video tutorial - Hoe om pictogrammen in Windows 7, Vista en XP veranderen

Hallo vrienden, in de huidige les zullen we zien hoe we de toepassingen iconen, pictogrammen voor Mijn Computer, Prullenbak en pictogrammen partities kunnen wijzigen. De werkwijze is uiterst eenvoudig en software vereist geen. Om iconen in Windows te wijzigen kan worden gebruik gemaakt van verschillende methoden met behulp van extra software, maar ik koos niet voor vandaag compliceren. Het gebruik van software om pictogrammen te veranderen, we hebben het nadeel dat de software zal moeten gaan naar het opstarten (met Windows) plus de software en veranderde de pictogrammen op de ramen zo lang blijven als de software is geïnstalleerd. Als we de installatie van de software, zal de iconen van Windows weer normaal of slechter zal worden weergegeven als een onbekend bestand. Alles wat je hoeft te doen is om de pictogrammen te veranderen om zeer voorzichtig om video tutorial en bij de hand hebt enkele pictogrammen inch Ico dat u de duizenden op Google te vinden. Ons in het verleden heb ik tutorials gedaan over het aanpassen precies over hoe kunnen we veranderen de Windows Orb-knop 7 en Vista. Ik weet zeker dat deze tutorial zal zeer nuttig zijn voor degenen gepassioneerd over maatwerk, dus ik kan alleen maar nodigen u uit om de video tutorial te bekijken. Hieronder zijn een paar noten in het geval dat u wilt pictogrammen partitie te wijzigen. Gelieve zorgvuldig te kijken naar de schriftelijke tutorial hieronder om zin te maken!

Worden geschreven naar het bestand "autorun.inf" om iconen partitie te wijzigen tekst is:
[Autorun]
ICON = Driveicon.ico

Eenmaal geplaatst pictogram met het bestand "autorun.inf" in partitie, moet u opnieuw starten geef het aan verschijnt in Deze computer. Net zoals werd gedaan voor het veranderen van iconen om partities, kunt u overgaan tot het pictogram en een USB-stick of geheugenkaart te veranderen, zodat wanneer u de stick of de geheugenkaart in een andere pc plaatst, de pictogrammen u hebt ingesteld, worden weergegeven.

DOWNLOAD iconen pack voor Windows

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 500 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.
Veel plezier!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Claudiu zei hij

  F. Cristi goede tutorial!

  Ik weet niet waar je geleerd hebt, maar maak de beste tutorials!

  • AdrianGudus zei hij

   Claudiu:
   F. Cristi goede tutorial!

   Ik weet niet waar je geleerd hebt, maar maak de beste tutorials!

   De les is gemaakt door Adrian. Hoe kunt u dat zulke reacties als ieder van ons om de tutorial te beginnen voordat hun namen en antwoord: "Hallo vrienden vandaag ben ik Adrian en leren ..." Waar hoorde je het zei in de tutorial "Hallo vrienden, Ik ben de Christus .... "?

  • Claudiu:
   F. Cristi goede tutorial!

   Ik weet niet waar je geleerd hebt, maar maak de beste tutorials!

   Cristi ... Adrina is niet alleen hun namen aan het begin van de tutorial. Het lijkt erop dat de stukken kijken!
   Goede tutorial, keep up the good work Adrian!

  • cristi zei hij

   ClaudiuF. Cristi goede tutorial Weet niet waar je geleerd hebt, maar maak de beste tutorials!

   Adrian tutorial is gedaan. 'Re zeer' voorzichtig 'wanneer zij volgen

 2. madutz zei hij

  zeer aardige tutorial, adrian. een of andere manier hebben ideeën hoe je een bestand pictogram in Windows 7, bijvoorbeeld een tab winamp icoon veranderen.

 3. florijn zei hij

  Hello! Ik doe pt. mappen een soortgelijke werkwijze. Ik ga naar de Windows-map iconen in sistem32 opnieuw installeren en automatisch al mijn mappen die ik eerder had [de overwinning te veranderen. oude] schimbata.Evident pictogram, veranderen het pictogram nog steeds in de weg dat Adrian gepresenteerd, maar dat niet altijd de operatie om de overwinning opnieuw werd herhaald. ga knappe map in Windows => sistem32 en pastezi.Repet het alleen voor. foldere.Salutare en successen!

 4. RADU zei hij

  Ik heb iconen iphone iconen gedownload wanneer ik ga niet (niet te zien), waarom?

 5. costel08_78 zei hij

  Zeer interessante tutorial.
  Hopelijk een nieuwe versie van ubuntu stopdatum 11.04 je doet en een tutorial.E nog steeds mogelijk om een ​​tutorial te maken? Zelfs sloot f nieuwsgierig om te zien wat je denkt.

  • AdrianGudus zei hij

   costel08_78:
   Zeer interessante tutorial.
   Hopelijk een nieuwe versie van ubuntu stopdatum 11.04 je doet en een tutorial.E nog steeds mogelijk om een ​​tutorial te maken? Zelfs sloot f nieuwsgierig om te zien wat je denkt.

   Unity-interface is niet actief (niet goed weergegeven) in VirtualBox dus in slot presenteren we 11.04 Ubuntu. En om het echt te installeren en maak de presentatie over het is lastig voor het vastleggen van software voor Linux is niet aan de normen die wij vastleggen voor Windows

   • Laurentiu zei hij

    AdrianGudus: Unity-interface is niet actief (niet goed weergegeven) in VirtualBox dus in slot presenteren we 11.04 Ubuntu. En om het echt te installeren en maak de presentatie over het is lastig voor het vastleggen van software voor Linux is niet aan de normen die wij vastleggen voor Windows

    kan gaan in vmware player

   • Sorin 00098 zei hij

    AdrianGudus: Unity-interface is niet actief (niet goed weergegeven) in VirtualBox dus in slot presenteren we 11.04 Ubuntu. En om het echt te installeren en maak de presentatie over het is lastig voor het vastleggen van software voor Linux is niet aan de normen die wij vastleggen voor Windows

    Ik installeerde Ubuntu 11.04.Din dezamagire.In Helaas een geweldige aanvulling op de eenheid kwam niet met iets nou.Daca de andere versies bij het passeren van een nieuwere versie die u gewoon blijven toevoegen updates voor core-bestanden naar uw gehele systeem 11.04 wissen operationele en verliest alle gegevens die zij hebben salvat.Si 10.10 interface ziet er mooi. Mijn gok is het niet echt verdient om 11.04 verleden. Ik dacht dat mensen van Canonical voorkant van de Microsot zal nemen, maar ik Ik inselat.Asta 's it!

   • costel08_78 zei hij

    AdrianGudus: Unity-interface is niet actief (niet goed weergegeven) in VirtualBox dus in slot presenteren we 11.04 Ubuntu. En om het echt te installeren en maak de presentatie over het is lastig voor het vastleggen van software voor Linux is niet aan de normen die wij vastleggen voor Windows

    Bedankt voor het antwoord

    AdrianGudus: Unity-interface is niet actief (niet goed weergegeven) in VirtualBox dus in slot presenteren we 11.04 Ubuntu. En om het echt te installeren en maak de presentatie over het is lastig voor het vastleggen van software voor Linux is niet aan de normen die wij vastleggen voor Windows

    Bedankt voor het antwoord

 6. myname zei hij

  Zeer luid, ms. De Drive-pictogram register is een methode die ik heb het gebruikt, maar uw eenvoudige ii. Dank

 7. voetballer zei hij

  hi adrian erg aardige tutorial, ik wil weten hoe de iconen in de boodschapper zag ik het veranderen! ms meer Ceao!

 8. SideBySide zei hij

  Naar mijn mening is het makkelijker met Icon Packager. Download een pak zet het in het programma, verandert het programma iconen nadat u niet meer werken met hem. Het is hoe je het zegt blijft in lade en eet middelen.

 9. sailorriver zei hij

  Bedankt voor de tutorial en pictogrammen.

 10. je_bogdan zei hij

  Zeer nuttig voor min handleiding helpt me om mijn Windows iconen ul.Treaba maken wist ik dat met niet wist hoe u het pictogram in plaats van de partities en schijven te veranderen.
  Om zo veel tutoriale.Bafta doen!

 11. denis zei hij

  Windows XP Ik ben niet van plan Ik heb geprobeerd om autorun volgde ik al het advies, maar werkt nog steeds niet .... U moet een software die fisieru 'ico kunnen openen hebben? dat als ik dubbelklik op het pictogram niet openen

 12. Matthew zei hij

  hey aardige tutorial, baietzy niet had onlangs een en was bang :)) Ik ben niet van plan om mij te horen maken autorun doen txt me. en na het schrijven van de tekst daar en hij hielp me min alstublieft?

  • je_bogdan zei hij

   Matthew:
   hey aardige tutorial, baietzy niet had onlangs een en was bezorgd) Ik hoor Ik ben niet van plan om het te doen doe ik autorun txt. en na het schrijven tekst daar en hij mij geholpen in MN alstublieft?

   Je doet de tekst omdat je bespaart niet zet je de extensie ". Inf" en de naam "Autorun" dus zijn titel is "autorun.inf" en zie dat moet u uw pc opnieuw opstarten om het pictogram te wijzigen partities.

 13. Wilder zei hij

  Koele tutorial. Denk je dat je kon men doen Unity Web Player?

 14. Razvan zei hij

  Hey mooie tutorial.
  Als ik een affiliate vraagt ​​een tutorial waar ik de tutorial eerder mei dat er antwoorden plaatsen of geef me een e-mailadres om een ​​e-mail.

  • AdrianGudus zei hij

   Razvan:
   Hey mooie tutorial.
   Als ik een affiliate vraagt ​​een tutorial waar ik de tutorial eerder mei dat er antwoorden plaatsen of geef me een e-mailadres om een ​​e-mail.

   Toegevoegd zelfstudie respectievelijk. Wij zullen uw commentaren ongeacht wat zelfstudie je post te zien. Voor dat we bestuurders, toch?

 15. mircea85 zei hij

  Hallo, ik wilde had geweten hoe je iconen in Windows XP-partitie te wijzigen. Pictogrammen ik gedownload, dat ik wil dat autorun net zoals ik deed in de tutorial, dan weet ik niet wat te doen zetten. Het grootste deel van de desktop (yahoo mesenger, mijn computer, prullenbak, etc ...), maar ze kunnen de partities veranderen niet weten hoe. Heel erg bedankt, je bent geweldig.

  • AdrianGudus zei hij

   Ovidiu:
   Ik heb net de tutorial, maar ik ga niet:. (

   mircea85:
   Hallo, als ik had geweten dat ik wilde de partities te wijzigen in windows xp iconitelede. Iconitelecare ik gedownload heb ik wil ze precies dat autorun cain zelfstudie, dan gewoon weten wat te doen zetten. Het grootste deel van de desktop (yahoo mesenger, mijn computer, prullenbak, etc ...), maar ze kunnen de partities veranderen niet weten hoe. Heel erg bedankt, je bent geweldig.

   Lees de tekst boven video tutorial zorgvuldig. Want er is geschreven en daar geplaatst te worden gelezen!

 16. Ovidiu zei hij

  Ik heb net de tutorial, maar ik ga niet:. (

 17. cristals zei hij

  Goedemorgen, ik heb een vraag, hoe krijg ik mijn win7 een harde te worden geïnstalleerd?

 18. Gherghisan Nelu zei hij

  Bedankt voor de tutorial.
  We zijn ook geïnteresseerd in een methode om het beeld mappen wijzigen.
  Een andere methode ... alleen met IconPackager.

 19. Teodorovici zei hij

  Super tutorialul.Le kijken alle grote interes.Eram zeer benieuwd om te zien hoe ik het pictogram van cdrom of flopy.Se kan veranderen? Of hoe kan ik de pictogrammen met het thema van windows7.Astept 2 de tutorial met wisselende thema's in windows7.Oricum medewerkers veranderen is erg behulpzaam en ik ben dankbaar voor de les die u hebt gemaakt.

 20. Valentin zei hij

  Wij zijn blij en al het beste. Ik heb een klein probleem, namelijk: gegeven wanneer dubbelklikken op de partitie c of d van maicomputer automatisch zoeken is enigszins verontrustend. Als ik klik met de rechter verschijnt in de zoekopdracht, opening explorare.Cred het is een instelling ergens kan ik deze Odin veranderen en het probleem oplossen. Als je me kan helpen met advies of een idee. Veel dank en evenveel videotutoriale.Numai ook.

  • AdrianGudus zei hij

   Valentin:
   Wij zijn blij en al het beste. Ik heb een klein probleem, namelijk: gegeven wanneer dubbelklikken op de partitie c of d van maicomputer automatisch zoeken is enigszins verontrustend. Als ik klik met de rechter verschijnt in de zoekopdracht, opening explorare.Cred het is een instelling ergens kan ik deze Odin veranderen en het probleem oplossen. Als je me kan helpen met advies of een idee. Veel dank en evenveel videotutoriale.Numai ook.

   Gaat u als DEZE video (klik op het woord in het rood)

 21. Valentin zei hij

  Bedankt meneer AdrianGudus. Wanneer je op de Buzau zijn een traktatie. Het werkte perfect. Een goede gezondheid en al het beste

 22. Laurn zei hij

  Ik heb niet veel commentaar, maar ik ben blij dat ik nu pictogrammen op stations, inclusief de externe, want een beeld zegt meer dan duizend woorden en ik gleed klik van een stuk makkelijker. Maar een klein probleem is ontstaan ​​uit een pc waarmee ik toegang (door administrator account) beveiligd door Avira, simpelweg springt op het autorun.inf-bestand en blokkeren. Ik had en vrijstellingen en ga zo maar door. Andere antivirusprogramma's zijn goed voor hem geweest en liet hem met rust.

 23. Adrian zei hij

  um kan ik het pictogram van mappen .. bijvoorbeeld als ik wil een nieuwe map te maken aan het pictogram dat lijkt me ..

 24. Andrei Razvan zei hij

  Goede ziua.Invatati me welk programma en waar het te krijgen, een programma geschreven tekst, Microsoft 2007 voor windows7.

  • AdrianGudus zei hij

   Andrei Razvan:
   Goede ziua.Invatati me welk programma en waar het te krijgen, een programma geschreven tekst, Microsoft 2007 voor windows7.

   Schrijf in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand van Microsoft Office of Word of Office 2007 2010, druk op enter en je zal de tutorial vinden. hebben zelfstudie over beide versies van Office en Office 2007 2010

  • Andrei Razvan:
   Goede ziua.Invatati me welk programma en waar het te krijgen, een programma geschreven tekst, Microsoft 2007 voor windows7.

   Om de tekst die je niet echt nodig hebt Office schrijven, kunt u gebruik maken van de zeer mooie Wordpad die reeds op 7 windows, Vista, XP is geïnstalleerd.
   Het is een soort van kantoor Mag het licht.
   Ik weet zeker dat je het meer dan het kantoor, want het is eenvoudiger en sneller beweegt.
   C: \ Program Files \ Windows NT \ Accessoires \ wordpad.exe
   Kopieer en zet de link in de adresbalk van Windows Verkenner (Mijn Computer) en vervolgens op enter of beter op zoek pasteaza het onder het startmenu en druk op enter.

 25. Andrei Razvan zei hij

  Dank je suflet.Totdeauna me ajutati.Sanatate!

 26. Radu zei hij

  Waarom niet werken op Windows XP?

 27. robert zei hij

  Gefeliciteerd Soper tutorials kunt u mij vertellen hoe k ruimte in mijn hdd in xp ik 7 worden weergegeven als k mijn id is [Email protected] gelieve ajutatima

 28. NICU banditu zei hij

  Deze methode is heel eenvoudig, maar als je een soort Avira antivirus conflict met autorun.inf ik heb gedaan ik gaf deze methode is de eenvoudigste register, althans voor mij als ik geleerd o.bun tutorial en zien er zo nieuwe dingen te leren.

 29. Ik deed precies dat tutorial en .. no go .. Ik 7 Windows Enterprise x86, ik zet het icoon, ik deed autorun-bestand, herstart en niets ... Ik heb niet een dergelijk apparaat voordat ... geen probleem, verwijdert u het bestand autorun herstart en ik veronderstel dat terug te geven .. maar iedereen weet dat de oorzaak van het niet werken zijn:? s

 30. Veel dank ik die nodig

 31. Maryan zei hij

  Sall
  Ik heb xp en ik wil laten zien dat Windows partitie 7 cv er een software zodat het lijkt alsof Windows 7 ... Ik zocht het net, maar nog niet gevonden nimik .. Ik bedoel niet alleen de iconen in Windows 7
  Ik wil die streepjes die laten zien hoeveel vrij geheugen heeft laten zien ...

  • AdrianGudus zei hij

   Maryan:
   Sall
   Ik heb xp en ik wil partitie alle software zien als Windows 7 cv er te laten uitzien als Windows 7 ... Ik zocht het net vond ik nimik darnu .. Ik bedoel niet alleen iconen in Windows 7
   Ik wil die streepjes die laten zien hoeveel vrij geheugen heeft laten zien ...

   Houd een oogje op een blog.videotutorial.ro om een ​​artikel over dergelijke software te uploaden!

 32. Maryan zei hij

  deze one off .. Ik heb het ... Ik wilde weten dak 7 ramen bestaan, maar Kredit ...
  ms oriqm meer ..

 33. florijn zei hij

  Dus hoe kan je me uitleggen een hoofdpijn! Hoewel de titel zegt "hoe om iconen in Windows te veranderen" Ik begrijp niet waarom je een map wilt verbergen te laten zien hoe en waar we de show / hide .. ar zijn goed om te gaan straight to the point zonder dit te verlengen dat het vervelend wordt, ik denk dat iedereen weet hoe je een map te verbergen!

  • AdrianGudus zei hij

   florijn:
   Dus hoe kan je me uitleggen een hoofdpijn! Hoewel de titel zegt "hoe om iconen in Windows te veranderen" Ik begrijp niet waarom je een map wilt verbergen te laten zien hoe en waar we de show / hide .. ar zijn goed om te gaan straight to the point zonder dit te verlengen dat het vervelend wordt, ik denk dat iedereen weet hoe je een map te verbergen!

   Niet iedereen heeft dus hou schoolcomputers.
   Eigenlijk was het de mappen die automatisch verbergt systeem, ben ik iets te verbergen. We hebben laten zien hoe wij graag zien mappen die OS opzettelijk verbergen van beschadiging van het besturingssysteem en de vereiste aanzienlijke systeem om te voorkomen dat niet mappen wissen.
   Als ik dit heb zien aan iemand die waren gekomen om me te vertellen / schuld lijkt het niet naar die map en weet niet wat te doen
   Dus probeerde ik iedereen recht
   je bent zo deskundig en zo goed dat je weet hoe zichtbaar mappen niet weet hoe je een thema dat je deze tutorial nodig geven te veranderen.
   In uw plaats heb ik nooit de moed om commentaar zou hebben gehad ... in ieder geval niet op de manier waarop je je maar een beetje "gebogen" meer bescheiden ... hotshot gereageerd.

 34. florijn zei hij

  goed! kaarten ... maken zeer utile.bravo tutorials!

  Ik wil niet de pictogrammen te veranderen naar een map op een externe harde schijf. Toepassen en niets ... geen ideeën?
  Bedankt.

 35. mefistofeles zei hij

  Zeer nuttig video tutorial en heel erg bedankt voor uw input, maar de iconen uit de "Stations met verwisselbaar medium" en iconen uit de "Mijn documenten" hoe te doen om ze te veranderen?

 36. mefistofeles zei hij

  Als u het pictogram `s op Mijn documenten en Verwisselbare opslag hoe dat te doen veranderen?

  Bruikbare handleiding, bedankt!

 37. Bebeto zei hij

  Hallo, Ik probeerde de ramen 8 voorvertoning relase en ik ga niet. Iemand anders probeerde de win8?

 38. Voor enige tijd niet meer wat iconen veranderen en ziet er erg lelijk, ik denk dat het gebeurde toen het proberen om munt pictogram usb-kaart?

  http://photobase.ro/di-BU0V.png

  Het kan weer normaal zonder herinstallatie w7? Gisteren gaf ik paragon backup 30 min, hoewel ik verwijderd update van vandaag zie ik dat het werkt alleen verscheen instaling-update-1 93 duurde een uur ...

 39. camicarmella zei hij

  Handige tutorial maar ik heb een probleem. Ik installeerde mijn Win7 en PDF-bestanden worden weergegeven met klassieke icoon. Voor mijn eerste Padina weergegeven in het document. Hoe kan ik dit pictogram te veranderen? Dank

 40. alle zei hij

  Als je kon een tutorial over hoe u het pictogram van de Windows-installatie kit te veranderen.
  En gefeliciteerd met tutorials

 41. Ik begrijp niet waar de download van de link hierboven, maar het geeft me iets ilivid, PLS HELP

 42. FlorinX zei hij

  hi, op Windows XP werkt? Daarom is het mijn minst zie ik niet dat deze truc werkt.

  • Me dat ik goed werken op XP. We testten de iconen en niet het systeem toepassingen (computer, prullenbak, enz.) Of partities maar goed gaat. Wat je niet werken? De foto's die je hebt in ICO-formaat? U lijkt een fout? Zo ja, waarom? Ja meer details.

 43. Leontina zei hij

  Goede ziua.Va vriendelijk als je mij en me kan helpen, ik wil de berichten zien op een ID, het laatste jaar, maar werden niet stappen salvate.Ce moet worden gedaan?

 44. Epicu zei hij

  Wat moet ik doen om pictogrammen in alle mappen op hetzelfde moment veranderen?
  Dank je wel!

 45. Alexandru zei hij

  welkom
  In plaats daarvan pictogram mappen zoals ik settelen permanent aan elkaar die u maakt?

 46. Gegroet! Bedankt dat je er bent en dat je zoveel nuttige tutorials voor ons hebt gemaakt, die zonder of met minimale kennis op IT-gebied. Ik heb veel nuttige dingen geleerd, waaronder het maken van een opstartbare stick met Windows, geen software geïnstalleerd, slechts een paar opdrachten in cmd ...
  Nu weet ik dat het misschien een puinhoop is, maar ik word het zat dat het prullenbakpictogram is gewijzigd na de hierboven gepresenteerde methode, niet volledig / leeg wordt bijgewerkt na handmatig vernieuwen, in vergelijking met die van Windows, dat is bijgewerkt automatisch wanneer u iets verwijdert of "lege prullenbak" geeft ... hoe kan ik dit oplossen?
  heel erg bedankt !!

Trackbacks

 1. [...] Any2Ico en we kunnen nuttig zijn in verschillende situaties. Bijvoorbeeld, wanneer we willen het pictogram partities te wijzigen of toe te wijzen een andere snelkoppeling websites, desktop applicaties zijn. Ik persoonlijk [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.