Hoe te installeren Windows gadgets 7 8 terug op Windows (deel 6-a) - Video Tutorial

Hallo prietenni in de huidige video tutorial om te zien hoe wij desktop gadgets in Windows Vista en Windows Windows 7 8 terug kan installeren. Zoals u weet, in Windows Vista en Windows 7 een simpele klik met de rechtermuisknop context menu-optie Ik Desktop Gadgets locatie toegestaan ​​ons enkele gadgets op onze desktop. Deze gadgets bieden ons allerlei informatie zoals het weer snel de Weer gadget, solocitarea CPU door CPU Meter gadget, vrije ruimte op de partities door DriveInfo gadget, Schijven Schijven Meter of monitor, stoppen, herstarten of vergrendelen van uw computer met een enkele klik door gadgetu de Control System, en meer.
Nou we hebben al deze gadgets en meer desktop 8 nieuwe ramen bedienen van het systeem met behulp van 8GadgetPack. Door simpelweg het installeren van de toepassing 8GadgetPack beschikbaar hebben niet meer of minder dan 40 desktop gadgets voor Windows 8. Na het installeren van het weer zal worden in het contextmenu weergegeven wanneer met de rechtermuisknop op het bureaublad Gadgets optie waar we kunnen controleren en zet al deze gadgets.
Persoonlijk heb ik had geen problemen met het 8GadgetPack en alle gadgets kwam met deze toepassing goed functioneerde. Tot slot, ik beveel dat nostalgische gevoel geen desktop gadgets in Windows 8 8GadgetPack installeren om ze te kunnen nog steeds genieten van de nieuwe Windows 8.
Dat gezegd hebbende, ik nodig u uit om de video tutorial te kijken om precies te zien hoe je desktop gadgets te installeren in Windows Vista en Windows 7, terug in Windows 8 via de 8GadgetPack

DOWNLOAD 8GadgetPack

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 900 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.

Veel plezier!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Get the Flash Player om de video te zien


Related Tutorialsover Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. Misto.Chiar geleden installeerde ik Stardock downloaden 8GadgetPack.Dupa Start8, Windows 8 werd minder vervelend.

 2. Ik weet niet of ik zou moeten vragen, maar ik moet Camtasia Studio 8, maar mijn proces is voorbij. Ik probeerde op verschillende manieren, maar we deden, en als u mij helpen zou ik dankbaar zijn.

 3. Hatman Alexander-St. zei hij

  Ik heb niet echt nuttige gadgets, levende tiels locaties in Metro UI vervangen hen.

 4. Hatman Alexander-St. zei hij

  Emi:
  Ik weet niet of ik zou moeten vragen, maar ik moet Camtasia Studio 8, maar mijn proces is voorbij. Ik probeerde op verschillende manieren, maar we deden, en als u mij helpen zou ik dankbaar zijn.

  Weet je activation.cloud.techsmith truc?

 5. Heeft u een soortgelijke applicatie voor Windows XP dat zijbalk kan verwijderen weten? ...

 6. Emi:
  Ik weet niet of ik zou moeten vragen, maar ik moet Camtasia Studio 8, maar mijn proces is voorbij. Ik probeerde op verschillende manieren, maar we deden, en als u mij helpen zou ik dankbaar zijn.

  Kopen als het verlopen is, niet hier huilen, hebben echt niet zelfs nu geleerd, is hij niet toegestaan ​​om informeel advies. Je moet kopen die software, zo niet zijn Camstudio alternatief.

 7. Adrian doe een tutorial over smartphon'ul Samsung Galaxy Ace S5830. bedankt

 8. Cristy zei hij

  hoi, merkte ik dat Windows blijven vrij zwak 8 de gaming .... getest. Gezocht 2012 in 7 overwinning volkomen opgaat ... lin ...... in de wind 8 sacadeaza ik net als alle demonen :)) ...... weet dc niet krijgen ... wel de schuld van de ramen 8 90 dagen? .... Mei uw mening ... misschien en een antwoord :) bye

 9. Wat is het punt van de medeplichtigen aan gadgets zetten ... Ze probeert een dubbelklik op Taakbeheer te geven wanneer u natuurlijk opent op het bureaublad te zien wat er gebeurt .. misschien zult u worden verrast om een ​​mini-gadget dat is al mooier en eenvoudiger dan te worstelen om iets dat was op de ramen 7 ::)) krijgen te zien)) die een betere stand dat alle ramen 7 ::: ))) is de startbalk en de startknop en papa .. is Bini di Tat

  • Adrian Pascu zei hij

   Cristy:
   hoi, merkte ik dat Windows 8 beetje zwak op de stand .... degaming getest. Gezocht 2012 in 7 overwinning volkomen opgaat ... lin ...... in de wind 8 sacadeaza ik net als alle demonen :)) ...... weet dc niet krijgen ... wel de schuld van de ramen 8 90 dagen? .... Mei uw mening ... misschien en een antwoord :) bye

   Nou ik heb nog steeds niet win8 dus ik ben niet zeker, maar ik weet voor run app onverenigbare, win8 maakt gebruik van een instelling om het te vertellen aan app of site die gaat in een win xp, vista, 7 misleiden. Standaard wordt als set geleverd met winXP SP1 SP2 of dat kun je niet vergelijken cun win7, en ik denk dat tricking de app, gedraagt ​​het zich als het besturingssysteem dat

 10. Michael Passat zei hij

  Ik installeerde Windows 8 en klagen dat Adobe Flash Player niet werkt in Metro UI-interface, reden kun je Nero niet installeren, kan iemand mij helpen?

 11. Adrian Pascu zei hij

  Als je een tutorial over 8 Windows snelkoppelingen en hoe u toepassingen zoals Yahoo Messenger, dat de officiële site zegt het is niet compatibel met win8 installeren kon maken. Dank

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.