Hoe kan ik een ISO image met PowerISO video tutorial

De volgende video tutorial zullen we leren hoe je een ISO image met PowerISO en hoe de virtuele formaat met behulp van deze software te manipuleren.

Het is goed wanneer we een aantal cd's of dvd's die ze veilig te houden en baby's het beste formaat voor dit is het formaat iso, uif of daa.

Steek de schijf en klikt een paar commando's en is klaar 5 minuten disc iso met u en niet hoeft te Voortaan maken de schijf breekt of verloren is gegaan.

Naast het gebruik van ofwel virtuele schijven: iso, daa, uif, bin, cue, enz., brengt wat comfort in het gebruik van de computer, wat betekent dat je niet hoeft te hele dag zoeken in het huis voor een verdwaalde schijven hebben ze allemaal omgezet in virtuele beelden in de computer.

Ik hoop dat deze tutorial video over een ISO-image maken met PowerISO om het werk te verlichten met de PC en je te ontdoen van zorgen.

door Cristian Cismaru

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsComments

 1. je bent erg goed
  je respect voor wat je doet

 2. MS PR hulp

  respect voor wat je doet en hoe we helpen

 3. Dankzij dit programma was zeer behulpzaam mia zijn de beste .: d

 4. zeer goede tutorial, dank je wel jongens, ik heb een grote hulp geweest, ik kijk uit naar andere tutorials, kijk tutorials bijna dagelijks voor k helpt me veel

 5. Zoals bij elke opdracht moet een aantal begrippen dat je kunt bevatten om bepaalde niveaus te leren, maar niet die begrippen niet dat je kon doen! DANK echte hulp nieuwe beginners!

 6. HELP UITERST Je bent ... op tutorialu het!

 7. Romica zei hij

  Hoe kunt u een film Oline downloaden?

 8. Romica zei hij

  Zijn films op het net, en je kunt niet te downloaden is het probleem?

 9. @Romica: Je muis en toetsenbord toch? U heeft gezocht in deze plaats en hebben niet het antwoord gevonden? Er creddd! Neem hier een kijkje! = >> https://www.videotutorial.ro/?p=373

 10. Manole zei hij

  Dank u voor. wat je doet is de beste!

 11. Vlad zei hij

  Serials PowerISo4.3

  Je wordt wakker uit zijn slaap en je hebt besloten dat je een aantal seriële videotutorial.ro zetten!
  Gelieve te stoppen om dat te doen!
  Feuilletons zijn iets stil, iedereen weet dat er, iedereen heeft ze, iedereen gebruikt maar zijn zeer illegaal.
  Wetende dat je geen grote ontdekking niet gedaan hebben!
  Wanneer het downloaden PowerISO en seriële torrents je daar!

 12. Adrian zei hij

  @Vlad: "Gefeliciteerd" zorgde ervoor dat het geld

 13. laat daniel zei hij

  sal help ik heb een spel dat ik probeerde om het cd cd 3 maken met PowerISO 1 5 seconden, maar toen langer sluizen is in WinRAR-formaat op cd kwestie

 14. laat daniel zei hij

  over wat je hier doet het geweldig is naar mijn mening, hoewel velen ontgaat me, iets wat nog steeds, maar ik leer snel

 15. Mijn excuses voor het eventuele ongemak bovenstaande veroorzaakt .... Ik wist het niet.
  Aanzien

 16. ionut zei hij

  hallo! vooral om de tevredenheid te brengen aan u, die staan ​​achter deze site ... Ik heb je onbedoeld raken en je wilt zeggen dat ik erg behulpzaam ... Ik heb gebruik gemaakt van een paar tutorials en ik hielp .... hoe is mult.acum verwacht dat een beginner vaak dwalen dus we deden eu.deci xpsp2 ik gekopieerd van een DVD naar de vaste schijf, maar hoe? ... kopieer en plak een map gemaakt met xp .... Ik denk dat ik een grote fout gemaakt Ik lees veel boven ... maar ik weet dat ze iets kan doen als ik het heb verpest de dvd s .... Ik wil een bootable dvd xpsp2 alle programma's hij heeft het allemaal te maken heeft .. 4 gb. Bedankt en ik hoop dat je me niet vergeten .. wachten op respons.

 17. boby_admin zei hij

  @ionut:
  Bekijk deze videotutorial
  https://www.videotutorial.ro/?p=333

 18. adrian_iasi zei hij

  Ik weet niet of het al is er een tutorial over dit onderwerp, maar zo niet maak dan een, hoe je een dvd aan beide zijden te schrijven. Ik bedoel de mogelijkheid om op een speciale DVD, een foto, afbeelding of enkele letters. Ik heb een dvd-rw met de mogelijkheid van het schrijven aan beide zijden, LightScribe, maar weet niet hoe te gebruiken. Dank je wel!

 19. ionut zei hij

  boby ok ik begrijp les zodat ik het al had gezien ... het probleem is dat ik een ISO image die niet kan worden zo logische volgende stap om te schrijven met nero niet hebt gemaakt .. Ik image iso doen vanuit de map 4 I gb.ca Ik heb zowel een desktop-map en in het I s mappen in file .. ze zijn allemaal in de map op het bureaublad ... Ik heb bestand autorun xp serial key, laatste sessie, readme, instellingen en instellen van de applicatie ... is alles wat ik ze heb gekopieerd zonder enige afbeelding nimik.doar am zet je dvd in de pc dvd paste.acum gaven kinderen en meer heeft het niet en Nush hoe je een bootable dvd te maken .. nogmaals bedankt en we hopen nu worden begrepen ..

 20. Adrian zei hij

  @ionut: Probeer ISO Maker of de folderu je voorbij ... We nLite nLite tutorial over het schrijven van de zoektocht in de juiste nLite en ik vind het, ga ik door nLite en niets veranderen, maar op het einde je ervoor kiest om een ​​ISO image te creëren Desktop ... om te begrijpen beter uit tutorialu met nLite ... zien dat er meer is, moet je hem vindt men "hoe u een Windows nLite veranderen" Succes genoemd!

 21. ionut zei hij

  man je bent zo hard ... en anderen ... adrian ging zelfs als ik installeerde ik heb me een bootable dvd ... Ik zal nu proberen te upgraden als ik wil ... ik bedoel volledige programma .... dankuwel ... zelfs je ongeëvenaard in wat je doet ... kijk me dat er mensen zijn die dat doen, goed ... nogmaals bedankt en we zullen zeker tegenkomen ... is nu al mijn favoriete site ... toch wens u veel succes.

 22. ionutz zei hij

  Hallo ... Ik zou willen vragen en als u een DVD kunt maken met Windows XP sp2 ...
  Mijn imago. 680MB iso's ..... ik wil op DVD mei 4.7GB wat software die u Exchange Windows installeert zetten.
  Adik Ik bedoel, ik wil de DVD te vullen met bepaalde software of bestanden, drivers ... etc. .. Snap je wat ik bedoel! !
  Thanks !!!

  Zeer tareeeee site .. dus .. hou het toooot
  Ik ben een groot fan site gaan elke dag naar muuuuulti chestiii frumoase.Mie Ik werk graag in de computer te ontdekken!

 23. Daniel zei hij

  welkom
  Ik heb internet explorer probleama geen beelden die niet mogen geen gebruik van maakt te veel te zien, gebruik ik opera ja je moet maken ze toch stuur je sall!

 24. Daniel zei hij

  Hallo Ik heb een spel dat ik gedownload in ISO-indeling wordt niet begrepen hoe installeer ik het kan ik uitleggen!

 25. Adrian zei hij

  @Daniel: Schrijf op de juiste plaats zoeken: Hoe goed een spel "of" Daemon Tools "(! Zonder de aanhalingstekens) te installeren En vind tutorials nuttig!

 26. Daniel zei hij

  Ms voor antwoord en dat antwoord ja internet explorer k weet niet wat ik moet geen foto's te zien

 27. ionut zei hij

  hallo ... Ik heb onlangs een versie van Windows en anu me sp3 gamers editie windows xp verwijderd ... het probleem is dat ik niet weet hoe bootable cd te maken .... dat is de reden waarom ik nam io e WinXP geïnstalleerd ... hoe kan ik het een ISO image te maken voor zo kan een bootable cd apio .... pls help me: D: D: D

 28. Zavaidoc zei hij

  onderwerp is spannend! Ik begrijp dat geen krassen op de disc met drivers was eenvoudig. maar hoe virtueel beeld voetafdruk, alle nnnn gb?

 29. Marius zei hij

  Hallo Tuturor.Am en ik ontheiligd een vraag!. Ik volgde de tutorial over hoe je een ISO met Power Iso maken, maar niet geopenbaard als zij een ISO image kan maken en voor programma's die in C (ik heb hier veel programma's met Windows!). Als ik ja zeg hoe dat te doen of wie Tutorial uit.Sau me als elk ander programma asta.SA gezond kan zijn en niet stoppen met wat je doet FFF GOED PT DO. met respect.

 30. drutzix zei hij

  door welk programma kan een beeld cso doen?

 31. Cosmin zei hij

  thanks a lot ... je bent erg goed!

 32. inkeping zei hij

  ms zal van je houden slimmer dan sorry

 33. Mircea zei hij

  hoe je een beeld te nemen en maak een partitie?

 34. Iustin zei hij

  cristi hem groet ik geprobeerd om een ​​ISO image te doen in sommige gevallen met PowerISO geeft mij geen verdere reusitsucces.

 35. danutz zei hij

  Ik heb een groot probleem niet weet hoe om games PowerISO help me please installeren

  • Adrian zei hij

   Gelieve aardig te schrijven van de Search dus: (zonder aanhalingstekens) "Hoe goed games te installeren" en druk op enter, meestal games zijn geïnstalleerd met behulp van Daemon Tools, ze doen goed werk als het gaat om geëmuleerd, of gemonteerde beelden ISO en anderen, dus als je niet kunt gebruiken Daemon Tools hebben we een tutorial over, schrijven de Search Daemon Tools je binnenkomt en je zal de tutorial, een andere keer gebruik dan zoeken en dan vragen ons als u iets vindt !

 36. De heer Uncle Cristi waarschijnlijk u weet dat niet iedereen het net tegen een redelijke snelheid kan deze tutorial zien, om verschillende redenen, of is in het land en heeft een verbinding met een netwerk erger als orangele, bijvoorbeeld, waar de snelheid de overschrijving niet meer dan 1,5 kb, hoe u uw oom Vasile zelfstudie, waar niet minder dan 10 minuten leeg zijn woorden te zien ... .fi zeker als oom Basil niet zou weten om een ​​download te doen, spring niet kluwen te werken met ISO stroom, zelfs Als je je de 1000 van Musa ori.Era kon laten zien u uitleggen hoe u downloaden? En hoeveel andere lip met het kopen van licienta, SCHRIFTELIJKE etc.Dar om uit te leggen hoe de macht kan werken met ISO, dat kun je niet doen, toch? Kijk bijvoorbeeld je tutorial gaan naar waar er is belangrijker en verschillende stopt motive.Nea Basil kan doen in dit geval?

 37. daniel: Dhr Oom Cristi, u waarschijnlijk niet weet dat niet iedereen het net op redelijke snelheden kan deze tutorial zien, om verschillende redenen, of is in het land en heeft een verbinding met een netwerk zoals orangele erger, bijvoorbeeld, waar overdrachtsnelheid niet hoger is dan 1,5 kb, hoe je je tutorial Nea Vasile zien waar maar liefst min 10 zijn lege woorden .... Zorg ervoor dat als oom Basil niet zou weten om een ​​download te doen, geen wirwar springen om mee te werken met power ISO u kunt zelfs de 1000 van ori.Era Musa uit te leggen hoe je een download te maken? En hoeveel andere lip met het kopen van licienta, etc. Maar om uit te leggen hoe het kan werken met SCHRIJVEN ISO macht, kan het niet doen, toch? Kijk bijvoorbeeld je tutorial gaan naar waar er is belangrijker en verschillende stops motive.Nea Basilicum kan doen in dit geval? :( :( :(

  Als u kunt helpen met een van onze tutorials om 3 seconden staan ​​op de site, niet de kracht niet houden, je bent vrij als een vogel.
  Ongeacht hoe dingen het morele recht om arrogant niet.

 38. daniel: Dhr Oom Cristi, u waarschijnlijk niet weet dat niet iedereen het net op redelijke snelheden kan deze tutorial zien, om verschillende redenen, of is in het land en heeft een verbinding met een netwerk zoals orangele erger, bijvoorbeeld, waar overdrachtsnelheid niet hoger is dan 1,5 kb, hoe je je tutorial Nea Vasile zien waar maar liefst min 10 zijn lege woorden .... Zorg ervoor dat als oom Basil niet zou weten om een ​​download te doen, geen wirwar springen om mee te werken met power ISO u kunt zelfs de 1000 van ori.Era Musa uit te leggen hoe je een download te maken? En hoeveel andere lip met het kopen van licienta, etc. Maar om uit te leggen hoe het kan werken met SCHRIJVEN ISO macht, kan het niet doen, toch? Kijk bijvoorbeeld je tutorial gaan naar waar er is belangrijker en verschillende stops motive.Nea Basilicum kan doen in dit geval?

  Mei Oom Basil ... dit is uw ongeluk om u beter thuis blijven en niet netto, wat doen we voor u, wat zijn we de schuld? Om de site te sluiten als een gebruiker kan niet de tutorials te zien? Gevallen als het uwe zijn 3 zeggen, ze tellen op de vingers van een hand, maar helaas voor u anderen die zijn aanzienlijk en hebben een fatsoenlijke net en goed heerst! Dat is ... ontslag zelf

 39. Ik heb een probleem yo shi k een spel
  heeft diverse gearchiveerde bestanden als u ze op een fak virtuele cd installeren
  Mege heeft Fak het met PowerISO? TRM plss e-mail naar [Email protected]

 40. Marius: Ik heb een probleem yo shi k een spel
  heeft diverse gearchiveerde bestanden als u ze op een fak virtuele cd installeren
  Mege heeft Fak het met PowerISO? TRM plss e-mail naar [Email protected]

  Die archieven moet veel worden gewonnen als je beter begrijpt adviseer ik de volgende tutorial.
  https://www.videotutorial.ro/?p=619
  U zult begrijpen nadat u kijken naar deze tutorial is de deal met dit soort archieven en goed uitgepakt, eigenlijk tutorial laat zien hoe deze archieven te maken, vang ik je dat je slimme jongen.

 41. Adrian zei hij

  Hallo, en ik verwacht een video tutorial over hoe je een beeld 10gb splitsen en daarna boot de iso image met macht.

 42. Nistor zei hij

  DANK tutorials zijn geweldig

 43. sinzeana zei hij

  We multumsc veel voor alles wat je doet. Hielp me heel erg je tutorials

 44. Jakere zei hij

  Help me alsjeblieft, ben een computerspel jaar 7,3 GB ISO-formaat en ik wil twee DVD blanks, kopieert hoe doe je aparte spel volgend jaar en om dit programma POWER ISO kopiëren? We multumasc

 45. julianus77 zei hij

  Zeer eenvoudig en to the point, een tutorial excelent.Ar geweldig zijn als je een tutorial over het verhogen van het geheugen en RAM te laptopuri.Multumesc!

 46. danyellmihai zei hij

  Jullie rock en heeft me veel geholpen dankzij

 47. Jullie rots bravo aan u!

 48. costel_ zei hij

  Ik heb een ISO image van een spel 6g hoe dvd 2 zetten zodat na de installatie van de eerste dvd aan de tweede vraag. Dank u.

 49. Marian zei hij

  Super cool. Bv fraticutica (je weet niet de naam). Imi is erg handig als je dat doet, maken mooie aici.Multumesc hulp.

 50. Laurentiu zei hij

  Hallo Ik keek naar een aantal van de tutorials en weten dat mau geholpen, maar ik kreeg nu vast. Waarom? Ik heb een spel en niet van plan om het te installeren want er is geen beeld zo gelieve ajutama jocu ik graag, maar weet niet hoe zijn beeld bag please help: (
  Ms geanticipeerd

 51. hallo ik heb een probleem voor u niet kent um een ​​bootable CD met Windows XP en ik heb deze macht iso prg word downloaden VRO Windows ® heeft 266 MIB en lam lam faut iso gebrand op een cd met Nero 7 Ik was eigenlijk het zien van al de video je hoe het te doen, maar ik brak 10 cd niet please help me Mag ik iets naast Windows Treu

 52. varog maak een mooie tuturial gta spel 4 als mamuitat meer tuturial over gta spel 4 maar gaf me om te begrijpen

 53. hoe installeer ik of wat pc im must

 54. Zoals de meeste wilde de macht iso installeren

 55. Jully zei hij

  Ik gebruik PowerISO en te installeren, en maakte cd's / dvd's ... Ik vind het veel beter dan Daemon Tools.

 56. Hallo iedereen, ik blijf me afvragen wat. iso-image kan worden geïnfecteerd met virussen of spam, etc?? Bedankt!

 57. Marcel Bartha zei hij

  Het enige probleem is dat de gratis versie bent u beperkt tot 300Mb en wat je doet als je een bestand 700 (bijvoorbeeld het besturingssysteem)

 58. MostWanted zei hij

  zeer nuttig deze tutorial, ik iets nodig had, bedankt voor uitleg!

 59. Hallo, hoe kan u bijvoorbeeld een PC 7 vandaag te winnen als we xp iso-image met, maar na een steun waarmee de 2 Windowsuri Ik ben alleen in de PC te winnen 7?
  Bedankt voor het antwoord.

 60. ionut zei hij

  hoe je een virtuele harde maken?

 61. slack3er zei hij

  U kunt een tutorial te maken over hoe je instaleza Vermogen Iso in Ubuntu 10.4 =>

 62. houders zei hij

  Ik heb een partitie over 60 gb foto's en video's - familie ... wat doe je me adviseren om deze foto's opslaan en win deze 6o gb "versoepeling" van de computer ...? dank

 63. daniel zei hij

  Het kan direct vanuit iso opstarten zonder het branden van een cd of usb dvd?
  en hoe?

 64. Julian zei hij

  gratis internet videotutorial.ro heeft weinig aantrekkingskracht. me

 65. Bogdan Neagu zei hij

  sal Baiti die mij en me kunnen helpen en ik zou graag willen weten hoe ik de cursor als Christus in deze tutorial worden weergegeven wanneer u klikt op dat rode cirkel een antwoord vandaag dankzij

 66. Dondy zei hij

  Ik heb een kleine vraag hoe kan ik een afbeelding bootable iso te maken met een aantal programma's

 67. AdrianGudus zei hij

  Dondy:
  Ik heb een kleine iso image intrebarecum kan Faceo bootabilacu sommige programma's

  Afhankelijk van het programma, niet elk programma is in staat om de boot uit te voeren. Programma's die dat kan doen zijn speciaal ontworpen om te kunnen met hen te werken in de kofferbak. Er zijn al verschillende video tutorials over deze software. Schrijf het zoekvak in de rechterbovenhoek sidebar: Hiren `s boot cd, drukt u op Enter en je zult meer videotutoriale over dit onderwerp te vinden.

 68. Bogdan Neagu zei hij

  sal jongens die mij en me kunnen helpen en ik zou graag willen weten hoe ik de cursor als Christus in deze tutorial worden weergegeven wanneer u klikt op dat rode cirkel een antwoord vandaag dankzij

 69. AdrianGudus zei hij

  Bogdan Neagu:
  sal jongens die mij en me kunnen helpen en ik zou graag willen weten hoe ik de cursor als Christus in deze tutorial worden weergegeven wanneer u klikt op dat rode cirkel een antwoord vandaag dankzij

  effect is om software, capture software die de cursor effect zet alleen bij het doen van tutorials en alleen zichtbaar in de handleiding te vangen. We zien niet die kringen toen we tutorials, software capture voeg ze later

 70. Bogdan Neagu zei hij

  dankuwel

 71. Costelus zei hij

  Goedenavond!
  Ik kopieerde een programma vanaf een cd, stok.
  Ik heb niet de originele cd, om een ​​ISO image te maken.
  Ik heb geprobeerd om dat programma te installeren op de stick, maar het werkt niet.
  Ik ook niet ISO-image op de stick.
  Welke oplossing bestaat, kan ik dat programma installeren?
  Bedankt!

 72. Vasilescu zei hij

  Costelus:
  Goedenavond!
  Ik kopieerde een programma vanaf een cd, stok.
  Ik heb niet de originele cd, om een ​​ISO image te maken.
  Ik heb geprobeerd om dat programma te installeren op de stick, maar het werkt niet.
  Ik ook niet ISO-image op de stick.
  Welke oplossing bestaat, kan ik dat programma installeren?
  Bedankt!

  Misschien zal dit helpen:
  "Hoe kan ik een ISO-image van een bootable USB stick te maken"
  https://www.videotutorial.ro/?p=3926

 73. DJ Alex zei hij

  Goede tutorial .... I [het nuttig was ....

 74. Dus begrijp het niet om het even wat, en ik wil doen voor sims 3 pets.iso, maar niet begrijpen hoe PowerISO gebruiken, PowerISO start - na figuur om bestanden toe te voegen - voeg bestand met 3 Sims Huisdieren - na verschijnt er en geef Save / Opslaan als - slaat -Si na het ontstaan ​​nadat me de post als lading vervoeren, het is de 53%, maar dat gaat alleen ??? geplakt !!! wat te doen, please !!! Antwoord wachten, maar ik weet niet hoe het te gebruiken

 75. AdrianGudus zei hij

  Cezy:
  Dus ik begrijp niet wat, en ik wil doen voor sims 3 pets.iso, maar begrijpen niet hoe PowerISO, start PowerISO gebruiken - na het geven van de add-bestanden - Bestand aan 3 Sims Huisdieren - nadat er lijkt, en geef Opslaan / Opslaan als - na is opgeslagen - en na mijn onderste balk verschijnt als het laden, het is 53%, maar dat alleen gaat? vast! wat te doen, alsjeblieft! wachtend antwoord, weet alleen niet hoe het te gebruiken

  PowerISO is een commerciële software in proefversie (Trial) Accessoires niet toestaan ​​om ISO-images groter dan 300 MB maken. Moet je de licentie kopen voor de volledige versie van de software.
  Of ... je bent op uw eigen gebruik van torrents, trackers ... kan de volledige versie van de "vrienden" vinden

 76. mihai zei hij

  indien zij gebruik maken stroom iso te maken van een afbeelding van een afbeelding met Windows zal zijn bootable?

 77. Iulian zei hij

  de installatie van Windows Ik denk dat je een 24 uur denk ik bij een tutorial doen.

 78. Gelu zei hij

  Ja wat ??

 79. Andrew zei hij

  Salut! ja het doet dit ISO-image op CD en wat betekent het?

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.