Lees berichten WhatsApp, Messenger, Viber zonder gezien te worden "ZIEN"

Whatsapp-, Messenger- en Viber-berichten lezen zonder 'GEZIEN' te zien
WhatsApp-, Messenger-, Viber-berichten lezen zonder gezien te worden "GEZIEN"
Hallo vrienden, de huidige tutorial willen we zullen zien hoe u berichten Messenger, WhatsApp en Viber lezen zonder dat de ontvanger om te zien (ontvangen Gezien) dat ik de berichten te lezen.

Hoe we berichten kunnen lezen zonder gezien te worden?

Iedereen weet dat wanneer u een bericht in Messenger, WhatsApp en Viber ontvangen, zal de ontvanger weten als ik het bericht geopend, als u hebt ontvangen en als ik lees.

Waarom zou u de bevestiging verbergen dat u het bericht "gezien" leest?

Vaak kan het gebeuren dat we de inkomende berichten wilt lezen zonder de afzender te weten, ofwel omdat ze geen tijd hebben om te reageren, hetzij omdat ze gewoon niet beschikbaar te hebben en niet willen een gesprek met hen hebben.

Eenvoudige toepassing die berichten kunnen lezen zonder gezien te worden.

Wat de reden ook is dat we willen dat onze vrienden niet weten of we hun berichten lezen, we kunnen het doen met de applicatie Unseen - No Last Seen. Het is een uiterst eenvoudige applicatie om te gebruiken en vereist geen root.

De variant van het lezen van berichten "op het onzichtbare" voor laptop of pc.

Als u Messenger voor PC of laptop, kunt u onze handleiding kijken op Verbergen hun status als gelezen 'of' X-type "Facebook ChatRelated Tutorials


over Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. Leon zei hij

  Yes! . Excellent. Ik vond het leuk. Gefeliciteerd.

 2. mihai zei hij

  Bedankt!

 3. Sorin zei hij

  En voor de iPhone?

 4. Daniel zei hij

  Adrian leuke les! Kunt u mij helpen om het geheugen en toegewijde laptop te verhogen met een geïntegreerde Intel videokaart? Op Windows Ik 8.1 32 10 64MB ik MB Windows. Ik heb genoeg RAM is waar in de BIOS-optie te krijgen om te vergroten .we heeft een of andere manier niet weten?

 5. Heel aardig, groeten
  Kent u een applicatie waarmee u "Whatsapp, Messenger, Viber" maaltijden kunt lezen na de telefoon van het kind. ? zonder erachter te komen?
  Bedankt !!

 6. bianca zei hij

  Hallo, ik wil de overspel van mijn man op de auto zien, maar ik heb de iPhone en ik vind de applicatie niet

 7. Valy Moses zei hij

  Howdy. Ik zou geïnteresseerd zijn als er ook het omgekeerde is van deze applicatie, wat inhoudt om te zien of het bericht aan je is voorgelezen door iemand op Facebook Messenger aan wie je hebt geschreven, maar die persoon accepteert je niet in de lijst met vrienden ...!? Kun je me helpen ?

Spreek je gedachten

*