Hoe vulling in de rds-netul startup video tutorial

In deze video tutorial zullen we niet verwijzen naar degenen die hebben en gebruik maken van een netto te RDS.

Degenen die internet hebben op rds, je weet heel goed dat wanneer we de computer aanzetten of na elke herstart, we geen browser kunnen openen, Internet explorer, mozilla firefox, opera, omdat we eerst handmatig moeten verbinden en pas daarna we kunnen een browser openen en op internet surfen.

Als u deze videozelfstudie volgt, ziet u hoe we automatisch verbinding met internet kunnen maken als u een verbinding hebt via RDS.

door Bogdan Pelu


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsComments

 1. Adrian zei hij

  Boby kaarten die ze overtreft alles wat ik denk dat is de beste les die ik ooit heb gezien! Ik zal je vertellen waarom ... Hoe meer ik dat, wanneer het open comp, laat me automatisch starten en netu, keek ik als een wanhopige websites en forums niemand iets over wist, dan gaf ik CREC ... 20 per post naar RDS en ik vroeg of er een methode die automatisch kunnen worden uitgevoerd zodra de verbinding laarzen, en hoewel er geen aandringen raspuns.Sincer maakte me blij, ik weet dat ook mag klinken en lijken kinderachtig maar het is erg moeilijk man, super extra geweldig, echt asa.Si niet om je vleugels te verhogen, deze fase we zelf geprobeerd ... maar schakel die dozen 3, en niet gaan, dat waren meer maar slimmer dan mij en ik was slim genoeg kreeg ik dit idee en het kwam net op de helft

 2. sorinu zei hij

  Ik gebruik deze tool voor een lange tijd: ADSLAutoconnect206F7
  U kunt in de toekomst toe te voegen aan de lijst van tutorials

  Zeer interessante tutorials. Ik hou van (vooral die gerelateerde websites)

 3. Marius zei hij

  tutorial over hoe je de video tutorial heb je open?
  serieus voor, dat kon ik geen video niet openen

 4. Adrian zei hij

  mariu u flash player hebt geïnstalleerd? om videoclips te bekijken op websites, youtube Trilulilu, enz. videotutorial door naar de Adobe Flash Player te installeren! laten installeren?

 5. marchis zei hij

  Boby, ik onderschrijf de woorden van Adrian en ik wil u feliciteren en ik zoek en ik asta.Demult faciliteit zoiets en bedankt asta.Trebuie les, maar je heb niet gezegd dat alleen die mensen profiteren van RDS maar dat alle anderen die handmatig verbinding maken met draadloze net.De voorbeeld AtlasTelecom en ik moest gewoon aansluiten manual.Acum bine.Sa 's omdat je leeft en goed geld verdienen Gates.

 6. ms internet dan ik boby van clicknet en dus moest ik handmatig verbinding om wat voor hun problemen, maar AQ is veel eenvoudiger dan ms

 7. Iulian zei hij

  bravo.esti gewoon briljant .... Ik verloor minuten recht van tijd tot tijd proberen om dit ding te doen en ik deed het!
  Bravo en bedankt!

 8. Ik deed iets en begin Internet van RDS begon automat.Am stoppen met deze instelling als uitgangspunt stap., Antivirus (ESET) heeft enkele tientallen seconden op te zetten en ik dacht dat als het aansluit op het net Alvorens instelling worden blootgesteld. 's juist wat we dachten?

 9. Adrian zei hij

  Ion is niet echt wat je dacht! Tijdens dat verschijnt wanneer u het raam open reclame Eset pc-modules beginnen knooppunt en snel scant criticals areea en programma's die met Windows opstarten! Denk niet dat als je laat netul k geactiveerd terwijl hij maakt dat quick scan, en-en je zult modules blootgesteld aan het virus beginnen! Virussen nemen alleen als je een browser opent en gek op de verkeerde plaats, of als u ceva.un virus programma of wat dan ook te voeren ... Er is absoluut geen probleem als je actief netul tijdens het openen van de PC verschijnt op het scherm Nod.Cu beter zijn als je de slag met Windows netul, kunnen knooppunt verbinding maken met de server eerst voor Eset en de virusdefinities bij te werken.

 10. niet cinteaza zei hij
 11. Dat is super cool leerprogramma op zoek naar zo veel ....

 12. Daniel zei hij

  Ik volgde alle stappen in de tutorial (net zegt Boby), maar niet automatisch verbinding. Ik voegde een stap: ik trok RDS-pictogram verbinding in C: \ Documents and Settings \ All Users \ Start Menu \ Programs \ Startup. Nu is het goed, het verbindt het opstarten.

 13. Alexandru zei hij

  thanks a lot Ik vind het moeilijk fase en deze site heeft me geholpen zo veel, dank je bestaat

  Alex

 14. cristian zei hij

  Ma jongens zijn super, vandaag de dag je me geholpen met twee problemen

 15. carmen zei hij

  Ik wilde nemen over torrents, TuneUp Utilities 2008 en was
  virused!, ik probeerde het net, precies het zelfde probleem! ..
  Ik nam de tests 5 16 virussen! ... Hoe is dat mogelijk?.
  Ik nam 30 dagen op proef ... maar, wat ga je doen?
  Maak een geweldige job! pupupici!

 16. Adrian zei hij

  @carmen: Sorry hoor maar ik moest de tutorial over TuneUp Utilities plaatsen! Verkrijg de proefversie verloopt en zal u vragen of u laten zien of geef me een e-mailadres [Email protected] en ik geef je een show ... als ik

 17. beb3_mykk zei hij

  ja dat beter is gaan zonder op te geven Verslaafd aan te sluiten is geweldig ;)

 18. Stefanhellzone zei hij

  Zeer goede tutorial voor die net uit rds, ik en gaan.

 19. boby_admin zei hij

  @Stefanhellzone:
  Als je de link naar elke opmerking zet je in spam
  Wanneer geef je een link moet een verbinding met een hebben
  Is uw website en wil om het te promoten?

 20. alex zei hij

  mijne, maar ik heb een probleem met het opstarten ... zijn enkele programma's die zichzelf beginnen als PC draait een ... en ik kwam thuis \ startup \ leeg mijn startup leeg lijkt, maar het programma begint, hoe kan om hem om het te openen alleen wanneer ik het wil (dubbelklik op het pictogram) ...

 21. Adrian zei hij

  @alex: Klik op Start en Uitvoeren Uitvoeren en schrijf msconfig en klik op OK in het venster dat opent u op het tabblad Opstarten en verwijder het vinkje wat je niet automatisch wilt starten en dan kan je naar het tabblad Services en uitschakelen, maar let op wat ! Als je niet weet wat de service gebruikt een write in google zoals we vinden in de lijst en vind de beschrijving, als je denkt dat je niet goed k schakelt voorzichtig met wat je foartemare kunt uitschakelen voor off dingen die essentieel zijn voor een goede werking van uw PC! U kunt ook gebruik Revo Uninstaler voor off opstartprogramma's, hebben we een tutorial over revo! Ook kunt u ook CCleaner gebruiken voor deze baan, die alleen maar een tutorial! Succes! Om tutorials geschreven in de rechterbovenhoek om onze site te doorzoeken en je Revo of CCleaner voeren. De diensten van een Hide Alle Microsoft Services doos een teek op uw belangrijke processen te verbergen en blijven alleen die geïnstalleerd door u! Je kan de Windows-firewall, automatische updates, etc. uitschakelen

 22. broederschap zei hij

  Ik kan Adobe flash player niet downloaden naar je hetzelfde is?
  ! BRAVO JONGENS! YOU MILJOENEN,
  Voor een tutorial alsjeblieft. klonen in XP?

  Met Respect!

 23. Sorin zei hij

  maar vista weet iemand hoe dat te doen?

 24. vladut zei hij

  m en de netto-yo van rds en nadat ik dat deed (onder Windows logon domein en dat het internet potocol) gaf rr en geopend nou32 en verschijnt spash Hun slot mijn computer volledig. worden uit het feit dat hun internet protocol niet uitgeschakeld voordat u het verband?? Ik zag wat je deed in de tutorial en ik heb niet een nieuwe verbinding gemaakt uit luiheid k me niet vergeten het contract na userame en na bypass. Ik moest Windows opnieuw te installeren ... wacht bericht van u ......

 25. Adrian zei hij

  @vladut: Als u de stappen precies zoals in de tutorial zal lopen en lopen en lopen net als ik en meer ... als dat uw luiheid te doen en een net ... dat is ... lees opnieuw installeren van Windows ... Er is gezegd in de tutorial door volgt u de stappen om te gaan!

 26. Annie zei hij

  welkom
  Het is super tutorialul.O enige verbijstering am.Spre het proces, je moet nemen het net links op het pictogram op mijn Vista permite.Si dan, hoe kon ik het stokje bij opstarten?
  Ms behulpzaam

 27. Dorina zei hij

  Bogdan, leggen heel goed, ik alleen maar windows vista, een grote puinhoop, en het werkt niet! Ik kan een computer nergens vinden op de RDS-pictogram LAN-verbinding of iets dergelijks, dus ik kan het bureaublad kopiëren. Een hand om hem te starten voor een tijdje.

 28. Dorina zei hij

  Het lijkt erop dat er geen notie van Network Connection in Vista crap!

 29. Adrian zei hij

  @Dorina: Er zijn beter uit! Ik herinner me heel goed dat ik testte het ooit vista en was in staat om de RDS configureren met vista! Maar ik deed dat een keer en ik weet niet precies waar ik liep ...

 30. Danutzz zei hij

  :))) =)) Om min verschijnt automatisch bij opstarten

 31. Grappenmaker zei hij

  zeer nuttige en goede tutorial.

  Veel gezondheid!

 32. en kan gemakkelijker
  moeten zetten in een startup bestand te verslaan met het volgende commando.:
  rasdial RDS gebruikerswachtwoord
  waar RDS = George Sucâru, in uw voorbeeld :))
  gebruikersnaam en wachtwoord zijn die van het contract

 33. marinier zei hij

  werkt geweldig ms.

 34. alles wat ik geleerd hebt super goed, dank u

 35. Bandi: Alles wat ik geleerd hebt super goed, dank u

  Dat komt omdat we proberen om elke beter alvorens een tutorial, we zijn zeer zorgvuldig, hebben we ook een aantal glitches, maar over het algemeen hoe we ons werk goed doen.

 36. marcelsimion zei hij

  Rock you bro! Groet, voor mij is behulpzaam.
  bedankt

 37. zijn echt nieuwsgierig, kunt u kijken naar deze tutorial leren hoe ... "Hoe vulling in de RDS netul startup video tutorial" ... naar me, vertel me, waar moet je beginnen. Mersi

 38. dumitru32 zei hij

  Ando: zijn echt nieuwsgierig, kunt u kijken naar deze tutorial leren hoe ... "Hoe vulling in de RDS netul startup video tutorial" ... naar me, vertel me, waar moet je beginnen. Mersi

  ??! Nou ja, op AFSPELEN .... (clik links)

 39. alex_steaua zei hij

  Ik heb een probleem ik kan niet kijken da erroare zelfstudie adobe flash player heb ik verwijderd en opnieuw geïnstalleerd en nog steeds niet kan zien wat ik kan doen voor nimik om naar te kijken??? ?

 40. alex_steaua: Ik heb een probleem ik kan niet kijken da erroare zelfstudie adobe flash player heb ik verwijderd en opnieuw geïnstalleerd en nog steeds niet kan zien wat ik kan doen voor nimik om naar te kijken??? ?

  Tutorials perfect bij zowel Internet Explorer als Firefox en opera.Drept erroarea bewijs is op je

 41. Ik groet u, ik gebruikte Praktische informatie en zijn behulpzaam, vooral XPantispy is geweldig, ik heb een vraag, hoe kan ik e-mails van een ander e-mailadres op een mail redirect zonder af te melden en in te schrijven op een andere, indien kan, of misschien al een tutorial gemaakt en ik heb het niet gevonden, sorry!

 42. dumitru32:
  ??! Nou ja, op AFSPELEN .... (clik links)

  Ik vond deze plaats in november 2008, en ik heb veel tutorials, waarin dank zij die doen, maar het probleem is dat wanneer ik de boodschap je niet aan wat je speelt schreef, het was gewoon niet daar dan beschrijving, en geven andere tutorials werken perfect op dat moment vond ze niet alleen in deze.

 43. Aura Radulescu zei hij

  Goedenavond! Nou ik weet niet of ik post hier mijn probleem
  (Zo niet .. Het spijt me ...). Am RDS internet die tot nu toe heel goed gewerkt op de laptop (OS is Vista Basic), maar terwijl ik niet kan krijgen op het internet of als je eindelijk lukt, I "geven" zeer des.totusi, kan dezelfde kabel gebruiken internet op een andere computer (met Windows Verkenner).
  Je vertelt me ​​wat er gebeurt? Hartelijk dank! Aura R.

 44. Aura Radulescu: Goedenavond! Nou ik weet niet of ik post hier mijn probleem
  (Zo niet .. Het spijt me ...). Am RDS internet die tot nu toe heel goed gewerkt op de laptop (OS is Vista Basic), maar terwijl ik niet kan krijgen op het internet of als je eindelijk lukt, I "geven" zeer des.totusi, kan dezelfde kabel gebruiken internet op een andere computer (met Windows Verkenner).
  Je vertelt me ​​wat er gebeurt? Hartelijk dank! Aura R.

  Heb je jezelf een bepaalde antivirus scan met SUPERAntiSpyware, malwarebits, dr web? Deze zijn allemaal gratis! waarschijnlijk een virus of iemand toegang tot het afgelegen en verbreekt u ... niet een opnieuw installeren van Windows, als je weet wat we al zelfstudie over hoe u Windows Vista te installeren, om het te vinden moet je hoeft alleen maar te schrijven van rechts in de doos "op zoek naar videotutorial.ro ..." Windows Vista-installatie die u invoert en je zal de tutorial!

 45. Ik heb een probleem wanneer je herstart tracing RDS.Atunci verbinding. verbinding is gewoon verloren, dat elke keer als iemand heeft om creez.Stie waarom? Pls verdwijnt.

 46. Doru: Ik heb een probleem wanneer je herstart tracing RDS.Atunci verbinding. verbinding is gewoon verloren, dat elke keer als iemand heeft om creez.Stie waarom? Pls verdwijnt.

  Entertainment, wie weet wat er met je om daar te zijn, je geprobeerd om de huidige verbinding te verwijderen en opnieuw maken? ... Kan zijn verschillende redenen voor dit probleem en ik denk dat als je iets gewoon opnieuw installeren van Windows UI zou de meest bruikbare oplossing niet kan werken!

 47. Hallo, Adrian! Bedankt voor de tip! Ik heb uw antivirus geïnstalleerd vanaf AVG FREE en nu kan ik het internet ... deocamdată.Dar gebruiken na installatie was ik Inwoner venster Shield alert zegt me dat er een virus gedetecteerd ... in Program Files \Internet Saving Optimizer Ik heb geprobeerd om Resident ... alert venster om te verwijderen (ik gebruikte knoppen in het venster), maar het zegt dat niet kan worden genezen. Ik heb geen idee wat al die drukte voor. Ik ben niet goed in calculatoare.Până uiteindelijk, nadat ik tikte de doos afstandsvermogensmodules gebruiker .. Ik gaf ze in de Quarantaine. Ik kwam net op en ik vond dat AVG Anti-Virus en Anti-Spyware actieve-database is niet outdated.Ce te doen? Dank bij voorbaat (als je het geduld had om het hele bericht te lezen). Aura R.

 48. Aura: Hoi, Adrian! Bedankt voor de tip! Ik heb uw antivirus geïnstalleerd vanaf AVG FREE en nu kan ik het internet ... deocamdată.Dar gebruiken na installatie was ik Inwoner venster Shield alert zegt me dat er een virus gedetecteerd ... in Program Files \Internet Saving Optimizer Ik heb geprobeerd om Resident ... alert venster om te verwijderen (ik gebruikte knoppen in het venster), maar het zegt dat niet kan worden genezen. Ik heb geen idee wat al die drukte voor. Ik ben niet goed in calculatoare.Până uiteindelijk, nadat ik tikte de doos afstandsvermogensmodules gebruiker .. Ik gaf ze in de Quarantaine. Ik kwam net op en ik vond dat AVG Anti-Virus en Anti-Spyware actieve-database is niet outdated.Ce te doen? Dank bij voorbaat (als je het geduld had om het hele bericht te lezen). Aura R.

  Update antivirus en geven een scan vertelt je dat je niet hoeft antivirus database-updates te zijn voor de virusdefinities up-to-date, adviseer ik u om te gebruiken wat ik hierboven of trail zei ... u Kaspersky versie te installeren, eerst uninstall avg goed begrepen Installeer vervolgens de Kaspersky scan met Kaspersky en u kunt "schoon" te krijgen van virussen, ik weet zeker dat je zal schoon, maar moet deze juist ingesteld ... Er was meer, beter denk opnieuw installeren van windows, om uit te leggen hoe devirusezi je hier niet krijgen van een reactie, het is meer praten, je man dan je al virussen etc etc hebben

 49. Bedankt! Type gedetecteerde virussen is Adware GENERIC 4.HMB ... dat mijn raam Resident Shield waarschuwing verschijnt. Om Vista te installeren ... het is een lange weg te gaan, pt. Ik wist niet dat nooit doen ... Ik weet dat je een tutorial pt.instalare Vista, ik hem kijken en ik doe mijn moed om instalez.Aura R.

 50. Ciprian zei hij

  Hallo! ... Ik heb een probleem met het internet in RDS. Voor een week ik krijg steeds 2 computer met een geel uitroepteken dat "beperkte of geen connectiviteit in de onderste balk naast de klok zegt. Dat is waarom ik ga echt slecht internet! weet niet wat het probleem is? Vaarwel

 51. Adrian zei hij

  CiprianHi! ... Ik heb een probleem met het internet in RDS. Voor een week ik krijg steeds 2 computer met een geel uitroepteken dat "beperkte of geen connectiviteit in de onderste balk naast de klok zegt. Dat is waarom ik ga echt slecht internet! weet niet wat het probleem is? Vaarwel

  U heeft niet aangegeven welk besturingssysteem je toch ook als je 7 xp vista of win xp ... Ik ben ervan uitgaande dat zal u vertellen de stappen:

  ga naar "start"
  dan "control panel"
  klik "Networck en Internet-verbindingen"
  dan "networc verbindingen"
  NIC gaan op rechts op te klikken en "eigenschappen" (zorg niet rechts klikken PPPoE, een van RDS)
  Schakel de selectievakjes in de lijst en schakelt u de onderstaande vakken invullen en links "Laat me weten wanneer dit blah blah blah"
  Klik op OK en herstart de PC

  Dit werk werd getoond in de tutorial, kijk naar al de kop-staart les!

 52. Ciprian zei hij

  Thanks a lot! Ik ben al een grote hulp. Heel erg bedankt weer! Bafta

 53. florijn zei hij

  Broers merci!

  Weet niet wat ik zou doen zonder uw indicator.

 54. U stof, je amerika ontdekte met shortcutu 'bij opstarten .... WTECV zal vuur 'dat moe te geven!

  • Adrian zei hij

   Alex: Je bent stof, je amerika ontdekte met shortcutu 'bij opstarten .... WTECV zal vuur 'dat moe te geven!

   Heb je gekeken? wanneer was uw hulp. Je niet bevalt kijk niet, het is simpel, maak je iedereen om ons te bezoeken niet te zetten! Ofticatule =)) waarom niet in plaats van ons? Heb je nog steeds go Business? Internet is groot, er is ruimte voor iedereen!

  • Adrian zei hij

   Alex: Je bent stof, je amerika ontdekte met shortcutu 'bij opstarten .... WTECV zal vuur 'dat moe te geven!

   Die ontdekte nu pas "America" ​​je ... als je niet dom en je keek zag je posting op de tutorial is ouder dan jaar 1 nu pas dat je hem hebt gegeven. Grap Fool's is oud maar nieuw ... (Onder schrijf de datum waarop deze is geplaatst artikel en jaar)

  • Alex: Je bent stof, je amerika ontdekte met shortcutu 'bij opstarten .... WTECV zal vuur 'dat moe te geven!

   broer tutorial is niet voor u om te weten, is dat voor die alleen nu hebben gezet het RDS-net en niet weten.

  • Andrew zei hij

   Alex:
   U stof, je amerika ontdekte met shortcutu 'bij opstarten .... WTECV zal vuur 'dat moe te geven!

   Ba Ga slapen. Dat leer je dat je alles weet.
   Ms Bobi. Hoe meer ik wilde dit werk te doen, zonder dat je het wachtwoord en gebruikersnaam ok te geven.

 55. Viorel zei hij

  Het is erg handig deze tutorial, ik ben zo blij dat er ons te helpen met deze tutorials. Dankt veel, gezondheidszorg en meer tutorials.

 56. Vlady zei hij

  Thanks a lot voor mij om toch geef mij ergeren aan elke keer dat u uw computer opstart aansluiten

 57. Vladut zei hij

  het probleem is dat ik niet hebben dat het opstarten wat?

 58. Gabriel zei hij

  Laat hoi, kan je me helpen? Ik draai in mijn windows nadat ik op het pictogram op de RDS en verschijnen niet, en staan ​​ongeveer 1 min 2, verschijnt alleen dan, zodat ik kan verbinden.
  Voor het eerste te gaan, wat kan je doen? en mmin help me please.

 59. Bv Very Hard

 60. cristian zei hij

  mijn taakbalk verdwenen, nadat ik verwijderd desktop computer antivirusul.Cand start desktop gaat niet open, maar opent direct DOCUMENTEN pagina MELE.ce te doen? ms

 61. Luke Steli zei hij

  Hallo Ik zal een jaar in dat programma Ståle stoom mover om fifa 10 van c in d kopiëren heeft 7 30 giga gaf me een fout Ik 4 cica niveau en werd gekopieerd allemaal maar null open en probeerde verschillende spelletjes

 62. Ik zet in startup netul de rds is ok. Maar daarnaast was er een probleem bij het openen van Outlook verbreekt het internet en mijn conection Dial-up verschijnt waarin wordt gevraagd me opnieuw aan. Dat irriteert me als de hel moet ik verbinding in nou.Unii geven zeggen dat de fout van de tweede controle uit Obtions / Conection / Dial-up, maar de mijnen zijn opgeruimd zou worden en nog steeds problemen. Dank u.

 63. cristi zei hij

  buna.am gedaan instellen van de RDS en we Bagato bij opstarten en zal niet starten, ik ging om te zien of hij ingecheckt in msconfig en het bifat.ce te doen? Ik xp.multumesc ramen.

 64. Marius_33 zei hij

  Hallo,
  in verband venster, waar komt de gebruikersnaam en het wachtwoord, hoe kan ik zichtbaar wachtwoord of hoe kan ik te weten komen? Thanks

 65. mij het meest ongemakkelijk wanneer ik opende de comp duren ongeveer 1 min - twee kan geven tot dubbel op het pictogram met RDS.
  Dus het is goed te deselecteren fase tcp / ip. Meer!

 66. Rares zei hij

  Sp3 Windows XP gebruikt en u het vinkje Internet Protocol (TCP / IP) en geef op "OK" en verwijder het vinkje Client voor Microsoft-netwerken (ik heb geen Kaspersky Anti-Virus NDIS filter, maar ik heb Client voor Microsoft-netwerken) en bestands-en printerdeling Shering voor Microsoft Paket QoS Networks Scheduler mei Ramna net gecontroleerd, kan het een probleem zijn? Ik maak geen gebruik van de RDS-net, maar ik wil weten voor degenen die het gebruiken.

 67. Ik kan de optie om verbinding niet selecteren met behulp van een breedband ...... kan niet kiezen

 68. Wat moet ik doen?

 69. Alida zei hij

  hoe dit te doen in Windows 7?

 70. Super cool tutorial. Maar ik heb een vraag: als ik snelkoppeling naar het pictogram aansluiting op het bureaublad (je weet dat waar je aansluit) je moet verwijderen en om nog meer een keer, net als je deed of loa te maken gaan met het wissen van het selectievakje naast stappen klik rechts satrtup mutareiconitei in de rij en klaar? Want ik zag dat iemand schreef hier niet alleen gedaan en moest Windows opnieuw te installeren.

 71. Alexandra zei hij

  Zeer goede tutorial echt geholpen. Thanks a lot!

 72. Lucius zei hij

  In Notepad SCHRIJF PRECIES
  RDS rasdial GEBRUIKERSWACHTWOORD
  En zet het in
  gebruikersnaam \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Start Menu (Menu Start) \ Programma's (Programs) \ Opstarten (Start)
  Opslaan RDS.BAT
  MUST BAT

 73. Precies de tank zelfstudie over het maken van de verbinding in de opstartfase met open vooral zwaar dat de rds Mijn computer- vertelde me dat ik was niet op zoek virus en virus.
  Bedankt!

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.