Maak ISO image met Windows 7 en vooraf geïnstalleerde applicaties met behulp van Spiegelbeeld en WinPE - video tutorial

Hallo vrienden, vandaag gaan we de tutorial ik begon twee dagen geleden. Concreet zullen we zien hoe we een ISO-image maken met Windows 7 na 7 besturingssysteem Windows al geïnstalleerd. Dit betekent dat onze ISO-image al onze favoriete software en al uw instellingen zal bevatten.
In het eerste deel van dit onderwerp effent laten zien hoe je door te gaan met wat we in deze tutorial en tutorial te volgen. Zodra de boot kreeg onder de eerste les hebben we het winpe_x86.iso gemaakt of branden van een cd of winpe_x64.iso kan een bootable stick met bestanden van dit beeld te maken.
Bovendien, nadat ik uw favoriete instellingen in Windows 7 nadat ik al uw favoriete toepassingen zullen moeten SysPrep gebruiken om alles te pakken dan te starten vanaf onze boot omgeving gemaakt onder de eerste tutorial. Ik koos ervoor om "fix" 7 geïnstalleerd op een Windows virtuele machine VMware Player, Ik heb een paar favoriete applicaties er geïnstalleerd en deed een aantal instellingen in de instellingen van het besturingssysteem dat u gebruikt om elke keer doen nadat u het besturingssysteem hebt geïnstalleerd Windows 7. Deze Windows 7 geïnstalleerd VMware Player je zal gebruiken om de ISO-image met aangepaste Windows 7 genereren. Never mind dat ik gebruik een aangepaste virtuele omgeving omdat de ISO-image zal zijn universeel zullen de bestuurders niet alleen mijn favoriete software en systeem-instellingen bevatten, dus je kunt het aangepaste ISO installeren vanaf elke computer of laptop. Als je een zwakkere hardware en u kunt een virtuele machine niet te gebruiken als je je eigen laptop kunt gebruiken of om de afbeelding op maat ISO met Windows 7 genereren.
Nu dat we deze zaken hebt gewist, moet je nagaan dat met hoeveel aanvragen u Windows 7 (de virtuele machine of echt systeem) hebt geïnstalleerd zowel aangepaste afbeelding ISO met groter zal zijn. Heb meeslepen niet en alleen de toepassingen strikt noodzakelijk installeren. In Anders ben je niet in staat om de ISO image branden op een aangepaste dvd of maak een bootable USB-stick met 4 GB capaciteit. Ook in gedachten houden dat de systeempartitie C, dan kunnen we maken het op maat ISO moet voldoende vrije ruimte hebben, omdat de bootable waarmee creëren we het beeld, het bespaart de afbeelding "instal.wim" C partitie aangepaste Windows-besturingssysteem 7 geïnstalleerd.
Bootand op de bootable (of winpe_x86.iso winpe_x64.iso) zal daadwerkelijk een bestand genaamd "install.wim" (Windows Imaging Format) bestand dat je in een USB-stick of afbeelding bootable ISO met Windows 7 vindt. Dit bestand is een eigen afbeelding die set-up een Windows los en zitten op onze harde schijf wanneer u het besturingssysteem installeert. Het bestand "install.wim" is te vinden in de "bronnen" van een officiële ISO-images.
Zodra gegenereerde bestand "install.wim" volgens deze tutorial video met bootable omgeving, zal het de C-partitie 7 Windows-besturingssysteem dat we hebben geïnstalleerd en nadat ik het beeld "install.wim" vinden. Verder moeten we iso met Windows 7 Ik gebruikte het om Windows 7 hen (in PC virtuele machine of echt) te installeren die ik heb gezet en ik favoriete applicaties liking geïnstalleerd. Belangrijker is de ISO-beeld dat we nu nodig hebben die nodig is om dezelfde als die gebruikt worden als ik geïnstalleerde Windows 7 hen (de PC virtuele machine of echt) die wij stellen en wij al uw favoriete applicaties geïnstalleerd zijn .
In mijn geval installeerde ik Windows 7 Enterprise in de virtuele machine, zodat ik de ISO image met Windows 7 Enterprise gebruiken. De volgende stap is om een ​​bootable USB stick te maken met het gebruik van WinToFlash of 7 Windows USB / DVD Download Tool later naar de map "bronnen" te vinden op de stick bootable, inventarisatie van bestaande bestand met de naam "install.wim", verwijderen en vervangen door het bestand "install.wim" in de C partitie Windows 7 al geïnstalleerd dat ik gegenereerd met behulp van de opstartbare winpe_x86.iso in mijn geval.
Als het bestand "install.wim" 's gegenereerd met bootable stick is meer dan 4 GB, moet u een USB-stick te gebruiken om een ​​hogere capaciteit.
Als je het dossier van de "install.wim" wordt gegenereerd in 4 GB bootable medium kunt u de ISO-image (Windows 7 Enterprise in mijn geval) "undo" met PowerISO, navigeer naar de map "bronnen", identificeren het bestand "install.wim" gevonden in de map, verwijderen en vervangen door het bestand "install.wim" gegenereerd door jou. Logeren in PowerISO, sparen de ISO image en maak dan een DVD bootable mee.
Als u een USB-stick, externe harde schijf of een SD-kaart in te passen afbeelding aangepaste ISO uw project of finale en de capaciteit van een DVD 4.7 GB overschrijdt dan moet u Windows gepersonaliseerde netwerk wat we doen in het installeren zelfstudie te volgen.
Dat gezegd hebbende, ik nodig u uit om de tutorial te kijken om precies te zien hoe we een aangepaste ISO doen na 7 Windows-besturingssysteem is geïnstalleerd, zal de ISO image ons toelaten om Windows 7 installeren waarin ook onze favoriete toepassingen en instellingen voor het systeem operatie.

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 900 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.

Veel plezier!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Get the Flash Player om de video te zien


Related Tutorialsover Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. Ja ga zo, maar ik verwachtte iets wanneer u Windows 7 installeren terwijl Windows installeert indringen finaliseren beginnen om software te installeren, die elk op hun beurt om te zeggen ... Het installeren van 2007 kantoor, cclaner .... instaling, etc. Dus ik wilde te denken dat het in deze tutorial zal komen, maar

 2. ProgrameOriunde zei hij

  Zeer interessant! Ik dacht eerst dat ik niet goed zien als ik de clip 70 minuten zag

 3. Adrian Gudus zei hij

  ASUS:
  Ja het gaat, maar ik verwachtte iets 7 Wanneer u Windows te installeren terwijl Windows installeert het bereikt het begin finaliseren software te installeren, ieder op zijn beurt om te zeggen ... het installeren 2007 kantoor, cclaner .... instaling, etc.. Ik wilde dus ik figuur het zal komen in deze tutorial, maar je moet om apps en sites installeren nadat ik wilde niet dus als je een virus syn fout die ik blies het toen ik het 7, dus de eerste versie was anderszins. Ik weet niet ik vond een Windows 7 het net na de finish de installatie af wat te daemon tools, nero, winrar, winzip, Avira, Avast etc. installeren Meer en meer apps slechts in een enkele DVD 4.7gb. Dus ik dacht dat het zou krijgen

  Geen big deal om alicatiile dat je moet in een map, net koppelt het systeem in de virtuele machine geïnstalleerd en dan beginnen om software te installeren te downloaden.
  In mijn beeld liet zien dat hoog omdat de Microsoft Office-suite.
  Maar ik garandeer dat tijdens de installatie van het besturingssysteem aangepast zoals aangegeven in de tutorial veel korter dan wat je wilt doen zal zijn.
  Als we het, en de omgeving waarin u op maat gemaakt systeem als je zegt dat je er een hebt, kan het virus zijn en het virus kan het "project" gemakkelijk tot u uw afbeelding op maat ISO sluiten dus .... conclusies je zelf tekent.
  Methode officieel wordt gepresenteerd aan mij en heb software van derden niet gebruiken. is de methode die wordt gebruikt door OEM's

 4. uitstekende handleiding maar kan worden gedaan op dezelfde werking en 8 ramen is nog niet klaar weten just ask

 5. leyyyy zei hij

  @ ASUS wat je wilt doen met het http://www.almeza.com/

 6. sailorriver zei hij

  Bedankt voor de tutorial en de kaart voor hun inspanningen in het bereiken van tevredenheid lui.Merita zelfs proberen om iets te bereiken.

 7. zou een tutorial en over Almeza gaan door te zeggen leyyyy

 8. Veruit de beste les jouwe. Erg handig! Dank je wel!

 9. Marius zei hij

  Hoe te videotutorialele downloaden op deze site? Als je kunt.

 10. Adrian Gudus zei hij

  Marius:
  Hoe te videotutorialele downloaden op deze site? Als je kunt.

  Als u wilt downloaden bedoel je, je wilt ons werk te stelen, en we het niet eens met het.
  U bent welkom om ze zo lang als je kunt toegang tot onze website 24 24 uur, 7 7 dagen downloaden.
  Onze tutorials zijn en vrij blijven en zal niet vragen voor de toegang tot de site en bekijken ervan.
  Ik begrijp niet waarom je wilt de ruimte in te nemen op de harde schijf als we betalen nog steeds een server om het te houden voor u en u kunt op elk moment kijken.
  Proberen om de mentaliteit jas ontsnappen "wat er in je hand liegt niet"

  • Marius zei hij

   Ik wil ze downloaden, want waar ik het grootste deel van mijn internet, ik heb net een PC. En bovendien, als alle zijn gratis op het internet, waarom zou je het erg als ik te downloaden en op te slaan op een cd om ze te openen net toen ik toegang tot het internet? Weet werk niet stelen, ik wilde gewoon dat ze toegang hebben tot het internet, waar ik (80% van mijn tijd) te hebben. Jammer dat je verkeerd begrepen.

 11. polferis zei hij

  Marius:
  Hoe te videotutorialele downloaden op deze site? Als je kunt.

  Marius:
  Hoe te videotutorialele downloaden op deze site? Als je kunt.

  No way, het is tegen locatiebeleid videotutorial.ro! Het is moeilijk om een ​​bookmark in de browser te maken en te bekijken wanneer je wilt een tutorial!?

 12. Daniel zei hij

  De eenvoudigste methode.
  Hier krijg je een DVD met originele ramen en licentie en installeer het. Dan ga je naar alle programma's die u nevoie.Cu update van Microsoft duurt ongeveer 45 min Ninite en installeert automatisch sluiten ... en klaar! Denk dat vandaag, die heeft een pc of laptop is net.

 13. Adrian Gudus zei hij

  Daniel:
  De eenvoudigste methode.
  Hier krijg je een DVD met originele ramen en licentie en installeer het. Dan ga je naar alle programma's die u nevoie.Cu update van Microsoft duurt ongeveer 45 min Ninite en installeert automatisch sluiten ... en klaar! Denk dat vandaag, die heeft een pc of laptop is net.

  Ja, net zoals er commerciële toepassingen zoals de Microsoft Office suite, Adobe Photoshop, AutoCAD geeft u geen sites van derden (Ninite ... spreken van hem, hebben we een video-tutorial over Ninite) en als je een behoefte om te integreren ...

 14. Interessante les ... maar ik hou van dat gebruikersaccount blijft. Ik kan het te installeren voor iedereen zonder mijn verlof "footprint". Ik dacht dat zoiets als wat ze deden uit de CtrlSoft (Windows 7 met Office 2010) had geen rekening met als ware het origineel. Spiegelbeeld en sombere ik CMD aan x64 integreren de WIM x86 (houden beide versies op dezelfde stick) en de Roemeense dan Engels versie (u kunt de installatie kiezen dat sommigen de voorkeur Roemeens, Engels en anderen langer duren om taalpakket krijgen na).

 15. polferis zei hij

  Ja, ik vond het leuk! Al mijn bevindingen zijn overtreffende trap. Voor mijn part les heeft zijn doel bereikt. Maar ik deed het niet ik Windows-programma's die nog op versie sinds de installatie te installeren. Dus op een bepaald tijdsinterval te doen als ik wil een ander beeld te worden bijgewerkt met software.
  Een complete aanpassingsmogelijkheden, "de wortels" misschien eerst met GImageX of RT7Lite (slechtere opties) en dan verder zoals hierboven. I "eigen bestwil" film, zeer goed! Adrian, door de manier waarop 'met Power ISO proef, kunnen afbeeldingen die groter zijn dan 300MB behandelen? Like Magic ISO (die ik gebruik) maakt u niet toe ... Ik weet het antwoord ... maar ik vond "flash" op het moment! OK, veel gezondheid!

 16. Een zeer geslaagde les dank je!

 17. vlad angelo zei hij

  Bebi:
  Een zeer geslaagde les dank je!

  Ja je hebt gelijk ... de tutorial is zeer goed beheerd en uitgelegd

 18. Cristi zei hij

  Interessant, maar nog interessanter was het feit dat als gevolg van deze videotutorial moest ik Windows opnieuw te installeren, ik volgde alle stappen zonder te kijken naar iets zonder me een fout, maar na stap "vangen" en start ik niet meer krijgen in windows (ipv welkom krijg ik het bericht niet te laden, start de pc opnieuw op configuratieopstelling hervatten en geef nauwe pc opnieuw opgestart en zo en ik herhaal, ik ben niet bewust dat anderen die niet beschikken over een idee en ik herhaalde operaties zelf 3 keer om zeker te zijn dat alles ok zal zijn en ik videotutorialele 3 keer bekeken.

 19. Cristi zei hij

  Om mezelf te corrigeren "...... te zijn * ...." en ook voeg een waarschuwing: ik heb niets gedaan dit alles in vmware, maar zoals ik al zei ik 100% zeker dat er niets ergs zal gebeuren.

 20. Cristi zei hij

  hallo, ik kwam onlangs over een programma met de naam Tweak Me '...' s ..is voor het optimaliseren van Windows ............ als je een tutorial kunt doen op dit kleine zachte en goed in mijn mening :) thanks!

 21. Bebi:
  Een zeer geslaagde les dank je!

  Ja, je hebt gelijk ... tutorial is zeer succesvol en goed uitgelegd

 22. Transsylvanische zei hij

  Ik wens goed als je Sami kan vertellen wat deze harde schijf Western Digital SATA-III 1TB IntelliPower Rode 64MB omdat het een waardevolle nieuwe markt die ik ken en als ik zal kopen sal brede recamanda Groeten

  • Transsylvanische:
   Ik wens goed als je Sami kan vertellen wat deze harde schijf Western Digital SATA-III 1TB IntelliPower Rode 64MB omdat het een waardevolle nieuwe markt die ik ken en als ik zal kopen sal brede recamanda Groeten

   Ten eerste, dat de HDD WDC Red 1TB zijn alleen pt. NAS storage, wat betekent dat NAS (Network Attached Storage) HDD, dat is goed, maar als je je Windows op het wilt niet proberen. Hij heeft 5400RPM pt. zwijgen. Die harde schijven worden alleen voor opslag, kunt u gebruiken als externe harde schijf. HDD's zijn een aantal zeer rustig. Het hangt af van wat je wilt doen

 23. Goede tutorial! Dit is precies wat we zijn op zoek naar een lange tijd: een ISO image met al mijn aanvraag Windows. Heel goed!

 24. Remus D zei hij

  welkom, maar als ik doe het gewoon voor mijn laptop en ik wil nemen en video-drivers, audio MDS. sysprep zeg je tegen de generaals, plus shutdown aanvinken, om video en audio die u al hebt geïnstalleerd nemen mag niet worden generelase tick? wachten rasp

 25. Remus D zei hij

  Bedankt, het kwam precies hoe ik wilde audio-en video-drivers, maar voor een laptop.Multumesc voor zelfstudie.

 26. Marius zei hij

  En kan ik toegang tot de bookmark zonder internet toegang? Je schrijft en je jezelf vinden in de job.

  polferis:
  No way, het is tegen locatiebeleid videotutorial.ro! Het is moeilijk om een ​​bookmark in de browser te maken en te bekijken wanneer je wilt een tutorial!?

 27. Windows kan en 8

 28. Marius zei hij

  Ok, afgezien van het ding dat maakt me morele arrogantie van andere gebruikers en anderen, ik heb echt ik moet tutorials die ik heb heel weinig internet. Wat kan ik doen? Kan of niet?

  Adrian Gudus: Als u wilt downloaden bedoel je, je wilt ons werk te stelen, en we het niet eens met het.
  U bent welkom om ze zo lang als je kunt toegang tot onze website 24 24 uur, 7 7 dagen downloaden.
  Onze tutorials zijn en vrij blijven en zal niet vragen voor de toegang tot de site en bekijken ervan.
  Ik begrijp niet waarom je wilt de ruimte in te nemen op de harde schijf als we betalen nog steeds een server om het te houden voor u en u kunt op elk moment kijken.
  Proberen om de mentaliteit jas ontsnappen "wat er in je hand liegt niet"


 29. Adrian Gudus zei hij

  Marius:
  Ok, afgezien van het ding dat maakt me morele arrogantie van andere gebruikers en anderen, ik heb echt ik moet tutorials die ik heb heel weinig internet. Wat kan ik doen? Kan of niet?

  Ik weet niet welk deel u niet begrijpt het. Wij gaan niet akkoord met hun software dowload en kan niet downloaden. Het feit dat je geen internet, geen betrekking op ons ... helaas kunnen we niet de diensten en internet te leveren.
  Het is alsof je naar de winkel om een ​​brood winkelbediende koopt en je belt, weet je ... Ik heb geen geld.
  Geen geld, geen brood te halen, het is simpel. Het feit dat je een excuus (gebrek aan geld) denk je zal een reden zijn waarom je verdient om brood zonder te betalen?
  Net software tegenwoordig is goedkoop en van wegen ...

 30. Wij hebben een oplossing voor hoe Marius internettoegang. U kunt een draagbare internet-stick gebruiken. Orange en Vodafone indien u eerder een mobiel abonnement. Of Cosmote of Digi (RDS) alleen nieuwsbrief contact home zonder dat u op voorhand en zonder stem abonnement. De goedkoopste is de euro 9 BTW en zorgt ervoor dat u ontvangt tot 2Mbs 21Gb snelheid na de snelheid daalt tot 128 Kbps. Alle zijn gratis. Ik heb een vodafone internet stick en ik kan tutorials van thuis uit te kijken.

 31. Te gecompliceerd mens. Iets gewoon niet weg een aantal tutorials te oud zijn bestaan?, Vele toepassingen zijn verschillend van wat ereau 2,3.4 jaar geleden dus deze tutorials niet meer overeen met de werkelijkheid denk ik dat het nodig is om ze bij te werken zou zijn.

  • en .... als veranderde zelfs je oren vangen in hen en niet om te gebruiken nadat je de tutorial volgen? of je bent gewoon lui en willen dat alles een beetje nat denken in de mond!? .....

 32. moeite mezelf met een vraag:
  Ik zette de cd in de eerste les 140 mb resultaat in rijden en kreeg te hebben aangevinkt vakje sysprep generaliseren opdracht shutdown commando en ik deed ok nadat ik gaf 10 seconden ERROR FATALA.aveti idee wat er mis is? maar er moest de CD steken in het station?? tot je sysprep operatie afmaken?? hoe?? gelieve ajutati.va Bedankt.

 33. Adrian Gudus zei hij

  marian:
  moeite mezelf met een vraag:
  Ik zette de cd in de eerste les 140 mb resultaat in rijden en kreeg te hebben aangevinkt vakje sysprep generaliseren opdracht shutdown commando en ik deed ok nadat ik gaf 10 seconden ERROR FATALA.aveti idee wat er mis is? maar er moest de CD steken in het station?? tot je sysprep operatie afmaken?? hoe?? gelieve ajutati.va Bedankt.

  Al uitgelegd alles wat je moet doen in de tutorial video. Misschien heb je problemen met Windows werk je niet voor "voorbereiding" van SysPrep hebben

 34. vraag was simpel: ik geef Sysprep ImageX tr cd in het station?

 35. da su toch? 's moeilijk om ja of nee te schrijven?

 36. bij mij komen om sysprep en vanaf daar het geeft me "Een fatale fout opgetreden terwijl het proberen om sysprep de machine" dc gaf me deze fout hier werkte perfect mia

 37. viorel zei hij

  Ik heb een windows 7 X32
  AAM succesvolle stappen in de tutorial NR1 AL DAT IS MAKEN WINPEX32
  Bij het uitvoeren van hulpprogramma Sysprep vertelt me, fatale fout wanneer het proberen UITVOERING Sysprep tool op uw computer,
  Heeft iemand een oplossing?

 38. johnny_computers zei hij

  Het oplossen van het probleem "Een fatale fout opgetreden terwijl het proberen om sysprep de machine"
  Ctrl + Shift + Esc -> Services
  zoek WMPNetworkSvc -> klik met de rechtermuisknop -> stop diensten

  Zoals Adrian zei in zelfstudie, is er een bug in Windows Media Player.
  Gefeliciteerd Team videotutorial!

 39. Hallo ik heb mijn OS geïnstalleerd windows starter 7 sp1 en weet niet waar om een ​​ISO-image downloaden kan mij helpen voi.Si ander verzoek: Hoe weet ik welke serial key 7 ben op windows starter (de ene in windows activering ?) dank bij voorbaat

 40. Gavriluta Basil zei hij

  Proficiat voor deze les. Totorialul is zeer goed en zeer interessant. Kunt u mij vertellen dat ze groter zijn dan de grootte van 4,7 GB DVD ash 8,5GB kunt een DVD, USB stick gebruiken wanneer overwinnen 4GB waarom we een stok 8,18 GB niet kan gebruiken?. Waarom moet noodzakelijkerwijs 32GB?
  Kunt u mij antwoord kan Toturialul van toepassing op Windows 8.1 Enterprise?

  Dank je wel,

 41. Johnny zei hij

  Het is alweer een tijdje geleden dat ik heb gemaakt de eerste overwinning 7 voorgeïnstalleerd op instructies van de 2 tutorials en dank je wel op deze manier.
  nog steeds slaat me .. xp .. de gedachte zou niet een soortgelijke methode werken?
  Dank je wel!

 42. Het proces van het creëren van de install.wim om me afgelopen 3 seconden en uiteindelijk heb ik het bestand in partitie C. Voor het creatie proces moet worden overgelaten om te draaien Windows AIK geïnstalleerd? Ik herhaalde het proces meerdere malen en elke keer als ik erin geslaagd om WIM-bestand te krijgen. Enig idee is welkom.
  Bedankt.

 43. Zeer goede tutorial. In eerste instantie heb ik niet gewerkt, want we hebben niet correct geïdentificeerd de partitie met Windows. Ondersteunt het besturingssysteem als een gevolg is getest en functioneel.

 44. Ik heb geprobeerd om enkele weken nadat u les (november 2012) hebben ingediend en ik laten glippen. Bij het uitvoeren van sysprep cijfer lijkt ofereastra "" fatale fout wanneer het proberen om Sysprep ISTRUMENTOS computer uitvoeren ""
  hebben vroeg op VirtualBox gestart en de tweede op vmplayer en moet blijven, want het is van belang en dat is de enige manier om "" clone OS "" als iemand heeft ondervonden een dergelijke situatie om te schrijven op de site ___ je bedanken met respect DAN

 45. vonk zei hij

  wil niet starten vanaf de WinPE begint MBR besturingssysteem direct vernietigen kan niet worden gebruikt, zijn we in VBox 6 besturingssystemen (win7) allemaal dezelfde problemen geladen, ik verwijderde een "winpe_x86" ik had twee bestanden in BOOT één werd tussen haakjes dan 0KB
  Je nam een ​​foto (WinPE) aangemaakt op een ander besturingssysteem in een andere virtuele machine (vbox), en u een andere virtuele machine (VMPlayer) gebruikt
  Weet niet hoe het werkte TIE maar er iets niet klopt, hoe de hel

 46. vonk zei hij

  Oke mensen ik vond benauwdheid
  in de virtuele box aan "mijn computer" operating system partitie (C :), maar in werkelijkheid is (D :) __ beslissing
  D: \> Spiegelbeeld / capture d: \ d: \ install.wim "Win 7 Custom" / controleren ENTER
  Ik merkte dat ik beschikbaar voor virtuele machines in VirtualBox
  en de optische drive (CD Drive) is (E :)
  Ik dacht dat hij sneller dan VBox VMPlayer was
  als je wilt aero effecten op virtueel geheugen ingesteld op 128 mb doos en bij het installeren gastaanvullingen 3D box venster controleren verschijnt, selecteer dan geen ander venster en laat ja na het installeren van OS voer het bedieningspaneel selecteert u Problemen oplossen, gaat naar aero effecten en next-blah-blah next_____bla sluier __
  Dit zijn mijn tips als je het niet erg een goede dag om alle admins __

 47. Catalin zei hij

  Hello,
  Bij het opstarten vanaf bootable omgeving (winpe_x86.iso), pt. genereren bestand "install.wim" (Windows Imaging Format), een fout optreedt: Fout bij openen bestand [d: \ verbeelden \ data.wim]. Please help me.
  Dank u.

 48. Ik probeerde te doen ging alles goed, maar toen ik ajunsla training systeem geeft me een fout {ROAR TOTAAL performance testing COMPUTER hulpprogramma Sysprep} Wat wil wachten op een reactie op Mayl adres [Email protected] Dank u

 49. stro gaf je sysprep fout omdat deze manoeuvre is geboekt ten minste 3 keer
  betekent dat uw ramen schoon is voordat u __cineva op maat en maakte download__
  als je wilt om de waarde van een registru__doua sysprep verandering versies resetten
  v1-run_slmgr.vbs / DLV__enter
  v2-run__regedit__enter__ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM selecteren \ SETUP \ sysprep-status \ opruimen === lid wordt ingesteld op de waarde 2

 50. Sebastian zei hij

  Salut!
  Ook al is het lang geleden dat deze tutorial is gedaan, maar ik wil je vragen, is er een mogelijkheid voor Windows 10?
  Ik zocht op internet maar vond niets. Misschien is er iets anders dan een andere naam.
  Ik wacht op een antwoord….
  Heel erg bedankt!

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.