, kunt u het luider, langzamer, je kunt pauzeren, kunt u draaien, kunt u de video full screen te maken. Als we betalen om deze server online tutorials te houden voor iedereen, wat is het punt van je ruimte innemen op de harde schijf.
  Wees niet bang! Niet overal lopen!

 83. Hallo, Ik heb precies zoals video-instellingen als je op de computer ftp waarvan de gegevens gaat, als ik kom uit een andere ex laptop computer met internet stok RDS werkt niet, noch het lokale netwerk werkt niet, ik Ik heb internet op exact ROOT 2 RDS via een eenvoudige rooter 4 acestesta havens voer een andere rooter die wirless heeft, wat moet ik doen om dit werk Filezilla te maken?

 84. Ciprian Scrobanita Ze zei:

  Hello! We ondervonden een probleem en ik FileZilla Server. Ik deed precies dat videotutorial instellingen, zet de map waar ik toegang tot mijn account en ik voegde toen ik probeerde te verbinden van een vriend werkte niet. Vermelden dat ik ben rechtstreeks verband met en PPPoE netto (geen router of firewall). Kunt u mij vertellen waar ik verkeerd ben? Dank je wel ...

 85. Ik was in staat om dingen svr zetten maar hoe kan ik verwijderen?

 86. dc Ik probeer sluit de browser vraagt ​​me gebruikersnaam en passeren?

 87. Hallo Ik heb een probleem met de installatie FileZilla server niet aansluiten bij mijn verbinding fout installeren optreedt Fout: De verbinding met de server verloren ... Ik stopte en firewall op uw PC en de modem, en dat alles voor niets. Ik heb een modem van Vodafone Deutschland Easybox 904 .. Kunt u mij helpen Ik kan een of andere manier ingesteld beheren om het te laten werken ... danken FTP-server

 88. Hallo Ik maakte een ftp-server en wou dat ik kon gebruikers toe te voegen met verschillende wachtwoorden niet voor iedereen hetzelfde wachtwoord kunt u toegang te bewerken / bekijken gewoon wie ik wil dat deze mensen in mijn netwerk te krijgen, routing-m geconfigureerd kunnen overal toegang. Kunt u als u kunt om een ​​tutorial te maken.
  Groetjes en veel Peter zullen respecteren wat je doet.

 89. radu Ze zei:

  Cristi Hello!
  vertel me alsjeblieft of de tutorial deze keer compleet is. Van wat ik zie eindigt het onmiddellijk na de installatie van Filezilla Server. Ik wilde vragen of problemen met de configuratie op zowel de server als client zijn intuïtief en was niet necasar te beschrijven binnen het bereik van zelfstudie?
  Mej. vooruit!

andere referenties

 1. [...] Moet minimale kennis hebben van: het creëren van databases in Cpanel en Mysql, FTP-bestandsoverdracht in (video), bewerk het bestand [...]

gezichtspunt

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.