Encryptie android telefoon of tablet vóór de verkoop

Hallo vrienden, ik weet dat ik kan de titel lijkt misschien vreemd, maar ik beloof het is heel eerlijk. Voordat de verkoop van een telefoon of tablet, ze hebben behoefte aan een meer zorgvuldige reiniging behandeling, bedoel ik niet de fysieke reiniging maar schoon intern geheugen voor dat de gegevens kunnen niet worden hersteld.
Elke telefoon kan gegevens, zelfs als ze werden teruggezet herstellen en hebben blijkbaar geen gegevens.
Degenen die onze site te volgen weet heel goed dat verwijderde gegevens kan bijna volledig worden hersteld, vooral als vis niet wordt herschreven geheugen. Een telefoon is net als iedere andere media, verdwijnen niet volledig gewist data, data bereikte de handen van anderen, kunnen wij zeker kunnen veel schade doen.
In privé-gesprekken hebben telefoon, eigen foto's, bankgegevens, sms, data te loggen op verschillende websites, forums of online winkels wachtwoorden op Facebook, Twitter, Google, Yahoo en vele vele anderen.
De veiligste reinigingsmethode is om de telefoon te versleutelen voordat resetten naar fabrieksinstellingen. In deze tutorial zul je zien hoe dit te doen. Let op wat er gezegd wordt in de tutorial. In geen geval mag het proces niet stoppen.
Voor degenen die meer willen begrijpen encryptie te leren, hebben we een aantal tutorials gewijd aan het onderwerp, dat is nu actueler dan ooit, in het kader van de interceptie van communicatie op internationaal niveau.
AxCrypt programma snel en zeer veilige encryptie van bestanden of documenten
Cryptophane, fast file encryptie-programma
TrueCrypt, creatie van versleutelde containers voor bewaring van gegevens op de harde of stok
Als u geïnteresseerd bent in het onderwerp van data-encryptie zijn, vertel ons in de comments sectie om programma's en andere tutorials over het onderwerp.Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Vrij tevreden, maak een tutorial over wat u moet weten en wees voorzichtig voor het kopen van een secound hand telefoon met android of ios ... bijvoorbeeld: als we ons realiseren dat de iPhone is neverlock en wat te zoeken voordat ik het koop, en vele andere belangrijke zaken .. (Ik wil heel graag een iphone kopen)
  Ik denk dat het een behoorlijk interessante tutorial voor velen van ons ... (vooral omdat Adrian Si nam iphone, en beloofde een tutorial van dit type te maken ...) zijn.
  Dankzij veel en veel succes!

 2. uiteinde zei hij

  Cristi kunt u een programma om gegevens van de PC naar de telefoon te bevelen.
  Ik gebruikte Snapp maar heeft vele bugs.
  Kun je me helpen behagen nice !!!

 3. Hallo,
  Na het uitvoeren van encryptie, bestanden later toegevoegd (foto's, tekstbestanden, etc.) zal worden standaard versleuteld, of kunnen worden hersteld met speciale software, zelfs na het resetten van de telefoon uit en breng het naar de oorspronkelijke configuratie, de fabriek?

 4. uiteinde zei hij

  Cristi mamreferit een programma voor usb

  • Adrian Gudus zei hij

   Als u de USB-kabel die bij de telefoon te gebruiken, hoeft u geen speciale software nodig om bestanden van de telefoon naar de pc en vice versa. Zodra u de benodigde stuurprogramma's (die u kunt vinden op de officiële website van de fabrikant) wanneer u uw telefoon / tablet PC op te slaan (intern geheugen) en de SD-kaart te installeren (als er een in je telefoon / tablet) verschijnt in Deze computer . U zult in staat zijn om toegang te krijgen op dezelfde manier waarop je toegang tot een USB-stick die ik aangesloten op de PC
   Elke fabrikant heeft een software suite die file management toelaat tussen PC en telefoon / tablet. Nokia PC Suite Nokia er voor u LG PC Suite LG, Samsung of Samsung Kies

   • Costelina zei hij

    hi Adrian, een jaarlijkse s4 Samsung GT-i9500 en toen ik hem in recovery of download modus
    androïde robot verschijnt alleen in het schrijven en geen
    Ik heb geprobeerd alle combinaties van knoppen aan de telefoon, maar niets beginnen
    Ik wil ze veranderen naar software die langzaam beweegt en heeft slechts bugs
    wat te doen?

 5. George zei hij

  Maak dan een tutorial over hoe het niet om de advertenties te verdedigen op youtube.

  • Cosmin zei hij

   Installeren van add-on voor je browser en blok Ad opgelost

   • Hallo George,

    Wilt u geen advertenties in youtube android applicatie, kunt u Xposed Installer installeert. Ga dan naar deze toepassing op Youtube AdAway downloaden en zoeken daar, en te installeren.
    Om het te activeren moet u de smartphone opnieuw op te starten, waardoor de aandacht op sommige apparaten veroorzaken Bootloop.

    Ik, bijvoorbeeld, had ik bootloop.

    Good luck!

 6. Cristi Grove zei hij

  Sal! Ptr android telefoons die geen encryptie hebben, ex. Allview A5 Duo Encryptie kan worden gedaan? Zo ja, welke software, nut?
  Bij voorbaat dank!

  • Adrian Gudus zei hij

   Ze is op zoek naar beter. Functie is op basis van het Android-besturingssysteem (en daarbuiten) is alleen verborgen elders voor hen in ALLVIEW graag de interface aan te passen vrij agressief

 7. Viorel zei hij

  Wie kan mij helpen, ik ingelogd op Skype mobiele telefoon die Android OS en heeft nu alles wat ik kreeg van mijn rekening en ik verwijderde de rekening synchronisatie van skype, skype altijd online blijven met totate dat ik PC losgekoppeld en slim als ... .HELP

 8. Claudiu zei hij

  bijvoorbeeld ik heb een Huawei Android 4.3 niet die optie in de instellingen, telefoon encryptie, waarom? wat te doen?

 9. Iulian zei hij

  Groeten

  Ik heb een groot verzoek aan u videotutorial team. Zoek op bij 22 en nog steeds niet de tijd gevonden 03 zien dat er was, en hier heb ik gezocht, maar kon niet vinden wat ik zoek en zelfs betalen voor een dergelijke een tutorial op het moment en hopen klik.

  Dus waar dit over gaat. Ik wil nog een video soundtrack gezet, en hebben de mogelijkheid om te synchroniseren geluid naar video. Als je de YouTube-serie gemaakt door Satan Cartoons gevangen ... Zo heb ik een video van een aantal cartoon een paar minuten en heeft het originele geluid, en ik wil het originele geluid te verwijderen en komen met nieuwe audio (maar nogmaals, kan ergens synchroniseren met video).

  Als je denkt dat je een tutorial doen op deze, laat het me weten, eigenlijk laat het me weten en als je kunt, om te weten of u het graven op het net en morgenavond.

  Dank u voor uw tijd besteed aan het lezen deze e-mail en ik hoop dat je me kunt helpen.

  All the best,
  Iulian

  PS Ik heb geprobeerd om het te verzenden via het contact formulier, maar het bericht niet verzenden.

  • Camtasia Studio is een functie van de vertelling, upload video-bestand tijdens het uitvoeren van talk microfoon. Het is perfect voor de vertaling en nasynchronisatie.
   Maar ik denk dat je het weet, kun je een audiotrack niet zitten over de video, die als het niet perfect gesynchroniseerd.

  • axelluny zei hij

   Enige tijd geleden deed ik precies wat tu.Softul uit gegevens gewoon niet herinneren, maar ik denk dat het is Ashampoo-Movie-Studio.sau van de software van NCH VideoPad Video Editor.

 10. Cristi Zarafin zei hij

  Hello! Wijn met een vraag: Ik heb een samsung telefoon die sinds ik hem kocht (de winkel) Ik installeer Custom ROM's ... .intrebarea velen nu komen, in plaats van het te coderen, kan hij niet de originele ROM opnieuw te installeren? Maar als je dit doet, kan de Custom ROMs bestanden worden hersteld?

 11. Hallo Cristi,

  1. Nadat u versleutelen tel. en het reset / fabrieksinstellingen blijft versleutelen en wie koopt het? Blijft getroffen koper?
  Vraag misschien iemand wil kopen, niet per se te verkopen en weten wat ze kunnen verwachten!

  2. Nadat u versleutelen tel. kan het terug te brengen naar de staat waarin ze vóór encryptie waren?

  Bedankt!

 12. goed
  Ik wil vragen of naar fabrieksinstellingen reset is het equivalent van de harde site?
  als gecodeerd. decryptie kan de optie nemen?
  Dank je wel!

 13. HELLO Christus AM verzoek als je kunt en wilt mij AID geven: Ik kocht een telefoon WIKO Fast RAINBOW perfect functioneert; Een paar maanden begon te blokkeren; niet opnieuw vast te zitten; WIKO ALLEEN worden geschreven, AM RESET EN FABRIEK maar ging beginnen blok en probeerde het opnieuw en niet gereset: Roemenië heeft nog niet weten dat hij SANT MARKT MADE IN FRANKRIJK: PLEASE ZEER Wat doe mij adviseren ; Wat zal ik werk niet helemaal opstarten; Het is iets GEDAAN TE ZACHT of wat is nodig: ALS U TEVREDEN AJUTAMA: Many thanks:

  • Eens kijken of ik het begrijp. De telefoon zit vast aan de boot logo (logo maker bij start), maar na een tijdje kwam hij terug en dan heb je besloten om een ​​hen terug te keren naar de fabrieksinstellingen. Nu zitten en zelfs als je het een tijdje laten liggen start niet. In dit geval kunt u proberen de herstelmodus te gaan met behulp van de toetscombinatie geef uw model telefoon (Samsung is bijvoorbeeld Volume omhoog + Home + macht. Het verschilt van model tot model, maar in het algemeen is. Een vondst op google combinatie) en facory er raken van de reset.

   • Hallo Cristi.Multumesc meer. Ik heb gedaan wat je zei en alles wat ik kwam vast te zitten in ieder geval in Systeemherstel en maakte net na een video geplaatst door de fabriek in hun website en geef oneven hoofdpijn, die alleen kan worden verwijdert u deze en oriënteren me om iets anders, jammer: Een laatste vraag je me adviseren om te doen? in Systeem herstel heeft zo: System reboot nu = Pas update vanaf ADB = Toepassen Apply update vanaf sdcard = System van Cache = veeg data / factory reset wipe cache partitie = = = herstellen gebruiker data back-up van gebruikersgegevens .. Deze sloot en blijft geblokkeerd. Een mooie dag verder Groeten.

    • In recovery selecteren we veeg data / factory reset (Clear data / factory reset je telefoon in het Roemeens) om een ​​terugkeer naar de fabrieksinstellingen te maken. Dan reboot systeem nu gaan BE (nu het systeem herstart) om de telefoon opnieuw op te starten.

 14. Gabriel Gorea zei hij

  Hello. Ik heb een Samsung S2 Plus (I9105P) die u hebt gecodeerd. Dan na een paar uur en herstart vastgelopen. Ik ging in herstel, ik gaf factory reset en nu vraagt ​​het wachtwoord bij begint, heb ik de ene zetten we het, en ik zeg dat is verkeerd. Wat kan ik doen? Wat raden jullie aan? PS Ik heb verzekering en garantie als je nodig hebt om hem in dienst of wijzigen. Heel erg bedankt.

 15. Ruxandra zei hij

  Ik heb geen encryptie optie, wat moet ik doen?

 16. Lucian Anghelescu zei hij

  Hallo,
  Ik probeer 2 uur tutorial "Video's overbrengen van uw pc naar iPhone"
  Rugaminte zee. Stuur mij de link naar deze tutorial
  oprecht

 17. Flavius zei hij

  Ik heb. Vraag! Als u versleutelen Android nu alles wat ik kwijt? (Foto's, applicaties, etc ..) Er 3G een verbinding of gewoon 4G 2G en ik kan niet zien de tutorial! Dank bij voorbaat.

 18. Claudiu zei hij

  Hallo, Ik heb een security Huawei en toen ik de "Telefoon versleutelen". Wat te doen? En PIN jongen die ik instellen voor versleuteling en ik vroeg hem toen hij degene was die wat koopt geopend? Wanneer het opent moet de pincode in te voeren dat?

 19. Geani Adrian Bucur zei hij

  Hallo, 6 + .ik een telefoon die ik per ongeluk verwijderde een aantal foto's die we van hem, ik zou in staat zijn om ze te herstellen .. En hoe Wachten voor uw antwoord aub;? .Multumesc Fff meer.

 20. Marius Cristian zei hij

  Hallo, alsjeblieft, ik heb de telefoon gechrypteerd en de code die ik gaf van de knoppen nog steeds vergeten. Maar de code verschijnt nog steeds. U kunt me helpen.

  • Adrian Gudus zei hij

   Je kunt niets meer doen. De enige oplossing is om het te formatteren, een fabrieksinstelling te geven en alles te verliezen.
   Stop de volgende keer met het afspelen van beveiligingsfuncties als u uw wachtwoorden of wachtwoord niet kunt herinneren.

 21. Hallo leuk zijn als ik mijn Android versleuteld en veronderstel dat deze verliest of wordt gestolen, wie ontdekt dat deze kan worden ontgrendeld voor service door het coderingswachtwoord te breken?

 22. Elena zei hij

  Als de codering werd onderbroken, wat doen ze dan? Ik heb een tephon die de volgende sessie weergeeft "De codering is onderbroken en is niet voltooid. Als gevolg hiervan zijn apparaatgegevens niet beschikbaar. / n / nAls u de tablet wilt gebruiken, moet u de oorspronkelijke instellingen herstellen. Wanneer u het apparaat instelt op de fabrieksinstellingen, kunt u alle gegevens herstellen waarvan u een back-up hebt gemaakt in uw Google-account. "Ik heb een knop met" Reset telefoon "onder het bericht, druk erop en er gebeurt niets. Kan ik iets anders doen?

  • Adrian Gudus zei hij

   Ja, u kunt het resetten vanuit de herstelmodus. In de herstelmodus kunt u uw tablet vergrendelen en op sommige knoppencombinaties drukken wanneer u de tablet inschakelt. U hebt ons het model niet verteld, dus ik kan u niet zeggen welke sleutelcombinatie u moet gebruiken om bij Recovery te komen.
   Ik kan u een methode aanbevelen die u kunt gebruiken om toegang te krijgen tot Herstel:
   - sluit de tablet (wacht tot deze sluit)
   - Druk op de aan / uitknop en de volumeknop - en houd deze ingedrukt totdat het herstelproces wordt gestart. Met de volumeknop - selecteer data wissen / fabrieksinstellingen en druk vervolgens op de aan / uit-knop om te bevestigen in het volgende bericht, ook met de volumeknop - selecteer Ja en bevestig met de aan / uit-knop.
   - Selecteer vervolgens opnieuw systeem opstarten en bevestig nogmaals met de aan / uit-knop

Trackbacks

 1. [...] De voorbereiding van een Android-telefoon verkopen, die niet in staat zal zijn om iets te herstellen: Encryption android telefoon of tablet vóór de verkoop Hoe data recovery software Recuva gebruiken? Na de installatie krijgt u de snelkoppeling [...]

 2. [...] Versleuteling van Android-telefoon of -tablet vóór verkoop [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.