Een computer bespioneren of besturen met een mobiele telefoon - Zelfstudie in HD-video

Hallo, in videotutorialul volgende zal laten zien hoe we zo'n afstandsbediening of externe verbinding asistance tussen een telefoon en een computer kunnen bereiken.

Zoals u weet kan het heel gemakkelijk om een ​​computer vanaf een andere computer te bedienen door middel van programma's die op beide computers of gewoon een en ander moet worden geïnstalleerd is geïnstalleerd java runing omgeving mits de internetverbinding actief te zijn op zowel PC sites, maar nu gaat het door een eenvoudige mobiele telefoon die Java heeft.

We hebben behoefte aan een Bluetooth-verbinding of internet voor een toepassing die u indient succes draait. We kunnen dit soort afstandsbediening te gebruiken vanaf elke telefoon op de voorwaarde dat de telefoon ondersteunt Java MIDP2.0 in zelfstudie geeft een voorbeeld om deze mogelijkheid te controleren.

Deze tutorial kan helpen bij iemand die behoefte heeft om te spioneren op een computer om erachter te komen welke programma's actief zijn op het of gewoon om ouders die willen dat hun kinderen kijken in de voorkant van de computer te helpen.

Lucian basilicum


Related Tutorials


Comments

 1. crystache zei hij

  Ik hoop dat een aantal van deze software te presenteren voor gratis simbian telefoons [Nokia 6288] want ze zijn erg interessant, als je bent.

  • danyelutzu zei hij

   Ik heb een probleem omdat ik hetzelfde deed als in de tutorial en wanneer ik probeer verbinding te maken met wifi, wordt me verteld: "IOException: java.io.IoException: Fout bij het openen van de verbinding:

   LA buetooth Ik Zie: Geen correcte service gevonden Zorg ervoor dat bluetooth afstandsbediening x (weet niet wat het programma is gestart Deki is bluetooth enabled en nimik!

 2. PNP76 zei hij

  Zeer interessante tutorial ... gefeliciteerd

 3. Andrew zei hij

  Ik heb een probleem. Hij vertelt me ​​"Telefoon buiten bereik!" Wat zou de oorzaak kunnen zijn en wat is de oplossing?

 4. LucianGL zei hij

  crystache - wat wil je precies dat ik presenteer?

  Andrei - wat zeg je is omdat de telefoon zich niet binnen het dekkingsgebied van het bluetooth- of internetsignaal bevindt. Dit is wat je zei. Geef me meer details, want ik begreep niet wat en wanneer het gebeurt

 5. Andrew zei hij

  Als ik zeg geef het aan te sluiten Wachten op pc en na een paar seconden telefoon vertelt me ​​buiten bereik! Dat is wanneer ik probeer te verbinden via bluetooth. Als ik wil mijn apple internet aansluiten zonder problemen .. Ik heb een Nokia E50. Maar dc wil en bluetooth?

 6. LucianGL zei hij

  Andrei - Ik denk dat het probleem in jouw geval ligt bij het koppelen van de telefoon aan de computer. Probeer via de bluetooth-software op de computer verbinding te maken met de telefoon om te zien of deze deze ontdekt. ​​Meer precies, je telefoon ziet de bluetooth-adapter van de computer niet. met zoeken en koppelen + toevoeging aan de lijst als geautoriseerd om elke keer geen toestemming te vragen

 7. Andrew zei hij

  De vereniging is prima. Ik begrijp echter niet dat het via internet werkt en dat het niet via bluetooth wil werken. Pt k echter… over de netto kosten via bluetooth nee!

 8. LucianGL zei hij

  moet gaan, proberen

 9. peterutz zei hij

  Hallo varog zeggen voor andere telefoons (Samsung) of andere SEPO niet of slechts nokia bedankt!

 10. LucianGL zei hij

  de tutorial ik zei ik ga op elke telefoon en liet zien hoe je kunt controleren en deze

 11. Grappenmaker zei hij

  en ik wil een bezwaar tegen de manier waarop je een hoofdstuk zelfstudie voegen. lalaiala irriteert me met de presentatie van een tutorial, een tutorial die 10 min zou nemen, je doet het 30 min (wordt saai en vervelend).

  zijn zeer gunstig, maar maken ze kort en to the point

  alsjeblieft niet boos, maar aanvaardt de kritiek

  bedankt

 12. @Grappenmaker:
  Ok, ik zal proberen om meer gericht, maar niet altijd uit te werken.
  Soms slagen we, soms niet, ik (kristal) soms liggen omdat het nodig is of omdat ik herinner me het lezen van een ding.
  Je hebt gelijk het moet sneller.
  Eerlijk gezegd een proberen, maar weet niet of ik altijd lukt.
  Dank u voor observatie en stop op ons te wachten.

 13. Catalin zei hij

  Inderdaad down the hat, super tutorial, bravo guys!

 14. LucianGL zei hij

  het betekende te worden gedaan in het bewerken tutorial zou te lang en waarschijnlijk niet zouden krijgen om te

 15. Daniel zei hij

  Mijn felicitaties Lucian, heb ik niet echt leuk vond de tutorial vragen zeer goed gepresenteerd voor u en alle programma.

 16. unbray zei hij

  welkom
  Ik en hem een ​​vraag
  Wat is de naam van dat programma dat u gebruikt om te bellen naar desktop-menu

 17. unbray zei hij

  Ik heb een probleem dat ik niet connecteaza telefoon naar mijn pc zegt niet goed dienst gevonden! Netten zorgen Bluetooth-mogelijkheden, is de afstandsbediening loopt wat te doen? (Io geen Engels kennen)

 18. Adrian zei hij

  @unbray: Alle processen moeten switched's Bluetooth-mogelijkheden heeft u hebt geïnstalleerd, start afstandsbediening Bluetooth-mogelijkheden

 19. unbray zei hij
 20. LucianGL zei hij

  unray - je moet de afstandsbediening van de telefoon op zowel de pc als de telefoon inschakelen, deze openen in de telefoon en zoeken via bluetooth, dan heb je op de pc ook een zoekopdracht en kun je hem vanaf daar verbinden. sluit ook pc-suites en andere software af die de blutooth-poort kunnen bezetten die wordt gebruikt door de afstandsbediening van de telefoon
  Wat betreft het "dat" programma, u kunt de afstandsbediening van Mobiola gebruiken

 21. unbray zei hij

  io geen gebruik van PC Suite en gebruik Bluesoleil dat altijd blijven Ik zal proberen morgen Geopend voor: d hoop sami go

  muntumesc meer

 22. unbray zei hij

  heel hartelijk bedankt

 23. Cosmin zei hij

  Ik denk dat ik het niet begreep ...
  mijn telefoon is compatibel met de applicatie, maar ik weet niet hoe ik hem in de telefoon moet installeren omdat ik hem via bluetooth heb verzonden en hij wordt voorgelezen als een onbekend bestand

 24. Cosmin zei hij

  Als ik weet dat ik niet mag en jad bestand

 25. Wolfyz zei hij

  Welke telefoons werken?

 26. kosmyn zei hij

  groet me me helpen met een probleem lang geleden iemand ingebroken in mijn telefoon en verwijderde enkele foto's mia, melodiii etc. Hoe kon ik dat doen en ik krijg een programma zoals dat
  bedankt

 27. @kosmyn: Als je ging een lange tijd geleden niet veel kans op het krijgen van weer wat, moet herstel worden gedaan in plaats en die plek te vermijden herschrijven.

 28. Liviu Voloaga zei hij

  Ik wil yo programma vast te leggen via de telefoon (virtuele) waar ik kan downloaden?

 29. Saki Dennis zei hij

  Werkt op elke type telefoon?

 30. Saki Dennis zei hij

  II Land van het programma zag ik een vriend!
  Toch

 31. ionut zei hij

  sal Andrei've geslaagd om: Telefoon buiten bereik ???!

 32. LucianGL zei hij

  programma gaan op elke telefoon, ik vermeld welk platform is operationeel en je moet voor het, ik persoonlijk gebruikt hebben succes en N70 95GB N8 wanneer telefoon zegt buiten bereik betekent dat de verbinding tussen de telefoon en de pc was losgekoppeld, moet u opnieuw verbinding of om te zien wat u veroorzaken deze disconnect, in geval bluetooth controleren wat er op uw pc, zodat je niet de poorten te sluiten op de toepassing blokkeren of vertragen hun snelheid en uiteindelijk leiden tot loskoppeling

 33. George zei hij

  hoe Roemeense online radio luisteren op mijn telefoon Samsung Omnia te maken?

 34. Adrian zei hij

  @George: Het is al een tutorial over iets klikken en kijken deze tutorial: https://www.videotutorial.ro/?p=1173

 35. Vicentiu zei hij

  GOED. Een Vraag Hoe kan ik een programma verwijderen of deïnstalleren GEWOON NIET VERWIJDEREN OF SAL SAL verwijderd, is er een programma ANUME.MERCI FAIN

 36. @Vicentiu:
  We hebben veel details over je probleem gegeven, maar je kunt proberen de Revo Uninstaler en we hebben ook een tutorial op de site over hoe het te gebruiken

  https://www.videotutorial.ro/?p=267

 37. bogdan554 zei hij

  sal .... mijn telefoon werkt niet op afstand wanneer ik de applicatie binnenkom toont me een onbehandelde uitzondering… ..wat kan mij helpen?

 38. magnificentboy zei hij

  Hallo, ik heb een Nokia 6151, hij is compatibel met Java 2.0, hij heeft ook bluetooth, ik heb bluetooth en ik heb de twee bestanden op de pc gezet (prc.jar en prc.jad in de telefoon) Ik heb ook de programma's 'Phone Remote Control' en Smart Remote geïnstalleerd op de comp v1.0 ”Ik opende de prc.jar-applicatie op de telefoon..Ik zocht naar Bluetotth Ik vond het..en als ik het geef, vertelt het me de toepassingsfout..of het vertelt me ​​meer om er zeker van te zijn dat de applicatie actief is ... Ik weet niet wat ik moet doen … Ik begreep niets echt van de tutorial..het is niet zo expliciet… hoe moet het? help me ... dank je

 39. bogdan554 zei hij

  hallo ik heb een nokia 3250 het is compatibel met java 2.o maar als ik verbinding wil maken met telefoon remonte internet controle ziet het eruit simbianos fout 34 .... algemene systeemfout

 40. Hallo, Ik heb een vraag .. hoe kan ik doen om te zien of ik een programma oproepen luisteren en hoe om te verwijderen geïnstalleerd .. vermelden dat ik heb een Sony Ericsson en een LG
  dank bij voorbaat

 41. Geluct zei hij

  Kent u een programma dat lijkt op "Bluetooth Remote Control" waarmee u ook kunt luisteren naar het geluid dat op de computer of op de mobiele telefoon wordt afgespeeld?
  Dank u bij voorbaat!

 42. hallo .. ik heb een w350i en niet te installeren in telefoon-programma .. wat te doen?

 43. Net als Andrei geeft hij me de fout "Telefoon buiten bereik". Ik begrijp niet wat hem zou kunnen blokkeren. De telefoon doet niets anders, de computer doet hetzelfde. Het programma laat me zien dat het tijdelijk verbinding maakt (de pijlen op het pictogram in het systeemvak worden geel) maar dan valt het eraf. Gezien het feit dat ik 15 cm van mijn laptop verwijderd ben, wat kan dit zijn? Weet iemand het of niet?

 44. Hallo,

  Ik heb het getest en het werkt heel fijn. Internet verbinding problemen die ik erin geslaagd om het te achterhalen:
  1. Het werkt niet als het wap-protocol op de telefoon wordt gebruikt (het zou geweldig zijn als iemand dit probleem op de een of andere manier zou kunnen oplossen ...). Denk dus aan wap unlimited (3,5 euro / maand)
  2. Het verbindt alleen via het Internet Protocol. Als u wilt 3 tijden onbeperkt internet is duurder dan de versie die hierboven vermeld.
  3. Als u wilt zien hoe real-time als wat er gebeurt op het computerscherm adviseer ik u de telefoonverbinding 3G / 3G gebruiken +

  Verbeterde verdere werkzaamheden.
  PS - het effect dat het heeft op de computers van de slachtoffers is onvoorstelbaar 😉

 45. VALYYYY zei hij

  Werkt niet! Hij vindt mijn pc en als ik verbinding maak, zegt hij: "Geen correcte service gevonden". Ook wanneer ik het vanaf de computer probeer aan te sluiten, vindt het mijn telefoon en als ik verbinding maak, staat er "Verbinding mislukt".
  Ik heb ook applicaties zoals Gnubox geprobeerd en ik kan de telefoon niet met de pc "koppelen". Aaa, kun je een tutorial over Gnubox doen? Laat het gaan op s60v3!
  Een ander ding, toen ik hem kocht bluetooth gaf mij geen geen cd om de stuurprogramma's automatisch geïnstalleerd. Ik heb gehoord dat er andere soorten Bluesoleil of Widcomm drivers apart. Welke is beter?
  Dit is mijn bluetooth: http://i1.lelong.com.my/UserImages/Items/0909/24/[e-mail beveiligd]

 46. Hallo ik heb een probleem met wi-fi verbinding via de telefoon de afstandsbediening.
  Ik geïnstalleerd en de instellingen zijn precies zoals je videotutorial met beschreven
  Een data-account in vodafone mobiel internet ingeschakeld wanneer ik verbinding wil maken
  Wi-Fi lijkt mij: IlegallArgumentException: java.lang: Ongeldige hostnaam.
  De telefoon is een sony ericsson W910i 3G +
  Wacht raspuns.Multumesc!

 47. ionutz zei hij

  Hoi, Ik begreep perfect leerprogramma, maar ik heb een probleem: ik heb een lg ku 990, ik deed alles wat je zei in de tutorial ik beide programma's geïnstalleerd:. 1 pc en de andere op tel, gingen we de pc-toepassing en er schreef: bluetooth oplossing: Bluesoleil, betekent dit dat mijn bluetooth-apparaat gevonden, dan is de applicatie gingen we aan de telefoon, waar ik de instellingen voor de Bluesoleil nodig zijn om de methode van directe connectiviteit in com port.dupa ik deed veranderen getreden Maar ik verliet de instellingen en ik gaf bluetooth.mi zoekopdracht heeft pct gevonden, kies ik en toen schreef ik dat dit het probleem is conecteaza.tocmai Ik wachtte ongeveer 10 min.si nog nooit aangesloten. wie weet kunt u mij zeggen wat het probleem is en mie.trebuie te zeggen dat zowel de PC als de zichtbare tel.sunt gevonden bij het overbrengen van muziek of andere bestanden.

 48. Ik heb ook een probleem met de wifi-verbinding via de afstandsbediening ...
  IOEexception: java.io.IOEexception:
  Symbian error =-33:
  Algemeen: tijd besteed overschreden

 49. Petryk zei hij

  via bluetooth, heb ik ook de nokia pc suite-applicatie nodig? Ik krijg de melding "telefoon buiten bereik!"

 50. Petryk zei hij

  Nu als ik activeer bluetooth op mijn pc service discovery verschijnt failed.ce kan ik doen?

 51. Andrew zei hij

  Salut!
  Ik heb een probleem en ik zei je bent mijn enige kans Cristi.
  Ik zocht maar niet vond het een om deze porblema lossen.
  Je zou maar gelieve ADD te Andu.2010 \
  Plz
  Ik dacht dat je me kon helpen Plzz
  Vergeet niet om ADD id Andu.2010
  Postcode
  ! THANK YOU!

 52. Voor remote desktop kunt u ook gebruik maken van een gratis applicatie uit

 53. Robert zei hij

  Ik heb internet op pc via mobiele router en de router en de kaart en wil weten of ik verbinding wil maken met het internet via een router is zowel een probleem en moeten krijgen op het net van de telefoon?

 54. Ik wist dat gezien met de ip heb je de afstandsbediening van uw computer zo te downloaden tutorials als ik niet kan gaan DownloadHelper

 55. Lucian zei hij

  Hallo Luci Ik heb ook een probleem aan de telefoon. Als ik verbinding maak met Bluetooth krijg ik een foutmelding "Geen juiste service gevonden! Zorg ervoor dat Bluethooth Remote Control actief is!" de applicatie wordt gestart. Bedankt

 56. LucianGL zei hij

  vakkundig de bluetooth driver geïnstalleerd en normaal om actief te zijn, zij het enigszins applicatie op de telefoon zegt geen bluetooth ontdekt de pc wanneer er iets mis is met de Bluetooth-adapter of-software of, indien de aanvraag aan de telefoon niet zegt gevonden dienst in de PC op afstand die moet aansluiten en je toestemming geven om te lopen naar uw pc, dan sluiten en opnieuw starten van de applicatie op de PC

 57. Lucian zei hij

  Ik loste het probleem Thanks a lot!

 58. dragosq zei hij

  als ik geef de bluetooth verbinding vertelt mij, geen correcte service gevonden! Zorg ervoor dat Bluetooth Remote Control is running.Dar mijn bluetooth vinden vanaf PC. Ajutati.ma.ms

 59. dragosq zei hij

  nu lijkt het buiten bereik ... hoewel ik de telefoon vrij dicht bij bluetooth houd

 60. Lebocow zei hij

  sal u wanneer ik verbinding met mausu kick me en vertelt me ​​iets wat fak-licentie: ((

 61. Shelby. zei hij

  Ik heb een klein, groot probleem ...
  Ik installeer het programma op de telefoon (5730) nimic en niets ... wil het niet invoeren ... een oplossing?
  Het geeft me geen fout ... maar bij het opnieuw installeren vertelt het me dat de applicatie wordt uitgevoerd ...

 62. Marian zei hij

  Hallo, je bent vriendelijk genoeg om een ​​tutorial Unified Remote maken. Ik zou veel nuttiger zijn dan deze tutorial zijn. Dank bij voorbaat!

 63. Ik 2.1 java en ik ga niet, je echt 2.0? Dank u.

 64. hallo hoe bent u verbonden je telefoon naar je pc naar je knoppen te beschermen en u kunt lopen in meniuu

Spreek je gedachten

*