Hoe je alle drivers backup met Double Driver - video tutorial

Hallo vrienden, in deze tutorial we praten over stuurprogramma's, in het bijzonder over hoe u een back-up drivers te maken en om het voor een regenachtige dag.
Backup drivers is een zeer belangrijke taak, duurt slechts een paar seconden om hem facm, dan kunnen we ons bevrijden van de uren van het zoeken op het net, ik denk dat jullie allemaal zou hebben om een ​​backup te maken voor bestuurders in het systeem cursus en een in het systeem, zou ik doen om me mijn backup (in het geval er iets met mij gebeurt), helaas kan dat niet.
Om een ​​back-up te maken van alle stuurprogramma's hebben we software nodig die dit kan, ik vond het, de software heet Double Driver en het is gratis, het is gemakkelijk te gebruiken en het beweegt extreem snel, beter om niet te kunnen ...
Na het downloaden Double Driver twee exectuabile zullen zien, is een command line is en dat de tweede is de grafische user interface (die ons interesseert), andere bestanden in het archief niet echt interesseert ons, dat betekent niet dat ze niet bruikbaar .
De software draait direct, geen routine te installeren na de lancering we geconfronteerd met een eenvoudige interface met een paar knoppen aan de bovenkant en een aantal te voet, zul je zien wat doet elke tutorial.
Er zijn verschillende opties voor back-up:
1.Optiunea elementaire stuurprogramma's worden netjes gestapeld in mappen optie (aanbeveling ontwikkelaar) is goed als bestuurders op CD gezet.
2.Se een archief van alle bestuurders maken goede optie voor de installatie op de stick (mijn aanbeveling om het systeem opnieuw te installeren).
3.Arhiva zelf extract zelfuitpakkende het van uitvoeren.
Ik hoop dat u dit nuttig software voor back-up drivers, eerlijk gezegd ik denk dat iedereen moeten hun back-ups te doen, duurt slechts een paar seconden en zal zich te ontdoen van search titanic werk met de drivers op het net.
Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Veel plezier!
door Cristian CismaruRelated Tutorials


Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. Dorinel zei hij

  zeer goede tutorialu 20 noot

 2. Hallo Cristi, ik heb een vraag hoe kan iemand kan niet allemaal zo video tutorials te downloaden als je hier bent en je gebruikt mij ook met maart interesse niet een downloaden vanaf de website die tutorials je op de site en ik wil dat je Treu vraag me af wat de instellingen om ze te maken van de speler die u gebruikt of een andere speler werkt gewoon niet uit downloada.Multumesc kan niet verder!

 3. sailorriver zei hij

  Zeer goed deze toepassing, gebruik heel des.Singura probleem was om de printer driver kan niet naar me te herstellen, maar anders is het ok.Aplicatie nota 10.

 4. goede app. Dank u voor informatie.

 5. Een uitstekend programma. Erg handig. Ik kende hem, maar wist niet hoe dat te doen herstellen. Do not stop me verbaasd. Jullie waren geweldig.

 6. Een functie die is ook het vermelden waard is erg handig is dat de klus te klaren op andere harde schijven, niet alleen op de computer waarop het draait, u hecht een harde van een andere computer die niet start weet hoe scanaze van harde schijven in kwestie, net om hem de weg te ramen op die schijf.

 7. Dank aan alle medewerkers videotutorial.ro. Zijn super broers, ambachtslieden, ambachtslieden.
  Double Driver gaat gezalfd. Ik klom bestanden en stuurprogramma's op de site om ADrive, ze zijn rijk en hebben geld om meer harde schijven te kopen.

 8. welkom guys !! heb je de coolste website videotutoriale mee 25. bravo, tineto enzovoort.

 9. Razvan zei hij

  zoals het precies heet? Velay waarom of hoe ?? pliss

 10. madalyn2010 zei hij

  maak "geweldig" nog een geweldige en coole tutorial.

 11. florijn zei hij

  Hallo iedereen ! Cristi Ik heb een probleem, als ik het een back-up geef om me een uitvoerbaar bestand te maken, krijg ik op een gegeven moment een foutmelding met "Foutrapport verzenden, niet verzenden". Weet je hoe ik dit probleem zou kunnen oplossen?

 12. E faorte aan degenen die goed deze software is geïnstalleerd veel chauffeurs te doen, het gaf een scan en vond slechts 3 duizend chauffeurs die moeten back-up te doen, de ander zoals je zei en je komt oadata met Windows.

 13. anonymus zei hij

  Ja kan alleen worden gedownload door een zachte opname van spellen namelijk het installeren van een programma Fraps waarmee je de spellen kunt opnemen, kunt u opnemen en op websites als u het programma dat u krijgt in uw systeemvak te starten en rol de clip op de website respectievelijk in volledig scherm en vervolgens te registreren en eenvoudig, zodat u kunt kopiëren of wat voor soort website video's nu goed begrepen dat de kwaliteit van elke video op de plaats houdt.

 14. Michael. zei hij

  sterke uitstekende zuigkracht prestaties dan af of er zo'n zachte en jullie hebben mijn vraag beantwoord

 15. matcastl zei hij

  Uitstekend, net als alle andere videotutoriale nog. Ik wil graag weten of u kan worden onderworpen aan een videotutorial: hoe heeft dat ooit fast restart herstart Windows en niet het systeem. bedankt

 16. madalyn2010 zei hij

  als ik het opnieuw installeren van Windows zal in staat zijn om deze software te gebruiken om draiverelor herstellen?

 17. hack43485 zei hij

  madalyn2010: als ik het opnieuw installeren van Windows zal in staat zijn om deze software te gebruiken om draiverelor herstellen?

  Je hebt niet horen wat hij Cristi zei in de tutorial, je bent doof, je bent van een andere planeet, hoef je niet lezen of niet beschikken over citesti.Iti geleerd om een ​​tip te zeggen: Alleen planten en dieren niet denken.

  • Adrian zei hij

   madalyn2010:
   Ik hoor "hack" stop het eten van stront bn?  

   Wees voorzichtig om de taal vriend, als u nog steeds de mogelijkheid hebben om deze site te bezoeken om tutorials te kijken en reacties achterlaten! De volgende vertrek knipperen en de toegang vliegen naar deze site zal worden beperkt. Capisci?

   En nu jij en ik een halve nemen ....
   Ik vermoed dat velen van jullie zullen kijken naar de tutorials op deze manier ... van Sila ... om de tijd te doden ... die school ... als profu meetkunde te onderwijzen in de ruimte, gemaakt helm als de hel, clefaiti of liever een herkauwen gum onbeleefde manier en kijk uit het raam waarin u wordt gevraagd om de tijd sneller voorbij.
   Als je niet het gevoel niet in staat om te kijken naar een kop-staart tutorial is in het Roemeens en je bent niet in staat om de tekst te lezen hiervoor in dit video tutorial, dan hoef je je niet spelen !!
   Geef een keer spelen als je niet begrijpt iets, ciuleste oren en luister goed wat ze zeggen, als je wilt om iets te vinden, om iets te leren en vind het antwoord op uw vraag door.

   • madalyn2010 zei hij

    Adrian:
    Wees voorzichtig om de taal vriend, als u nog steeds de mogelijkheid hebben om deze site te bezoeken om tutorials te kijken en reacties achterlaten! De volgende vertrek knipperen en de toegang vliegen naar deze site zal worden beperkt. Capisci?En nu jij en ik een halve nemen ....
    Ik vermoed dat velen van jullie zullen kijken naar de tutorials op deze manier ... van Sila ... om de tijd te doden ... die school ... als profu meetkunde te onderwijzen in de ruimte, gemaakt helm als de hel, clefaiti of liever een herkauwen gum onbeleefde manier en kijk uit het raam waarin u wordt gevraagd om de tijd sneller voorbij.
    Als je niet het gevoel niet in staat om te kijken naar een kop-staart tutorial is in het Roemeens en je bent niet in staat om de tekst te lezen hiervoor in dit video tutorial, dan hoef je je niet spelen !!
    Geef een keer spelen als je niet begrijpt iets, ciuleste oren en luister goed wat ze zeggen, als je wilt om iets te vinden, om iets te leren en vind het antwoord op uw vraag door.
      
    Adriane en app begreep ik niet als ik keek in afschuw op scoala.daca De site die was net op school niet eens invoeren!

 18. Csabaxb zei hij

  Goede tutorial is nuttig voor velen van ons. Ik gebruikte het een keer goed gaat, maar ik heb veel ramen drivere.Am origineel + kopiëren naar CD. Toch is het moederbord. Wanneer u het systeem met behulp van enige 2 cd's opnieuw te installeren. Ik hoop dat zowel de uitwisseling eenheid te houden.

 19. zeer goede tutorial! ! Voordat etc. Ik heb twee vragen, namelijk:
  1. Stel dat we de back-up maken op Windows XP… doen we de herstelbewerking op Windows 7 of Vista?
  2. Denk je niet dat het tijd is om de tutorial te doen met Hiren's Boot Cd ?? ,,
  vanuit mijn oogpunt is zeer interessant, heb ik gezegd, in de hoop niet te plictositor geworden ..... bedankt voor het begrip! Gigel.

  • Adrian zei hij

   Gigel: Zeer goede tutorial !!! voordat alles dus !!! ik mezelf twee vragen, namelijk: Stel dat we 1.sa Backup op Windows XP ... gaat de restauratie te doen op Windows 7 of Vista 2.nu denken dat het tijd is om Hiren's tutorial? boot CD ,, ??
   vanuit mijn oogpunt is zeer interessant, heb ik gezegd, in de hoop niet te plictositor geworden ..... bedankt voor het begrip! Gigel.  

   Als je het logisch, en je weet dat voor elk besturingssysteem geen specifieke driver, dit is waar je meteen beseffen dat hoewel je zou kunnen herstellen bestuurders van XP op een Vista of 7 ze zullen niet werken, dat is de reden waarom als je gaat te nemen driver gevraagd welk besturingssysteem je hebt. XP een ander soort drivers geschreven voor systeemarchitectuur en dat anders Vista drivers enzovoort. Heb je gehoord van logisch denken?

 20. Razvan zei hij

  hoe precies dit ding heet Velay? dat je kunt doen een Windows 7 veranderd.

  • Adrian zei hij

   Razvan: Hoe precies dit ding heet Velay? dat je kunt doen een Windows 7 veranderd.  

   vLite voor Vista en 7 of nLite voor XP (Over nlite, hebben we al een tutorial gedaan, eigenlijk 2 tutorials, één over hoe om software te integreren in grout installatie ramen en één over de installatie en het gebruik ervan nlite. U vindt het zoekvak in rechtsboven in het zwarte rand, schrijven:. hoe software te integreren in de Windows-installatie kit, je binnenkomt en je zal de tutorial te vinden, of schrijf nlite, je binnenkomt en je zult merken Over vLite maar we hebben momenteel geen)

 21. welkom

  Ik heb Vraag Gesteld aan u allen:

  -Ik Had het moederbord en processor beukende, kocht ik een andere (P5b-VM) processor (Intel CPU's 3200), maar wordt niet gewist met deze drivers
  -Als Het gebruik van de website van de fabrikant, het geeft me 6 bestuurders indien zij gebruik van de website van TousLesDrivers het geeft me totaal anderen en als hij anderen ziet met behulp van eenvoudig drver extra
  -Om te zeggen dat ze het allemaal, als je naar mijn computer (beheer) Ik heb alles OK

  Nu wonder moeten ze allemaal te nemen of om ze volledig te gebruiken als ik in de mist

  bedankt

  • Adrian zei hij

   DAN: Wij verwelkomen u allen een vraag door middel van: -Ik had het moederbord en processor stampende, kocht ik een andere (P5b-VM) processor (Intel CPU's 3200), maar wordt niet gewist met deze drivers
   -Als Het gebruik van de website van de fabrikant, het geeft me 6 bestuurders indien zij gebruik van de website van TousLesDrivers het geeft me totaal anderen en als hij anderen ziet met behulp van eenvoudig drver extra
   -Om Te zeggen dat ze allemaal, als ik in mijn computer (beheer) Ik vraag me af OKAcum alles moeten er alles aan te voeren of om ze te gebruiken als ik helemaal ben ceataMultumesc  

   Folosestele die op de website van de fabrikant!

  • DAN: Wij verwelkomen u allen een vraag door middel van: -Ik had het moederbord en processor stampende, kocht ik een andere (P5b-VM) processor (Intel CPU's 3200), maar wordt niet gewist met deze drivers
   -Als Het gebruik van de website van de fabrikant, het geeft me 6 bestuurders indien zij gebruik van de website van TousLesDrivers het geeft me totaal anderen en als hij anderen ziet met behulp van eenvoudig drver extra
   -Om Te zeggen dat ze allemaal, als ik in mijn computer (beheer) Ik vraag me af OKAcum alles moeten er alles aan te voeren of om ze te gebruiken als ik helemaal ben ceataMultumesc  

   Meestal is wat de fabrikant u aanbiedt voldoende. Als hij niet meer biedt, betekent dit dat ramen een "verschil" hebben.

   Als u nog steeds in Apparaatbeheer te zien na de installatie als vermist iets wat je kunt later zoeken. Voor nu geef hem te slaan met het aanbieden van de webpagina.

 22. madalyn2010 zei hij

  hey is een programma genaamd IObit Toolbox iobit.com die een functie is van de back-up, herstel en update.5 sterren voor deze les

 23. nogmaals proficiat aan folositoarele videotutoriale dan je denkt! Dank u voor uw geduld en voor het werk dat ze in te dienen. Ze zijn zeer nuttig en volledig. Ik maak mijn back-up op dit moment. Ik gebruikte andere software die gratis waren of grenzen aan de gratis versie, zoals Driver Detective, etc. Nogmaals je hebt al mijn achting.

 24. bedankt jongens

 25. Zeer nuttig tutorial. En ik had veel moeite om de stuurprogramma's voor computers we opnieuw installeren van Windows vinden.

 26. Palamariu Tudorita zei hij

  Ik zou graag, indien mogelijk te stoppen met het kijken zodra zelfstudie over prog. Kill Disk

  Ik vind het niet meer?

  • Palamariu Tudorita: Ik zou graag, indien mogelijk te stoppen met het kijken zodra zelfstudie over prog. Kill Disk, vind ik het niet meer?  

   We hebben en hadden geen tutorial over de software waar je het over hebt, maar ik denk dat we ...

 27. Sall guys, kun je me een programma vertellen dat me vertelt wat de temperatuur is van het moederbord en de processor ... Bedankt !! Ik wacht op een antwoord!

  • Stefan: Sall jongens kunt u mij zeggen een programma dat me vertelt wat er thermostatische moederbord en procesoru ... Groeten! Wachten antwoord!  

   SpeedFan is gratis, vinden het in google!

 28. speefac hdd temperatuur laat me zien hoe ADR me setup pls kan helpen

  • Stefan: Speefac hdd temperatuur laat me zien hoe ADR me setup pls kan helpen  

   Het zou je alle temperaturen moeten laten zien, als het je niet laat zien, is je pc te oud en heeft hij geen sensoren voor zoiets ... Je hoeft niets te configureren als je moederbord niet de nodige sensoren heeft.

 29. CEMI kijk kijk SpeedFan http://i36.tinypic.com/ehd5s9.jpg

 30. Gepeto zei hij

  Erg handig!
  Ik heb een rugaminte als je zou kunnen doen een tutorial nLite ons laten zien hoe we de integratie van chauffeurs die LEAM geëxtraheerd met deze software Double Driver ptr Ik wil mijn ene Windows met nLite te maken, maar helaas niet weten hoe ze zak bestuurders in hen zo ik keek naar alles wat anders over het hoofd gezien nLite tutorials en leerde Modifikator maar niet weten hoe ze de bestuurders gewonnen door deze software in Windows XP met nLite Modifikator integreren.

  Vrij tevreden Ik heb een tutorial genderintegratie Drive nLite!

  Plis.

  • GepetoErg handig!
   Ik heb een rugaminte als je zou kunnen doen een tutorial nLite ons laten zien hoe we de integratie van chauffeurs die LEAM geëxtraheerd met deze software Double Driver ptr Ik wil mijn ene Windows met nLite te maken, maar helaas niet weten hoe ze zak bestuurders in hen zo ik keek naar alles wat anders over het hoofd gezien nLite tutorials en leerde Modifikator maar niet weten hoe ze de bestuurders gewonnen door deze software in Windows XP Modifikator met nLite.TE integreren vriendelijk BEN HEB EEN tutorial genderintegratie met drivers !!! nLite Plis .  

   Er werd aangetoond dat in de tutorial over AHCI. Schrijf in het zoekvak rechts: AHCI, druk op enter en je zal de tutorial,

   • Adrian:
    Er werd aangetoond dat in de tutorial over AHCI. Schrijf in het zoekvak rechts: AHCI, druk op enter en je zal de tutorial,  

    Adrian hebben nog steeds een Mika probleem dat ik keek naar de tutorial die u voorgesteld, maar acolieten toen we de map waar mijn drivers Mijn Adik board video en audio en nog veel meer was er niet is gezet leam gehaald uit ramen met die software Double Driver geselecteerd die Christus deed les, maar toen wilde ik de drivers uitgepakt in Windows XP te integreren ging niet door dat ik vroeg om een ​​tutorial om te zien hoe hij dat voor mij niet naar Cristi gingen, maar ik ging niet, bouwde hij andere bestuurders ik en anderen ik ben geïnteresseerd om te integreren in Windows drivers u geëxtraheerd met Double Driver en we deden.
    Kunt u mij helpen?

 31. sorry ik wist niet gezet als banden had, maar ik hoop te zien en te asa.multumesc

 32. Hallo. Ik heb een probleem met harde schijven, ik kocht onlangs een Samsung Spinpoint harde F3 1TB, 7200 rpm, 32MB, SATA gebaseerd 2 en mijn board ondersteunt alleen SATA. C moet ik doen? Mijn raad is gebaseerd Asus k8u-x. Ik al gezegd dat ik 2 ATA harde schijven, de nieuwe Samsung vechi.Am de gemonteerde harde schijf en de BIOS naar Windows 7 miljoen opstarten in uiterlijk, maar niet verbeelden systeem

 33. Bravo was dit allemaal tuto te doen ..

 34. Ik wil een naar c raspons gevraagd aboveand zal rogggggggggggggggggg

  • Sebyy: Ik wil een naar c raspons Ik vroeg je om rogggggggggggggggggg suss

   Zien als die oude harde schijven hebben een jumper waarmee we ingesteld op de Slave worden (klik HIER om te zien wat ik bedoel precies) De SATA schakelt automatisch over naar de Masters vereist geen Jumper. Scheme om te weten hoe dat jumper u op het etiket van de harde schijf hebt getekend gezet, daar zal je vertellen dat dat pin verenigen om de harde schijf ingesteld op Slave zijn

   • Adrian:
    Zien als die oude harde schijven hebben een jumper waarmee we ingesteld op de Slave worden (klik HIER om te zien wat ik bedoel precies) De SATA schakelt automatisch over naar de Masters vereist geen Jumper. Scheme om te weten hoe dat jumper u op het etiket van de harde schijf hebt getekend gezet, daar zal je vertellen dat dat pin verenigen om de harde schijf ingesteld op Slave zijn

    Bedankt voor het advies Adrian hebben nog niet geprobeerd Ik heb andere methodes geprobeerd om het te proberen op jou .ik probeert Windows op de harde schijf enige 7 Samsung en verrassing was niet moeilijk te installeren, maar de BIOS op te starten vanaf de boot prioriteit apparaat taboe is tonen acolooo maar de belangrijkste taboe is waar mensen met een primaire IDE-master of slave null zie daar, daar ik meestal toon alle harde schijven, het ziet er alleen bij het opstarten miljoen .ik denk dat het komt omdat mijn board ondersteunt alleen eenvoudige en hardu Sata's Sata II .Hoe kan ik dit probleem oplossen? Imform wachten! Bedankt voor de hulp !!

  • soriboss zei hij

   Sebyy: Ik wil een naar c raspons Ik vroeg je om rogggggggggggggggggg suss  

   Icearca ze uit op de oude windosul en LASAL u alleen een SATA te installeren en je kunt gaan proberen

 35. soriboss zei hij

  of gebruik maken van de software disk manager en kijk of acronics til ziet

 36. Sebyy met harde schijven is een groot probleem, en een concreet en correct antwoord kan alleen aan u worden gegeven door Cristi Teo die deze video-tutorials maakt ...

 37. Hier wil ik weten hoe je een Widows Vista Ultimate proef 30 dagen vanaf microsoft kopiëren, ramen 7 er maar ik probeerde nog om Windows Vista Ultimate vind en vond ik, wie kan mij helpen in dat Asked Question?

  • Adrian zei hij

   OctavZiet, Ik wil weten cumpot een Widows Vista Ultimate proef 30 dagen van Microsoft voor Windows 7 kopiëren daar is, maar ik ben al op zoek te vinden voor Windows Vista Ultimate en ik vond, wie kan mij helpen om de vraag door dat?  

   Mirosoft niet aan te bieden aan Windows Vista of XP dan Windows 7 downloaden.

 38. Wij groeten u kijken naar een heleboel tutorials en we hebben allemaal respect! Ik heb geleerd van u hoe u de computer gebruikt, en wat eten ze mullte el.dar ik heb geleerd en sal de moeite, en hij op de netto mine.Am de rds, en nadat ik Windows opnieuw te installeren, ik mis het internet en ik niet kon t het af, waarna ik goed ingesteld heb ik geleerd van rds pasi.Cum kan ontsnappen eerste doen omdat ik erachter bij verbinding en het uitschakelen van het ingewikkelder! Dank je wel! Oseara goed

  • Adrian zei hij

   lia: Ik groet u kijken naar een heleboel tutorials en we alle respect heb ik geleerd van u hoe u de computer te gebruiken en hoe het nuttig mullte el.dar Ik heb een sjaal kwelling geleerd en hij mine.Am! net van rds, nadat ik Windows opnieuw te installeren, verkeerde zette ik het internet en ik kon niet uit haar t, toen ik juist heb ik geleerd van rds pasi.Cum eerste kan ontsnappen omdat ik cijfers doen aansluiten en deactiveren ingewikkelder! dank u! Oseara goed  

   verwijder de verbinding tevergeefs, het is niet jouw schuld ... Om de oude verbinding te verwijderen ga je naar het configuratiescherm (je wilt niet eens zeggen welke vensters je gebruikt, alsof we de sterren hadden geraden ... kom dan huilen ... zoals ik Ik heb uitgelegd voor xp en je hebt 7) ga dan naar Netwerk- en internetverbindingen en dan Netwerkverbindingen en daar zie je alle verbindingen, de netwerkkaart en de 2 verbindingen. Klik op de oude verbinding (klik met de rechtermuisknop) en kies uit het contextmenu Verwijderen.

   Hoe moeilijk was het? als je op de een of andere manier een ander besturingssysteem hebt (ik heb het uitgelegd voor Windows XP), kan ik je alleen vertellen dat je gezond moet zijn, en een andere keer om vragen te leren stellen, zal ik het de 8e keer niet uitleggen! als je wilt dat iemand je helpt, geef dan details, zeg welk systeem je hebt, wat je deed, wat je probeerde om het probleem op te lossen, wat niet werkt, welke foutmelding je krijgt, maar helaas heb je het probleem in deze opmerking gezet asa ... in 2 peri ...

 39. Ik weet het niet, misschien weet jij beter ... maar ik denk dat als ik de stuurprogramma's officieel heb gekopieerd en kopieer ze op een stick of op de partitie d: of e: en je installeert ze volgens de regel, dan weet ik zeker dat mijn vensters stabiel zullen werken ... ik had zelfs de gelegenheid om Ik maak een beckup gemaakt met acronis true image op vensters en toch is er een verschil ... om enkele basisregels te kennen:
  -Om Een Windows Licensing of torrents, maar je weet dat is niet veranderd en de praktijk zicim het is net als de Licensing
  -indien nog kinderen toen dat torents vensters op ramen om hem te branden met Nero of Alcohol 120% als lagere snelheid mogelijk op een DVD-RW woordelijk
  -bij installatie, ik gebruik bijvoorbeeld windows vista ultimate, en ik formatteer de C-schijf nooit met windows vista ultimate, maar in het begin gebruik ik een cd of de laatste tijd heb ik een opstartbare stick waarin ik windows xp extreme heb en ik steek de stick in die ik dan restar geef start F12 ik plak en ik formatteer NTFS-schijf C met windows xp en nadat deze 100% is geformatteerd verwijder ik de stick dan zet ik dvd met windows vista en installeer ik windows vista, ik formatteer dus bijvoorbeeld en het is niet erg goed ...
  -nadat ik Windows Vista heb geïnstalleerd, geef ik het een herstart en installeer ik het stuurprogramma en als het me vraagt ​​om opnieuw op te starten, herstart en update ik Windows zeker ... bij de instellingen volg ik tutorials.ro alles wordt uitgelegd ...

 40. Ik smeek je om een ​​tutorial te doen over het aanpassen van het contextmenu descktop.

 41. Toen ik probeerde om de hardware Windows® samsung Ata installeren moest ik de andere harde schijven verwijderd en liet slechts op de vlucht weer, ik vergat te vermelden!

  • Adrian zei hij

   Sebyy: Toen ik probeerde om de hardware Windows® samsung Ata hadden we de andere harde schijven verwijderd en vertrok pas weer op de vlucht te installeren, ik vergat te vermelden!  

   BIOS ziet uw SATA HDD als je hem gewoon weg? als je weet waar te kijken om te zien als je ziet hdd zien dat we een tutorial over het BIOS. Schrijven in het zoekvak rechterbovenhoek van de zwarte rand: Sommige korte uitleg over de BIOS, voert u en u zult de tutorial te vinden.

   • Adrian:
    BIOS ziet uw SATA HDD als je hem gewoon weg? als je weet waar te kijken om te zien als je ziet hdd zien dat we een tutorial over het BIOS. Schrijven in het zoekvak rechterbovenhoek van de zwarte rand: Sommige korte uitleg over de BIOS, voert u en u zult de tutorial te vinden.

    Ik keek naar tutorialu geef me je BIOS is anders, dus 2 zet sata harde schijf, het BIOS ziet alleen miljoen, waarvan kiezen waar op te starten, maar ik zien waar nul laat mij is dat met alle harde schijven waar de meester en slaaf. Ik weet niet hoe het precies uitleggen zoals je .Ik probeerde te SPOS u pon ATA harde schijven op die slaaf en niets

  • Sebyy: Toen ik probeerde om de hardware Windows® samsung Ata hadden we de andere harde schijven verwijderd en vertrok pas weer op de vlucht te installeren, ik vergat te vermelden!  

   Je ziet dat de SATA harde schijf en een jumper hem waar hij beperkt kan ingesteld op SATA 1 nu hangt af van wat voor soort hardware die je ... (moet hebben)

   • Adrian:
    Je ziet dat de SATA harde schijf en een jumper hem waar hij beperkt kan ingesteld op SATA 1 nu hangt af van wat voor soort hardware die je ... (moet hebben)

    Dus nu heb ik verwijderde alle harde schijven aangesloten en links op het lam sata jumper en ik hebben beide plaatsen zoals 2 miljoen plaatsen Primu de plaats van 2lea bios niet weergegeven op mijn blok niet in bios krijgen http://www.youtube.com/watch?v=Wn17xkLR52k heeft slechts zoveel mogelijkheden er verschijnt in plaats van de belangrijkste hardware te bellen zoals Sata keren zonder dat jumper of jumpers in plaats daarvan naar de boot waar sprake lijkt te zijn van de laars te selecteren

  • Sebyy: Toen ik probeerde om de hardware Windows® samsung Ata hadden we de andere harde schijven verwijderd en vertrok pas weer op de vlucht te installeren, ik vergat te vermelden!  

   De jumper Samsung geplaatst op pinnen en 3 4 je HDD S-ATA I

 42. Hallo Ik heb een vraag voor Sami wie kan mij helpen wil ik een website waar niets anders dan een praatje, dat we meer vrienden kunnen comvorbi, hoe kan ik dit en wat ik ziften trebuie.Va doen vriendelijk ajutatima.

 43. Hallo Ik heb een vraag voor degenen die me kan helpen, doe ik sami een site die we gewoon niets anders te praten, hoe kan ik dit doen en welk programma we vriendelijk ajuatima nevoie.Va.

 44. Ik zie niemand me helpen, maar weet dan een tempel praatje?

 45. Laat jongens doen een tutorial over het aanpassen van meer contextueel menu links boven descktop hebben een link waar u al inspira.va kunt smeken

  • mircea: Kom op jongens maak dan een tutorial over het aanpassen van meer contextueel menu links boven descktop hebben een link waar u al inspira.va kunt smeken  

   Waarom ga je niet daar te schrijven op uw pc? Oh je geen Engels kennen? Invato! Je hebt google translate en Tutorial: Hoe te vertalen en hoe correct uitspreken Engels, die u het zoekvak in de rechterbovenhoek kunt vinden! Wilt u uw PC te gebruiken? leren dan is uw PC en in staat zijn, dan kunt u een tutorial gevonden op het net toe te passen.

   • Adrian:
    Waarom ga je niet daar te schrijven op uw pc? Oh je geen Engels kennen? Invato! Je hebt google translate en Tutorial: Hoe te vertalen en hoe correct uitspreken Engels, die u het zoekvak in de rechterbovenhoek kunt vinden! Wilt u uw PC te gebruiken? leren dan is uw PC en in staat zijn, dan kunt u een tutorial gevonden op het net toe te passen.  
    Adrian niet het is niet alleen in het Engels, maar ik tutorial om beter te begrijpen hoe en waarom fac.Sincer Ik heb geprobeerd om te zeggen wat er werd geschreven en ging mia niet echt begrijpen precies, dat een beroep op u en Het leek een goed idee tutorial.

 46. vanessa zegt:

  Marius: Ik zie dat niet iedereen helpt, maar weet dan een tempel praatje?
  .....................................
  ... Klik hier ... en ... Klik hier ...

  Mam ik bedoelde als je mij kan helpen met een aantal html-code als deze genu ge

  Chat .. .. chatcode….

  dus als er geen tempels of download de http://www.freewebtemplates.com/ iets als cahttps:? //www.videotutorial.ro/ PAGE_ID = 1106

 47. Sorry! Omdat ik zei iets belangrijks, Ik heb Windows XP Home Edition v2002.iar in het contextmenu we geprobeerd maar delete-functie is niet actief omdat ik geprobeerd om de 2 te verwijderen en kan waarschijnlijk niet verwijderen omdat ze rds.La dezelfde naam van netwerkverbindingen zijn de volgende:
  1.Broadband
  rds-breedband-verbinding-wan miniport ...
  2.LAN of Hig snelle internetverbinding
  RCS & RDS-LAN of High Speed ​​Inter… verbonden Attansic L1 Gigabit Ether…
  de laatste van mij worden genomen zonder te weten de stappen, en wat zijn de juiste stappen, at ik op mijn huid.
  Bij het aansluiten, het verbindt me beide, maar het gebeurt ook om alleen 1 beginnen,
  en dan opent netu, maar zelden en dan kunt u mij vertellen hoe kan ik ontdoen van facuto fout, ik heb geprobeerd om te schakelen en gaat waarschijnlijk veel verkeerde instelling hebben gedaan aan de conexiune.Va bedankt! Health.

  • lia: Sorry Omdat ik zei iets belangrijks, Ik heb Windows XP Home Edition v2002.iar in het contextmenu we geprobeerd, maar de functie te verwijderen is niet actief omdat ik geprobeerd om de 2 wissen en waarschijnlijk niet kunnen uitwissen dat hebben dezelfde naam uit rds.La netwerkverbindingen zijn de volgende:
   1.Broadband
   rds-breedband-verbinding-wan miniport ...
   2.LAN of Hig snelle internetverbinding
   RCS & RDS-LAN of High Speed ​​Inter… verbonden Attansic L1 Gigabit Ether…
   de laatste van mij worden genomen zonder te weten de stappen, en wat zijn de juiste stappen, at ik op mijn huid.
   Bij het aansluiten, het verbindt me beide, maar het gebeurt ook om alleen 1 beginnen,
   en dan opent netu, maar zelden en dan kunt u mij vertellen hoe kan ik ontdoen van facuto fout, ik heb geprobeerd om te schakelen en gaat waarschijnlijk veel verkeerde instelling hebben gedaan aan de conexiune.Va bedankt! Health.  

   Je voert ook in waar ik hierboven zei, en bij de oude verbinding klik je met de rechtermuisknop en Uitschakelen, daarna met de rechtermuisknop en Verwijderen ... doooh!

 48. Ik wacht op een antwoord alstublieft …… !!

 49. Nou, de enige verticale we wisten dat gaan, dus ik probeerde tot nu toe, ik wist niet dat horizontaal te gaan, maar nu probeer ik en geven u onmiddellijke raspons dat gebeurt.

 50. Ik probeerde de jumper op beide plaatsen horizontaal en alleen te zien bij het opstarten atatnu begrijpen dat niet mil blik en daarna:. (Hardu Ik was een buurman en hij is moederbord Sata 2 te perfect geen jumper gesneden appels plus 3 heeft nog steeds een aangesloten harde schijven in de comp en mijn 2.Placa 2 te oud sata ik zeg exsistat een manier om een ​​of andere manier te maken me gaan? Alsof ik incapoi sal. Thanks

 51. Salut.Spunetimi voor mij als vervanging van ramen om uw pc en ik cd met drivers na zak Windows, zoals Sami ga netul geluid, enz. Kan de tutorial om bestuurders op een cd te trekken te maken, gebruik ik programu dit?

  • Cosmin: Salut.Spunetimi voor mij als vervanging van ramen om uw pc en ik cd met drivers na zak Windows, zoals Sami ga netul geluid, enz. Kan de tutorial om bestuurders op een cd te trekken te maken, gebruik ik dit programu?  

   Kom op, je bent cool ... Nou, is dat niet wat er in de video-tutorial hierboven besproken werd? Bekijk de foto nauwkeuriger zonder te scrollen.

 52. Augustin zei hij

  Je kon een tutorial over hoe je een database naar een site te gaan wanneer we willen de gastheer website kunt, het zou heel handig voor degenen die websites te veranderen.

 53. Hi! Ik hoop dat ik niet boos met mijn aandringen, maar niet aan een doorhalen wat ik probeerde te schakelen en te verwijderen en kan niet. In plaats daarvan heb ik het recht om te verwijderen. Ik probeerde de System Configuration Utility, uncheck diensten, netw sluit + restart en weer aangevinkt + herstart en ik verschijnen weer, en ik denk dat, want je kunt niet wissen
  een bestuurder is gemaakt van gerelateerde Attansic Utility GigaEthernet, denk ik, ik geef mezelf aan parerea.principalu Mege's zoals Addicted en de daarmee verband houdende extra scap.Va Ik wilde u bedanken en wens u allen een goede gezondheid!

 54. Hartelijk dank en felicitaties voor het werk dat je doet voor ons!

 55. Ja waarom niet verwijderen intinplat de tutorials?

 56. Goed zo! Ik heb een vraag (niet gerelateerd leerprogramma, maar ik hoop dat je me nog zal helpen). Ik heb een PC die USB-poorten, microfoon en hoofdtelefoon aansluitingen heeft aan de voorzijde van de behuizing. Ik vroeg me af of er een plaats waar die azen kon kopen ze jacks monteren of als er een mogelijkheid om deze aansluitingen te hebben. Dank u voor het antwoord !

 57. Salut.Nu weet precies waar een vraag dus ik zal het te hechten aan deze tutorial ook al heb ik nu keek naar de video tutorial el.Am Christus met avast 5 en een gegeven momrnt om firewall zone alarm melding . zei dat hij gebruik maakt van deze firewall.Trebuie antivirus antivirus te gebruiken met een firewall? besturingssysteem Windows heeft een firewall? Neem me niet kwalijk als ik vraag domme dingen, maar ik ben niet gebouwd asta.Cand wat ik wil vragen general stuff waar je moet Ptr? schrijven. Ik denk dat u niet aici.Si het zal u waar mogelijk antwoord? Bedankt Sorin

 58. Sorin, antivirus wordt gebruikt in combinatie met zonalarm-firewall, maar voordat u zonalarm installeert, bekijk de video-tutorial over zonalarm ...

 59. Hallo. Ik ontmoette een probleem dat ik heb met dubbele driver back-up, herstel en na de herstart ik zag dat ik wenste dat het kwaad corrupt video driver, de overige bestuurders werkten ok.Mentionez als dat wat we niet hoeven te antivirus vrt installeren om back-up te doen.

  • AlexHi. Ik ontmoette een probleem dat ik heb met dubbele driver back-up, herstel en na de herstart ik zag dat ik wenste dat het kwaad corrupt video driver, de overige bestuurders werkten ok.Mentionez als dat wat we niet hoeven te antivirus vrt installeren om back-up te doen.  

   Nou, je gaf herstart na restauratie? Meestal bij het installeren van drivers opnieuw moet opstarten

 60. Cosmin je niet eens lees mijn reactie, maar haasten om te geven sfaturi.Am precedend zei in het commentaar gaf ik RESTAR ''Ik heb te herstellen na herstart'' Lijkt alleen zien

 61. Maak mij begrijpen? Als ik Windows opnieuw te installeren kan ze stok in de bestuurders stoel?

 62. Andrei Razvan zei hij

  uit te leggen aan een newbie zoals ik: wat is het beste om te doen back-up met paragon of dubbel bestuurder het verschil bedanken??

  • Andrei Razvan: Leg een newbie zoals ik:?? Wat het beste is om te doen Backup met paragon of dubbele driver 's Het verschil Thank?  

   Het verschil is simpel: met dubbele stuurprogramma's maakt u alleen een back-up van stuurprogramma's. In het Roemeens zijn de stuurprogramma's kleine bestanden die de optimale werking van bepaalde apparaten (video, geluid, webcam, printer, enz.) Mogelijk maken. Meestal moet u na het opnieuw installeren van Windows ook de stuurprogramma's voor die apparaten installeren (u kunt ze downloaden van de installatie-cd van dat apparaat of downloaden van internet). Dubbelbestuurder verzamelt alle chauffeurs, "zet ze op mottenballen"; en in het geval dat u Windows opnieuw installeert, hoeft u niet elke cd te zoeken voor webcam, printer, videokaart, enz.

   Met Paragon een back-up van alle WinXP (hele partitie C). Het is duidelijk dat dit omvat en chauffeurs, alles. Om een ​​beeld van de partitie C te creëren met alles erin, alle Windows-instellingen aanwezig op het moment. In dit beeld Het herstellen van Windows later geval je problemen hebt. Het is als een herinstallatie, alleen zal het een stuk minder (5-15 minuten).

   Als u een volledige back-up te doen zou ik aanraden Acronis True Image in het nadeel van Paragon Drive back-up. Het is eenvoudiger en intuïtiever, ik zou niet veranderen voor andere software. Het is duidelijk dat het is gewoon een persoonlijke mening.

 63. Andrei Razvan: Leg een newbie zoals ik:?? Wat het beste is om te doen Backup met paragon of dubbele driver 's Het verschil Thank?  

  Nou, als je op zoek naar tutorials met Paragon bestuurder en dubbele kop-staart zonder scroll verschil alleen al zou je hebben begrepen dat God broers noch Roemeense Nene niet begrijpen? Paragon backup van de hele partitie C bij volledige Windows-besturingssysteem, wat betekent dat programma's, windows drivers en alles is op het station C. Double Driver back-up alleen chauffeurs. Dus, als je Windows opnieuw te installeren en het herstel van de drivers die met dubbele driver, vindt u niet alleen drivers en software en instellingen als er zou zijn gebeurd indien het wordt gedaan toonbeeld te herstellen back-up.

 64. gabriel zei hij

  heel hard uw moeite om tutorials begrijpelijk te maken voor iedereen, ik denk dat alle bezoekers van de site iets nieuws vinden om van u te leren ...
  sta me toe om op een kleine fout in deze tutorial te wijzen, dat je de back-up hebt opgeslagen op partitie C, wat zal leiden tot verwijdering zodra je Windows opnieuw installeert ...
  keep up the good work!

  • gabriel: Zeer luide uw inspanning om tutorials voor iedereen te maken, ik denk dat alle bezoekers van de site te vinden iets nieuws te leren van jullie noemen ... laat me wijzen op een kleine fout in de tutorial, die je back-up opgeslagen partitie C, die zal leiden tot Steger met het opnieuw installeren van Windows ... keep up the good work!  Cite me

   Er is geen erroare, als je goed les kop-staart zag, zei zelfs dat hij zou niet back-up op C worden opgeslagen, maar in C handleiding site werd gekozen voor het gemak en demonstratie.

 65. Andrei Razvan zei hij

  dank je wel voor lamurire.Sanatate.

 66. stefan zei hij

  ja, het is perfect bruikbaar zelfstudie
  met een verklaring dat de videokaart afzonderlijk moeten worden geïnstalleerd (niet goed geïnstalleerd, misschien alleen in mijn geval)
  felicitaties voor zelfstudie

 67. Hallo. Misschien is dit niet de juiste plaats, dus als ik windowsu installeer, in Netwerkverbindingen om mijn netwerk te laten werken, zou ik een internetverbinding en LAN-verbinding moeten hebben, maar ik heb ze niet, het is geen serieus probleem, want ik bel iemand binnen 2 minuten hij doet ze, maar in de toekomst is die persoon misschien niet meer hier (in dezelfde stad als ik, kleine stad), hij voert de eigendommen in via mijn computer - hardware- en apparaatbeheerder denk ik, hoe los ik het probleem op? Ik vroeg hem of er stuurprogramma's zijn, maar hij zei dat het zo niet werkt, het moet vanaf een pc worden gemaakt

 68. laurier zei hij

  Zeer goede applicatie ... maar het blijft een klein vraagteken ... In het algemeen wordt een besturingssysteem opnieuw geïnstalleerd op een pc wanneer het is geïnfecteerd of wanneer het bepaalde besturingsproblemen ondervindt. Wat gebeurt er als ik een back-up van stuurprogramma's maak op een pc met dergelijke problemen (virussen, fouten, enz.)? Bevat die driverback-up ook geen virusbestanden die, wanneer ze worden hersteld, na het opnieuw installeren van Windows, zullen leiden tot nieuwe problemen en programmafouten ????

  Wacht op antwoord. Dank je wel!

 69. Dezelfde vraag als Laura en ik wil weten of is beckup en printer. Dank u.

 70. Sall
  Als ik ga netul programma stopt met werken?

 71. NVIDIA nForce 10 / 100 Mbps Ethern Ik heb deze driver kun je me helpen

 72. titi33 zei hij

  Goede ziua.Scuze als een beetje offtopic, maar ik zocht mijn probleem en ik vond iets dicht.
  Ik win7ultimate met 8500 GT videokaart.
  Vin7 installeerde een video driver.
  Als u tot de nieuwste video driver van nVidia ask me
  waar desarhiveze PAK en stelt C: nvidia.
  Na de installatie maar C: verhoging cam-700 4 500 mb mb die
  C: nvidia.
  De vraag is wat zonder schade iets kan verwijderen? .
  Dus, waar zijn de back-up gemaakt na upgrade naar WIN, want met deze deining
  win7 geen ruimte voor.
  Ik kan iemand fleuren?
  Pretty please.

 73. augustin zei hij

  Zeer goede dubbele driver software, Ik volgde de tutorial kop staart.

 74. sklipy zei hij

  Hallo, ik zal hier posten, ik denk dat dit de beste plek is! Het is ook gerelateerd aan het onderwerp, hoewel ik dit onderwerp op een gespecialiseerd forum had moeten posten; maar ik ben een fan van videotutorial.ro Ik zal hier posten! Ok, allereerst, voor degenen die een asus k8-ux moederbord hebben, weet je heel goed dat je, afgezien van xp en oudere linux-distributies, niet kunt installeren 'een oud bord zijn heeft geen ondersteuning voor nieuwere versies van Windows' in op dit moment wanneer ik dit bericht schrijf 'het komt van een Windows 7 geïnstalleerd op precies deze asus k8-ux-kaart' hoe?! Allereerst kost het de zenuwen tot het maximum, tijd en veel Chinees werk ': 1 om een ​​xp met alle stuurprogramma's te hebben geïnstalleerd' (als je het niet installeert) nadat je klaar bent met xp 'ontkoppel de harde schijf en gebruik de andere partitie' voor in de tweede partitie, (LET OP het zou kunnen werken met DUAL BOOT !!!) geïnstalleerd alsof je alleen die partitie had 'installeer windows 7, alleen een normale installatie die je uiteindelijk zult zien dat je geen stuurprogramma's hebt en je zult geen ondersteuning voor hen vinden op het net, ofwel 'sluit de pc en koppel de harde schijf waarop je xp hebt geïnstalleerd' start pc en start op met win 7 en apparaatbeheer selecteer update naar stuurprogramma's 'maar niet de automatische optie, selecteer de handmatige optie en ga naar de partitie waarop je windows xp hebt geïnstalleerd en laat het zichzelf updaten! Dat is alles 'Ik hoop dat ik nuttig was'. Bedankt aan videotutorial.ro voor de mogelijkheid om deze informatie te verstrekken!

 75. Super cool, zeker zal helpen veel.
  S meest verwachte soort als dat!
  Ik hou van mensen die niet opgeven, maar uiteindelijk succes is zoeter wanneer het moeilijk is te bereiken.

 76. sklipy zei hij

  Bedankt, nu zag ik dat ik met mijn voeten schreef :)) Mijn excuses ik hoop dat het begrepen wordt 'het was laat en na bijna een dag zoeken en installeren was ik moe', wat ik uiteindelijk wil toevoegen is het feit dat als je dit bord hebt: "ASUS K8-UX" probeer xp-stuurprogramma's niet rechtstreeks over Windows 7 te installeren, want het zal zeker niet werken! ' De enige manier waarop ik er een heb gevonden na vele tests, is degene die hierboven is beschreven 'Het spijt me dat ik hiervoor geen opnamesoftware kon gebruiken', maar ik hoop dat het wordt begrepen 'Nogmaals bedankt'.

 77. vladandrey456 zei hij

  Hoe herstel ik dirverele opgeslagen in een map zonder gebruik van dubbele driver of andere software van dit soort?

 78. Bedankt voor mijn tutorial is nuttig.

 79. voor een paar dagen heb ik een probleem met deze fout "MSVRC100.dll ontbreekt op uw computer" hoe kan ik dit oplossen ... .aaa en ja ik heb microsoft visual c ++ 2010 opnieuw geïnstalleerd ja tevergeefs

 80. Na het installeren van Windows 7 had ik geen internet meer ... Ik heb Drivemax geprobeerd en iets anders, maar ik heb internet nodig om naar stuurprogramma's te zoeken ... Wat moet ik doen?

  • probeer 3dpchip is een geweldige software —- >> (3dpchip.com) —- >> categorie (WEBSITE) —- >> (nieuwste 3dpchip download) en download het installeer het, en verkrijg de stuurprogramma's heel gemakkelijk

 81. MARINUS zei hij

  miljarden dank voor het werk dat je hebt gedaan ... je hebt me enorm geholpen met deze video-tutorial ... BEDANKT, BEDANKT, BEDANKT !!!!

 82. Velicu Gheorghe-Mircea zei hij

  goed
  of je kunt je vragen
  om te weten hoe om drivers te installeren, videokaart
  Mulcumesc

  • De driver voor uw videokaart u op de website van de fabrikant en installeer het acesteiea. Of als u Windows Vista / 7 / 8.1 u kunt installeren via de automatische updates.

Trackbacks

 1. […] Hieronder staan ​​enkele tutorials waarin we het hadden over het maken van back-ups, downloaden en installeren van stuurprogramma's. Hoe maak je een back-up van alle stuurprogramma's met Double Driver Hoe installeer ik stuurprogramma's voor onbekende componenten of onbekend apparaat Waar en hoe kan ik […]

 2. […] Ik raad aan: Hoe installeer ik stuurprogramma's voor onbekende componenten of onbekend apparaat Hoe maak je een back-up van alle stuurprogramma's met Double Driver Hoe download je stuurprogramma's voor Lenovo laptop of desktop… ..over andere stuurprogramma's Tutorial […]

 3. […] Hoe maak je een back-up van alle stuurprogramma's met Double Driver […]

Spreek je gedachten

*