Hoe kunnen we "virussen", dwz adware, verwijderen?

Hallo vrienden, vandaag zullen we zien hoe we van "virussen" afkomen, zoals mensen ze noemen, in feite wordt deze epidemie Adware genoemd en heeft deze zeker veel gebruikers van computers of mobiele apparaten getroffen of beïnvloed.
Adware is een programma dat wordt geïnstalleerd of meer gebundeld met software die we willen om het te installeren komt meestal met gratis software. Tijdens de installatie routine adware installatie stappen zijn zeer goed verborgen en gebruikers die niet voorzichtig zijn, installeert en adware in aanvulling op de gewenste software.
Dit is niet een recente praktijk van de uitvinding voor langere tijd in de software wereld aanwezig is. Als u zich de werkbalk is geïnstalleerd met Yahoo Messenger is een beroemd voorbeeld. Maar voordat Adware was niet zo vervelend en gevaarlijk en kan de installatie niet worden per ongeluk gedaan.
Vandaag ben ik veranderd in een cavia, om live te zien wat er gebeurt als ik "geblinddoekt" installeer in de next-next-next-modus.
Ik moet zeggen dat gebeurt niet elke keer, kunnen andere programma's zijn meer agressieve en moeilijk om zich te ontdoen van hen. Ik ontsnapte goedkope vandaag.
Hoe zich te ontdoen van Adware en werkbalken?
1. Stoppen met alle browsers
2. Stop alle lopen in tray (rechtsonder in de taakbalk)
3. Verwijdert alle verdachte toepassingen
4. Soateti alle plug-ins in browsers
5. Wijzig uw browser startpagina
6. Wijzig de standaard zoekmachine
Als u wilt de zoekmachine startpagina veranderen en zoekmachine's adresbalk van Firefox, kijken deze tutorial:
Hoe de zoekmachine in de adresbalk in Firefox te wijzigen
Of misschien wilt u de zoekmachine Bing Internet Explorer van Google te wijzigen:
Hoe de zoekmachine in Internet Explorer van Bing Google veranderen
Als je het niet mee omgaan, schrijven op de opmerkingen sectie gegevens wat er met je gebeurd en hoe het eruit ziet en wat doe je adware.
In de toekomst zal ik de tutorial om tools die automatisch wordt schoonmaken voor u uploaden. Als u dat wilt, kunt u schrijven mij op het commentaar sectie.
waarschuwing:
Antivirus software kan de installatie te stoppen omdat ze uw toestemming.Related Tutorials


Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. mircea85 zei hij

  Hoi Cristi, zeer interessant leerprogramma, wat denk je iobituninstaller denken?

  • Ik heb nog niet geprobeerd!

   • Hallo kristallen kunnen tonen als de ecranl computer, Windows Explorer werkt niet en kan een programma niet openen?

   • Razvan zei hij

    Hallo, kunt u mij vertellen waarom ik die applicaties die zichzelf hebben geïnstalleerd niet verwijder? Ik verwijder ze handmatig (er zijn enkele 2-applicaties, er zijn er niet veel). Nadat ik een herstart heb gedaan, zijn er ... waarom?

  • Razvan zei hij

   Hallo Mircea.
   Het is een heel goed voor mij. Ik gebruik het met vertrouwen en adviseren u.

  • bogdan zei hij

   Probeer Geek Unistaller en zal niet teleurgesteld worden.

  • Johnny zei hij

   Het probleem kan worden gedwongen om ze op te staan ​​en te verwijderen register om bestanden die zijn gemaakt (buiten geïnstalleerd) door programmabestanden en sistem32 verwijderen. Ik had te maken met het, en ik kan zeggen dat het kostte me ongeveer 2 uur hem het hoofd te geven. Wees voorzichtig met wat te downloaden, je installeert, gebruiken betrouwbare sites die niet een dergelijke add-ons niet op te nemen in zijn geïnstalleerd. Gebruik youtube, kunnen u helpen! Cristi het doen van een goede baan!

 2. calin zei hij

  de makkelijkste manier om zich te ontdoen van virussen en adware en andere onzin is om linux waarvan bekend is superieur te zijn aan ramen in elk opzicht en loopt veel sneller en immuun voor virussen en gebruiken hoeft optimalisatie of defragmentatie programma dat niet nodig Windows vertraagt ​​meer dan hem te helpen. Puis en linux is gemakkelijk en het is gratis en asfalt ontdoen van illegaal gekopieerde vensters en programma's crakuite etc.

  • calin zei hij

   en ik heb een suggestie voor Cristi en Adrian linux te bevorderen meer betekenis om mensen aan te sporen om het te gebruiken als het echt de moeite waard ,, ,, promotie

   • Lemmy zei hij

    Calin heeft gelijk, Linux-distributies moeten worden gepromoot zoals Ubuntu of Linux Mint de laatste gebruik ik met veel plezier Cinamon 17.1 lam cusomized je realiseert je bijna dat het Winows 8 of 7 is, het systeem heeft naast high-performance games wat heeft vensters voor audio: dapper, clementine, qmmp, xix-speler, ritmes, vlc foto: gwenview, gimp, inkscape, gThumb, mirage, FFMulticonverter, audiorecorder (opname van geluidskaart) zeer goed TV Maxe (een Roemeense software Ovidiu Niţan ) tv-programma's kijken bijna alles wat we hebben op kabel, Minitube, Pymaxe, easy-tag, veel converters zeer nuttige applicaties allemaal met up-to-date updates met het gebruik van ppa, zelfs antivirus Comodo een van hen (als je zou willen nuttig zijn) en deze allemaal gratis met het besturingssysteem dat u zelfs gemakkelijk handmatig naar uw wens kunt aanpassen. Jammer, in het verleden zag ik wat meer vooruitgang bij het promoten van Linux, maar helaas merkte ik dat je tutorials als deze hebt verlaten, Windows geloof me dat het niets superieur is aan Linux, op veel plaatsen kan ik zeggen dat het oud is. als een "drug" deze Linux terwijl je het probeert, geef het niet op door het beeld en de gelijkenis van elk, probeer ze allemaal te gebruiken en je zult niet minder spijt hebben van de kinderen die su-games zijn

   • Johnny zei hij

    Je kunt niet vragen utlilizatorilor van een ander besturingssysteem om een ​​beetje moeilijker te gebruiken (als concept niet zoals hardlopen). Er zou zeker linux virussen en als ze een strand zo breed als het heeft ramen.
    PS: Ik gebruikte en nog steeds gebruik van Linux, verschillende distributies

  • mmg1818 zei hij

   in 2004-2006 was er een internetcafé met ramen en kapotte programma's. Als het met linux was ... vandaag zou ik linux gebruiken.
   (Linux als Linux, eerder heb ik op een live-cd, ik begon, begreep ik niet alles, verwijderde ik de CD en bye-bye. Maar Mac weet niet eens hoe het eruit ziet, voor ze zijn te duur en moeten over een licentie. Ik wil Windows om het merendeel van de RCS downloaden om veel programma's mogelijk om de ramen te kijken en zien wat ontzagwekkende blikken als niets wat we niet hebben 13mil gegeven installeren. uit EMAG vervelen bij het opnieuw installeren van Windows.)

   • Lemmy zei hij

    Je zag hier het "gebrek" van menselijk comfort: "Ik begrijp het niet, ik leer het niet!" dan begrijp ik niet waarom je naar de tutorials kijkt, zo niet om te leren !!!!! Windows en zijn software zullen het je moeilijk maken: virussen, spyware, addware en andere dergelijke onzin, wacht dan, en wacht, en wacht voor onbepaalde tijd om je zenuwen tijd en zelfs geld op te eten voor wat ... ik vraag je? Dit is hoe de man over het algemeen wordt gemaakt als de buurman een Mercedes heeft en ik hem moet nemen, als de buurman Windows 10 heeft en ik moet het hebben, wat maakt jou dan uniek als we alles doen zoals de buurman?

    • Lemmy zei hij

     Klaar probeerde twee minuten van Linux en basta, net geloof me ik was comfortabel 10 jaar geleden gooide ik Linux CD niet meer zien wonder na 2 jaar toen probeerde ik weer gebruik van Linux Ubuntu 8 10.04 jaar met weinig , ongeveer een maand en ontvangt updates en kaneel 17.1 parallel Linux Mint en zal niet in de steek, zelfs als je me een vrachtwagen met Wind of licenties dat ook moge zijn.

  • El Mano zei hij

   Hallo ... Ik worstel al 15 jaar met adware :) ... Ik word niet ingewikkeld ... wanneer mijn pc begint te storen, installeer ik opnieuw SO ... laten we eerlijk zijn ... het is de zekere oplossing ... hah ... over linux ... het zou immuun zijn voor virussen ... hij was de beste coureur ter wereld… nou… zo wist hij het 🙂

   • El Mano zei hij

    je hebt meestal een aangepaste installatie ... het ding met IObit is relatief ... als je geld hebt, koop je het ... ik had het kapot en het was echt vervelend ... yahoo-werkbalk en ook de zoekmachine vragen ... en vele anderen ... weet je 🙂

    • calin zei hij

     Zie dat is het probleem bij de mens en de Romeinen in het bijzonder beter dan te zetten linux installeert alle 2 3 6 maanden en liever ramen PCU laden met allerlei optimalisatieprogramma's ,, ,, en na een paar dagen begint het systeem vertragen en dan maakt een hoop zenuwen. plus langer jab en virussen uit crakuri en maakt gebruik van een gebroken en kwetsbaar. zodra je op linux eens op als je het en zal altijd op dezelfde manier gaan. en 10 jaar geleden heeft linux geëvolueerd dus er is technisch raakte bevriend met een andere man. plus er zijn zo veel tutorials en forums dat verklaart u stap voor stap zelfs hier in linux sectie. 10 jaar geleden en niet iedereen kon zetten beter voor linux was niet al te GUI. maar nu is het zeer eenvoudig te gebruiken en te installeren. schimbatiba advies mentaliteit en gratis gebruik maken van besturingssystemen die superieur is aan Windows zijn. Wat doe je op Windows en Linux zeldzame uitzondering sommige programma's en games, maar je kunt gebruiken als je speelt dualboot windows vul ze. Ik hoop dat Christus eens en Adrian bevorderen meer linux en meer tutorials om er maar een linux forum sectie te openen. Naar mijn mening en ik weet zeker dat velen zouden geïnteresseerd zijn

     • Costelina zei hij

      maar om scheve rechter zo zitten
      je denkt dat deze tutorial is tegen Windows? Ik denk niet
      niet zo zeker van dat Linux is perfect! het is niet
      virussen en het is geen probleem
      als het dan met zoiets voorgeïnstalleerd wordt wanneer het wordt gedownload, weet ik niet welke gebruiker (wie weet wat het doet - kent linux maar is kwaadaardig) hoe is het?

     • calin zei hij

      linuxurile niet allemaal tot dat en zegt dat de officiële site wordt geleverd met vooraf gedefinieerde gebruikersnaam en wachtwoord .. plus het komt met een aantal vooraf gedefinieerde gebruikersnaam en wachtwoord, maar u kunt veranderen wanneer je login en wachtwoord. en waar virussen? wanneer u downloaden van sites ofiiciale het is niet Windows'll heb op allerlei websites unoficiale. en voor Linux zijn geen virus 400 500 en toch zijn moeilijk functioneel op Linux te zijn want dat is zo en voor Windows zwerm. en Linux is niet perfect, maar in vergelijking met Windows is veel hoger. en in aanvulling op de linux problemen sneller dan de Windows Update als je ooit ramen ala meeste zijn het actualiseren van je brak af van linux dc actualiseren is, niet hoeft te updates etc. stoppen en niet overal zeggen dat deze tutorial is oimpotriva de ramen. Ik zeg probeer linux voordat je horen zeggen zeggen. Maar het is een typisch voorbeeld van de Romeinen te komen van het horen van de xy zonder test. linux installeert een tote sasimti verschil van mening

     • Costelina zei hij

      leren !!!
      Deze tutorial is gemaakt voor een lange tijd, maar die naar luisteren

      https://videotutorial.ro/securizarea-crearea-si-modificarea-conturilor-de-utilizator-in-windows-xp-vista-sau-windows-7-tutorial-video/

      Ik denk dat het het aantal 1 tutorial voor degenen die willen veiliger zijn
      en nooit iemand de schuld te geven van zijn fouten

  • axelluny zei hij

   Makkelijker piano op scări.Absolut alles wat je zei over linux is niet meer beschikbaar astăzi.Merg twee systemen parallel en weten wat vorbesc.Din helaas op dit moment ontdekte ik een kwetsbaarheid in Kubuntu.Instalează recente updates zonder te vragen root-wachtwoord en alleen omdat ik veranderd Ubuntu.Sa de eerste update hulpprogramma's sterk verminderd de kloof tussen systemen, maar is een beetje hersteld.

 3. Radu zei hij

  Ik gebruik iobituninstaller lang, ik vind hem heel gemakkelijk met behulp nadat je register schoon en al het afval te verwijderen, na een verblijf van in totaal netheid, goed advies.

  • Nelu zei hij

   Radu.
   Het is gewoon uw mening dat het het register volledig opschoont. Cristi zei ooit dat geen enkele quartaire software het register volledig opschoont. Ze moeten handmatig worden gereinigd. Maar dat is iets geavanceerder. Op deze manier raad ik het video-instructieteam aan om een ​​tutorial te maken waarin wordt getoond hoe het register handmatig kan worden opgeschoond van de "rotzooi" die is achtergelaten na het verwijderen van software.

 4. florijn zei hij

  Een fatsoenlijk programma dat ongewenste programma's verwijdert, is "Decrapifier".

 5. iris zei hij

  Ik denk 60-70% van de regelmatige gebruikers te installeren iets wat je niet weet of niet weet wat er gebeurt tijdens de installatie geven stie.Cand naast naast next.fara te kijken in hun pc's zijn vol van zulke adware ontmoette ik gevallen toen adware was zo agressief (het ging over een browser zoekmachine die schakelaars) zoals wij deden naar andere motor ik totdat ik gedeïnstalleerd browser en zet het terug .. De uninstall revouninstaler alleen gebruik maken van mijn pc, anders wordt de installatie van de software worden zorgvuldig niet ontsnappen me onzin dat is waarom. Ik weet dat er een programma van het installeren van adware blocker, maar weet niet hoe ze zegt.

  • Adrian Gudus zei hij

   Het is Unchecky die hebben we al een video-tutorial op onze site. Ik vind het gebruik van het zoekvenster rechts bovenaan de website.

 6. 1qlee zei hij

  Ik gebruik "Unchecky"
  Vinkje bij alle programma's die worden geleverd met software
  Het is gemaakt en aanbevolen voor "niet-professionals", kinderen en ouderen.

 7. Sorel zei hij

  Het is goed en adwcleaner.

 8. Vali zei hij

  Mijn mening is dat je deze reeks tutorials moet voortzetten. Maar ik denk dat je iets moet presenteren dat automatisch al deze rotzooi verwijdert. Ik ben het ermee eens, de handmatige methode is de beste. Maar ik zeg je uit eigen ervaring… een onervaren, onbekende gebruiker zal niet in staat zijn om de handmatige methode te gebruiken. Hoe vaak heb ik geprobeerd om deze dingen aan verschillende mensen of vrienden uit te leggen ... zonder resultaat. Na een tijdje veranderde hun homepage, zoekmachine en werden ze wakker met allerlei "optimizers" bij het opstarten. Het probleem is dat ongeveer 75-80% van alle gratis software wordt geleverd met dergelijke onzin. U hoeft niet veel te doen… dan een vermijdingsgedrag te creëren… om te "vaccineren" en beter te lezen wat daar staat. Zelfs dit overkomt mij soms, onder bepaalde omstandigheden. Bijvoorbeeld als ik het besturingssysteem voor iemand opnieuw moet installeren, stuurprogramma's plus diverse aanvullende software. Er zijn momenten dat ik er geen zin in heb ... Ik schiet op en word onzorgvuldig. Hoe komt het dat er een heleboel hiervan is. Oké, ik ontsla haar later wel. Toen ik ooit zoiets probeerde te verwijderen, moest ik een captcha-code in een veld invoeren. Die captcha-codes werden duidelijk met de voeten geschreven. Je kon nauwelijks begrijpen wat hij schreef ... de ontwikkelaar van die shit maakte me praktisch belachelijk 🙂

  • mmg1818 zei hij

   Ja oom, ik ben niet gewend aan zoveel te lezen. Schrijf je eigen minder.

   • Strommy zei hij

    Ik denk dat het probleem met de teksten zelf te lang is om gezien te worden vanuit een ander oogpunt. Vali schrijven als hij nodig acht om zo volledig in de verklaring zijn. Mmg1818 heb gelezen dat dan aan dergelijke verklaringen omzeilen. U bent niet verplicht om te lezen en te schrijven om het even wie wie is niet verplicht om te schrijven voor die te lui om ze te lezen.

   • El Mano zei hij

    Dat is niet onze taak met het lezen

  • El Mano zei hij

   Helemaal mee eens met Vali… en ik lijd precies hetzelfde… hahaaaaaaaaaaa

 9. mugurel zei hij

  welkom
  pardon, je hebt het misschien erg druk, maar ik wil je vragen of je mystartsearch hebt ontmoet omdat het voor mij is geïnstalleerd en ik kan er niet echt vanaf komen ... misschien heb je een oplossing bedankt

 10. Adrian Gudus zei hij

  Naar de startpagina van de browser te beschermen of het voorkomen van een verandering in deze of andere gevoelige gebieden van het besturingssysteem kan ook worden gebruikt WinPatrol presenteerde ook een tutorial op onze website is te vinden via de zoekbox rechtsboven.

  • Vali zei hij

   Bedankt voor de suggestie, ik zal het de komende dagen testen in een virtuele auto om te zien waar het allemaal om draait ...

 11. Nicu Bordanc zei hij
 12. Marius L. zei hij

  Het lijkt me dat je een can-can-titel hebt gebruikt, generaliserend van adware naar "virussen". Virussen zijn een zeer brede categorie. In feite weet adware niet eens of het in virussen valt. Het lijkt mij dat je deze titel hebt gebruikt om zoveel mogelijk bezoekers te trekken.

  • Het woord virus wordt gebracht tussen aanhalingstekens.
   Ik zei in de tutorial Ik gebruikte deze term.
   De gemiddelde gebruiker weet niet wat er aan de hand is en zegt "Ik heb virussen", niet "Ik heb een adware geïnstalleerd".
   In 98% van de gevallen zeggen gebruikers dat ze een ‘virus’ computer hebben.
   Zo gewend ons:
   Alle sportschoenen zijn 'sneakers'
   Alle tablets zijn "ipad"
   Alle soorten malware zijn 'virussen'
   In de tutorial heb ik wat / hoe / waarom verduidelijkt, ik weet niet of je het hebt gezien? Ik denk niet dat er iemand in de mist blijft. Misschien alleen degenen die alleen de titel lezen ...

 13. Daniel zei hij

  Google heeft een zeer handige tool bedacht om Chrome op te schonen. "Hulpprogramma voor het verwijderen van software".
  https://www.google.com/chrome/srt/index.html
  Gebruik Malwarebytes Trial in Veilige modus met netwerkverbinding om het systeem te desinfecteren.

 14. Grigor zei hij

  Zeer interessant leerprogramma gebeurd met mij vele malen om software te installeren om wakker te worden van de computer en andere software geïnstalleerd samen met die software.
  Het zou een grote hulp zijn om zich voort te planten automatisch de software te verwijderen zijn.
  Bedankt voor de tutorial.

  • Grig of Grigor zei hij

   Het betekent dat je de volgende, volgende, volgende generatie bent. Onervaren professional ...

 15. caty zei hij

  Hallo, u Cristi!
  Hoe om te vragen of we het nu leuk vinden of niet, dat maakt gereedschappen automatisch uw computer schoon te maken?
  Natuurlijk willen we ... want onder jullie lezers, hier ben ik, een 59-jarige vrouw ... die niet ontwikkeld is met de techniek ... zelfs niet met de Engelse namen.
  Uitkijken naar!
  Tot dan wrikken me niet om me wakker ik niet nodig.

 16. Robert zei hij

  Anti-Malware heeft een goede baan en zich te ontdoen van een aantal van hen

 17. Vali zei hij

  Deze adware is iets aan de orde van de dag geworden. Ik herinner me het IObit-verwijderprogramma van juni vorig jaar. Tijdens de installatiefase werd ik niet begroet door een vakje dat niet aangevinkt kon worden of door een weigeringsknop (overslaan). Allemaal goed en mooi, en gedurende 2 weken gebeurde er niets vreemds. Na 2 weken zag ik rechtsonder in beeld reclamebanners. Ik open een taakbeheerder en zie dit "updatepackasc.exe" -proces. Ik beëindig het proces en ga naar "C: \ Users \ (gebruikersnaam) \ AppData \ Local \ Temp" om het te verwijderen. Ik geef een herstart ... en na de herstart verschijnt dat uitvoerbare bestand opnieuw, het was niet echt actief in de taakbeheerder ... maar het verscheen opnieuw op die locatie "C: \ Users \ (gebruikersnaam) \ AppData \ Local \ Temp", dus iets automatisch gedownload door op internet bij het opstarten.
  Ik installeer Comodo Firewall, firewall en HIPS dat helpt me door me volledige verslagen over de verschillende interacties tussen processen heeft, register, wordt geprobeerd verbinding te internet.etc. Ik merk dat een uitvoerbaar bestand met de naam "LiveUpdate.exe" behoren tot "IObit Uninstaller" en direct verbinding met het internet om het bestand "updatepackasc.exe" downloaden. Kijkend over de lijst van diensten in acht te nemen dat er een service genaamd "LiveUpdate" loopt vanaf de locatie "C: \ Program Files (x86) \ IObit \ LiveUpdate \ LiveUpdate.exe" die automatisch wordt gestart bij het opstarten.
  Zoeken op het net vond ik op forums mensen in dezelfde situatie als de mijne.
  Het valt nog te bezien of ze dit beleid om in het geheim adware te installeren, hebben opgegeven. Maar één ding is duidelijk… ik heb de onbewoonde slaaf nog nooit gebruikt… ik vind het ongevoelig van hun kant.

  • Razvan zei hij

   Vali kan niet heel voorzichtig installatie zijn geweest.
   In mijn geval was het niet zo. Ik gebruik nu en zijn er erg blij mee

   • Vali zei hij

    Voor zover ik me kan herinneren, had ik tijdens de installatie echt niets om uit te schakelen. Het idee is dat ik het op mijn computer heb geïnstalleerd ... en als het op mijn spullen aankomt, ben ik altijd voorzichtiger. Ten slotte krijg ik een foutenpercentage van 10%. Uiteindelijk is alles mogelijk. Misschien was het echt iets om uit te vinken ... verborgen voor mijn moeder verdomme :))

  • El Mano zei hij

   helemaal mee eens

 18. sorin78 zei hij

  normale groeten geautomatiseerd programma als je iets wat we een tutorial even geduld vinden

 19. Adrian zei hij

  SpyHunter is een zeer goed programma om adware software verwijderen. Helaas is het niet gratis. Een ander programma werd gelanceerd BitDefender. Het heet Adware Removal Tool BitDefender.

 20. De beste in deze gevallen is ComboFix en kan ook gebruikt worden Antimalware beten en de combinatie van de 2 is de beste!

 21. ionut zei hij

  Hallo, Ik en oo probleem
  Ik begin pc en begint het net begint te gaan en maken veel lawaai om te surfen,
  zelfs als ik niets tegelijk doe, werkt het op dezelfde manier (het maakt veel lawaai, dan stopt het een beetje en begint opnieuw…. enzovoort) ZEG JE DAT HET 100 PROGRAMMA'S UITVOERT ??????????
  wat moet ik doen ik heb Java en ongeveer 2 programma's verwijderd, maar het maakt nog steeds lawaai….
  Ik kocht een PC (kern i7, windows8.1)

  • Vali zei hij

   Weet je zeker dat je geen probleem hebt met de ventilatoren? Pak de behuizing een beetje uit en controleer of het de processorkoeler kan zijn, of de videokaart of de bron ... Misschien heb je daar wat stof.

  • El Mano zei hij

   als je java hebt verwijderd, heb je b ”b… to”… hah… zet het terug en controleer de ventilatorkoelers… maar sorry… ik denk niet dat het mijn taak was… ik trek me respectvol terug uit de discussie

 22. Andrei Saigo zei hij

  Zeer goede tutorial, Cristi.Ai aantal uitstekende tutorials die ik altijd nuttig zijn.

 23. OMG Just Play zei hij

  Hallo, ik heb geen idee hoe ik een toepassing die ik een veel advertenties in de browser geïnstalleerd. Zelfs als je de task manager of het bedieningspaneel verwijderen bestanden te sluiten of te verwijderen om hen zeggen ze laat mij niet geopend. Ik heb geprobeerd om een ​​applicatie te gebruiken om hem eruit te halen, ik haalde een grămădeli van andere crap, niet alleen savepass. Wat kan ik doen ???

  • El Mano zei hij

   Adblock baas ... komt wel goed ... maar helemaal niet 🙂

  • Lemmy zei hij

   Toon mij degene die gekwetst Linux software zoals Windows plus hard als ze geven een nieuwsgierige schietpartij riskeren geld of gehackt om een ​​installeren (dat ik weet alleen zo veel alleen maar om te stelen) hetzelfde voor software en het besturingssysteem zelf.

 24. Bobi zei hij

  Zeer goede tutorial.Am die erin slaagde te vegen nutteloos of geïnstalleerde toepassingen met andere softuri.Ceea wat we hebben gedaan is dat pagina van google chrome browser Internet Explorer of iets dat ik de instellingen brawserului niet kunt verwijderen. Het heet blekko.com.Astept suggesties en tips om zich te ontdoen van deze last te krijgen!

  Bedankt!

 25. Iulian zei hij

  Ik heb gezien dat het gebruik van Windows 10 Technical Preview. Wat denk jij? Ik wil graag een tutorial en persoonlijk advies. Een upgrade van Win 8.1 waard? Winnen geschenk van 7? Merci

  • Het is ok, kreeg hier en daar een paar updates, maar niet alle 100% compatibel met oudere applicaties.
   Een voorbeeld is Sandboxie kan niet worden geïnstalleerd.
   Waarschijnlijk zal binnenkort klaar voor productie zijn en dan natuurlijk laten weten.

 26. Opi zei hij

  grappig handleiding) Ik zou blij zijn met een .tmp bestanden leerprogramma over mij te zijn en lijken vaak zo open C-zelf.
  Waar is AUTOEXE.BAT? hoe ze hun locatie te wijzigen en verwijderen voor mij is ongeveer SF) http://support.microsoft.com/kb/92635

 27. Nea Visine zei hij

  Eh obijnuit wereld eigenlijk geven naast, naast en klaar om te installeren, maar je hoeft niet de staat en een beetje van wat je leest naast hebben

 28. ionut zei hij

  Een goede tip is om het internet te stoppen en meestal niet van deze offertes lijken te raken overslaan in het ergste geval je kiest gewoon een werkbalk die Restu programma's niet waar te installeren.
  of andere maatregelen om een ​​interactieve firewall zetten en lees daar dat blok setup wat betekent dat als je ooit installeert het wil verbinden met het internet je hoeft hem niet te verlaten.

 29. mollig zei hij

  Kan iemand mij helpen! Ik weet niet wat ik deed, maar ik verloor ,, "bar Google Toolbar voor Internet Explorer en niet kan vertalingen doen, en ik ben dood allemaal. Ik klik rechts. en kan niet worden geactiveerd.
  Dankjewel!.

 30. George zei hij

  Ik gebruik java leerprogramma over beveiliging multibit.cred dat java necesar.ne hebben weinig spanning SE beveiliging java.un andere portemonnee vertrokken zonder java aanbevelen?

 31. anisor zei hij

  Ik zou geïnteresseerd zijn in die programma's die u ons vertelde en die automatisch "opschonen", aangezien ik een voor een niet veel kan doen

  bedankt

 32. Lemmy zei hij

  En vergeet niet: velen van jullie hebben smartphones die op Android zijn gebaseerd, nietwaar? gezien het feit dat het gebaseerd is op het Linux-systeem, maar interessant genoeg komen we op de desktop Linux tegen, ofwel ben ik een beetje "lui in het denken" of anderen meer "hardwerkend cerebellum"

 33. Octavian zei hij

  Cristi dit programma is goed [[adware removal tool]] al hebben getest op meerdere computers en mijn vrienden zulke problemen gehad, maar adware removal tool om het goed op te lossen en het niet nodig om het te installeren en niet toe te voegen andere programma instaleza .

 34. calin zei hij

  Howdy. Je zei Cristi dat de "vrienden / kennissen" die je bezocht je vroegen om hen te helpen bij dit "probleem". Ik volg je persoonlijk al ongeveer 3-4 jaar, ik weet alles wat ik weet over je computer.
  Je toont hier zou moeten weten absoluut iedereen zou kijken naar je tutorials laatste tijd. Het is als een gebruiker ABC in de kennis over computers.
  Ik wens je het beste!
  PS: je creëert ook een "optie" om te doneren, om de site te onderhouden en wie de mogelijkheid heeft. Ik weet dat ik al eens eerder over dit verzoek heb gelezen, maar ik zie dat er tot nu toe niets is geïmplementeerd.

  • In Roemenië wordt donatie verkeerd opgevat, het is een soort van bedelen in de ogen van sommigen.
   Beter donatie te voorkomen.
   Wie wil deze site te helpen, alleen maar om het te promoten in de kring van vrienden / kennis / familieleden.
   De sites halen hun energie uit het aantal bezoekers en het commentaar dat ze het hoofdstuk gewijd vertrekken.
   Als u nuttige informatie die wij publiceren vinden, laat dan een reactie achter en doorgeven aan onze link.
   Het is gemakkelijk en gratis!
   Ik eerlijk waardeer meer reacties zoals die van u dan een donatie.
   Dank je wel!

 35. Adrian Gudus zei hij

  Volgende Volgende Voltooien Velen geven niet alleen omdat ze gehaast of onzorgvuldig, maar omdat de taal niet begrijpen en niet begrijpen waarom software zoals ze tijdens het rijden software-installatie stappen. De angst voor ruïne installatie, laat alles en geef elementaire Next Next en Finish

 36. stefan zei hij

  laten we serieus zijn .. linux is meer voor servers. Ik heb ook Windows 7 op de ene hdd en linux op een andere hdd. Ik wil Linux zo goed mogelijk leren, maar totdat ik het onder de knie heb, gebruik ik nog steeds Windows als ik werk te doen heb. Ik leer ze een voor een van linux ...
  bijv. op linux: ik heb rds pppoe 1G. Ik maak het virtuele bord ppp0 wat duidelijk geeft aan eth0… en vanaf 1G ga ik met 300, 400 mb maximum. dus de ppp0 virtuele kaart beperkt mijn bandbreedte op de pppoe-verbinding. als het niet voor pppoe was, zou het geen probleem zijn. op dezelfde netwerkkaart op Windows heb ik 930 mb / s.
  maar het zou niet uit voor mij thuis.
  Ik intereaza me nat op linux dhcp-server, pppoe server, mailserver, configureren iptables firewall setup
  Ik zie dat er niet veel tutorials over deze onderwerpen zijn die een groot voordeel zouden zijn voor het video-instructieteam. Ik weet dat het tijd, geduld ... veel onderzoek, informatie, veel bewijs kost. dat alles wordt gedaan vanaf de terminal en als je een komma verkeerd zet, werkt het niet….
  Bedankt voor de tutorial.

 37. Mihnea zei hij

  Wachten oplossingen gevonden in andere tutorials! Dankjewel.

 38. Razvan zei hij

  Abonneer ik mezelf. Wachten op een toekomstige tutorial voor automatische reiniging. Zoals u al zei er is meer agressieve adware en vervelend. Een oplossing zou uitgerust voor automatische reiniging van harte welkom.

 39. Lorendi zei hij

  Hallo, een adware voor Android? Nu Antivirus….

 40. Nemes zei hij

  Ja, ze willen een tutorial over dezistalare

 41. Tomy zei hij

  Ik wil les verwijderen!

 42. Rares zei hij

  Beter iets over Linux / Ubuntu. Je gaat een tutorial doen met dit automatische programma, dat vind ik niet erg, eigenlijk vind ik geen enkele tutorial erg, dat is niet het probleem, dan zullen in relatief korte tijd andere problemen verschijnen, enzovoort. Sinds de oprichting van de site zijn er veel tutorials die verwijzen naar het optimaliseren / opschonen van vensters etc. Wat is het punt? Beter iets opschonen / devirusen voor Android-advertenties enz ... indien nodig bezit ik niets met Android.

 43. ViorelR zei hij

  Thanks, nuttige tutorial en we zelfstudie verwijderen.

 44. George zei hij

  Ik heb een misverstand. Wat is de deal met utorrent die uw computer gebruikt om gerereze Bitcoin (natuurlijk niet voor jou) .Mijn gezet in de mist nieuws over dat ik met de laatste versie van utorrent.

  • Marius L. zei hij

   Als je de nieuwste versie van utorrent hebt geïnstalleerd en Next -> Next -> Accept -> Accept -> samd -> Finish hebt gegeven, dan is zeker de EpicScale-applicatie geïnstalleerd, die precies doet wat je zei: litecoin genereren met het maximale vermogen verwerking van uw computer (processor, videokaart), waardoor uw elektriciteitsrekening stijgt.

 45. REMUS zei hij

  Ik heb ADWCleaner gebruikt en met grote moeite heb ik "virussen" verwijderd

 46. zeer goede software automatisch te adware te voorkomen is unchecky

 47. Adrian zei hij

  Christus, smarfonurile met android hoe kan ik te ontdoen van de vervelende reclames?
  Ik probeerde een heleboel manieren, maar ik probeerde reusit.Am Adblock + Adwey, etc, niets.
  Let op, ik kocht er een aantal programma's inzetten omdat we begrijpen dat niet geïmplementeerd
  In de rechtbank reclame.Minciuni.Sunt zelfs multe.Poate me je verlichten. Dankjewel.

  • Costelina zei hij

   maar tvr - de openbare televisie die we elke maand betalen (in de elektriciteitsrekening) en de openbare radio
   die advertenties die zeggen te zetten?

 48. Cristian zei hij

  Wat kun je doen als je alles bovendien verwijderen, wat ik zag in de presentatie, veranderen uw startpagina in Google, maar als je sluiten en opnieuw openen van de browser het begint allemaal op piraat? Dat overkwam mij met istasturf of zo, alles op die pagina naar voren, hoewel de instelling was google.ro homepage. Uiteindelijk slaagde ik erin om dingen gedaan te krijgen, maar weet niet hoe.
  Ik had een probleem met een klein programma dat actieve tijd in de systray, beschermen haar naam zoeken. Niet weergegeven in Programma's en onderdelen, wist niet hoe zich te ontdoen van te krijgen. Tot slot keek ik in mijn computer, werd Program Files map van het programma geïnstalleerd, maar met een andere naam in het echt is het beschermen van de uitvoerbare zoeken en UNINSTAL bestand is er gewoon. Ik gaf UNINSTAL en wist te ontsnappen.

 49. Daniel Radu zei hij

  Hoe kom ik af van Search Protect, zelfs als u niet beschikt over de Programma's en onderdelen, en vond het niet Revo Uninstaller?

 50. Augustin zei hij

  Videotutorial Hallo, Ik wil een website met een paar pagina's en een pagina wil ik een formulier op de site als je wil, ik verzoeken u vriendelijk te maken als je me de code voor het formulier voor mij. Dankjewel

 51. Constantin zei hij

  Hallo, wat gebeurt er nooit iets gepost?

 52. Petre zei hij

  Heel erg bedankt voor alles wat je doet voor de minste van calculatorului.Te horloge kenners veel en ik kan zeggen dat ik veel geleerd van je op dit pad van videotutorialelor.Apreciez heel veel dat je ervaring te delen die je hebt opgedaan in vele uren achter de computer voor langere aceasta.Te zijn rekening bewonder je en ik dank u nogmaals uit mijn hart.

 53. Costi zei hij

  searches.safehomepage.com
  terroriseren me, ik pop-ups en het bureaublad te openen en hebben een geluid MAXIM :)) zoals oorlog gotta verblijf met pemut PC, bewerken html-pagina, zet ik video's zoals YouTube, waar hij schrijft vrun Malwa woord, of zoek op google over programma En impidca en alles wat ik gestuurd naar Nush dat adblock geblokkeerd plus :)) als u iets te downloaden als dit programma van het internet direct geblokkeerd mia (alleen in de browser te nemen) en de opdracht netsh gebruiken in cmd reset altijd :)) Ik dspera oneindig
  Ik erin geslaagd om het te verwijderen vertraagd om gewoon dingen die vam miauw bleef boven gezegd, de eerste of de geïnstalleerde programma 31 had geen idee, in 10 minuten sia FACC TEAB leam ding is dat ik niet zie dat ik naar links en ging pcaprins 10 ALLEEN MIN ontdoen deel ja, hoe? Ik Virusdetectie, IObit Malwa, IObit uninstaler + Hij probeerde elkaar niet kennen

  • Adrian Gudus zei hij

   Zie dat de laatste tutorial op de site precies over dit onderwerp gaat. Je kunt het bereiken door naar de startpagina van onze site te gaan en de eerste tutorial genaamd "Preventie en toolbar / adware verwijderingsprogramma's" is de tutorial die je nodig hebt.

 54. mihai zei hij

  Cristi hallo ik heb een probleem met een stok verbatim 32 miljoen gb ziet geen PC, maar wanneer ik geef Verborgen mapopties Ik zie het beeld, maar laat me niet geopend sal! vrij neem dan kunt u mij helpen?!?
  bedankt

 55. George zei hij

  Unecky proberen om ze automatisch te ontkennen

 56. Sergiu zei hij

  Ik heb een probleem en je wanhopig om hulp vraagt. Ik gebruik Chrome en YAMDEX.NET kan helemaal niet ontsnappen. Ik probeerde elke methode en iese.Ma niet gek als de hel. Hieronder enkele screenshots: http://postimg.org/image/ob7hukxcr/ si http://postimg.org/image/lwo2l7jrx/ Dankjewel!

 57. Jokarul zei hij

  Hallo. Ik heb een soortgelijk probleem, om zo te zeggen. Sinds ik een harde reset heb uitgevoerd aan de telefoon, en zonder op internet te zijn, alleen om naar het startscherm te kijken of te kijken :))), zie ik advertenties op het scherm. Natuurlijk met "x" hoekkussen zodat ik kan sluiten. Maar vreemd en zonder iets te doen, komt mijn advertentie binnen. Ik hoop dat jij me kan helpen…

 58. ZrAnEc zei hij

  Hallo, en ik installeerde een gratis, en als ze eenmaal zijn geïnstalleerd en een aantal adware dat we erin geslaagd om het bedieningspaneel te verwijderen, maar helaas heb ik te installeren, heb ik niets gedownload en dat het bezit van een browser Ik word wakker met hen openlijk geïnstalleerd, is het een beetje verontrustend, je weet een manier om het op te lossen?

  • ZrAnEc zei hij

   Ik heb gemerkt dat zelfs als de browser is uitgeschakeld, deze zichzelf opnieuw installeert telkens wanneer ik de pc opnieuw opstart of wanneer ik hem uitzet en ik hem moet verwijderen ... maar het lijkt erop dat hij de volgende dag tevergeefs weer verschijnt.

 59. silviu zei hij

  Hallo, een applicatie op de telefoon geïnstalleerd en ik verlost van een virus als hij Gemini

  • Adrian Gudus zei hij

   Geef een "fabrieksreset"
   U doet dit via Instellingen> Back-up maken en opnieuw instellen> Fabrieksinstellingen herstellen

 60. silviu zei hij

  Adrian Ik maakte een telefoon gereset en niets kan niet ontdoen van het

 61. En zoals uit te vragen?

 62. dinu23laur zei hij

  Ik heb van het net een boek voor een wasmachine gedownload… .en ik zat vol met virussen… .Ik kan geen verbinding meer maken met het net, er is een browser geïnstalleerd… ..MIJN browser, die opent zonder iets te doen, en opent verschillende webpagina's voor mij… .. WAT TE DOEN? Dank je.

 63. Ik heb een zoekmachine genaamd smartpuntik en wordt geblokkeerd als standaard en weet niet wat te ajutama doen !!!! pls

 64. Hallo, Catalin! Ik heb en ik heb uw hulp met een aantal adware en malware nodig: Alarm Controller (die ik kan zelfs niet uitschakelen) com.nb.superuser, com.android.ap.provider, com.android.ad.sprovider, com .android.wiftools, muziek provider. Programma's toevoegen elders (meestal Hola Launcher, Antivirusuri games) Ik zou dankbaar zijn als je me kon vertellen hoe ik dit probleem kan oplossen. (Gebruik geen factory reset niet) Thank you very much! Met vriendelijke groet, baby!

 65. Ik gebruik adwceaner en het verwijdert dit alles automatisch ... en alle browsers worden weer normaal!

 66. Adwcleaner

 67. Holic_Marian98 zei hij

  Vandaag heb ik gebeurde een app store play aiurea te downloaden en ik tijd geserveerd en ander installeren stil en toen ik de winkel stuk vertelt me ​​aan te raken op een andere die tijd dienst gestopt wat te doen heb ik een Vonino Ego Qs en de wortel omdat kingroot

 68. claudia zei hij

  Hallo, Ik heb een slechte gewoonte om allerlei onzin descac op uw LG Android op een gegeven moment kreeg ik te horen dat ik 13 virussen. Vandaag moest ik FAA Battery verrassing blijven als ik opende het doel werd gereset coplet, naast het feit dat ik geen enkel document, foto, tel agenda
  Notities niets, toen ik wilde een raam te openen op het net vertelde me dat ik een fout die niet kan opslaan of openen van de server weet niet wat. Ik heb een kans om met je telefoon?

 69. mihaela zei hij

  please help me Ik koester en ik disccoveri programma virus k

 70. Laurian zei hij

  Ik een programma geïnstalleerd en het werd me wat vervelende dingen die je kunt ze niet verwijderen. Het is niet gedetecteerd als een virus, natuurlijk. Wij zijn aangegaan het bedieningspaneel om het te verwijderen en werkte niet in het begin, toen ging ik in veilige modus en verwijderde ik naar verluidt programma, uitgevoerd hij in het systeemvak en ironisch genoeg, heeft geen snelkoppeling of map gemaakt in Program Files, heel vreemd. Wat kan ik doen?

  • Laurian zei hij

   In feite maakte hij omslag, maar als ik probeer te verwijderen vertelt me ​​dat het uitvoeren van een ander programma.

 71. Hallo, mijn naam is Nelu en ik zou graag indien mogelijk een grondige tutorial als instalaeza Android-besturingssysteem op een telefoon, dank je

 72. wwdawada zei hij

  waarom niet zeggen dat alles wat vensters verlaat en daar gaat alles? w

 73. Claudiu zei hij

  Cristi hallo, ik iets dat geluid maakt het traceren van nu en geïnstalleerd. zoiets als lopen door het water, de natuur geluiden dastea en weet niet waar het te zetten. bedankt

 74. Andrew zei hij

  Cristi Hello!
  Ik heb mijn computer kapotgemaakt met een aantal adwer-virussen, wat betekent dat ik een programma met een seriële sleutel van een redelijk veilige site heb geïnstalleerd, maar dat me heeft geïnfecteerd door van tijd tot tijd pop-upadvertenties in te voegen. Gisteren wilde ik een adwer antivirus installeren en kwam ik de site "zonder virussen" tegen waar ik een programma "installeerde" maar dat een eenvoudig pakket van adwer-virussen was! Nu krijg ik advertenties voor desktop, browser en overal! Laat katten zien, programma om meisjes in realtime te veranderen, enz. Hij is wanhopig. Avast laat niets zien en Windows Defender ook niet. Ik wil ook een goed adwer-antivirusprogramma, zonder geld. Er bestaat?

 75. Hallo specialistule. Ik wil een live CD Linux-distributie Chrome Slax downloaden, maar ik heb altijd blokkeert niet elke download op W.10 desktop.Am mogelijk een andere computer met een platform waarop veel werk .Ik gaf platform en W. Norton Defender. Ze niets maar ik vraag mijn Norton van tijd tot tijd te verwijderen (het platform) dat is onzeker ???. Wat dacht je dat te vinden. Bedankt voor het antwoord.

 76. Okey, nemen we de tijd bedieningspaneel, maar als je weet dat de namen die veilig toe te passen mei conteza? Zijn, dat wil zeggen ik weet dat het niet geïnstalleerd zonder mijn toestemming!

 77. Iagaru par zei hij

  hallo ik heb een beetje hulp Ik installeerde onlangs Microsoft toolkit en bovendien dat hij een aantal programma's in het bedieningspaneel in het Chinees is geïnstalleerd ,, geen uninstall vinden ,,,

 78. Iagaru par zei hij

  Ik heb Windows 10

 79. florijn zei hij

  miam nu onlangs besmet met het virus svchost.com PC (C: \ WINDOWS \ svchost.com) en ik moest mijn harde schijf voor ami formatteren installeren van het besturingssysteem en nu heb ik geen probleem ps "Ik trok een spel Virus de naam van het spel is gta vc net (nieuwe update 2016). Virus info: Delphi-the best. Fuck off al de rest. Neshta 1.0 Made in Wit-Rusland. Met vriendelijke groet 2 Tommy Salo. [November-2005] jouwe [Dziadulja Apanas]

 80. iukora zei hij

  ik vind deze tutorial leuk! Kerel, ik heb een groot probleem! Shmoki-advertenties!? Het is moeilijk ...

 81. hihahahahi zei hij

  Videotutorial please help me toen ik wilde installeer ik pes2016 alles ok was en dan zie ik dat het een virus gegeven om het te schrappen en zegt dat hij al gewist en weet niet wat te doen is er een 4 of 3 één in het Chinees en Restu Engels en alles wat ik zeg is al verwijderd, maar lijkt niet kunt u mij helpen?

 82. Dann zei hij

  Goede Video Tutorial Ik heb mezelf met yeadesktop en kan er niet aan ontsnappen. Kunt u als u mij kan helpen, bedankt!

 83. U kunt een tutorial over hoe je yeadesktop achteruit doen?

 84. Mihael zei hij

  Hallo, kunt u mij vertellen waarom ik die applicaties die zichzelf hebben geïnstalleerd niet verwijder? Ik verwijder ze handmatig (er zijn enkele 2-applicaties, er zijn er niet veel). Nadat ik een herstart heb gedaan, zijn er ... waarom?

  antwoord

 85. Constantin zei hij

  hallo. Ik kan je niet vertellen waarom ik het niet verwijder, maar het is hoe ik het deed (met Unlocker)

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.