Hoe kan ik een DVD-video van verschillende video-bestanden met Nero te maken

In deze tutorial zullen we zien hoe je een video-dvd te maken met Nero, DVD-video die u kunt bekijken op een dvd-speler, zal de speler niet compatibel met DviX.

Velen van jullie hebben naast de computer en een dvd-speler en misschien wilt u films van uw computer naar DVD-speler, dit is heel simpel, we moeten Nero of Ultra Premium-versie met Essential versie werkt alleen als we introduceren een extra liceenta te werken met videobestanden in verschillende formaten.

We beginnen met het bestand dat de inhoud van de dvd zal vormgeven selecteren, kies dan een menu, afhankelijk van de inhoud die we de dvd zal hebben, heb ik gekozen voor een menu dat geschikt is animatie in de video's.

Dit menu kan worden bewerkt, Ik veranderde de titel en koos voor een soundtrack voor cartoons uiteindelijk allemaal moeten kiezen tussen de manieren waarop Nero de DVD kan bouwen, kunt u een virtueel beeld te maken of u kunt een DVD-project te branden , ook kunt u het opslaan in een map die u deze direct uit te voeren in de computer met een serieuze speler (Power DVD, Win DVD).

Wij wensen U een aangenaam en nodigt u uit om de tutorial en de speler kijken PowerDVD DVD Cyberlik dat ik een tijdje geleden, kan deze tutorial u helpen uitvoeren in zeer goede dvd-content op computers die zijn uitgerust met geavanceerde videokaarten die kan draaien dvd-speler en hardwareversnelling met de GPU (grafische procesing eenheid), voor deze heb je nodig: Nvidia Pure Video Nvidia en ATI Avivo video kaart van ATI-AMD.

Cristian Cismaru


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. LucianGL zei hij

  cristi bravo, aardige leerprogramma, hoe meer ik vond zijn presentatie

 2. Cosmin zei hij

  bravo .... ffff interessante les tutorials ....... je niet factoren lafel interessant

 3. danezu zei hij

  hello ... 8 boodschapper en ik ben er altijd om ze de boodschapper 9 en harde ding irriteert me en ik niet meer wilt weergeven zoals ze doen bij?

 4. Adrian zei hij

  @danezu: Altijd bij het maken van een nieuw leerprogramma alleen post dom en off-topic bro! Je kunt niet onthouden of zelfs laat de tutorialu gerelateerde comentu messenger? zijn veel tutorials over de boodschapper, de toekomst af te zien van het plaatsen onzin en totaal niet terzake, je pijn mijn arm te schrijven van rechts messenger op zoek tutorialu te plaatsen op de boodschapper?

 5. Julian Alin Yuga zei hij

  Hallo Cristi is perfect! Dank u voor een goede informatie die u ons geeft! Eshti

 6. danezu zei hij

  @ Adrian: Toegevoegd laatste les omdat ik sneller antwoord als je zo'n tutorial over object paote maand geleden 1 me geen antwoord posten.

 7. Viorel Tucaliuc zei hij

  Hallo Crist zeer goede tutorial, zou ik u willen vragen of ik kan uitleggen .... de verschillen tussen Nero en Nero Ultra
  Premium beter zou zijn? 7 Persoonlijk gebruik ik Nero Ultra findca 7 versie lijkt meer succes de rest zijn vrij geladen laatste en pc-toepassingen verwachten veel zwakkere alleen te openen, maar eerlijk gezegd weet niet welke verschillen tussen premie en ultra.Numai beter en tutorials.

 8. danezu zei hij

  Ik weet dat de VS en de EU is Nero Ultra is premium. Misschien als gevolg van marketing problemen.

 9. Un_Tip zei hij

  Hello! Zeer goede tutorial, gefeliciteerd! Maar ik heb een vraag over dit onderwerp. Zijn deze nieuwere camcorders die opnemen op mini schijven, meestal van 1,4 Gb. Me vraag is: als ik 3 van die mini discs (zoals 3 x = 1,4 4,2 Gb, dus past op een dvd) video-opname op elk, hoe krijg je ze allemaal passen in een dvd 3 deze video zoals Christus deed? (Met het menu) verklaarde dat de records zijn 3 DVD-video (met de AUDIO_TS en VIDEO_TS) geen *. Avi's in deze tutorial. Dus hoe weet je passen in een video-dvd met menu en alles?

 10. valydany zei hij

  bruikbare handleiding, maar ik heb een vraag: hoe de ondertitel te zetten als het niet wordt in de film? dank

 11. @Viorel TucaliucNero is een suite van applicaties, zijn er verschillende versies van Nero, Nero Essential bogen waaruit is een zwakkere versie die niet omvatten alles, dan zijn ze duurder Ultra en Premium versies die meer geld kosten, maar veel actieve modules die we kunnen gebruiken in verschillende activiteiten.
  Veel niet alleen gebruik maken van Nero voor het branden, hoewel deze suite is momenteel meer een multimedia suite.
  Ik heb een tutorial presentatie en Nero gedaan in meer detail.
  Ik nodig je uit om hem te bekijken.
  https://www.videotutorial.ro/?p=418

 12. @Un_Tip: Ik kom terug met een tutorial over dit onderwerp.

 13. andolis49 zei hij

  Goede tutorial! Gefeliciteerd! Ik wist dat Nero dat doen. Het zou nuttig zijn en een die wordt uitgelegd hoe u ondertitels in films gezet zijn. Er zijn veel spelers die niet kunnen zien van de video-en dvd-films torrents getrokken, vooral in avi-formaat, mpg4 of hd. Persoonlijk Ik beveel ConvertXtoDVD. Succes iedereen!

 14. Un_Tip zei hij

  Dank bij voorbaat Christus.

 15. Adrian zei hij

  @danezu: Papa U bent verkeerd! We zien allemaal tutorials waar je post ... kalm blijven ... probeer off-topic niet te zijn! Zelfs als je een tutorial plaatsen Oudste zie ze allemaal (ik bedoel reacties)

 16. Dan Mocanu zei hij

  Mijn respect voor wat je faceti.Sa gezondheid.

 17. kata zei hij

  hallo zeer goede tutorial en veel succes verder bv

 18. Fanibu zei hij

  Un_Tip ... zoeken op de netto avi mpeg Joyner installeren en het verenigt de drie films elke mini DVD (alleen wat er in de video).
  Open Nero en doen wat aspus Cristi en ... klaar hebben een enkele DVD
  3 de films in een.

 19. danezu zei hij

  Adrian ok nu waar moet ik scz plaatsen ...

 20. rccatalin zei hij

  Niemand zegt nimik ondertiteling?

 21. valitza zei hij

  Christus in de tutorial "Hoe kan ik een video-dvd te maken van verschillende video-bestanden met Nero" om alleen videoformaat maar hoe gewond door suntitrarea film als het wordt overgedragen om te worden opgenomen in film.Multumesc prezemtat! Wacht op reactie per e-mail.

 22. par zei hij

  dus hoe bag ondertiteling van films in het formaat waarin je u gepresenteerd??

 23. andolis49 zei hij

  Broers ConvertXDVD zoeken op google! Maak dvd-menu en ondertiteling en video. Zie het discussieforum zijn over videoDVD. Misschien komen hier op de site over dit programma of andere vragen mag willen de ondertiteling gebruiken om dvd-films. Bafta!

 24. Sorin zei hij

  Super goed zoals gebruikelijk.

 25. Andrei Lucian zei hij

  Hartelijk bedankt

 26. dns zei hij

  andolis49 - ConvertXDVD is een ander programma ... hier wordt gepresenteerd nero ..
  en ik gebruik ptr nero dvd, maar weet niet hoe om ondertitels toe te voegen .... Ik denk dat het kan de directe nero niet.

  Gefeliciteerd!

 27. Iustin zei hij

  ioun welkom en geprobeerd om meer films videoclip gemaakt met een Nokia-telefoon geeft krijg ik foutmelding na het doen van alle operatilela geleden toen paarden beginnen om het te laten zeggen gefaald

 28. unbray zei hij

  Ik wist niet dat hij dat kon doen nero is super super cool: d

  aardige tutorial,

 29. dons zei hij

  hi cristi Gefeliciteerd tutorial ik erg leuk vonden, en ik probeerde vele malen om gewoon dvd's te doen, maar ik ging voor k wist niet hoe dat te doen, dankzij u en uw site :) Nu weet ik nu krijg ik op mijn DVD te maken,, heel erg bedankt nogmaals en kijk uit naar en volgende tutorials

 30. MAFIAA zei hij

  Valitza ook geleerd om te schrijven en daarna wat je doet met de tutorial.

 31. Andrei Lucian zei hij

  Ik heb een voorstel over een tutorial
  "Hoe maak je een foto als achtergrond voor folders gezet"
  Ik vond een tutorial op het net, maar we misschien deden we ... ms

 32. Andrei Lucian zei hij

  Ik heb een voorstel over een tutorial
  "Hoe maak je een foto als achtergrond voor folders gezet"
  Ik vond een tutorial op het net, maar ik kon het niet: (... misschien we komen ... ms

 33. Michael C zei hij

  Hallo, Ik ben gepassioneerd door het en wil graag mijn praktijk Siveco Roemenië te maken, verwijs ik u naar wie je kon me helpen adresez.Multumesc!

 34. Een goede tutorial zou zijn en over "dvdflick" vooral omdat het gratis is en zet en subtitrare.Frumoase tutorials, thanks

 35. Cosmin cj zei hij

  Goede post, maar ik geloof niet dat een andere manier te plaatsen niet weten om contact met de admins. Ik ben net verbannen en ik weet niet waarom. Ik denk niet dat ik overtrad een regel of in ieder geval ik deed het zonder toestemming. Ik ben achter een router en beide computers ik waarschijnlijk opende meer tutorials. Ik weet niet wat ik nog meer kon worden verboden. Kan niet downloaden.
  Met alle respect voor uw werk zou ik graag geld van mijn ip *****. Ik zal hem zenden hoe snel een antwoord per e-mail. Dank u zeer veel te leren van u

 36. Cosmin cj zei hij

  Ik zag dat je hebt gegeven en accepteer de opmerking die ik ip plaatsen:
  188.24.0.xx Mijn excuses als ik brak alle regels zoals ik schreef in de vorige post. Gelieve geld te verwijderen voor mij om de site binnen te gaan.

 37. @Cosmin cj: Je had een nauwe 1.5 Gigabytes verkeer, en je denkt wat er zou gebeuren als al onze bezoekers, is er een dag zou downloaden 3500 1.5 citeren Giga.
  Om een ​​idee van hoeveel het kost om nieuwe server te krijgen, om te weten dat voor 200 Euro per maand brachten we een verkeers 1 terabytes.
  Als iedereen uw verkeer zou maken in een dag 8 uren het verkeer zou overschrijden toegewezen voor een hele maand, dan natuurlijk we moeten betalen.
  Als u betaalt huur aan de server, datacenter en extra verkeer banam niemand.
  We moeten onszelf te beschermen tegen excessen ging naar regio's bezoekers.

 38. @Cosmin cjWie is fout moet betalen!
  Een betalingsmethode is verboden!
  Misschien zijn er andere methoden, maar we toevlucht nemen tot een verbod.

 39. Ionut Sandu zei hij

  Hi guys ... Ik ben blij om te weten dat gepleegd 'dat er een site als het uwe en dat je veel interessante dingen te vinden. Het probleem dat ik heb is:? Mij vertellen hoe ik kan branden op een dvd licht-schrijver met een optische drive ASUS DRW-2014L1, Of als ik iets aan toe te voegen?
  Dank u

 40. ionut zei hij

  hello guys .. nogmaals bedankt voor alles wat je doet en weet dat elke dag kijken naar tutorials zijn behulpzaam ... nu wil ik weten of iemand mij kan helpen om een ​​dvd-menu (ondertiteling, toneel, toneelstuk, enz.) maken als het origineel zo te zeggen .. Ik heb gezocht maar kan het niet vinden ... Ik begrijp het is een beetje ingewikkeld, maar ik wil leren .. ik de films die in AVI-formaat en dus ik wil elke plaats op een dvd waar u kunt kiezen ondertitel, scène, etc.va Nogmaals bedankt en werkelijk zijn sterke

 41. Inis mei zei hij

  welkom
  kunt u mij zeggen welk programma het beste is Roxio en Nero.

 42. cata zei hij

  Waarom ga je niet een aantal films die zijn unle titratie ....... DVD-apparaten die dat niet deden titratie halen als de koeien DVD

 43. haosss zei hij

  Mama ... .. ...... Catz geld platitzi ..200 € ... ..pffffff ... ..
  en meer bewonderd d ...
  plus een met:
  Cosmin cj [...] waarom ik zou worden verboden. Downloaden kan het niet zijn. [...] Gelooft niet de laatste p * o * t, doe 1,5 gb verkeer ... :))

 44. Julian Alin Yuga zei hij

  Hoop dat je het niet erg als ik me richten tot uw website om adressen in mijn blog van groot belang! Ik hoop dat je het niet erg Cristi ~ Ok!

 45. bv .... super cool
  dank .......

 46. michel zei hij

  Ik heb een formaat film DVD.ACUM wil gewoon om het te verbranden met Nero en te zien mijn thuis systeem CINEMA.PLAYER NIET LEZEN DVX.MA help please gedownload?

 47. Jonel zei hij

  Ik downloadde een videoclip van schrijven ben JIJ tafels en een dvd met Nero toen ik in de dvd-speler niet op het scherm schrijven UNSUPORTED

 48. Adrian zei hij

  @michel: Je moet het omzetten in avi-formaat, of dat hij weet dat we DVD tau.Noi meer tutorials over het converteren van video, schrijven de zoektocht rechts: Any Video Converter en Xilisoft

 49. Adrian zei hij

  @Jonel: YouTube videoclips worden gevormd. FLV (Flash Video) en dvd-speler kan deze formaten lezen, betekent dit UNSUPORTED (niet lezen ... niet in staat om het bestandstype. FLV spelen) dus je moet je converteren naar AVI (AVI lees bijna alle DVD's) Schrijf up op zoek als: Any Video Converter Xilisoft en druk op enter en je zal de tutorial!

 50. Ionel zei hij

  Hoi, ik gekopieerd sommige DVD's in de computer en nu wil ik ze terug te schrijven op andere DVD uri.Intrebarea 's hoe dat te doen .. ga naar Nero naar Uw One DVD video te maken? ... En hoe kom ik daar zet beide mappen Ik en audiots en videots ...?

  Bij voorbaat dank !!!

 51. Adrian zei hij

  @Ionel: Ja zet ze op beide

 52. inter84 zei hij

  Salve iedereen! allereerst wil je bedanken voor wat je hier doet en voor de geweldige hulp die wij geven aan de tutorials en vele andere nuttige tips !! Het is net zo beroemd gemaakt door een "Marinel" Ik wens om goed te leven !!!
  Ik heb een kleine vraag: waarom in nero premium 7 nadat Ik volgde de stappen in de tutorial precies wanneer ik wilde doen mijn dvd-rw meer films na de eerste film vertelt 700 mb dvd k is de volledige, dan na meer toe te voegen een andere film, k vertelt ons als er ruimte en willen de kwaliteit van het project te verminderen integreren in bestaande ruimte?

  DEZE INFORMATIE IMI worden getoond door Nero:
  Uw project overschrijdt Momenteel Sommige maximale afmetingen van de bestemming schijftype.
  Wil je de kwaliteit van het project automatisch Verminderde dat het zal uw project passen in de beschikbare ruimte?

  En dan na dat geef JA verdedigen mijn
  De kwaliteit van de projecten werd automatisch Gereduceerd tot Super Long Play (2537 kbps).
  Dank bij voorbaat, Een mooie dag verder!

 53. ionut Gurgu zei hij

  hallo bedankt voor deze tutorial, heb ik geen divx dvd-speler, maar ik heb een probleem ik kan veel subtitrarea.va niet gezet Please Help ma.multumesc

  • Daniel zei hij

   ionut Gurgu: Hallo bedankt voor deze tutorial, heb ik geen divx dvd-speler, maar ik heb een probleem ik kan veel subtitrarea.va niet gezet Please Help ma.multumesc

   zelfde probleem ... Ik wil fime kijken op de telefoon en ik wil weten of er een programma om ondertiteling in de video gezet ... dank je wel

   • Vanessa zei hij

    Daniel:
    zelfde probleem ... Ik wil fime kijken op de telefoon en ik wil weten of er een programma om ondertiteling in de video gezet ... dank je wel

    voor Ionut Gurgu ... Als uw dvd-speler DivX-films niet kunnen lezen locaties zullen moeten worden omgevormd Total Video Converter in formaat VCD of MEPg tot hen en de linker paneel van de optie om de ondertitels te laden direct op film te zien ...
    kLIK HIER voor een kleine demo

    Voor de andere persoon die wil om alle films te zetten met ondertiteling op alle gsm-gebruik tijdens het kijken obtiunea Total Video Converter for Mobile in het selecte panel videoformaten ...kLIK HIER voor een kleine demo ...
    .......

 54. Saki Dennis zei hij

  Super Hot stuff
  moeder waarom ik graag deze site
  Toch

 55. Viorel zei hij

  Bedankt voor deze tutorial, erg handig.

 56. Viorel zei hij

  Bedankt voor deze tutorial, erg handig. Misschien kunt u verschillende soorten bestanden .. FLV, MPG,. Avi, wmv, toevoegen? en van deze voorstelling die DVD?

 57. Dan zei hij

  Hoe kan ik een nieuwe map toe te voegen aan een DVD met Nero reeds ingeschreven 8

 58. Florina zei hij

  Waarom 4 duurt uren om een ​​video dvd uit avi video 5 die een ~ 800 Mb hebben te maken? Is het normaal?

 59. Voor bijna een week heb ik tijd doorbrengen met deze tutorial, ik feliciteer en dank u voor de informatie (f.multe) soms essentieel voor mij op putin.Imi zoals spreken in huis leek, hoewel niet eens incepator.Ma "streven" naar zowel onder meer op het werk, thuis ... waar ik vertrekken.
  Met vriendelijke groet,
  Lucian
  succes en dank

 60. daniel Vornicu zei hij

  goed, inderdaad de belangrijkste verklaringen, Ik zou graag, indien mogelijk een aanpak {video) pt.echipa videotutorial, ik denk dat we allemaal nodig hebben op een bepaald moment, zo laat hoop, maar het is goed om te zien wat we voor staan, niet maar nergens is een advertentie gespietst is overal en het zou geweldig zijn als ik kon leren hoe om weg te blijven als je kunt, betalen met een kaart of intereseazapaypol} else {I, dat is de veiligste opties en avantaje.scuze etc. als ik fout zit Ik kreeg een kaart en moet een internationale vracht te betalen en niet willen misleiden.

 61. dudu-dudu2008 zei hij

  zijn sterk. geluk blijft

 62. Cristi Ik zou willen vragen hoe ik kon mijn menu's lijken meer Smart3D voor dat ik maar een met meer cubul.La 3D Geanimeerde menu's voor NV4content ik gedownload en geïnstalleerd, maar weet niet hoe Smart 3D te doen. Opmerking 10 voor deze les.

 63. coss_35 zei hij

  Super hot. Milioane.Nota Zijn uw 10!

 64. papratzy30 zei hij

  Sal Ik heb een vraag heb je een dvd die ook is auteursrechtelijk beschermd kunnen niet worden gekopieerd naar andere pc's.
  Thanks a lot

 65. Ik weet niet hoe je op het idee gekomen om dit forum te maken, maar je briljante ... zullen-jaloezie adverteren! Zijn Best! Bravo aan u!

 66. mario27 zei hij

  Hallo vrienden, Ik heb een vraag over hoe je een dvd te repareren, specifiek mijn beeld bevriest voor een paar seconden, en ik zou graag willen weten wat het programma kan deze fout herstellen voor k Ik begrijp dat het een lichamelijk defect veroorzaakt de vorming van de iso of dvd na acre werd gemaakt exemplaar werd bekrast, zal ik zeer dankbaar zijn als je me kon vertellen hoe het te repareren en wat precies, heel erg bedankt

 67. goed, maak een echt cool job. Ik heb een probleem, handleiding over hoe je een veld garatuit maken. Ik volgde alle stappen les, maar als ik schrijf Ardes pagina geopend: hostname ...... is geblokkeerd in uw verdediging plan. Kunt u mij zeggen wat ik moet doen. Heel hartelijk bedankt.

 68. Catalin zei hij

  sal wil graag meer informatie met betrekking tot het maken van een video-dvd, indien mogelijk zoals in het bovenstaande neem ik niet meer populair als poa ...!

  • papratzy30 zei hij

   Hallo voor het maken van een DVD-video als je het noemt, maar het is normaal DVD-video
   9 kan Nero gebruiken voor dat veel effecten heeft en is een programma namelijk CONVERTxTO Xilisoft DVD aan of boven VSO Converter is echt goed.

   Catalin: Sal wil graag meer informatie met betrekking tot het maken van een video-dvd, indien mogelijk zoals in het bovenstaande neem ik niet meer populair als poa ...!

 69. Ik groet en dank de tutorials die ik stuur ze mijn adres. je bent mooi en heel erg bedankt, heb ik veel geleerd met u. Happy Holidays.

 70. Costel zei hij

  Ik volgde de stappen in videotutorial een dvd, maar ik begrijp het is goed dat opgeslagen VIDEO_TS map harde korting knijper Ik ben gewoon op de AUDIO. 'Ve had een aantal video's in WMV-formaat en we hebben gewerkt met CyberLink PowerDirector in MPEG na Ik heb de DVD met Nero. DVD draait normaal met geluid [Ik probeerde pc], maar ik wil weten waarom ik en AUDIO map. bedankt voor alles.

 71. adrian het zei hij

  bravo u en houden u / je nee zegt de eerste les die ik hoor en ik leerde goed voor je bro

 72. de tutorial is erg handig, maar ik stopte half
  maar ik een verzoek om een ​​tutorial DVD lab of op prog bijv. styler dvd, hoe je een cd autorun met cateca prigrame te maken hebben

 73. Razvan zei hij

  Ik kan het niet ondertitel ajutatitma plssssssssss

 74. Razvan zei hij

  Ik vroeg iemand op en niet weten hoe ze het antwoord trimmen niet goed reageert KRW tutorials niet reageren op reacties

 75. victorstocescu zei hij

  groeten
  met behulp van DVD Flick en ga k
  Ik deed 3 dvd-films met ondertiteling, het menu, etc..
  een probleem: een aantal van hen verplaatste ondertitel AOAR hoewel ik was ok voor (AVI-formaat met VLC als de rom gaat k), maar de DVD is niet in sync met
  Weet iemand wat is het probleem?
  bedankt

 76. snakealex zei hij

  Ik heb een vraag, hoe kan ik mezelf in een dvd-ondertitel video die ik maakte met nero 7?

 77. Hallo aan alle bezoekers van de videotutorial!
  Adrian, na een paar dagen zag ik je tutorial over hoe je een dvd te branden met meerdere video's. Ik volgde het schrijfproces stapsgewijs Nero en uiteindelijk gaf ik aan mijn inhoud redden (ISO) HDD 2 de volgende dag om het te plakken op een DVD. Nu wil ik de dvd te branden, maar weet niet welke stappen ik moet volgen wat ik heb eerder was om 2 dvd's verpesten. Plz HELP!

  • Adrian zei hij

   Hallo aan alle bezoekers van de videotutorial!
   Adrian, na een paar dagen zag ik je tutorial over hoe je een dvd te branden met meerdere video's. Ik volgde het schrijfproces stapsgewijs Nero en uiteindelijk gaf ik aan mijn inhoud redden (ISO) HDD 2 de volgende dag om het te plakken op een DVD. Nu wil ik de dvd te branden, maar weet niet welke stappen ik moet volgen wat ik heb eerder was om 2 dvd's verpesten. Plz HELP!

   Burn image op de harde schijf in nero opties, je bladeren door de ISO image van uw PC en klik op branden

 78. YOB zei hij

  Adrian spijt me dat ik je weer lastig vallen, ik heb een fout gemaakt in het vorige commentaar. Nadat ik video's uploaden naar de harde schijf op te slaan door te kiezen Write to Hard Disk Folder op de harde schijf door ze op te slaan in een map VIDEO_TS en bestanden van het type VIDEO_TS.BUP, VIDEO_TS.IFO, en VIDEO_TS.VOB.
  Kunt u mij zeggen in dit geval als DVD branden.

  • ypohs zei hij

   YOBAdrian spijt me dat ik je weer lastig vallen, ik heb een fout gemaakt in het vorige commentaar. Nadat ik video's uploaden naar de harde schijf op te slaan door te kiezen Write to Hard Disk Folder op de harde schijf door ze op te slaan in een map VIDEO_TS en bestanden van het type VIDEO_TS.BUP, VIDEO_TS.IFO, en VIDEO_TS.VOB.
   Kunt u mij zeggen in dit geval als DVD branden.

   Als je merkt dat je zo vriendelijk mij vertellen hoe je me hebt aangedaan, maar gelieve stap voor stap, want ik ben er vrij dom. Dank u.

   • ypohs zei hij

    ypohs:
    Als je merkt dat je zo vriendelijk mij vertellen hoe je me hebt aangedaan, maar gelieve stap voor stap, want ik ben er vrij dom. Dank u.

 79. Liviu zei hij

  sall! videtutoriale 1 erg interessant, maar ik heb een crontab als deze film heeft ondertiteling, zal deze automatisch worden uitgevoerd met deze film, of moeten we iets aan doen?

 80. Mircea Nistor zei hij

  Ik weet niet waar te kijken in de tutorial over de mogelijkheid van het branden van een groot bestand (video 8.4 G) op twee DVD's ... Ik bleef betekenis ptr naar andere gaan voor waar als eerste te eindigen.

  • Vanessa zei hij

   Als je een video (AVI, etc) 8,4 G te hebben en wil deze branden op twee DVD's zal worden verdeeld in gelijke delen 2. Dit kun je doen met Boilsoft Video Splitter ... Hier is een kleine demo kLIK HIER

 81. ypohs zei hij

  Heel erg bedankt, je meester rocken!

 82. Eugeniu zei hij

  nero hoe je dvd's op 2 7 film gb branden

  • Vali zei hij

   Eugeniu: Hoe kan nero branden op DVD 2 7 film gb

   Als een DVD-film video (degene waar er een map met de naam VIDEO_TS), kan je gebruik maken van DVD Shrink naar de film te comprimeren en zet het op een gewone DVD. Uit wat ik waargenomen is weinig kwaliteitsverlies ... Immers, niet kan worden gezien met het blote oog. Zo kunt u afspelen die schijf op elke computer of dvd-speler.
   Als het om een ​​dvd-film-video, kunt u een archief maken met winrar het volume (gesplitst naar volumes). Dan zet bucatzelele resultaten op meerdere DVD's. Naar de film opnieuw samen jullie allemaal bucatzelele nodig (alles of niets)

 83. Daniel zei hij

  Vanessa:
  voor Ionut Gurgu ... Als uw dvd-speler DivX-films niet kunnen lezen locaties zullen moeten worden omgevormd Total Video Converter in formaat VCD of MEPg tot hen en de linker paneel van de optie om de ondertitels te laden direct op film te zien ...
  kLIK HIER voor een kleine demoPentru andere persoon die wil om alle films te zetten met ondertiteling op alle gsm-gebruik tijdens het kijken obtiunea Total Video Converter for Mobile in het selecte panel videoformaten ...kLIK HIER voor een kleine demo ...
  .......

  Ik download het programma ... Ik deed alles wat demo daar ... en geef zetten ... nadat ze klaar gaat ondertitel ... dc? weet het niet

  Vanessa je me je e-u praten? (Alleen als je wilt ....

 84. Daniel zei hij

  Ik download het programma ... Ik deed alles wat demo daar ... en geef zetten ... nadat ze klaar gaat ondertitel ... dc? weet het niet

  Vanessa je me je e-u praten? (Alleen als je wilt

 85. Daniel zei hij

  klaar we deden ... dankuwel Vanessa

 86. Marius zei hij

  Goedenavond.
  Ik keek met belangstelling veel van de tutorials aan u gepresenteerd en dank u, maar ik heb een vraag.
  Ik installeerde Nero Ultra Edition 7 premie en verschillende versies en krijgen allemaal dezelfde fout Kan niet invoegen toen ik steek een videoclip optie voi.Am nero visie gepresenteerd en gebruikt verschillende soorten bestanden-avi.mpg.wmv.La allemaal krijgen dezelfde erooare en begrijpen niet waarom. Ik gebruikte General Clean Tool te installeren alle schone nimic.Poate zal me helpen. Dank u.

 87. Otilia zei hij

  Goede eerste wil je bedanken voor alles wat je doet voor je noi.sunt zeer nuttige tutorials maar ik heb een klein probleem ik een cartoon die is verdubbeld in het Roemeens op dvd ingevoegd in de dvd en als het niet zou gaan dublajul.ce Ik doe? bedanken

  • Adrian admin zei hij

   Otilia: Goede eerste wil je bedanken voor alles wat je doet voor je noi.sunt zeer nuttige tutorials maar ik heb een klein probleem ik een cartoon die is verdubbeld in het Roemeens op dvd en toen ik introduceren de DVD gaat dublajul.ce moet ik doen? bedanken

   Brand films op de volgende manier:
   Je krijgt ondertitel en veranderen zijn naam (rechts klikken op het bestand en kies hernoemen met titratie) dus ze hebben dezelfde naam als de film. Bijvoorbeeld:
   Tom & Jerry.avi
   Tom & Jerry.srt of. Onder (hangt ervan af wat je ondertitel toestel doet wat het de extensie niet moet veranderen!)
   Dan is de 2 bestanden foldr zet ze in een map en vervolgens branden op een CD / DVD
   Als het dan nog niet zal gaan zien dat we een tutorial over hoe je ondertiteling rechtstreeks in de film geplaatst. Je schrijft in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: hoe ondertiteling invoegen in een film, je voert en je zal de tutorial

 88. Terog kan niet alleen uploaden allemaal op zoek naar ergens nero netto drijft overal geven alleen leuk terog

 89. distrugtot zei hij

  Waarom sommige foto's picasa bewerk ze ... in 3 bleke kleuren .. blauw, geel, roze ... niet normaal?

 90. distrugtot zei hij

  Waarom sommige foto's picasa bewerk ze in 3 kleur pale ...
  ???

 91. Ik vond 7 land nero ultra dvd nero vision maak uw OVN is oudere versie mag niet bewerken dvd cd niet alleen weten waar ik versie ta.Ma hulp terog kunnen downloaden

 92. Sabina p zei hij

  goed! Ik geïnteresseerd zou zijn en me naar een klein formaat dvd-films te maken. Avi maar mislukken. Ik nero 7.10.1.0. Ik heb het menu "make eigen dvd-video". Wat kan ik doen? Ik heb nog een nero? please help me out. Dank je wel!

 93. Nicoleta zei hij

  Hallo ik Nero 10 en ik wil een DVD met cartoons te maken voor mijn kleine neefje, heb ik alle AVI en MPEG, met Nero Vison lucht en het zal me niet laten ze toe te voegen

  • AdrianGudus zei hij

   Nicoleta:
   Hallo ik 10 Nero en zou graag een dvd cartoon maak mijn neef, ik heb alle AVI en MPEG, onzeker met Nero Vision en het zal me niet laten voegen Ik heb ze allemaal in een kleed moest iets doen om of ze te veranderen? Bedankt

   Er werd gezegd in de bovenstaande video tutorial je moet doen. Je slaat het spel, je keek naar de video hierboven?

 94. paula zei hij

  Eerst wil ik u feliciteren voor wat je doet.
  Ik probeer een aantal films op dvd-apparaat fotografiat.aceste films zet zijn gemaakt (noch uitdrukkelijk mezelf beter). Mov.problema 3 is dat de dvd-speler leest geen dvd maakte ik mine.care is het probleem?
  en een ander ding in die map ik alleen ts Video audio.multumesc niet verwacht om hulp

 95. En als zodanig wij?

 96. goed! smeek u mine.am ajuta'ma en kwam over je tutorial en hebben een aantal nelamuriri.incerc en ik naar een dvd en video's die meniu.urmez dezelfde stappen als in je tutorial te maken, maar kan niet achtergrondmuziek toevoegen (achtergrond) en mijn dvd'ul sunet.ai 's geen idee waarom? kan niets goed doen? heel erg bedankt

 97. Hi Cristi! Beseech je me helpen op mine.Am kwam je tutorial en ik heb een nelamurire.Incerc en ik naar een dvd met video-en meniu.Urmaresc maken om precies dezelfde stappen als in de tutorial, maar kan achtergrondmuziek (achtergrond) toevoegen en voltooide mijn dvd'ul sunet.Ma niet helpen? kan niets goed doen?

 98. Alexandru zei hij

  hoi kunt u me vertellen waar downloaden

 99. Marine prodoiu zei hij

  Hoi Ik wil een vcd maken aan dvd-speler video gemaakt van youtube je niet kunt vinden geef toe video gedownload van YouTub jaar dan die gekopieerd van cd pc hoe?

 100. Adrian:
  @Ionel: Ja zet ze op beide

 101. Robert zei hij

  Goed. Ik heb een probleem wanneer ik voeg een grotere film (500 mb) sluit mijn nero vision, weet je waarom?

 102. vulkaan zei hij

  Ik deed compileren van een dvd met video's, allemaal goed en wel, maar ik kan niet naast te geven aan een ander nummer.
  Als ik probeer om meer video 18 20-sloten gezet (ik heb links en de hele nacht)

 103. marilena27 zei hij

  Ik doe alles en uiteindelijk geven ze branden (schrijven) lijkt het mij: "Kan gegevens voor te bereiden op het opnemen: Bereid sessie mislukt: transconding van video is mislukt!"

 104. marilena27 zei hij

  We beantwoorden vragen en iemand nieuw? Bedanken

 105. Marcel zei hij

  hallo .. Ik heb een probelma met nero .. doe formatu zo geschreven precies zoals je bent is waar en wanneer het einde om te zien dat ik ISES S op het scherm .. Ik bedoel niet uit exacte beeld dat ik had net mijn besmeurde ontmoet uit intleg .. en niet van die .. de film is goed en wanneer je in nero zie deze film oops veranderen van wat het zijn?

 106. dany zei hij

  hi kan niet imort een video-formaat. Ik gebruik een zachte Nero Ultra Edition 7
  Toen ik geef ik geef toe videobestand rechtsbijstand per ongeluk; Kan D te voegen: \ Dany Video \ Black Church \ Untitled.mp4. je me vertellen waarom?

 107. Buna.M zou geïnteresseerd zijn met welk programma kunt u een DVD-menu te maken, het menu begint met een korte video en volg het menu hoofdstukken, spelen, etc, zoals de films van Adevarul.Multumesc Collection.

 108. Paul zei hij

  Hey oude man, maar niets zeggen ondertitel namelijk dat verdwijnt (verwijderen) nadat u trecuto de stoel is dat uw tutorialu gepresenteerd. In dit geval, zelfs niet weten of het goed is om in gedachten te houden.

 109. Eugen zei hij

  Maar zoals ze ondertitels te zetten?

Trackbacks

 1. [...] DVD-speler, PlayStation en Xbox Mijn collega heeft gedaan in het verleden Cristi een tutorial over hoe je een video-dvd van verschillende video-bestanden met Nero te maken als het gaat om de ISO image (ISO-beelden met verschillende besturingssystemen) kan BurnAware - [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.