Hoe u toegang krijgt tot het Yahoo Messenger-netwerk met uw mobiele telefoon - Zelfstudie in HD-video

Deze tutorial zal u tonen hoe we kunnen aansluiten op een computer met behulp van Yahoo Messenger te verbinden via een mobiele wap oranje, dat fungeert als een modem.

We moeten geactiveerd worden mobiele data, 7 versie van Yahoo Messenger en weinig aandacht voor spoor tutorial hieronder.

Ook kunnen wij direct verbinden met je messenger door middel van verschillende manieren, waarvan sommige zal worden beschreven in de tutorial.

Als je gepassioneerd over mobiele telefoons en wilt u deze apparaten zetten steeds slimmer op het werk, ik nodig u uit om de hele serie video tutorials over mobiele telefoons die ik deed voor uw feedback videotuorial.ro of op letten opmerkingenveld zal verwachten en uw suggestie over mobiele telefoons en meer.

Ik wens u veel kijkplezier….

Lucian basilicum


Related Tutorials


Comments

 1. Dragos zei hij

  Hallo, ik heb ook een vraag: ik heb mijn Windows opnieuw geïnstalleerd en ik kan de video-tutorials die u mij aanbeveelt niet bekijken ... Is er een probleem met het codec-pakket?

 2. Adrian zei hij

  @Dragos: Installeer je flash player ... schrijf in google flash player download het sluit alle browsers en installeer het en je zult de tutorials kunnen zien. Flah player is een van de meest gebruikte plug-ins voor alle browsers en zonder deze kun je de video niet op verschillende sites bekijken! Alle videobestanden op de sites zijn in FLV = Flash Video-indeling. Succes!

 3. LucianGL zei hij

  Dragos - als je een nieuw venster hebt, installeer dan het K-Lite codec-pakket. Voer deze link in en installeer het volledige K-Lite codec-pakket:
  http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=5075&s=775
  Ook moet je een Flash Player en zegt Adrian

 4. LucianGL zei hij

  Ik heb een verzoek, dat niet meer is om u naar de boodschapper-ID's van tutorials gepresenteerd (dwz videotutorial10 of videotutorial20) toe te voegen, omdat ze niet mijn mesenger accounts die elke dag gaan. Deze twee accounts gebruik ze alleen wanneer u een tutorial waar je moet een yahoo account.
  Als u vragen heeft over een verkeerd begrip van wat ik presenteerde, post het hier om raspunde.E kan mogelijk het probleem zijn om iemand anders, en op deze manier kunnen we meer mensen helpen.
  Dank u voor het begrip

 5. ov1d1u zei hij

  Er moet worden vermeld dat shMessenger wordt uitgesproken als "Şmessenger"

 6. Irinel zei hij

  hoi kan iemand mij vertellen hoe te maken van een dvd met alle dvd ondertiteling voor mijn speler? plzzzzz forward aaaaaaaaaaa reactie was om jongens er goed uitzien ffff Õ houden het goede werk en meer tutorials zo mooi als voorheen

 7. Irinel zei hij

  Door de manier probeerde ik Xilisoft DVD creator, maar ik erin geslaagd om de ondertiteling

 8. LucianGL zei hij

  ov1d1u - welkom op de site, als je bent wie ik denk dat je bent. En als je dat bent, vraag dan de auteur van shmessenger of hij iets toe te voegen heeft aan de toekomstige tutorial over shmessenger

  irinel - dit onderwerp is eerder besproken

 9. Corleone zei hij

  irinel Zoek en je zult VSOConvertE super cool vinden, geef de schijfnaam ondertitelingskleur en nog veel meer, weet gewoon dat je xilisoft moet gebruiken, het is LITTLE CHILD, als je dit leert, ben je cool en heb je geen verdere verduidelijkingen nodig (zorg ervoor dat je 2 films op een dvd-schijf, in dvd-formaat, of, afhankelijk van welke dvd-ondersteuning u gebruikt, heeft het ook een gebrande afbeelding ...

 10. Sooper tutorialul.Bv Hi there! *

 11. LucianGL zei hij

  Bedankt!

 12. Madalin zei hij

  Ik gebruik een jaar hard sooper SH super hard en ook de tutorial

 13. Irinel zei hij

  Corleone thanks Ik zal proberen en krijgen een mooi uitzicht dat we als een familie en we helpen elkaar doen goed werk samen
  Thanks a lot en Christus en het hele team videotutorial

 14. Corleone zei hij

  IrinelSa en vertel me of het werkt die iets (iets) aarzel dan niet, Met vriendelijke groet aan admin nodig heeft, ik was behoorlijk druk met mijn werk de natuur! Vervolg succes!

 15. Irinel zei hij

  Corleone is precies het programma dat ik nodig Dekzeilen dank ik zocht zoals je zei ja ik vond en vond ConvertXtoDVD geloven dat het hetzelfde voor functies op grote thanks a lot

 16. excuseer me om af te wijken van het onderwerp, maar ik heb ook een vraag ... hoe verander ik de pictogrammen van de mappen in de wind met wat met de hand genomen van het net die daar alleen die van de wind aanpassen verschijnen

 17. Adrian zei hij

  @par: Oh hoe moeilijk het is! Hoe ben je aan het aanpassen en zag niet de knop Bladeren? dat is in het venster rechts bovenaan? Dus als volgt te werk:
  Klik met de rechtermuisknop op het bestand 1
  2 kies Eigenschappen in het snelmenu
  3 Kies Pas tabblad in het venster dat opent
  4 Klik op Pictogram wijzigen ... onder aan het venster
  5 In het geopende venster heb je rechtsboven Browse sus
  6 Klik erop en je bladeren door Pc met november iconen!

 18. LucianGL zei hij

  Ik erin geslaagd om in contact te komen met de eigenaar-oprichter shmessenger applicatie (dank Ov1d1u deze manier) te krijgen, besprak ik een aantal aspecten van een videotutorial die u wilt helemaal wijden deze aplicatii.sunt aspecten van het verleden, heden en toekomst die de moeite waard is onder de alle lumea.va zeker dat het interessant en nuttig voor iedereen zal zijn

 19. Ik heb geprobeerd te bladeren, maar als ik naar de map ga waarin ik ze heb, selecteer ik de bestanden om daar te verschijnen en wanneer ik het toepas, wordt me verteld dat "muziekmap.png geen pictogrammen bevat", hoewel het pictogrammen zijn. Ik weet hoe ik het moet doen, heel erg bedankt

 20. Ik heb een vraag kan iemand mij of kristallen Adrian u helpen, maar gewoon om te weten: Hoe kan ik games op PSP torrents Ik wil weten omdat taicamiu fratemiu neemt men het originele spel k geld dan moet je mij helpen iemand alstublieft?
  leuk?

 21. Gelieve iemand mij helpen hoe om games op de PSP 3000 torrents?
  U weet wellicht iemand pretty please?

 22. PNP76 zei hij

  Gefeliciteerd met de tutorial, ik heb iets geleerd… bedankt

 23. ionut zei hij

  Ik zou je iets willen vragen, ik heb ook een video gezien hoe sommige gegevens veranderden van [regedit> in start run] naar bijv. Startlu delay> menu shoulai ze worden gezet met bepaalde gegevens zoals een fijne responstijd . Ik heb er wat gegevens van veranderd en het is beter als je het wilt bekijken en je video dat je de site hebt verlaten ["http://www.youtube.com/watch?v=y4wJrgJTxjA"] vergeet het en kijk wat die badkamer daar doet . en vertel me of het goed met me gaat [er zitten veel trucs in windows]: P: P: P: P :: X: X: X: ik wacht op een antwoord ms [je kunt het maar beter uit de video zien.]

 24. danezu zei hij

  Interessante leerprogramma
  ionut: leuk filmpje om te weten dat ik iets geleerd van het

 25. ciprian zei hij

  Ik ben dolblij dat ik heb gevonden als u wilt en hoeveel aanvragen voor Nokia simbyan dank u!
  Met betrekking Ciprian!

 26. @ciprian:
  Vraag de Luci omdat hij de meubels.

 27. Daniel zei hij

  @ LucianGl:
  luci als je kon een tutorial doen over het wijzigen van de software op de telefoon (nokia).

 28. Daniel zei hij

  en een ander ding, bijna vergeten scz u een interface te installeren op de computer of wat? trok me je voet mooie interface.

 29. LucianGL zei hij

  Gelieve te komen met details over wat je wilt zien, op dit moment lijken problemen met het geluid hebben en weet niet in hoeverre de kwaliteit van de tijd en zal ik het corrigeren.
  met betrekking tot software wat bedoel je? opnieuw een nieuwere software, dezelfde software herstellen of downgraden naar een versie van de software?
  Maar ze doen heel gemakkelijk door phoenix
  Daniel als je bedoelt de desktop foto's genomen van vista

 30. Daniel zei hij

  Het herstellen van een nieuwe zachte

 31. LucianGL zei hij

  Daniel - is gemaakt via Nokia pc suite en software-updater ook van Nokia, datakabel, zonder kaart in de telefoon, met simkaart en opgeladen batterij, mogelijk voordat je je contacten opslaat en wat je daar nog meer hebt

 32. laura zei hij

  Hallo! Het is me gelukt ... Ik kan het niet geloven ... Ik had de wap-service al heel lang op mijn telefoon, maar ik wist niet dat hij voor zoiets kon worden gebruikt. Nogmaals bedankt.

 33. LucianGL zei hij

  laura - wat heb je tot nu toe gedaan met deze service geactiveerd?

 34. laura zei hij

  Ik gaf wat extra geld voor de klokken ... Dit gebeurde ongeveer 3 jaar geleden toen ik geen internet had (de geest van het kind ...)

 35. haosss zei hij

  BV luciane TARE TUTORIAL ……. tineo tot asha …… ..

 36. haosss zei hij

  weet iemand hoe de status van messenger te verhogen ……?
  ms verwacht

 37. radu zei hij

  Dus jongens pas op voor Roemeense bericht. =))

 38. Saki Dennis zei hij

  Hij numa coole dingen over mij, totdat ik schrijf vanavond pak de telefoon
  tailer toch BV

 39. silviu zei hij

  Ik kreeg yahoo messenger 7 nu moet je Fak mei?

 40. LucianGL zei hij

  silviu - volg de tutorial, het is vrij eenvoudig

 41. silviu zei hij

  Ik kan de mens geven: ((mij kn helpen geven antwoord hier plzzz?

 42. silviu zei hij

  (Niemand helpt me

 43. xxxxx zei hij

  sal Lucian kan geen les helaas kijken (aangesloten via mobiele telefoon) denk je dat je zou kunnen geven me een beetje advies over het aansluiten? (Presuspun dat na het installeren van yahoo 7, gaan we naar de verbindingsinstellingen en zet ip http prxi van Port Orange 8799 toch?)

 44. LucianGL zei hij

  xxxxx - precies

 45. silviu zei hij

  Ik installeerde mes.ul 7 ik ip.ul en de haven, maar nu nog ga ik niet verder instructies

 46. silviu zei hij

  Lucian ajutama man als ik kan

 47. xxxxx zei hij

  lucian Ik merkte dat hij verbinding maakt (althans zo voel ik me) de updatefase verschijnt voor mij en hij sterft en maakt opnieuw verbinding (ik heb het opnieuw geprobeerd, ik heb alle rommel van 3.0 naar 9 en er is iets mis, zeg ik) == > silviu precies lucian probeert een helpende hand te bieden tenminste ik kan nergens meer verbinding maken om te zoeken het is al een stressvolle baan

 48. xxxxx zei hij

  sorry voor de dubbele post, ik heb ontdekt wat er is mislukt op HttpSendRequest, herstart. De foutcode is 12002 ==> ik bedoel firewall, maar vanaf hier ben ik echt aan mezelf vastgehouden op het moment dat ik draai, dus xp sp3 firewall uit, nod32 sluit en ik zie dat het me deze fout in het logboek geeft, waar kan het vandaan komen?

 49. silviu zei hij

  nic badkamers broer kan niet: (
  j nim me niet helpen: (

 50. @silviu: Gelieve translate en geweldig voor ons, als we verdelen een uur soms en ik denk dat een tutorial en je kunt een paar extra seconden toe te wijzen aan het spel te schrijven.
  Messi gaat zo, maar hier zijn we in de puinhoop, kan je commentaar gelezen worden door andere bezoekers die niets begrijpt, zal de conclusie een nutteloze reactie zijn.
  Voordat de school werd gezegd dat je gekwetst pen schrijven, dus het is vandaag met de boodschapper.
  Komen als je niet te veel gevraagd, tenzij je het wilt doen voor ons, doe het voor u!

 51. silviu zei hij

  cristi ok

  • TheKing zei hij

   Wanneer ik verbinding maak vanaf de pc, hoe werkt Yahoo wap .. Als ik aan de telefoon kom, gebruik ik WIFI ... KRIJG IK NAAR DE YAHOO WAP-PAGINA, MAAR ALS IK DEZELFDE ID EN HET WACHTWOORD INVOER, VERTELT HET ME DAT ER PROBLEMEN ZIJN EN DAT HET MIJ NIET KAN VERBINDEN. Wat te doen?

 52. Marius zei hij

  ajutatima en me alstublieft, ik ga niet naar k-mailadres yahoo te plaatsen! Wat kan ik doen? pls

 53. Marius zei hij

  zijn aangesloten op de mobiele telefoon en niet aan de rommel te krijgen! please help me!

 54. prefences messenger versie is nodig?

 55. cristi welkom
  cmf?
  qm bent u?
  niet komen met je praten op messenger
  [e-mail beveiligd]
  of als je id zetten kunnen we praten

 56. [W / E] zei hij

  De verbinding wordt tot stand gebracht met de telefoon als draadloos modem>?

  Of de film heeft geen geluid of niet naar me

 57. Ghost K zei hij

  Hello! gefeliciteerd zeer goede tutorial! Een ander ding dat ik graag luciane uw interface waar ik kan downloaden? Ik ben niet te verwijzen naar de foto, maar de stijl thema. Het lijkt op prachtige vista aero. Als je kunt zeggen waar dowload Bedankt!

 58. Cristi bv voor wat je doet

 59. anonimu ` zei hij

  Nush ..maar als pls maken een tutorial over Nokia PC Suite

 60. Papp Romulus zei hij

  hallo als iemand mij kan helpen en me pijn als ik ami dames worstelen talent wil ik aansluiten op het net op nokia telefoon via bluetooth naar laptop navigator6110! of iemand mij kan helpen met de instellingen die ik noem t kool hoofd! A Luci tutorial zou geweldig zijn! merci!

 61. Papp Romulus zei hij

  en een e-mail kan iedereen zijn en volharden mij dank u en God zegene u!

 62. sall Ik deed wat je zei, maar kan de rotzooi niet in en ik gedownload Mesu Dat 7 en niet alle instellingen op te geven gaat. wachten rasp.

 63. overlevende zei hij

  Ik heb een LG GT 505 S WI-FI EN IK WIL JE KAN ALS STYU Flos wirless telefoon als modem

 64. overlevende zei hij

  Ik heb een lg gt een 505 hebben hem Wi-Fi shi shi styu als je zou willen om het te gebruiken als modem om verbinding te wirles als router

 65. LucianGL zei hij

  de eenvoudigste voer het netwerk of mail yahoo chat- http://m.yahoo.com rechtstreeks vanuit de browser van je telefoon

 66. Julian zei hij

  Ik zou graag willen weten waarom ik geen verbinding kan maken met messenger aan de telefoon, ik veranderde het wachtwoord op de computer en ik kon niet aan de telefoon in plaats van de computer kan komen met hetzelfde ID en wachtwoord, stuur uw kunt u e-mailadres:[e-mail beveiligd]Dank

  • AdrianGudus zei hij

   Julian: Ik zou graag willen weten waarom ik geen verbinding kan maken met messenger aan de telefoon, ik veranderde het wachtwoord op de computer en ik kon niet aan de telefoon in plaats van de computer kan komen met hetzelfde ID en wachtwoord, stuur uw kunt u e-mailadres:[e-mail beveiligd]Dank  

   Leeg de cache van de browser op je telefoon, schoon geschiedenis.

 67. bogdan zei hij

  Ik heb hetzelfde probleem als Adrian Gudus. Ik heb de geschiedenis opgeruimd en het past nog steeds niet bij mij. vertelt me ​​dat er een probleem is sinds de laatste keer inloggen ... 😐 help !!!

 68. iasmina zei hij

  het is leuk, maar ik kijk niet zoals ik

 69. Ik begreep er niets van

Spreek je gedachten

*