Hoe kan ik onze draadloze router te maken van een laptop met Ubuntu

Hallo vrienden, in de huidige les zullen we zien hoe we kunnen weer een laptop met Ubuntu Linux-besturingssysteem in een draadloze router, zodat we kunnen draadloos verbinding maken met het internet met uw smartphone of tablet, zelfs als je een router draadloos.
Ik heb gedaan in het verleden een tutorial over dit onderwerp alleen wanneer het Windows die draaien op de laptop waarop ik veranderde in een router. Voor zoveel van jullie gevraagd een tutorial en als je een laptop met Ubuntu Linux of een andere Linux-distributie, heb ik besloten om deze tutorial te maken.
Zoals ik al zei in de vorige les waar het was hetzelfde, maar op Windows, En dit keer de laptop draait Ubuntu, moet je al een draadloos internet verbinding of een stok bij Digi Net Mobil RDS.
Dit komt omdat de draadloze netwerkkaart of een laptop en niet in staat om het internet ontvangen en uitzenden en tegelijkertijd. Daarom stellen we de laptop, zodat het duurt het internet door het invoeren van de laptop draadloos of de stok bij Digi Net Mobil RDS en bezorgt aan de andere apparaten op het draadloze netwerkkaart draadloze laptop.
De stappen die u nodig hebt om ze te volgen zijn zeer eenvoudig, zelfs eenvoudiger dan in de vorige zelfstudie waar laptop draaien als een Windows-besturingssysteem.
Wanneer en aan wie zal nuttig laptopc die Ubuntu transformatie van een draadloze router?
Degenen die nog niet over een draadloze router of denken om wat geld te besparen door het gebruik en het transformeren van laptop die je al in een draadloze router op internet een smartphone of een tablet of elk ander apparaat dat verbinding kan maken met het internet te geven draadloos.
Dat gezegd hebbende, ik nodig u uit om de video tutorial te zien om precies te zien hoe de draai de laptop met Ubuntu in n draadloze hotspot verbinding met het internet terwijl meer gadgets.


 


Related Tutorials


over Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. Alex567 zei hij

  Hallo. Ik denk dat ik het al een paar keer eerder heb gezegd, maar voordat "maar" de komma zette. Ik begrijp dat niet iedereen de grammaticaregels kent, maar ik begrijp niet degenen die zichzelf niet willen corrigeren. Van wat ik heb opgemerkt, denk je dat je ze allemaal kent.

  • ionut zei hij

   Net als jij ze allemaal! Ik wed dat je niet iets dat Adrian in zelfstudie spreekt weten. Laat staan ​​elke man beseft wat hij bedoelde zwijg dus met dit onderwerp. Ms begrip!

  • Duallpannel zei hij

   Je bent te veeleisend man flexibeler worden en je niet hebt ingesteld op het toetsenbord om fouten scie Roemeense personages te maken! Hallo. Ik denk dat [a] Ik zei een paar keer, maar [i] voor "maar" zet komma [a]. [I] n [t] begrijpen dat [is] niet alle [van] de wereld weten [s] je grammaticale regels, maar [i] en de [t] begrip voor degenen die niet beschikken over [a] correct. Van wat ik heb gezien, denk je dat [a] ze alles weten.
   Als dit een baan die je genoteerd 2 controle! Nou dat is Roemeens?

 2. REMI zei hij

  Hallo Adrian.Foarte interessante tutorial en ik ben blij dat je Ubuntu Linux te gebruiken.
  Pretty doe een tutorial over hoe kan Ubuntu op een mini quad core PC Tronsmart MK908 of Tronsmart T428-Quad-core Android Rockchip RK 4.2 3188-2G DDR3 installeren.

 3. FlorinP. zei hij

  Alex567: Hallo. Ik denk dat ik een paar keer gezegd, maar voor de "maar" zet een komma. Ik begrijp dat niet iedereen kent de regels van de grammatica, maar ik begrijp degenen die niet willen corrigeren. Van wat ik heb gezien, we denken dat je alles weet.

  Bedankt voor het doen van gratis tutorials en ik laat jullie niet betalen voor een abonnement! Weet je hoeveel werk de jongens hebben verzet om een ​​tutorial te doen? Nadat de BlackBerry-instructies zijn aangeboden, leggen we verbinding met allerlei zogenaamde "fouten".

 4. Alex567: Hallo. Ik denk dat ik een paar keer gezegd, maar voor de "maar" zet een komma. Ik begrijp dat niet iedereen kent de regels van de grammatica, maar ik begrijp degenen die niet willen corrigeren. Van wat ik heb gezien, we denken dat je alles weet.

  Ik raad "verdomde komkommer" aan, ruik de gehaktballetjes niet in bed!

 5. Steli zei hij

  en wat ga je doen? Laat ik hem te herhalen wat haar broer en geven u Go graven elders

 6. Alex567: Hallo. Ik denk dat ik een paar keer gezegd, maar voor de "maar" zet een komma. Ik begrijp dat niet iedereen kent de regels van de grammatica, maar ik begrijp degenen die niet willen corrigeren. Van wat ik heb gezien, we denken dat je alles weet.

  Het is oké om iemand te corrigeren, maar niet op de toon die jij doet, van de 'supreme smart'.

 7. Marian zei hij

  Wat als ik wil een draadloze adapter aangesloten op een pc te gebruiken?

 8. Valentin zei hij

  Ik wil niet iemand die ze zijn Alex100 567% eens met te vertellen, maar begrijp niet hoe Adrian hoofd gezien iets, hij weet het allemaal als een grote man die commentaar extreem zure helemaal.
  Ik denk dat we allemaal moeten leren gedurende het hele leven, zelfs jij, Adrian!

 9. Alex567 zei hij

  Regards voor uw antwoorden, goed of slecht. Natuurlijk, iedereen heeft zijn gebreken, maar het probleem is dat sommigen van ons commentaar eventuele fout Facebook-profiel maken van domme, ongeletterde of op andere manieren de daders (Casual Adrian). Dus ik had een niet zo prettige reactie.

 10. Kan Jelly Bean lijkt Gaxaly Mini 2?

 11. Linux zei hij

  Gratis draadloos modem wordt genoemd, niet zonder draadloze router

 12. Alex567 zei hij

  Zolang Adrian maakt iedereen idioten, dom of op andere manieren om de kleine fouten, ik denk dat het zou moeten perfect zijn.

 13. Adrian Gudus zei hij

  Marian: Wat als ik wil een draadloze adapter aangesloten op een pc te gebruiken?

  Op dezelfde manier als in de tutorial. En ik gebruikte alle draadloze adapter handleiding meisje!

 14. Linux: Het gratis draadloos modem wordt genoemd, niet zonder draadloze router :)

  Niet waar!
  Een router kan ook draadloos en bedraad (niet draadloos)
  De modem is iets anders, is een apparaat te verbinden met een bepaald netwerk (ADSL, 3g, satelliet, enz.)

 15. Stelica zei hij

  Nea Adriane als we dat doen en nieuwe systeemconfiguratie desktop op basis van componenten die het beste ondersteunt Linux om zo lu Cristi (Hackintosh project, de 1, hardware aanbevolen)

 16. Alex567: Zolang Adrian maakt iedereen idioten, dom of op andere manieren om de kleine fouten, ik denk dat het perfect moet zijn.

  Alex567: Groeten voor uw antwoorden, goed of slecht. Natuurlijk, iedereen heeft zijn gebreken, maar het probleem is dat sommigen van ons commentaar eventuele fout Facebook-profiel maken van domme, ongeletterde of op andere manieren de daders (Casual Adrian). Dus ik had een niet zo prettige reactie.

  Dude, dit is geen kleuterschool en lagere noch de tijd, we hebben een onderwerp en het is goed om hem te houden.
  Heeft u een vraag, zegt op de doos of andere bezoekers commentaar en wij zullen u helpen.
  Wij wreken elkaar, niet betalen beleid, kort geprobeerd om te verblijven in de IT-gebied.
  Wat je op "Facebook" moet delen, is jouw probleem, ik denk niet dat Adrian namens de videotutorial.ro-site op zijn persoonlijke account bespreekt.
  Als u hiertegen bezwaar heeft de tutorial onderwerp je luistert, zo u wilt onthouden in de toekomst.

 17. Adrian Gudus zei hij

  Stelica: Nea Adriane als we dat doen en nieuwe desktop systeem configuratie op basis van componenten die het beste ondersteunt Linux om zo lu Cristi (Hackintosh project, de 1, hardware aanbevolen)

  Bestond al computers, laptops en All In One PC's met het besturingssysteem voorgeïnstalleerd. Als er genoeg aanvragen, zal ik zo'n zelfstudie doen.

 18. Alex567 zei hij

  Cristian CismaruVriend, dit is nog niet eens op de kleuterschool en lagere, hebben we een probleem en het is goed om hem te houden. Heeft u een vraag, zegt op de doos of andere bezoekers commentaar en wij zullen u helpen. Wij wreken elkaar, niet betalen beleid, kort geprobeerd om te verblijven in de IT-gebied. Wat heb je te splitsen de "feisbuc" is uw probleem, ik denk dat Adrian bespreken persoonlijke account van de site naam videotutorial.ro 's. Als u hiertegen bezwaar heeft de tutorial onderwerp je luistert, zo u wilt onthouden in de toekomst.

  Zoals je gemerkt, hoeft u geen ruzie omdat ik heb respect voor je. Adrian kan ongeveer uren praten, maar ik heb liever hier eindigen.
  PS. Ga verder met tutorials op Mac OS? (Ik erin geslaagd om het te installeren, maar ik wil profiteren en zij die de site bezoeken voor dit doel).

 19. Cristi, vertel ons die verwachten dat project Hackintosh, wanneer het zal gebeuren!
  Bij voorbaat dank!

 20. Donker zei hij

  Cristi, je hebt geen gelijk. Ik zag Adrian foto's posten op "Facebook" met de commentaren van sommigen op de video-tutorial. Het lijkt te "ernstig" ... elke man heeft ongelijk, zelfs hij die perfect was. dat je geen aandacht schenkt aan wat hij deed en wat hij verkeerd deed).

 21. Adrian Gudus zei hij

  DonkerCristi, Ik heb geen dreptate.L heb ik zag hoe Adrian was op "feisbuc" afbeeldingen van enkele van de opmerkingen videotutorial.parca ook "ernstig" ... ieder mens is verkeerd, zelfs het was perfect. (Meer dan je hoeft geen aandacht besteden aan wat elke deed en wat er mis was).

  Bent u verward!
  Kunt u het verschil tussen vertellen vrij mijn eigen mening te uiten (en persoonlijke) op een ding en spreken in de naam van iemand in ons geval namens videotutorial.ro?
  De baan afstaan ​​niet.
  Het is niemand van wie is wat ik doe buiten het terrein, wat ik doe, wat ik draag, hoe ze praten, die praten over waarom.
  Waarom niet kom op Facebook om te klagen, waarom ga je niet rechtstreeks met mij daar te gaan of op Facebook chatten?
  Alleen kleuterschool kinderen huilen om hun leraar!

 22. Adrian Gudus zei hij

  Linux: Het gratis draadloos modem wordt genoemd, niet zonder draadloze router

  Download deze foto: http://cl.ly/Phqk
  Maak een zoom en lezen wat er geschreven in wit logo

 23. Hallo, wie doet er een tutorial over hoe je van desktop-opname (met CamTasia 7 of 8) naar een digitale camera naar film kunt "gaan"?
  Ik denk dat Andreas en Alex, ze zijn erg goed in het bewerken van foto's en video

 24. Alex567 zei hij

  Ik wilde met je praten op Facebook, maar ik kon je niet vertellen dat je het woord "geschreven" in de tutorials hebt gebruikt (ik heb ook een link gegeven) en dat je me liever van de lijst verwijderde. Ik beloof je dat dit de laatste opmerking over dit onderwerp is.

 25. Donker zei hij

  Adrian Gudus: Bent u verward? Kunt u het verschil tussen vertellen vrij mijn eigen mening te uiten (en persoonlijke) op een ding en spreken in de naam van iemand in ons geval namens videotutorial.ro? De baan afstaan ​​niet. Het is niemand van wie is wat ik doe buiten het terrein, wat ik doe, wat ik draag, hoe ze praten, die praten over waarom. Waarom niet kom op Facebook om te klagen, waarom ga je niet rechtstreeks met mij daar te gaan of op Facebook chatten? Alleen kleuterschool kinderen huilen om hun leraar!

  Hij wil geen commentaar meer geven, want je hebt me nergens "van streek" gemaakt ... dus ik hoef niets meer te zeggen.

 26. Je hebt al mijn respect voor het werk dat je doet, en respect voor je team en voor degenen die niet situatie, zoek uw andere sites wel eens met tutorials om te zien hoe je Dottore, veel geluk allemaal.

 27. Cosmin zei hij

  Spreken van deze, kan een router te zetten in een draadloze antenne-ontvangst?

 28. Cosmin: Spreken van deze, kan een router te zetten in een draadloze antenne-ontvangst?

  Zie de Gerelateerde artikelen onder tutorial.
  Deze verbinding heet het toegangspunt of brug, hebben meer tutorials op onze website over fictie.

 29. als je een draadloze adapter die is aangesloten op een draadloos netwerk met een netto-cursus, kan internet geven via de laptop draadloze kaart? en zo ja, hoe?

 30. Daniel zei hij

  welkom
  Maar het kan een verbinding tussen de NIC en wirless creëren?
  Ik leptopu wirless netwerk aangesloten op het internet en willen netwerkkaart geven

 31. hello,
  Ik wil doen met je laptop hotspot tweede draadloze kaart. een van hen internet en anderzijds Ik wil hotspot. kan met ubuntu? maar ik wil om te winnen gaan met Linux. Bedankt!

Spreek je gedachten

*