Hoe kan ik een e-mail op gmail video tutorial

Maak een e-mailadres voor iedereen die niet langer een probleem, maar ik besloot om deze video tutorial video te maken toen ik merkte dat mijn rekening op Yahoo is zeer beperkt.

Waarom zeg ik dat? Omdat de ruimte op Yahoo niet groter kan zijn dan 200 Mb in gmail is het bijna 7 Giga en afgezien daarvan op Yahoo Messenger kun je geen grote bestanden verzenden terwijl Google Talk (google chat programma) maakt het verzenden van bestanden mogelijk zonder GROOTTEBEPERKINGEN. PRACHTIG ……

Dit chatprogramma, google talk, heeft ook een zwak punt, namelijk dat het niet als videochat kan worden gebruikt, dat wil zeggen dat het niet de mogelijkheid heeft om een ​​webcam te gebruiken, SIN… ..

Laten we eens kijken de volgende video tutorial die laat zien in detail de creatie van e-mailaccount gmail praatje en installatie programma van Google dat heet Google Talk

door Cristian Cismaru

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)Related Tutorials


Comments

 1. teresant.am en ik heb echt in een aantal problemen en moeten de Iara computeru Windows®, maar nam cd.ovi_nicu

 2. Enache Dorel zei hij

  kunt u vertellen hoe je een imeil creëren

 3. Enache Dorel zei hij

  sterk

 4. Preda Mrian zei hij

  Zeer hard maken

 5. Ik nog steeds niet foutcode lijkt Leam en wachtwoord en het schrijven van 1000 keer

 6. vlad: Fail allemaal mijn schuld code lijkt te Leam en wachtwoord en het schrijven van 1000 keer

  proberen met behulp van een andere browser, deen meer details over erroarea krijgen wat je schrijft in bericht erroare?

 7. Geen ontdekken een instelling, namelijk in yahoo als je mails te lezen en verwijderen automatisch opent de volgende gmail moet verwijderen en klik vervolgens op u, kunt u dat Yahoo ingesteld?

 8. Adrian zei hij

  Aea: Geen ontdekken een instelling, namelijk in yahoo als je mails te lezen en verwijderen automatisch opent de volgende gmail moet verwijderen en klik vervolgens op u, kunt u dat Yahoo ingesteld?

  Helaas kan Gmail niet zoiets als Yahoo Mail set!

 9. ZeroCool zei hij

  Ja, het is cool dat ik gmail to yahoo man ergert me: het is

 10. ionelsava zei hij

  ok

 11. George zei hij

  Ik heb ook geprobeerd een gmail-adres aan te maken, maar na het invullen van de naam, het wachtwoord, enz. en ik maak het account aan, het vertelt me ​​dat ik het account moet bevestigen en dat ik de validatiecode moet ontvangen via sms (aan de telefoon). en het zorgt ervoor dat ik het land kies en het telefoonnummer schrijf ... maar ik heb het telefoonnummer geschreven en het werkt niet om het account te activeren.
  Kunt u mij vertellen wat kan ik doen?
  Bij voorbaat dank.

 12. elena zei hij

  Ik vind het leuk, ik werd 's ochtends wakker en mijn moeder groeide op omdat ze ook een e-mail heeft ... Ik heb een boodschapper ... Ik zou het ook graag willen doen, maar toen ik zag hoeveel je moet doen, wil ik het niet meer. Poep !! Elena.

  • Adrian zei hij

   elena: Ik hou van mij en ik werd wakker en mijn moeder dimineatza opscheppen dat ze ook een e-mail messenger ... Ik ... Ik wil mijn mezelf, maar toen ik zag hoeveel moet doen vreau.va niet kak! ! Elena.  

   Als u Yahoo Messenger gebruiken als u al een e-mailadres, ga je gewoon naar yahoo.com en meld u aan uw account.

   Als u niet weet hoe u zich moet aanmelden bij uw e-mailaccount, klik dan hier = >> Hoe is een e-mailadres en een yahoo messenger id

 13. Floryn zei hij

  hard vooral met de partitie 7G

 14. Goed. Ik heb geprobeerd om een ​​340Mb strook van Google Talk te sturen en hij verschijnt het duurt ongeveer 2 uur !!!!!!! Ik wil weten wat de oorzaak van dat harde werk?

  • LiviuDear. Ik heb geprobeerd om een ​​340Mb strook van Google Talk te sturen en hij verschijnt het duurt ongeveer 2 uur !!!!!!! Ik wil weten wat de oorzaak van dat harde werk?  

   Probeer skype waarover we een tutorial hebben, schrijf in het vak "zoek op videotutorial.ro…" aan de rechterkant: skype, voer in en je zult de tutorial vinden. Ik nam 30 nummers van iemand in 25 seconden!
   Het is heel goed als je wilt overzetten van bestanden!

   Nog steeds Ik begrijp niet waarom Marvel lage snelheid overschrijving op Google Talk, schrijft ergens dat hoger zou moeten zijn of schrijf ergens je moet overdrachtssnelheid en niet die snelheid? waar zoveel vorderingen?

   Ik zou je aanraden om snel bestanden via FTP waaraan wij tutorial als je in de rechterbovenhoek doos zegt, schrijf er: eenvoudige en snelle overdracht van bestanden via FTP zonder beperkingen, je binnenkomt en je zal de tutorial te vinden!

 15. Catalin zei hij

  HOE wachtwoord wijzigen op mijn Gmail-adres?

 16. Helaas kan ik als dialoog tussen een adres Messinger en een ander gmail begrijpen.

 17. En ik dacht: Ik stemde! Het betekent dat nog steeds niet weten hoe verder te gaan.

  • Adrian admin zei hij

   ana: En ik dacht dat ik stemde! Het betekent dat nog steeds niet weten hoe verder te gaan.  

   U kunt e-mail verzenden naar elk e-mailadres, naar yahoo, hotmail, aol enz ...

 18. Met dank aan Adrian voor de reactie. ana

 19. Dobryk29 zei hij

  Hij vraagt ​​me om zijn telefoonnummer

 20. Basil Muresanu zei hij

  Hallo, ik ben Vasile en ik ben 40. Pas nu ben ik begonnen met het leren van "internet-alfabet" met jouw hulp heb ik een gmail adres aangemaakt, PRACHTIG BEDANKT.

 21. Vrolijk Pasen iedereen!
  Verwacht geen antwoord vandaag, maar vandaag heb ik tijd om te schrijven.
  Ik heb een Gmail-account geopend en sindsdien werkt mijn pc heel hard, hij beweegt nauwelijks. Het is waar dat het ouder is dan de eerste generatie. Ik heb een tutorial gezocht om te zien hoe ik Gmail kan verwijderen, maar ik heb het niet gevonden. Kan iemand mij begeleiden met een adres, advies…?
  Heel hartelijk bedankt.

 22. Liliana Barsan zei hij

  Hoe goed kan ik een update uit de post te verwijderen?

 23. SteLuS zei hij

  Ik smeek u mij vertellen mijn wachtwoord me hoe je Gmail met CACI Toet ik niet iets ,,,, AM wachtwoord voor een I5500 SAMSUNG CAMERA doen en kan worden gebruikt bij het VB NIET AAN DE MESSENGER PLEASE ,,,, eerbiedige MA herstellen docenten en mij, want als ik wil ruimte te geven MESSENGER vertelt me ​​dat ik iets uit de markt te installeren please help me en me bij voorbaat dank

 24. leonard zei hij

  mijn probleem is: hoe kan ik ongewenste contacten in Gmail Bij voorbaat dank verwijderen.

 25. die ct zei hij

  Ik kan niet gmail.com invoeren.

  Dc te krijgen op gmail, ik automatisch verder gaan met de Roemeense die me vraagt ​​een Nee, via de telefoon. Ik wil niet.
  Precies hoe IK WIL PRESENTS DL. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
  Hoe kan ik doen ??????????????????????????????????

 26. maria bagneanu zei hij

  gmail adres

 27. Ghita zei hij

  Ik on Orange SIM-kaart PayPal-account als ik probeerde uit te leggen, maar ik was verrast reeds rekening gehouden Nee Hoe vind ik mensen die de rekening te openen geopend?

Trackbacks

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.