Hoe kan ik de harde schijf en optische drive laptop veranderen

Deze video tutorial leert u hoe u de harde schijf en optische drive op een Dell laptop te veranderen, is natuurlijk deze methode is gebruikelijk voor de meeste merken (Toshiba, HP, Acer, etc), hier zijn we behalve ultrabooks en netbooks die zijn compacter en hebben de harde schijf anders gemonteerd. Maar om u een idee over hoe je de harde schijf en een netbook of ultrabook veranderen geven, ik nodig u uit om de tutorial te bekijken: Hoe maak je harde schijf te veranderen op Asus netbook.
Wat ik wil harde schijf achimbam in een laptop?
Reacties kunnen worden gevarieerd:
1. We willen meer opslagcapaciteit op uw laptop.
2. Oude harde schijf niet goed werkt, kan het schokken verschillende onderdelen beschadigen in de laptop is mobiel apparaat (veel voorkomend probleem)
3. We willen veranderen met een SSD, om het leven van een nieuwe latop's (groot verschil) aanbieden.
Mijn aanbeveling voor degenen die al een desktop-opslag zou zijn om de harde schijf te vervangen door een SSD, moet het ten minste 120GB, een is niet genoeg Windows60 7 en 8. Zelfs die oude laptops in plaats veranderen alle laptop kon alleen harde schijf met een SSD te veranderen, zal de verandering ongelooflijke zijn om een ​​nieuwe laptop te zijn.
Voor degenen die niet beschikken over een desktop en laptop wordt gebruikt, waaronder voor het opslaan van persoonlijke gegevens (documenten, foto's, films, muziek, etc), maar we raden een snelle hoge capaciteit harde schijf (750GB of 1TB). Harde schijf snel 7200 betekent omwentelingen per minuut en grotere buffer. Er zijn op de markt, emergent en hybride harde schijf, dan zouden ze het perfecte compromis tussen de snelheid van een SSD en een HDD opslagcapaciteit zijn. Harde schijf hybride structuur is een normale harde schijf + 8 GB NAND flash-geheugen, net als degene die in SSD's. De meest frequent gebruikte gegevens geplaatst in NAND bellen voor een belasting veel sneller, veel het zelfde systeem als voor technologie Intel Smart Response die ik presenteerde hij onlangs in een video tutorial
Onthouden
Voordat een wijziging wordt aanbevolen om alle gegevens op te slaan op externe apparaten of op dvd's.
Samen met het veranderen van de harde schijf heb je twee opties, ofwel maak een back-up van het besturingssysteem op uw oude harde schijf dat je het kunt herstellen op de nieuwe, of installeer een frisse besturingssysteem, het is ook mijn aanbeveling indien mogelijk.

Aanbeveling harde hybride HDD + SSD
Laptop Hard Disk Seagate SSHD THIN ST1000LM014, 1TB (HYBRID)

Aanbeveling SSD Laptop:
Flash SSD Kingston V300 2.5 "120GB, SATA 3 (Perfect voor laptops)Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Duallpannel zei hij

  Hoe zit het met een tutorial om de optische drive te vervangen in een laptop met een hdd?

  • Alex Craigslist zei hij

   De stekker uit het optische station is anders dan die van een harde schijf. Uiteindelijk kan het mogelijk met een adapter met de hand gemaakt zijn, dus denk niet dat er iets op de markt. Hoe dan ook het idee is erg goed en ik zou geïnteresseerd zijn in het. Als het mogelijk was om twee harde schijven in plaats van de optische drive voor gebruikelijke optische drive amperage verbinden voldoende voor sommige laptop harde schijven zou zijn. Ruimte zou geen probleem zijn.

 2. Duallpannel:
  Hoe zit het met een tutorial om de optische drive te vervangen in een laptop met een hdd?

  Je weet dat je gaf me een goed idee?
  Ik zal graven en als gaat doen.
  Normaal moet gaan, nu wat en hoe Vadem.

  UPDATE

  Oke, ik vond op ebay nu geven commando

 3. Alex Craigslist:
  De stekker uit het optische station is anders dan die van een harde schijf. Uiteindelijk kan het mogelijk met een adapter met de hand gemaakt zijn, dus denk niet dat er iets op de markt. Hoe dan ook het idee is erg goed en ik zou geïnteresseerd zijn in het. Als het mogelijk was om twee harde schijven in plaats van de optische drive voor gebruikelijke optische drive amperage verbinden voldoende voor sommige laptop harde schijven zou zijn. Ruimte zou geen probleem zijn.

  Klaar Staten, zaak opgelost in een paar dagen hebben we les over dit onderwerp

 4. Caddy wordt de "steun" die wordt gevangen HDD.

 5. vladutz zei hij

  Iif me op de laptop de foto's die ik had op mijn scherm niet verschijnt dat pictogram, dat een landschap in plaats naar die foto voorbeeld laat zien http://imgur.com/nzk7x6j Wat kan ik doen? Ik heb Windows ultieme 7.
  Ik deed wat hij zei, maar het was niet aangevinkt er een gebruiker om opt-map> view <altijd tonen pictogrammen, nooit miniaturen .... wat kan ik doen please help me?

 6. lara zei hij

  Hello! Ik wil weten of ze voor u en een andere dan de hier vorm kan praten. Ik heb een aantal vragen die hier gesteld kunnen worden. Gerelateerde natuurlijk al van dit gebied. Dank je wel!

 7. Xextreme zei hij
 8. Daniel zei hij

  Deze week hebben we de kans om te zien Mac OSX geïnstalleerd?
  Dit project Hackintosh zou niet de eerste noch de laatste steek gelaten, maar in ieder geval om te weten of er levensvatbare of niet! Echt het gevoel het gebrek aan Adrian?

 9. Deze caddy is te vinden op de verkoop op sommige sites. Tot slot hebben we 2 laptop HD's: een ssd en een hd.
  We zelfstudie met belangstelling.

 10. mircea85 zei hij

  Hallo, Ik wilde weten of ik kan de oude harde schijf en de SSD laptop die voldoet aan onderstaande specificaties te vervangen:
  Kingston HyperX SSD Flash 3K 2.5, 120GB, SATA 3
  Capaciteit (GB): 120
  SATA 3
  Lezen overdrachtsnelheid (MB / s): 555
  Schrijf overdrachtsnelheid (MB / s): 510
  andere:
  Schokbestendigheid
  MTBF: 1000000 uur
  TRIM ondersteuning
  SMART Ondersteuning
  Controller SandForce SF-2281
  Afmetingen (B x D x H mm):
  69.85 x x 100 9.5
  Gewicht (g): 97
  Type: 2.5 "

 11. adi zei hij

  http://www.newmodeus.com/pics/OBHD/OBHD-Matrix-6.html.
  vulling een laptop SSD in plaats van harde schijf en HDD optische drive in plaats obhd. of als we obhd ssd optische drive op zijn plaats al zijn?

 12. mircea85:
  Hallo, Ik wilde weten of ik kan de oude harde schijf en de SSD laptop die voldoet aan onderstaande specificaties te vervangen:
  Kingston HyperX SSD Flash 3K 2.5, 120GB, SATA 3
  Capaciteit (GB): 120
  SATA 3
  Lezen overdrachtsnelheid (MB / s): 555
  Schrijf overdrachtsnelheid (MB / s): 510
  andere:
  Schokbestendigheid
  MTBF: 1000000 uur
  TRIM ondersteuning
  SMART Ondersteuning
  Controller SandForce SF-2281
  Afmetingen (B x D x H mm):
  69.85 x x 100 9.5
  Gewicht (g): 97
  Type: 2.5 "

  SSD is een zeer goede laptop, maar zal niet in staat om het te gebruiken op volle capaciteit. Meer geschikt is waarom ik hierboven aanbevolen, en goedkoper.
  SATA-controller op laptops is niet zo snel als de desktop.

 13. david zei hij

  Cristi man vergeet niet om Projectoren Hackintosh blijven

 14. edy zei hij

  Hoi, Cristi Ik heb een klacht ... in de titel van de tutorial is geschreven, en ik citeer: "Hoe de harde schijf veranderen en optische keek naar de laptop" om les liet je gewoon hoe je harde schijf te veranderen, maar niet rijden optica.Nu Ik weet dat ik niet wil, maar er zijn een aantal beginners die niet weten!

 15. uiteinde zei hij

  Cristi Ik kreeg dezelfde SSD lai aanbevolen dat u en ik nam ook een harde 1TB en ik wil vragen kun je beter installeren van de OS op de SSD en dan de harde schijf moet worden gepartitioneerd in installatie
  of u urmna partities op mijn harde schijf.
  Disk storage hard ik zou gebruiken sal games.
  Terog help me Cristi spelen

 16. Chitu zei hij

  Als je een tutorial om laptop ventilator te veranderen met een meer perforlant kan maken. Dank je wel!

 17. Adrian Gudus zei hij

  edy:
  Hallo, Cristi ... Ik heb een klacht les is geschreven in de titel, en ik citeer: "Hoe de harde schijf en optische vergeten de laptop." In de tutorial je laten zien hoe om de harde schijf te veranderen, maar geen drive optica.Nu Ik zou het niet weten, maar er zijn een aantal beginners die niet weten!

  Het is ook getoond dat. Niet onze schuld ze kijken scroll tutorials of kop-staart

 18. Gepresenteerd Cristi en vervang een optische drive bittere eind schieten, als je het geduld laatste 3 min moest hoofdtelefoon ogen.

  edy:
  Hallo, Cristi ... Ik heb een klacht les is geschreven in de titel, en ik citeer: "Hoe de harde schijf en optische vergeten de laptop." In de tutorial je laten zien hoe om de harde schijf te veranderen, maar geen drive optica.Nu Ik zou het niet weten, maar er zijn een aantal beginners die niet weten!

 19. yonut zei hij

  Hoe de harde schijf en optische vergeten laptop =)))) :)) :)) :)) :)) :)) :))! Adrian veranderen de beschrijving van de video! of laso zo :)) :)) :))! Als alles over alfabetische begrijpen dat u behoort en u =))) in dezelfde categorie =)))

 20. Octavian zei hij

  LE2:
  3. (Un) analfabetule!

 21. Het prototype zei hij

  Hallo ik wil zeggen voor mij als deze tablet is goed Serioux S710TAB.
  Ik besefte dat het off-topic, maar ik wil weten of het het geld waard.

 22. Sebastian zei hij

  Bekijk de tutorial heb je de verkeerde tekst.
  Je schreef achimbam plaats van verandering.
  Good luck!

 23. cristi zei hij

  van je "gek" met Roemeense. verkeerde man een brief en zal binnenkort rocken. aan de schrijvers 'bommen', dat is. Kan in de tutorial onderwerp kunt. meer offtopic. geluk.

 24. yonut zei hij

  Octavian =)) een andere tijd om sleutels te vangen jointed :)) Weet je niet springen =)))

 25. Adrian Gudus zei hij

  yonut:
  Hoe je de harde schijf en optische vergeten de laptop =)))) :)) :)) :)) :)) :)) :))! Adrian verander de video-beschrijving! laso of zo) :)) :))! Als alles over alfabetische begrijpen dat u behoort en u =))) in deze categorie =)))

  Informeren u dat: we elk schrijven een titel en tekst tutorial. Ik ben niet verantwoordelijk voor de titel gegeven door mijn collega Cristi en hij op zijn beurt verantwoordelijk is voor de titel gegeven aan mij. Als hij verkeerd geschreven, het is verkeerd en als ik schrijf fout, de fout is van mij. Echter, als ik zie iets verkeerd en Cristi, communiceer ik, en vice versa.

 26. FlorinP. zei hij

  Ik begrijp niet waarom je veranderd het formaat van de voorgaande schakels in wordpress aantallen was meer intuïtief en makkelijk te onthouden! Als je terug kon gaan naar dat formaat zou geweldig zijn!

 27. FlorinP.:
  Ik begrijp niet waarom je veranderd het formaat van de voorgaande schakels in wordpress aantallen was meer intuïtief en makkelijk te onthouden! Als je terug kon gaan naar dat formaat zou geweldig zijn!

  Waarschijnlijk is er gebeurd met je, gooi je iemand een link en weet niet wat is VOBA. Nu weet je wat het is voordat je zelfs de link.

 28. Duallpannel zei hij

  Adrian Gudus: Ik u mededelen dat: we elk schrijven een titel en tekst tutorial. Ik ben niet verantwoordelijk voor de titel gegeven door mijn collega Cristi en hij op zijn beurt verantwoordelijk is voor de titel gegeven aan mij. Als hij verkeerd geschreven, het is verkeerd en als ik schrijf fout, de fout is van mij. Echter, als ik zie iets verkeerd en Cristi, communiceer ik, en vice versa.

  Vrienden Adrian Gudus terug! Welkom terug bro!

 29. Daniel zei hij

  Zeer goede tutorial bravo Christus.

  Een verzoek als je kunt Cristi, een oplossing om de computer op afstand mogelijk te sluiten? eventueel op een Android telefoon?

 30. Radu zei hij

  Hallo, tutorials over wat wil je doen? Kun je wat informatie, Cristi ons?

 31. Cristi zei hij

  Cristi is alsof defragmenteren van een SSD gooien goed na dat?

 32. ion zei hij

  De tutorial is interessant alleen verwijst naar vechi.Dell Inspiron modellen 1545 niet meer gevonden in de twee jaar dat ik comert.Eu een Dell Inspiron 5110.Am alleen wilde wisselen een jaar geleden 625gb HDD met een SSD 120gb. Ik zocht de documentatie en ik vz dat moet volledig worden verwijderd alle laptop (49 geparkeerd schroeven!). Ik gaf het op en nam de laptop naar een werkplaats waar ik betaald als 40 50 of lei.Cel die de HDD vervangen gebleven verbaasd hoe goed gaan SSD.
  Na de tutorial heb ik de HDD rack en maakte een usb externe hdd 3.0
  Het was f goede tutorial met drivers voor laptop dell.Am gecontroleerd en hebben alle chauffeurs bijgewerkt behalve een.

 33. Cristi kunt u een update van deze tutorial te doen, ik bedoel twee nieuwe aanbevelingen, wat te kopen in 2017? dank

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.