Hoe hernoemen meerdere foto's tegelijk in Windows Verkenner of bestanden - video tutorial

Hallo vrienden, in de huidige tutorial zal ik voorstellen een zeer eenvoudige, maar zeer nuttig zijn voor velen van ons, is het hernoemen van meerdere foto's, films, documenten in een keer, vaak iets voor foto's moeten meestal camera's geven sommige vrij vreemde namen digitale foto's.
Waarschijnlijk velen weten deze methode van het wijzigen van de namen voor meerdere bestanden tegelijk, realiseerde ik deze korte tutorial voor degenen die net beginnen en niet te goed op de PC.
In deze periode enkele vrienden vroeg me "hoe u de naam van meerdere bestanden in een keer te veranderen? 'Multi gebruik extra's voor dit, hoewel het niet nodig is, we hebben alles wat we nodig hebben in Windows XP, Vista, 7.
Als u meerdere bestanden hernoemen op een moment moet je gewoon het eerste bestand te selecteren en hernoemen, automatisch zal worden omgedoopt en anderen, bijvoorbeeld het eerste bestand zal worden "de zee" genoemd, zullen de andere bestanden worden omschreven als "de zee (1 ), de zee (2), etc. ", dat zal dezelfde naam als het eerste te krijgen, maar om te kunnen een onderscheiden van de andere nummers zullen ontvangen van 1 naar .....

Zal dezelfde categorie raden:
Hoe kan ik alle lege mappen detecteren en verwijderen als met Fast Map leegmaken Finder
Duplicate Cleaner, gratis software voor het zoeken en verwijderen van dubbele bestanden

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 500 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.
Veel plezier!
door Cristian Cismaru


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. infantiele zelfstudie, moet u een sectie te maken voor beginners

 2. Adrian nam afscheid ... ..

 3. alex008 zei hij

  Ik verwacht dat een tutorial over hoe je een deel van de naam te verwijderen.

  bv-_Artist _ ~ - ~ _-_piesa naam en wis en krijg kunstenaar naam van het nummer. Dat zou interessant zijn, want het is het werk van vele Chinezen als je van dat

  PS Gelieve doe een volledige tutorial over Okazii.ro? Als verkoper en leg uit wat je over de verkoop van items geïnteresseerd in serieus? gelieve meer.

  • maria zei hij

   voor wat je wilt, is er een applicatie: Bulk Rename Utility, het is briljant heeft me veel tijd gemist en heeft voorbeelddemonstratie

 4. F2 push iedereen weet dat lol ... dat is voor F2 hernoemen .... Gizzass tutorials ... je moet maken voor ctrl + c, shift + delete en sloeg elke record in tutorials overbodig.

 5. The Exorcist zei hij

  Jongens niet laten, doen nog steeds goede tutorials.

 6. Al gedaan zo'n handleiding "https://www.videotutorial.ro/?p=5228"
  U moet de nieuwe mogelijkheden gebracht voor het invoegen html code, zodat we kunnen post links netter.

 7. pc204060 zei hij

  Vooruitblikkend naar de tutorial verschillen tussen systemen 32 64 stukjes en beetjes, Ik denk dat een beetje en 32 64 beetje verschil bestaat alleen truc en prijs.

  • pc204060:
   Vooruitblikkend naar de tutorial verschillen tussen systemen 32 64 stukjes en beetjes, Ik denk dat een beetje en 32 64 beetje verschil bestaat alleen truc en prijs.

   Nou, laat het me uitleggen. Tussen de processor en ram je 32 lijnen waar het signaal. Als je alleen 32 16 beetje lijnen en 1 0 tegelijkertijd toekomen. Als je het OS op 64 32 lijnen worden gebruikt. Deze lijnen zijn als snelwegen die informatie reizen.
   De processor heeft registers (stack) voor 32 64 beetjes respectievelijk in conclusie calc verwerkt meer informatie in minder tijd dan een 32, Vandaar de 64-bits programma's.

   Een beetje 32 programma kan je in een stapel 64 maar niet omgekeerd. Een programma dat wordt gebruikt 32 64 brengt geen verandering.

 8. Een of andere manier betalen voor tutorials ongelukkig zijn?

 9. De tutorials hebben iedereen nodig om uitgegroeid tot een gevorderde gebruiker moet eerst leren de basis.
  Er zijn veel mensen die niet het verschil tussen bits en bytes, maar het werken in Photoshop doen maken, we willen direct beginnen met het zware spul, dus we zijn Romeinen, nemen we het pistool en ga direct naar wilde zwijnen en beren jagen, we willen niet op te stellen in termijnen, wij dat is te triviaal, is niet nieuw, hoewel ik nog nooit op jacht geweest.
  Verlaat hypocrisie en fancy thuis zijn gebruikers die behoefte hebben deze tutorials "triviale" zijn niet verplicht om ze te volgen.
  Ik wil meer begrip van uw kant, moet je degenen die net beginnen te helpen.

  • pc204060 zei hij

   Cristi-admin:
   De tutorials hebben iedereen nodig om uitgegroeid tot een gevorderde gebruiker moet eerst leren de basis.
   Er zijn veel mensen die niet het verschil tussen bits en bytes, maar het werken in Photoshop doen maken, we willen direct beginnen met het zware spul, dus we zijn Romeinen, nemen we het pistool en ga direct naar wilde zwijnen en beren jagen, we willen niet op te stellen in termijnen, wij dat is te triviaal, is niet nieuw, hoewel ik nog nooit op jacht geweest.
   Verlaat hypocrisie en fancy thuis zijn gebruikers die behoefte hebben deze tutorials "triviale" zijn niet verplicht om ze te volgen.
   Ik wil meer begrip van uw kant, moet je degenen die net beginnen te helpen.

   Net wat ik zei over wat ik denk en 32 64 bit systemen, heb ik gezien en ik leek nooit een hert geschoten.

  • Cristi-admin:
   De tutorials hebben iedereen nodig om uitgegroeid tot een gevorderde gebruiker moet eerst leren de basis.
   Er zijn veel mensen die niet het verschil tussen bits en bytes, maar het werken in Photoshop doen maken, we willen direct beginnen met het zware spul, dus we zijn Romeinen, nemen we het pistool en ga direct naar wilde zwijnen en beren jagen, we willen niet op te stellen in termijnen, wij dat is te triviaal, is niet nieuw, hoewel ik nog nooit op jacht geweest.
   Verlaat hypocrisie en fancy thuis zijn gebruikers die behoefte hebben deze tutorials "triviale" zijn niet verplicht om ze te volgen.
   Ik wil meer begrip van uw kant, moet je degenen die net beginnen te helpen.

   Gelijk heb je gelijk, niemand is geboren geleerd.

 10. Alsmede om te zeggen

 11. hen *

 12. Adrian je doen?

 13. Hallo ik heb een probleem! yum install ubuntu in dual 11.04 tutorialu Maar ik keek naar de site en u nog steeds goed ging! Maar ik ga sami connect netto Verslaafd aan RonetMedia (Firm wijk).
  Ik moet de xp IP, subnet mask, DNS1, DNS2 zak. en ik heb en waar aan een uitvoerend Username en Password zak (de executable is. EXE)
  Hoe het te doen werken op Ubuntu 11.04 Verslaafd?
  Thanks !!!

  • Stefan:
   Hallo ik heb een probleem! yum install ubuntu in dual 11.04 tutorialu Maar ik keek naar de site en u nog steeds goed ging! Maar ik ga sami connect netto Verslaafd aan RonetMedia (Firm wijk).
   Ik moet de xp IP, subnet mask, DNS1, DNS2 zak. en ik heb en waar aan een uitvoerend Username en Password zak (de executable is. EXE)
   Hoe het te doen werken op Ubuntu 11.04 Verslaafd?
   Thanks !!!

   Ubuntu in dual boot met Windows XP? de andere OS gaat netul?

  • Stefan:
   Hallo ik heb een probleem! yum install ubuntu in dual 11.04 tutorialu Maar ik keek naar de site en u nog steeds goed ging! Maar ik ga sami connect netto Verslaafd aan RonetMedia (Firm wijk).
   Ik moet de xp IP, subnet mask, DNS1, DNS2 zak. en ik heb en waar aan een uitvoerend Username en Password zak (de executable is. EXE)
   Hoe het te doen werken op Ubuntu 11.04 Verslaafd?
   Thanks !!!

   man, ga terug naar Windows indien aangesloten op het net in linux is een probleem ... er zijn duizenden forums of google en bing wil gewoon uw bosperceel op een appel op het hoofd van Newton? Zeg geen kwaad ...

  • AdrianGudus zei hij

   Stefan:
   Hallo ik heb een probleem! yum install ubuntu in dual 11.04 tutorialu Maar ik keek naar de site en u nog steeds goed ging! Maar ik ga sami connect netto Verslaafd aan RonetMedia (Firm wijk).
   Ik moet de xp IP, subnet mask, DNS1, DNS2 zak. en ik heb en waar aan een uitvoerend Username en Password zak (de executable is. EXE)
   Hoe het te doen werken op Ubuntu 11.04 Verslaafd?
   Thanks !!!

   Uw probleem is een beetje meer delicate ... en dat is omdat het nodig is (of niet) lopen die uitvoerbaar. Linux weet niet hoe te lopen of uit te voeren native Exe adviseer ik doe het zoekvenster rechts bovenaan zwarte rand:. Wijn. Je komt binnen en je zal de tutorial
   Wijn is een 'app' die het mogelijk maakt lopen executables in Linux (niet alles ... zien en je kan je geluk)

 14. danut67 zei hij

  Ik beschouw mezelf als "geavanceerde", maar dat is echt niet weet.
  @ Alex - iemand die geboren werd geleerd
  Een daarvan is om een ​​bestand te hernoemen, en de andere om een ​​groep bestanden hernoemen.

  • pc204060: Je niet laten, doen nog steeds goede tutorials.

   danut67:
   Ik beschouw mezelf als "geavanceerde", maar dat is echt niet weet.
   @alex - Iemand die geboren werd geleerd
   Een daarvan is om een ​​bestand te hernoemen, en de andere om een ​​groep bestanden hernoemen.

   Maar ik ben geboren ik leer, ik leer dat ik lees. Serieus?? Wat is het verschil tussen de naam van een bestand of groep bestanden?

   • Alex:
    Maar ik ben geboren ik leer, ik leer dat ik lees. Serieus?? Wat is het verschil tussen de naam van een bestand of groep bestanden?

    Ik begrijp niet waarom zo veel commentaar uit een tutorial zo simpel, bijna 700 site zijn video tutorials.
    Misschien zal dit meer op hun gemak voelen bij laag water ....

 15. Ik heb een vraag kunt u mij een gratis screen capture software voor videospelletjes vertellen?

 16. Dan nutteloos om hun mening te geven meer je waardering voor het werk!

  Zeer goede tutorials!

  Keep up the good work.

  Bafta!

 17. Ciripel zei hij

  Verschrikkingen die grote IT d democraten hebben liever aansluiten tacea.De meer Videotutorial website als je denkt dat je alles weet? Dat bewijst dat je nog steeds incepatori.Am ontmoet mensen die niet weten hoe het knippen, kopiëren en plakken, maar niet invatati.Bun videotutorial geboren Christus, de website die ik geleerd om beter laat dan zorg voor calculatorul.Mai Het is deloc.Cristi bovenstaande verschrikkingen: MULTI naoorlogse moed SE ARATA.Dar je weet vb: merge.Tineti beer honden blaffen de good guys, degenen die geesten.

  • Ratzoiu zei hij

   Ciripel:
   Verschrikkingen die grote IT d democraten hebben liever aansluiten tacea.De meer Videotutorial website als je denkt dat je alles weet? Dat bewijst dat je nog steeds incepatori.Am ontmoet mensen die niet weten hoe het knippen, kopiëren en plakken, maar niet invatati.Bun videotutorial geboren Christus, de website die ik geleerd om beter laat dan zorg voor calculatorul.Mai Het is deloc.Cristi bovenstaande verschrikkingen: MULTI naoorlogse moed SE ARATA.Dar je weet vb: merge.Tineti beer honden blaffen de good guys, degenen die geesten.

   En we zien dat je een analfabeet. Honden niet blaffen, worden ze opgegeten door beren omdat ze te lui om vuilnis omvallen. Let wel Ik bied een zaklamp en doneer een alfabet.

   • Ratzoiu: En wij zien dat je een analfabeet. Honden niet blaffen, worden ze opgegeten door beren omdat ze te lui om vuilnis omvallen. Let wel Ik bied een zaklamp en doneer een alfabet.

    Maar je bent verkeerd meneer met Cipirel? Je ziet niet dat elke ruimte na de komma niet weet te vragen! Ik ga op deze site die geen nieuwsbrief hem kan ontvangen. CIRIPEL manier om te werken in de IT.

    • Alex: Maar waarom bent u meneer spijt te Cipirel? Je ziet niet dat elke ruimte na de komma niet weet te vragen! Ik ga op deze site die geen nieuwsbrief hem kan ontvangen. CIRIPEL manier om te werken in de IT.

     In Paret bodem (voettekst) van elke e-mail die u ontvangt van ons een link om u te helpen uw abonnement, goed kijken.
     De e-mail komt naar je toe hebben pas, we hebben niemand in de database handmatig te zetten.
     Zeg niet dat je niet kan ontdoen van e-mails!

     • AdrianGudus zei hij

      Cristi-admin: In Paret bodem (voettekst) van elke e-mail die u ontvangt van ons een link om u te helpen uw abonnement, goed kijken.
      De e-mail komt naar je toe hebben pas, we hebben niemand in de database handmatig te zetten.
      Zeg niet dat je niet kan ontdoen van e-mails!

      En dan te bedenken dat de kleine man "werkzaam in IT Domle"

 18. Adrian u bij het doen van een tutorial?

 19. Ik zag je in een foto. heb je een heel mooi meisje! Hoe oud?

  • vlad:
   Ik zag je in een foto. heb je een heel mooi meisje! Hoe oud?

   4 jaar oud en ik aten levers Miss ATICU

   • Cristi-admin: 4 jaar oud en ik aten levers Miss ATICU

    </ Blockquote

    Cristi-admin: 4 jaar oud en ik aten levers Miss ATICU

    Ik denk niet dat echt zo slecht

    • vlad: Ik denk niet dat het zo slecht :)

     Het is niet zo mooi, maar bandieten, net als alle andere kinderen van haar leeftijd, jonge boeven. Zij is mijn inspiratie.

     • Viorel: Infantiele tutorial moet je een sectie te maken voor beginners

      MERCI!
      En dan, wat doe je hier nog?

      Cristi-admin: Zij is mijn inspiratie.

      Ik vermoed dat lang nadat het onderwerp van tutorials. Alle kinderen zijn ... knap! Maar hoe klein en heeft nagel te zaaien ... By the way, waar ze haar @ Vlad zag?

     • ana: MERCI!
      En dan, wat doe je hier nog?

      Ik vermoed dat lang nadat het onderwerp van tutorials. Alle kinderen zijn ... knap! Maar hoe klein en heeft spijker te zaaien ... By the way, waar ze haar @ zag?

      Waarschijnlijk al gemerkt een afbeelding van de tutorial. Ik merkte dat de bezoekers hebben een voorliefde voor spionage, vooral ouderen, hebben sommige ... adelaar ogen, je kunt er niets voor hen verbergen gevormd.

   • Cristi-admin: 4 jaar oud en ik aten levers Miss ATICU

    Lang voordat!

 20. Ik echt leek te folos.eu wist echt niet dat dat kan doen

 21. Hallo iedereen, ik raden me een IDE HDD (vlek), maar om een ​​beetje rustig is het niet http://www.youtube.com/watch?v=We1H_-F2WnY Of http://www.youtube.com/watch?v=O0W6el896jM&feature=related Als ik moet blijven op de computer om non-stop te gaan en ik heb een stille hdd zodat ik kan slapen 's nachts als ik zarnaie deze links van de motor hoofd' s nachts en ik denk sluit alle ogen, dus ik heb er een e deranjant.Ca samsung 0411gb sp40n van f vibrerende luid en warmt wat ik vraag hem om te doen en heeft een kleine kalibratie fout als ik laat gaan doen (tac, tac, tac) maar niet Badura. Wat IDE raden jullie aan?

  • ASUS:
   Hallo iedereen, ik raden me een IDE HDD (vlek), maar om een ​​beetje rustig is het niet http://www.youtube.com/watch?v=We1H_-F2WnY Of http://www.youtube.com/watch?v=O0W6el896jM&feature=related Als ik moet blijven op de computer om non-stop te gaan en ik heb een stille hdd zodat ik kan slapen 's nachts als ik zarnaie deze links van de motor hoofd' s nachts en ik denk sluit alle ogen, dus ik heb er een e deranjant.Ca samsung 0411gb sp40n van f vibrerende luid en warmt wat ik vraag hem om te doen en heeft een kleine kalibratie fout als ik laat gaan doen (tac, tac, tac) maar niet Badura. Wat IDE raden jullie aan?

   Met betrekking tot geluid moet niet kijken naar hard de eerste keer, er zijn veel plaatsen waar geluid komt in de PC (voeding, ventilatoren, optische drive).
   Ik denk dat elke nieuwe harde schijf is stil, krijg ik samen vrij goed met Seagate, noch haar mond te horen, als je nodig hebt grote opslagruimte kan gaan met een SSD, dit is heel stil.
   Om trillingen (die zijn harder) annuleren is beter je een goede huisvesting te nemen, doet goede frame van de harde schijf niet alle of een behuizing steun bereiken, geen staan ​​op rubber of siliconen pads aan trillingen opvangen.
   U moet begrijpen dat een harde schijf trok de tafel bijna geen lawaai niet waarnemen voor het geval (slechte kwaliteit) versterken hun geluid, net zoals luidsprekers aangesloten op luidsprekers (luidsprekers), de harde schijf is verstuivers in Hoewel behuizing werkt als een luidspreker die de trillingen volume versterkt meerdere malen.

 22. Hallo, iedereen hier .. Ik wil mijn mening over mezelf vertellen tutorials "slechter" Zelfs deze dagen praten met een vriend over deze site .. en de conclusie was dat er tutorials allemaal slecht hier, het ding is anders voor ons oudere jongens niet vergeten dat deze site en anderen komen november .. en hier is het probleem "we" oude jongens we allemaal beweren verder met "klasse" en verwachten dat onze tutorials zoals altijd .. maar dat is een, maar houd in gedachten dat veel mensen niet eens weten om eenvoudige dingen simpel denken we dus maar gebruiken als ik vind het niet interessant voor mij niet een tutorial en klaar om te kijken, maar voor mij niet geïnteresseerd of al weet de e andere kant cereasca.Multumesc

  • sklipy:
   Hallo, iedereen hier .. Ik wil mijn mening over mezelf vertellen tutorials "slechter" Zelfs deze dagen praten met een vriend over deze site .. en de conclusie was dat er tutorials allemaal slecht hier, het ding is anders voor ons oudere jongens niet vergeten dat deze site en anderen komen november .. en hier is het probleem "we" oude jongens we allemaal beweren verder met "klasse" en verwachten dat onze tutorials .. zoals altijd DARC is een maar houd in gedachten dat veel mensen niet eens weten om eenvoudige dingen simpel denken we dus maar gebruiken als ik vind het niet interessant voor mij niet een tutorial en klaar om te kijken, maar voor mij niet voor andere geïnteresseerden of al weet s hand cereasca.Multumesc

   Waar dit over gaat, goede punten!
   De tutorial is behoorlijk keek in 10 uur deed 1200 visionairs, mensen die eenvoudige dingen nodig, de fundamentele dingen die velen zijn vergeten of zelfs nooit wist ze voor.

 23. Ja cristi maar je lachen Ik heb geen behoefte aan een bron die weet wat ca810e intel moederbord voor Pentium processor 3mhz 850 die iam Ik had een zeer rustige koeler die ze in het Japans intel het origineel had gezet, maar maakt lawaai tijdens 4560rpm Dit heeft 3000rpm en heeft een bron van 145W ASTECH bedrijf dat niet 20gb HDD koeler en gehuil te horen, heb ik niet nodig om goede prestaties te hebben, gebruik dan een MicroATX geval asus dvd-rom combo en ik ga de hele nacht Ik wilde een rustige nacht pc als ze stoppen met de CPU-koeler en hdd 2 min enige bron pc geen geluid is gedempt alleen hdd ik nodig om te oriënteren ten minste een van 80gb, ja niet springen 130-150ron IDE HDD . Vergeet niet dat houd ik non-stop pc verbruikt slechts 22W.

 24. Viorel heeft een groot recht, of een soort van wet

 25. Als u nog steeds een aantal eenvoudige maar handige tutorials zijn gepresenteerd laatste tijd misschien kan je een tutorial doen op Geavanceerde weergave-instellingen in het "Control Panel \ All Control Panel Items \ Personalisatie \ Window Kleur en vormgeving"?

 26. Zelfs als ik wist hoe ik alles wat ik wilde de tutorial te zien doen. Het heeft geen zin om mezelf te herhalen, kan het gebeuren aan u ver weg een elementaire ding, ongeacht hoe lang je je computer gebruikt. Heel erg bedankt!

 27. Hallo vrienden (met dezelfde formule, vind ik niet erg).
  Enige tijd geleden ontdekte ik een site als degene die u kunt beheren (congratulations! Oneindig veel meer nuttige dingen te vinden - en ik denk dat niet alleen mij). Zoals in je naar die site en een nieuwsbrief per stuk. Wat we kregen vanavond en u misschien geïnteresseerd in:

  http://reboot.pro/files/file/4-winbuilder/

  Het is mogelijk dat u al "aangevallen" topic (zo ja, mijn excuses dat ik de moeite hebben genomen), zo niet en je kunt een tutorial te bevorderen om haar en anderen vinden. Zoals ik al zei in de "onderwerpregel", u beslist.

  "Dat is het voor vandaag," ik wens u gezondheid en verhoging van de baan prima, wat je doet is van groot belang voor velen.

  Alin

 28. sklipy zei hij

  Ik wil vullen wat ik hierboven al zei en ook om zich te verontschuldigen voor de manier waarop ik schreef (ik rende) Wat ik wil zeggen is dat voor mij .. dat wil zeggen werken met sony vegas op een klein project en onder andere effecten, andere wonderen wilde geanimeerde tekst .. wat het ding is dat ik niet fonts (schrijven) bedanken en verrassen te maken?! Hoe u andere lettertypen te zetten? Gelooft u mij, dat ik niet wist hoe de Rams slecht .. en waar precies te installeren ... ja ik weet het lijkt absurd, maar het is waar .. Ik bid Ik loste snel .. maar wat ik bedoel is dat ze nooit weten alle struikelen soms eenvoudige dingen in uw vakgebied, een ander voorbeeld en deze afwerking wordt volgend wilde een emulator om ps games op pc te spelen en blijven verbazen dat ik niet weet waarom en hoe .. een kiddie van 14 jaar was expert: )) zo ...? Zonder commentaar. Tot slot tutorials op "eenvoudige" is goed voor iedereen!

 29. en maak een "handleiding" om te zien hoe je vensters kunt sluiten zonder dat u op de knop op het apparaat

  • Turock: En maak een "handleiding" te tonen hoe u vensters kunt sluiten zonder dat u op de knop op het apparaat

   Start -> Afsluiten (Windows 7)

   • vladStart -> Afsluiten (Windows 7)

    Of wil je ze aan het eind-een txt VBS en zet deze.:

    strComputer = "."
    Stel objWMIService = GetObject_
    ("Winmgmts: {impersonationLevel = Impersonate, (Shutdown)} \ \" & _
    strComputer & "\ root \ cimv2")

    Stel colOperatingSystems = objWMIService.ExecQuery _
    ("Select * van Win32_OperatingSystem")

    Voor Elke objOperatingSystem in colOperatingSystems
    objOperatingSystem.Win32Shutdown (1)
    volgende

    Wanneer u het bestand uit te voeren om te stoppen traceren.

    • Alex: OR Maak een txt zet het eind-ii VBS en zet deze.:

     strComputer = "."
     Set objWMIService = GetObject_ ("winmgmts: {impersonationLevel = Impersonate, (Shutdown)} \ \" & _ strComputer & "\ root \ cimv2")

     Stel colOperatingSystems = objWMIService.ExecQuery _ ("Select * van Win32_OperatingSystem")

     Voor Elke objOperatingSystem in colOperatingSystems objOperatingSystem.Win32Shutdown (1)
     volgende

     Wanneer u het bestand uit te voeren om te stoppen traceren.

     WOW .... (Niet te verwarren met het spel), ontwierp ik het een keer een ding van 43 stukken .... (12 koolstofvezel) met 4 motor, werd een aangedreven door een fiets dynamo aangedreven door een propeller aangedreven door de wind .... (geen wind), kozen we deze oplossing om wat energie te besparen en om spullen te gebruiken als ik niet thuis was.
     Dit alles ... machine gebruikte ik om mijn hoofd krabben, moet toegeven dat ik deed het met stijl

     • Cristi-adminWOW .... (Niet te verwarren met het spel), ontwierp ik het een keer een ding van 43 stukken .... (12 koolstofvezel) met 4 motor, werd een aangedreven door een fiets dynamo aangedreven door een propeller aangedreven door de wind .... (geen wind), kozen we deze oplossing om wat energie te besparen en om spullen te gebruiken als ik niet thuis was.
      Dit alles ... machine gebruikte ik om mijn hoofd krabben, moet toegeven dat ik deed het met stijl

      Ik eerlijk gezegd niet weten waarom je ironisch bent. Is een oplossing van uitschakeling, de andere is om de stekker. PA

     • Alex: Ik eerlijk gezegd niet weten waarom je ironisch bent. Is een oplossing van uitschakeling, de andere is om de stekker. PA

      In plaats van te schrijven zo veel en pijn je hand beter een snelkoppeling op het bureaublad als Adrian eerder in een tutorial toonde ... (kan niet precies herinneren welke)

 30. Ik heb voor een waardeer uw werk.

 31. Ratzoiu zei hij

  Alex: Maar waarom bent u meneer spijt te Cipirel? Je ziet niet dat elke ruimte na de komma niet weet te vragen! Ik ga op deze site die geen nieuwsbrief hem kan ontvangen. CIRIPEL manier om te werken in de IT.

  En velen van ons, naast hebben wij conventionele handel, beschouwen het als een passie. Sommigen hebben bereikt geavanceerde genoeg dat ze ontdekten dat ze een zwak heeft voor dit gebied en niet waarnemen en logisch te begrijpen dingen.
  Ik begon met 2 stropdas draden en isoleer ze met tape.

 32. Cristi en ik beantwoord de vraag boven mij

 33. waarheid is suntezti landen!! en ik leer veel van hier en velen bleven zonder brood ................... veel gezegd te komen naar me als je dat doet Combe vlot te laten verlopen, maar ze zien eruit als iets wat we leren dat niet iedereen geboren was net geleerd!! !!

 34. boncila zei hij

  Cristi bedankt voor de moeite, maar kan de handleiding niet zien !!!!

 35. boncila zei hij

  Ik zie excuses gaan, het kan zijn geweest iets in het vat, elke node die niet alleen in Roemenië wonen :)))))

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.