Hoe kan ik drivers voor uw laptop, netbook, moederbord of een ander apparaat ASUS downloaden - video tutorial

Hoe kan ik drivers voor uw laptop, netbook, moederbord of een ander apparaat ASUS downloaden - video tutorial
4.6 (9) 91.11%

Hallo vrienden, terwijl ik wilde een tutorial over het downloaden van drivers, vandaag is klaar.
Zoals u weet, gezondheidssysteem prestaties op basis van de drivers, geïnstalleerd ze de eerste keer na de installatie van het besturingssysteem.
Drivers koppelen van het besturingssysteem en apparaten, als je een goede chauffeur zal zeker gebruik maken van dat apparaat om de volle aandacht, kan ongepast of verkeerd geïnstalleerde stuurprogramma van het besturingssysteem te vernietigen, vele malen heb ik gezien gevuld in besturingssystemen "touwen" van een verkeerd geïnstalleerde printer.
In de huidige les gaan we ASUS, specifiek op het terrein ondersteuning van Asus, om te leren hoe de dingen drivers voor ASUS hardware en natuurlijk we leren en hoe deze drivers downloaden.
Misschien zijn er velen zijn die zullen zeggen dat het niet een big deal om een ​​driver te downloaden zal zijn, het is geen big deal, maar ik ben ervan overtuigd dat veel dingen die je zult zien in de tutorial niet wist.
Elke hardwarefabrikant ondersteuning moeten bieden aan degenen die producten hebben gekocht, velen doen het heel goed, in ons geval, ASUS, kan ik zeggen dat het veel steun, hebben we een veel opties, downloaden een heleboel manieren, een vriendelijke en intuïtieve website navigatie.
Het algemeen kan ik zeggen dat de mensen bij ASUS succes steun jegens de client, daar de mogelijkheid om een ​​VIP-account te maken, het geeft ons het voordeel van direct drivereler rekening, dat wil zeggen je hoeft niet vindt de stuurprogramma's voor uw apparaat, die u al in het achterhoofd de VIP, de VIP account heeft andere voordelen die elders zal worden besproken.
Tutuoriale over dit onderwerp zal zijn, dit was de enige aflevering gewijd ASUS drivers, doen we tutorials over hoe u de drivers downloaden van de toonaangevende bedrijven die hardware, kunt u aangeven in het opmerkingenveld als u problemen met drivers hebben gehad en welk bedrijf was apparaat.
Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Veel plezier!

door Cristian Cismaru

Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. mihai zei hij

  zeer interessante tutorial voor Packard Bell bestaan ​​en hetzelfde gebeurt met een leptop asus hebben, bedankt.

 2. Corleone zei hij

  Hallo Cristi en feestdagen cool! Geleden van iemand Windows sound driver installeren houdt autodezinstala, waarom het werd gegeven dat de oorspronkelijke moederbord cd? Na herstart gaat het half uur en optreden als en een refres en verwijderen ......

  • iCristi zei hij

   Hallo Cristi en feestdagen cool! Geleden van iemand Windows sound driver installeren houdt autodezinstala, waarom het werd gegeven dat de oorspronkelijke moederbord cd? Na herstart gaat het half uur en optreden als en een refres en verwijderen ......

   Corleones je de verkeerde driver

   • Sommige tijden u het Driver Pack DPRS dwz opgelost kunnen gebruiken. Het maakte enkele sovieticinformaţii. Erg handig als je geen net.

 3. pongratioan zei hij

  Ik heb geen woorden hoe ik je bedanken, gezegend ....

 4. daniel zei hij

  Ja, zoals gebruikelijk interessante benadering, tot voor kort, en ik heb het gekke driver board liepen, wisten we dat deze methode was meer bine.O vraag: wat denk je over-Driver-Genius?

  • Adrian zei hij

   Ja, zoals gebruikelijk interessante benadering, tot voor kort, en ik heb het gekke driver board liepen, wisten we dat deze methode was meer bine.O vraag: wat denk je over-Driver-Genius?

   Een zeer slecht en niet zomaar een software driver genius, maar je doet wat je doet en Driver Genius. Drivers handmatig te zoeken en downloaden manueel, zal het software te gebruiken als dat ... alleen in extreme situaties wanneer de instructies niet worden gevonden. Hij zei dat de reacties meestal alleen het installeren van de software die je niet nodig hebt, maar veeleer een universele driver, vaak je alleen de software te installeren driver en niet zoals de ATI Catalyst Control Center of Nvidia Control Panel, of Realtek geluidskaart heb je dat control panel software ... ze sorteren van deze driver genie hoeft u niet.

 5. Viorel zei hij

  Zeer interessant, Oh! en hoe ik worstelde en ik enige tijd geleden voor sommige drivers voor een laptop. Multumin. Heb een goede dag.

 6. u! A zei hij

  Bye,

  Eerst wil ik jullie allemaal wensen Happy Holidays en Happy Easter!

  Ik heb net "wandelde" op Google en op de website van IBM voor een sound driver ... verdomd driver die niet passen wat ik kreeg van de officiele site (uiteindelijk vond ik het) ... zoals ik al zei Cristi is erg belangrijk om te weten waar je moet kijken als je een chauffeur (en niet alleen drivers) nodig.
  Erg goed dit begonnen "les serie" ...

  Ik wens u het beste zo veel tutorials en interessant (hoewel het lijkt een beetje absurd om "de hemel" tutorials zonder hulp) ...

  Christus is toegenomen!


 7. Christus is toegenomen.
  Onze lieve, is een vitaal chauffeur, hij is de koppeling tussen hardware en software, moet je niet vertrouwen op dergelijke software of Driver Magician Driver Genius voor.
  De chauffeurs moeten worden geïnstalleerd op een rijtje, indien daarom wordt gevraagd opnieuw op te starten, moet u het onmiddellijk doorgeven, niet vertragen de installer opnieuw zal vragen of is het zeer belangrijk dat herstarten voor de bestuurder om volledig te installeren.
  De eerste driver te installeren chipset, het komt met ondersteuning voor andere, bijvoorbeeld draadloze kaart is PCI Express, tenzij u chipset installeren voordat we de kans hebben om te kiezen voor onze installeerde een verkeerde driver.
  Wees geduldig, niet nooit haast, ik herhaal, gelieve opnieuw te starten wanneer dat nodig is, verlenen deze operatie tot drivers maximale aandacht te installeren.
  Installeren van drivers is belangrijker dan iets anders.
  Voor Windows 7 mogelijk om een ​​driver niet nodig, maar je zult niet hebben applicaties geïnstalleerd die Nvidia control panel, Catalyst Control Center ATI software van Realtek geluid en anderen, deze moet om de drivers te installeren, ze in zich hebben en deze toepassingen.
  Ik raad je niet toepassingen van derden voor draadloze netwerkkaart te installeren, is het het beste om te verblijven met het draadloze toepassing Windows, Windows Vista en Windows 7 hebben een zeer goede ondersteuning voor draadloze.
  Aan het einde van de noten Ik wens u Happy Easter, zorg ervoor dat je geen misbruik maken.

 8. Daniel zei hij

  Ik heb een probleem iemand wilde Windows schoon te installeren en weet niet wat onderdeel is van de computer en weet niet hoe het te vinden zonder dat het ongedaan maken van de oneven bang om iets te verwennen! Om de drivers te installeren goed begrepen!

  • Adrian zei hij

   Ik heb een probleem met iemand die ik wilde Windows schoon installeren en weet niet wat onderdelen en computer arein aflufara niet weet hoe je het ongedaan maken zo vreemd bang om iets te verwennen! Om beter inzicht in de drivers geïnstalleerd!

   Gebruik Everest hebben we al een tutorial over dit hulpprogramma gedaan, schrijf je in het 'Search videotutorial.ro ... "vanaf rechtsboven: Everest, je binnenkomt en je zal de tutorial vinden.

 9. Daniel zei hij

  Dus ik denk dat als je everest draaien op een verse installatie van win ik vond alle onderdelen?
  Ik vergat te vermelden dat de voormalige start niet en winnen door alle hardu formaat om ervoor te zorgen dat er iets verborgen virussen of andere fysieke schade aan harde!

  • Adrian zei hij

   Dus ik denk dat als je everest draaien op een verse installatie van win ik vond alle onderdelen?
   Ik vergat te vermelden dat de voormalige start niet en winnen door alle hardu formaat om ervoor te zorgen dat er iets verborgen virussen of andere fysieke schade aan harde!

   Dus ik denk dat je moet kijken naar de tutorial, zet ze na die vragen, kijken en dan te vermelden dat de tutorial wordt gedaan om te kijken naar hem en je hebt hem niet verlichten nieuwe verhalen!

 10. nicolae zei hij

  Bedankt, jullie rock!

 11. vlad koekoek zei hij

  Christus is verrezen! Cristi please help me proberen om een ​​capture maken met Camtasia Studio 6 maakt me alleen maar uit als ik de captures cursor verschijnt en verdwijnt, hoe kan ik het alleen maar lijken ??? please help ma.Sarbatori graag U!

 12. Bogdan zei hij

  Ik heb een probleem! credca eigenlijk alleen een probleem voor mij ...
  Ik heb de volgende configuratie:
  ASRock p43de-met-min.1600mhz max.800mhz voor CPU FSB en FSB voor max.1200mhz rami-min.667mhz
  -Intel Pentium e5400, 775 socket, FSB: 800mhz, frequentie: 2700mhz, cache l2: 2Mb
  De bron Rasurbo: 650watt
  -Rami: 2 X 512Mb Kingston 800 1mhz + Gb Kingston 800mhz
  -Videokaart: Sparkle 512Mb, 64bit
  -HDD Wester Digital 80gb
  Tv-tuner
  -Geluidskaart 5.1
  Samsung-dvd-rw
  Asus cd-rw
  -3 grote fans (140mm + + 120mm 80mm)
  -En de rest van: toetsenbord, muis, headset, printer, systeem 5.1
  Het probleem is dit: ik ga met een processor frequentie 1200mhz met FSB 400mhz en verblijf (alle) Ik ga met FSB 400mhz.
  Wat heb ik gedaan! Ik kwam de bios en gecontroleerd om mezelf ervan te overtuigen dat de eerste keer dat ik had everest en pc-tovenaar gezien, maar ik dacht dat de informatie onjuist is! Toen veranderde ik de FSB in bios uit 400 800 ging ik naar, heb ik niet opnieuw opgestart en ik draaide op de PC. Ik in die zin niet meer draaien op uw pc? Ik bedoel nadat u op de power-knop, gaf te openen, maar niet naar de monitor die plotseling stopte en gaf haar een soort van herstart en opnieuw beginnen, opnieuw proberen te openen ontsteken, en neem de end, enzovoort. Ik moest de stekker, en reset de BIOS direct vanuit het moederbord. Ik deed dit, en wat te zien! Verrassing! Nu ging naar 1200mhz processor, en niet 1600mhz, hoe heeft tot nu toe!
  Ik begrijp echt niet niets! Op het net dat eigenlijk schrijft processoren (voor mijn gezicht) 2700mhz niet bijwonen, maar dit is het maximale bedrag dat kan werken! Nou dan vraag ik me af ... wat is dat overklokken!
  Gelieve als u weinig tijd om een ​​blik op wat ik heb geschreven te nemen, en geef me wat advies en het zou perfect zijn! Aangezien deze pc eerlijk maakte me wat zenuwen, dat ik kon hem slam op de grond! Maar ik kon het gewoon en het kreeg!
  Bij voorbaat dank aan allen die zullen proberen om me te verlichten in de wacht, op zijn minst een beetje!

  • Daniel zei hij

   Ik heb een probleem! credca eigenlijk alleen een probleem voor mij ...
   Ik heb de volgende configuratie:
   ASRock p43de-met-min.1600mhz max.800mhz voor CPU FSB en FSB voor max.1200mhz rami-min.667mhz
   -Intel Pentium e5400, 775 socket, FSB: 800mhz, frequentie: 2700mhz, cache l2: 2Mb
   De bron Rasurbo: 650watt
   -Rami: 2 X 512Mb Kingston 800 1mhz + Gb Kingston 800mhz
   -Videokaart: Sparkle 512Mb, 64bit
   -HDD Wester Digital 80gb
   Tv-tuner
   -Geluidskaart 5.1
   Samsung-dvd-rw
   Asus cd-rw
   -3 grote fans (140mm + + 120mm 80mm)
   -En de rest van: toetsenbord, muis, headset, printer, systeem 5.1
   Het probleem is dit: ik ga met een processor frequentie 1200mhz met FSB 400mhz en verblijf (alle) Ik ga met FSB 400mhz.
   Wat heb ik gedaan! Ik kwam de bios en gecontroleerd om mezelf ervan te overtuigen dat de eerste keer dat ik had everest en pc-tovenaar gezien, maar ik dacht dat de informatie onjuist is! Toen veranderde ik de FSB in bios uit 400 800 ging ik naar, heb ik niet opnieuw opgestart en ik draaide op de PC. Ik in die zin niet meer draaien op uw pc? Ik bedoel nadat u op de power-knop, gaf te openen, maar niet naar de monitor die plotseling stopte en gaf haar een soort van herstart en opnieuw beginnen, opnieuw proberen te openen ontsteken, en neem de end, enzovoort. Ik moest de stekker, en reset de BIOS direct vanuit het moederbord. Ik deed dit, en wat te zien! Verrassing! Nu ging naar 1200mhz processor, en niet 1600mhz, hoe heeft tot nu toe!
   Ik begrijp echt niet niets! Op het net dat eigenlijk schrijft processoren (voor mijn gezicht) 2700mhz niet bijwonen, maar dit is het maximale bedrag dat kan werken! Nou dan vraag ik me af ... wat is dat overklokken!
   Gelieve als u weinig tijd om een ​​blik op wat ik heb geschreven te nemen, en geef me wat advies en het zou perfect zijn! Aangezien deze pc eerlijk maakte me wat zenuwen, dat ik kon hem slam op de grond! Maar ik kon het gewoon en het kreeg!
   Bij voorbaat dank aan allen die zullen proberen om me te verlichten in de wacht, op zijn minst een beetje!

   Als je niet weet wat je broer niet knoeien met de BIOS als rezolvaziti het allemaal als je een nieuwe stap behoeften zal niet overklokken overklokken omdat het kan werken, maar alleen onderdelen en misschien gemarteld en verbrand in de exeplu slechtste van wat er gaande is in de tutorial zijn slechts een onderdeel waarvan ik denk dat zou zijn unutil alleen overklokken als u wilt wilde = iets wat je kunt doen, zelfs als je overklokken zal je jeuk te overklokken Take het maakte alles een beetje langzaam en vedti hoe het zich gedraagt ​​alsof je van de ene frequentie naar twee keer zijn overgeklokt is naar een kleiner formaat prestaties te verhogen met 30% maxim.Eu nooit geprobeerd om alleen de videokaart processor overklokken en geen grote hoeveelheden.
   Als u trim de andere processor garantie als je niet weet sal repareren of om iemand naar hem te kijken.

   LiviuFlorin manier om te proberen om het schoonmaken van uw Windows-laptop instalizi een driver update om en gebruik vervolgens DriverMax toepassing en maak een back-up drivers en zet op een stok en dan zeggen dat je de kip nLite chauffeur naar binnen en leg ze op een andere chipset en welke drivers je hebt.

 13. LiviuFlorin zei hij

  Zeer leerzaam tutorial. Indien mogelijk, zal de volgende les worden behandeld merk ACER. Ik maakte een cd met nLite aangepaste (Win XP) op mijn laptop Aspire 5610Z maar willekeurig verstopt raken, wat betekent dat 'bevriest' het beeld en het geluid te horen als een gerommel en ik kan niets doen dan naar wacht een paar seconden tot een minuut duren en dan is hij alleen komt. Ooit een verkeerde driver hebben genomen, wetende dat chipset is instealeaza eerst en dan de rest ...!

 14. Costel zei hij

  Christus is verrezen!
  Ik keek naar de moederbord drivers, IBM 8183VAU en ik vond.
  Ik kan iemand helpen?
  Bedankt!

  • ylye zei hij

   Christus is verrezen!
   Ik keek naar de moederbord drivers, IBM 8183VAU en ik vond.
   Ik kan iemand helpen?
   Bedankt!

   Costel ... zoals u hebt gezien in de tutorial, het downloaden van de drivers nodig voor meer informatie, niet alleen moederbord ... bijvoorbeeld, wat is de processor socket, voor het besturingssysteem dat u drivers die herziening is het moederbord nodig, etc ... dus, niet vragen dan om zo expliciet mogelijk, voor om je te helpen!

 15. mihai zei hij

  Salut!
  Ik heb een vragen, ik wil een camera te kopen rond 1000 lei (tien miljoen) en weet niet wat te kopen! Dak kan mij helpen met een tutorial om mijn sp het goed zou zijn! Bedanken

 16. Costel zei hij

  Dank ylye!
  Ik heb de drivers gedownload, maar dit board (IBM 8183 VAU), ik vond niets. Detail van de rest doet er niet toe, zelfs als ze zijn van essentieel belang.
  De gegevens worden niet opgenomen in de zoekopdracht in dit model overschreden.

 17. Bogdan zei hij

  maar ik heb niet overclock.at PC, en ik ben het niet eens te oc het, ik wil gewoon uw pc te werken aan inheemse waarden normaal. Kan hebben om iets te doen, en ik weet niet ...

 18. Daniel zei hij

  Eerlijk gezegd heb ik nog nooit horen zeggen. Als je zegt dat je weer hebt geparkeerd PC en geef hem het land en gaan naar de winkel om je nieuwe te krijgen en je het te monteren zijn er u alleen OS installeren.
  Spreken van waar je bent als je in of nabij Arad kan je een zeer goede winkel recomnada.

 19. anoniem zei hij

  hallo ik heb een probleem, maar niet lachen me: "> hoe ik erachter wat heeft socket moederbord en / of CPU

 20. dani zei hij

  Ik heb een ASUS notebook met Windows x51Rseries 7 en je moet naar de site u het systeem vertelt me ​​OS, XP en Vista en andere 32 en de laatste shows me gewoon alleen kiezen als u andere bios en videokaart Ik ben geïnteresseerd in selecteren ... HELP!

 21. Bulgac zei hij

  Ja, inteersant

 22. mihai zei hij

  Ja wierlessu kan niet wirelesu zetten parelhoen eieren en ei op het en ring 7 ramen ie ie ie ie ie die Puiu hadden die ei gehad
  bah kand was jong Avus ramen 95 7 was goed nu geef ik u alles wat goed is en het beste was 95 waren andere tijden andere momenten, de kippen waren niet gestrest dus nu, de eieren waren gezonder of bibilicele waren zo gestrest, je was goed te eten een nieuwe parelhoen dat u Tzin de buik de hele dag, de andere keer ...

 23. vlad koekoek zei hij

  hallo ik ben in staat om te bedanken Cristi virtualbox (eindelijk) maar mij vertellen hoe ik een verbinding met het internet?

  • Adrian zei hij

   hallo ik ben in staat om te bedanken Cristi virtualbox (eindelijk) maar mij vertellen hoe ik een verbinding met het internet?

   Heel eenvoudig, moet je internet hebt zonder iets te doen, opent u de browser en voila. Nu, als je een of andere manier heb je ergens geweest en deed een aantal instellingen .... zeer slecht ... je misschien niet net. Maar zoals ik al zei standaard zonder iets je internet doet

   • vlad koekoek zei hij

    Heel eenvoudig, moet je internet hebt zonder iets te doen, opent u de browser en voila. Nu, als je een of andere manier heb je ergens geweest en deed een aantal instellingen .... zeer slecht ... je misschien niet net. Maar zoals ik al zei standaard zonder iets je internet doet Cite me

    Ik maakte een broswer ramen open toen ik 98 en lijkt welkom op internet en modem aansluitingen tb me msn maar ik modem wat te doen?

 24. stefbabanu zei hij

  Sall Ik heb een probleem dat ik kocht een nieuwe bluetooth cd winkel en ik stapte per ongeluk en brak moeder ging naar de winkel en zei: dat is als onzorgvuldig en installeren sal gaat waar en ik neem Peter bluetooth driver ajutatima en ik acht

  • sall Ik heb een probleem ik cumparatun nieuwe bluetooth cd uit de winkel en ik stapte per ongeluk en brak moeder ging naar de winkel en zei dat is als onzorgvuldig en installeer sal numerge waar Peter bluetooth driver en ik neem op mijn zelf ajutatima

   Proberen daar.

 25. stefbabanu zei hij

  werk dat gaat en stopt niet doorgaan

 26. Scorpionadi zei hij

  Ik heb een vraag, gewoon gaan voor ASUS of voor anderen?

 27. sinzeana zei hij

  Wachten tutorials over hoe je de drivers downloaden van de toonaangevende bedrijven produceren van hardware voor het werken in een school, deed ik niet CD met drivers voor veel van de computers en apparatuur die gaf me een hoofdpijn voor Windows opnieuw te installeren 's
  Bedankt voor alles wat je doet

 28. dani zei hij

  Ik heb een ASUS notebook met Windows x51Rseries 7 en je moet naar de site u het systeem vertelt me ​​OS, XP en Vista en andere 32 en de laatste shows me gewoon alleen kiezen als u andere bios en videokaart Ik ben geïnteresseerd in selecteren ... HELP! ..... raspundetimi aan mij om te weten wat te doen .... Ik heb ATI Radeon Xpress driver 1100 ... voor haar ... voor Windows 7

  • Adrian zei hij

   Ik heb een ASUS notebook met Windows x51Rseries 7 en je moet naar de site u het systeem vertelt me ​​OS, XP en Vista en andere 32 en de laatste shows me gewoon alleen kiezen als u andere bios en videokaart Ik ben geïnteresseerd in selecteren ... HELP! ..... raspundetimi aan mij om te weten wat te doen .... Ik heb ATI Radeon Xpress driver 1100 ... voor haar ... voor Windows 7

   Windows 7 alleen weet te nemen hun chauffeurs hoeven niet om ze zelf te downloaden, als je Windows netbook veilig in 7 dat komt erop is gelicentieerd en legaal, zodat je kunt maken of u de automatische updates. We hebben een tutorial over het installeren van stuurprogramma's op Windows 7 via automatische update. U kunt kijken door te klikken op HIER (Klik op het woord hier in het rood)

 29. A_tack zei hij

  Hallo, hallo ... ..va kunt u mij en me helpen als je kunt. Ik heb een Acer TravelMate 4600 (een oud model) die ik alle stuurprogramma's op hun website geplaatst. Het grootste probleem is dat ik niet weet of ik de juiste ding geïnstalleerd, omdat we niet aan laptop luidsprekers klinken aan. Als Ik hecht speaker jack audio luidsprekers die de laptop hechten maar die heb ik niet. Kan me helpen iemand die een dergelijk model (Acer TravelMate 4600) heeft met een originele CD met drivers? Als er iemand is die mij kan helpen met advies of een cd, zodat laat dan een bericht naar mij om te reageren of stuur een e-mail naar [Email protected] yahoo.com
  Bedankt!

  • Adrian zei hij

   Hallo, hallo ... ..va kunt u mij en me helpen als je kunt. Ik heb een Acer TravelMate 4600 (een oud model) die ik alle stuurprogramma's op hun website geplaatst. Het grootste probleem is dat ik niet weet of ik geïnstalleerd wat ik niet aan trebuiedeoarece laptop speakers klinkt het. Als Ik hecht speaker jack audio luidsprekers die de laptop hechten maar die heb ik niet. Kan me helpen iemand die een dergelijk model (Acer TravelMate 4600) heeft met een originele CD met drivers? Als er iemand is die mij kan helpen met advies of een cd, zodat laat dan een bericht naar mij om te reageren of stuur een e-mail naar [Email protected] yahoo.comMultumesc!

   yep ... en we hebben nu om te zetten in harry poter en denk te weten te komen welk besturingssysteem je drivers zelf nodig hebt? Misschien is dat niet degene die je gaat, je hebt ... Als je XP-drivers voor XP als je Vista-drivers voor vista moet je ... je moet als je 7 7 drivers voor windows. Dus kun je beter meer details geven, want we zijn gewone mensen het niet erg lezers, telepaten, noch paranormale.

   • A_tack zei hij

    Je hebt helemaal gelijk ... Het spijt me dat ik vergat om dit te vermelden ... Ik moet drivers voor XP met SP2.

 30. bodybuilder zei hij

  Ik heb en ik zal rugaminte.Raspundeti me alsjeblieft en 1000-1 intrebare.Cum ontdek wat drivers ik nodig voor het moederbord zonder opgaaf van Windows zonder demonteren calculatorul.Stiu als zijn programma's die je laten zien PC-configuratie, maar ik Windows opnieuw opstarten om pornire.Multumesc!

  • bodybuilder: Ik heb en ik zal me rugaminte.Raspundeti behagen en 1000-1 intrebare.Cum weet wat ik nodig heb drivers voor het moederbord zonder in Windows te krijgen zonder te demonteren calculatorul.Stiu als zijn programma's die je laten zien PC-configuratie, maar van mij naar Windows pornire.Multumesc herstarten!

   LOL kom op je harde ... echt geweldig Ik zou zeggen .... Ik vraag u nog een ding ... Hoe kun je een vliegtuig vliegen zonder hen en zonder kerosine kip om het te starten?
   Het antwoord op uw vraag is:
   Je kan niet! Tenzij je krachten telechinetice om de structuur van objecten met geestkracht te zien, of als je een broer van Harry Potter. Hoe denk je dat je kunt leren zonder het invoeren in windows, maar laat de aandrijving capavul? Dus nadat je ... dat zou de oplossing zijn? =)))
   Dhuamneee de mensen!

 31. bodybuilder zei hij

  Bai betweter als je niet weet wegblijven, en zie dat ik niet heb, dat uitzicht jignit.Sunt programma's in de computer configuratie DOS, maar je zou niet weten waar je ook mic.Asa zoiets Pipe beneden bent!

 32. Ik heb een groot probleem. Ik heb een Asus en6200 TC512, operating sys win7 en en kan de driver niet installeren. 7 overwinning dus installeerde ik een chauffeur op het eerste, maar het is een oudere driver, en de kwaliteit ontbreekt. Ik heb drivers van Asus gedownload zoals we zagen in de tutorial, maar er was geen verschil. k eerste vermelden Ik verwijderde het bestaande stuurprogramma (nauwelijks, had ik een speciale k kan ook niet anders). tot slot, hoe kan ik het installeren van een goede chauffeur, en juist om mijn videokaart werken op volle kracht?
  Ik installeerde DRIVERDETECTIVE en na een scan laat me duidelijk k palcii video driver is onbestaand of slecht geïnstalleerd, maar het probleem is dat ik een serienummer op het programma. please help me out k Ik heb geprobeerd alle mogelijke manieren tevergeefs. Dank u.

 33. Cristi hallo, ik heb een verzoek je zei dat je tutorials over drivereleor installeren op me zou zijn, want ik zorg voor je. vooral omdat ik lees de reactie die je moet chipset driver te installeren voor de eerste keer. pretty please, als je tutorials over stuurprogramma's en over u, doen wat je kunt, mijn videokaart is u. ms

  • sklipyHoi Cristi, ik heb een verzoek je zei dat je zou zijn tutorials over het installeren drivereleor op mij want ik voor je zorgen. vooral omdat ik lezen dat moet je instalezidriverul Reactie chipset voor de eerste keer. pretty please, als je tutorials over stuurprogramma's en over jou, wat je kunt, mijn videokaart is u. ms

   Heb je geschreven in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: ATI, hebben gegeven en hebben niet gevonden invoeren? Waarom wil je dat zoekvak gebruiken kan ik niet begrijpen

 34. nicolae zei hij

  pretty please, als je me kunt helpen, lijkt mijn computer in een venster HAST GENERISCH PROCES VOOR SERVICE WIN32 installeerde ik Zone Alarm, maar ik blokkeert alle tracing en niet weten wat te doen, want ik verwijderen altijd het geluid drivers en ik heb geen sunet.va alsjeblieft kan ik ajute.multulesc.

  • Adrian admin zei hij

   nicolae: Alsjeblieft, als je me kunt helpen, lijkt mijn computer in een venster HAST GENERISCH PROCES VOOR SERVICE WIN32 installeerde ik Zone Alarm, maar ik blokkeert alle tracing en niet weten wat te doen, want ik Verwijder altijd de sound drivers en ik heb geen sunet.va alsjeblieft kan ik ajute.multulesc.

   Het besturingssysteem opnieuw installeert. als je weet hoe, hier op de site van tutorials: Windows XP Setup of Windows Vista-installatie sp3, vinden we het zoekvak in de rechterbovenhoek.

 35. Stefani zei hij

  Hello! Ik wil een chauffeur DWD voor het moederbord, ik DWD Everest die me alles wat ik wilde weten toonde en zo kwam ik erachter wat moederbord ik heb. De vraag staat zoals deze: ik wil mijn computer formatteren, ik vroeg waarom en hoe, maar ik heb drivers voor het moederbord, geluidskaart en geen internet niets hebben ook. Ik zat te denken over gezwollen lip niet blijven na het formatteren van de computer en zie dat ik niet graag op het moederbord, geluid en internet installeren. Ik heb de volgende Moederborden> MSI K8N Neo (MS-7030) en weet niet hoe je het DWD bestuurder of geluidskaart. Ik heb internet via "wire" modem, ik heb iets voor hem? of ... Ik ben beginner op dit gebied en ik keek over zo veel dingen die ik soort van verward. Ik betrapte mezelf hoe te formatteren en alles goed doen, maar ik weet niet wat te doen met het moederbord, geluids-en netwerkkaarten, dat als ik iets nodig hebben en niet worden opgenomen of echt niet weten.

  • Stefani zei hij

   StefaniHi! Ik wil een chauffeur DWD voor het moederbord, ik DWD Everest die me alles wat ik wilde weten toonde en zo kwam ik erachter wat moederbord ik heb. De vraag staat zoals deze: ik wil mijn computer formatteren, ik vroeg waarom en hoe, maar ik heb drivers voor het moederbord, geluidskaart en geen internet niets hebben ook. Ik zat te denken over gezwollen lip niet blijven na het formatteren van de computer en zie dat ik niet graag op het moederbord, geluid en internet installeren. Ik heb de volgende Moederborden> MSI K8N Neo (MS-7030) en weet niet hoe je het DWD bestuurder of geluidskaart. Ik heb internet via "wire" modem, ik heb iets voor hem? of ... Ik ben beginner op dit gebied en ik keek over zo veel dingen die ik soort van verward. Ik betrapte mezelf hoe te formatteren en alles goed doen, maar ik weet niet wat te doen met het moederbord, geluids-en netwerkkaarten, dat als ik iets nodig hebben en niet worden opgenomen of echt niet weten. Cite me

   Ik vergat te vermelden Ik ging op de MSI website en ik niet, want hij maakte me invullen van allerlei velden met gegevens die ik ken en ik echt niet de totale waarde meer dan ...

 36. george Bocu zei hij

  hello guys! Ik heb een groot probleem! Ik heb een sony vaio model PCG 282m .... Ik installeerde Windows 7! om Intal drivers voor geluidskaart en drivers en de andere niet! Ik zocht op hun site, maar Sony zegt dat het kan mijn model niet vinden! Waar ik kan downloaden en drivers voor alles wat ik & zo meer nodig? Dank u en wacht op een antwoord!

 37. verlichten zei hij

  Hi Cristi! Ik heb een probleem met de netwerkkaart: Onlangs kreeg ik een Asus laptop K52J omdat mijn computer kapot was en ik merkte dat mijn internet gaan bij het plaatsen van kabel-net en ik belde het bedrijf dat levert en ik netul Ze gecommuniceerd via de telefoon hoe kan ik Mac vinden (met cmd ipconfig / all), alleen deze functies toegankelijker aan mijn phisical adres alleen nullen en een bescherming tegen netto firma vertelde me dat ik hield niet van de netwerk geïnstalleerd, ik gecontroleerd en het is nog niet geïnstalleerd op mijn Mac verschijnt en ik dacht dat ik misschien niet de netwerkkaart herkent. We keken op het net hoe ik dit probleem op te lossen en ik per ongeluk vond je tutorials en ik gingen op de Asus website om de netwerkkaart opnieuw te installeren, maar als ik geef setup vertelt me ​​iets ongeldig. Als u kunt helpen, zou ik dankbaar zijn. Dank je wel!

 38. Claudiu zei hij

  Goed team videotutorial graag indien mogelijk een tutorial over ASRock VA NULTUMESC

 39. Welkom. Ik heb PC, maar ik vond een andere tutorial over pc over dit onderwerp, zodat we Decic om hier te posten.

  Windows XP Geluidskaart driver 5.1 gaan perfect schoon geluid perfect omdat ik cd's met originele drivers. Maar wanneer u Windows 7, audio driver en andere drivers te installeren zijn geïnstalleerd audtomat, maar het geluid is niet goed, maar ga gemakkelijk scheuren bij het luisteren naar muziek. het probleem is hoe krijg ik de juiste driver gedownload. Ik kwam aan boord is raltek officiële site en ik gedownload een chauffeur, maar gaat met die chauffeur erger dan zonder. Nu ben ik terug naar Windows XP totdat ik kan het probleem met de geluidskaart driver op Windows 7 lossen. Kan iemand me helpen bij dit probleem?

 40. Ik heb een problema.am + 5 1 systeem en niet gehoord PTR boxele.am windows geïnstalleerd Realtek 7, installeerde ik het ik reboot van de pc, maar als ik hem aanzet ik er niet uit als het gaat realtekul.desi geïnstalleerd.

 41. Gherasim zei hij

  Heet u welkom! Ik kan iemand mij helpen met wat informatie die ik heb een netbook ............. PACKARD BELL DOT S en kan de ingebouwde webcam van het niet installeren ........ niet gelegen mijn camera en vond geen software en drivers! Dank je wel!

 42. Istrate Emanoil zei hij

  Ik heb een laptop die ik kan gooien sjaal langzaam gaan toetsenbord werkt maar voor een paar maanden en schrijf 7 Klik op een brief die moet het weer werken zoals voorheen en hoeveel kosten maart

 43. Marian zei hij

  Hoe kan ik te ontdoen van {een schijf leesfout opgetreden druk op ctrl + alt + del}
  Orce windous installeren ... 7 of xp / sp2 / sp3 / geeft me altijd deze fout, kan ik iets mee hardu kan herstellen doen. of gooi het?

 44. manu zei hij

  Ik heb een asus goed en ik heb een webcam, maar het gaat om het hoofd in jos.am een ​​camera aan te tonen en normaal lopen, kunt u face.merci

 45. Robert zei hij

  Hallo Cristi, eerst wil ik gedag te zeggen en spreek mijn medeleven voor jou en het werk dat u aan de site picioare.In Tweede woorden wil ik u vragen of u kunt en een probleem wilt met mijn laptop in termen van hun chauffeurs, Ik heb een ASUS N73S zocht ik de website van de fabrikant om asus drivers en geef ze niet het aantal besturingssysteem drivere.Ca ik een windows ultieme 7 eerder hebben thuis premium windows7 64 stukjes, leg ik al 64 bit OS maar Windows Ultimate 7, vond ik ze netwerkdrivers video controller ethernet wireless lan ... .M je zou kunnen helpen in deze kwestie, indien dus dank u bij voorbaat voor iedereen en ik wens u het allerbeste.

 46. Teodora zei hij

  Hallo, Ik heb Acer Aspire es1-512, 8.1 ramen, 64bit en een mono printer HP LaserJet 1010 dat ik en cd. optische drive op mijn laptop heeft geen toegang indicator knop niet gemarkeerd optische schijf en optische schijf knop eliminatie van de eenheid of afdeling 2 en 3 beeld handleiding ingediend -. uitzicht meest rechtse dus kan de lade niet te halen unit naar CD in te voeren. hoe kan de printer te installeren? Ik heb een Lenovo laptop op welke knop is gemarkeerd en het extraheren van de lade handgrepen f. Eenvoudig. dankjewel.

 47. Installeer het stuurprogramma van hier: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=306507
  Ook als u de automatische updates in Windows hebt ingeschakeld moet zoeken en installeren van de printerdriver.

 48. Teodora zei hij

  Hallo, Ik struikelde voer de gegeven website, maar niet is verschenen elk venster, we soort reactie. is het mogelijk dat mijn laptop is niet ingeschakeld automatische updates over praten? hoe kan ik dit controleren? meer te vertellen gelieve me de stappen. dankjewel.

 49. Automatische update wordt zo geactiveerd: https://www.youtube.com/watch?v=B1ePXWN-0ZQ&feature=youtu.be
  Bij het aansluiten van de printer op de laptop Windows zal zoeken en installeren van de driver.

 50. Hallo, voor een laptop ASUS ROG Gaming GL552JX-DM019D Windows 10, vertel me wat je nodig hebt de stuurprogramma's, omdat op het terrein, 47 bestanden verschijnen. Ik denk dat sommige updates zijn, maar weet niet precies wat te installeren en wat niet en in welke volgorde. Heel hartelijk bedankt.

andere referenties

 1. [...] Niet bekend of onbekend apparaat Waar en hoe om drivers te downloaden voor een Dell-laptop Hoe Download drivers voor laptop, netbook, moederbord of een ander apparaat ASUS Hoe drivers voor laptop of desktop Lenovo Hoe om drivers te downloaden downloaden portrivite [...]

 2. [...] Niet bekend of onbekend apparaat Waar en hoe om drivers te downloaden voor een Dell-laptop Hoe Download drivers voor laptop, netbook, moederbord of een ander apparaat ASUS Hoe drivers voor laptop of desktop Lenovo Hoe om drivers te downloaden downloaden portrivite [...]

gezichtspunt

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.