Hoe we maken en aanpassen van onze eigen kaarten op Google Maps - video tutorial

Hallo vrienden, in de huidige les zullen we zien hoe we een aangepaste kaart die kan laten zien en vertegenwoordigen verschillende locaties, land, wijk of waarom niet een vakantie waar ik kan creëren. Dit doen we met behulp van Google Maps. Een zeer nuttige tool van Google is Google Maps kunnen we verschillende locaties of plaatsen waar ik was te redden. Het grote voordeel van Google Maps is dat het ons toelaat om de plaatsen, gebouwen, straten, grond in elke plaats te markeren.
Stel je hebt een bedrijf of een kantoor of een kantoor of een lokaal restaurant of waarom niet eens een hotel en iemand wil bezoeken, maar het was nooit in de buurt, dus ik kan niet en zal niet leiden weten wie gebouw of grond eigendom is van jou. Met behulp van Google Maps, kunt u een routebeschrijving te tekenen op de kaart, probeer het eigendom is van u of u kunt verschillende borden zetten waarin zij hetzij een benzinestation, een geldautomaat, een bank, een halt waarschijnlijk niet zichtbaar op een GPS-navigator of map. Als u weet dat het gebied goed ik zal zeker weten waar ze zijn op de kaart en markeer ze. Nadat u klaar bent met het markeren van signalen, plaatsen, straat of over het spoor naar jezelf, kun je de kaart als dan aan degenen die willen naar je toe komen geven redden. Wanneer u klaar bent met het markeren van de kaart, kunt u ervoor kiezen om te worden gegenereerd door deze URL, embed code die kan worden geplaatst op uw website in een korte HTML-e-mail of een link naar de locatie, kan je hem sturen, dat wil zal bezoeken.
Aangepaste kaarten opgeslagen in Mijn plaatsen en kan handig zijn als u wilt om grond of een huis te verkopen. Profiteert u en de potentiële koper zal veel duidelijker als hij een cartografische weergave van de exacte locatie van het land of huis. We weten hoe je te concentreren als ze goed in is, als het heeft voordelen in de omgeving of u kunt u ook vertegenwoordigen op de kaart en wat de voordelen zijn nauwe ruimten grond of woning die u wilt verkopen.
Echter, hoeft niet per se om iets te verkopen aan een aangepaste kaart te krijgen! Misschien wil je gewoon een route die ik net laten we niet vergeten de weg terug en de reden kan blijven redden.
Dat gezegd zijnde ik nodig u uit om de video tutorial te kijken om precies te zien hoe we een locatie en hoe u een aangepaste kaart in Google Maps te creëren kan redden.

........................

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 600 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.
Veel plezier!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Nelutzu zei hij

  Hello! Hoe kan ik tutorials over LG Optmus een horloge?

 2. rotsachtig zei hij

  Salut.Frumos tutorial en goed gedaan, maar helaas voor hen die in Roemenië wonen en die in het noorden van ruimtelijke is nauwelijks fplos of gedeeltelijk ee en of de gegevens op de kaart zijn heel praoasta resolutie dus waarom niet clar.Da zie niets in uw voorbeeld is OK alleen zijn wij in de VS en niet in Roemenië

 3. Julian zei hij

  Aandacht Christus en Ady, ik weet dat ik offtopic Ik schrijf hier op deze onderwerpen, maar weet niet waar anders ik kon vragen, zou ik het forum plaats bedrijf waar ik werk post-it, kon ik post links toturialelor voorkomen? Heel hartelijk bedankt.

 4. Cosmin zei hij

  Rechts het zegt create niet maken

 5. hallo allereerst feliciteer u voor de site en ik verontschuldig me dat mijn bericht heeft niets gemeen met videotutorialul.v zou vragen of u ons kan leren hoe je ondertiteling extraheren uit mkv doet dat voor bijvoorbeeld ik heb een asus mediaplayer oplay mini ingebedde ondertitels niet altijd te zien in een film mkv.am zocht het net, maar nog niet echt gevonden raspunsuri.cred dat zou interesseren veel fans van deze site hebben ook tutorials voor dat veel mediaplayere en we geconfronteerd met dit probleem in geïntegreerde subtutrarile mkv.multumesc!

 6. Bonjour, mijn vrienden! Als je eens wist hoe vaak ik vergeten (lopen) op de kaart en vroeg me af hoe ik kon en ik hebben gescoord dat! Nu, dat was dicht bij een les missen, want ik was Bitdefender antivirus geïnstalleerd waardoor de PC gaat ... zit daar! Omdat ik versnellen "stop" Ik zal later proberen om te zien als je de tutorial kan vertellen, ik moet meer geduld. Echter, dankzij lieve voor deze aangename verrassing, dank je!

 7. "" "Wolfram Alpha" ""

  Een tutorial idee.

 8. rotsachtig:
  Salut.Frumos tutorial en goed gedaan, maar helaas voor hen die in Roemenië wonen en die in het noorden van ruimtelijke is nauwelijks fplos of gedeeltelijk ee en of de gegevens op de kaart zijn heel praoasta resolutie dus waarom niet clar.Da zie niets in uw voorbeeld is OK alleen zijn wij in de VS en niet in Roemenië

  Ik maakte me mijn kaart. Het eerste dat we wisten voordat de tutorial was dat ik moet zijn aangemeld bij uw Google-account. Maar weet Rocky, afhankelijk van het gebied. Inderdaad op sommige plaatsen slechts een gok, maar als je weet dat het meer kan je zelfs rekenen en kippen op het erf. Wie zal de schuld ...

 9. Cristian zei hij

  Hallo! Dank u voor deze video, kan ik je laten zien dat, maar ik wil een korte omschrijving van de kaart laten zichtbaar te zijn, maar om die plaats op harta.Multumesc beeld en hoor ons!

 10. Uitstekende handleiding. Wat we niet weten is hoe plaats ik een afbeelding op het punt gemarkeerd. Als je iets weet, stuur me en ik. Dank u.

 11. Hi langer paote repost deze video tutorial te vinden? Heb een goede dag

 12. AdrianGudus zei hij

  ady:
  Hi langer paote repost deze video tutorial te vinden? Heb een goede dag

  Tutorial video (de video als je het noemen) is in het artikel aan het einde van de tekst. De tutorial is functioneel

 13. Claudiu zei hij

  Hallo mijn naam is Claudius, en als Sprekend over kaarten, ik heb een vraag:
  Hoe zet ik een kaart op de website, bij voorkeur Europa, zoiets van waar je kiest county Mercadante.
  bedankt

 14. Perfect! Bedankt, ik sta op en ik :)

 15. Gabriela zei hij

  Goed .... hoe kan ik de kaart van Roemenië, verdeeld in provincies? deze kaart wil ik invoegen in een webpagina ... Dank je wel!

 16. Hallo, Ik volgde de stappen in de tutorial, ik naar de plaats die ik post ik gered, maar nogmaals, ik Google Maps te openen kwam, lijkt het mij duidelijk de site, die ik deze kwestie kan verhelderen

 17. Valentin zei hij

  Hallo,
  Interessante handleiding, bedankt.
  Kan op een of andere manier locaties, provinciesteden waar ik een bepaald werk heb gemarkeerd (restaurant, musea, enz.

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.