Het creëren van een database met phpMyAdmin (video tutorial)

Deze video tutorial over databases en phpMyAdmin is onderdeel van een serie video tutorials op de applicatie-server, http server, php, mysql, phpmyadmin en de implementatie van een website of een blog.

We Beveel deze video tutorial om een ​​eenvoudige database (in het Roemeens) of een database (in het Engels) waarmee we zullen installeren in de volgende video tutorial komen tot een webbased (browser-interface) dat we konden zetten opzetten van een website of blog, zullen we hun ideeën en kennis te maken op het internet.

Serie video tutorials die zal volgen zal nog meer mysteries en dedesupturile internet, websites en website hosting servers te introduceren.

In deze video-tutorials zullen we leren lezen een beetje over html, php, css, rss en vele andere interessante onderwerpen en noodzakelijk als we willen een website of een blog komen.

We kijken ernaar uit om te kijken en na tutorials, zullen we doorgaan waar we nu begonnen.

Maar beter nog bekijk deze videotutorial die legt in detail enkele van de dingen hierboven vermeld.

door Cristian Cismaru

LET OP

Voor uw kijkcomfort van deze tutorial video kan volledig scherm (full screen) worden bekekenRelated Tutorials


Comments

 1. een andere interessante leerprogramma ffffff

 2. hallo ik geïnstalleerd wampu en ik geef rechtsbijstand per ongeluk als ik loop in http://localhost/phpmyadmin/ Ik heb een print screen maar nush als u het verzendt. Geef me een mail en probeer hem stuur uw

 3. Adrian zei hij

  Zijn banken en financiële student mij vertellen welk programma ik zou kunnen gebruiken voor een database-applicatie. waarin we:
  een klantenbestand van de aandelen van elke klant, voorraadadministratie verkocht, gekocht

  Bij voorbaat dank

  • Sergiu N zei hij

   Adrian: Zijn banken en financiën student mij vertellen welk programma ik zou kunnen gebruiken voor een database-applicatie. waarin we:
   een klantenbestand van de aandelen van elke klant, voorraadadministratie tevoren uitverkocht cumparateMultumesc  

   Ja mail [e-mail beveiligd] en ik zal je helpen.

  • Adrian: Zijn banken en financiën student mij vertellen welk programma ik zou kunnen gebruiken voor een database-applicatie. waarin we:
   een klantenbestand van de aandelen van elke klant, voorraadadministratie tevoren uitverkocht cumparateMultumesc  

   Aan u of om te bouwen? Ik adviseer u om te kijken na een server te ondersteunen en toegang tot de database. Het zou niet moeilijk zijn om het te bouwen (ik bedoel het) het harde deel is om scripts dat alles wat je wilt (heel veel php) doen bouwen. Je bent geïnteresseerd in een handels-platform, en het is te koop op Themeforest codecanyon of tegen een redelijke prijs (up-20 30 $ $). Hoop dat ik geholpen.

 4. Adrian zei hij

  @Adrian: Plaats alsjeblieft onder een andere naam zodat we gemakkelijker kunnen worden onderscheiden, zoals je kunt zien op deze site staat bovenaan de reacties, posten onder de naam Adrian zelfs met een kleine "a", je opmerkingen worden als de mijne geteld ! Ik wil dat helemaal niet, wees alsjeblieft begripvol, zoek naar een bijnaam, pseudoniem, iets ... Bij voorbaat dank!

 5. Frank zei hij

  Andre @: Ik kreeg deze fout in het begin ook. Kijk bij Beheren> Service als MySQL is gestart. Toen ik naar STARTING keek, moest het SRARTED zeggen. Het probleem was met ZoneAlarm. Ik heb de alarmzone gesloten en het probleem is opgelost.

  ADRIAN @ Gefeliciteerd, je doet een geweldige job. Als je berichten kunt plaatsen meer video pt. geavanceerde programmering: PHP, HTML.

  Good luck!

 6. ionut zei hij

  Cristi, ik zit bijvoorbeeld in een ketting ... en het idee is dat het voor mij niet werkt. Ica ik bedoel, ik heb een normaal ip maar ik heb ook een 192.168.2.198 XNUMX. en het centrale ip ... en ik weet niet hoe ik het in mij moet laten komen, niet in mijn router: ((

 7. Cipri zei hij

  Luid zelfstudie
  D ms ms: maar domein niet subdomein

 8. Adrian zei hij

  @Cipri: Typ zoeken: "domein" of "domeinen" (zonder aanhalingstekens!) Of "Hoe een domein en hostingruimte voor een website kopen" of "Hoe maak je een gratis domein van dyndns als je een dynamisch ip-adres hebt" of "Hoe maak je een gratis domein aan of verander je de ip met een gratis subdomein van Dyndns"

 9. daniel zei hij

  Wat is de "vorige tutorial" geeft een link naar de tutorial. Dankje

 10. Met betrekking tot databases weet niet veel, maar van wat ik begrijp alle middelen tekst, of artikelen hier gepubliceerd worden opgeslagen, zodat de gegevens in de tijd zal toenemen.
  Ik creëerde een databank en geïnstalleerd wordpress.
  Een tabel in de database genaamd "wp_posts" en blijkbaar zijn er winkels van alle artikelen die u schrijft. Terwijl ik dit schrijf meer, dus deze tabel zal groot zijn (tientallen KB, honderden KB ... zo nodig). Maar vreemd genoeg, als ik besluit om een ​​aantal artikelen die ik heb geschreven verwijderen, de omvang van deze tabel "wp_posts" niet afnemen, blijven hetzelfde. Ik bereikte ergens rond 3 MB, we hadden een verwijderen van alle items in wordpress. Omvang van de database niet is afgenomen. (De tabel "wp_posts" en kolom "grootte" vertelt mij dezelfde waarde, namelijk 3 MB) 's iets neinregula? Dus moet het worden?
  Maar het vakje ernaast "wp_posts" en geef "reparatie tafel" ik niet meer geven de grootte, waarde 3 MB, maar laat ik het normaal, dat wil zeggen ongeveer 8 KB. Waarom niet de database automatisch krimpen bij het verwijderen van bepaalde artikelen van wordpress? (Schrapping van artikelen werd gemaakt rechtstreeks van WordPress, niet phpMyAdmin).

 11. Vali: Met betrekking tot de database weet niet veel, maar van wat ik begrijp welke wijze tekst, of artikelen hier gepubliceerd worden opgeslagen, zodat de database zal toenemen in de tijd.
  Ik creëerde een databank en geïnstalleerd wordpress.
  Een tabel in de database genaamd "wp_posts" en blijkbaar zijn er winkels van alle artikelen die u schrijft. Terwijl ik dit schrijf meer, dus deze tabel zal groot zijn (tientallen KB, honderden KB ... zo nodig). Maar vreemd genoeg, als ik besluit om een ​​aantal artikelen die ik heb geschreven verwijderen, de omvang van deze tabel "wp_posts" niet afnemen, blijven hetzelfde. Ik bereikte ergens rond 3 MB, we hadden een verwijderen van alle items in wordpress. Omvang van de database niet is afgenomen. (De tabel "wp_posts" en kolom "grootte" vertelt mij dezelfde waarde, namelijk 3 MB) 's iets neinregula? Dus moet het worden?
  Maar het vakje ernaast "wp_posts" en geef "reparatie tafel" ik niet meer geven de grootte, waarde 3 MB, maar laat ik het normaal, dat wil zeggen ongeveer 8 KB. Waarom niet de database automatisch krimpen bij het verwijderen van bepaalde artikelen van wordpress? (Schrapping van artikelen werd gemaakt rechtstreeks van WordPress, niet phpMyAdmin).

  Geen zorgen te maken over de grootte van de database, is het niet te zwaar geworden, bijvoorbeeld hebben we op deze site dan 250 artikelen, 20.000 commentaren Nog slechts database're 13 MB we hebben een database in onze applicatie traffic monitoring (als trafic.ro) hier bereikte bijna 200 MB databank, hebben we database van reclame serveruyl 50MB die vrij snel bereikt, andere toepassingen kan de database, maar WordPress, Joomla, Drupal, XOOPS, phpBB enz. zullen zoveel databank niet laden winnen.
  Op het niveau van een database of zelfs verwijderen van een post-4 6 berichten is niets, niet het gevoel van de tekst neemt zeer weinig ruimte in, als u wilt zien kan een leeg tekstdocument aanmaken en schrijf iets in het dan, kijk Kijk naar de grootte van lege en dan de grootte van de tekst geschreven door u, zal het verschil niet significant.
  Van tijd tot tijd is het goed om de database tabellen te optimaliseren, dit is als een defrag, als je weet hoe dat te doen, zal ik het uitleggen in de tutorial, hoeft een ander niet spelen totdat de database is niet up Maak een back-up als je wilt om een ​​bericht te verwijderen, verwijder het uit je dashboard wodrpress wordt afgeraden om ze te verwijderen uit de database.
  Een gesprek over deze tutorials over databases, hun optimalisatie, backup deze en andere kwesties.

 12. bedankt

 13. Wat ik begrijp uit mijn tutorials over hoe je deze server te doen is: waarom niet wamp server, xampp etc. hebt geïnstalleerd in Particia C? Het is verplicht dat de server in een andere partitie is geïnstalleerd?

  Anders is al het beste!
  gpa

 14. Het werkte perfect voor mij ... toen ik dat deed, maar nadat ik alles had gereset, in plaats van wat er in mijn directory zou moeten verschijnen, vertelt het me: "Het werkt"
  Wat moet ik doen?

 15. laurier zei hij

  Ik krijg steeds de volgende foutmelding:
  Uw configuratiebestand bevat instellingen (root zonder wachtwoord) die overeenkomen met het standaard MySQL-geprivilegieerde account. Uw MySQL-server draait met deze standaard, staat open voor inbraak en u moet dit beveiligingslek echt oplossen door een wachtwoord in te stellen voor gebruiker '.root'.

  Door deze fout niet de meeste toepassingen (ab privileges) gebruiken

  Als ik kan helpen zou ik zeer dankbaar zijn

  Bij voorbaat dank!

 16. Ik heb een probleem.
  Ik heb een gratis webhosting gehost, maar ik kan daar geen database van maken met "login register uitloggen". Ik bedoel, ik weet niets, kunt u me alsjeblieft helpen?

  Thanks !!

 17. Ovidiu zei hij

  Ik heb een vraag als ik geef localhost mislukt, JE KUNT crysti please help me

 18. Alex zei hij

  Hallo, de site is erg handig vanuit mijn oogpunt, het maakt een vergelijking met andere tutorials (van andere sites) die alles hebben voorbereid en geïnstalleerd en direct beginnen te doen zonder stap voor stap uit te leggen, het bevalt ons het meest en leg alles uit. Ik heb echter een vraag, ik ben een site begonnen, ik heb een domein gekocht waar ik ook een e-mail heb ontvangen, een site-hostingsite, een ftm-account en het hele pakket ... Ik heb het domein gekocht bij romarg, en het is .ro. Ik heb de site in het bestand gezet, maar wanneer ik drupal (versie 6 of 7) installeer en begin met installeren, heb ik een probleem met de MySQL-database, het schrijft me dat de gebruiker niet geauthenticeerd is of in het Engels "Toegang geweigerd voor gebruiker" was ik heel voorzichtig toen ik usernamuul wachtwoorddatabase en host schreef, maar ik heb het vaak geprobeerd, ik heb verschillende databases gemaakt precies zoals in de tutorial ... maar zonder succes, als je me kon helpen, zou ik je zeer dankbaar blijven ... als je het nodig hebt e-mail: [e-mail beveiligd] Dank je wel! Voortdurende succes!

 19. Virginia vingerhoed zei hij

  hallo
  Ik heb een probleem: ik heb domeinnaam en hosting van lx.ro. Ze stuurde me de bevestigingsmail: veld en het feit dat ik een database opgezet (inclusief data verbinding met de database). Ik heb nu wat te doen?

 20. Alex zei hij

  hallo .. Ik heb iets toe te voegen, voor alle domeinen die zijn gekocht bij romarg of rotale .ro domeinen of andere, kan de database veel eenvoudiger worden gemaakt dan met de wamp-server in de computer. schrijf op de brouser “http: // domeinnaam. (ro, eu, org, com of anderen) / cpanel voer de gegevens (gebruiker en wachtwoord) in die je hebt ontvangen van waar je het domein hebt gekocht en zoek naar de MySQL-database in het paneel. werkt alleen als u een pakket heeft gekocht dat bij de database is inbegrepen. esc bedankt

 21. panther2006 zei hij

  Hallo ik heb een probleem ik wil een databank voor een praatje (subdomein wordt gehost hi2.ro) te creëren, mijn grote probleem is dat ik niet weet hoe je een tabel in de database toe te voegen? of hoe de site en database koppelen? Porma zetten ze een php script op de site? Ik weet dat er vragen zijn over verkeerd geöriënteerd ja ik zocht op google en eerlijk gezegd begrijp ik niet please help me nimic.Va

  • panther2006Hallo Ik heb een probleem ik wil een database te maken voor een praatje (subdomein wordt gehost hi2.ro) Mijn grote probleem is dat ik niet weet hoe je een tabel in de database toe te voegen? of hoe de site en database koppelen? Porma zetten ze een php script op de site? Ik weet dat er vragen zijn over verkeerd geöriënteerd ja ik zocht op google en eerlijk gezegd begrijp ik niet please help me nimic.Va  

   De structuur is als volgt:

   Database> Tabel> Veld
   Om een ​​toe te voegen tabel voer de basis en neer pagina's die worden gegenereerd in een keuzerecht te voegen. Als u klikt om te bewerken de Links en genereert de juiste velden. Om een ​​geselecteerde bewerken en klik op het potlood dat. Om een ​​toe te voegen kamp van hieronder een optie.

   Om de verbinding tussen PHP en de database is ingesteld op het werk verbinden sql script te maken:

   mysql_connect ("localhost", "root", "pass") of die (mysql_error));
   mysql_select_db ("php") of die (mysql_error ());

   In de eerste regel die zegt localhost definieert gastheer
   In de eerste regel die zegt wortel definieert gebruiker
   In de eerste regel die zegt passeren definieert wachtwoord
   Om dit te doen, maakt u een bestand genaamd connect.php en voegt u het toe wanneer u maar wilt met include "include / connect.php" of required_once.

   Om een ​​script dat je nodig hebt om het script te wissen in te voeren, hebben een gebied waar u alle gegevens in te voeren en maak de connector past op uw database.

 22. Ik vergat te zeggen in de tweede lijn waar het zegt php schrijf de naam van de database.

 23. Ik heb echter alleen geven u de phpMyAdmin het geeft me fout dc geven. Kun je een download link naar hetzelfde programma WampServer, die ook gebruikt lai tutorialu boven trekken

 24. Philip paul zei hij

  je laat veel bezoekers zien wat ze kunnen leren door voor deze lessen te betalen. Ik weet dat je niet de tijd en misschien de ruimte hebt om ze een aantal complete applicaties te laten zien, maar voor beginners is het FF goed en genoeg om aan de slag te gaan. Dus ik zou je willen vragen of ik de 'tag' kan downloaden -s ”uit de HTML-presentatie als ik ze niet met een pen op een stuk papier kopieer

  • Adrian admin zei hij

   Philip paul: Ik zal je laten zien meer bezoekers ECAC ze konden deze lessen betalen van tijd leren en ik weet dat je niet de ruimte om te laten zien volledige sommige applicaties, maar voor beginners is het ff goed genoeg voor Aces te initiëren enige om te vragen of ik kon downloaden " -tags "van HTML presentatie tenzij hun kinderen op een vel Pixu  

   Als u meer aandachtig te lezen op de tekst bij de tutorial sfrsitul hebben enkele download links. Geen behoefte om de pen te kopiëren, heb je gehoord van print screen? Schrijf in het zoekvak rechts: hoe je een print screen doen, druk op enter en je zal een tutorial over dit onderwerp vindt

 25. MostWanted zei hij

  Bij de toegang tot phpMyAdmin, lijken ik de volgende foutmelding: http://img541.imageshack.us/img541/3239/phpnu.png

  alsjeblieft, kunt u mij helpen?

  • MostWanted: Bij de toegang tot phpMyAdmin, lijken ik de volgende foutmelding: http://img541.imageshack.us/img541/3239/phpnu.png
   alsjeblieft, kunt u mij helpen?  

   hallo ... als de fout klinkt denk ik dat je de wampserver opnieuw moet installeren ... je hebt misschien een aantal verkeerde instellingen gemaakt ... en wees voorzichtig waar je de programma's vandaan haalt, het zou goed zijn om van de originele sites te komen.

 26. adrian2 zei hij

  Heel erg bedankt!
  Gj kritisch!

  PS: Verplicht: Sluit de firewall of zet in uitzonderingen of mysql WAMP zal niet werken! Zal beginnen en zal uitschakelen 3 seconden!

 27. Hallo, ik gebruik WAMP voor meer dan een jaar en gisteren gebeurde er iets met me dat ik had het een keer en ik heb het een paar maanden geleden, maar nu ik weet niet meer precies hoe .. is Skype ingesteld 80 en niet om port forwarding te gebruiken is correct, maar voor 80 8080 poort indien nodig gedaan. Ik controleerde en niets anders maakt gebruik van server-poorten .. Weet echt niet hoe ik het opgelost, maar ik weet dat het iets simpels was.
  Het probleem is dat de optie "Online zetten" van welke kleur dan ook niet meer werkt. Alles verliep soepel tot gisteren, maar ik weet niet wat het opgaf. Ik vraag me af of een overstroming ondersteboven had kunnen slaan, wie weet welke toestemmingen voor een bestand of ik weet het echt niet, maar ik zou blij zijn als iemand me een antwoord omdat ik niets kan vinden op Google met betrekking tot dit probleem, of ik heb nog niet genoeg gezocht .. Ik heb hulp nodig .. Heel erg bedankt

 28. Ik vergat te vermelden dat alles heel goed en mooi gaat van localhost. Het werkt gewoon niet vanaf internet. Ik heb zelfs de firewall heel voorzichtig ingesteld ... Ik weet echt niet wat er opsprong .. 🙁

 29. Susanoo zei hij

  Welkom. Een zeer nuttige tutorial. Ik zou willen doen en een aantal tutorials over programmeren: PHP, Java

 30. Wat is de volgende les?

 31. florijn zei hij

  Ik heb ook een probleem, ik heb de wamp-server goed geïnstalleerd, precies zoals cristi zei, ik zie in de localhost wampserver, maar wanneer ik phpadmin probeer te openen, vertelt het me dat ik er geen toegang toe heb ("Je hebt geen toestemming om / phpmyadmin / op deze server ”), ik ging de firewall binnen en gaf toegang tot de wamp en het werkt nog steeds niet, wie kan mij helpen? Dankje

 32. iliebr zei hij

  Hoe te veranderen van yahoopost beta yahoo maill klassieker?. Vond ik een tutorial op youtube, maar ik heb niet veel te begrijpen. Kunt u me helpen met een tutorial gemaakt hier in videotutorial.ro?

 33. AdrianGudus zei hij

  iliebr:
  Hoe te veranderen van yahoopost beta yahoo maill klassieker?. Vond ik een tutorial op youtube, maar ik heb niet veel te begrijpen. Kunt u me helpen met een tutorial gemaakt hier in videotutorial.ro?

  Heb je gekeken wanneer die video op YouTube werd gepost voordat je die video afspeelde? Yahoo heeft niet langer Y! Mail in Beta… het was vroeger…. vorig jaar 2 jaar geleden

 34. Lorenzo zei hij

  Ik maakte een html website. Ik zet in de www directory.
  Ik kan verbinding maken met de database of andere manier website?
  Bijvoorbeeld, bij het invoeren van iemand geven registreren en maken hun eigen databank?

 35. Alex zei hij

  Lorenzo:
  Ik maakte een html website. Ik zet in de www directory.
  Ik kan verbinding maken met de database of andere manier website?
  Bijvoorbeeld, bij het invoeren van iemand geven registreren en maken hun eigen databank?

  U hebt opgenomen hosting pakket databank optie. Als je hebt, je hoeft alleen te definiëren in php-bestand (of maak een speciaal bestand dat vervolgens verbinding te maken onder alle bestanden die je zal het nodig hebben) de gebruikersnaam, wachtwoord en database naam (mysql_connect ( servernaam, gebruikersnaam, wachtwoord)).
  Nadat u de database in admin panel (met dezelfde achternaam in de functie hierboven) hebt gemaakt zou moeten werken.
  Als u de database hosten ik stel voor dat je kijkt naar een die biedt Cpanel vele tutorials en is makkelijk om met hem te werken.

 36. Marius zei hij

  PHP over een full-time of part-time!
  - Geavanceerde noties van OOP, kennis en begrip van ontwerppatronen, datastructuren en algoritmen
  - Sterke kennis van de programmeertaal PHP is vereist
  - Kennis en ervaring in het werken met MySQL / AJAX / JavaScript / HTML / CSS / JQuery
  - Kennis van ZendFramework of CakePHP is een pluspunt
  Kan iemand mij helpen?

 37. Als je me kunt vertellen hoe ik de database die ik heb gemaakt in een browser kan bekijken. Ik vermeld dat ik erg nieuw ben in phpmyadmin, mysql .... Bedankt.

 38. Lucian zei hij

  Ik installeerde wamp, maar ik kan niet in de database, als ik klik op phpMyAdmin ik Forbbiden verschijnt 403 (toegang geweigerd), die de oorzaak is? Wat kunt u doen? Dank u.

 39. arhimania zei hij

  Zeer goede tutorial!

 40. Hallo .. Ik wil mezelf te vragen een aantal zaken kunnen DAK
  Ik kocht een domeinnaam en webhosting .. en zet in het domein website en ik schrijf
  ex: "http://adrian.com" .. zegt dat het geen verbinding maakt met detabase van pc 😐
  Het kan me helpen met dit probleem? Ik weet niet echt iets weten
  bedankt

 41. ik, die me geholpen een databank in orakel:? ((((((((((((((((

 42. Wij vragen om uw hulp, zoals wordt gedaan in Java met een web-database in Oracle.

 43. florijn zei hij

  Ik wil niet het creëren van nieuwe data base lijkt me als ik doe? Ik creëerde een subdomein op hi2.ro niet weet hoe te installeren phpbb kan geen databases aanmaken op ajutaima en min plz

 44. Luchian zei hij

  Als u een domein uit ROTLD kopen van een web hosting pakket voor een database?

 45. Axel zei hij

  wie kan me helpen met een database zoiets als ik voeg een lijst met telefoonnummers toe onthoud mijn nummers dan laat me uit de lijst de nummers zien die niet in de database staan, voeg dan nog een lijst toe enzovoort om te onthouden nummers en om me degenen te laten zien die niet in de database staan, kan me helpen. Ik heb geen kennis van het maken van een database….

 46. irina zei hij

  Ik begin met u te bedanken voor deze les, in feite een van de weinige in zijn soort. ik probeer
  Specifiek we tafels
  item (itemId, itemPrice, itemTitle…)
  orderitem (itemId, orderId) -> toetreden tot tafel
  orders (orderId, CUSTOMERID, ORDERDATE)
  klant (klant-id, klantnaam, klantadres….)
  * Opmerking CUSTOMERID's foreign key tafel in orders, Itemid, orderId foreign key in OrderItem.

  probleem: hoe te maken van de totale bestelling gezien het feit dat een opdracht bevat meer OrderItem. Itemid rijen.

  Een lijst van de namen van de klanten die bestelling is meer dan 20 lei.

  Ik heb nog nooit op comenturi geschreven gewoon omdat ik dacht dat ik zou een antwoord te hebben. Ik ben benieuwd hoe snel en als iemand reageert.

Trackbacks

 1. […] Een database aanmaken met phpmyadmin (video-tutorial) […]

Spreek je gedachten

*