Hoogwaardige pc-gamingconfiguratie op AMD - max. FPS op LEU

Krachtige PC Gaming-configuratie op AMD
Krachtige PC Gaming-configuratie op AMD

Waarover gaat het in de tutorial "PC-gamingprestaties configureren op AMD"?

In deze video-tutorial configureer ik een gaming-systeem op basis van AMD, waarmee je de nieuwste titels op hoge instellingen kunt spelen. Vertrekkend van de Ryzen 5 3600-processor, zal ik een krachtige PC Gaming-configuratie op AMD maken.

Ryzen 5 3600 is een gloednieuwe processor die geweldig is in zijn prijs-prestatieverhouding.

Ik koos voor deze build, een CPU van AMD, omdat velen van jullie hierom hebben gevraagd. In het verleden hebben we pc-configuratiehandleidingen meer over het platform gemaakt Intel, maar nu denk ik dat AMD met de nieuwe Ryzen-processors uitstekend werk heeft geleverd en het verdient echt aandacht.

Waarom heb ik niet voor Ryzen 5 3600X gekozen? Krachtige PC Gaming-configuratie op AMD

Ryzen 5 3600x is dezelfde processor als de 5 3600, behalve dat het een hogere frequentie en een iets grotere koeler in de doos heeft.

Helaas is het het niet waard, omdat het met 5% meer prestaties biedt tegen een prijs met 20% hoger.

Met het verschil in geld koop je een koeler die beter is dan degene die wordt geleverd met 5 3600X, wat je helpt de frequentie nog sneller te verhogen, en met hetzelfde geld dat je op een X moest betalen, krijg je nog betere prestaties.

Moederbord voor Ryzen 5 3600?

We kozen voor een vrij eenvoudige Gigabyte-toegangskaart met B450-chipset, die ons alles geeft wat we nodig hebben voor een probleemloze processorwerking.

We hebben geen luxe voorzieningen, maar we hebben ook geen behoefte, onze belangrijkste zorg is het budget.

De videokaart is een RX580 met 8GB en een goede koeler.

Het is belangrijk om te weten dat op dit moment, zelfs als we ook RX590 hebben, RX580 de beste koop blijft op het gebied van AMD grafische kaart. RX590 is echter bijna dezelfde videokaart, het verschil is alleen een hogere frequentie op RX590 zonder RX580.

Adata XPG-geheugen.

Ik heb voor Adata gekozen omdat het goede prestaties, RGB en een fatsoenlijke prijs biedt.

SSD?

Ik raad de Adata XPG SX8200 PRO aan die topprestaties biedt tegen een super fatsoenlijke prijs. Hoe je het ook neemt, met deze SSD kun je niet fout gaan.

Ik gebruik persoonlijk deze SSD en het gedraagt ​​zich geweldig, zelfs wanneer het is geladen, voelt het nauwelijks. Hij neemt ze allemaal zonder te snakken.

Bron en huisvesting?

Zoals gewoonlijk is de bron seizoensgebonden met bronzen certificering, ook voor budget, en de behuizing is een generieke met lage bronmontage en voldoende luchtstroom; Maar ik weet zeker dat sommigen van jullie de behuizing zullen kiezen volgens jouw voorkeuren.

Lijst met componenten die worden gebruikt in de zelfstudie AMD Performance PC Gaming Configuration:

 1. AMD Ryzen ™ 5 3600, 35MB, 4.2 GHz-processor met Wraith Stealth-koeler
 2. GIGABYTE B450M S2H Moederbord AM4, 2 x DDR4, rev. 1.0
 3. ADATA-geheugen XPG Spectrix D41, 8GB DDR4, 3000MHz, CL16, RGB
 4. MSI Radeon RX 580 Armor OC-videokaart, 8GB DDR5, 256-bit
 5. ADATA XPG SSD SX8200 PRO 512GB PCI Express 3.0 x4 M.2 2280 NVME
 6. Source Seasonic S12II-520 Brons, ATX12V, 520W
 7. PC Serioux MAKENNA koffer, zonder bron, Middle Tower, ATX

Update Bios voor Ryzen 3000-ondersteuning

Op dit moment zijn al deze kaarten gebaseerd op F40, die compatibel is met Ryzen 3000-processors. Het kan echter een ouder board zijn, niet op voorraad of gebruikt als je een oudere bios hebt die Ryzen 3000-processors niet ondersteunt.
Als u niet over de nieuwste versie beschikt, moet u een Bios-flashback uitvoeren en het minst moeilijke deel is dat u dit moet doen zonder processor, geheugen, videokaart, monitorbeeld, enz.


Hier is een flashback bios-tutorial voor Asus. En het is vergelijkbaar met Gigabyte (zie hieronder).

Hoe BIOS flashback naar Asus te maken (vanaf 8 minuut: 12

Hier is het proces voor Gigabyte:
https://www.gigabyte.com/in/MicroSite/372/images/safe.htmlafkeurend

Gerelateerde tutorials:

 1. Goedkoop spelsysteem voor 2020
 2. 2019 betaalbare gokcalculator
 3. LAPTOP MET STRIKT SCHERM (zwart) - probleemoplossing
 4. PC-configuratie met nieuwe Intel i3 met 4 NUCLEE Coffe Lake
 5. Betaalbare en stille gamingcalculator - Small Budget Gaming
 6. Toegankelijk prestaties van de computer en rustig

Video-zelfstudie - krachtige pc-gamingconfiguratie op AMD

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Nancy zei hij

  Ja. Bedankt voor de tutorial. Hoewel ik de leeftijd van gamen heb bereikt en ik zeker een dergelijk systeem niet zal nemen, luister ik altijd met plezier naar je video's omdat ze er nuttige informatie uit halen. Uit gesprekken met vrienden die goed zijn in IT, heb ik afgeleid dat AMD de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt, wat u bevestigt. Intel is alleen erg goed als de scores hoger zijn.

 2. Om ervoor te zorgen dat het gekozen moederbord de Ryzen-processor van de derde generatie ondersteunt, moet een BIOS-update worden uitgevoerd. Als u geen AM4-socketprocessor hebt, kunt u dat niet. Wordt geleverd met F1 moet bijwerken naar F40.

 3. Daniel zei hij

  Ik raad die videokaart niet aan, maar mijn radeon rx 580 armor oc 8gb begon mij na een jaar van gebruik al de plaat uit te zoeken (het scherm ging een paar seconden uit en herstelde, een andere keer ging aan en het scherm uit) Ik veranderde het bord met een nieuwe saprhire radeon rx 5700 xt nitro + wordt nu wit.

 4. Daniel zei hij

  Ik wil een aanbeveling voor het net-netwerkbord, ik blijf in games de grote ping 140-360 ping Ik haal van de fiberlink digi 1000, het moederbord is en b450 tomahawk, en ik realiseer me niet wat het is dat ik zo'n grote ping heb.

 5. Daniel zei hij

  Ik wil een aanbeveling voor het net-netwerkbord, ik blijf in games de grote ping 140-360 ping Ik haal van de fiberlink digi 1000, het moederbord is en b450 tomahawk, en ik realiseer me niet wat het is dat ik zo'n grote ping heb.

 6. Het is niet noodzakelijk dat. Wat beter is dan een Intel of AMD lijkt een beetje op een benzine- of dieselauto. Elk heeft plussen en minnen.
  Ik gaf persoonlijk de voorkeur aan een i5-9400F versus een andere AMD. Deze processor is goed (en) voor gaming en kost ongeveer 600 lei. AMD is op 1.000.
  Wat ik van de processor heb opgeslagen, heb ik op de videokaart gezet. RTX 2060 is veel meer dan een RX 580. Of zelfs via een GTX 1660 TI.
  Ik kreeg het BF-systeem hieronder bij 3.950 lei.
  https://www.pcgarage.ro/sisteme-brand/lenovo/gaming-legion-t530-tower-procesor-intel-core-i5-9400f-29ghz-coffee-lake-16gb-ddr4-512gb-ssd-plus-1tb-hdd-geforce-rtx-2060-6gb-freedos/
  PS: Ik ben geen slechte gamer. Maar een spelsysteem is een andere klasse dan de klassieke desktops.
  Een beetje zoals auto's ... een soort sportwagen :))

 7. Hallo Cristi.
  Ik wil een gamingsysteem kopen, maar ik ben zeer besluiteloos, dus een mening van jou zou welkom zijn.
  1. Met een budget van 4500 lei kan een gaminglaptop een paar jaar aan? Of is het te vermijden en staat het op een desktop-pc?
  2. Wat betreft slimme processors, is het merkbare verschil tussen een slimmere i5 en een i7? Wat raden jullie aan voor een laptop. . . .Ik wil iets met een goede prijs-prestatieverhouding.
  3. Wat de nvidia-videokaart betreft, is het de moeite waard om een ​​gtx1060ti te kopen tegen een fatsoenlijke prijs. . . . of een inspanning leveren voor de nieuwe rtx2060? Zie je een groot verschil tussen hen, om te worden gebruikt in de komende 3-4-jaren?

  Heel erg bedankt en ik wacht op een antwoord.

 8. Ik heb nog een vraag. . . Omdat niemand het mij heeft verteld.
  Als ik bijvoorbeeld een Asus-laptop wil kopen, heeft de fabrikant verschillende niveaus van technische apparatuur op de site. Maar in de fysieke / online winkels in Roemenië worden slechts enkele configuraties van elk laptopmodel gepresenteerd.
  Dus, kan ik de gewenste configuratie kiezen op de site van de fabrikant en vervolgens de fysieke / online winkel om mijn laptop te leveren? Of moet ik mezelf beperken tot wat de winkel op voorraad heeft?

  Bedankt.

 9. Videokaart op 01.11.2019 = 949 lei
  Videokaart op 18.12.2019 = 2300 lei

  Emag-mensen :)))
  aan elke andere distributeur die ten minste 1000 lei vindt.

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.