Hoe de automatische installatie van stuurprogramma's in Windows Vista en 7 uit te schakelen - videozelfstudie

Hallo vrienden, in de huidige tutorial zul je samen leren hoe we de automatische installatie van de driver in Windows Vista of Windows 7 kunt uitschakelen. Waarom zouden we dit willen? Om beter te begrijpen u ingaan een beetje situatie dat ik klikte. Het hebben van een Bluetooth USB-stick en met driver Windows 7, wil ik stuurprogramma's voor Windows Vista vanaf de cd die met de stok Bletooth kwam installeren. Gezegd en gedaan. Ik ga in, installeer de drivers vanaf de installatie-cd, maken het systeem opnieuw op te starten dus ik vroeg en wat te zien? Nadat ik terug uit herstart, Windows achtte 7 zette zijn staart, gaf me waarschuwen als hij een nieuw apparaat en begon om automatisch te zoeken, drivers voor mijn Bluetooth-stick en vervolgens automatisch geïnstalleerd hen zonder enige bevestiging vragen me. Dus mijn Windows Vista-driver installatie bleek overbodig. Zo ontstond het idee van het creëren van deze tutorial. We weten dat Windows Vista en Windows 7 hebben de mogelijkheid om automatisch te zoeken en installeren van stuurprogramma's voor nieuwe apparaten die we introduceren in onze pc, maar dit heeft gescherpt 2 als ik het zo mag zeggen.
Wanneer is het beter om te vertrekken hem op te zoeken automatisch nadat de drivers en installeer ze?
Toen hebben we een apparaat dat geen drivers of drivers cd die bij dat apparaat kwam hebben. Als je zelfs na een zoekopdracht op Google of website van de fabrikant van het apparaat of de bestuurder kan niet vinden, de laatste hoop kunnen we een beroep doen op Windows Vista en Windows capaciteiten 7 om bestuurders op zoek naar ons. Eerlijk gezegd is het niet de beste beslissing, omdat het niet alleen de installatie van de driver en zo, geen software die ons beheer-Riem zal helpen of doen geavanceerde instellingen van het apparaat.
Een voorbeeld zou zijn: Als je een ATI videokaart of geluidskaart Realtek, en laat uw Windows Vista 7 of om bestuurders vinden via Windows Update te installeren, zal het niet installeren en CCC (Catalyst Control Center) en Realtek HD Audio Manager, software die u helpt te maken bestuurlijke apparaten en meer in het bijzonder aan de instellingen van het apparaat.
Wanneer is het het beste te laten Windows automatisch te kijken na onze drivers en installeer ze?
Als de officiële fabrikant drivers Houd het apparaat, als we een originele cd die bij het apparaat is geleverd. Drivers rechtstreeks bij de fabrikant of de bestaande op de cd die bij het apparaat / onderdeel kwam zijn zeker veel beter dan die via Windows Update. Deze driver naast komen met een bedieningspaneel of het type manager software zal toestaan ​​zoals ik al zei hierboven, uitgebreidere instellingen op het onderdeel / apparaat.
Dat gezegd zijnde ik nodigen u uit om te volgen langs deze video tutorial, waar we samen stappen zullen leren om Windows Vista 7 voorkomen of om deel te nemen in de automatische installatie van drivers.
Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Veel plezier!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com
 Related Tutorials


Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. Razvan zei hij

  Zeer goede tutorial! Ik had geen idee dat deze instelling. Maar automatische updates is erg handig als we geen officiële driver voor bepaalde apparaten.
  Hoe dan ook, goede tutorial!

  • Adrian zei hij

   RazvanZeer goede tutorial! Ik had geen idee dat deze instelling. Maar automatische updates is erg handig als we geen officiële driver voor bepaalde apparaten.
   Hoe dan ook, goede tutorial!  

   En ik wat ik heb gezegd / geschreven in tekst boven de tutorial die je niet je het gelezen?

 2. Jully zei hij

  Ik heb 3 jaar lang nooit problemen gehad met automatisch geïnstalleerde stuurprogramma's sinds ik een pc heb en Vista / 7 gebruik. Ik vind het leuker dan mezelf installeren, want als ik de driver op de geluidskaart zet, installeert het een onzin voor het systeemvak dat bij het opstarten komt en de pc veel moeilijker laadt, ook de videokaart, de printer installeert programma's voor foto's etc.… de geïnstalleerde automatisch werkten erg goed voor mij (zelfs voor printer, webcam en telefoon - gebruikt als opslag en als 3G-modem).

 3. mircea zei hij

  ja maar in windows xp hoe je windows xp automatisch laat zoeken naar stuurprogramma's of het is niet mogelijk ... als er geen programma of iets dergelijks is om dat te doen ???

 4. Georgy zei hij

  Hi Adrian!. Vrij tevreden als je een videotutorial kunt doen over automatische installatie van de driver in Windows XP na formatare.In algemeen gebruik ik Genius Checher, Magician Uniblue DriverScanner.Multumesc waren mooi en succesvol ..

 5. Je moet een tutorial doen over Double Driver (http://www.boozet.org/dd.htmA) een programma dat back-up en de drivers te herstellen maakt het goed om back-up schijf te maken en installeren van Windows nadat u herstellen bespaart u tijd en zenuwen

 6. Driver Genius Professional (http://www.driver-soft.com/INDEX.html) Heeft automatische installatie van drivers en meer (Drivers Backup, Restore Drivers, bijwerken Drivers, Drivers Uninstal, LiveUpdate, Device Diagnostics, Database Drivers, drivers te downloaden Manager)

 7. Het is ook besproken over de software voor het installeren of bijwerken van stuurprogramma's, zoals een geniaal stuurprogramma, verschillende goochelaars, enz. voor instellingen. Er is ontelbare keren gezegd dat de beste manier om stuurprogramma's te kopen de handmatige is, op de website van de fabrikant van het product waarvoor we een stuurprogramma zoeken… dit zal u ongetwijfeld nooit teleurstellen!

  • Adrian zei hij

   ylye: Het werd besproken op grond van software om drivers Driver Genius geslacht, verschillende tovenaar, etc .... installeren of bijwerken Deze software moet worden gebruikt als een laatste redmiddel voor hen zal je het grootste deel van de tijd te geven, sommige zogenaamde universele drivers, een keer zonder Managers voor de instellingen. Het is al vaak gezegd dat de beste manier om drivers te krijgen is de handleiding van de website van de fabrikant product op zoek naar de bestuurder ... die, ongetwijfeld, zal je nooit teleurstellen!  

   Heel goed opgemerkt Ylye, dank u voor het invullen! Wat u zegt is zeer juist en ik heb gezegd dit vele malen ba ba chatten op reacties. Het wordt aanbevolen om dergelijke software alleen in extreme gevallen, zelfs als je niets te doen of niets vinden.

 8. axelluny zei hij

  Het is heel leerzaam les, maar in mijn geval al cd's heb drivers van ASUS we geconcludeerd dat er voldoende Microsoft.Sunt is precies de situatie die u noemde het met ATI en installeer Realteck.Daca deze drivers, zelfs bijgewerkte alle Avivo converter is niet geïnstalleerd, dus ik zie echt niet in waarom ik CCC en HD audio driver zou installeren als u geïnstalleerd bij het afsluiten van uw pc-luidsprekers snap laatste hal.Fara ze geen problemen van welke aard dan ook hebben . 's niet dat anderen moeten doen asa.Fiecare gaat u als bine.Ceeace voorstellen Mr meent meer in je tutorial is natuurlijk het eerste dat in aanmerking na de installatie van het systeem moet worden genomen.
  Mr Adrian Ik heb een probleem offtopic: wil niet helemaal naar Google OS USB stick figure meu.Ii write en niets te installeren, maar het vede.Imaginea is goed, als was het een deal met een linux ISO maar IMG formaat En het is niet erkend door nimic.Ce dus zou kunnen proberen?

  • Adrian zei hij

   axelluny: Het is heel leerzaam les, maar in mijn geval al cd's heb drivers van ASUS hebben we geconcludeerd dat er voldoende Microsoft.Sunt is precies de situatie die u noemde het met ATI en Realteck.Daca Installeer deze drivers, is zelfs bijgewerkt alle Avivo converter niet geïnstalleerd, dus ik zie echt niet in waarom ik CCC zou installeren en als je de HD Audio driver te installeren toen ik sluit de pc-luidsprekers snap laatste hal.Fara ze geen problemen hebben fel.Asta niet dat anderen moeten gaan asa.Fiecare gaat u als bine.Ceeace voorstellen Mr meent meer in je tutorial is natuurlijk het eerste dat in aanmerking na de installatie van het systeem moet worden genomen. Mr Adrian Ik heb een probleem offtopic: wil niet helemaal naar Google OS USB stick figure meu.Ii write en niets te installeren, maar het vede.Imaginea is goed, als was het een deal met een linux ISO maar IMG formaat En het is niet erkend door nimic.Ce dus zou kunnen proberen?  

   Probeer voordat je de afbeelding stok met dat kleine tool die ik toonde in de tutorial. Handmatig formatteren de stick in FAT of FAT32, en gebruikt vervolgens softuletul stok om het beeld te zetten ...

   • axelluny zei hij

    Adrian:
    Probeer voordat je de afbeelding stok met dat kleine tool die ik toonde in de tutorial. Handmatig formatteren de stick in FAT of FAT32, en gebruikt vervolgens softuletul stok om het beeld te zetten ...  

    Heel erg bedankt ptr indicatii.A ging uiteindelijk na ongeveer 3 incercari.Sincer te zijn Ik voel me vereerd dat je me geantwoord.

 9. "ACid_BuRN" zei hij

  Videotutorial Hallo ik wil graag iets toevoegen aan het zei Adrian: Het is mij helemaal goed voor mij, maar het installeren van drivers door automatische update is geen slechte zaak, bijvoorbeeld, installeren we chauffeurs dat we hem naar Apparaatbeheer te gaan en klik op driver te installeren en geef de driver update, verschijnt er een 2 mogelijkheden om de beste chauffeur na netto zoeken en dan zoeken naar de pc, kies de optie om 2 vulling die driver CD en geef zoeken de cd en dan is hij We zullen de driver van de CD installeren zonder problema.Eu was gebeurd, zodat de bestuurder van de videokaart, zodat ik het probleem opgelost toch gefeliciteerd je tutorials te maken! BAFTA

 10. Maar als u hebt geïnstalleerd de update drivers win 7 .. hoe te verwijderen en plak ze op cd?

  • Adrian zei hij

   Sebi: Maar als je de update drivers win 7 hebt geïnstalleerd .. hoe te verwijderen en plak ze op cd?  

   Niet te verwijderen! Gewoon dezavtivezi zoals aangegeven in de installatie handleiding Windows automatisch gevonden drivers via Windows Update (voorkeur is om te stoppen, opnieuw starten nadat de automatische installatie) zet dan de cd en installeer de drivers van de cd.

 11. weet iemand waarom ik geen stuurprogramma's op de cd laat zien? om ze te kunnen installeren zit er iemand naast me

 12. Ja, het is de beste en veiligste mod.Bravo Ady.!

 13. cipryan zei hij

  yum install windows 7 onlangs en ik wilde een spel te spelen zoals appel pes 2011 geeft mij geen ik niet in het spel, of groter spel numa ortce kleine Dinal mijn apple games zoals Mario me installeren draiverele voor plaat basis voor de videokaart, enz. Ik draivere cd maar alleen voor XP.cum ik weet wat te draiver downloadbare

  • Lucian zei hij

   Het werkt ook niet voor mij, ik heb het verschillende keren geprobeerd precies zoals jij, maar de driver installeert zichzelf nog steeds. Ik ben opnieuw opgestart maar niets …… .wat kan ik doen

 14. vlad zei hij

  Ik wist precies zoals in de video, maar na herstart al mijn drivers geïnstalleerd

 15. Madalin zei hij

  Vlad, je bent niet de enige, gebeurt hetzelfde voor mij ook, ik vond 3 of opnieuw starten met de nieuwe instellingen en nog steeds niets. Ik installeerde de driver voor de videokaart alleen, ik uitgezet internet en allemaal voor niets, ik denk dat het is gedownload naar uw computer, maar weet niet waar te downloaden, huisdieren kunnen deze verwijderen. Gevraagd of zij weet iemand

 16. Ik heb een pc kocht een jaar geleden die nooit is verschenen duizend eenheid floppy.Si niet het diskette icoon in Mijn computer.Acum half jaar deed ik update de bios van ramen en dan moet ik verschijnen met de floppy disk in mijn computer . (wat mij ergert). Ik heb geprobeerd om zich te ontdoen van het in Apparaatbeheer, verwijderd lam verdwenen, maar na een herstart alles lijkt te loc kan ik doen om zich te ontdoen van het?

  • Vanessa zei hij

   Niko:
   Ik heb een pc kocht een jaar geleden die nooit is verschenen duizend eenheid floppy.Si niet het diskette icoon in Mijn computer.Acum half jaar deed ik update de bios van ramen en dan moet ik verschijnen met de floppy disk in mijn computer . (wat mij ergert). Ik heb geprobeerd om zich te ontdoen van het in Apparaatbeheer, verwijderd lam verdwenen, maar na een herstart alles lijkt te loc kan ik doen om zich te ontdoen van het?
   ...................................................
   Het meest handige is om binnen te komen BIOS en selecteer "Geen" la Floppy Drive A …Klik hier… Nadat u de Floppy Drive instellen "Geen" drukken F10 key om de instellingen op te slaan [Save & Exit Setup] druk vervolgens op Y Ja. Het zal opnieuw calculatoru zullen wachten tot het laden van windows
   ...................................................

 17. Ik zag de tutorial maar vista mist een aantal commando's zijn niet precies hetzelfde als de ramen 7 en ik verwijs hier. Windows 7 heeft http://imageshack.us/photo/my-images/94/83596456.jpg/ en vista alleen zo http://imageshack.us/photo/my-images/85/88115555.jpg/ . Dus hoe kan ik de automatische installatie van vista drivelor uitschakelen?

 18. Vasile zei hij

  Hallo, ik wil je iets vragen, als je het mij natuurlijk kan helpen! Voor mij is het Windows XP, en ik zet een geluidskaart Creative SB Live! maar wanneer ik wil Windows 7 installeren, drivers ik klink van dit forum! Ik heb alleen XP, kunt u me waar ik kan vinden of vertellen wat te doen? Dank je wel!

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.