Hoe u geld kunt verdienen met YouTube-berichten en -weergaven - videozelfstudie

Hallo vrienden, deze video tutorial zal u tonen hoe u films die u klimmen op YouTube te gelde te maken. Dit is een nieuwigheid voor Roemenië, kan een paar dagen YouTube-account eigenaars partners geworden en verdien geld.
Waarom heb je nodig om geld te verdienen op YouTube?
1. Eerst moet je een YouTube-account en geüpload wat beelden.
2. Je moet ook een AdSense-account als je dat niet doet kun je een te maken.
3. Moeten dringend en inspiratie voor het filmen.
4. Chef werken.
Het is mogelijk dat sommige rekeningen niet meteen deze nieuwe functies die vanwege laatst bijgewerkt door alle rekeningen kunnen verschijnen.
Welke voordelen we krijgen van het geld?
YouTube-ers kunnen hun uiterlijk beter rekening te passen.
Als u worden partners 15 minuten limiet wordt verhoogd tot een clip.
Elke rekeninghouder kan kiezen voor een miniatuurweergave (een duim) wordt weergegeven over de video.
Partners kunnen annotaties zetten met externe links, tot nu toe was het niet mogelijk om alleen koppelingen invoeren van youtube.
We zijn blij dat Roemenië gewaardeerde zoveel andere landen nog belangrijker, ik denk dat dit is grotendeels te wijten Roemeense team werken bij Google.
Bedankt jongens / meisjes bij Google (geen namen noemen).
Veel plezier!
door Cristian Cismaru


 


Related Tutorials


Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. polferis zei hij

  Dankzij Cristian Cismaru!

 2. MARIAN zei hij

  INTERESSANTE zelfstudie, MAAR GEFELICITEERD kristal Tutorial RAID 0,1?
  THANK YOU !!!

 3. Marian Ionescu zei hij

  Als u JavaScript te gelde maken, maar AdSense-account koppelen winst, zelfs als ze niet "verwijderen" geld?

 4. MARIAN:
  INTERESSANTE zelfstudie, MAAR GEFELICITEERD kristal Tutorial RAID 0,1?
  THANK YOU !!!

  Hier komt!
  Nog steeds niet alles wat ik nodig.

 5. Marian Ionescu:
  Als u JavaScript te gelde maken, maar AdSense-account koppelen winst, zelfs als ze niet "verwijderen" geld?

  Nee, als je band tussen YouTube en AdSense doen hoeft niets te winnen.

 6. polferis:
  Dankzij Cristian Cismaru!

  Met plezier!

 7. edy 13ani zei hij

  En als ik kan verdienen geld 18 jaar?

 8. yonut zei hij

  je kunt gooien in je hoofd :)))) oh hoe we lachten :)) !!!

 9. Het is tegen het beleid van Google moeten 18 jaar die u kunt nemen geld als ik heb

  edy 13ani:
  En als ik kan verdienen geld 18 jaar?

 10. edy 13ani zei hij

  mos:
  Het is tegen het beleid van Google, moet u beschikken over 18 jaar, zodat u het geld kunt verwijderen wanneer het ontvangt

  ms

 11. Chelaru Marco-Cristian zei hij

  Wat kan ik doen als ik al ben een partner in een buitenlands netwerk?
  Ik neem gewoon dat netwerk 60% van wat we produceren mijn video.
  Is er een mogelijkheid om nu op te geven samen met hen en maken het partnerschap in Roemenië?
  Als je weet hoe je deze vragen goed moet beantwoorden, anders zou ik nog een vraag hebben:
  Is het mogelijk om een ​​nieuw account aan te maken en een partnerschap aan te gaan of moet ik weer aan bepaalde eisen voldoen, zoals 1000 views per dag… meer abonnees op dat kanaal?
  Dank u bij voorbaat voor uw antwoorden.

 12. sklipy zei hij

  Voor Marco: ik kan je iets antwoorden, namelijk dat je het contract met dat netwerk niet kunt opgeven dan aan het einde van het contract 'je moet dat contract tenminste nog eens bekijken voor het geval je er een afdruk op hebt gemaakt' en gerelateerd aan partnerschap Ik heb in mijn account tenminste niet de mogelijkheid om een ​​partnerschap aan te vragen 'alleen inkomsten genereren'. Ik weet niet of het open is en of de partnerschapsoptie rechtstreeks met YouTube is toegepast of dat het moeilijker is om bij te werken ?! En op de laatste vraag ja, zelfs als je een nieuw account opent 'je moet op zijn minst aan de YouTube-vereisten voldoen om voor dit partnerschap te kunnen solliciteren als ik het zo mogelijk herhaal' en een belangrijk ding, zelfs als je opent Ik denk niet dat er een nieuw kanaal zou worden aangegeven 'omdat: als je een nieuw kanaal had en dit nieuwe kanaal zou koppelen aan je bestaande Adsense-account, je zou beseffen dat de winst van daaruit met het netwerk zou worden gedeeld waaraan je nu "gelinkt" bent of om een ​​nieuw Adsense-account aan te maken en uiteraard kan je het niet met dezelfde naam doen (de bestaande Adsense nu) dit zouden mijn antwoorden zijn '.

 13. Daniel zei hij

  Weer illusies verdiende geld ergens?

 14. Anderson zei hij

  Hoi Cristi, ik filmde mijn bandrecorder tijdens het zingen Ik denk dat youtube eruit ziet, een liedje zingen of meer en geen geld geef me, en ik zei wat dat Duitsland de reden dat ik niet weet wat niet kan uitzenden daar, maar we schoot de clip werd het wassen van mijn auto en het auteursrecht ze zeggen :)) Ik weet niet waarom ik geen klein Zie bv Whirlpool merk :)) grappig.

 15. Anderson zei hij

  Cristi, ik krijg geen toegang tot mijn Adsense-account en zegt: "Er is geen AdSense-account voor deze login, omdat het is gekoppeld aan een applicatie die niet is goedgekeurd. Voor meer informatie over uw aanvraag kunt u het bericht lezen dat we naar het e-mailadres hebben gestuurd dat u bij uw aanvraag heeft opgegeven.

  Ga terug naar de AdSense-startpagina. "

  Hoe kan ik een rekening, of te verwijderen weet je dat?

 16. vladutz zei hij

  Ik kreeg deze e-mail kan u helpen bij uw AdSense-account te sluiten of hebben onlangs een mail van ontvangen [e-mail beveiligd] van de afwijzing van uw aanvraag voor AdSense. Zonder een geldige AdSense-account, kunt u niet deelnemen aan YouTube te gelde programma.

  Om een ​​goedgekeurd AdSense-account mee te doen met YouTube tabblad gelde toegang. Als u in aanmerking (a) van deze functie en het CMS beheren van uw account, ga naar Instellingen AdSense.

  Verwerking 48 heraansluiting kan uren duren. Vergeet niet dat je nodig hebt om toegang tot uw nieuwe AdSense-account YouTube toestaan. Zodra je een nieuwe account hebt toegewezen, ontvangt u een e-mail van [e-mail beveiligd], Getiteld "Bevestiging toegang tot Google AdSense http://www.youtube.com” om u eraan te herinneren om toegang te schakelen

  • vladutz zei hij

   Uw aanvraag is afgewezen AdSense write moet een andere Google-account die ik gebruikte EUI op mijn account die ik altijd gebruikte, dat is het probleem zak?

 17. Sterian viorel zei hij

  Maak fotobewerking video profesionala.pot up video gemaakt door mij met achtergrondmuziek open source?

 18. corneliu_padurariu zei hij

  Ik deed zaken dus in de tutorial werkte het echt perfect, de video's die mij verdacht leken omdat ze inhoud bevatten die niet van mij was, defixed mijn doos met "" de dollar "" is niet langer groen, anders is het ok.

 19. Dah4kA zei hij

  Bitcoin Christus en hoe zit het?

 20. Cosmin zei hij

  Hallo, mengt gemaakt door mij kan ze .. zetten?

 21. Mircea zei hij

  Cristi ... Ik heb een vraag (ik weet dat het niet gerelateerd aan constituerende 'it): Hoe kan ik te weten komen wat brandde de pc, indien niet', (een kleine explosie en gaf nooit enig teken)?

 22. vladutz:
  Uw aanvraag is afgewezen AdSense write moet een andere Google-account die ik gebruikte EUI op mijn account die ik altijd gebruikte, dat is het probleem zak?

  vladutz:
  Ik kreeg deze e-mail kan u helpen bij uw AdSense-account te sluiten of hebben onlangs een mail van ontvangen [e-mail beveiligd] van de afwijzing van uw aanvraag voor AdSense. Zonder een geldige AdSense-account, kunt u niet deelnemen aan YouTube te gelde programma.

  Om een ​​goedgekeurd AdSense-account mee te doen met YouTube tabblad gelde toegang. Als u in aanmerking (a) van deze functie en het CMS beheren van uw account, ga naar Instellingen AdSense.

  Verwerking 48 heraansluiting kan uren duren. Vergeet niet dat je nodig hebt om toegang tot uw nieuwe AdSense-account YouTube toestaan. Zodra je een nieuwe account hebt toegewezen, ontvangt u een e-mail van [e-mail beveiligd], Getiteld "Bevestiging toegang tot Google AdSense http://www.youtube.com” om u eraan te herinneren om toegang te schakelen

  Lees aandachtig de voorwaarden van Youtube en Adsense, gaan niet door hen als Formula One auto: next, next, next.
  Lees het hele ding, er zijn antwoorden op uw vragen.

 23. Mircea:
  Cristi ... Ik heb een vraag (ik weet dat het niet gerelateerd aan constituerende 'it): Hoe kan ik te weten komen wat brandde de pc, indien niet', (een kleine explosie en gaf nooit enig teken)?

  Ik zeg u, aan de bron te branden!
  Als u geen teken geven betekent dat er geen macht, heb je controleren of deze is aangesloten in
  Bij verbrande geheugen, processor, videokaart, alle pc begint na het begin om wat geluid te krijgen (als je mini speaker op het moederbord), deze problemen beschrijven klinkt als een soort morsecode.

 24. Rummy zei hij

  Bedankt jongens, ga zo door met het goede werk.

 25. Daniel:
  Weer illusies verdiende geld ergens?

  Je hebt geen idee waar je het over. Gelooft u mij!

 26. ionut zei hij

  Welkom. Ik activeer gelde op youtube met AdSense-account, beide accounts op hetzelfde e-mailadres. Alles goed en wel tot nu toe, want ik heb een youtube account die klein inkomen kunnen genereren. Maar dit bijvoorbeeld youtube kanaal gerelateerde toont films over computer tutorials, IT. Ik heb een YouTube-account, een apart kanaal naar een ander e-mailadres, maar het toont verschillende dingen in de IT. bijvoorbeeld, een hond die in het park, of hoe het ... polenta doen. Ik wil weten of ik kan inkomsten te genereren en kanaliseren verschillende dingen met dezelfde AdSense-account als de eerste youtube kanaal. Ik wil weten of het OK is in termen van die op Google naar 2 youtube accounts te accepteren voor dezelfde gebruiker.

  Indien mogelijk te gelde maken van het tweede kanaal youtube met AdSense-account eerst, moet je een andere AdSense-account te maken? laat dit?

  Wachten op een antwoord of zelfs een persoonlijke mening. Dank u.

 27. ionut:
  Welkom. Ik activeer gelde op youtube met AdSense-account, beide accounts op hetzelfde e-mailadres. Alles goed en wel tot nu toe, want ik heb een youtube account die klein inkomen kunnen genereren. Maar dit bijvoorbeeld youtube kanaal gerelateerde toont films over computer tutorials, IT. Ik heb een YouTube-account, een apart kanaal naar een ander e-mailadres, maar het toont verschillende dingen in de IT. bijvoorbeeld, een hond die in het park, of hoe het ... polenta doen. Ik wil weten of ik kan inkomsten te genereren en kanaliseren verschillende dingen met dezelfde AdSense-account als de eerste youtube kanaal. Ik wil weten of het OK is in termen van die op Google naar 2 youtube accounts te accepteren voor dezelfde gebruiker.

  Indien mogelijk te gelde maken van het tweede kanaal youtube met AdSense-account eerst, moet je een andere AdSense-account te maken? laat dit?

  Wachten op een antwoord of zelfs een persoonlijke mening. Dank u.

  Ik denk dat je kunt gaan op dezelfde adsense account zonder problemen, maar als je niet kan je wordt gewaarschuwd wanneer je wilt doen over Adsense, YouTube.

 28. sklipy zei hij

  Meerdere verbindingen van YouTube-accounts met een Adsense-account werken stilletjes, je kunt proberen 'Ik vertel je zelf dat ik dat deed met minstens 5 accounts' in de tussentijd kwam ik terug bij één, maar het werkt, je kunt het proberen '. Ik heb een nieuwere bug opgemerkt sinds YouTube "beschikbaar" is in Roemenië, namelijk het deactiveren van sommige video's zonder reden ?! In ieder geval voor mij 'er waren een aantal tutorials waarmee inkomsten werden gegenereerd en plotseling werden ze genomen, ik bedoel inkomsten genereren', gewoon niet meer?! Wat is de reden dat ik het niet weet 'kan een vrije YouTube-keuze zijn zoals gespecificeerd in de gebruiksvoorwaarden' heck weet ...

 29. Mircea zei hij

  Cristian Cismaru: Ik zeg het je, het was verbrand source!
  Als u geen teken geven betekent dat er geen stroom, controleer je of het is aangesloten in de muur
  Bij verbrande geheugen, processor, videokaart, alle pc begint na het begin om wat geluid te krijgen (als je mini speaker op het moederbord), deze problemen beschrijven klinkt als een soort morsecode.

  Hartelijk bedankt!! ... Goed om te branden alsof ik het toch wilde veranderen.

 30. vladutz zei hij

  Cristian Cismaru:
  Lees aandachtig de voorwaarden van Youtube en Adsense, gaan niet door hen als Formula One auto: next, next, next.
  Lees het hele ding, er zijn antwoorden op uw vragen.
  Nou, ik moet nog steeds een ander Google-account krijgen, omdat degene die ik gebruik mij heeft afgewezen /.

 31. mmg1818 zei hij

  is zeer eenvoudig. Ik wil mijn account op youtube verwijdert, zal een video uploaden van Madonna en YouTube-account automatisch verwijderd. is zeer eenvoudig.

  als ik thuis vannacht Ik kan niet wachten om de youtube Ramona zien als ze loopt haar hond in het park.

  zak .. Ik .. s p. in hem yu .. t. mob. Ik weet het niet, ik ben niet in staat, kan ik niet schieten me als ik laat voor het werk in de ochtend en avond ze thuis komen van het werk en vervolgens uploaden van de video naar YouTube? nee, nee.

  Ramona lijkt YouTube als zij Catelu niet geïnteresseerd zijn, maar als er Zavoranca semi Catelu dragen van haar zorg.

 32. Vladut1 zei hij

  Ik zag wat het probleem is, ik ontving een meer gedetailleerde e-mail omdat ik het mis had met de adresgegevens, ik schreef op het adres als volgt: commune…. Maar het kan zijn dat ik de commune heb geschreven en zij het niet accepteerde of ik schreef rechtstreeks zonder te schrijven naar het adres: commune ……… En in het dorp… ik denk dat ik rechtstreeks naar jou had moeten gaan, dus wat denk je, alstublieft, antwoord alstublieft ??

 33. uiteinde zei hij

  Mijn kaart base mhz 800 Een veel steun en ik zet met een frequente aangename 2 800 mhz en ik zuigen als ze bewegen op 512 MHz.
  Be A frequent omdat het te groot en ik gek procescorul
  CPU:http://s15.postimg.org/z57yz94kb/untitled.png
  ONDERDELEN:http://s24.postimg.org/6lbknnrsl/untitled.jpg

 34. Leeuw zei hij

  Misschien krijg ik met het geld dat ik verdien een BMW G-Power M5 Hurricane en een "kleine" villa in Hollywood :))
  Terug naar de aarde, niet dromen ogen deschisi.Abia wachten om het wonder dat iemand geld te verdienen aan YouTube, zelfs een rol wc-papier te zien.

  • sklipy zei hij

   Je hebt geen idee waar je over praat! Serieus als je niet weet het onderwerp Ik begrijp niet waarom je praat zonder jou?! Natuurlijk niet om een ​​villa te kopen, maar alleen wat leeft verenigen om uw grote verrassing

 35. sklipy:
  Je hebt geen idee waar je het! Serieus als je niet weet wat het onderwerp niet begrijpt waar je het zonder jou! Normaal niet om een ​​villa te kopen, maar leven alleen uni dingen om je grote verrassing :D

  Uni leven heel goed in views op YouTube, bijvoorbeeld PSY, alleen Gangnam Style won 8 miljoen. Mosul, 8 miljoen dollar! De nummers uitzien: $ 8.000.000, dat van een enkele song.

  • sklipy zei hij

   Ik verwees naar gewone gebruikers van YT, natuurlijk dacht ik ook aan PSY 🙂 Maar zelfs normale gebruikers verdienen goed met YT 'het punt is dat het voor sommigen onmogelijk is voor te stellen dat geld wordt verdiend zonder te graven!

 36. Claudiu zei hij

  De typsnelheid zorgt voor een aantal onvrijwillige fouten ... aan je status over jou Cristi die in elk artikel verschijnt, is daar een kleine fout. In plaats van "in place" zou het "I like" moeten zijn, zoals aan het begin van de zin.

 37. FaqTask zei hij

  Mircea:
  Cristi ... Ik heb een vraag (ik weet dat het niet gerelateerd aan constituerende 'it): Hoe kan ik te weten komen wat brandde de pc, indien niet', (een kleine explosie en gaf nooit enig teken)?

  Misschien niet verbrand bron kan het moederbord te branden, of is er een kortsluiting ergens.
  Ik brak mijn pc is wanneer -ulsi niet is begonnen Ik dacht dat ik verbrand bron, bestelde ik de bron van EMAG, Ik installeerde het en vond dat zelfs dan niet starten, dus ik stuurde haar die van Amega en ik bestelde een moederbord en dus ging ik.

 38. Mircea zei hij

  FaqTask: Misschien niet gebrand bron kan het moederbord te branden, of is er een kortsluiting ergens.
  Ik brak toen ik ULSI PC is nog niet begonnen ik zei dat ik was verbrand bron bron Ik besteld bij EMAG, installeerde ik het en vond dat het niet zal starten ook niet, dus ik stuurde haar die van Amega en ik bestelde een moederbord en dus ging ik.

  Tja, wat kan ik nog meer veranderen… Moederbord of bron…: -?

 39. ionut zei hij

  Ik erin geslaagd om twee afzonderlijke kanalen van een enkele youtube AdSense-account aan te sluiten. En nu ben ik benieuwd om te zien hoeveel geld (centen) gegeven door youtube

 40. Catalin zei hij

  Daarnaast zei Cristi, kunt u ook spelletjes en shooting games spelen met Fraps tijdens het spelen, creëren tutorials in stijl je eigen manier om cartoons en meer te maken.

 41. Costi zei hij

  Ik wil iets., Indien mogelijk .. hoe .. adsense pay-per-standpunten of meningen weten?
  bedankt

 42. FaqTask zei hij

  Mircea: Nou en ik wat te veranderen .... het moederbord of de macht ...: -?
  Ik zeg ga naar een dienstencheque. Niet alleen zal £ 10 kosten om het probleem te zien.

 43. Andrei Ionut zei hij

  Ik wil vragen: is dit ding vrij?

 44. calin zei hij

  duurt ongeveer een week tot je mailu voor AdSens

 45. huuj08 zei hij

  zeer goed werk van jou Cristiane, dank je.

 46. calin zei hij

  als je wilt om inkomsten op YouTube video's, verzoek opneming in het genereren van inkomsten programma YouTube (genererenhttp://support.google.com/youtube/bin/answer.py?&answer=2490020&hl=ro). Blogs en websites die alleen de video bevatten, worden niet goedgekeurd.
  de conclusie dat het niet werkt als het voor youtube… adsen is.

 47. Andrew zei hij

  Hallo, ik heb ook een vraag: verdien je geld met video's op youtube die vergelijkbaar zijn met 'verdienen' en op sites als neobux, enz. Waar je op zinloze klikken klikt, zonder iets te ontvangen? Het is geen ironische vraag, ik stel het u echt oprecht en ik dank u hartelijk als u mij antwoordt.

 48. Andrew zei hij

  En hoe je Google AdSense-account maken voor youtube berichten? Wij accepteren? Of kan alleen goed zijn degenen met websites. Adsense-account heb ik niet, maar ik wil doen voor mijn youtube, maar vraag me af of ik alleen voor youtube zal accepteren.

 49. Cristi zei hij

  Hallo, Ik heb een vraag, op dit moment ben ik niet google-account en een site adnsense, nu mijn vraag is: kan je een Google AdSense-account aan Youtube zonder de site?

 50. Andrew zei hij

  U kunt een Google AdSense-account doen naar Youtube zonder de site?

 51. Dudu Bogdan zei hij

  Zeer goede tutorial, maar ik heb een vraag:
  Ik heb een YouTube-account (RPM Netwerken zijn partners in het netwerk) Ik kon het associëren met google adsense (ik heb een actieve account)

 52. Endy zei hij

  sal hoeveel bezoekers (minimum) moet een video om anceapa om u te betalen te hebben??

  • Razvan zei hij

   Er is een minimum aantal deelnemers om youtube partner te worden. Betaling zal ontvangen wanneer u dollars 70 AdSense-account te verdienen.

 53. Andrew zei hij

  Google AdSense-account is alleen toegestaan ​​voor youtube?

 54. Dima zei hij

  HOE ik geef geld Schotland

  • Ivan Gabriel zei hij

   Western Union Money uit van een bank dat deze dienst, Transsylvanië exemplu.Cind je je waarschijnlijk af houden daar als je ze sturen en maakte mijn rekening specifici.Mie een vriend Google AdSense-account geld bineteles.La heeft en vertelt u welke documenten u algemene trebuie.In: identificatie, adres, Google Ireland, een bepaald aantal Google MTCN en het bedrag dat werd gezegd in uw Google AdSense-account.

 55. Adrian Cristea zei hij

  Ik was niet de laatste punt di vergroend het kanaal instellingen bij live evenementen, neem dan zeggen als elke problema.am geladen en ik 2 youtube video's en ik 12 AdSens visionairs, maar ik kijk niet alsof ik iets had gewonnen, ik heb nul. dank

  • Nadat je voorbij uitzicht 1000 mei verifici.Tin te herinneren dat in de eerste maand en nu win ik 1 33,5 $ dollar per maand, maar ik koos voor inschrijving en ging en de 1000 abonnees en evenmin was iedereen abonnee en moest het van de grond af en met mijn abonatii.Recomandarea verkeer en vrij laat ze, heb ik geprobeerd om tijden 2 en niets gebeurt niet meer nimic.Nici als ze door buitenaardse wezens had verteld waren niet geïnteresseerd.

 56. Diana zei hij

  Beste Cristi,

  Kun je een kleine stelling ontwikkelen "Als ze partners worden, wordt de limiet van 15 minuten voor een clip verhoogd.", Alsjeblieft?

  dank u

  • Hij wilde zeggen dat potiface films en 30 van minute.Asa overkwam mij voor het begin van de film te maken 15 minuten en nu ik kan en 30 minuten zou kunnen zijn en een andere drempel 1 ora.Am zie films en 1,30 minuten, maar waarschijnlijk zien we dat de drang.

 57. Laurentu zei hij

  Als je van muziek verzorgd door Yutube video's vrij om ze te posten (die liedjes zijn op de lijst die door yutube voor achtergrondmuziek) gezet, dan is er zeker van zijn dat je geen geld verdient, je video wordt op gelde nog ontslagen als je vertrekt aangevinkt vakje voor het accepteren van commercials dan zal je zeker vinden uw video advertenties en je zal geen geld krijgt omdat je copyright op Z op je video met geluid Momma mokka lied op Youtube lijst

  • Ivan Gabriel zei hij

   Ik begrijp dat u nu geld te verdienen als je de achtergrond muziek van hen waarschijnlijk wel deal met degenen die rechten hebben autor.Pina na hen en hun reclame.

 58. Mihai zei hij

  Dus ik youtube-account, en ik ben een partner en AdSense-account.
  Ik heb wat geld, maar ik kijk visionairs $ 0,00 waarom?

  • Mihai: Dus ik youtube-account, en ik ben een partner en AdSense-account. Ik heb wat geld, maar ik kijk visionairs $ 0,00 waarom?

   Voor gelde ernstige behoefte visionairs.
   Duizenden hits = 1 10 naar euro
   Tienduizenden = 10 100 naar euro
   Honderdduizenden = 100 1000 naar euro
   Etc.
   Dit zijn slechts benaderingen, de werkelijkheid kan komen met + of -
   Het hangt af van uw doelgroep en waarvan het adres (nationaliteit).

  • Ivan Gabriel zei hij

   In eerste instantie is het moeilijk om te moeten gaan naar 1000 uitzicht, moet geheimhouding inhoud zetten hier de hele tijd en populair geworden dan zal kanaal te ontwikkelen, natuurlijk als de kijkers iets goeds te vinden.

 59. Claudiu zei hij

  Ik heb een vraag..Ik wil ook video's posten om wat zakgeld te verdienen en ik heb een aantal ideeën..voornamelijk wil ik mezelf filmen met vrienden in verschillende activiteiten, maar ik ben benieuwd: of ik het ook zou doen " tutorials ”bij bepaalde games, dat wil zeggen, om video's te plaatsen over hoe ze missies uitvoeren voor bepaalde games, zou ik dan op enigerlei wijze inbreuk maken op het auteursrecht? kan ik geld verdienen met dit soort video's? en ik heb nog een vraag: als ik de video's met bepaalde programma's kan aanpassen, dat is om visuele effecten zonder muziek te plaatsen of wat voor geluiden :). Kan een antwoord 🙂 zijn?

  • Ivan Gabriel zei hij

   Ik denk dat je wilt een miljonair in euro geworden en weet je wat ik bedoel? .Voor Gisteren 11-01-2015 ik net gelezen over een aantal jongens die geld verdienen zelfs zo, het afspelen van films en zegt dat sommige dingen daar dat hielp gebruikers, dus niet in strijd met enig auteursrecht iets anders ze geen miljoenen dollars te bereiken dolari.Milioanele ze komen zelfs in zeer multe.Deci visualisaties toename van werk en ik denk dat je kunt geluiden nieuwste zetten en als je muziek achtergrond van YouTube filmpjes kan contant geld, dus je kunt de achtergrond muziek van YouTube dat gemiddelde klinkt combineren.

 60. marinier zei hij

  Hallo ... ik wil weten of het mogelijk is: ik kom uit de Republiek Moldavië en we werken nog steeds niet met geldbeheer op youtube .... als ik een YouTube- of Adsense-account maak en zeg dat ik uit Roemenië kom, wordt er dan iets ontvangen ???

 61. Adrian Gudus zei hij

  marinierHi ... Ik wil weten als je kunt: Ik ben uit Moldavië naar ons inka niet van plan om geld te beheren op youtube .... als je een youtube of AdSense-account en zet in Roemenië die zullen worden krijgen van iets?

  Niet omdat Google weet waar internettoegang. Uw IP zal weggeven!
  Je moet wel erg moedig je denkt dat je kunt liggen aan Google.
  Wanneer u een AdSense-account, moet u het adres waar u woont en de naam / echte naam geven, want uw naam adres en de betaling zal worden uitgegeven. Of als uw betaling in Roemenië zullen worden uitgegeven aan een adres, weet niet of het is handig om te pendelen alleen maar om geld in te zamelen van Google.

 62. Daniel zei hij

  Als ik geen 18 ben, kan ik dan de optie "geld genereren" activeren, of kan ik een Google Adsense-account voor mijn vader maken en deze koppelen aan mijn YouTube-account?

 63. Dani zei hij

  Hallo Als ik 18 jaren geld kunnen genereren van YouTube? Of moet ik Google AdSense-account van zijn vader te gebruiken? Course, met zijn toestemming.

 64. Stanciu zei hij

  als ik schiet wanneer ik een personage teken uit een bepaalde tekening ... is dat mogelijk? of maak ik inbreuk op auteursrechten?

 65. Silviu Duţulescu zei hij

  Hoi Cristi, ik zette een video op YouTube van 45 de tweede film van een kat lachen (e VOBA een speeltje) en schrijf Duţulescu video genaamd Silviu, dat is mijn naam. Verder heb ik ook deze video te gelde te maken, want ik had eerder AdSense-account. Ik wil niet meer zien mijn naam, maar weet niet hoe dat te doen, want ik zocht door alle instellingen, maar ik heb niet in geslaagd om het te achterhalen. Wat wil je mij adviseren om te doen, want ik zou niet willen dat iedereen mijn naam zien onder elke video die u zal stoppen posten vanaf nu. Dank bij voorbaat

 66. Vasile Constantin zei hij

  Hallo, Ik heb een vraag, werd ik partner met youtube site na postte ik een aantal video's die ik maakte wat geld. Mijn vraag is: moet noodzakelijkerwijs rekening op youtube naar dezelfde als de een op adsense adik met hetzelfde e-zijn? Ik ben verbonden met mijn Google-account die ook op youtube en toen gaf ik mijn AdSense-account opgeschort en ik zeg dat ik betaal $ 50 en ik ben niet van plan te betalen, dus ik kan nog een AdSense-account te maken en Ik gebruik het op youtube? Wacht op antwoord. Dank je wel!

 67. Adrian Skydiving zei hij

  Geraamde totale winst om me te tonen: 2.80 $.
  in mijn AdSense-account laat 0.00.

  Wat is het addertje? Waar ben ik verkeerd?

 68. Adrian Gudus zei hij

  Vasile ConstantinHallo, Ik heb een vraag, werd ik een youtube partner site na postte ik een aantal video's die ik maakte wat geld. Mijn vraag is: moet noodzakelijkerwijs rekening op youtube naar dezelfde als de een op adsense adik met hetzelfde e-zijn? Ik ben verbonden met mijn Google-account die ook op youtube en toen gaf ik mijn AdSense-account opgeschort en ik zeg dat ik betaal $ 50 en ik ben niet van plan te betalen, dus ik kan nog een AdSense-account te maken en Ik gebruik het op youtube? Wacht op antwoord. Dank je wel!

  U kunt slechts een AdSense-account niet doen met je naam en je adres. Als u probeert te registreren met het adres en een naam zijn of waren ooit geregistreerd voor een AdSense-account, zal je niet akkoord met de nieuwe Google Adsense account.

  • florijn zei hij

   Weet je zeker dat? Toen ik geïnteresseerd raakte in Adsense, werd er gezegd dat het erg goed is om voor elk YouTube-account een account aan te maken, want als je twee YouTube-accounts op één Adsense-account hebt, is het moeilijk om geld te verdienen ...
   Weet je het zeker?

 69. Adrian Gudus zei hij

  Adrian Skydiving: De totale geraamde winst toont me: 2.80 $. in mijn AdSense-account laat 0.00.

  Wat is het addertje? Waar ben ik verkeerd?

  Huidige inkomsten worden later weergegeven dan 'geschatte inkomsten', wat geschatte inkomsten betekent. De huidige inkomsten worden later berekend

  • Adrian Skydiving zei hij

   Terugkeren na een periode van 3 maanden. Hieven wij een bedrag over 100 eenheden optreedt in Definitieve inkomsten (huidige ballance), maar niet getoond aan de linkerkant in Geschatte inkomsten (So Far Vandaag | Gisteren | Deze maand tot dusver | Laatste maand).
   Ik gekoppeld aan uw AdSense-account van ING-bankrekening. Enig idee wanneer ze het geld zullen krijgen in het Roemeens account? Alles wordt gecontroleerd, plus huisadres.

   Bedankt voor het geven van ons zorgvuldig en beantwoord de vragen!

   Met vriendelijke groet,
   Adrian

   • Adrian Gudus zei hij

    Google betaalt u alleen wanneer u de drempel of 70 100 dollars (afhankelijk van welke valuta je hebt gekozen) te bereiken
    Bijvoorbeeld, als aan het eind van deze maand je 70 100 euro of dollar aan het eind van de volgende maand (beginnend op of 22 28 tot de laatste dag van de maand) u betaalt.
    Als aan het einde van deze maand je 70 100 euro hebben opgebouwd of dollar bedrag zal worden overgedragen en de volgende maand toegevoegd aan de winst en zo verder tot je verzamelt drempel 70 100 euro's of dollars.
    In jouw plaats zou ik als betaalmethode "Western Union Quick Cash" hebben gekozen, toen de betaling werd uitgevoerd, een MTCN-code (geldoverdrachtscontrolenummer) werd uitgegeven, die je kon zien in het Adsense-account (of je ontving een e-mail).
    MTCN code en voucher kon gaan naar een bank of ruil verhogen uw loon.
    Door overschrijving als je hebt gekozen, als ik me niet vergis u een belasting of heffing te stoppen (weet niet en weet niet of zeker)

 70. Marius zei hij

  Hallo, Ik heb een vraag me af of je het niet erg? 2 Hoe kan ik verbinding maken met dezelfde account youtube rekening geprobeerd adsense.Am der reusesc.Multumesc niet veel.

 71. En als de film tijdens het spelen van een spel als World of Tanks is gratis jocu. Laat mij?

 72. Sal, ik heb ook een YouTube-account gemaakt en ik heb het Adsense-account gekoppeld (ze zijn gemaakt op hetzelfde e-mailadres) maar ik verdien er helemaal geen geld mee, wat betekent dat ik bij "totaal geschat inkomen" $ 0 heb en ik heb 2 video's met 300 weergaven. geactiveerde "geldgeneratie" maar tevergeefs ... waar heb ik het mis?

 73. Luca George zei hij

  Welkom. Hetzelfde gebeurt met haar ook. Ik heb wat beelden en 200 300 daar te kijken en ik 0 $ inkomsten. Dat komt omdat ik op een dag ging VIDEO of andere manier? Gelde maken is ingeschakeld en film wordt benut. Wat is er mis?

  • Adrian Gudus zei hij

   Heb omzet niet verwachten dat 200-300 uitzicht.
   Geld is niet de zieners maken. Om een ​​paar centen of euro 1 2 verdienen, moet je heel blij zijn als een banner-1 2 waard euro lijkt een persoon kijkt naar een tijd dat uw clip zijn. Zelfs als die banner zal worden getoond voor euro 1 2-persoon, als het niet zo geïnteresseerd in de reclame (banner) en niet op klikken, niet krijgen absoluut geen geld.
   Geld is niet zo makkelijk te maken! Je moet honderden duizenden hits hebben, zodat je wat geld kunt winnen, moet je waardevolle content hebt om bezoekers te trekken, hebben een clip video en audio kwaliteit zeer goed.

   • Luca George zei hij

    Of vertraagde opbrengsten kunnen worden weergegeven? Ik heb een paar video's 300, respectievelijk 200 180 kapitaliseren visionairs en geen cent. Of veel meer?

 74. Stephan zei hij

  Salut!
  Ik heb 2 accounts gekoppeld aan een Adsense-account, maar in "prestatierapporten" worden alleen de inkomsten van één account weergegeven. Als het me lukt deze maand 70 euro te verdienen ... kan iemand me dan uitleggen wat het proces met WESTERN UNION is? Ik bedoel, wat moet ik eerst doen? Ik heb een kaart bij de BCR-bank. Alvast bedankt. Ik blijf verschuldigd aan degene die mij informeert 🙂 Met het geld dat aan het einde van de maand is opgenomen, geef ik mijn broer een tablet als verjaardagscadeau. Nogmaals hartelijk dank!

  • Ivan Gabriel zei hij

   Ik denk niet dat ik moet doen om rekening te houden Western Union maar je handelt om banii.Sistemul verwijderen met Adsense Ik heb een vriend, maar ik heb rekening die vragen om te ruilen banca.In AdSense-account vertelt u gemaakt welke documenten je nodig hebt om de bank te leggen: identificatie, te betalen bedrag, Google Ierland en MTCN pakken een aantal van Google Adsense die op de rekening zullen worden verzonden en u kunt uw geld te nemen.

 75. Cristian zei hij

  Ik heb video's van shows op je YouTube-account gepost en ik heb veel views. Kan ik een AdSense-account maken? partner worden? wijst ze niet af als ze shows aan het filmen zijn zoals: - "Directe toegang"? Bedankt!

 76. Hello! Zimi me waar ik zie het ingezamelde geld van de clips op youtube? Wist niet waar ik iets gevonden op google adsesnse mijn rekening homepage en kijk iets 0,00 vandaag zo ver en zo niet begrijpen uitzicht op pagina7 ik op de hoogte 15 -20 clips en ben dan 40 Pageviews gisteren verzameld van hen verwacht ik advies adviezen etc rekening.

  • Ivan Gabriel zei hij

   Nu op YouTube krijg je als je klikt Analytics en laat zien hoeveel geld en wat visionairs en hebben het allemaal.

 77. Potropopu Basil zei hij

  Goedemiddag.
  Ik ben al op zoek naar informatie over iets en niet vinden.
  Ik heb een website in het Roemeens, de artikelen die we hebben veel video's toegevoegd op youtube. Deze video's zijn niet van mij, maar ik vraag me af of bezoekers naar mijn site om te zien, kan inkomsten genereren voor mij, als je in het partner programma?
  Dank u en geef me een antwoord op het volgende adres: [e-mail beveiligd]

  • Adrian Gudus zei hij

   U kunt het inkomen op andere video's te genereren. U genereert inkomsten gewoon clips op je kanaal. Hoeveel denk je dat het eerlijk dat je vragen?
   Is dat eerlijk lijkt om de winsten op de rug van een ander die werkt voor hen? Of je denkt dat het eerlijk is dat andere inkomsten genererende werk / je video's zien?
   Denk niet dat de ethiek of de logica niet van toepassing is in de online / virtuele!
   In de toekomst hoeft u niet langer e-mail toe te staan. Niet iedereen contact. Verlaat commentaar en mooi terug waar u het verliet om te zien of je antwoord. Spreid uw adres op alle sites wat je doet is je geeft vrijwillig spammers. Zij zullen hun scanning tools en dus gevuld met de spam (ongewenste e-mail)

  • Ivan Gabriel zei hij

   Ik heb een video-kanaal op YouTube epscuit dus ik dacht dat als iemand im zetten van de video's op zijn site zal winnen de komende aspect.Cel film.Dar dit is mijn film die legt op zijn site ik het goed doen dat ik adverteren op film en al het geld bij mij komen, en wie heeft alle reclame film te winnen, maar zet Adsense op zijn site of als u veel verkeer van directe reclame door hem verkochte zelfs nu site.Eu Ik zoek naar dergelijke sites te cisitigam met mijn materiaal video.Pina na degene die mijn films zetten op zijn website werken en ik adverteerder.

 78. paul rusu zei hij

  youtube kanaal geassocieerd AdSense-account?

 79. Donker zei hij

  Op 400.000 van standpunten over hoeveel ik kan verdienen?

 80. florijn zei hij

  Hoe maak je echte standpunten (geen robots) tekenen op youtube?

 81. Cristi zei hij

  Geld yutube niet dat geluid goed?
  Plug broers clips of video's op yutube en eet je ADSENSE Een al het geld, want het is gemaakt voor adsense, google brengen zijn winst.
  U zal zich te ontdoen van hen te krijgen door je vingers als je iets mist.

  • xTrudd zei hij

   Tuurlijk klinkt goed.
   Maar als de tijden dat service en Cristian zei, het is veel werk en inspanning. Bininteles je eerst moeten leren hoe om geld onmogelijk maken met YouTube als bij elke andere activiteit, maar niet. En AdSense of AdWords als YouTube werd opgericht om de zakken van Google te vullen. Echter, veel van dit geld gaat in de zakken van anderen, anders deze diensten niet bestaan.

   Het is waar dat je een paar cent per klik, maar Google biedt 68% van wat er wordt geproduceerd. Het is niet echt zo weinig?

   • Cristi zei hij

    Ja, dat is zo, maar kunt u uitleggen aub:
    Hoe komt het dat de yutube analytics laat me 12,34 20 duizend dollar van uitzicht en de omgeving laat me 0,00 Adsense dollars?
    En vertellen dat mijn land niet mogelijk is abonnementsdienst.
    Laten we naar een ander land?
    Wie ben ik voor de gek, google? Wie weet de locatie van elk?
    Dat is het enige probleem, anders goed sloot.
    Ik denk dat ik alles op mijn yutube verwijderen en naar een andere account aan te maken, maar niet door google, als jullie adsense op de nek gedwongen.

    • Dus ik dacht dat je een abonnement moest afsluiten omdat ik vol geld zou zitten en het was een regel om 1000 abonnees te hebben en ik had 1000 abonnees en ik zette het kanaal op het abonnement en 3 weken bleef ik en ik vergat dat er niets gebeurt, vooral omdat ze in Roemenië nog steeds kunnen abonneren, maar Roemenië niet in de lijst voor abonnementen stond en de 1000 abonnees en het verkeer ging, daarna hervatte ik alles vanaf 10%, veel werk, om alle video's handmatig te plaatsen (1600video) en om het verkeer te vergroten en meer geld te verdienen. Toen ik dit deed was het 23 november en op 28 december 2014 plaatste ik ze weer en nu 12-01-2015 naderde ik waar ik was gebleven , alleen voor minder geld van $ 33,5 / maand en toen had ik $ 42 / maand en het groeide. Mijn aanbeveling is om het zo te laten en na verloop van tijd krijg je goed geld om promotie te maken. Nu had ik geluk met die van op Google+ omdat er communities zijn ingesteld voor bepaalde activiteiten, wat betekent dat u naar de doelgroep gaat, bijvoorbeeld "De gemeenschap van vissers die het aan de kunstmatige vlieg geven". Ik kwam snel terug van hier. En dat is wat je doet om ze te promoten op Google +. Anderen promoten ook met geld en ik dacht er zelfs aan te investeren in het kanaal voor promotie en die op YouTube voor 50 Ik heb 1100 abonnees en het maakt veel uit dat het als winst kan worden gezien, dat ze me op het kanaal moeten adverteren om abonnees te krijgen en de advertenties helpen me enorm en het is meteen te zien aan de bonnen. $ 500 en 10000 abonnees, dan neem ik $ 300 per maand, dus het is het geld waard om meteen weg te gaan en dan ben je aan de positieve kant. Degenen die miljoenen euro's aan films hadden verdiend, hadden 2,5 miljoen abonnees, dus hoe meer abonnees groeien en miljoenen. Ik wens u maximaal succes.

 82. Mr Cristi. Ik wil umneavoastra praten als ik betrokken kan krijgen en deel te nemen aan wat ik voor u of u helpen iets. Behagen adaugatima datimi of Yahoo-ID: [e-mail beveiligd]
  Ik wil met je praten!
  Ik zou graag wat geld willen verdienen ...

 83. Ik wil meedoen en ik met u, en ik wil graag wat geld te winnen.
  Add me on ym aub ?: [e-mail beveiligd]
  Voeg me met je praten.

 84. Cornel Mircea zei hij

  Hallo Cristi, vertel me alsjeblieft of ik video's als "https://www.youtube.com/…editat…" kan plaatsen
  gemaakt met de telefoon porogram dankzij

 85. Hi Cristi. Ik vormde alle instellingen om geld van youtube en trok mooie munten ooit, maar ik heb een vraag als je mij kan helpen, kan ik een account aan te maken voor youtube en bind het aan adsens? legaal is, dat als ik niet uw account te sluiten als je een account adsens youtube openen. Ik zocht informatie over dit, maar hebben niets gevonden relevant. Bij voorbaat dank!

 86. Hallo. Ik heb ook een vraag en ik zag dat er hier veel specialisten zijn op het gebied van YouTube. Ik heb een visvideokanaal op YouTube en ik deel de filmpjes op Google+ en er zijn bezoekers uit het buitenland en ik zou graag over de film willen schrijven, Abonneer je hier op het kanaal 'of geschreven in het Engels en wanneer je op de brief klikt om naar mijn kanaalpagina te gaan of je onmiddellijk abonneert, maar ik weet de oplossing niet. Bedankt, ik wacht op een antwoord. Ik weet zeker dat de oplossing voor de meeste, zo niet voor iedereen die videomakers en partners van YouTube is.

  • Ga naar je kanaal - naar de videobeheerder - klik op "Bewerken" naast de video waarop je het bericht wilt schrijven. Daar heb je 5 tabbladen: Informatie en instellingen, verbeteringen, audio, annotaties en ondertitels. Je gaat naar de annotaties tab. Hier klik je op "nieuwe annotatie". U kiest het type annotatie. Laten we de notitie zeggen. Voeg de gewenste tekst in. Bijvoorbeeld "Abonneren" of "Abonneren". U kiest de looptijd. De minuut om te verschijnen en de minuut om te verdwijnen. U kiest de lettergrootte, kleur en andere zaken die verband houden met esthetiek, en aan het einde vinkt u het vakje naast het woord "link" aan. Van die lijst waarin de basis "video" zegt, selecteer je "kanaal" en voer je de link naar je kanaal in.

 87. Op yutube video zet je iets, hetzij op de mobiele telefoon of camera of camcorder, wat belangrijk is om je eigen persoonlijke of kopie zijn.
  Veel mensen maken kopieën van de video yutube zet dan op hun rekening om geld te verdienen van het werk van anderen, ga niet broer, de echte eigenaren van video's, laten hun sporen op de audio-clips, geschreven, of video.
  Yutube weten waar het vandaan kwam die kopie, zodat het geld gaat naar de echte eigenaars.

 88. Goedenavond, heren!
  Ik vroeg me af hoeveel geld aan te nemen uit viualizări 1000, ruwweg in Roemenië.
  Kan iemand mij vertellen?
  Ook de heer Cristian, kunt u een video uitleg over de netwerken van partners maken?
  Dank je wel!

  • Om beter te begrijpen, kunt u een vraag beantwoorden.
   Hoeveel geld verdien je per uur in Roemenië?
   U zult mij antwoorden "Het hangt ervan af wat u werkt, veegmachine of dokter?".
   Net zo is het met de winst 1000 uitzicht! Er zijn websites die 0.1 euro kan verdienen en zijn websites die 10 euro's kan maken. Ook winsten zijn niet stabiel van uur tot uur of van dag tot dag. Je kunt alleen winnen als je advertentie inventaris stabiele een reclamebureau dat u betaalt voor duizend vertoningen te verkopen.
   Onderdeel van partnerschappen met niet weten want we partnerships doen, samenwerkingen doen soms kort. Partnerships zijn heel destructief inhoud. Krijg wat geld waarvoor je verplicht om bepaalde dingen te doen. We houden niet van dat.

   • Sorry voor de onduidelijkheid van mijn vraag. Ik weet dat het inkomen verschilt per seizoen. Wat ik wil weten is sumă_încasată / uitzicht * 1000 meldde vorig jaar en eventueel CPM en niche.
    Dank je wel!

    • Ik begrijp dat je zwart-wit wilt, maar er is zo'n ding.
     Opbrengst kan sterk variëren, afhankelijk van het onderwerp, de betrouwbaarheid, de leeftijd van het nastreven van het kanaal, etc.
     De laatste tijd op youtube werden vrijgegeven vele Roemeense kanalen, aangetrokken door de winst. Dit betekent dat u werd de verwaterde winst. De winst is afhankelijk van de adverteerders in Roemenië die ervoor kiezen om reclame te kopen op je kanaal (als je voor Roemenië).
     Als je het geluk hebt een niche te betreden die door niemand wordt aangevallen en die snel kan groeien, kun je prachtig winnen. Helaas, als je dezelfde dingen doet waar YouTube vol mee zit ...
     In de Verenigde Staten verdienen goed, hier is dunner.
     Er zijn websites die kunnen schatten de winst van een YouTuber of een andere, maar deze schattingen zijn niet altijd dicht bij de waarheid.

 89. Lucian Ţînţaru zei hij

  Hoi Cristi, ik volgde alle stappen zoals je al zei, we hebben alles, maar de dag opgelost na 3 uit mijn Google AdSense-account uitgeschakeld. Ik geüpload illegaal gekopieerd materiaal hadden we muziek, achtergrond foto's die auteursrechten ik was oke met dit vereisen. Ik filmde mezelf in mijn huis grote papegaaien die de kooi. Ik denk niet dat deze video's hebben iets mis. Zij niettemin 3 dagen na mijn AdSense-account is dezactivat.Nu zal me geen kwaad waar we kunnen delen, dat als wat ik zeg verkeerd bineinteles.Tot zoiets te geven:
  Geachte gebruiker uw AdSense-account is uitgeschakeld nadat een analyse van onze experts. We kunnen niet meer geven om ons te beschermen kunnen onze servers te delen. Zeg iets. Ik verwijderde youtube kanaal nam ik het vanaf het begin, maar ik maakte een andere rekening slechts enkele dagen nadat 3 hetzelfde probleem, en mijn account is geblokkeerd. Als je mij kan helpen met een wachttijd staat over die reactie van u. Heel erg bedankt!

 90. Winstar zei hij

  Hallo! Ik heb een YouTube-kanaal waar ik mijn eigen mixen upload (niet met nummers die door mij zijn gemaakt), en ik heb het genereren van inkomsten geactiveerd (het dollarteken is groen en lijkt een hoofdletter te zijn) Op geüploade mixen heb ik geen auteursrechtclaim, en op elke mix toont me de boodschap "presenteert originele inhoud". Er verschijnen overlappende advertenties bij mijn video's. In Adsense (en YouTube Analytics) wordt naast de CPC-indicator "N / A" echter gemarkeerd als uitgeschakeld. Vertel me alsjeblieft of er een probleem is ...

 91. Cristian H zei hij

  Proficiat voor deze tutorial, maar voor anderen, we zijn een grote hulp. Mooi gemaakt en zeer behulpzaam.
  Wat kan ik zeggen, ik had nooit gedacht dat er geld zou kunnen worden verdiend met YouTube en als ik dat zeg, bedoel ik niet degenen die miljoenen views halen en al heel lang in de branche zitten, maar wij kleintjes die maar wat centjes willen. " koffie". Ik begon een paar jaar geleden met een youtube-account en bleef allerlei soorten video's uploaden, meer muziekcollages en foto's, een paar gamesessies op een gekochte laptop die erin slaagde om in een jaar ergens rond de 150K te verzamelen van weergaven. Ik had natuurlijk niet verwacht dat een triviale unboxing een paar duizend visa en gameplay-sessies zou opleveren. Het komische gedeelte verschijnt meer dan een jaar geleden toen ik een klasgenoot van mijn jongere broer zag, een 15-jarig kind dat ongeveer $ 100 per maand verdiende met zijn youtube-kanaal waar hij video's van verschillende online games plaatste. Natuurlijk zei ik tegen mezelf "Wat kan ik doen?" en ik besloot om een ​​partnerschap met YouTube aan te vragen dat binnen een paar dagen werd geaccepteerd en ik besloot het kanaal op te schonen en alles wat oud en oninteressant was te verwijderen en iets nieuws te bedenken. Ik koos mijn passie voor metaaldetectie en begon films te maken met voorwerpen die in de tuinen werden gevonden door mijn buren en mijn grootouders, enz. Hoewel er een maand is verstreken sinds ik het partnerschap heb getekend, heb ik in totaal ongeveer 5000 views verzameld (vrij matig) en de schattingen van youtube-analyses ontmoedigden me steeds meer omdat je wat tijd doorbrengt en wanneer je alleen maar ziet $ 1,4 geschat inkomen per maand zou je beter zeggen "Snijd bladeren voor honden" ... Maar de verrassing kwam onlangs toen ze de betalingen voltooiden en het uiteindelijke inkomen 24 euro was in slechts één maand op een nummer niet langer hoog van 100 weergaven per dag.
  Je hebt je waarschijnlijk verveeld van mijn verhaal, maar het is een echt verhaal en als je de tijd en de verbeelding hebt, is het de moeite waard om iets met anderen te delen en het inkomen zal niet langzamerhand verschijnen… Wat kan ik je succes en groei wensen!

 92. Marius zei hij

  Cristi Hallo! Ik heb een vraag en ik zou heel blij zijn als je mij antwoord en je me kon helpen met de antwoorden daarop zijn!
  1.Cum bewijzen dat mijn rechten zijn het copyright op een video geplaatst door mij als ik deed dat door het plaatsen van youtube clip en niet iedereen kopiëren met mij?

 93. Gabi zei hij

  en ik kan u me helpen aub? e-mail: [e-mail beveiligd] skype: gabi.dirjan kunt u contact met mij .. nice!

 94. Enache Nicusor zei hij

  Hoe maak ik verbinding met adsensse?

 95. Is het legaal om tutorials [gelde maken] met computerprogramma's doen?
  Bedankt.

 96. Andy zei hij

  Vb alles en tevergeefs ... Hoe krijg ik geld in mijn hand of op de kaart ... dat begrijp ik niet ...

  • Adrian Gudus zei hij

   Google Adsense heeft twee opties om je geld te krijgen. Betaling geschiedt wanneer de euro 70 bereikt.
   U kunt het geld moet worden betaald op een bankrekening te kiezen. Dit veronderstelt natuurlijk een kaart toe te voegen aan uw Google Adsense of u de actuele gegevens (naam, adres) in te voeren en de betaling zal worden uitgegeven met een code MTCN (Money Transfer Control Number) code die u bulletin indienen op elk kantoor van Western Union om geld in te zamelen.

 97. Irina zei hij

  Goed! Ik begrijp niet wat video tutorials te zien aan de telefoon, ik weet niet waarom, maar ik vroeg me af of u alleen kunt zien op de computer? Veel informatie die ik interessant vind, maar zou veel hebben geholpen en het kijken naar deze tutorials!

  • Van oud naar tutorials dat je Flash Player nodig te kijken. Op desktop of laptop blader je flitser in.
   Op je mobiel moet je de "Puffin" -browser gebruiken, die gratis is in de Play Store.

 98. Heel erg bedankt voor het antwoord! Ik had problemen met de computer maar ondertussen was het opgelost ……………. en aangezien ik deze site toevallig vond, die ik interessant vond, heb ik de tutorial kunnen zien die me interesseerde! Nogmaals BEDANKT voor de snelheid, ernst en tijd die ik gegeven heb!

Spreek je gedachten

*