Hoe verbergen wie werd ik vrienden op Facebook

Hey vrienden, in de handleiding van vandaag zullen we zien hoe we kunnen verbergen wie ik werden vrienden op Facebook. U hebt waarschijnlijk al gemerkt dat wanneer je iemands vriend verzoek te accepteren, je vrienden zullen automatisch op uw News Feed hen meldde. Zij zullen een bericht zoals "X heeft vriend met Y geworden" of "X bevriende Y", "X is nu vrienden met Y" of "X raakte bevriend met Y"
Dit bericht verschijnt in uw News Feed u wanneer te schakelen, je vrienden worden vrienden en accepteren vriendenverzoek een andere.
Redenen om niet wil dat iedereen weet wie ik bevriend raakte wellicht meer recent zijn. Misschien wilt u vriendschapsverzoek voormalige / ex te accepteren en willen niet de huidige / huidige vriend kennen of willen vriend verzoek aan een persoon die niet goed wordt gezien door uw groep van vrienden of familieleden en voorbeelden kan blijven accepteren.
Nou, de "Activity Log" of "Activity Log" knop op de "Cover foto" of "Foto van de cover", we kunnen met slechts een paar klikken met de kennisgevingen die ze zien onze vrienden in Nieuws uitschakelen Voed ze als ze je vriend verzoek van een persoon te accepteren.
Het toepassen van de instellingen genoemd en uitgelegd in de video tutorial, zal je vrienden niet weten wie u onlangs geworden vrienden met velen van jullie bij deze gelegenheid kan niet meer door middel van gevechten zo vaak veroorzaakt door social networking gigant Facebook passerenGet the Flash Player om de video te zien


Related Tutorialsover Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. Stefan zei hij

  eerste

 2. Cosmin zei hij

  Zeer nuttig tutorial.

 3. om een ​​tutorial over camera's en surveillance systemen. installatie en configuratie .... dvr, NRV ... Ik heb een draadloze IP camera met geheugenkaart en hebben PTZ. als je een goede men weten en geef me een antwoord.

  • Er zijn verschillende tutorials over bewakingssystemen u de box "zoeken" in de rechterbovenhoek

   • andrei zei hij

    ja alex. Wat ik zei is niet in de top-box 'zoeken'. Ik weet dat ik vroeg. als het was .. niet schrijven. als je een link laat me je kunt het niet vinden. dvr setup en installatie van outdoor-camera. Ik heb problemen dat ik mijn record alleen beweging niet kunt instellen. Ik registreert de volledige tijd en ik kan een beetje moeilijk om een ​​bepaalde dag / tijd kijken. Als u de opname in te stellen om de beweging niet te registreren. Ik vond de site alleen videotutorial TPLINK interieur kamer.

    • Kunt u mij helpen zij
     Overname is slechts een leidraad, maar kunnen helpen met iets wat je zei Cristi in deze tutorial. U zei aan het begin dat je een aantal tutorials over het installeren en instellen van de camera nodig hebben en ik denk dat het helpt bestaande tutorials. Ik hoop dat dit tutorisl je zelfs helpen bij het vinden van een IP-camera's. Precies waar dit over gaat.

 4. Sirbu zei hij

  zeer nuttig zijn voor mij tineo tot asa

 5. uiteinde zei hij

  Adrian we in het verleden hebben beloofd om een ​​tutorial over om de computer uit te voeren zonder de noodzaak sal we handmatig starten wanneer de huidige haltes.

  • FlorinP. zei hij

   Dat is eenvoudig! Het maakt de bios. Voor dit gebruik het zoekvak in de rechterbovenhoek die zegt "wat korte uitleg over bios" u opgeeft en kiest voor de eerste les gedaan door jongens. In die handleiding vindt u uw oplossing te vinden!

 6. Serbanescu Danut zei hij

  Asi en ik wil een tutorial over VirtualDJ Home GRATIS (http://www.virtualdj.com/) Indien mogelijk.

 7. uiteinde zei hij

  Ik heb niet opgelost in die les, omdat ik asus bios

 8. AM ORUGAMINTE hebben een mini PC TRONSMART MK908 ik nodig om me ACEA gereedschappen FLESUIT IN VIDEO TUTORIAL niet naar beneden gaan waar kan nemen

  • Ziehier hier . Kunt u mij helpen. Ik testte ik hoorde dat Christus zei in die handleiding freaktab.com iets en vergeet de woorden van de tekstlinks bovengenoemde tutorial waren finless 1.5 rom. Ik stelde een onderzoek en vond dit. Ik hoop dat u zult helpen. In de toekomst commentaar te posten gelieve op de tutorial in wiens onderwerp je passen. Gewoon een tip op de opmerkingen schoon rubricac en een eventualvom je een probleem te vinden snel opgelost moeten houden. Geen appels mengen met peren. Gewoon een tip ik hoop dat je het niet erg.

 9. milicu zei hij

  ASI wou dat ik Videotutorial OVER FL Studio A om niet te gaan met MP3 en samenvoegen DE KAT MET MIDI ASI Hoe kon BAG NEGATIEVE MP3

 10. Michael Alexu zei hij

  Hello! 'Graag tutorials te maken over computer-configuraties (desktop). Graag als je de volgende les over de laatste configuratie, de laatste man op de processor kan zijn en als je me kunt vertellen over een kaart voor mij de basis waarop eerlijk gezegd vind ik het erg goed omdat het heeft vele nieuwe en nuttige technologie en tegen een goede prijs: Gigabite Z87X-D3H, als het de moeite waard te kopen of zou je aanraden een andere placa.Comparatia kan het zelfs doen terwijl uitleggen als tutorialul.La maken dit systeem en ik ben in staat upgrade.Sistemul Ik wil kost totdat de lei.Daca 2000 kunt u configuratie van deze zomer als recunoscator.Va thanks!

 11. Ik weet niet wat je overkomt, maar voor een tijdje naar beneden videotutoriale niet zo vaak te plaatsen en deze laatste zijn triviaal zonde ... koffie elke ochtend 1 deze site controleren of een half jaar, had ik niets te leren en apreciz uw werk. Veel verder verbeterd.

  • Soms gebeurt, worden vaak geplaatst. Dat betekent niet dat we niets doen, zijn onderwerpen die tijd nodig hebben.
   Soms kunnen we worden begraven in de problemen dat er meer tijd als we zouden willen verbruikt.
   Gelukkig totate berichten zijn het oplossen en ritme terug naar normaal.

  • Costelina zei hij

   ja het is Alin maar als er iets goed gaat of niet voldoende getest hen om te zien hoeveel iets te veel zeggen dat ik spring ik kritiek en commentaren elders die vaak niet zinvol (kijken naar andere ouder tutorials te zien als ik het goed)

 12. Heeft u problemen met de site voor enige tijd, precies als ik er ben:
  Warning: session_start (): De sessie-id is te lang of bevat ongeldige tekens, geldige tekens az, AZ, 0-9 en '-' in / home/videotutorial/public_html/wp-content/plugins/si-captcha- for-wordpress/si-captcha.php on line 913
  u uw browser cache leeg en willen terug op mijn videotutorial deze fout zich voordoet op de eerste pagina

 13. Daniel zei hij

  U kunt een tutorial waarin we uitschakelen die bar bij de wereld ziet wat wij geven waardering aan die opmerking te maken etc? En ook geen nieuwe worden niet meer weergegeven als de x y gegeven Geposte waardering etc.

 14. florijn zei hij

  Cristi, een tutorial over het kopen van een TV kan?

 15. Andrew zei hij

  Adrian, is er geen staat als we vrienden (wederzijdse vrienden) om de persoon Y dat we have lijst wederzijdse vrienden niet meer verdedigen?

 16. Mirel zei hij

  Interessant, maar ik heb een vraag, als ik vriendenverzoek naar de persoon iemand en sturen ze daarom het verzoek aanvaardt, dan is mijn vrienden zullen dit te zien?

 17. Ik wil weten hoe ik mijn vrienden lijst vriendenlijst op mijn facebook verbergen?

 18. Svetlana Tautu zei hij

  bedankt

 19. ana heeft appels zei hij

  saru'mana!

 20. Ik zou graag willen weten hoe ik kan achterhalen wie die het verzoek d vriendschap, verzonden wanneer twee mensen uit mijn lijst werden vrienden

 21. Anemoon zei hij

  U bent geweest van immense hulp met uw instructies Ik wil nog steeds weten hoe mijn vrienden niet kan zien wat commentaar of wat ik waardeer foto's van andere mensen. Heel erg bedankt.

 22. verlichten zei hij

  Vraag: als iemand verbergt vrienden en ik wil graag de nieuwe vrienden aan de lijst toegevoegd weten? Hoe moet ik doen?

 23. Ik vragen 2:
  Hoe kan de add friend button voor iedereen uitschakelen? [Settings optie die werkt gewoon vrienden van mijn vrienden kan ik toevoegen]
  Kon je een tutorial over te maken? Ik keek op het net en ik vond een aantal tutorials in java voor chroom [inspecteren element]
  Hoe schakel ik sugest vrienden?

 24. uur zei hij

  tijdens een verblijf scherm recent toegevoegde vrienden op Facebook?

 25. Ugh ... wat ... Als ik dit prachtig artikel 3 jaar geleden wist, was ik een man (meer) tevreden. Ik ben geen liefhebber onbemind keek toe hoe de politie, om te zien wie ik vrienden, waar ik merkte iets of waar ik gaf een Like ben geworden. HOP en het blijkt dat er om hun mening te geven. En verpesten mijn hele romantische stemming. En als we weer verboden, wist hij hoe dezbaneze en verschijnen net als de Phoenix. En toen kwam ze allerlei gedachten ... ook rekening deactivering.
  Nu hoop ik beter. Ik deed precies wat de leraar mij de film geleerd.
  Miers mooi!

 26. Nu verontschuldig ik - voor het feit dat welzijn op het werk, heb ik de computer ingesteld om te schrijven met accenten (zoals ik e stijl van schrijven), en je weer lastig vallen met een vraag: hoe doe je niet zie mijn paginagrote advertenties, van welke aard? X sluit alle van hen, en ze verschijnen weer na refresh. Ik heb echt niet helemaal gepassioneerd over politiek, religie en mobiele telefoons!

 27. Laura Elena zei hij

  Goed zo!

 28. Pop Denisa zei hij

  Hallo. Omdat het mogelijk is om te verbergen wie ik werden vrienden op Facebook, is het ook mogelijk om te verbergen en welke pagina / persoon / foto die ik leuk vond? Dat is niet aan de muur om je vrienden te verschijnen "gaf zoals X aan Y". Ik hoop dat ze begrijpen wat ik schreef :))

 29. Maya zei hij

  Ik klikte op de activiteit log, bleek ik bovenstaande lijst, maar ik wil drukken op vrienden, die niet voorkwamen.

 30. Ovidiu zei hij

  Is Facebook gevallen of iets met mijn Firefox-browser?

  • Adrian Gudus zei hij

   Er zijn problemen geweest met Facebook en Instagram, de twee diensten zijn al een tijd in Amerika, Europa en Groot-Brittannië gevallen

 31. Ariadna zei hij

  Hoe kan ik ervoor zorgen dat de berichten van mijn vrienden in mijn lijst of berichten in mijn groepen zichtbaar zijn voor mijn andere vrienden in de lijst?

  • Adrian Gudus zei hij

   Je kunt niet bepalen wie of wie de berichten die door je vrienden zijn gemaakt, verschijnen. Het zou het toppunt zijn om dat te kunnen.
   Je kunt bepalen wie ze zijn, alleen je berichten!

   • Ariadna zei hij

    Wanneer iemand berichten plaatst, is het normaal dat de post wordt gezien door diegene op de lijst, ik sta in die lijst, ik zie posten. Het ging erom haar niet mensen te laten posten in mijn lijst die niet op zijn lijst stonden. Ik weet niet of ik het heel duidelijk heb uitgelegd.

 32. Mihai zei hij

  hoe beschermen ze geen oude facebookvrienden zoals: ion anniverses of heeft een jaar van zijn vriendschap met het jaar, niet om te lijken dat facebook gemaakt door facebook

 33. Druica Stefan Alexandru zei hij

  Hoe blokkeer ik mijn Facebook-verzoeken op Facebook, dat wil zeggen, ik kan niemand een Facebook-verzoek sturen. Ik zag dat, hoewel ik een persoon heb die meer dan één gemeenschappelijke lijn met mij heeft, ik heb gemerkt dat ik hem geen verzoek om pretenie op Facebook zal sturen

 34. Dan zei hij

  als de knop niet is? Nadat je bij je vriendin bent gekomen, zodat je me alleen maar kan opbellen?

 35. Hallo.
  Die optie om meldingen voor vrienden te verbergen, lijkt me niet, hoe kan ik dit doen?

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.