Hoe kan download snelheid met FlashGet verhogen - video tutorial

Hallo vrienden, in deze video tutorial zal ik een download manager die in staat is om de overdrachtsnelheid te versnellen bij het downloaden van bestanden van het net te presenteren, de manager belde FlashGet en kan worden gedownload van http, ftp, torrent, eMule.
FlashGet is een zeer effectieve downloadmanager, het in staat is om te zoeken naar meerdere bronnen voor een bestand te downloaden en deze downloaden van http, niet alleen voor de torrent. De technologie is heel spannend en heet MHT (Multi-server Hyper-threading Transportation).
Gisteravond heb ik op een download. Iso met Windows Server 2012 voor een aantal tests, helaas is de manager browser download snelheid was te klein voor dat uur te laat, in seconden ik decarcat FlashGet, installeerde ik het en ik gaf url met het ISO-bestand, in tegenstelling tot de browser download manager, file FlashGet at het, ook in een paar minuten en ik moet zeggen het was een. 3 iso GB of zo.
Als je een beetje geduld zult u instelling FlashGet's en orde onder de gedownloade bestanden, we weten allemaal hoe een download map na enkele maanden van gebruik. Om de orde in het begeleiden van FlashGet houden kijkt naar de extensie en de lozing in specifieke mappen op type: software, films, muziek, enzovoort.
Een ander voordeel is om het downloaden (download hervatten) te hervatten, zodat we gebruik maken van de bandbreedte en tijd efficiënter, vooral als je mobiele net. Waarom decarci bestand meerdere malen gewoon omdat er iets gebeurd is en de verbinding werd onderbroken?
Voor degenen die zich meer zorgen vis-a-vis de malware, FlashGet kan automatisch alle bestanden scant zodra het klaar is met downloaden, dat als je vertellen wat antivirus je hebt (zie in zelfstudie).
Al met al FlashGet kan een perfecte app voor als je snel wilt downloaden zijn.
FlashGet kan zonder meer aanraden om elke browser download manager te vervangen, vooral als het gaat om de Chrome download manager, soms downloadt onvolledige dossiers, die fataal zijn voor een firmware flash kan zijn.

Download FlashGet 3 (Gratis)

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 1.000 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.

Veel plezier!
door Cristian Cismaru


Get the Flash Player om de video te zien


Related Tutorials



Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. FlorinP. zei hij

  Je kunt doen als een tutorial over Windows Server 2012.

 2. Sebastian zei hij

  Hallo.
  En ik ben het eens met FlorinP.
  Als je een tutorial over Windows Server 2012 en een download link kan maken.
  Bedankt.

 3. ionut zei hij

  Hello! Mind me vertellen wat capture software gebruik je?? Bedankt!

 4. Anderson zei hij

  ionut:
  Hello! Mind me vertellen wat capture software gebruik je?? Bedankt!

  Gebruik Camtasia Studio te zoeken in de site Zoeken ... (Camtasia Studio) en zie wat je belang te vinden

 5. bogdan zei hij

  Hallo iedereen!
  Ik heb een probleem met FlashGet programma, alles wat ik op "add new" download ik een internet snelkoppeling (een netto-adres) of een bestand over 50kb, kan iemand mij helpen hoe te doen om mijn programma mis gaat?
  Dank je wel!

 6. tester zei hij

  Het beste van het beste
  Nee 1> Internet Download Manager
  Het is shareware / Maar er zijn medicijnen voor.
  🙂
  @ Ionut
  Sir gebruik (denk ik zo)> TechSmith Camtasia Studio Bravo!

 7. Daniel zei hij

  Een veel beter alternatief zou gratis, maar "Internet download manager" zijn!

 8. mmg1818 zei hij

  Ik gebruik JDownloader voor video's op youtube.

  versnellen 13MB / s? Maar de netwerkkaart heeft een maximale (100Mbps) 12,5MB / s download.

 9. Mircea zei hij

  Wed ik downloaden dezelfde snelheid ... als torrent.

 10. Petry zei hij

  Ik ga niet in mozilla als ik probeer te doen downloaden de Dropbox of SugarSync doos ... wat voor Ik krijg deze foutmelding: "Sorry, het protocol niet ondersteunen nu" .... Ik kan alles wat ik kan doen en downloaden op die hosts doen?

 11. ok lijkt goede zaak met FlashGet en ik willen hetzelfde mezelf als FlorinP. dwz Windows Server 2012
  bedankt

 12. calin zei hij

  Integratie met Firefox geeft me deze fout "Firefox kan het bestand op / C :/ Program Files / FlashGet Netwerk / FlashGet 3 / FlashGet3.xpi niet vinden. "- Het gebruik xp sp3 / 32bits

 13. en ik wil een tutorial windows server depre 2012

 14. Hallo, welkom, zelfs als een tutorial over Windows Server 2012.

 15. Hoe kan ik de Roemeense taal in te stellen in FlashGet? ...

 16. gaat, gaat gaat met Max torrent 2m nog erger

 17. Adrian Gudus zei hij

  Andy:
  Hoe kan ik de Roemeense taal in te stellen in FlashGet? ...

  Engels leren. Niet alle software is disopnibile en Roemeens. FlashGet is een van hen!

 18. en voor mij als ik een snelkoppeling! wat kan ik doen?

 19. Mircea:
  Wed ik downloaden dezelfde snelheid ... als torrent.

  bravo hetzelfde voor mij

 20. Petry zei hij

  no offense maar ik echt slecht toepassing: D ... Ik probeerde op iets terrente applicatie te nemen en ik krijg maximale 1,5 2 mb / sec :)), terwijl de 10-12 qtorrent nemen de gemakkelijke :)) we nu getest in woningen Cluj en verrassing! hoeveel de lead en browser dus het :)) dus niets nieuws te nemen

 21. Paul1975 zei hij

  Dus het trekt ongeveer dezelfde snelheid als bij utorrent.Dar idee van deze en andere software wordt goed venita.O intrebare.Daca willen enigszins onzichtbaar op het net dat als utorrent pull het een of ander iets, zoals software beschikbaar tor, of anders kunt veranderen ip.Nu iets begrijpen, ip veranderen alleen als je op exepmu tor, dat als in de Internet Explorer had het zelfde IP, in plaats van de torus is de VS, Duitsland etc.deci inch tor en van daar op de post te schrijven zoals filelist.ro, dus ik kan iets trekken, doen van waar ik ben de netul zal zien wat ik doe met tor of gewoon zien wat ik doe met int Explorer.

 22. david zei hij

  Mr Cristi en maak dan een tutorial: hoe je Mac OS te installeren op een pc met AMD

 23. edy 13ani zei hij

  David zegt:

  Mr Cristi en maak dan een tutorial: hoe je Mac OS te installeren op een pc met AMD
  IATI een Intel .... amd oneven nimik goed ..... no offense: D

 24. Cosmin zei hij

  Verwacht niet dat aan het tarief dat u het contract overschrijden. Kan verbeteren het downloaden, maar kan wonderen doen!

 25. AMD oneven goede nimik

  Waar heb je het ba Het lijkt me goed. Ik heb een AMD en het is geweldig, maar als je zegt geen aanstoot ok iedereen is vrij om zijn mening.

 26. Razvan zei hij

  Ik installeerde FlashGet 3.7 u wanneer het opnieuw wordt gestart deskid pc,,,, ik verwijderd en niet meer restrteaza,,, installeerde ik Windows 2 kant, heb ik een partitie prog en gaf snelkoppeling in andere partitie met de wind en dat doen PC opnieuw opgestart en soms treedt er een fout en snel geheugen, waarin cautza herstart?? Waarom zouden ze? dank u

 27. John zei hij

  Dat zou een interessante handleiding downloaden van beveiligde streams (RTMP) op sites zoals MTV, Voyo behulp van de functie sniff-ing sites, dumpen (zoals rtmpExplorerX, rtmpdump) om vervolgens te worden gehaald (wel geïmporteerde GPAC) 's-inhoud audio / video in FLV en in een container MP4 / MKV.

  Proficiat voor niemand!

 28. Ik krijg flash geinstalleerd en geen verbetering in de download niet zie, moet ik zeggen dat ik telefoon met wi-fi netwerk van de smartphone. Zou dat de oorzaak zijn?

 29. virus2009 zei hij

  Inderdaad een goede software in Italië waar ik nu ben, heb ik geen netto 10% meer dan wat we hadden thuis op RDS, voelt het verschil, de partij groeide om te downloaden, het is 5 6-keer sneller, bijvoorbeeld om terug te krabbelen V 5.3, x86, Aves-5 6 Geschatte uren in beslag, nu ik erin geslaagd om echt te downloaden en ben in 1 10 min.

  Goede software, ms CristianT.

 30. Welkom. Flashget site werkt met Google Chrome? Zoals met Mozilla problemen. Het geeft me een foutmelding als ik op sommige sites als Facebook. Schrijf de verbinding wordt verbroken en ik certificaat is verlopen. Ik controleerde de datum en tijd zijn prima, maar geeft me nog de zelfde fout. Ik installeerde Mozilla, probeerde ik alle versies van Mozilla en nog steeds niets. Als u mij kan helpen aub?

 31. virus2009 zei hij

  Georgisch:
  Welkom. Flashget site werkt met Google Chrome? Zoals met Mozilla problemen. Het geeft me een foutmelding als ik op sommige sites als Facebook. Schrijf de verbinding wordt verbroken en ik certificaat is verlopen. Ik controleerde de datum en tijd zijn prima, maar geeft me nog de zelfde fout. Ik installeerde Mozilla, probeerde ik alle versies van Mozilla en nog steeds niets. Als u mij kan helpen aub?

  Met IE werkt perfect, alles gedraagt ​​zich normaal responstijd op Google Chrome is een beetje vertraging, beginnen met het downloaden van de browser vervolgens manager FlashGet optreden, maar vreemd badkamers, stopt het downloaden wat kan worden bereikt door middel van de browser, mozilla niet weten , niet gebruiken voor de 2008 doen.

 32. nick82 zei hij

  sal, trek je een hogere snelheid, maar het hangt af van wat je schiet! BitComet is groter en is voortdurend viteza.mi Ik ben niet overschreden 400kb / s. Kwestie alleen zaad-bestand.

 33. liviu_florin zei hij

  Ik begin niet standaard FlashGet. Gewoon gebruik maken van Google Chrome als browser, een systeem 64bits.
  Download snelheid om me beperkt tot de snelheid van het contract, dwz max. 2.5Mb.
  Hebben we nodig om een ​​instelling te zijn, als die welke, naar de standaard starten in Chrome?

 34. mihai zei hij

  call me gaan om te downloaden ...... geef ik plak de url koppeling en toen ik geef downloaden is downloaden begint de song, maar ik gedownload
  please help! Dank je wel!

 35. mihai zei hij

  Ik geef plak de url te downloaden het liedje te downloaden, maar na lied gaat niet open

 36. Gagarin Iury zei hij

  downloaden niet alleen de pagina waarop je iets wilt videoclipul.trebuie set downloaden, de standaard instellingen niet voldoende zijn?

 37. Anderson zei hij

  Wat ging niet naar firefox, werkt niets te downloaden. Firefox zegt bestand niet gevonden. XPI

 38. Ik weet niet opschieten helemaal met deze flash krijgen !!!! dowloadeaza geen torrent mozilla noch enige chroom of niets

 39. Mihau zei hij

  Cristi dit is voor je weet dat je gaat op Mozilla met 2 MB wanneer gedownload vanaf Mozilla heeft van volle snelheid niet te nemen omdat het niet aansluiten op veel seeders en wanneer u uit FlashGet is hetzelfde als wanneer je zou Contacteer Internet Download Manager connecteaza meer.

 40. Torrent niet de moeite waard, hoewel ik Internet uit Romtelecom's snelheid BitComet 1100 kb / s met FlashGet is 900-950kb / s. Ik ben een beetje teleurgesteld.

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.