Bevestiging kaart met PayPal - Veilig betalen

Vandaag zal ik je laten zien hoe in te voegen of hoe om een ​​kaart te veranderen om uw PayPal-account om te blijven maken van online betalingen.

Online betalingen waren niet werkt!
Voor een tijdje mijn verlopen kaart en vergat om het te veranderen - Als het online kwam tijd betalen, begon te stromen en de kennisgeving e-mail van Google, van hosting van CloudFlare, enz., Dat het haar geen betalingen werden gedaan. Deze betalingen werden automatisch geprogrammeerd, en werden betaald via PayPal.

Debit card verlopen?
Ik kwam in uw PayPal-rekening en ik besefte meteen dat er geen betalingen huidige werden gemaakt. Ik checkte in daar en zag zijn kaart was verlopen.

Debit card weer!
Ik rende naar de bank en ik kreeg de nieuwe kaart en gouden (weet niet wie is het addertje). Ik kwam thuis en begon om betalingen te verrichten. Surprise, gaat kaart. Wat nu?

De nieuwe kaart is niet voor online betalingen werken?
Ik nam de envelop en merkte dat de kaart die hij schreef dat "we moeten de kaart te gebruiken in een geldautomaat of een POS om de kaart en contactloze activeren.
Ik klim in de auto, ik stop bij de ATM-kaart tas en verwijder het minimum bedrag, en krijg weer terug naar huis. Good luck!

Voor het eerst hebben Secure 3D ingeschakeld. (Update)
Voor degenen die niet hebben geactiveerd 3D veilig (de eerste kaart), moet u contact opnemen met uw bank om veilig 3D, dat is een bescherming tegen ongeoorloofde betalingen online in te schakelen. Zonder 3D Secure ingeschakeld kun je niet betalen online bedrijven of dienstverleners.

Bevestiging van debit card-account Paypal
Sommige betalingen maakten we direct met de kaart, maar om andere betalingen te maken, moet ik een PayPal-rekening functioneel en ik pakte hem. Ik schrapte de oude kaart en ik zet de kaart opnieuw, verrassing, moet u de kaart te controleren. Gelukkig heb ik goed beheer, die me een trip naar de bankafschrift dat armoede wordt doorgegeven viercijferige code bespaart. Als ik had geen online account management?

Wat goed is voor PayPal dit?
PayPal is een online betaalplatform dat de veiligheid en het comfort in gebruik snel biedt. Is een soort buffer tussen de verkoper en u, de bescherming van u en tegen betaling, maar na, als je je geld terug te krijgen als u een strook hebt genomen. Voorzichtigheid echter, PayPal, vanuit mijn oogpunt is alleen goed voor de betalingen, omdat de ontvangst van het geld betalen bepaalde vergoedingen. Maar flat is super hard. Ik beveel!

Tutorial PayPal-rekening creëren (Oudste)
PayPal donaties knop Creation Tutorial (Oudste)

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. En als we het opzetten van uw paypal bijbehorende kaart, hoeveel geld ik heb dat velen die velen hebben en Paypal, of moet ik over te dragen?

  • Adrian Gudus zei hij

   Je hoeft niet te dragen. Betalen met PayPal en hij trekt de kaart precies de hoeveelheid / waarde van het product / dienst die u koopt, zelfs als u kaart die u miljoen 1, PayPal terug te trekken uit uw account alleen de waarde van het product / dienst gekocht en stuur dat bedrag ingetrokken uw kaart, de verkoper.
   Verklaarde dit in de video tutorial, geen scroll, leerprogramma blik van top tot teen. PayPal is slechts een tussenpersoon.
   Dus het vermijden van de verkoper om uw persoonlijke gegevens te zien.

 2. Welke instellingen moet worden gedaan in PayPal-rekening, omdat de wisselkoers voordelig voor de koper?

 3. Hallo Cristi reuserc Ik wil niet om de app te kopen van Google Play Store PayPal-rekening, wordt paypal betaling beperkt burgers van Roemenië of ergens ik verkeerd?

  • Adrian Gudus zei hij

   We hebben al een tutorial over dit, vindt u met het zoekvak rechtsboven. Schrijven daar "Tutorial over hoe applicaties van Google Play kopen Store" drukt u op de Enter-toets en vind de tutorial. Van wat ik me herinner, voor Roemenië, maar je kunt niet kopen met een creditcard of (oranje)

 4. Andi s ^ zei hij

  Zij verdienen iets in beloning, toch?

  • PayPal verdienen de verkoper - als koper betaalt u $ 10 op het product kost $ 10.
   Nadelig voor je is als je wilt om geld te krijgen in uw PayPal-rekening en wilt u uw bankrekening te trekken - dan betaalt 2 $ - Als het grote bedrag geen probleem, maar als je gebonden 10 $ meer blijven $ 8.

   • Ice alinutza zei hij

    Weet je zeker dat alleen de verkoper betaalt de commissie? Ik werd lid van een Visa-kaart in lei en ik betaalde hem verschillende acquisities in EUR of USD en betaalde de kosten, behalve dat hij werd hun munt succespercentage. Was commissie voor buitenlandse valuta?

 5. calin zei hij

  vadca nieuwste willekeurige kaart wordt niet geaccepteerd. Ik heb vista elektron van Banca Transilvania wordt afgewezen. 10 100 ik had en hij lei net

 6. dark One zei hij

  Ik heb een Visa Electron card van Banca Transilvania, kan deze verificatie die code te nemen voor vrij om te gaan naar de ATM?

  • Adrian Gudus zei hij

   Je kunt niet gratis, je moet gaan naar de bank en vraag om een ​​rekeningafschrift consultant op de kaart wanneer u PayPal toe te voegen.
   Tenzij u hebt gekozen voor online administratie. Wanneer u uw kaart heeft, krijgt u een token waarmee je kunt inloggen op de website van uw bank, uw rekeningafschrift en zien, zodat er even uit en transactiecode

   • dark One zei hij

    Dus als ik meer gaan dan een paar dagen moet een dagafschrift op de dag dat ik de PayPal-kaart toegevoegd nodig? Ik heb nog niet gedrukt die knop die zegt dat ik moet een bepaald bedrag op uw rekening te halen; Ik kan ook worden verwijderd met een code uit het ATM? Ik bedoel, voordat ik ging naar de ATM en druk op de check-account, kunt u?

    • Adrian Gudus zei hij

     Ik weet niet dat de ATM u een rekeningafschrift zal geven. Hoe meer je kunt informatie over de kaart balans te bieden, geeft u een bon die zegt hoeveel geld op uw rekening door naar de balans vraag of iets dergelijks.
     De verklaring van de rekening is meer gedetailleerde en toont u de details over de transactie die plaatsvond op de gewenste datum. Ik begrijp niet wat al schieten de ATM. Ben je bang in de bank te gaan? Heeft u verbod, je iets gestolen?

     • dark One zei hij

      Ik heb geen enkele van de door u genoemde, behalve dat de dichtstbijzijnde bank Transilvania is 10 km naar mij toe.

 7. ARTHUR zei hij

  I kaart indien bevestigd PayPal-rekening kan betalen met die kaart direct naar de winkel POS PIN vormen?
  of rechtstreeks met diverse hulpprogramma's die kaart (overbruggen paypal)?
  bedankt

 8. Alex zei hij

  Als u wilt geld van paypal e neeaparat ik maar een bankrekening of creditcard toe te voegen?

 9. Nicu Bordânc zei hij

  MS-tutorial, we erin geslaagd om mijn kaart te bevestigen, CEC Bank was genoeg om hen te bellen, en ik heb token verstrekt.
  Gefeliciteerd tutorials!

 10. Werkt het ook met Skrill's MasterCard?

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.