Hoe kan ik een wachtwoord Wi-Fi kraken, super snel met behulp van social engineering

Hoe kan ik een wachtwoord Wi-Fi te kraken met behulp van social engineering-technieken.

De social engineering techniek is om individuen of groepen manipuleren om iets te krijgen. De nieuwste social engineering regeling "methode ongeval", waarbij exploiteren agressor het slachtoffer zorg voor uw dierbaren om onbehoorlijke voordelen aka "kaas" te verkrijgen.

Social engineering in hacken.

De bekende hacker vaardigheden worden vaak toegeschreven aan de computer ervaring, maar het is niet bekend als de meest "prestaties" social engineering toe te passen.
Het lezen van social engineering:
Hallo, ik ben je baas op het weer, vertel me .... (Autoritair)
Hallo, je baas vroeg me om .... (Proxy instantie)
Cristi zijn IT, stuur dan wat je nu installeren ... (technicus)
Hallo, ik ben houder van het contract, om mij een plezier ... (imitatie)
Social engineering technieken gebruikt in combinatie met en penetration testing tools kunnen "wonderen" te doen.

Social engineering in het echte leven.

Dag na dag worden we aangevallen door experts in social engineering technieken die min of meer ingenieuze.
1. In de politiek - te stemmen met ons op als u wilt ...
2. Advertising - kopen ons product je te ontdoen van ...
3. Familie - als ik niet kopen, dat me overstuur ...

Bij social engineering heb ik dacht nu

Een telefoontje van buren, jezelf af als ingenieur aan het net en vraag de persoon om op de terug-knop op de router (WPS-knop), en je hoeft alleen maar binnen het bereik van de router met het instellen om een ​​verbinding te maken telefoon WPS).

Toepassing van de les vond ik wachtwoord.

Dat heet Fluxion en is een geautomatiseerde toepassing die weet veel dingen, met inbegrip van dit type aanval te doen.
Ik niet aan te raden het gebruik van de app dan om uw persoonlijke netwerk te testen. Het is illegaal om aanvallen als dit op de publieke en private WLAN's te initiëren.
Wi-Fi-adapter in de monitor mode-en tutorial ondersteuning kan injectie te maken, het is TP-Link TL-WN722N, die ik aan u na een paar dagen. Het is een zeer volgzaam adapter invoeren via netwerken zoals de kaas.
Andere tutorials Inzicht pauze wachtwoorden en wachtwoorden:
Een briljante password manager LastPass comfortabel en uiterst veilig
Bescherming en beheer van wachtwoorden met de gratis KeePass
Beveiliging in de browser, kunnen we de personages wachtwoorden te zien onder de sterren
Hoe komen we in Windows zonder wachtwoord
Veiligheid, maken en gebruikersaccounts wijzigen in Windows
Hoe kan ik het wachtwoord Wi-Fi WEP, WPA en WPA 2 crack

Tutorial - Hoe maak je een wachtwoord Wi-Fi te kraken

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Nogmaals bedankt voor de informatie die u in uw tutorials en eerlijk gezegd hebben we geconcludeerd dat het meest gezond is om het draadloze netwerk te stoppen, we moeten gaan op de kabel dat is zo veel hogere snelheid. Monitors alle cumulatieve ingestelde koers met alles van antivirus en anderen. Om gezond te zijn en de gewoonte van de terbeschikkingstelling tutorials niet te stoppen.

  • Achim Moga zei hij

   Betreft Cristi Ik zal geen gebruik maken, maar als ik iets verdachts zien moet u zich aanmelden im me beseffen het gevaar Thanks so much on papaver kan veranderen nadat een gebruiker netwerk

 2. Toch filteren op MAC me niet te beschermen tegen dergelijke aanvallen?

 3. Een zeer goede tutorial gekoppeld aan de RADIUS-server, ik had een aantal pogingen met RouterOS MikroTik en pfSense

 4. Ik wil graag een verbinding radius server te maken. en je kunt niet het netwerk verbergen als u wilt worden vergezeld door dergelijke elke aanval. en een onzichtbaar gezicht.

  • Verkeerd, er zijn een heleboel van software waarmee je verborgen netwerken kan detecteren.
   Baskische scannen van alle netwerken, en toont ze op de verborgen

   • informeert. UPC router hoe dan ook ik ben van wat ik lees goed ef (Mediabox) plus kunt u de netwerkverbinding 2 etc. ingesteld

 5. als ik verberg ,, "netwerknaam en het wachtwoord vervolgens draadloos te maken als een oplossing?

  • Je kunt vasthouden en onder de dekens, niets!

   • maar beperken nr.de verbindingen helpen? 2 tel.şi om te zeggen dat ik mijn laptop en router verbindingen binnen 3.

    • Ja, zo kan geen verbinding methode, maar het wachtwoord al een pauze en een keer gebroken verwacht dat je een Instruments ontkoppelen en Porm is heel gemakkelijk om 1 kloon mac adrees 2 voer de router en voeg een ander voor het apparaat alle instellingen die u 3 verwijderen .

 6. Goede tutorial, dank je.
  Let 10.super! 10000000000000000 jaar te leven

 7. Hallo,

  Ik zelfstudie over veiligheid door radius-server.

  Thanks,

 8. denk je ziso maart dat zekerheidsrecht aan mijn Calum ruteru beschermen

  • Het zal niet helpen om het even wat, en de radius is net zo makkelijk te breken, stel ik voor dat je er een spatie achter het wachtwoord en de domheid van de aanvaller in niet realiserend dat er een spatie na het wachtwoord

 9. Greet De heer Cristi wilt zeggen en wifislax heeft iets genaamd "Linset" Ik heb geprobeerd om mijn eigen wifi-netwerk decoderen op het moment dat we niet de methode niet gebruiken toegang bruteforce injectie pin vertelde me op te sporen snelheidsbeperkende app 60 seconden
  of in sommige gevallen bereikte 99.0% en bleef dus niet te injecteren geen pine denk wifi-netwerk is kwetsbaar.

  • Fluxion is een afstammeling van Linset. Om werk goed gaat, moet je een goede monitoring en injectie adapter te hebben.
   Brute kracht niet online rourer dat beschermingsmethoden na verloop van tijd werden geïmplementeerd gaan, direct, en nu bijna alle fabrikanten bescherming tegen brute kracht en zijn voorzien van WPS uitgeschakeld op uw routers.
   Brute kracht is offline en controleer met een handdruk.

  • Alvorens een aanval sudo macchanger 00: 11: 22: 33: 44: 55 en dan zal het forum automatisch wifi mac en router adrees slachtoffer te veranderen zal niet in staat zijn om succes te blokkeren.

   60 seconden app detecteren snelheidsbeperkende omdat het voelt router en een verbod op poppy adrees aanval.

 10. Hello! Een link waar ik Fluxion kan downloaden is poate.Multumesc

 11. Stem voor. een tutorial Radius-server. Bedankt!

 12. Als u nog aangewakkerd "stront", zeggen en waar en hoe te installeren voor de gek weet alles. "Https://github.com/deltaxflux/fluxion"

  • Adrian Gudus zei hij

   Als je kop-staart tutorial vergeten, zonder te scrollen, je hoorde toen hij zei dat de tutorial is voor educatieve doeleinden. Gewoon presenteerde een methode waarmee men je kunt "pinch" WiFi wachtwoord. Niet mensen hoe om diefstal te stelen, maar bestaande methoden presenteren u om voorzichtig te zijn te leren, weten hoe u kunt opraken van de gegevens en rotzooi voorzichtig, wees voorzichtig.
   Tutorial, vertaald want het is: "Broeder, u zeker ...." Not "Om te stelen doe volgende en doen"

 13. Gelulache zei hij

  Radius verwacht een tutorial.
  Bij voorbaat dank.

 14. Cristi zeg hallo!, U en andere bezoekers. En ik ben over alles wat met IT en technologie gedreven en ik iets te weten te komen tutorials had altijd. Ik ben geïnteresseerd in de presentatie van de beveiliging standaard RADIUS en eventueel op wat voor soort routers kan het uit te voeren. Persoonlijk heb ik een Asus AC66U. All the best!

 15. misuion zei hij

  en ik wil zelfstudie over veiligheid door radius-server.

  Thanks,

 16. Groen licht voor me om een ​​tutorial Radius, en anderen.

 17. Dragos in Iasi zei hij

  En ik ben geïnteresseerd in het veiligstellen van een tutorial bij de Radius-server
  Bedankt. Happy Holidays!

 18. Radius wachten en zelfstudie

 19. Ik vind dat de meeste mensen die hebben gepost een verlangen om een ​​tutorial te kijken over het beveiligen van wifi met Radius, dan degenen die een download link voor fluxion (of andere informatie) wilt hebben uitgesproken.
  Vandaar dat het doel van deze tutorial is bereikt. Ie onderwijs.
  Ik tutorial die ik niet een beveiligde online betaling tot de wifi te maken.
  Videotutorial.ro Happy Birthday!

  ps
  Maar als je een gast WiFi-netwerk, mobiel verkeer alleen van huis en rust een goede wifi-netwerk. Ik zou het interne netwerk, gezien het feit dat ik niet betalen te beschermen (en andere toegangen tot paypall, enz.) In uw telefoon die op wifi?

  • Algemene beoordeling van het netwerk wordt geïsoleerd van standaard netwerken en "minimaal" veiliger, doordat het in een apart VLAN.
   U kunt alleen gebruik maken van een standaard netwerkbeheer, betaal online (alleen wanneer je dat doet) en het gastnetwerk om te surfen en mediaconsumptie.

 20. Ik bezit dit wifi-adapter, maar wat interessant is, kan ik de laptop en wifi-kaart, evenals een adapter tp-link.detin b560 lenovo laptop gebruiken.

 21. Gefeliciteerd met deze tutorial.
  En ik zou graag meer weten over de beveiliging weten via RADIUS-server.

 22. GOOD tutorial.
  Bedankt.
  Ik wist dat je niet zeker 100% kan zijn om betalingen te verrichten of online winkelen, maar me weg bij de top voor meer dan 12 jaar.
  Ik ben geïnteresseerd in een tutorial over Radius-server.
  Ik ben benieuwd of je met de ONT Huawei HG8245H RDS?

 23. totjealex zei hij

  We RADIUS-server les!

 24. Florin MILO zei hij

  Ik zelfstudie over veiligheid door middel van radius-server

 25. caisindonici zei hij

  hello! Ik installeerde de nieuwste versie "wifislax" en er komt voorgeïnstalleerd met fluxion maar Roemeense taal, maar in Kali Linux is niet vreemd helemaal niet, moet worden geïnstalleerd. Ik gebruikte hetzelfde netwerk kaart getoond in de tutorial, ging alles goed "helaas"

 26. caisindonici zei hij

  gemenis auditor metropool, goy script zijn goede instrumenten voor WPS pauze op het werk !!!

 27. Keep up the good work

 28. als alle hoofdstuk kali, tonen hen jongens en FATRA in kali, een aan gelijkaardig

 29. Thanks Cristi, verwachten Radius-server les te zien!

 30. Mircea Cărămidaru zei hij

  Deze programma's (Fluxion en Linset) en een aantal bug-uri.Se heb alleen op het kanaal gericht wanneer je handdruk ul.Cand je je realiseert dat je wordt aangevallen verandering het kanaal op de router, en dit zal de aanvaller dwingen om opnieuw te scannen retelele.Faceti dit totdat parlitul zal zich realiseren dat je hebt en met rust te laten.

  • Dat klinkt niet veiligheidsstrategie. Bel het spel van kat en muis.
   Ik denk niet dat de eigenaar van de Wi-Fi-kanalen zal veranderen als je zegt. De meeste van hen hebben uw wachtwoord vergeten om in te loggen op de router.

 31. Mircea Cărămidaru zei hij

  Natuurlijk is er een security strategie, maar is de makkelijkste (indien niet uw login wachtwoord vergeten). Meestal de aanvaller heeft geen kennis te omvangrijk netwerk gewoon gehoord en hij dat netwerken met X of Y programma kan breken en we geven om te begrijpen dat we weten wat hij wil doen zullen we bang zijn te enten zal worden gevangen en beëindigd of dat er geen punt verspillen tijd op ons netwerk. Me alles me proberen het ene netwerk pauze door middel van social engineering methoden en weet wat ik deed? Ik veranderde het wachtwoord "teamprinsboule" Ik gaf nadat ik veranderde het terug. Martalogu onmiddellijk stopgezet.

 32. Wow. Wat lijkt eenvoudig voor iemand die weet en is meer "kwaad" thread!
  Houd bij het onderwerp, ik ben geïnteresseerd.
  Hoeveel WiFi routers zijn door Romanica is goed om te weten dat je tegenmaatregelen te nemen in geval van ....

 33. Hallo, ja ik wil een tutorial over Radius-server, en ik heb een vraag met verschillende straal van pfSense? Bedankt!

 34. Wilt u meer tutorials te doen over VPN, RADIUS-server, als je kunt zelfs Raspberry Pi en meer ontwikkelde (dwz varianten en varianten). Persoonlijk vind ik dit het meest interessant tutroiale.

  Bedankt en geniet!

 35. axelluny zei hij

  Ik groet deze tutorials domnilor.Văd passies en wanhoop te ontsteken, maar ook utilizatorilor.Nu zorgen hoeft te maken dat u zal worden "doordrongen", omdat de belangrijkste fabrikanten van routers kennen alle gebreken, zodat TP-LINK zelfs overwogen impenetrabilă.Trebuie instellingen is geworden je ze handmatig doen, er uitglijden greşelile.Cine geprobeerd gepresenteerd methoden voor het vinden van wachtwoorden zijn absoluut zeker van dat weten te bereiken wat ze hebben ingesteld protecţie.Nu weet dat de radius-server om het te verbergen, maar het netwerk kan worden f gemakkelijk en Dlink menu en een MAC-adres filtering op de router toegelaten zal er geen probleem, zelfs als je geen wachtwoord. Is er een manier om het en Reaver tegen te gaan, maar waarom niet onthullen.

 36. Ik denk en MAC-filtering kan passeren.

  • axelluny zei hij

   Er kan niet door, omdat de aanvaller niet in staat is om de adressen te zien al aanvaard hen clona.Pentru router te accepteren een mac adres moet synchronisatie of paring tussen de router en het apparaat door het indrukken van die knop met twee pijlen (het geval van D Link) .Cei ook toegewezen genoeg tijd het bestuderen van de kwestie vanuit het oogpunt van de aanvaller en de aanval zal merken dat de dingen niet zo slecht en doorvoeren zijn alleen geldig uitzonderingen verouderde software.

 37. Kritische opmerkingen ga je akkoord?

  • Adrian Gudus zei hij

   We keuren alleen bij het houden van een fatsoenlijke taal en niet te beledigen. Als hij niet "gooien" met links in opmerkingen. Kritiek is goed, zolang het is constructief en niet de persoon die beledigingen aan te vallen

 38. Kan pakket isc-dhcp-server te vinden: salut.cum Ik kan de fout in kali linux op te lossen?

 39. Cosmin zei hij

  Als u de router configureren om te accepteren alleen bepaalde Macs, en een of andere manier niet het probleem van de hoge veiligheid die u hier op te lossen?

 40. Hallo. De laatste versie van kali linux kan niet activeren van de draadloze kaart. Acer Aspire v nitro plaat Qualcomm Atheros Wireless Network Adapter QCA61x4A.
  Hoe kan ik het probleem oplossen?

 41. Hallo,
  Ik volgde alle stappen, maar na het kiezen van de taal (3-Roemeens) geeft mij de fout: "no netwerkkaart, de output" ?!
  Ik gebruikte adapter TL-WN722N (kali-linux-2016.2 / 0.24 Fluxion)
  In VMware-speler (v.12.5.2-4638234) / virtual machine setitngs / netwerkadapter - Bridget (automatisch)!
  Wat kan ik doen?
  bedankt

 42. George zei hij

  / Hi Cristi deze adapter zal TP-Link TL-WN821N gaan?

 43. bruhet zei hij

  hallo, heeft iemand downloadde het programma Fuxion? miljoen euro te geven aan me alstublieft? mailadres is [Email protected] Nu kan ik niet downloaden van overal ............... .. dank u

 44. Cristi groet Fluxion kan een tutorial in Windows doen

 45. Andrew zei hij

  Een waarschuwing niet weten of aan bod komen:
  de generatie die pagina "phishing WiFi" uw netwerk controller wordt Access Point!
  Met andere woorden, als je netwerk vriend uit een naburig blok vangen en te gaan doen alle bovengenoemde procedures, en krijg in stap worden gezorgd voor nieuwe open netwerk, het nieuwe netwerk onbeveiligd is uitgegeven door uw netwerk controller (en niet router slachtoffer), zodat je vriend uit een naburig blok zal niet eeuwig wifisignaal nu te vangen van uw kaart in uw laptop, AP-modus.

  • Andrew zei hij

   Anders kunt u uw versie die we hebben getest, en het werkt perfect!
   Gefeliciteerd met al je harde werk

 46. Ik heb het fluxionprobleem
  Ik kan geen isc-dhp-server, dhcpd en ik ben
  2
  Ik gaf apt-get install php-cgi
  Ik geef de webfout die ik niet kan verbinden met http.kali.org / kal
  Geef me een gil [Email protected]
  Ik kijk veel clips en ze gingen maar dat is mijn hoofdpijn. Ik weet niet waar ik het mis mee heb
  Ik vind je video's leuk
  Je hebt een of andere manier een flowion ok

 47. Als je iets in de software hebt, geniet ervan
  Mevrouw voor begrip

 48. Boris Aurelian zei hij

  Ik ben Mm

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.