Lees berichten WhatsApp Messenger Viber zonder gezien te worden "gezien"

Lees berichten WhatsApp Messenger Viber zonder gezien te worden "gezien"
4.4 (16) 88.75%

Hoe kan ik berichten Whatsapp, Messenger, Viber, lezen zonder gezien te worden "gezien"
Hoe kan ik berichten Whatsapp, Messenger, Viber, lezen zonder gezien te worden "gezien"
Hallo vrienden, de huidige tutorial willen we zullen zien hoe u berichten Messenger, WhatsApp en Viber lezen zonder dat de ontvanger om te zien (ontvangen Gezien) dat ik de berichten te lezen.

Hoe we berichten kunnen lezen zonder gezien te worden?

Iedereen weet dat wanneer u een bericht in Messenger, WhatsApp en Viber ontvangen, zal de ontvanger weten als ik het bericht geopend, als u hebt ontvangen en als ik lees.

Waarom bevestiging hide Berichten lezen "gezien"?

Vaak kan het gebeuren dat we de inkomende berichten wilt lezen zonder de afzender te weten, ofwel omdat ze geen tijd hebben om te reageren, hetzij omdat ze gewoon niet beschikbaar te hebben en niet willen een gesprek met hen hebben.

Eenvoudige toepassing die berichten kunnen lezen zonder gezien te worden.

Wat we willen vrienden weet niet of ik de berichten te lezen, kunnen we app Unseen doen - Nee Laatste gezien. De toepassing is zeer eenvoudig te gebruiken en vereist geen root vereist.

Variant-berichten lezen "onzichtbaar" laptop of PC.

Als u Messenger voor PC of laptop, kunt u onze handleiding kijken op Verbergen hun status als gelezen 'of' X-type "Facebook ChatRelated Tutorialsover Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. Leon zei hij

  Yes! . Excellent. Ik vond het leuk. Gefeliciteerd.

 2. mihai zei hij

  Bedankt!

 3. Sorin zei hij

  En voor de iPhone?

 4. Daniel zei hij

  Adrian leuke les! Kunt u mij helpen om het geheugen en toegewijde laptop te verhogen met een geïntegreerde Intel videokaart? Op Windows Ik 8.1 32 10 64MB ik MB Windows. Ik heb genoeg RAM is waar in de BIOS-optie te krijgen om te vergroten .we heeft een of andere manier niet weten?

 5. Heel aardig, groeten
  Ken je een app die "Whatsapp, Messenger, Viber" tabellen op je baby's telefoon kan lezen. ? zonder erachter te komen?
  Bedankt !!

 6. bianca zei hij

  Hallo, ik wil de overspel van mijn man op de auto zien, maar ik heb de iPhone en ik vind de applicatie niet

 7. Valy Moses zei hij

  Hallo. Ik zou geïnteresseerd zijn als er de achterzijde van dit aanvraagformulier, dat is te zien of uw bericht is door iemand op facebook boodschapper die neem je schreef al gelezen maar die persoon op uw lijst niet accepteren ...!? Kun je me helpen?

gezichtspunt

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.