Hoe kan ik een hotel kluis te openen als u bent vergeten

Hoe kan ik een hotel kluis te openen als u bent vergeten
4.1 (10) 82%

Hoe kan ik een hotel kluis te openen
Hoe kan ik een hotel kluis te openen
Hallo vrienden, vandaag hebben we iets speciaals. In het verleden heb ik beschreven: hoe je een Wi-Fi-netwerk te kraken , hoe je iemand anders whatsapp account te gaan, Zoals je wachtwoorden, foto's en pagina's aan anderen kunnen zienNu laten zien hoe open een elektronische kluis in die hotel, uiterst eenvoudig, zonder gereedschap en in slechts 5 seconden.

Waarom zou je willen een kluis te openen?

Ik wilde de kluis te openen, omdat ik de code was vergeten. Misschien wilt u het voor andere redenen te openen.
Wat u wilt openen, moet u weten dat het heel gemakkelijk te openen zonder het juiste wachtwoord en zonder de reset-toets.

Waarom kan zo gemakkelijk een kluis van het hotel te openen?

Als je in een hotel verbleef met meer sterren hebben gemerkt dat in de kamer, ergens in de kast, je had een kluis.
Dat gewelf is ontworpen om goederen veilig te houden.
Helaas zijn deze kluizen hebben een gemeenschappelijke code reset (alle kluizen), die niet is veranderd met de installatie in de hotelkamer.
Misschien die hotels niet kennen om te weten en de situatie te negeren. Dat code om de kluis te resetten is niet veranderd en dat veel kluisjes zijn kwetsbaar.

Kunnen we vertrouwen een kluis in de hotels?

Vanuit mijn oogpunt kunnen we niet een kluis in de hotels te vertrouwen.
Waarom zeggen dat?
Zal geven drie simpele redenen:

1. We reset deze code zondaar die open bijna elke kluis.
2. Kluizen kan worden gereset met een sleutel te zijn, kan de dieven hebben.
3. Vault is eenvoudig te verwijderen in de kast, want je bent de enige 2 houtschroeven.

Hoe ontdekte ik dat het veilig kan worden geopend met de universele code?

Mijn dochter veilig spelen, zet code na code tot het vergeten. Ik plaats de receptie te bellen, ben ik gaan zoeken op het net en vond een artikel over deze code kluis universele opening.
De eerste keer dat ik zeggen dat het stom is, dat er geen manier om je kon krijgen. Ik dacht dat hotels dit is ernstig. Hoe? Code die eerste ging, en wat interessante site lees ik was in het buitenland in het Engels. De conclusie is een internationaal probleem, niet alleen in ons land gebeurd.

Dus wees voorzichtig, het hotel niet veilig meer dan kauwgom te verlaten!

Hoe kan ik een hotel kluis te openen - video tutorial

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. 1qlee Ze zei:

  Je zet angst in me ...: D
  Ik ook niet loopt met 6 nul noch een van 5 4 etc.
  Het is allemaal elektronisch, dus ufff ...
  ps
  In veilige zijn slechts handelt.

 2. Walla Ze zei:

  Is het waar dat de universele code gewelven enige hotel? ... en vooral ... hier is het vreemde dat je haar opgevallen ... het zou een internationaal probleem zijn ... Ik bedoel hoe? ... tienduizenden hotels in de wereld om hetzelfde te gebruiken typ veilig? ... .of als hetzelfde model constructieve het allemaal werken met dezelfde elektronica, logica ... etc met dezelfde software? ... op die gevonden worden in diverse winkels in Roemenië (verschillende modellen en prijzen) het zal werken deze universele code ?. Vraag iemand die iets gekocht uit Roemenië heeft en gemonteerd thuis te controleren.

 3. Ice alinutza Ze zei:

  Goed artikel! Misschien zullen de mensen verdacht van "all false" en nog veel meer voorzichtig waar en schenken kostbaarheden geworden !!! Het probleem-en hoe zit het met degenen die niet abonneren op deze site ???

  • Adrian Gudus Ze zei:

   Hij waarschuwde jullie, onze bezoekers. Geef ze een aandeel op Facebook deze tutorial, stuur ze op de link Messenger, e-mail, iedereen te leren kennen

 4. Nel Nelutu Ze zei:

  Ik heb een enigszins intrebare.Stiti Geekbuyng site? Als dat zo is, is het waard om te kopen telefoons op hem? Google serviciiele hebt geïnstalleerd en ontmoeten en telefonienetwerken in Roemenië?

 5. Mijn thuisbrandkast van Dedeman wordt niet ontgrendeld met gencodes. Ik heb het gewoon geprobeerd

gezichtspunt

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.