over Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. Zeer interessant en nuttig tutorial. Dank je wel.

 2. Een zeer goede tutorial. By the way, als je kunt doen in de toekomst en over "Hoe om te zien wie op facebook uit onze lijst van vrienden online was toen we te melden dat we opgesloten PC, kunt u zien wie en hoe laat 's ochtends kwam en hoe het was ingelogd "Ik weet dat er sommige toepassingen op Facebook. Alleen jij kan stromen ethyleen uitleggen bij is prachtig.

  • Marius L. zei hij

   Er is niet zoiets. Toepassingen die zo noemen zijn gewoon onzin, onzin dat veel goedgelovige snel zet de snuit.

   • Weet het niet, misschien zijn er applicaties om u te vertellen wie uit uw lijst en bij online was hoe laat en hoe de staat is eenvoudig in theorie (niet-toepassingen zoals Who bekeken mijn profiel op facebook van alle buitenlanders) kan doen een totorial.

    • Marius L. zei hij

     Ik zie dat je koppig aandringen en vragen voor een aantal toepassingen die niet bestaan, of als er gewoon nep. Er kunnen, want er zijn "toepassingen zoals Who bekeken mijn profiel op facebook van alle buitenlanders," dat iedereen weet dat ze onzin. Zoek en je kan iets vinden. Maar veel waarschijnlijker is dat wanneer je een applicatie die belooft te doen wat je wilt downloaden, je pricopsesti met een virus. Succes!

 3. Robert Dobrescu zei hij

  Hi Adrian! Facebook app verbergt Unseen "X soort"?

 4. Ik heb geen vertrouwen in deze verlengingen, alsof ze werken voor fb astiuia d ela direct van de game server en kijk naar hoe je de berichten wilt lezen zal niet gaan deze extensies. altijd uit te werken 100% plus extensies zoals ik heb gehad deze uitbreidingen niet soms werken.

 5. U kunt een tutorial of een aankondiging van de eind september microsoft gratis 15GB geven gratis ruimte om onedrive doen. 30GB dat wil zeggen in totaal.

  PS Mijn bericht kan worden goedgekeurd of niet, no offense. Bafta

 6. hallo Adrian. gelieve mij verlichten, waarom heb ik niet zie deze videotutorial in internet explorer? doen is spelen een aantal nauwkeuriger ba. meer in het bijzonder aan degenen die worden geladen herstellen en youtube.probabil heeft te maken met de jwplayer ?, en zo ja, wat kan ik doen. (opmerkend dat in google chrome spelen.

 7. Wij groeten! Ik heb een probleem en kan niet oplossen. PC krijgt geen toegang tot uw site nadat ik Windows opnieuw geïnstalleerd ik geïnstalleerd op alle ramen ramen 7 8 32 het bit en niets. Ik probeerde zonder antivirus-en antivirus-en niets. Wat kan ik doen? Alleen deze site kan ik niet anders toegang tot het werkt goed.

  • Marius L. zei hij

   Maar als je gaat zitten in de voorkant van de computer toegang heeft tot de site? Misschien is dat het probleem, dat u probeert om toegang te krijgen "door PC site".

  • Heeft u ouderlijk toezicht ingesteld? Ik verwijs naar "DigiCare" hebben een ouderlijke controle, of elders, waar u de website in de fout, of je in een applicatie (extensie) in uw browser. Een ander idee dat ik heb.

 8. Nee, ik had geen ouderlijk toezicht geïnstalleerd. Ik weet niet de oorzaak.

  • Hebben geprobeerd verschillende browsers? Wat gebeurt er precies wanneer u probeert toegang te krijgen tot de site? Welke boodschap krijg je dan? Niet belast blijft blanco pagina?

 9. Ja, het probleem is met alle browsers, wordt de pagina niet laden, maar ik heb het opgelost. Ik verwijderde de router en alles is weer normaal. De router is van RDS. (ZTE)

 10. Ik dank u allen voor uw hulp.

 11. Cristian zei hij

  Hello there! Allereerst wil ik u bedanken voor de moeite, ik leerde veel dingen van je. We tegenkwamen een probleem dat de hulp zal moeten worden: Ik had een gesprek met een persoon in mijn vriendenlijst op Facebook-chat, wil ik het gesprek op te halen. Het probleem is dat de persoon niet meer in de lijst was. Er zijn het oplossen? Dank bij voorbaat!

 12. ViorelR zei hij

  Hoe verwijder ik facebook account geboortejaar, maand en dag, wil ik niet laatste in facebook te zijn, ik wil ze allemaal te verwijderen, niet alleen maar willen om ze te verbergen. Dankjewel.

 13. Clau zei hij

  Enorme aanvraag !!! Beschuldigingen van ontrouw paar
  Gelieve te helpen met het antwoord op de vraag: wat teller facebook messenger opgenomen activiteiten, aanmelden bij de applicatie als een Samsung telefoon met Android-systeem en internet verbinding van Telekom, in een periode van een paar uur die ik heb gebruikt in de chatroom? Ik bedoel, ik werd verweten de status "actief now", gezien het feit dat geslapen. Vermeld dat wachtwoord facebook is veilig en uw persoonlijke toegangscode.
  Thanks a lot!

  • Clau zei hij

   Terugkomend op de vraag hierboven, je het gevoel dat Facebook Messenger Android applicatie maakt dataverkeer "op haar eigen"?

   • Alle toepassingen van deze soort zal het verkeer te maken en zal meer stroom verbruikt.
    Ik heb gemerkt dat de laatste tijd alleen maar Google Hangout en Skype op de achtergrond draaien zonder hen te voelen. Anders, alle soortgelijke toepassingen zijn als teken.

 14. Bendelid zei hij

  Zeer anteresant en behulpzaam: '(

 15. turisticus zei hij

  Nieuwere praatje in haar status bekijken degenen die spelen, en spelen ... kan dit uitschakelen? Ik bedoel, als ik speel iets niet alle vrienden dat als ik zie.
  Bedankt!

 16. Lucia zei hij

  Hi ... Ik heb een vraag, maar houd in gedachten dat ik ben niet goed in de computer f goed te houden, zodat we begeleiding nodig hebben. Tot nu toe zag ik de lijst met vrienden op Facebook, de lijst aan de rechterkant, wanneer was de laatste verbinding met elkaar. Nu een aantal zien alleen het laatste teken, anderen niet. Wat kan ik doen? Is er een instelling die ik moet doen?

 17. Liviu zei hij

  is het mogelijk om een ​​brief te sturen naar iemand en je zal het bericht verzonden, maar niet ontvangen te zien zijn als hij iets heeft geïnstalleerd of er een instelling die hen in staat om te laten zien te binden dat het bericht niet hebben ontvangen? Het is mogelijk om dit te doen?

 18. Cristina zei hij

  Goed, ik kan die account aan mij uit te schakelen die zegt hoe lang je offline bent? Bedankt!

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.