Hoe maken video of audio-bestanden naar een lagere snelheid of hoger - Video Tutorial

Hallo vrienden, in de huidige les zullen we zien hoe we sneller of langzamer video's of audio-bestanden kunt afspelen via de meest gebruikte video-spelers op de markt, zoals Windows Media Player, Media Player Classic of VLC Player KMP speler.
Als je vraagt ​​de redenen waarom ik dit wil doen, hier zijn de antwoorden:
- Ervan uitgaande dat een video waarin een scene komt zeer snel en krijgt niet om de details te zien of gewoon wilt maken te "vangen" truc van een tovenaar, zijn we in staat om video langzamer dan de normale snelheid te maken zodat sequenties zal beweegt in slow motion en we meer aandacht voor details en dingen die normaal onopgemerkt te wijten aan de snelheid waarmee ze zich voordoen in de video.
- Hetzelfde we voor audiobestanden kan doen. Bijvoorbeeld, ik geef audiobestanden langzamer toen ik in het Cultureel Centrum en leren om het elektronisch orgel of accordeon spelen. Ik vond (en nog steeds graag) Roemeense volksmuziek en wilde nieuwe nummers te leren. Neem het nummer dat je wilt leren een maken in Windows Media Player en dan maken de onderdelen die me een stuk trager interesseerde de technische en toetsen "matching" toen muzikant bezig met een triller in het lied te begrijpen. Dus ik kon vertellen hoeveel sleutels zijn gemakkelijk gedrukt in de volgorde van hun lengte. Praktische hulp me begrijpen muziekstijl beoefend deel interesseerde me.
U zult merken, zoals vermeld in de tutorial video, die een aantal videoformaten langzamer kunnen worden afgespeeld of sneller met een aantal video-spelers, maar we kunnen een andere speler proberen.
Dat gezegd zijnde ik nodig u uit om de video tutorial te kijken om precies te zien hoe we een video-of audiobestand langzamer of sneller dan de normale snelheid met behulp van de meest voorkomende video-spelers kunnen spelen.

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 800 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.

Veel plezier!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Get the Flash Player om de video te zien


Related Tutorialsover Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. totorialul u dit dato in bar. Ik iets interessanter en niet die kindertijd doen

 2. AdrianGudus zei hij

  eu:
  totorialul u dit dato in bar. Ik iets interessanter en niet die kindertijd doen

  Sorry lieve maar onder 15000 deskundige gebruikers die kijken er ook mensen van 50-60 afgelopen jaren, kinderen, of mensen die niet in 24 24 PC en weet niet hoe het te spelen op je vingers zoveel kans je maakt.
  De tutorial is niet specifiek behandeld. Alleen de titel al zegt wat de tutorial zal gaan over de tutorial, zelfs beschreef de tutorial tekst. Waarom je de tutorial hebt gevolgd?

  • Deze tutorial is gericht aan mij en geeft mij zijn meer jongen die zit op je pc.
   Ik zelfs heb een commentaar in een videotutorial om het team een ​​astafel Videotutorial video te maken.
   En geloof me ik meer dan jij over computers weten, maar het niet weet, heb je iets tegen.
   ...............

  • Adrian Ik heb een vraag.
   Ik gebruik KMPlayer programma. Maar hoe kunt u besparen door niet sneller of langzamer doen.
   En wanneer u deze opent om ofwel snel als ik deed.
   Bedankt voor Videotutorial

 3. adrian sjaal kan een tutorial doen op een gedegen programma en ingezoomd op een audio track!
  ms Ceao!

  • U kunt gebruik maken van Camtasia Studio 8 en ga naar de audio en geven minder en simlu onderstaande groene! maak ik video's op een gaming-kanaal op youtube en als ik sprak te langzaam uit te geven!

 4. interessant, maar je kunt een tutorial doen over hoe we kunnen verkleinen of vergroten van een mp3 in mb.am opgevat als een mp3 graag goed horen en duidelijk moeten zoveel Kbps en bezetten meer mb.dar om goed te horen minder ruimte innemen als het zou moeten doen?

 5. Motion handleiding - waarom moeten we overwegen wanneer het kopen van een pc-behuizing: stoffilters, als fan controller indien nodig nodig een ventilator, bron positionering saus of jus.

 6. sal en zullen deze meer geavanceerde maken een beetje meer professionele tutorials voor ons

 7. AdrianGudus zei hij

  jeo:
  sal en zullen deze meer geavanceerde maken een beetje meer professionele tutorials voor ons

  We hebben meer dan 900 tutorials op deze site, ik denk niet dat je alles hebt gezien en dat alles in deze site zijn alleen voor beginners. We hebben video tutorials voor alle klassen, begin, intermediair of gevorderd. Gewoon gebruik maken van het zoekvak in de rechterbovenhoek zijbalk om te zoeken naar wat je interesseert. U kunt ook naar uw Links> Archief waar u toegang tot absoluut alle tutorials geplaatst door ons hebben, want hij videotutorial.ro stichtte ver.

 8. vsdfane zei hij

  Goedenavond
  Ik ben altijd gegaan op MARE.AM mogelijk dat ik verbinding maken met het internet, ik zou ROEMEENSE TELEVISIE kunnen live-wedstrijden FOTBAL.ACUM kijken VOORAL enige tijd was een tutorial zo, maar merkt op dat er DISPONIBIL.PRIN NA Mijn vraag is: Hoe kan ik bijhouden ROEMEENS TELEVISIE IN NET?
  Dank bij voorbaat

 9. vsdfane:
  Goedenavond, ik ben altijd gegaan op MARE.AM mogelijk dat ik verbinding maken met het internet, ik zou ROEMEENSE TELEVISIE kunnen live-wedstrijden FOTBAL.ACUM kijken VOORAL enige tijd was een tutorial zo, maar merkt op dat niet langer beschikbaar. Dus mijn vraag is: Hoe kan ik bijhouden ROEMEENS TELEVISIE IN NET Thank?

  De gemakkelijkste en de consumptie van de minste middelen en Sopcast tape is dat je het kunt downloaden vanaf hier: http://www.softpedia.com/get/Internet/Internet-Radio-TV-Player/SopCast.shtml
  Zie hoe om YouTube te gebruiken.
  Als je aan de informatie over mij te gebruiken, neem ik een sirene voor mij! ... De boot. Grapje natuurlijk

 10. FlorinP. zei hij

  Hello!

  Ik wil een video op html website gehost op uw eigen PC te draaien:
  1. Je nodig hebt om vlc te installeren in uw sitemap of is het voldoende om het te hebben geïnstalleerd op mijn PC?
  2. Hoe het te integreren in html bericht?

  Dank u.

 11. hello, maar hoe de song die u wilt spelen bewogen door wat je niet zei in de video die u hebt gemaakt te redden? Ik wilt, kunt u mij vertellen hoe te besparen.
  heel erg bedankt

 12. Hoe vind ik het afspelen van video op te slaan met een hogere snelheid?

 13. Toader zei hij

  zelfstudie Salut.Unde's?

 14. bedankt

 15. Ioan Danila zei hij

  Video's worden sneller weergegeven dan normaal. Hoe herstel ik de afspeelsnelheid? Op het beeldscherm van de computer

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.