Hoe kan downloaden, uploaden en de overdracht van grote bestanden met FileZilla video -tutorial

Hoe je grote bestanden overzetten, het is een probleem dat we allemaal vroeger of later ontmoette.

Alle bekende methoden: ODC, DC + +, sterke-dc, bitorrent, lime wire, utorrent zijn enkele toepassingen die een gedeeltelijke overdracht van bestanden kan doen dus alleen te downloaden.

We willen een programma dat bestanden kan overzetten om bestanden in beide richtingen en uploaden en downloaden.

Dit programma is Filezilla client, wat natuurlijk niet de enige software van FTP (File Transfer Protocol), maar het is gratis (gratis) en zeer sterk.

Volgende instructievideo over Filezilla is onderdeel van een serie van twee video-tutorials over hoe je FTP-bestandsoverdracht doen in het eerste deel van deze tutorial gepresenteerd FileZilla server en toont het installeren en gebruiken van FileZilla client, file transfer programma dus download alsook uploaden.

Om beter te begrijpen deze video tutorial over het overbrengen van bestanden adviseren wij om het eerste deel (FileZilla Server) kijken.

door Cristian Cismaru

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)


[media-ID = 22 breedte = 468 hoogte = 380]


Related Tutorials


Comments

 1. silver691 zei hij

  godzijdank heb ik je gevonden CHRISTUS, omdat je oprecht heel behulpzaam bent ... en ik zal mijn vrienden over jou en al je werk vertellen..CONGRATULATIES. nu denk ik dat ik duizenden vragen voor je zou hebben over veel .. maar je kon helemaal niet met me resoneren, dus ik zal zien hoe ik het doe. Hoe meer ik echter knaag aan iets waarvan ik denk dat het eenvoudig is, maar ik begrijp het niet echt ... "torrents" zijn ingelogd een paar en ik download nog steeds, maar ik upload niet veel en daarom heb ik niet de verhouding, wel, ik moet wel, ik respecteer de regel met het zaad [dat wil zeggen, ik geef zoveel mogelijk om het zaad], maar het is nog steeds een kleine verhouding. doe alsjeblieft een tutorial met dit probleem of als je er een hebt, laat het me dan op de een of andere manier weten. Ik weet het niet, ik zal je het rommeladres geven als je wilt ... alstublieft nogmaals ... EN GEFELICITEERD MET ALLES DAT JE DOET ...

 2. cristi zimi en ik hoe komt mijn ip-formaat, dat ik naar iemand stuur die mijn ftp-pagina kan openen om iets te downloaden? precies zoals je hebt uitgelegd in de eerste tutorial, bijvoorbeeld: ……ftp://[e-mail beveiligd]

 3. Ik denk dat je niet begrijpt nu hoe verwijder ik muziekmappen daar of de game server FileZilla programma recht naar beneden en omhoog?

 4. Mei cristi weet echt niet wat te doen, zodat ik eerst geïnstalleerd oprechte fileziila gameserver zoals je twee hebt geïnstalleerd toonde tutorial.a filezila hetzelfde ip-client en ik zet mijn naam en probeerde om iemand aan te sluiten en gaat , een ding dat ik wil weten wie wil schieten met mij en hij moet FileZilla client of Total Commander hebt geïnstalleerd? En een ander ding dat ik internetu de router explicami hoe andere te doen om de persoon te verbinden met het publiek ype externe Meuse of ik moet ik aansluiten? mooie ajutama en me please?

 5. salut.poti mij vertellen welk programma je gebruikt om de pijlen te tonen. en incojori iets culoare.mersi

 6. Viorel zei hij

  Cristi zegt cv.am mij hebben FileZilla FileZilla server en client geïnstalleerd en als ik niet krijg de FileZilla client zei dat hij niet gaan conecteaza.ai netwerken internet router en ik heb iets en niet weet hoe het te configureren . kunt u mij en me helpen?. weet ben ik niet zo.

 7. Adrian zei hij

  @Viorel: vriendelijke tutorial over hoe te installeren en configureren van een router is rechts op de voorpagina (homepage) van deze website! eerste tutorial in de lijst, klik op play en kijk hem staart dop als je iets wilt begrijpen!

 8. radunebunu zei hij

  dus ik heb ook een vraag… .misschien gaat het niet precies over het onderwerp… hoe moet ik de map noemen waarin ik een forumonderwerp heb om het op mijn site te laten verschijnen?

 9. hoe kun je zoveel geduld

 10. pcs2 hoe te gebruiken

 11. samy zei hij

  nalaten hem zichtbaar te maken van buiten LAN van de server

  Ik heb een router ASUS WL 520 gc (ik niet aanraden)

  Ik deed port forwarding en DMZ enabled en nimik .......... zou dat ik liep te nat poort triggerinstellingen ....

  Hoe kan ik zien waar ik verkeerd ben?

 12. samy zei hij

  Ik heb het tijdperk van antivirus beheerd ……. ben kasp 7… ..

 13. lucian zei hij

  je bent geweldig! bravo en bedankt voor alles wat je doet!

 14. Sorin zei hij

  sal Brother kunt u mij vertellen waarom er geen foto videotutorialelor?

  vo dringende please!

 15. Adrian zei hij

  @Sorin: Dat je geen flash player hebt !!! Installeer uw Flash Player esti u kunt het vinden met behulp van Google!

 16. aby zei hij

  Hey, die met dynamische IP 1 Wat te doen?
  2 Wat kunnen we doen dat door een soortgelijke methode om FTP Server-gmail acontu bijzonder gemakkelijk toegang tot die ruimte 7GB veranderen, kunt u uploaden en downloaden korting knijper?
  Het zou iets zijn

 17. aby zei hij

  Ik kan niet eens een vraag een antwoord?

 18. Adrian zei hij

  @aby: Ik heb dynamische ip ... ik breng niet vaak bestanden over, maar als ik dat doe, is het niet moeilijk voor mij om te kijken naar wat voor ip ik heb, en omdat ik automatisch dynamisch ben, heb ik geen ip van 2 dagen geleden ... ik kijk naar ip en- Ik geef het aan de persoon die mijn ip wil verbinden ftp: // user:[e-mail beveiligd]was het sync met gmail account kan niet, je je realiseert dat het niet een beveiligde server https website hostig gratis!

 19. Adrian zei hij

  @aby: Het antwoord dat hij had en is nog steeds in de bovenstaande tekst leerprogramma, de tutorial en de opmerkingen van deze tutorial, dit is niet een antwoord je, als je de reacties lezen om te zien dat er mensen zijn die hebben dynamisch ip en de ontvangen reactie !

 20. Chrysk2 zei hij

  Hallo in plaats van mijn Ip kon ik geen site plaatsen, ik heb bijvoorbeeld business-on-net.info ... maar ik weet niet hoe ik het bestand erop moet overbrengen ...

 21. bntnmarian zei hij

  THANK YOU! Eindelijk begreep ik mezelf wat te denken van de ftp-site en client. Landen en rabdatori.MERCI zijn super!

 22. Mihai zei hij

  mij iemand mij helpen .. Ik deed alles zoals het is in de tutorial .. en ik ging plotseling uit werkt niet .. als ik opnieuw de berekening start automatisch en FileZilla en ik schrijf het te verbinden: Fout, Kan geen verbinding maken met server
  Proberen om opnieuw te verbinden in seconden 5
  Opnieuw verbinding met de server ..

 23. Adrian zei hij

  @Mihai: View werd niet geblokkeerd door firewall.sa zei hierboven in andere reacties! Een andere keer citestele en vervolgens post! Dezaciveaza firewall als je hebt een van de actieve vensters, want het is zwak en slechts enkele blokken elders

 24. Mihai zei hij

  JA Ik verontschuldig me .. nu gaan .. ms lang .. maar ik heb een vraag: de snelheid waarmee sleep me van de persoon die ik verbinden en terug (het aan mij), is kleiner dan bijvoorbeeld bij het gebruik van uTorentul voorgenomen overdracht

 25. Adrian zei hij

  @Mihai: U zult dit zien… het is geen regel… in het algemeen is ftp-overdracht een snelle overdracht !! sneller dan P2P ... hangt er nu van af ...

 26. Mihai zei hij

  maar er zijn ergens grenzen in de berekening. Ik heb in de FileZilla-server en in de algemene instellingen plus en in de gebruikersinstellingen de optie Geen limiet voor uploaden en downloaden gecontroleerd, maar ik denk misschien ergens in Windows of ik weet het ... eindelijk als iemand het weet, dank je ...

 27. Adrian zei hij

  @Mihai: De stekker uit het hoofd eens en voor altijd deauna! KAN NIET versnellen het net, kan niet alles doen om sneller dan PROVIDERU aanbiedingen hebben, ER magische omgeving te maken om je snelheid NET, ALLE software die bewering doet dat gewoon zijn te vergroten marketing concepten, methoden om geld te verdienen aan geloofwaardigheid en naïeve mensen, kunt u verbindingen betekent dat u grenzen kunt zetten beperken zou niet sneller dan 500KB downloaden, maar als PROVIDERU verzekert u van een bepaalde bandbreedte kan niets doen SA breken grenzen, om iets te doen aan uw snelheid of bandbreedte te verhogen?

 28. Mihai zei hij

  Adrian Je begrijpt het niet meer ... voor mij is de externe snelheid hoger dan 1Mb / s maar ik trek of van mij de persoon die ik verbind met slechts 120 kb / s terwijl als ik uTorent gebruik, het gaat met 900 kb / s en meer veel gaat naar 1.1 MB / s .. dat is wat ik wilde weten, misschien is er ergens anders iets mis ..

 29. Adrian zei hij

  @Mihai: Provideru je snelheid niet toewijzen! toewijzen uw bandbreedte provider! Dus als je 1Mb niet zeggen dat hoe meer je schiet van overal! maar dat is 1Mb snelheid die maximale snelheid waarmee je kunt downloaden kunt bereiken, dat is alles! Ik 3M bandbreedte, dat betekent niet dat 3M schieten overal! Maar als beide kunt krijgen, dit is de limiet, beide kunnen bereiken!

 30. Mihai zei hij

  Ja goed, ik begrijp .. thanks a lot Adrian! Hielp toch .. maar dan beter!

 31. iohanion zei hij

  super cool programma goed te laten verlopen.
  Deze methode geeft een goede uitwisseling van bestanden tussen veel mensen.
  niet te wachten tot utorrent, SDC enz. zoeken.
  doen een goede baan f.

 32. Ik messed up veel en vertel me waar ik verkeerd ben:
  -Ik volgde beide tutorials, waarna ik de eerste pagina van de site trok, ik veranderde met notepad +++ wat ik nodig had, ik introduceerde de meta-verificatie van google en ik dacht dat ik het naar zijn plaats op de site had overgebracht, maar ... toen ik binnenkwam hij, er was niets veranderd, verscheen als voorheen.
  Waar ben ik verkeerd?
  Dank je wel, meer!

 33. Ik ben blij met de kritiek neem explicami me hoe ik FileZilla kunt configureren ik verslaafd Sami gaan door wlan of oailes als hij zegt dat als je niet weet me alsjeblieft dankzij ajutama incontinuare geluk in wat je doet

 34. hi cristi stiuu niet waarschijnlijk ja zijn Ik deed alles wat je zei in de tutorial en kan niet vinden servaru No way, maar ik keek zowel tutorials en instalearea resvarului lam deed wat je zei in leerprogramma maar servaru gevonden wat zou kunnen zijn of wat Ik zou een andere game server! Dus als je account jutama alstublieft

 35. goed
  Bedankt voor tutorials met http://FTP.In Ik eindelijk begreep hoe merg.Dar weet niet over dat IP-verbinding wijzigingen voor elke verbinding hetzelfde wat RDS.Nefiind? Je hoort altijd? Kan iemand helpen?

 36. Ik deed ftp-server. Ik KND me proberen firefox apple maar niet mijn vriend. Wat ik deed bn?
  Dank je wel!

 37. Catalin zei hij

  Hallo! Ik heb ook een ftp-server gemaakt met xxamp filezilla en helaas kan ik deze alleen gebruiken in het LAN-netwerk (thuis tussen 2pc-uti) via een draadloze router maar vanaf het internet heb ik geen toegang. je zei iets tijdens de tutorial om geen draadloos te gebruiken ... de ip op de terminals is altijd hetzelfde en voor zover ik weet wijst de router het aan mij toe maar ik zag dat de router ook een ip heeft ... wat moet er gebeuren? geef me alsjeblieft tenminste een verwijzing naar een andere tutorial ... waar ik het kan vinden.
  is een D-verbinding router dir300

 38. Catalin zei hij

  klaar! Ik vond ... het kwam door de routerinstelling in de poortdoorschakeling ...

 39. Ik volgde de bovenstaande stappen in de tutorial en het geeft me een fout verbindingspoging is mislukt met "ECONNREFUSED - Verbinding geweigerd door de server ', proberen volgend adres.
  van dat te zijn me mij uitleggen waarom niet terug te gaan in dit gebied zijn http://ftp…..va bedankt

  • Adrian zei hij

   Ik volgde de bovenstaande stappen in de tutorial en het geeft me een fout verbindingspoging is mislukt met "ECONNREFUSED - Verbinding geweigerd door de server ', proberen volgend adres.
   van dat te zijn me mij uitleggen waarom niet terug te gaan in dit gebied zijn http://ftp…Dank je wel ..  

   het meest waarschijnlijk uw firewall blokkeert ftp-server of router en je waarschijnlijk zal moeten forwording poort te doen op de poort waarop de FTP-server verlaat. Stop de firewall of router als u forwording poort op ftp-server poort.

 40. Robert zei hij

  Hoi Cristi, ms dan voor zelfstudie heeft me veel geholpen, want ik wist niet dat een andere manier om een ​​aantal mappen te klimmen op mijn site, en ms voor uw geduld en voor de tutorial en ga zo door met het goede werk, bft

 41. tibyarad zei hij

  Cristi Mersy presentatie.
  Ik feliciteer u voor uw geduld en uw passie voor computers

 42. Dan zei hij

  Hallo,

  Ik heb een probleem met FileZilla of WinSCP, kan dus niet geven bestanden te uploaden naar een website, ongeacht wat prog.ftp gebruik. (FileZilla, Total Commander, WinSCP, xampp)
  Ik al gezegd dat ik een vrij hoge snelheid downloaden en uploaden (Download: 14, 61 mbps). En (upload: 15, 11 mbps)
  Het probleem is dat ik upload bestanden niet kan geven op een website.
  Het punt is: ik kan bestanden met hoge snelheid downloaden en als ik ze terugzet (upload), werkt het niet. het loskoppelen van de filezilla. en bestanden worden "corrupt"
  Ik weet niet wat ermee te maken heeft ...
  Vertel me wat.
  Bedankt.

 43. Marian zei hij

  Cristi,
  Ik volgde de stappen in de tutorial, maar de verbinding het geeft me fout "530 Permission denied".
  Om de oorzaak zijn?

  • Marian zei hij

   Marian:
   Cristi,
   Ik volgde de stappen in de tutorial, maar de verbinding het geeft me fout "530 Permission denied".
   Om de oorzaak zijn?
   Ik Romtelecom's net.

 44. Alexandru Lazar zei hij

  Hallo ik heb een vraag ik heb een beetje meer delicate probleem misschien kun je me helpen met wat advies. Ik 3 genetwerkte computers op een router en MSI zijn alle werken van de gekozen provider rds en welke instellingen moet ik doen zodat ik kan krijgen van mijn router om verbinding thuis en op het werk op wat ik heb, maar ik Seru Ik werk al een router.

 45. Florentijns zei hij

  Een tutorial over smart ftp terwijl?

 46. Hoi Ik wil weten hoe het te doen en ik denk niet mijn wachtwoord verdedigen toen ik gedownload mijn site, maar je moet er wat mel configure html downloud vertelt me ​​om mij of om mij een aantal leerprogramma vergadering tonen

 47. Madalin zei hij

  Hallo.
  Hoe heet die tool waarmee je die pijlen hebt "getekend", rond de 9e minuut? Dank je.

 48. sawbis74 zei hij

  Ik heb een klein groot probleem… Ik ben een beetje aan het begin en ik volg alle details die je in de tutorials hebt gecommuniceerd, wat erg handig is omdat ik een heel goed blok wil maken en het dan zo goed mogelijk wil promoten. eerst heb ik je hulp nodig. Ik heb mozzila en ontdekkingsreiziger. In de tutorial over ftp: // user:[e-mail beveiligd]/ het lijkt erop dat het perfect werkt. Ik heb geprobeerd niet te weten hoe vaak op mozzila maar ook op de verkenner en het werkt niet .. het vertelt me ​​dat ik de server niet kon vinden ... fout ... dus ik verdedig mezelf niet zoals jij ... dat wil ik vermelden Ik heb de ip van google .. 'mijn ip;' en het werkt niet..wat moet ik doen zodat ik de andere inhoud kan blijven volgen. Heel erg bedankt

 49. Cristi alle achting en respect ptr tutorials filezila server en client en niet alleen vermelden dat ik heb nooit eerder gebruikt en ik erin geslaagd om een ​​server te maken, zeer expliciete en behulpzaam tino enzovoort

 50. Vasile zei hij

  FileZilla heeft AutoResume functie?
  Maar inbedrijfstellingsfunctie?
  Zo niet, kunt u mij een programma dat deze twee functies heeft verteld?

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.