Hoe kunnen we sneller Mozilla Firefox browser - video tutorial

Hoe kunnen we sneller Mozilla Firefox browser - video tutorial
5 (15) 100%

Hallo vrienden, in de huidige tutorial zul je samen leren hoe we kunnen optimaliseren en de reactiesnelheid van Firefox te verbeteren. Als het gaat om Firefox weet dat hij is koning navigatie en regels van de browser markt. Het heeft honderden, zo niet duizenden addons kunnen we het leven gemakkelijker te maken, figuurlijk gesproken kan worden omgezet in een "tank". Alles goed en wel hier. Maar dingen zijn een beetje anders. Ik weet niet of het je opgevallen dat op het eerste te installeren elke browser als het 'verse' installatie is zeer snel en reageert goed, maar na verloop van tijd wordt het steeds moeilijker, opent en reageert steeds hard. Waarom?
Elke browser informatie te verzamelen over de tijd, koekjes, addons, plug-ins en ga zo maar door. Wij maken alle soorten van instellingen in het elke dag surfen, de browser-database groeit en het is in de database begon meer en meer te zijn en ik denk dat iedereen hier beseft dat de browser wordt afbreuk of vertragen iets natuurlijk en onvermijdelijk.
Firefox kan nog worden geoptimaliseerd en verbeterd op het net Ik weet dat er allerlei trucs om het optimaliseren van Firefox, velen van hen ronduit belachelijk en onwaar. Vandaag stel ik voor om Firefox browser te optimaliseren op een eenvoudige en veilige allemaal tegelijk. Het is een klein softulet vereist geen installatie en slechts een enkele klik zal optimaliseren Firefox. Kan worden gelegd op een USB-stick en start op elke computer met een Windows-besturingssysteem. We kunnen zelfs een draagbare versie van Firefox te optimaliseren als je het hebt.
Hoe vaak moet dit softulet draaien?
Het hangt af van de intensiteit van uw browsen. Als u surfen voor een lange tijd met veel tabbladen, vaak installeren en verwijderen van add-ons, bladwijzers toevoegen frequent dan moet optimizer is deze kleine-1 2 keer per week hardlopen.

LET OP: Voor het uitvoeren van de optimalisatie softuletul zorgen dat de Firefox-browser is geopend.

Ik hoop dat je geniet van deze tutorial en nuttig zal zijn als ik was voor mij. Kunt u kijken naar de video tutorial samen.
Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Veel plezier!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Albert zei hij

  Mooie tutorial en ik is erg handig omdat ik gebruik mozilla.Multumesc intenser fooarte Adrian

 2. Vlinder zei hij

  ja beweegt echt veel beter. Thanks, gewoon iets nodig

 3. Beda Venerabilis zei hij

  Ik heb net ontdekt dat ik voor ongeveer 10 dagen zelfs ik vond hem een ​​geschenk en voi.Intr Zelfs voelde ik een verandering ten goede.

 4. Vali zei hij

  In CCleaner, tabblad rechts in firefox / mozilla, is er een optie "compact-database". Ik denk het zelfde ding ... alles wat hij doet?

  • Adrian zei hij

   In CCleaner, tabblad rechts in firefox / mozilla, is er een optie "compact-database". Ik denk het zelfde ding ... alles wat hij doet?

   CCleaner vegen schoon, de 'Database comprimeren "No way niet optimaliseren of te comprimeren!

 5. ion zei hij

  Al geruime tijd ben ik op zoek naar snelheid en FireTune.Am SpeedyFox Firefox.Folosesc verhogen en vond dat de problemen voortkomen uit een aantal addons en ik uitgeschakeld of verwijderd de add-uri.Am had periodes bij het starten van firefox-15 17 seconden. Nu begint 3-4 secunde.Cand SpeedyFox en niet betalen FireTune verwijderen en opnieuw installeren Firefox, operaties die ongeveer twee luni.Nu weten om een ​​tutorial over FireTune zijn en het zou goed zijn en zo'n videotutorial te zijn.

 6. Bulgac zei hij

  Ga je gewoon sneller, zeer tare.10 +

 7. Cosmin zei hij

  Zeer goede tutorial.
  Wachten zelfstudie over online tv.
  All the best!

 8. BGD zei hij

  Merge lijkt sneller, maar er zijn opera of google chrome? BitDefender en norton te maken niet een tutorial gemaakt?

 9. Bugman zei hij

  Ook is er een grotere "snelle" browser

 10. Nelutza zei hij

  Dank u zo zeer behulpzaam en ik ga een stuk beter nu :)

 11. Cosmin zei hij

  hi dit is erg goed soft.dar Ik heb een probleem (niet gerelateerd aan deze software) nush van de oorzaak, elke keer bij het opstarten, voordat de ramen maken me kiezen tussen Windows en tune up back-up. Wat te doen om die back-up tuneup verwijderen? willen niet elke keer verschijnen en wil niet me elke keer als ik aleg.Daac help please citeer me gezet.

  • Bulgac zei hij

   zwakke Network Settings

   Probeer TuneUp Utilities te verwijderen, u deze software, maar ook Windows te wijzigen en te optimaliseren, of om je Windows te veranderen.

  • Bulgac zei hij

   hi dit is erg goed soft.dar Ik heb een probleem (niet gerelateerd aan deze software) nush van de oorzaak, elke keer bij het opstarten, voordat de ramen maken me kiezen tussen Windows en tune up back-up. Wat te doen om die back-up tuneup verwijderen? willen niet elke keer verschijnen en wil niet me elke keer als ik aleg.Daac help please citeer me gezet.

   Probeer TuneUp Utilities te verwijderen, u deze software, maar ook Windows te wijzigen en te optimaliseren, of om je Windows te veranderen.

 12. Vali zei hij

  Als het waar is als ik zeg dat je gaat zitten van 's morgens tot' s avonds in de voorkant van de PC met veel open tabs 60-80 van ... wat te zeggen, te veel. Ik denk dat ik gek op je plaats, laat het een beetje zachter om tijd voor andere activiteiten voor eigen leven hebben. Ik hoop het niet om iemand te beledigen, is slechts een gezichtspunt.
  Tenminste ik hoop dat je hebt als winsten.
  Iemand zei in het opmerkingenveld dat een goed idee om deze site verdubbelen in het Engels zou zijn. Als al deze opwinding ... Ik vind dat je dat ook doen.

  • Adrian zei hij

   Als het waar is als ik zeg dat je gaat zitten van 's morgens tot' s avonds in de voorkant van de PC met veel open tabs 60-80 van ... wat te zeggen, te veel. Ik denk dat ik gek op je plaats, laat het een beetje zachter om tijd voor andere activiteiten voor eigen leven hebben. Ik hoop het niet om iemand te beledigen, is slechts een gezichtspunt.
   Tenminste ik hoop dat je hebt als winsten.
   Iemand zei in het opmerkingenveld dat een goed idee om deze site verdubbelen in het Engels zou zijn. Als al deze opwinding ... Ik vind dat je dat ook doen.

   Je bent goed ... je weet hoe je orders te geven mond pac pac :)) Ik hou van jou (zoals zeggend een maat van mij), maar ... Het is heel moeilijk om 2 10.000 mensen die ons bezoeken werken !! Met grote vreugde vertalen we de site in het Chinees niet alleen in het Engels, maar hoe kunnen mensen 2? Als je tijd hebt om de software te bestuderen? je tijd om te eten, als om te reageren op opmerkingen hebben? Soms, ondanks dat ik niet Romanu broer, niet gezamenlijk, ze niet in de projecten is zeer onzorgvuldig. We zouden degenen die goed willen en weten hoe om te doen wat we doen, doe mee, legde zijn hand tot hand en hoe de definitieve tekst zegt en elke presentatie "en samen naar deze plaats beter te maken" helaas zijn er maar dit gebeurt helemaal niet. Iedereen weet om vorderingen te hebben en vragen, maar iemand die dat niet doen nodig? Ik weet niet of u op de hoogte van het schandaal met Frankrijk, toen de televisie begroeting zei iemand over Roemeense me eerlijk geliefd bent, dat is nieuw: "s'il vous plait meseu"
   Zoals werken ... nee ... we klagen over de toestand die we doen 25% en uit te slaan in een woord "staat van crisis om ons te redden Domle OCG OCG" Nou, wat als de toestand zou zijn ... wat doe je dan, doe niet mogen werken? Heb je niet het land ploegen? Je mag niet eet?
   In Roemenië dingen zijn erg oppervlakkig, niet weinig genoegen voor sommigen, maar voor het geld, iedereen proberen te "pikken" en villen van waar ze werken en als je vraagt ​​waarom het schaap als antwoord "Nou, als ik steel Altu waarom niet stelen anga anga dang dang "En zo Roemenië is een land" wonderful "conclusie" doen Altu Domle "" als andere maak me niet wat ik moet doen "" Als die kerel me niet wordt betrapt waarom catch me "als ik stierf duizend geiten lu buurman waarom niet sterven" Alles wat we de zorg over Altu deauna de ander ja niet goed! Neeee, maar als iemand anders doet het goed in een woord "sterven van afgunst voor het welzijn van een ander" ugly lelijk

   • Cosmin zei hij

    Je bent goed ... je weet hoe je orders te geven mond pac pac) Ik hou van jou (zoals zeggend een maat van mij), maar ... Het is heel moeilijk om 2 10.000 mensen die ons bezoeken werken !! Met grote vreugde vertalen we de site in het Chinees niet alleen in het Engels, maar hoe kunnen mensen 2? Als je tijd hebt om de software te bestuderen? je tijd om te eten, als om te reageren op opmerkingen hebben? Soms, ondanks dat ik niet Romanu broer, niet gezamenlijk, ze niet in de projecten is zeer onzorgvuldig. We zouden degenen die goed willen en weten hoe om te doen wat we doen, doe mee, legde zijn hand tot hand en hoe de definitieve tekst zegt en elke presentatie "en samen naar deze plaats beter te maken" helaas zijn er maar dit gebeurt helemaal niet. Iedereen weet om vorderingen te hebben en vragen, maar iemand die dat niet doen nodig? Ik weet niet of u op de hoogte van het schandaal met Frankrijk, toen de televisie begroeting zei iemand over Roemeense me eerlijk geliefd bent, dat is nieuw: "s'il vous plait meseu"
    Zoals werken ... nee ... we klagen over de toestand die we doen 25% en uit te slaan in een woord "staat van crisis om ons te redden Domle OCG OCG" Nou, wat als de toestand zou zijn ... wat doe je dan, doe niet mogen werken? Heb je niet het land ploegen? Je mag niet eet?
    In Roemenië dingen zijn erg oppervlakkig, niet weinig genoegen voor sommigen, maar voor het geld, iedereen proberen te "pikken" en villen van waar ze werken en als je vraagt ​​waarom het schaap als antwoord "Nou, als ik steel Altu waarom niet stelen anga anga dang dang "En zo Roemenië is een land" wonderful "conclusie" doen Altu Domle "" als andere maak me niet wat ik moet doen "" Als die kerel me niet wordt betrapt waarom catch me "als ik stierf duizend geiten lu buurman waarom niet sterven" Alles wat we de zorg over Altu deauna de ander ja niet goed! Neeee, maar als iemand anders doet het goed in een woord "sterven van afgunst voor het welzijn van een ander" ugly lelijk

    Je zei dat je alleen 2 aici.Dar mensen voordat je was 3.Era en boby.Boby waar, waarom doen tutorials niet op de site is niet meer? sie nam vakantie? sia of stoppen?

   • Bulgac zei hij

    Je bent goed ... je weet hoe je orders te geven mond pac pac) Ik hou van jou (zoals zeggend een maat van mij), maar ... Het is heel moeilijk om 2 10.000 mensen die ons bezoeken werken !! Met grote vreugde vertalen we de site in het Chinees niet alleen in het Engels, maar hoe kunnen mensen 2? Als je tijd hebt om de software te bestuderen? je tijd om te eten, als om te reageren op opmerkingen hebben? Soms, ondanks dat ik niet Romanu broer, niet gezamenlijk, ze niet in de projecten is zeer onzorgvuldig. We zouden degenen die goed willen en weten hoe om te doen wat we doen, doe mee, legde zijn hand tot hand en hoe de definitieve tekst zegt en elke presentatie "en samen naar deze plaats beter te maken" helaas zijn er maar dit gebeurt helemaal niet. Iedereen weet om vorderingen te hebben en vragen, maar iemand die dat niet doen nodig? Ik weet niet of u op de hoogte van het schandaal met Frankrijk, toen de televisie begroeting zei iemand over Roemeense me eerlijk geliefd bent, dat is nieuw: "s'il vous plait meseu"
    Zoals werken ... nee ... we klagen over de toestand die we doen 25% en uit te slaan in een woord "staat van crisis om ons te redden Domle OCG OCG" Nou, wat als de toestand zou zijn ... wat doe je dan, doe niet mogen werken? Heb je niet het land ploegen? Je mag niet eet?
    In Roemenië dingen zijn erg oppervlakkig, niet weinig genoegen voor sommigen, maar voor het geld, iedereen proberen te "pikken" en villen van waar ze werken en als je vraagt ​​waarom het schaap als antwoord "Nou, als ik steel Altu waarom niet stelen anga anga dang dang "En zo Roemenië is een land" wonderful "conclusie" doen Altu Domle "" als andere maak me niet wat ik moet doen "" Als die kerel me niet wordt betrapt waarom catch me "als ik stierf duizend geiten lu buurman waarom niet sterven" Alles wat we de zorg over Altu deauna de ander ja niet goed! Neeee, maar als iemand anders doet het goed in een woord "sterven van afgunst voor het welzijn van een ander" ugly lelijk

    Geloof niet alle mensen zijn zoals je zei.

 13. 007 zei hij

  snelheid is sterk verbeterd na het gebruik ervan ... ms veel preogramelu

 14. Albert zei hij

  Adrian als je wilt om de inhoud van deze website in het Engels verdubbelen adviseer ik windgetul http://www.microsofttranslator.com/Widget/?ref=MSTWidget maar niet acetaten dupliceren en tutorialele.Sper naar handige widget zijn

 15. cristi04 zei hij

  CEMI zelfstudie wat deze site videotutorial.ro verwachten super bedankt.
  en ik wil dat je af te vragen, is vriun browseru truc die zou Firefox te verbruiken minder middelen?

 16. Cosmin zei hij

  Ik verwijderd en tuneup maar toch asa.Nush wat te doen

 17. calin zei hij

  Ja inderdaad sneller super bewegen

 18. bogdan zei hij

  sall iemand weet van een programma op de desktop foto te wijzigen op 5 5 in minuten (zoals Windows 7) plzzz.Astept me aan me en ik Citti bellen

 19. calin zei hij

  [Quote = bogdan] zegt:
  Mei 29 2010 van 12: 48

  sall iemand weet van een programma op de desktop foto te wijzigen op 5 5 in minuten (zoals Windows 7) om mij te bellen en ik Citti plzzz.Astept me [/ quote] [font = Impact] als je iets wilt dat je wil ingruna ff zoveel pc heeft Vista Ultimate ultieme cv en win7 ik weet niet waar te krijgen, maar ik Anuta gewoon dat je zal veel niet waard [/ font] ingruna

 20. Bela Szabo Andrew zei hij

  Hallo jongens, super hard tutorialul.Am en ik heb een verzoek, te weten: in de toekomst als je een videotutorial over Loaris Trojan Remover software kon maken omdat ik op diverse forums en iedereen vertelde me dat het een zachte supertare.Va Dank respectvol Andrei

 21. egasus zei hij

  Moeder God, deed softu dit? Indien gezet nitro in firefox

 22. florijn zei hij

  Na het gebruik van deze software Mozilla Firefox browser laden veel sneller! Ik heb itrebare (hier niet gekoppeld), blijf ik 4GB en Windows vraagt ​​me om data recovery software die ik gebruikte op videotutorial.ro formatteren en niemand erin geslaagd om de toegang tot gegevens te herstellen op Mijn vraag is of hij met hem naar een data recovery center kunnen ze mijn gegevens stok herstellen?

 23. Cosmin zei hij

  Ik heb geen plannen om mijn Windows ® te veranderen vroeg ik wat ik moet doen om te helpen zich te ontdoen van de man te kennen en uit te wisselen Windows ® een, maar niet willen dat veranderen alleen maar willen om zich te ontdoen van beide

 24. calin zei hij

  Ik heb een suggestie voor de tutorial BBCode zijn A tot Z, echter. Een eenvoudig te zeggen dat het een aantal eenvoudige ja het is leuker als u een voorbeeld van hoe je BBCode etc. zetten zien en als je wilt een aantal html tutorials hoe om te werken op hen etc.

 25. Andrei Lucian zei hij

  de folos.Ms

 26. kornoelje zei hij

  Voorbij alle functies, add-ons en het goede, Firefox heeft genoeg problemen die de Mozilla-ontwikkelaars moeilijk proberen op te lossen. Een van deze is het gebruik van geheugen. Helaas, tot nu toe vond geen officiële en algemene remedie beschikbaar. Er zijn een aantal trucs die geheugengebruik kan worden geoptimaliseerd.

  Volgende truc leidt tot een drastische afname van de hoeveelheid geheugen verbruikt door Firefox. Helaas voor degenen die zijn overgestapt op Windows Vista, worden de effecten zich alleen op Windows XP. Kortom, zal deze truc RAM verbruikt door simpelweg het minimaliseren van het venster te verkleinen.

  Deze truc is 4 eenvoudige stappen:

  * Type about: config in de adresbalk en geef Enter
  * Klik met de rechtermuisknop ergens op de pagina en kies Nieuw - Boolean
  * Schrijf in het vak en geef Enter config.trim_on_minimize
  * Selecteer Waar en geef Enter

  Als je de stappen 4 die in command window moet een nieuw record genaamd config.trim_on_minimize, boolean, om waar.

  Het effect van deze truc die u in staat zullen zijn om te zien na het herstarten van de browser. Zelfs als Firefox krijgt tot enkele honderden mega goed (of zelfs meer) RAM in een tijd verbruiken als je zal minimaliseren sterk dalen tot slechts enkele tientallen, in sommige gevallen bereiken als 10 MB. Afhankelijk van het aantal detab geopende sites zoals items opgenomen in de open plaatsen. Nog meer verheugend is dat nadat je het terug te maximaliseren, zal de hoeveelheid geheugen niet terug groeien. Zal licht toenemen, maar op geen enkele wijze de hoeveelheid vooraf te minimaliseren.

  Deze truc is een snelle en effectieve manier om het geheugengebruik van Firefox optimaliseren zonder het programma opnieuw op te starten. Bovendien, dezelfde truc geldt ook voor andere programma's zoals Mozilla Thunderbird of SeaMonkey. Kornoelje

 27. Ginake zei hij

  Zeer nuttig tutorial in voelt echt de snelheid en het gemak van navigatie op Firefox. Medewerkers zijn Firefox fan en deze tutorial is zeer nuttig mij. Bedankt voor de tutorial.
  PS. Terwijl een tutorial op het terrein Videotutorial (componenten, plugins, thema's wp)?

 28. Stier zei hij

  Ja, inderdaad, het voelt extra snelheid ... Ik deed dit al eerder, ongeveer 2 jaar, het is een nuttig ding proberen waard

 29. CORNEL zei hij

  Hoe kunnen we Mozilla Firefox browser sneller?
  Installeren en gebruiken van Google Chrome!

  Dat betekent "als" een voormalige fan Firefox. Moe van het minimum-5 10 seconden wachten aan Firefox te openen. Ik moe momentane synchronisatie bladwijzers, enz.. In ieder geval, dit is een strikt persoonlijke mening, maar voor mijn behoeften en ik ben er zeker van ten minste 60-70% van de normale behoeften van de gebruiker (geen ontwikkelaars of andere groepen), Chrome is sneller en efficiënter dan Firefox.

  Gefeliciteerd les! Go on!

  • Jeni zei hij

   CORNEL: Hoe kunnen we Mozilla Firefox browser sneller?
   Installeren en gebruiken van Google Chrome! Say That "acteren" was een fan van Firefox. Moe van het minimum-5 10 seconden wachten aan Firefox te openen. Ik moe momentane synchronisatie bladwijzers, enz.. In ieder geval, dit is een strikt persoonlijke mening, maar voor mijn behoeften en ik ben er zeker van ten minste 60-70% van de normale behoeften van de gebruiker (geen ontwikkelaars of andere groepen), Chrome is sneller en effectiever dan Firefox.Felicitari voor les! Go on!

   Je hebt helemaal gelijk, maar de browser SRWare en dan proberen om me te vertellen wat is de snelste van hen het.

 30. mosujack zei hij

  Dank je wel! Het simte.GOOD

 31. Mihalache Ionut zei hij

  Bv aan jullie! Ik had twijfels over de browser ... wacht een tv online videotutorial .. Nogmaals gefeliciteerd.

 32. gylda zei hij

  Ik hoop van niet, maar lachen om mijn vraag ... wat doet firefox portable? dank

  • Adrian zei hij

   Ik hoop van niet, maar lachen om mijn vraag ... wat doet firefox portable? dank

   . Zelden of nooit. Zip map een archief met daarin alle noodzakelijke lopende Firefox, in die map zijn er ook praktische Firefox icoon "launcher" die map kun je op een USB-stick of op een andere partitie ... en door te dubbelklikken op op "de launcher 'in de map die u Firefox draaien zonder te hoeven installeren. Schrijf in het zoekvak rechts voor zwart: "Hoe te installeren en uitvoeren van software op een USB-stick met PortableApps" (zonder aanhalingstekens) die u invoert en klik op het eerste resultaat

 33. Radu zei hij

  Inderdaad erg handig!

 34. En3rgik zei hij

  Werkt goed, aardige tutorial, bv. nice ms

 35. Ghost Rider 2017 zei hij

  Ik kan niet zeggen dat het is sterk verbeterd de snelheid nog een verschil gezien
  heel erg bedankt

 36. En3rgik zei hij

  Initial werkt goed, dan begin ik Mozilla blokkeert men niet veel gebruikt-m liever harder te openen dan te crashen wanneer ik open een andere pagina internet.Se uitgeschakeld voor 10-20 sec. na unlock. Wie is er niet goed programma crasht. Ik zet 2 aan-m PC DualCore 3Ghz en 3GBram op beide hetzelfde.

 37. Catalin zei hij

  niet zoiets voor Google Chrome?

  zeer nuttig voor uw videotutorialele!

 38. Catalin zei hij

  Gelieve raspundetima als er nog iets voor Google Chrome?

  • Catalin: Gelieve raspundetima als er nog iets voor Google Chrome?

   Nou Google Chrome is al zeer snel ... wat te doen met dergelijke software? u wilt vliegen naar Mars of wat? Ik voor mij niet eens om een ​​oog knipperen en zodra ik de pagina te laden. Hoe snel wil je mijn broer zijn? Nee, er is Google Chrome, zodat niet hoeft het helemaal!

 39. Catalin zei hij

  Bedankt voor het antwoord!

 40. george93 zei hij

  Tinetio dus op jongens!!

 41. Ceapaev zei hij

  Ik wil ook softuletu.Multumesc

 42. In de afgelopen dagen, ze steeds blokkeren mozilla "mijn", dus ik dacht opnieuw te installeren.
  Verrassing: Ik geef (telkens) error: "Firefox profiel kan niet worden incarcat.Probabil ontbreekt of ontoegankelijk."
  Tevergeefs probeerde ik verwijderen en opnieuw enkele + herstart.
  Ik vraag me af wat het zou kunnen zijn?

  Bij voorbaat dank voor. nuttig antwoord!

 43. Niet open mozilla., Wat kan ik doen?

 44. Het werkt echt bedankt!

 45. bogdan zei hij

  Ik wil ook programul.Multumesc.

 46. edy zei hij

  Beton is programul..ms Boys

 47. Ik denk dat het beweegt langzamer in html5

gezichtspunt

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.