Als we naar de oude WhatsApp

Hallo vrienden, vandaag les zullen we zien hoe we terug WhatsApp, een waarin ik had het tabblad Contacten op de voorgrond, in de applicatie-interface kunt schakelen.

Wat is het verschil tussen de nieuwe en oude WhatsApp WhatsApp?

Zoals ik al zei aan de tutorial en over Als we terugkeren naar de oude Facebook Messenger zonder My Day messaging app trend is om beroemd te Snapchat app kopiëren. Omdat WhatsApp wordt overgenomen door Facebook en dat Facebook Messenger is al geleden veranderingen die deze trend bevestigt, turn kwam WhatsApp-toepassing. De nieuwe interface is nu 3 dingen: Gesprekken, Status, bellen en vind geen Contacten tab, lusje, in het verleden, ik kon makkelijk WhatsApp contacten en hun status te zien.
Ik had de oude interface Contacten tabblad in plaats van het tabblad Status.

Tab naar de nieuwe interface status van WhatsApp gebruiken?

Dit tabblad status in de nieuwe interface stelt ons in staat om foto's of video's van 45 seconden te plaatsen is openbaar voor alle contacten WhatsApp. Als het gebeurt met Snapchat en Facebook Messenger My Day.
We kunnen schrijven op de foto, kunnen wij stickers / emoticons, tekst toe te voegen, voordat het openbaar wordt geplaatst om de contacten WhatsApp.

Waar komt het nieuwe tabblad Contacten WhatsApp?

Nou, WhatsApp contacten zijn niet voor altijd verdwenen alleen om ze te zien, moeten we een paar tikken (kranen) naast hen toegang te geven. Ze worden alleen weergegeven wanneer we willen een nieuw gesprek met iemand te initiëren. En zelfs als we dat doen, is het geen status tonen.

Hoe herstel ik de oude wortel WhatsApp als we dat niet deden?

Voor gebruikers zonder wortel, de enige manier is om de huidige versie van WhatsApp verwijderen en een oudere versie van het te installeren. Voordat u downloaden en installeren van de oude versie van WhatsApp, vergeet dan niet te gaan naar Instellingen> Beveiliging> en controleer of Onbekende bronnen. Deze instelling kunt u apps .apk downloaden van elders dan de Play Store te installeren.

Download WhatsApp oude versie

Alsof we terugkeren naar de oude wortel WhatsApp?

Voor mensen met wortel, hebt u een file manager die weet hoe de wortel te gebruiken (ik raad ES File Explorer File Manager, vind je het gratis in de Play Store). Met behulp van de file manager waarop u superuser verleend, navigeer naar de locatie "/data/data/com.whatsapp/shared_prefs" en het bestand met de naam "com.whatsapp_preferences.xml" open
Zoek in het bestand regel status_mode value="1" en plaats deze op "1" cu "0". Sla het gewijzigde bestand en vervolgens sluiten en opnieuw openen WhatsApp.

Dat gezegd hebbende, ik nodig u uit te kijken naar de video tutorial om precies te zien hoe we terug WhatsApp kunnen schakelen. Kan ons helpen en wij begrijpen het opmerkingenveld, waarom is deze trend te kopiëren Snapchat? Als u wilt Snapchat gebruiken, te installeren Snapchat! Waarom zouden de producenten messaging clients om mijn nek, een positie die hij niet wilde vasthouden? Of als ze nog implementeren, zelfs voor gebruikers met een knoop in de interface, om deze functie of defect mogelijk.Related Tutorialsover Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. Sebi zei hij

  Hallo. Het vertelt me ​​dat hij het niet heeft gedaan, ik heb een Galaxy Android S6 Edge 6.0.1. Hoe kan ik het probleem oplossen?

 2. Foca & Mo zei hij

  Hallo Adriane, zoals we intales Facebook gekocht Instagram terrein en WhatsApp site, en hoe iets gemaakt Fatza concurrentie Snapcheat maken als dat op gelijke of sterker op Piatza zijn ... mijn mening ... Ik ben het eens, het zou zijn geweldig om te kiezen of deze optie

 3. Robert zei hij

  Super Root fase nog gaande

 4. Marius zei hij

  Hallo ik heb de link hierboven beschreven invoeren van de site, maar als ik geef de download pagina vertelt me ​​dat er

 5. Marius zei hij

  in het einde ik erin geslaagd om het te downloaden om te zien of het gaat als je de wortel proberen zoals uitgelegd in Videotutorial
  ms dan ik had veel te leren van uw site
  Ik wens u een goede dag

 6. Andrew zei hij

  Salut! Ik weet dat mijn reactie heeft niets te maken met de tutorial, maar weet niet waar ik blijf kijken, ik hoop hier om het antwoord te vinden. Ik heb een vraag, vraag ik rami 100% zonder iets te doen op uw pc, dit probleem blijft bestaan ​​voor ongeveer 2 maanden 3 maanden Ik heb het, uw pc is nieuw, gerund Windows 10 professionele licentie. Ik heb geprobeerd om een ​​andere antivirus te zetten, in de overtuiging dat Windows Defender het werk niet te doen, maar het begon te hangen en gewoon opnieuw op het probleem op te lossen, en merkt op dat Rami al herstart cijfer na 2 of 3 dagen herstellen ligt het probleem met Rami 100%. Heel erg bedankt!

  • Adrian Gudus zei hij

   Geef een scan met een ernstige virus, Kaspersky, Avast. Ik raad je een scan van de boot te doen. We hebben al een tutorial over hoe dit te doen. Schrijf in het zoekvak in de rechterbovenhoek: "Wat doet antivirus Offline (de boot) en hoe u Windows Defender Offline Tool" druk op enter en je zult tutorial. Ik raad het doen van een test van de RAM. En over dit onderwerp we leerprogramma, schrijven in het zoekvak "Check RAM Memtest86 (games crash, start pc, overclock)"

  • ViorelR zei hij

   Nadat je hebt gedaan wat Adrian zei, maak je een vensteroptimalisatie, maak je de Temps schoon.

 7. Iris zei hij

  Root methode je gaat ... Maar niet lang ..ceva verandering gebeurd .. de volgende dag terug naar zijn nieuwe interface ... zonder iets te doen ... .acum..Am ongecontroleerd automatische update om te zien wat er gebeurt.

 8. geen naam zei hij

  Salut! Mp. iPhone wat kan worden gedaan?

 9. iris zei hij

  Weer terug waarin staat dat het niet Root methode (althans voor mij) had ik ongecontroleerd automatische updates, en al terug naar de nieuwe interface ... ..Nu alleen nog voor mij om de andere optie te proberen.

 10. Claudia Dragu zei hij

  Hallo, kunt u een oude versie op Windows Phone te installeren? Bedankt!

 11. zocoza zei hij

  Hallo, ik klink naar andere tutorials op deze NO. Weet iemand waarom? (I Realtek bestuurder om vensters × 7 64 dag-)

 12. Marius zei hij

  Hallo, alles goed gegaan met het installeren van de versie vermeld. Maar het bleek kort ongeveer twee weken een bericht melden dat je updates voor de geïnstalleerde versie te doen wordt niet meer ondersteund. Ik wortel.
  Dus vraag ik weer om hulp, ondertussen bleek latere versie die de oude interface heeft?
  Bij voorbaat dank.

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.