Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. SideBySide zei hij

  Ik heb niet gezien Supeeeeeeer Supeeeeeer zelfstudie bevat het supeeer ik wilde het echt. Cristi Good Job!

 2. Interessant ... Het zou interessant tutuorialul zijn allerlei zaken als dit voor Yahoo Messenger. En vraag: Is het waar dat het net is het gerucht dat Yahoo wil gratis accounts te geven?

  • SnakeDoc zei hij

   BGD: Interessant ... Het zou interessant tutuorialul zijn allerlei zaken als dit voor Yahoo Messenger. En vraag: Is het waar dat het net is het gerucht dat Yahoo wil gratis accounts te geven?

 3. Ik klikte "trens"-opties, maar ik liet boxinstellingen weergegeven waar en onder de motorkap. Wat te doen?

 4. Cristian-Nicolae zei hij

  SUUUUUUPEEEERRRR!

  THANK YOU!

 5. Dragos zei hij

  Sal Cristi
  Ik wil je iets dat niet gerelateerd is aan fatza.Asta tutotrialui om te vragen of je weet en je leuker met een antwoord bent.
  Hoe administaratorii van Trakai beseffen wanneer u RotioMaster gebruiken en uploaden nep? Er zijn andere, meer effectieve methode die niet beseffen dat dit?
  Ik weet dat het niet eerlijk, maar ik ben geïnteresseerd.

  bedankt

  • AdrianGudus zei hij

   Dragos: Sal Cristi
   Ik wil je iets dat niet gerelateerd is aan fatza.Asta tutotrialui om te vragen of je weet en je leuker met een antwoord bent.
   Hoe administaratorii van Trakai beseffen wanneer u RotioMaster gebruiken en uploaden nep? Er zijn andere, meer effectieve methode die niet beseffen dat dit?
   Ik weet dat het niet eerlijk, maar ik intereseaza.Multumesc

   Alle software die een gebruiker ingelogd internet agent die de partij die verbinding wil maken legitimeert heeft, en dat is hoe ze erachter te komen wat of waarom je verbonden. Ik begrijp niet waarom "ziek traktatie 'stand op de handen van een private tracker wanneer jdemii van de openbare trackers die het zaad is niet verplicht en geloof me, alles wat je wilt vinden, denk niet dat iemand of een admin op filelist uploader er een huid stok en zet het geld om dvd's of games te kopen gewoon om ze daar te klimmen. Alles wat je vindt er gevonden op de openbare trackers.
   Een andere reden dan beseffen is het uploaden van die staking de ogen, ze kennen hun grenzen en het is eenvoudig te realiseren als je de hoogte hebt, zoveel in zo weinig tijd
   Als er een aantal regels, respect, tenzij je wilt wachten tot zaad, waarom dan niet publieke en private trackers gebruiken?

 6. Welkom. Ik volgde de tutorial kop-staart, maakte ik de instellingen die u liet hen Cristi, maar ....... wil niet kennisgeving te werken. Ik stuurde mail naar de yahoo-account te proeven, maar wil niet me melden, en ik weet dat de rest ce.In je tutorials zijn erg ajutor.Multumim.

 7. pc1990 zei hij

  Ik hou niet van google chrome browser

 8. Augustin zei hij

  Ik heb een versie van Google Chrome intrebare.Ce weergegeven in deze tutorial zag ik dat de toegang tot het menu "Options" om een ​​nieuw tabblad in Google Chrome setarile.La openen mij gebruikt om een ​​pop te openen UP, en nuprea place.Poate Kun je uitleggen hoe ik hem open kan maken in een nieuw tabblad.

  • AdrianGudus zei hij

   Augustin: Ik heb een versie van Google Chrome intrebare.Ce weergegeven in deze tutorial zag ik dat de toegang tot het menu "Options" om een ​​nieuw tabblad te openen in Google Chrome setarile.La mij gebruikt om een ​​soort venster te openen POP-UP, en nuprea place.Poate kunt u uitleggen hoe ik kan het openen in een nieuw tabblad.

   Cristi waarschijnlijk vergeten te vermelden dat hij toonde hij is beschikbaar voor Google Chrome Beta-versie en niet de stabiele versie van het. Schrijf in Google: Google Chrome bèta, druk op enter en je zal de beta-versie van de browser te vinden.

 9. AdrianGudus zei hij

  Juist, de instellingen voor de tutorial beschikbaar zijn en stabiele versie van de browser enige opties verschijnen als pop-up en niet op het tabblad.

  • Augustin zei hij

   AdrianGudus: Juist, de instellingen voor de tutorial beschikbaar zijn en stabiele versie van de browser enige opties verschijnen als pop-up en niet op het tabblad.

   Toch bedankt mensen bij Google snel bewegen genoeg om 9 versie vorige keer waren we op de geïnstalleerde versie google 6.

 10. Valentin zei hij

  Zeer nuttige les vandaag.
  Nog een vraag heeft die niet gerelateerd is aan de tutorial onderwerp aan u gepresenteerd. Mijn vraag is de volgende kocht ik een videokaart HIS Radeon HD 5450 processor van ATI en 1 GB RAM en nadat ik de chauffeur merkte ik dat gebruikt kan worden als geluidskaart (7.1) dus hoe kan audiosysteem aansluiten op het ? Het heeft DVI en VGA en HDMI.

 11. Radius32 zei hij

  Wat is de beste browser voor oudere systemen en zwakker? Niet schelen personalizarea.Vreau adviseer ik een browser om pagina's sneller te openen, geen vertraging wanneer je scroll-en resource vriendelijke bereiken. Ik denk dat het chroom zijn als ik veranderen azen minste setarile.Voi je denkt?
  PSExista elke site om een ​​test van de browser geïnstalleerd op uw PC doen en mij vertellen welke het beste is?

 12. AJUTORRRRRR zei hij

  Ik downloadde de nieuwste beta en geef NIETS Wanneer de "Options" Ik wil niet verschijnen als aan u getoond in een nieuw tabblad. Verschijnt er een klein venster met de instelling. hoe? ga niet helemaal? HELP Cristi

 13. SideBySide zei hij

  Deze instellingen popup in Google Chrome, weet je dat het werkt en ga zo maar door. Neem de sleutel, de opties (opties) Backstage (Onder de motorkap) boven de privacy u de "Instellingen voor inhoud ', klik erop, een nieuwe pop-up verschijnt in de functie popup die gaan over" Meldingen "en selecteer 'Alle sites toestaan ​​bureaubladmeldingen weer te geven ".
  Dati en dicht en sluiten en klaar. Voor degenen die niet de Engels versie niet alleen in het Roemeens begrijpen en te installeren versie. (Waarom in het Engels houden hem als je niet weet het Engels?

 14. Opgelost zei hij

  Ik opgelost dankzij SideBySide Thanks ..

 15. Toen ik nog steeds niet winnen 7 merge.Merge en, voor mij is dit gebruik.

 16. Ik heb het getest, en ik merk alleen als de gmail pagina.

 17. Paullik83 zei hij

  Ik denk dat een tutorial over POP Peeper. is interessanter. FREE

  Auto-Check-mail - Yahoo, Live, GMail ...... enz.

 18. AdrianGudus zei hij

  Paullik83: Ik denk dat een tutorial over POP Peeper. is interessanter. FREE
  Auto-Check-mail - Yahoo, Live, GMail ...... enz.

  POP Peeper is een e-mailclient is niet echt een eenvoudige notifier!

 19. Dragos zei hij

  bedankt voor het antwoord, ik weet wat je bedoelt over prive trakerele je sprak over hen in een tutorial, maar ze lijken meer Trak ok.
  Een daarvan is c-zone en heeft zeer vigilenţi.Spre ex gegeven. Ik heb alleen het uploaden nep 4GB, en in een uur dus ik sloot contul.Nu RatioMaster slechts beperkt gebruik gezond verstand.

  Nogmaals bedankt en ik waardeer uw werk waar ik leerde een multe.Te overwegen THE BEST

  CIAO

 20. Voor degenen die niet google chrome hebben of willen iets Ik gebruik een sidebar gadgets / / Gmail Counter \ \ na mijn geluid beter, merk je dat je e-mail hebt ontvangen en wanneer u de browser sluit en niet ingelogd rekening email.Mergeti hier http://www.wincustomize.com/explore/sidebar_gadgets#/page/3 -Download het, installeer het in de zijbalk vinden plaats op het bureaublad en het kleinere instellingen, inclusief E & P aan kennisgeving klinken. Ik wens u veel succes.

 21. Gepeto zei hij

  Ik geef de voorkeur Firefox zanger en het lijkt makkelijk om een ​​addon adika installeren:
  WebMail Notifier
  en kan ELKE account Ik Meil ​​elke 6 gezet:
  3 accounts Yahoo, Gmail 1, 1 Hotmail en AOL 1
  Ik vind het best addon ... weet niet wat te ZIK.
  Orcum goede tutorial!
  Bafta en uitziende en tutorials Ashampoo

 22. Claudiu zei hij

 23. vasicucu zei hij

  naaais! Gefeliciteerd! Ik lees Gmail in HTML. Geen kennisgeving instellingen. Ik kwam aan en ik controleerde de norm. De HTML jullie allemaal gebruiken vanwege verbindingssnelheid. De vraag is of ik notificaties zal ontvangen in deze versie?

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.